Discriminatie

Je wordt gediscrimineerd om het feit dat je hetero sexueel bent. Zodra je dit bent wordt je uitgedaagd. Gekleineerd. Uitgescholden. Je foto's openbaarde. Tevens wordt er gesuggereerd dat mensen als ik de reden zijn dat er homo haat is. het boeit me niet van de foto's maar dat bepaalde figuren woordsprekers zijn voor de gehele community. Dit soort types zorgen ervoor dat er meer gehaat wordt. want ik voel me niet geaccepteerd. Gemisbruikt omdat ik hetero ben. het is belachelijk. Zo erg dat er dus een hun groep en een ik groep bestaat. Is dit waar gay voor staat... want dan heb ik er heel wat minder respect voor. En niemand die je bereiken kan op die site hiervoor. Heb schermafbeeldingen tot mijn beschikking. Ook worden grenzen slecht gerespecteerd zodra je die op de site zet in het algemeen

Sterke punten
Open chat

Zwakke punten
Grenzen wat je erop zet worden slecht geaccepteerd of naar geluisterd

Bezoek BullChat Reviews over BullChat

reacties

Hoe zou dat komen volgens jou, Als je hetrosexueel bent waar je niet aan veilige sex doet handelen?
Als de Homosexualiteit nog altijd onder verdrukking wordt in de minderheids groepering geplaatst en voor 100 en 1 worden uit gemaakt zoals smerige personen te zijn en uit gescholden worden voor poot,flikker, etc,etc.
Waar nu ook de hetrosexuellen en de bi sexuellen op het niet veilig sexuelle gemeenschap over gaan en niet voor hun omgeving willen laten weten dat zijn meer op het gebied van de homosexualiteit bevinden. Is dat zijn voor hun familie en omgeving bang zijn dat zij worden verstoten.
Waar de oudere mannen die in hun anus laten nemen en onveilig laten doen en ook nog gehuwd zijn met een vrouw. En toch nog met homosexuelle praktijken hebben. Is dat zij niet willen snappen dat de virussen zoals Aids,Hiv en soa doet bestaan. Zou er nu 1 zijn besmet met zn virus, dan wordt er snel de schuld gegeven aan de homosexualiteit, waar de betreffende persoon het bed heeft gedeeld met een vrouw zowel met een man. Zou nu de vrouw een virus hebben, dan zal de man toch de schuld er van krijgen.
Dus is het verstandigst als je onveilig wilt daten, om aan de persoon te vragen of hij gezond is. Want jij wilt toch ook gezond leven?

En dan betreft de jongeren. die de ouderen onder ons doet afweren.
De ouderen onder ons zijn de deskundige op het gebied van de Homosexualiteit en hennen in hun leven meer ervaringen dan een jongere man.
Waar de oudere homosexuellen hun ervaring aan de jongeren homosexuellen willen verlenen. Maar zegt niet van , zeg vieze nicht jou moet ik niet.
En de ouderen homosexuellen kunnen beter eerst lezen dan gelijk erop reageren. Want zo maakt men vijanden onder de homosexuealiteit onderling.

Bullchat is een chat waar mannen seks zoeken met andere mannen. de zogenaamde ''hetero's'' er tussen zijn gewoon mannen die er niet voor uit komen dat ze van mannenseks houden anders heb je daar als ''hetero'' niets te zoeken. je pijpt geen mannen af of laat je even in je kont neuken als je ''hetero'' bent. doe je dat wel ben je gewoon biseksueel of homoseksueel. niets mis mee verder

Wat moet je als hetero op een homo datingsite? Ik ben hetero en bezoek geen homo datingsite en ook geen homobar.

Dirk, waarom schrijf je wel over Bullchat waar deze weblog naam een homosexuelle dating site doen wezen, als je zelf verkondigd dat je niets van de homosexualteit mee te maken heeft. waarom schrijf je toch een petitie over?

Door de melder over Discriminatie van de zijde van Homosexuellen is dat de Homosexualiteit niet doen discrimineren maar door de Hetrosexualiteit. Want Bullchat is een Homosexuellen datingsite, waar de Homosexuellen mannen sexueel contacten met elkaar kunnen leggen. Als fe Hetrosexuellen jongeren door hun ouders verkeerde informatie krijgen over de Homosexuellen geaardheid, waar het discrimineren pas doet beginnen, waar deze jongeren op straat roepen de woorden Flikker, Poot, Mietje, etc,etc. Dan moet de Hetrosexuellen niet gaan vermelden dat de Homosexualiteit doen discrimineren tegenover de Hetrosexualiteit als zij zelf op de Homosexualiteit beginnen te Discrimineren tegenover de Homosexualteit op Bullchat, de website voor de Homosexualiteit doet wezen.

Je denkt teveel in hokjes. de meeste bezoekers van bullchat komen daar met het zelfde doel. contact leggen met andere mannen, of dat nou voor een praatje is of voor snelle anonieme mannenseks maakt geen verschil. en ja, zelfs de zogenaamde ''hetero's'' die nog in de kast zitten

Tom, zelf ben ik ook Homosexueel maar door mijn functie in staatsrechten, kom ik wel op voor mijn geaardheid genoten, waar door de melder van Discriminatie, waar hij een Hetrosexuelle persoon is. Moet hij niet de woorden doen omdraaien Dat homosexuellen de hetrosexuellen doen discrimineren. Als Bullchat eigenlijk de datingsite doet wezen voor de Bisexuellen en Homosexuellen doet wezen. Maar dat ook Hetrosexuellen op bevinden en doen zoeken waar zij zich in thuis voelen. Moet men niet gaan vermelden dat zij worden gediscrimineerd worden door de Homosexullen. Want er zijn 2 soorten groepen Homosexuellen. Daar bedoel ik mee 1 De goede homosexuellen en 2 de kwaade homosexuellen, de laatste groep homosexuellen die graag vergrijpen aan minder jarige jongens zijn eigenlijk die geene die Bullchat kapot wetende te maken , maar ook de homosexuellen die aan roddelen doen uitvoeren. En die soort homosexuellen maken voor de echte daters van de homosexualiteit nu juist het Bullchat beleid nu juist kapot.

@Deskundige
Ik wilde alleen weten waarom Spikey op een homo datingsite zit, terwijl hij beweert dat hij hetero is en zich misbruikt voelt. Dat was alles en je moet er niks achter zoeken. Maar hij reageert niet.

Dit was mijn uitspraak en hier moet je het mee doen.

@Dirk

Omdat Spikey gewoon een ''hetero'' in de ontkennersfase is. als je in het zoekveld op bull zoekt naar hetero zie je er tientallen die wel even een man zouden willen pijpen of zich willen laten neuken. die mannen moeten er voor zichzelf nog achter komen dat ze gewoon biseksueel of homoseksueel zijn. daar zal de hele discriminatie over gaan waarschijnlijk omdat ze zichzelf liever voorhouden hetero te zijn. ik heb zelf genoeg dates met dat soort types gehad, prima sekspartners die gewoon pap lusten van mannenseks. deze hele discussie gaat nergens over. ''hetero'' of niet, uiteindelijk weten we allemaal hoe het zit

Bezoek BullChat Reviews over BullChat

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over BullChat
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden