Veelgestelde Vragen

Mag ik op DatingWebsites.nl schrijven wat ik wil?

Nee, je mag niet zomaar schrijven wat je wilt. Wij vinden het belangrijk dat je in een review jouw ervaringen met een specifieke website beschrijft, maar zorg dat je je hierbij wel aan de feiten houdt. Wij vragen je om jouw review zoveel mogelijk te onderbouwen, met name wanneer je een negatieve review schrijft. Het is niet toegestaan om haatcampagnes tegen bepaalde sites of personen te voeren. Tevens is het plaatsen van persoonsgegevens van eigenaren/medewerkers van websites verboden. Ook gegevens van andere personen mogen niet geplaatst worden. Daarnaast vragen we je met klem om te letten op je taalgebruik. Schelden is nergens goed voor.

Is DatingWebsites.nl objectief?

Wij proberen zo objectief mogelijk te zijn. Hoewel wij van sommige websites geld ontvangen ter promotie, betekent dit niet dat wij negatieve reviews van desbetreffende sites verwijderen. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat ook overige websites volop aan bod komen.

Wat moet ik doen wanneer ik het niet eens ben met een review?

Je hebt altijd de mogelijkheid om te reageren op een review. Ook kun je met ons contact opnemen via het contactformulier. Wij kunnen dan beoordelen of de review op de website kan blijven staan of niet.

Waarom beginnen alle websites op 50% aanbeveling?

Het maken van een beoordelingssysteem dat goed bestand is tegen manipulatie, is lastig. Doordat elke website in ieder geval alvast één positieve en één negatieve stem ontvangt, voorkomen we dat een website direct 100% / 0 % aanbevolen wordt na slechts één stem. Hoe meer positieve stemmen, hoe meer de beoordeling richting 100% gaat. Hoe meer negatieve stemmen, hoe meer de beoordeling richting 0% gaat. Op deze manier proberen we te voorkomen dat de beoordeling van websites die weinig stemmen ontvangen, té gemakkelijk beïnvloedbaar is.