RelatiePlanet - 832 Reviews

RelatiePlanet Logo

19% aanbevolen, 832 Reviews

RelatiePlanet over zichzelf:

Relatieplanet is met meer dan 6.000 inschrijvingen per week marktleider in de Benelux. Een zeer actieve datingcommunity waar singles op zoek zijn naar een serieuze relatie, vriendschap of date. Aanmelden is GRATIS. Duizenden mensen hebben al een partner gevonden. Relatieplanet is anoniem, betrouwbaar en... Relatieplanet werkt!

Iedereen kan zich bij Relatieplanet inschrijven als Gratis Member. Als je vervolgens, net als duizenden andere members, tevreden bent kun je Full Member worden waarmee je optimaal vindbaar wordt voor andere members en onbeperkt gebruik kunt maken van alle functionaliteiten van Relatieplanet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan berichten versturen, alle foto's zien en de live chat.

Voor de mobiele gebruikers van RelatiePlanet bieden wij ook de mogelijkheid onze diensten via applicaties voor meerdere mobiele apparaten te gebruiken!

Relatieplanet Singlesfeest! Kom ook en ontmoet 2200 andere leuke singles in een schitterende ambiance! Leef je heerlijk uit in onze intieme, sfeervolle zalen. Bruisend entertainment voor iedereen!

Bezoek RelatiePlanet
RelatiePlanet
1 stars, 832 Reviews

RelatiePlanet Details

Hits: 34813

URL: http://www.relatieplanet.nl/

CategorieŽn: Algemene Datingsites

Reviews: 832

Bezoek RelatiePlanet

(19% aanbevolen)

RelatiePlanet Verwijderen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Bezoek RelatiePlanet

(19% aanbevolen)

RelatiePlanet Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend. Voor 1 maand worden door Relatieplanet kosten van Ä 28,50 berekend. Voor 3 maanden zijn de kosten van Relatieplanet Ä 43,50 en voor 12 maanden Ä 86,50.


RelatiePlanet reviews (832):

RelatiePlanet

RelatiePlanet - Contactgegevens

3

Review:
Het verbod om je e-mail adres of telefoonnummer in een e-mail aan iemand te vermelden zie ik niet. Bij mijn dates gaven we elkaar ons telefoonnummer in een directe e-mail aan elkaar. Dit voor het geval we bij een date wat later zouden zijn dit zouden kunnen melden.

Johan beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - De gratis leden

4

Review:
Je schrijf als betalend lid een goed verzorgde e-mail aan een vrouw waar je veel tijd aan hebt besteed. De vrouw antwoord niet. Wat zou er aan de hand zijn? Zou het kunnen dat je een e-mail hebt gestuurd aan een gratis lid die je e-mail niet kan beantwoorden? Het zou zo moeten zijn dat wordt aangegeven dat het een gratis lid is en dat je van te voren weet dat gratis leden geen e-mails kunnen beantwoorden zodat het schrijven van e-mails aan gratis leden verloren moeite is.

RelatiePlanet

RelatiePlanet - De vrouwen van RP zijn een stelletjes amateurs.

4

Review:

Je stuurt een mailtje krijgt soms wel een bericht met' wat doe je allemaal' tot daten komt het ook niet hele dag gesmoes. En als je een mailtje terug stuurt krijgt je nooit wat terug. Vaak zijn het gescheiden vrouwen of vrouwen met een narcistische stoornis of vrouwen met schulden.

Die vrouwen die op RP staan zijn allemaal arrogant en denken dat ze heel wat zijn. En zie ook vaak dat de Nederlandse vrouwen materialistische zijn ingesteld. Vaak zijn het vrouwen die bedelen om geld en willen alleen maar uit om van jou te kunnen profiteren. En vaak draait om geld dan geven ze hun pin automaat aan jou. Er is geen goed mens meer te vinden. Ik ben al meer dan 10 jaar bezig geweest in Nederland om een goeie Nederlandse dame te vinden. Het is alleen maar daten geweest en dat het geld altijd uit mijn zak moet komen en ik heb nooit betaald voor daten. Zij betaald voor haar eigen shit en ik voor mijn eisen drank en ontbijt. Hebt in totaal 2 x keren maar een date gehad. Ze willen vaak dat ik voor hen moest dokken. En als je zegt nee betaald voor je zelf hebben ze direct een afkeer op je. Maar dit was alleen maar een test om een er achter te komen. Want in het echte leven als je iemand zoekt is het ook zo.

Wanneer het tot samen wonen komt en trouwen.
De Nederlandse meiden willen geen bord afwassen of wc schoonmaken, badkamer en nee ze willen alleen maar uitgaan en dat jij moet betalen voor hun shit! Internet daten of relaties site zijn meer voor hopeloze mensen vrouwen die direct met een andere naar bed willen en vaak een trio met een ander man willen, vooral onder blanke mannen of zwarte mannen.

Vaak hebben ze moeite met mijn etnische afkomst. Integendeel zoekt ik geen sex of 1 night stand en ik zoekt iemand voor een leven. Maar zie dat vele Nederlandse dames daar echt mee moeite mee hebben. En die dames die ik moet zoeken zijn dames die nog moeten geboren worden. Internet daten is allemaal alleen een test geweest. Ik zie geen toekomst met een Nederlandse vrouw en wil het ook niet gooien als een slijk hun lichaam aan andere mannen. Ze kunnen liegen en bedriegen en de boel bedonderen.

Je kan het beste een vrouw vinden in Duitsland, Rusland, Zweden 99.9% procent van de relaties en huwelijken in Nederland bestaat uit geld en schulden.

Ik zie geen toekomst met een Nederlandse vrouw en wil het ook niet. Internet daten was denkt ik zo makkelijk terwijl het allemaal een test was.

Ik ben via familie gekoppeld aan gelovige moslim dame waar het mee klikt. Zelf ben ik ook het zelfde.

Sterke punten:
neppe profielen met neppe foto's! Veel arrogante dames daar te vinden.

Zwakke punten:
heel veel fakers en vrouwen die zijn gescheiden en veel schulden hebben opgebouwd.

mohabout beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - De beste

5

Review:
RP was de beste tot nu toe. Hier kreeg ik tenminste wel regelmatig standaard afwijzingen en af en toe een berichtje terug, niet dat er echt interesse voor me was. Hier ook veel berichten geschreven maar zelden iets terug, dat is weer precies hetzelfde als bij de andere. Het kan zijn dat ik juist berichten stuurde naar dames die gratis lid waren die niets terug konden schrijven, dan kan je lang op een bericht terug wachten. RP, graag aangeven wanneer iemand gratis lid is of al een maand niet ingelogd is geweest. De mogelijkheid om in het zoekfiiter aan te geven dat je enkel betalende leden zoekt zal er wel niet komen, dan krijg je door enkele andere wensen erbij maar een paar of misschien wel helemaal geen hits. De datingsites willen juist dat je heel veel hits krijgt om te laten zien dat ze veel leden hebben al klopt er van die hits geen hout van. Als je twee weken lang niet inlogt ben je niet serieus of je hebt op het moment iemand. Om te weten of iemand gratis lid is bespaart mannen een hoop moeite met het schrijven van nutteloze e-mails omdat de dames toch niet in staat zijn te antwoorden. Op geen enkele datingsite bestaat de mogelijkheid dat bij het zoeken wordt gekeken of je bij de ander wel binnen de gewenste leeftijd valt zodat je het profiel moet openen om dan pas te ontdekken dat je er buiten valt. RP geeft geen gewenste leeftijd, dat moet in het profiel vermeld worden, dus ook geen mogelijkheid e-mails te blokkeren van iemand die buiten de gewenste leeftijd valt. Gratis leden worden wel eens aangezien voor fakeprofielen maar dit hoeft niet zo te zijn. Op deze website kan je als gratis lid in ieder geval wel e-mails ontvangen wat op Lexa niet zo is. Lexa geeft aan dat er een bericht is maar om het te lezen moet je betalen. Een scammer breekt wel eens in maar die wordt wel weer verwijderd. Ik heb de indruk dat er wel eens door inbrekers e-mailadressen worden gestolen om iemand rechtstreeks een scambericht te sturen. Hoe komen ze anders aan mijn e-mailadres en weten ze dat ik een vrouw zoek? Berichten op deze website worden echt wel door de datingsites gelezen maar ze doen er niets aan. Ze doen of hun neus bloed en blijven op dezelfde voet doorgaan. Niet klantvriendelijk omdat het om geld gaat.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen vermelding of iemand betalend lid is zodat je moeite kan nemen een email te sturen.

RelatiePlanet

RelatiePlanet - Was perfect

1

Review:
Door RelatiePlanet kreeg ik een relatie. Wij trouwden en kregen een dochter.
Maar nu na de scheiding wilde ik weer eens na RP gaan.
Heb me ingeschreven als betaald lif.
Maar de site is veranderd. Minder profielen op de site, en minder overzicht dan vroeger.
RelastiePlanet is en blijft toch een zeer goede dating site.
Ondanks de vele negatieve berichten.
Als betaald lid heb je meer rechten, en zie je ook meer.
Maar de site was jaren geleden DE SITE . Helaas loopt het leden aantal terug.
Bij problemen kun je altijd rechstreeks bellen, en proberen ze je probleem op te lossen.
Al met al blijft RP een ZEER GOEDE site, ondanks de andere neg. berichten.

Ralf.

Sterke punten:
Veel zoek functies die andere sites niet hebben.
Als betaald lid kun je o.a zien wie betaald lid is, laatste keer ingelogd, wie momenteel online is.
En je hebt een goede zoek functie als betaald lid.

De meeste negatieve reacties komen denk ik van leden die geen betaald lid zijn.

Ralf. ==> Het is in ieder geval beter dan; Lexa,Pepper. Want dat zijn nu echt shit dating sites. Ook als betalend lid.

Zwakke punten:
Vul zelf maar in.

Ralf beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - achterhaald door Tinder

7

Review:
Na een poos weggeweest nam ik eens een kijkje bij relatieplanet (RP). Tot mijn verrassing kreeg ik een 3 daagse 'full-membership' cadeau, hetgeen overigens ruim voldoende bleek te zijn om kennis te nemen van de vrouwelijke members.

Het aantal leden is namelijk sterk achteruit gegaan. In een radius van 50km rond Utrecht zijn er tussen 36 en 43 jaar ongeveer 130 profielen. Hiervan zijn er slechts 19 die net als ik een WO diploma hebben. Uit eerder onderzoek blijkt slechts 40% een betaald lidmaatschap te hebben. Tel maar uit. Kwantitatief gezien stelt de site dus weinig meer voor. Het enorme aantal inschrijvingen dat de redactie presenteert op de homepage ontstaat door creatief boekhouden en staat in geen enkele verhouding met het aantal actieve leden dat zich nu op de site bevindt. In die zin is er sprake van bedrog.

De kwaliteit van de profielen is niet te best. Ik zag nauwelijks profielen die met enige originaliteit waren geschreven. Dit maakt het lastig om een origineel bericht te sturen, omdat er weinig (origineels) is om op aan te haken. Men heeft het vooral over het maken van verre reizen (of de reeds gemaakte verre reizen), een wijntje drinken op het terras; men wil vermaakt worden door een man met humor. Ook veel vrouwen met wensenlijstjes. Wanneer je als man de profielen zo doorleest slaat de verveling en ook de irritatie snel toe. Zo schreef ik een vrouw met een behoorlijke wensenlijst dat ze nog even geduld moest hebben eer het weer 5 december was. Ik weet het, het is kinderachtig en fout, maar dit is wat men los maakt bij mij. Ik heb ook wel een aardig berichtje gestuurd, welke wel door de vrouw gelezen was maar waarop geen enkele reactie volgde, dus ook geen standaard afwijzing. Overbodig om te zeggen dat er (behoudens degene die ik een plagerig berichtje stuurde met betrekking tot hun suffe profiel) geen profielbezoekers waren en ook geen berichten. Op ematching kreeg ik wel reacties.

Ik swipe dus vrolijk verder op de gratis app Tinder. Het aantal leuke vrouwen op Tinder is vele malen groter dan op RP. Ik krijg daar ook meer aandacht dan op de betaalde site RP.
RP biedt dus geen enkele meerwaarde boven de graties app Tinder

Sterke punten:
een 3-daags gratis full membership is ruim voldoende om het zeer beperkte aanbod te oordelen

Als je even niets te doen hebt kan het heel amusant zijn om de schrijfsters van die arrogante profielteksten te plagen met je ongezouten mening

Zwakke punten:
zowel kwantitatief als kwalitatief volledig achterhaal door Tinder

mmmm beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - Bagger tot en met

1

Review:
ik heb RP getest.
Ik heb al 4 nep profielen gevonden die van relatieplanet afkomstig zijn in regio Gelderland. Dus je chat met dames die medewerkers zijn van RP. Dat heet veilig daten, haha. Hoe verzinnen ze 't. Je kan net zoveel nepprofielen aanmaken als je wilt. Zelfs 10 lukt makkelijk. Waarom hebben ze dan certificaat veilig daten? Allemaal wasse neus, geloof Hans nu maar...

Sterke punten:
Je kan net zoveel accounts aanmaken als je wilt.
Dat heet veilig daten

Zwakke punten:
Knap van RP dat ze randdebielen erin laten trappen in de shit

Hans, de r beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - fake

7

Review:
De site zelf is wel fijn, je kan goed zoeken op personen. Maar ontmoet je een leuke meid dan zal dit vaak gewoon een medewerker zijn.
Ik kreeg namelijk 3 dagen een proefaccount. De laatste dag heb ik iemand gesproken, die bijna nooit reageerde maar toch wel interesse had.
Ik had gezegd wil je vaker kletsen zoek me maar op op facebook. De gegevens die ik gaf konden niet missen.
De volgende dag krijg je een bericht. Blabla en IK HEB JE EEN VRIENDSCHAPS verzoek gestuurd. echt niet dus.
En als ik nu een echt bericht wil sturen, zal ik toch eerst lid moeten worden.
Dit doen ze dus erg slim, maar het is daadwerkelijk te zielig voor woorden.

NOOIT EEN ACCOUNT NEMEN DUS!

Sterke punten:
overzichtelijk

Zwakke punten:
oplichterij

mart beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - De rollen omgedraait?

7

Review:
Na het lezen van vele datingprofielen en het spreken van deze type dames. Waar ik vaak om heb moeten lachen, omdat het bijna een comedy show is. Niet allemaal natuurlijk. Ga ik er eens een humorvolle review over geven. Stel je voor mannen hadden dezelfde eisen x). Dan zou het er zo uit zien.

Man zoekt vrouw:

Ik heb geen heel eisenpakket, maar.....
- Je moet een dik eigen huis hebben.
- Je moet een eigen auto hebben [liefst een Porsche als het effe kan].
- Je moet uitzien als een fotomodel.
-Je moet een afgetrained lichaam hebben.
-Je moet minimaal 1 keer per jaar op vakantie gaan [liefst 2 keer].
-Je moet een zwaar betaalde baan hebben.
-Je moet ook van uiteten houden, dit regelmatig doen en ook voor me betalen natuurlijk.
-Je moet 10 cm groter zijn als mij.
-Je moet me mee uitnemen wat jij ook betaald natuurlijk.
-Ergens een wijntje drinken vind ik ook fijn [en betalen].
-Je moet me meenemen leuke dingen doen.
-Ook moet je me ringen, kettingen, armbanden, horloges, oorbellen kopen.
-Je moet humor hebben.
-Spontaan zijn.
-Intelligent zijn.
-Een goede prater.
-Lief zijn [maar niet te lief].
-De chemie moet onze eerste ontmoeting er af vliegen. Tot het weer afgelopen is en ik je zie voor wat je bent dan zoek ik een nieuwe, want ik ben een chemie junkie.
-Durf geen fouten te maken op onze eerste date.
-Mijn vrienden moeten je ook goedkeuren, want ik heb geen eigen mening en luister altijd naar wat hun zeggen wat ik moet doen.
-Je moet je contant mijn problemen en onzekerheden kunnen aanhoren.
-Ik wil minimaal 1 keer per week bloemen.
-Cadeau's kopen om me tevreden te houden.
-Je moet een beest in bed zijn, maar alleen als ik wil en niet jij.
-Dan ga ik regelmatig shoppen wat ik leuk vind is als jij meegaat en dit betaald.
-Je moet me ook meenemen op dagtripjes.
-Durf me ook niet teveel tegen te spreken want voor jou 10 anderen.
-Je moet je eigen hobbies hebben alhoewel ik er geen heb.
-Je moet me dagelijks vertellen hoe mooi ik ben en dat je van me houdt.
-Je moet kunnen koken want dat kan ik ook niet.
-De tuin onderhouden.
-Je moet mijn 8 vrouwelijke vriendinen ook accepteren. Ook als ze over de vloer komen als jij weg bent, maar ik vindt het niet leuk als jij mannelijke vrienden hebt.
-Ik hou van schoenen dus koop me maar 2 keer per maand nieuwe.
-Je moet ook de perfecte kop haar hebben.
-Als je kleur ogen of haarkleur me niet bevallen. Kunnen we nog zo'n goede klik hebben, maar dan ben je afgeschreven.
-Als het effe kan ook een sixpack en zonnebank Johny bruin. Ook in de winter.
-Je draagt designer kleding.
-Je moet ook met alle zware spullen schouwen.
-Klusjes in het huis moet je trouwens ook doen.
-Ik bepaal trouwens wanneer we kinderen krijgen. Niet jij of wij samen.
-Je moet status hebben, want ik kick op vrouwen die status hebben.
-Zelfverzekerd zijn in alle gevallen.
-Ik ga ook regelmatig naar een beauty salon, dus geef me daar maar geld voor, want ik doe het voor jou.
-Je moet al mijn drankjes betalen.
-Ik heb reglmatig migraine dus durf me niet lastig te vallen dan en accepteer al mijn kuren maar.
-Als je iets doet wat me niet bevalt slaap je op de bank.
-Als we ooit gaan scheiden pak ik de helft van je bezit af. Ook al is dat allemaal door jou gekocht.
-Je moet ook kunnen dansen.
-Ik draag altijd een rok, want dat is mannelijk. Dus durf niet te zeggen dat ik me meer mannelijk moet kleden. Jij seksist.
-Je moet me ook beschermen tegen alles waar ik ruzie mee maak.

Als mannen zo dachten. Ik denk dat het niet goed zou komen tussen man en vrouw dan x). Vrouwen die zo redeneren zullen zowiezo de verkeerde man aantrekken. Denk ze echt dat als zo'n man echt zou bestaan. Hij voor hun zou kiezen? Hij zal ze hoogstens gebruiken. Ik hoop in iedergeval dat jullie er nog om hebben kunnen lachen net als mij. P.s: dames die niet zo zijn. Voel je a.u.b niet aangesproken. Jullie zijn prachtig en dank God dat jullie er ook nog zijn.


RelatiePlanet

RelatiePlanet - Oude foto's !

0

Review:
De meeste mannen laten jou alleen hun oude foto' s zien, vooral Tobias (52) !!!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
veel

rp beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RelatiePlanet


Home Ľ CategorieŽn Ľ Algemene Datingsites Ľ RelatiePlanet