RelatiePlanet - 817 Reviews

RelatiePlanet Logo

19.2% aanbevolen, 817 Reviews

RelatiePlanet over zichzelf:

Relatieplanet is met meer dan 6.000 inschrijvingen per week marktleider in de Benelux. Een zeer actieve datingcommunity waar singles op zoek zijn naar een serieuze relatie, vriendschap of date. Aanmelden is GRATIS. Duizenden mensen hebben al een partner gevonden. Relatieplanet is anoniem, betrouwbaar en... Relatieplanet werkt!

Iedereen kan zich bij Relatieplanet inschrijven als Gratis Member. Als je vervolgens, net als duizenden andere members, tevreden bent kun je Full Member worden waarmee je optimaal vindbaar wordt voor andere members en onbeperkt gebruik kunt maken van alle functionaliteiten van Relatieplanet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan berichten versturen, alle foto's zien en de live chat.

Voor de mobiele gebruikers van RelatiePlanet bieden wij ook de mogelijkheid onze diensten via applicaties voor meerdere mobiele apparaten te gebruiken!

Relatieplanet Singlesfeest! Kom ook en ontmoet 2200 andere leuke singles in een schitterende ambiance! Leef je heerlijk uit in onze intieme, sfeervolle zalen. Bruisend entertainment voor iedereen!

Bezoek RelatiePlanet
RelatiePlanet
1 stars, 817 Reviews

RelatiePlanet Details

Hits: 33035

URL: http://www.relatieplanet.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 817

Bezoek RelatiePlanet

(19.2% aanbevolen)

RelatiePlanet Verwijderen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Bezoek RelatiePlanet

(19.2% aanbevolen)

RelatiePlanet Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend. Voor 1 maand worden door Relatieplanet kosten van € 28,50 berekend. Voor 3 maanden zijn de kosten van Relatieplanet € 43,50 en voor 12 maanden € 86,50.

RelatiePlanet reviews (817):

RelatiePlanet

RelatiePlanet - Veel aandachtszoekers en oppervlakkige stoerdoener

1

Review:
Stappen met vriendinnen, backpacken, opscheppen over tatoeages, motorrijden, festivals, weekendjes weg met vriendinnen en nog veel meer oppervlakkigheid en stoerdoenerij. Stoer doen is mannelijk. En ik zoek geen man, maar een vrouw.

Helaas tref ik op relatieplanet veel vrouwen die alleen maar op zoek zijn naar aandacht. En die zichzelf presenteren met dingen waar de meeste mannen van walgen. Wat heb je immers als man aan een vrouw die met vriendinnen in de kroeg hangt terwijl jij op haar kinderen mag passen? Of een vrouw die klaagt over geldgebrek maar ondertussen haar lichaam heeft laten inkleuren met tatoeages die een vermogen hebben gekost?

Waar je een lieve, gewone vrouw kan vinden weet ik niet. Op relatieplanet is die kans helaas erg klein.

Sterke punten:
prima website met goede zoekmogelijkheden en veel ruimte om jezelf te beschrijven.

Zwakke punten:
helaas een matig aanbod aan vrouwen die daadwerkelijk een man willen.

Rob beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - Oppassen !

1

Review:
Dames, goed oppassen voor de persoon met profielnr. NL 86490349.
Echt goed oppassen!!!

Sterke punten:
n.v.t

Zwakke punten:
n.v.t

RelatiePlanet

RelatiePlanet - Eindervaring RP

4

Review:
De date wereld. Verschrikkelijk hoe mensen met elkaar omgaan. Niemand is serieus, eerlijk of oprecht. Mensen worden als nummers en vee behandelt of gebruikt. Switchen zodra ze iemand tegenkomen die iets knapper of iets meer geld verdient als hun partner waar ze op het moment mee zijn. Serial daters enz. Ik denk dat veel mensen niet weten waar het allemaal echt om draait in het leven en wat echt belangrijk is. Ik heb dit ooit eens van een oude man geleerd. Beste man die ik ooit gekend heb in mijn leven. Ouderen weten vaak veel, respecteer ze, praat met ze en leer van ze. Ik ben misschien de laatste ridder in een wereld waar ridders niet meer bestaan. Ik wil alleen de mannen wat littekens op hun ziel besparen

Sterke punten:
Geen. Heren ga naar de sportschool en nee niet uitgaan daar tref je alleen maar party girls. Tenzij je dat zoekt natuurlijk, maar goed dat is weer een heel ander verhaal. Spreek daar met een dame. Vraag haar advies over oefeningen, schema's of haar dieet als ze bijvoorbeeld een goed figuur heeft. Misschien leer je nog wat en het toont interesse en belangstelling voor mening en advies. Daarna ga je door met je eigen ding. Je stelt je niet voor, je vraagt geen naam en zeker geen telefoonnummer. Als deze dame ook iets in jou ziet. Zal ze de volgende keren oogcontact maken en lachen en kort in je buurt constant komen trainen. Nu loop je geen afwijzing op en je weet dat deze dame jou ook wel leuk vindt. Tenslotte moet liefde vrijwillig komen en van 2 kanten. Nu kan je haar naam vragen en je voorstellen en als dat klikt kan je na haar een beetje te hebben kennen geleerd. Haar vragen om eens een keer iets te gaan doen samen. De rest regelen jullie zelf maar. Zorg dat je het zelf ook serieus bedoelt en maak geen misbruik van wat ik jullie heb verteld. Ik hoop dat jullie ook een quality dame vinden die het beste met je voor heeft en veel geluk en succes in jullie leven samen hebben. Dit zal je nooit op RP vinden.

Zwakke punten:
Bijna alles.

Dave beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - Prima site, helaas weinig leuke mannen

1

Review:
Relatieplanet is een keurige website waar heel veel serieuze mensen zitten. Er zijn tal van opties en je kunt alles heel netjes afstellen. Je wordt niet geconfronteerd met vervelende e-mails van matches waar je niet op zit te wachten. Ik kon mijn full membership gratis 3 dagen uittesten, waardoor ik dus eerst goed rond kon kijken voor ik overging tot een betaald abonnement voor 3 maanden.

Je kunt je zoekvoorkeuren wijzigen, favorietenlijst bijhouden en je hebt een zeer overzichtelijke inbox waar je tegelijkertijd ook in kunt chatten. Je kunt alle berichten netjes in mappen bewaren, wat het geheel heel overzichtelijk maakt. Hier is echt over nagedacht. Wat mij betreft een dikke pré. De site stelt zelf een lijst matches samen, waar je door middel van sterrenrating kunt zien hoe goed iemand bij je past.

Helaas vind ik de site wel wat muf overkomen en profielfoto's zijn over het algemeen zeer onduidelijk (worden gecomprimeerd ofzo). Het is allemaal wat oubollig en ook het gros van de bezoekers (sorry heren) komt zo over. Ik heb een aantal leuke contacten opgedaan, maar dat zijn er echt maar heel weinig. De meeste mannen zijn niet mijn types. Ik krijg veel reacties op mijn profiel en iedereen neemt echt de moeite een heel verhaal te typen. Mensen zijn echt wel serieus en bedoelen het goed (fantastisch). Helaas heb ik blijkbaar nog niet echt veel leuke jongens ontdekt waar ik me tot aangetrokken zou voelen.

Wel een WAARSCHUWING: je abonnement wordt dus schijnbaar zonder pardon automatisch verlengd! Ik kwam hier toevallig achter via 3 verschillende subpagina's (zit echt goed weggestopt). Dus let op dat je niet ineens eraan vastzit! Hier wordt je dus vooraf niet over gewaarschuwd.

Zou ik RP aanbevelen? Ja toch wel. Al is het maar omdat de site op zich echt helemaal niets mis mee is. En over smaak qua aanbod personen valt natuurlijk niet te twisten ;-) Dat is iets persoonlijks.

Sterke punten:
Zeer goede functionaliteiten
Houdt echt rekening met bezoekers
Alles overzichtelijk en goed bij te houden in mappen/lijsten

Zwakke punten:
Kwaliteit profielfoto's helaas niet altijd even duidelijk
Beetje muffe/oubollige uitstraling
Helaas niet zo veel leuke frisse jongemannen erop (kan de site opzich niks aan doen, wellicht imago? haha)
Verborgen verlenging van je abonnement die lastig uit te zetten is. Let op!!

Amanda beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - T'is wel goed.

4

Review:
Waardeloos.
Er wordt nauwelijks gereageerd op berichtjes.En als het wel gebeurd dan is het één of twee keer heel kort ( Alles goed? o.i.d. ) en dan hoor je er niets meer van.Achteraf beschouwd denk ik dat rp zelf geen fakeprofielen plaatst maar de leden zelf wel.Het schijnt heel veel voor te komen.Achter bv een vrouw van 21 jaar kan een persoon van 55 jaar zitten.Dit is verder niet te controleren en rp vindt het ook allemaal wel best zolang de kassa maar rinkelt.Veel mensen,fake of niet,zijn aandachtsge*l.Ze willen dus zoveel mogelijk virtuele aandacht en zijn niet op zoek naar een date,relatie of vriendschap.

Sterke punten:
Ik vind dat die er niet zijn.

Zwakke punten:
Dat ze hier geld voor durven te vragen.

Marcel beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - TIP

0

Review:
Ik krijg nog wel is een mailtje binnen van deze site en zo nu en dan lees ik wel is wat.
Maar o god OOOH GOD wat ben ik blij dat ik nu in een vaste relatie zit en niet meer in dit wereldje.
Het is niet dat ik rot wil doen tegen jullie... maar ik ken RelatiePlanet en heb er totaal zo'n 6 maanden opgestaan.. en wat vrat me dat op zeg die site...

Het is gewoon simpel de verhouding is 30:1 man/vrouw.
Als je een café binnen loop en er zijn 30 mannen en 1 vrouw dan blijf je toch ook niet hangen ?? (tenzij Holland speelt ofzo)
Of je ziet eruit als een god maar zelfs dan moet je nog een HBO master hebben.

Wat ik jullie wil vertellen !! zoek waar ze zijn.

Ik zal jullie mannen even helpen.. (en denk even niet met je pik voor 4 min)
Zoek op sites voor vrouwen uit het buitenland ik heb mijn vriendin (nu toekomstige vrouw) ook op zo'n site ontmoet F-dating
ik promoot de site niet en er zijn er vast meerdere sites.
Misschien had ik wel geluk maar denk hier is overna..

In de Landen Ukraine, Polen etc heb je gewoon simpel weg een vrouwen overschot vinden hun ook niet leuk. (snif)
En het wil niet meteen zeggen dat ze naar Nederland willen komen voor een beter leven (als je de goede treft)
Ze willen ook warmte en liefde!!
Dat kan jij hun geven, zoek niet direct de knapste maar zoek een vrouw die jij knap vind dat is heel ander iets.

Kijk wat voor opleiding ze heeft gedaan kan ze wel Engels praten.
onderneemt ze wel wat in het leven.
ook al doe je er 1 of 2 jaar over ga naar haar laat haar een paar keer hier komen.
Visum regelen enzo.
Maar je heb dan meestal wel een vrouw die je trouw blijft.
En het zijn toch dames die vrijgezel zijn omdat er gewoon niet genoeg mannen zijn.
Dus zit die bovenkamer nog een beetje gezond inelkaar.
En niet van die torenhoge eisen.

Ik heb een top van een meid nu slim lief en gezond.
Praat nog beter Nederlands dan sommige mensen die al 30 jaar hier zijn ingeburgerd.
Ik heb het gewoon heel erg getroffen.
Het koste me wel veel moeite maar ik ben gewoon verliefd op haar.

SuccesSterke punten:
geen

Zwakke punten:
Alles

Bert beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - Wanhopige mannen

11

Review:
De titel zegt genoeg. Hier komen vooral mannen die in rl nog geen voet aan de grond krijgen bij een leuke vrouw. Ik ben een tijdje fullmember geweest. Weggegooid geld, zelden een leuke man gezien op deze site. Ik ben het eens met enkele dames dat het 'de restjes' zijn. Slecht verzorgd, treurig uiterlijk, vaak hun leven niet op orde. Veel mannen kalend, buikje en afgezakte vale spijkerbroek, snor en een ouderwets lelijk overhemd aan. Voor de kalende mannen: scheer dat laatste restje op je kop eraf met een tondeuse, kweek wat spieren en verzorg je een keer!

Zelf heb ik mijn leven op orde en verwacht dat ook van mijn toekomstige partner! Een goed verzorgde, moderne, spontane, gespierde man met een vrolijke kijk op het leven. Een man die ook wat geld in het laadje kan brengen en een eigen auto heeft (maar zelfs die minimale eis kunnen veel relatieplanet mannen al amper aan voldoen).

Gelukkig krijg ik nog veel aandacht van jonge kerels. Die weten een oudere vrouw wel te waarderen. Zien er vaak goed en lekker uit! Mijn leeftijdsgenoten zijn eng met hun afgezakte en ouderwetse kledingkeuze, snor en pessimistische kijk op het leven. BAH!

relatieplanet, ik ben er klaar mee.

Sterke punten:
ik ben er klaar mee

Zwakke punten:
wanhopige, lelijke, gefrustreerde, slecht geklede, enge, agressieve kerels. Ik wil een hunk, geen doorsnee figuur

Willemijn beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - Niet wat ik er van verwacht had

0

Review:
Ik heb me ingeschreven op relatieplanet.be maar het is niet wat ik er van verwacht had, na een paar keer een betalend lidmaatschap aan te gaan heb ik niet echt iemand leren kennen.

Toen heb ik besloten me in te schrijven op matchsquare.nl hier is een lidmaatschap al veel goedkoper en heb ik toch contact met enkele leuke vrouwen.

Louis de L beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - Veel minpunten op RP

2

Review:
RelatiePlanet werkt, ik heb een lieve vrouw gevonden en mijn doel bereikt. Van de 28 vrouwen heeft er één niet gereageerd. En één was duidelijk op een etentje uit. Heeft ze zelf mogen betalen.
Maar er zijn zo veel verbeteringen op RP mogelijk.
Als je inschrijft, staat verlenging van het inschrijven al aangevinkt. Als je alle regeltjes goed leest zou je hiervan op de hoogte kunnen zijn. Maar ik vind dit bedriegerspraktijken.
Voor stalkers kun je je niet verbergen. Dit kan alleen door RP te deactiveren, of te wel, je bent je geld kwijt.

Sterke punten:
Ik heb ondanks alle mankementen een lieve vrouw gevonden.

Zwakke punten:
Een aantal zaken zou op RP verbeterd kunnen worden:

- Van veel members wordt zonder dat ze het weten, het lidmaatschap automatisch verlengd. RP heeft het vinkje alvast maar aan gezet. Wat een service. Om u nog beter van dienst te zijn! Kan pas om “administratieve redenen” na 24 uur ongedaan worden gemaakt. Is dit wettelijk toegestaan? Als hierover vragen worden gesteld, vertellen ze, dat je akkoord gegaan bent met de voorwaarden, en dat je op de hoogte had kunnen zijn. Je moet het maar onthouden. Betalen dus maar.
- Hoe lang wordt ons, betalende members, nog gevraagd om te stemmen? Het irritatiepeil stijgt evenredig. Beste site? Laat me niet lachen! Het is om te huilen.
Stemmen op ontwerp, inhoud, navigatie van de site. Door mensen die geen vergelijkingsmateriaal hebben? Hoeveel verdienen jullie aan het enquêtebureau, wat personen zoekt om ze te mogen enquêteren? Je afmelden van deze “service” met het vakje “Deze melding niet meer tonen” doet niets.
- Matches die geen matches zijn, maar die je toch steeds moet bekijken. Ik wil niet bij motormuis achterop.
- Geldt ook voor personen, die je (met of zonder reden) blokkeren.
- een stalker beletten om je profiel te bekijken, kan ook niet. Zonder dat je het wil, kan hij je blijven volgen. Voel ik als ernstige inbreuk op mijn privacy.
- Leuk, als je ziet dat er 100 of 400 matches zijn. Een desillusie als 60 % daarvan bestaat uit gratis members en/of personen die al meer dan een ½ jaar niet op RP zijn geweest.
- Het "lieve hamstertje" wat de onkunde van RP moet maskeren en steeds vaker opduikt.
- Het steeds in de overzichten vermelden van provincies, terwijl vaak de gemeentes van members wel bekend zijn.
- Zoeken op afstand nog steeds niet geïntegreerd in het matchprofiel.
- Gemeente of eerste 2 of 4 cijfers van postcode invullen, kan zonder privacy aan te tasten, verplicht gesteld worden, ivm het bepalen van reisafstand.
- Fijn dat je ongelimiteerd gratis lid mag blijven. Zeer misleidende truc die gebruikt wordt om aan te geven dat RP zo’n grote datingsite is,(met zo weinig actieve leden) Veel leden hebben langer dan ½ jaar niet ingelogd of liggen al lang op het kerkhof. Het wordt er niet overzichtelijker op.
- Het getal wat staat bij “Wie bekeken mijn profiel” slaat nergens op. Zou goed zijn, als de laatste kijkers in beeld zouden komen.
- bij godsdiensten is katholiek onbekend. Eventueel zou de term “belijdend” of “niet belijdend” nog toegevoegd kunnen worden.

Na het insturen van deze mankementen, krijg ik als zeer vriendelijk, maar nietszeggend antwoord:
“Hartelijk dank voor uw uitgebreide bericht en suggesties. We waarderen het ten zeerste dat u met ons meedenkt om de gebruikerservaring van Relatieplanet te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor het insturen van uw suggesties. Ik zal deze intern registreren.”

Helaas blijft het bij intern registreren. Ik ben daar erg blij mee.
Om u nog beter van dienst te zijn...
Oeps, er gaat veel mis!

RelatiePlanet

RelatiePlanet - Relatieplanet is 100% Fake

2

Review:
Ik ben verscheidene keren betaalde member geweest op Relatieplanet.nl en constateerde daar dat ik nog nooit iemand daar had ontmoet desondanks alle berichten die ik naar leuke vrouwen stuurde en nooit eens een bericht(je) terug kreeg desondanks alle talloze betalingen die ik via de bank had overgemaakt vond ik deze site zeer ver van betrouwbaar, want zo betrouwbaar was Relatieplanet.nl niet eens en hun zijn nog niks geen steek veranderd sinds 2007...

Denk dat de crew van Relatieplanet.nl denkt "Als ik mijn geld maar krijg, dus naaien hun van alles wat los en vast zit.

Ook zulke sites als Relatieplanet.nl moeten in mijn ogen als internetcriminaliteit en internetoplichting worden beschouwd en strafbaar worden gesteld met torenhoge boetes en gevangenisstraffen.

Klinkt misschien hard, maar wie het keihard (zoals Relatieplanet.nl) speelt moet dan dus ook keihard worden gestraft...!

Ik vindt dat hun net zo erg zijn als bankrovers en phisingcriminelen die anderen hun geld stelen van rekeningnummers op een vieze en slinkse doortrapte manier

Sterke punten:
Geen sterke punten...

Zwakke punten:
Nog erger dan bankrovers en phisingcriminelen.

Alles vrijwel fakeprofielen.

Vrouwen op Relatieplanet spelen allemaal onder één en hetzelfde hoedje.

Bertus beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home » Categorieën » Algemene Datingsites » RelatiePlanet