Second Love - 294 Reviews

Second Love Logo

39.5% aanbevolen, 294 Reviews

Second Love over zichzelf:

In 2008 is de nieuwe datingsite Second Love gelanceerd op de Nederlandse markt. Second love is niet zomaar een datingsite. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen. Mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Echter willen ze hiervoor niet hun huidige relatie opgeven.

Second love is een online dienst die hulp biedt bij het vinden van gelijkgestemden. Een onschuldige flirt of een daadwerkelijke date behoren allemaal tot de mogelijkheden. Privacy en kwaliteit staan hierbij voorop. Voor een discreet avontuur ga je voortaan naar SecondLove!

Bezoek Second Love
Second Love
2 stars, 294 Reviews

Second Love Details

Hits: 36482

URL: http://www.secondlove.nl/

CategorieŽn: Vreemdgaan Dating

Reviews: 294

Bezoek Second Love

(39.5% aanbevolen)

Second Love Verwijderen

Je lidmaatschap bij Second Love opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Second Love uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts. Daar bevindt zich de knop Second Love Account Verwijderen, onder Lidmaatschap. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Second Love uitschrijven echt is wat je wilt. Hier bevindt zich tevens de knop 'Ja, ik weet het zeker': Second Love Account Verwijderen.

Bezoek Second Love

(39.5% aanbevolen)

Second Love Kosten

Bij Second Love kun je naast een gratis lidmaatschap, ook een betaald lidmaatschap aanvragen. Met een Second Love betaald lidmaatschap krijg je volledige toegang tot alle functies die de site te bieden heeft! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Second Love kosten berekend. Voor 1 maand worden door Second Love kosten van Ä 69,90 gerekend. Voor 2 maanden zijn de kosten van Second Love Ä 34,95 per maand en voor 6 maanden kun je in totaal Ä 149,95 aan Second Love betalen.


Second Love Acties & Nieuws

Second Love reviews (294):

Second Love

Second Love - SL is voor doorzetters

0

Review:
Voor hen die af en toe een spannende affaire of hete date willen zonder gedonder is Second Love een prima site. Net als in het café moet je er als man moeite voor doen om sex te hebben en als vrouw een stuk minder. In de kroeg heb ik heel wat drankjes verspilt en ook op deze site zijn er dames die het om de knikkers gaat en niet om het spel. Een oplevende belangstelling van wildvreemde schonen genoot ik toen mijn abonnement bijna afliep - gelukkig zag ik dat verband.
De moeite loonde: 2 keer heerlijke sex en een affaire.

Sterke punten:
* speelt in op het jacht instinct van de man.
** voor de doorzetter, leuke vrouwen die in zijn voor een avontuurtje

Zwakke punten:
* professionele verleiders die zich anders voordoen.
** net zo duur als een avondje in de kroeg

anton beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Niet doen!

0

Review:
mannen, niet doen hoor, ik ben zo dom geweest te betalen voor twee maanden. Maar het is echt pure oplichterij. Nauwelijks vrouwen en die er zijn willen hoogstens chatten of emailen. Als je een date zoekt, wat ik ook zocht, kan je je geld echt beter besteden.;

Heel veel nepprofielen. Ik zie er echt best goed uit maar van de 100 berichtjes die je stuurt, krijg je er 1 terug gemiddeld na 2 weken. Weg blijven tenzij je toch geld teveel hebt.

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
Alles wat je kunt bedenken, schande dat zoiets mensen geld aftroggelt.

Maarten beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Niet doen.. ;)

1

Review:
Niet doen..

Doe je t toch, nieuwschierig en wil t zelf zien (zoals ik ), prima, schrijf je over 2 maand (of eerder al) ook zo'n berichtje.. 99.9% man (écht!), ik bedoel maar..

Zwakke punten:
Verhouding m/v mssn?

John beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Waste of Time

0

Review:
Nu staan Nederlandse vrouwen al niet bekend om hun formidabele communicatieve vaardigheden en contactuele eigenschappen die veel gelijkenis vertonen met die van een rots geschraapte mossel in een bad van accuzuur, maar wanneer je daarvoor dan ook nog eens betalen moet...
Ben je een hardcore sadomasochist dan raad ik je sterk aan om deze site als walhalla voor vrouwen met positieve bedoelingen te beschouwen.
Ben je eerder een prettige Nederlandse man met normale algemene ontwikkeling en een creatieve woordkeuze welke die van een helpdeskmedewerker ontstijgt blijf dan weg en geef je geld ergens anders aan uit.
Een maand was voor mij genoeg om erachter te komen dat het aantal leden volkomen buiten proporties wordt gepresenteerd plus dat de aanwezige vrouwen de typische acommunicatieve vervelende sceptische maaienbakken zijn, je zou bijna denken dat het overgrote deel van de Nederlandse vrouwen zo is, oh krijg nou de tering dat is ook het geval, niks sympathiek, stijvol en toch ook gepast gereserveerd zich uitende Italiaanse vrouwen maar maximale zuurgraad en minimale positieve instelling, dat is het gemiddelde contact op Second Love, geheel in lijn met de lokale cultuur.
Wat nou constructief contact? Een man wil toch alleen maar sex?
Gauw wegwezen dus.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Peco DH beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Prijs/kwaliteitsverhouding is erg laag

0

Review:
In eerste instantie lijkt het een druk bezochte website met veel mensen. Gekozen voor de promotie aanbieding 2 maanden voor de prijs van 1. Vond het sowieso al duur, Lexa.nl is goedkoper en overzichtelijker, maar goed dat is een andere vijver waar je in vist dan.

Na een week in gebruik bleek dat elke keer dezelfde vrouwen online waren. Ook het aantal vrouwen was beperkt. De meeste daarvan had ik al een bericht gestuurd, waarvan slechts 2 gereageerd hebben.

Twee keer gechat met een vrouw, maar verder dan gezellig kletsen over het weer kwam het niet. In beide gevallen waren de vrouwen in een open relatie waarbij hun echtgenoot wist van hun activiteit op deze website. Een van deze vrouwen was een swinger en vroeg of mijn echtgenote ook geïnteresseerd was. Ik had niet de indruk dat het nepprofielen waren, behalve dat beiden zeiden dat ze al ruim 3 jaar met veel plezier op SL zaten.

Echt 'virtueel vreemdgaan' is er niet bij, anders dan wordt gesuggereerd.

De website zelf is nogal eenvoudig. Profielen zijn beperkt, nog geen enkele keer een foto gezien. Zoekfunctie is ook beperkt, en de mogelijkheid tot chatten op een telefoon is ook erg beperkt.

Al met al een matige website met matige inhoud. Op zich zou dat geen probleem zijn, was het niet dat de kosten enorm hoog zijn. Mijn indruk is dat er weinig gebruikers zijn die al lang een profiel hebben. Ik denk dat de website het voornamelijk moet hebben van de gebruikers die in eerste instantie geïnteresseerd zijn, geld betalen, en dan ophouden en nooit meer terugkomen. Na een tijdje zal deze website dan ook verdwijnen denk ik, omdat iedereen het al heeft uitgeprobeerd.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Website uiterlijk
Zoekfunctie
Inhoud
Aanbod
Kosten

Peter beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Hard werken, nauwelijks resultaat

0

Review:
Keihard werken op SL. Je moet echt heel erg actief dames benaderen en dan bedoel ik echt bijna iedereen aanschrijven in en rond je eigen provincie. Een klein aantal is zo netjes te antwoorden dat ze niet willen, het overgrote deel reageert niet en kijkt zelfs niet eens naar het bericht (bestaan die dames wel echt?). Een miniem aantal reageert wel. Afspraken met 4 verschillende dames gingen kort voor de datum niet door. De meeste uiteenlopende excuses. Eén data ging wel door en daar heb ik een leuk contact mee.
Het aantal ingeschreven dames verschilt per provincie enorm en is echt schrikbarend laag.
Als je betaalde abonnement bijna afloopt krijg je ineens knipogen, berichtjes dat er interesse is etc. Haha. Beste beheerder(s), véél te opzichtig EN jullie gebruiken prikkelende teksten die je als lid niet plaatsen mag, want jee, wat zijn de beheerder(s) preuts!!! Het is verdorie een site voor mensen die vreemd willen gaan, die sex willen hebben...en dan mag een iets gewaagde tekst niet eens..
Dan heb ik het niet over platte teksten waarvan een aantal domme dodo's denken dat vrouwen die leuk vinden...

Samenvattend: er zijn echte vrouwen lid van de site. Met heel veel moeite en doorzettingsvermogen KAN het je lukken om een echte afspraak met een echte vrouw te maken.
Er zijn nepprofielen of "dode" profielen op de site aanwezig. VEEL!!
De beheerder(s) controleren veel, héél veel. Bloot bovenlijf op een foto wordt afgekeurd. Vrouwen in bikini mag wel.
De beheerder(s) benaderen je met nepprofielen om je te bewegen je betaalde lidmaatschap te verlengen en dat lukt ze kennelijk heel aardig. Tenminste, als ik zie dat ze zich (TV) reclame kunnen veroorloven.

Sterke punten:
Er zijn echte vrouwen op de site, echt waar. En met een beetje veel, heel veel geluk kun je in het echt afspreken. Maar dat vergt veel (schrijf) werk, geduld en doorzettingsvermogen.

Zwakke punten:
Het gros van de profielen (ik zal het geen vrouwen noemen, want ik betwijfel of echte vrouwen die profielen hebben gemaakt danwel er nog steeds actief mee omgaan) is niet actief of nep.

Olav beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Gratis inschrijven zeker alleen voor vrouwen!?

0

Review:
Je kunt je zogenaamd gratis inschrijven, maar bij het invullen van een profielnaam kom ik al niet verder! Of de opgegeven naam is al in gebruik of de naam is niet toegestaan als je zelf iets verzint?! Met zo'n 250 000 deelnemers blijven er natuurlijk geen bestaande namen meer over. Dit is dus zwaar k.. sorry waardeloos. Ben je zo een kwartier bezig voor noppes. Je komt er gewoon niet in. Zeker alleen gratis voor vrouwen . Ik lees ook her en der dat de verhouding man vrouw nogal scheef ligt. Zelfs 100 man op 1 vrouw. Mijns inziens een grote media hype en ordinaire geldklopperij van de site eigenaren. Nettere versie van al die sites met nepprofielen , die geld uit je zak willen kloppen. Deze is waarschijnlijk nog winstgevender!

Sterke punten:
..?

Zwakke punten:
Zie boven en Make up your mind

Second Love

Second Love - Happy customer at SL

1

Review:
Leuk om de reviews te lezen.
Ik lees teleurstelling waar ik deze wel begrijp (mijn eerste zes weken waren zoeken naar aansluiting), maar waar ik uiteindelijk alleen maar kan zeggen... Wat heb ik een leuke tijd gehad! Ik sluit nu even een periode af, maar ik moet zeggen; ik heb er meerdere leuke contacten en een heerlijke SL aan overgehouden! Dus mijn agenda is lekker gevuld voor de komende periode!

Alles staat of valt met je eigen opstelling! Er zijn vrouwen die niet reageren, maar hé... niet onlogisch als je al een leuk contact hebt! Ook niet onlogisch als je meteen geile praat naar de overkant slingert...
Maar goed; dat is de techniek van het verlijden? De techniek van een eerste contact leggen? Het is net het échte leven... Het is net alsof je in een kroeg staat en wel of geen contact maakt... Ik heb er een hele leuke tijd gehad!

Maar succes hebben zegt wat over de vrouwen en hun profielen of hun reacties. Ik vind het bestand dus kwalitatief goed gevuld.

De technische kant van SL vind ik wat mager. Een frisse restyling of zo... de technische mogelijkheden wat meer laten aansluiten bij de hedendaagse (online) technieken... daar zie ik wel verbetering!

Om positief af te sluiten; ik heb een paar keer een vraag gehad (technisch of inhoudelijk). Ik heb steeds binnen een paar uur een reactie gehad! Echt indrukwekkend!!!

Kortom; een "happy customer" gaat even langs de zijlijn door. Ik heb mijn "balboekje" gevuld, dus kan even zonder.

Sterke punten:
- Kwalitatief goede profielen (geen nep profielen gevonden)
- Geen "platte" inhoud; stijlvol gevuld!
- Veel actieve vrouwen (je moet ze alleen wel goed weten te prikkelen)
- Snelle afhandeling van vragen door de beheerder(s)

Zwakke punten:
- Site zou mogen moderniseren

Henk beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Bagger

6

Review:
De verhouding man/vrouw is ongeveer 1 tot 100.
Je moet als man zowiezo je foto laten zien anders reageert er geen enkele vrouw. De vrouwen die erop zitten hoeven niets te betalen voor hun profiel, dus ze kunnen maar wat aanrommelen en zoeken de krentjes in de pap. In 3/4 van de gevallen reageren ze niet eens op je mail.

Ik heb diverse vrouwen gesproken die al wat af hadden gesproken, dus ze zijn er wel. Maar het aantal normale vrouwen is op 1 hand te tellen. Voor 90% zijn het dikke koeien van 100 kilo of meer, daar begin ik niet aan.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
te veel vrouwen
Dikke vrouwen
gratis voor vrouwen

Edwin beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - leuk

3

Review:
Leuke site

Sterke punten:
Leuk

Zwakke punten:
Duur

robin beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Second Love

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Second Love aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Second Love aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Second Love


Home Ľ CategorieŽn Ľ Vreemdgaan Dating Ľ Second Love