FAKE FAKE FAKE FAKE.....

FAKE FAKE FAKE FAKE.....

Niet aan beginnen ! is allemaal NEP, je profiel word niet gelezen . Ze houden je aan het lijntje en je krijgt reacties over hoe leuk je profiel is, en als je reageert krijg je soms leuke foto's gemaild, en als je vraagt om andere foto's welke niet op de site staan dan krijg je ze niet of kletsen ze om je vragen heen, je word op een verschrikkelijke manier om de tuin geleid en aan het (dure) lijntje gehouden. Deze site werkt precies hetzelfde als Naughtydates.nl ook nep. Dus heren.... je kan beter naar de hoeren gaan, dan weet je zeker dat je genaaid wordt......

Sterke punten
knap verzonnen leuke maar neppe profielen, als je niet reageert kun je jezelf kostelijk vermaken op de site....

Zwakke punten
pure geldklopperij, dit soort sites zouden verboden moeten worden, het geeft veel valse hoop.....

Bezoek Afspraakje.nl Reviews over Afspraakje.nl

1 reactie

NaughtyDates.nl is NEPPPP FAKE, 1 euro per bericht betalen en lekker gemaakt worden , maar terugmailen op je hotmail , ho maar. Nee ik geen niet zomaar mijn email weg krijg je dan te horen, ze willen je eerst beter leren kennnen, maar beginnen wel met een eerste bericht dat ze je zo snel mogelijk willen verwennen.
Dat dit legaal is, deze NEP sites, deze oplichters praktijken, gelukkig had ik het al snel door en heeft het me maar 10 euro gekost, maar voor je weet ben je tientallen of honderdern euro's lichter en je zak is nog even vol.
Dit zou zwaar bestraft moeten worden, misschien moet ik Alberto Stegeman maar eens inschakkelen, om dit soort dieven eens hard aan te pakken en te laten opsluiten. Dus mannen onder ons trap er niet in!!!! NaughtDates.nl is fake fake en nog eens NEP.

Bezoek Afspraakje.nl Reviews over Afspraakje.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Afspraakje.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden