zeikerds

Wat heb je toch een zeikerd onder de mensen om Date Zonder Dat meteen af te poeieren ik vind het een enige site heb al een date gehad met een vreselijke aardige man die hier bijna bij me om de hoek woont en daarbuiten zowel contact met vrouwen als mannen gewoon gezellig mailen maar helaas voor mij wat te ver wonen aangezien ik de reis af moet leggen met een scootmobiel. Date Zonder Dat is nog maar net van de grond en er staat toch een taboe op om te zeggen dat je Kareltje niet meer werkt vrouwen zijn veel openeren die staan er ook meer op gewoon met foto maar wat de bedoeling is van deze site
juist om het taboe te doorbreken en juist mannen over de drempel proberen te helpen en dat heeft tijd nodig maar er word liever afgezeken dan te helpen en reclame te maken. En te duur ????? Date Zonder Dat lekker doorgaan hoor !!!!

Sterke punten
Vreselijke aardige mensen die achter deze site zitten en geweldig dat er eindelijk iemand is die wil vechten voor mensen die DAT niet meer kunnen en de drempel lager of weg probeert te halen maar dat kost tijd wippen wil iedereen en daarvoor kan je naar de kroeg gaan maar zeggen dat je Het niet meer kan werkt even ietsje anders.

Zwakke punten
Geen totaal niet maar gun het even de tijd!!!

Bezoek Date Zonder Dat Reviews over Date Zonder Dat

3 reacties

Rachel
Veel plezier met die aardige man bij je om de hoek.
Waarschijnlijk ben je een van de weinige die geluk heeft.
En die aardige man ook natuurlijk.
De rest woont te ver weg, dat zeg je zelf.
Dus nog een leuke man bij jou in de buurt zit er denk ik niet in.
Hou het maar bij die man en wees niet zo kieskeurig als de meeste vrouwen op datingsites.

Ik wens jullie samen veel geluk en liefde

@Rachel,
Allereerst gefeliciteerd met je geslaagde date. Geniet er van. Helaas bevestig jij mijn stelling dat het niveau van de leden van Datezonderdat niet al te hoog is. "Zeikerds, Wippen, je Kareltje niet werkt" Enfin, het zegt genoeg denk ik.

Meneer Webman dat zijn mijn woorden en die kan u opnemen zoals u wilt en daar heeft Date Zonder Dat niets mee te maken ik denk er zo over mensen zeiken ook erg snel de site bestaat net en nu al commentaar en wippen wat mankeert er aan dat woord gewoon woord hoor wippen of moet ik het woord neuken gebruiken dat vind ik nou grof en meneer u weet zelf dat de gemiddelde man zijn geslachtsdeel een naam geeft maar u natuurlijk weer niet. Ik denk dat u meer thuis hoort op een site voor hooggeleerde wie hun vocabulaire meer op u niveau zijn en ik ben geen jij voor u want u kent mij niet dat is ook een teken van een laag niveau en geen goede opvoeding we leven in een vrij land meneer en ik mag zeggen over deze leuke datingsite wat ik wil. Verder houden we het gezellig he en wil ik geen tegenwoord meer hier over. Dank u wel.

Bezoek Date Zonder Dat Reviews over Date Zonder Dat

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Date Zonder Dat
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden