RelatiePlanet - 805 Reviews

RelatiePlanet Logo

19.5% aanbevolen, 805 Reviews

RelatiePlanet over zichzelf:

Relatieplanet is met meer dan 6.000 inschrijvingen per week marktleider in de Benelux. Een zeer actieve datingcommunity waar singles op zoek zijn naar een serieuze relatie, vriendschap of date. Aanmelden is GRATIS. Duizenden mensen hebben al een partner gevonden. Relatieplanet is anoniem, betrouwbaar en... Relatieplanet werkt!

Iedereen kan zich bij Relatieplanet inschrijven als Gratis Member. Als je vervolgens, net als duizenden andere members, tevreden bent kun je Full Member worden waarmee je optimaal vindbaar wordt voor andere members en onbeperkt gebruik kunt maken van alle functionaliteiten van Relatieplanet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan berichten versturen, alle foto's zien en de live chat.

Voor de mobiele gebruikers van RelatiePlanet bieden wij ook de mogelijkheid onze diensten via applicaties voor meerdere mobiele apparaten te gebruiken!

Relatieplanet Singlesfeest! Kom ook en ontmoet 2200 andere leuke singles in een schitterende ambiance! Leef je heerlijk uit in onze intieme, sfeervolle zalen. Bruisend entertainment voor iedereen!

Bezoek RelatiePlanet
RelatiePlanet
1 stars, 805 Reviews

RelatiePlanet Details

Hits: 31401

URL: http://www.relatieplanet.nl/

CategorieŽn: Algemene Datingsites

Reviews: 805

Bezoek RelatiePlanet

(19.5% aanbevolen)

RelatiePlanet Verwijderen

Je lidmaatschap bij Relatieplanet opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Relatieplanet uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Daar bevindt zich de knop Mijn Account. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Relatieplanet Account Verwijderen. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Relatieplanet uitschrijven echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Relatieplanet Account Verwijderen.

Bezoek RelatiePlanet

(19.5% aanbevolen)

RelatiePlanet Kosten

Relatieplanet biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Full Membership. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten sturen, alle foto's van leden bekijken en zelf tot 20 foto's plaatsen, 1 op 1 (webcam) chatten, onbeperkt interesse-berichten versturen, én je profiel komt hoger in de zoekresultaten! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Relatieplanet kosten berekend. Voor 1 maand worden door Relatieplanet kosten van Ä 28,50 berekend. Voor 3 maanden zijn de kosten van Relatieplanet Ä 43,50 en voor 12 maanden Ä 86,50.

RelatiePlanet reviews (805):

RelatiePlanet

RelatiePlanet - Gratis vs Full Membership

0

Review:
RelatiePlanet lijkt een leuke site , ze hebben zelfs de mogelijkheid van een gratis membership. Maar maak je geen illusies dat je hier iets mee kunt, je mag op de profielen van de dames alleen de profielfoto zien, je mag alleen een interesseberichtje versturen ( max 5 per dag).

Wil je met de dame in contact komen om een berichtje te versturen ?

Ja, dat wil ik !!!!!!! Maar, ......

Eerst betalen, en je membership omzetten in Full Membership.

Doei Doei , RelatiePlanet, ik ga geen directeur met 12 fte's sponsoren.... ik ben gekke Henkie niet

Sterke punten:
Pas op RelatiePlanet kost geld.

Zwakke punten:
Gratis Membership is waardeloos, net als mijn aandelen SNS Bank....

Arend beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - Te veel eisen

5

Review:
Ik heb wel een tijd op relatieplanet gezeten en wat mij opviel is dat de hedendaagse vrouwen wel enorm veel eisen van een man.
Zelf ben ik een doodgewone man die zijn vrouw is verloren aan een ziekte en ik kan zeggen het was een schat van een vrouw die totaal geen kapsones had.
Maar wat ik op deze en ook andere datingsite,s zie is dat een man moet voldoen aan een heel scala van eisen voordat je maar enigszins in aanmerking komt op een ontmoeting met een vrouw hier een paar eisen,

je moet sportief zijn , veel van wanddelen houden , het liefst met een bezoek aan de sauna , Mevrouw heeft ook een scala vriendinnen die af en toe ook willen shoppen , of je moet van stedentrips houden , en natuurlijk vakantie naar warme exotische oorden in een vier sterren hotel , in bezit zijn van een jonge liefst een nieuwe auto , graag een eigen huis zonder een hypotheek , je moet van haar kinderen houden al waren het je eigen kinderen , en een lul hebben van 21 cm en min 5 cm dik die hem er gemiddeld 3x per week insteekt voor spetterend droomnacht , enz enz........

Kun je aan die simpele voorwaarden niet voldoen dan kun je opzouten loser!!!!.
Maar wie zijn eigenlijk die vrouwen die dit eisen ? nou daar kan ik een simpel antwoord op geven namelijk het volgende.
Het zijn voor het grotendeel uitgedroogde in scheiding liggende verwaande vrouwen die de hoofdprijs willen om hun eigen sores op te lossen met het geld van een eenzame man op te kunnen maken/opteren en dat die ziellepoot enorm veel geluk heeft om met hun een date te hebben en denken met zo,n leuke knappe vrouw nog eventueel een toekomst te kunnen hebben en hopelijk samen nog een leuke oude dag te kunnen hebben, nou heren vergeet het maar!!!!!.
Heren als je behoefte hebt aan seks ga dan naar een leuke sexclub gegarandeerd de hele avond sex tot dat je er bij neervalt oke het kost wat maar altijd nog voordeliger dan een wurgrelatie met een vrouw die het niet goed met je voor heeft. Op dit moment ben ik nog alleen en ben gelukkig met af en toe een bezoek aan een sexclub of een paydate het voordeel is geen gezeur , rust ,en geen geldzorgen om het shopgedrag van een omhoog gevallen drol.
En een ander voordeel is dat je ze zelf kan uitzoeken de ene keer een blondje de andere keer een lekkere brunette. En het enige wat ik vroeg was een leuke en vooral een lieve vrouw maarja die bestaan niet meer!!.

Groetjes van Fred.

Sterke punten:
Goed website duidelijk en niet te duur.

Zwakke punten:
Zie mijn betoog!

RelatiePlanet

RelatiePlanet - Het succes hangt af van de gebruikers zelf!

2

Review:
het zou zo mooi kunnen zijn als iedereen gewoon eerlijk is over zichzelf en goede bedoelingen heeft.

Veel reviews bevatten commentaren van gefrustreerde gebruikers die geen antwoord krijgen op hun welgemeende mail of een afwijzing of iets anders negatiefs.Dit zijn vaak mensen met de beste bedoelingen en gefen de site een slechte beoordeling omdat ze slechte ervaringen hebben opgedaan.

Ik denk,dat met relatieplanet ZELF weinig mis is.Het was 1 van de eerste en is constant verbeterd.nu is de site weer opgefrist en de zoek mogelijkheden zijn weer uitgebreidt.

Het probleem echter is de gebruiker zelf:die bepaalt het succes van de site.''Vandaag 500 nieuw'' - ja-maar slechts 10 goede profielen ,de rest is ''Hallo'' zonder tekst.Dit zijn alleen maar lieden die rondkijken willen.Helaas het grootste gedeelte van de gebruikers.Heb je dus niets aan.

De grootste betekent helaas ook:de meeste actieve oplichters.Wees eens eerlijk:wie heeft geen Engelse mail gehad met het doel geld af te troggelen?

De site zelf is prima en overzichtelijk.Niets op aan te merken.

De vraag is:hoe houd je oplichters en fakers(60%)tegen?Wie het weet mag het zeggen.Een lastige vraag.Zelfs RP krijgt van de actieve gebruikers slechts 1 ster,waardeloos dus.Dit komt echter door de gebruikers zelf!Wij maken de site zelf kapot met leugenaars,valse profielen,fakers en oplichters.En de liefde heeft 1 grote vijand:liegen en bedriegen.En dit is nu juist waarom iedereen zo negatief is,erg jammer!Alleen wijzelf kunnen het verbeteren.......het zou zo mooi kunnen zijn....!

Sterke punten:
Met de site zelf is niets mis!Gebruiksvriendelijk en steeds verbeterd door de tijd.

Zwakke punten:
de gebruikers ZELF bezorgen het internet daten een slechte naam.Jammer en niet nodig.De eerlijke dames en heren sneeuwen onder door de fakers neppers en oplichters helaas.

RelatiePlanet

RelatiePlanet - De Don Juan en Claudia Schiffer op rp

3

Review:
Ik ben nu een tijdje lid bij relatieplanet. Ik denk dat ik snap waarom er hier zoveel mannen en vrouwen negatief over zijn. Ik zal eerst beginnen met de dames. Dames voor ;). Dames vraag jezelf eens af waarom superknappe mannen of rijke mannen op rp zitten? Juist ja. Voor alleen sex, je op te lichten, loverboys, vreemdgaan naast hun huwelijk enz. Heren waarom denken jullie dat superknappe dames op rp zitten? Ze zoeken niks serieus, aandacht, egotrip, golddiggers, oplichting, narcisten, mannenhaters enz. Heel goed ;). Nu is het typisch dat zowel de vrouwen als de mannen voor dat soort types gaan en in hun trucs trappen. Ik persoonlijk beschouw me als medium man dus ik verwacht van een vrouw ook niet meer. Ik ben geen prins op het witte paard. Eerder een boer met 2 honden x). Dus een vrouw hoeft geen princes te zijn. Een boerin vind ik prima. Ik denk dat hierdoor veel mannen en vrouwen teleurgesteld zijn omdat ze juist de verkeerde types uitkiezen. Wat ik jammer vind voor de wel goed bedoelende, serieus naar een relatie zoekende mensen. Ik leef met jullie mee, maar laat het je niet verbitteren, want uiteindelijk zijn jullie degene die deze keuze maken. Ik vind dat soort types altijd meteen heel verdacht. Deze types hebben het namelijk geen datingsite nodig en kunnen uit genoeg partners selecteren in hun dagelijks leven. Uiteindelijk is het doel oud worden met elkaar en schoonheid is toch vergangkelijk. Dan liever met de boerin met humor, waar je plezier mee hebt en kan praten. Dan de princes met hoogheidswaanzin, egotrip, kapsones en waar je totaal niks mee samen hebt. Maar goed dat is mijn mening. Ik hoop dat jullie er wat aan hadden.

Sterke punten:
Zitten ook goede mensen op

Zwakke punten:
Het is wel een speld in een hooiberg vinden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - website relatieplanet

0

Review:
Erg slechte website, je word meteen verbannen om niks. Ik wou mijn mailadres versturen, mag niet! Nummer? Mag ook niet..

Mensen trap er aub niet in

Zwakke punten:
Alles

de krekel beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - weinig keus

5

Review:
Op zich een goed opgezette site.
Alleen ik kom geen leuke mannen tegen en kom je ze tegen krijg je niks terug.
Ben blij dat het een paar dagen gratis full member ship was scheelt weer.
Zoe je uitgebreid krijg je hooguit 16 matches waardeloos

Zoe beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - Redelijk tot goed

5

Review:
Eigenlijk een van de betere datingsites die ik heb geprobeerd. Onhandig dat je per provincie moet zoeken, maar als betalend lid kan je ook op 10, 25 etc. km van huis zoeken, dat is veel beter. Beetje veel bloemetjesjurken en omatypes in mijn leeftijdsgroep (60+) maar ja dat zal wel onontkoombaar zijn. Toch een aantal leuke dates gehad.
Tja, dames die niks in je zien nemen doorgaans niet de moeite op je bericht te reageren. Ik denk dat dat in mijn geval niet aan het bericht ligt, het is gewoon de tijdgeest, pech gehad.
Er zijn erg veel oude accounts waar duidelijk niemand meer naar kijkt, die zou de redactie eens op moeten ruimen lijkt me. Mogelijk denken ze dat dat negatief werkt voor de site, maar heus het omgekeerde is het geval: wat je dan overhoudt zijn de accounts waar iemand achter zit die écht een contact wil.
Ik weet niet wat de redactie doet als iemand aangeeft specifiek seksuele interesse te hebben, maar een zin met "erotische interesse" blijft staan, en is een duidelijke hint naar wat voor contact gezocht wordt - dat is rechtdoorzee en duidelijk. (ja er zijn ook specifieke seks-datingsites maar die zijn allemaal ongelofelijk nep, RelatiePlanet werkt wél!)

Sterke punten:
-filteren op afstand (voor betalende leden)
-goede filtering op leeftijd mogelijk

Zwakke punten:
-veel overjarige accounts
-gratis leden zijn nogal beperkt in hun mogelijkheden (ja logisch maar toch...)
-standaard berichtteksten zijn erg vervelend
Ze zouden die hele filtering op provincie overboord moeten gooien. Daar heeft vrijwel niemand wat aan (hooguit Utrechters).

Bart beveelt RelatiePlanet aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - Veel 50-55 plussers die er opeens achter komen dat

2

Review:
Veel oude profielen die niet meer actief zijn. Je betaald voor leden waarvan er dik de helft niet meer actief zijn of vergeten zijn hun account te verwijderen. Misschien moet Relatie Planet eens alle profielen van 3 maanden en ouder die niet meer actief zijn verwijderen. Steeds meer foto's op verzoek. Wie betaald lid is en goed kijkt komt er al snel achter dat er vaak 5 jaar verschil zit in de profielfoto en de rest van de foto's. Leeftijden kloppen vaak niet. Teveel eisen van vrouwen en vaak nog met pubers -kinderen in huis. Leeftijden kloppen vaak niet en als je gaat mailen blijk je al snel met iemand van b.v. 6 jaar ouder te mailen. Het lijkt steeds meer op Facebook en niet op een datingsite. Men wil graag foto's laten zien kijk mij eens waar ik geweest ben. Natuurlijk voelt iedereen zich 5 of 10 jaar jonger en willen het liefst iemand veel jonger. Mijn ervaring is dat het een Golddiggers site is en men probeert er financieel beter van te worden omdat ze uit een relatie komen waar genoeg geld was en ze dat weer zoeken. Ook tijdens date's kwam ik er achter dat sommige wel heel veel wijntjes dronken en dan ook elke dag ! Ik denk dat veel vrouwen op Relatie Planet moeten gaan inzien dat ze het met minder zullen moeten gaan doen en minder moeten eisen en weer terug in het echte leven moeten komen. Stop met dromen en start met daten staat er bij die site! Dat stoppen met dromen zou geen kwaad kunnen.

Sterke punten:
Zou het niet weten.

Zwakke punten:
Veel vrouwen die uit een relatie komen waar dik geld aanwezig was en dat nog steeds zoeken-eisen. Teveel drankgebruik en foute leeftijden en oude foto's.

H. beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

RelatiePlanet

RelatiePlanet - Zielige (veeleisende) of zieke vrouwen

6

Review:
In zwak punt, vrouwen die geen man willen, vrouwen zijn in de minderheid op RP, ze hebben vaak kinderen, maar ze zijn wel heel veeleisend hoor. Ze willen de droomprins die ze nooit zullen krijgen, omdat ze een lelijk gezicht hebben, en lelijk karakter. Na 8 jaar RP, zie ik dezelfde vrouwen staan. Waarschijnlijk lesbisch, en een ziekelijke drang om mannen te kleineren. Ik denk echt dat de vrouwen geen man willen. Terwijl in Nederland 51 % vrouwen zijn, staan ze niet of bijna niet op Relatieplanet, hoe kan dat toch. Vrouwen op Rp willen geen man, ze willen bewonderd worden omdat ze een minderwaardigheidscomplex hebben, en geestelijk een narcist zijn. Kun je niks aan doen, als je die stoornis hebt. Maar de emancipatie in Nederland is volledig losgeslagen, leuke vrouwen zijn er nauwelijks nog te vinden.

Sterke punten:
Leuke mannen, die oprecht interesse tonen in de dames.

Zwakke punten:
Dames

RelatiePlanet

RelatiePlanet - Zoveel mannen maar allemaal zeer onverzorgde, leli

23

Review:
Mannen zijn niet kieskeurig en reageren op alles en iedereen. Logisch dat vrouwen niet meer reageren. Zelf plaats ik nooit meer een foto. Dan is het hek helemaal van de dam. Geen zelfreflectie deze mannen. Ze zien er niet uit, (onverzorgd, achterhaalde kapsels, saai, slecht gekleed, geen uitstraling, idiote foto's waarop ze zich presenteren als randdebielen enz). maar deze mannen denken een mooie vrouw te kunnen benaderen die ze in het echte leven nooit zouden durven aanspreken. Dat werkt dus niet. Ik heb niet eerder zoveel lelijke maar vooral onverzorgde, ouwelijke mannen gezien in mijn leeftijdcategorie. Alsof ze allemaal 20 jaar ouder zijn. Mannen tussen de 40 en 50 zien er niet uit op deze website, wat een verschrikking. Mijn partner was 10 jaar jonger en ik denk dat ik wederom onder mijn leeftijd moet gaan daten om nog een beetje een leuke (zowel uiterlijk als innerlijk) man te treffen. Mannen vanaf de 40, zorg voor een make over: Jullie zien er niet uit. Ik kan helemaal niets met de mannen op deze website.

Sterke punten:
Hoofddorp event is leuk maar dat is ook het enige. Website kan ik niets mee. Van de honderden mannen wil ik er niet 1 daten.

Zwakke punten:
Vreselijk aanbod van mannen vanaf de 40.

Deborah beveelt RelatiePlanet NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RelatiePlanet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou RelatiePlanet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RelatiePlanet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek RelatiePlanet


Home Ľ CategorieŽn Ľ Algemene Datingsites Ľ RelatiePlanet