Second Love - 291 Reviews

Second Love Logo

39.8% aanbevolen, 291 Reviews

Second Love over zichzelf:

In 2008 is de nieuwe datingsite Second Love gelanceerd op de Nederlandse markt. Second love is niet zomaar een datingsite. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen. Mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Echter willen ze hiervoor niet hun huidige relatie opgeven.

Second love is een online dienst die hulp biedt bij het vinden van gelijkgestemden. Een onschuldige flirt of een daadwerkelijke date behoren allemaal tot de mogelijkheden. Privacy en kwaliteit staan hierbij voorop. Voor een discreet avontuur ga je voortaan naar SecondLove!

Bezoek Second Love
Second Love
2 stars, 291 Reviews

Second Love Details

Hits: 35750

URL: http://www.secondlove.nl/

Categorieën: Vreemdgaan Dating

Reviews: 291

Bezoek Second Love

(39.8% aanbevolen)

Second Love Verwijderen

Je lidmaatschap bij Second Love opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Second Love uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts. Daar bevindt zich de knop Second Love Account Verwijderen, onder Lidmaatschap. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Second Love uitschrijven echt is wat je wilt. Hier bevindt zich tevens de knop 'Ja, ik weet het zeker': Second Love Account Verwijderen.

Bezoek Second Love

(39.8% aanbevolen)

Second Love Kosten

Bij Second Love kun je naast een gratis lidmaatschap, ook een betaald lidmaatschap aanvragen. Met een Second Love betaald lidmaatschap krijg je volledige toegang tot alle functies die de site te bieden heeft! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Second Love kosten berekend. Voor 1 maand worden door Second Love kosten van € 69,90 gerekend. Voor 2 maanden zijn de kosten van Second Love € 34,95 per maand en voor 6 maanden kun je in totaal € 149,95 aan Second Love betalen.


Second Love Acties & Nieuws

Second Love reviews (291):

Second Love

Second Love - Bij opzegging komt er geen reactie van SL, oplicht

1

Review:
Ik ben helaas lid geworden van SL door met creditcard te betalen. Stom,want in de voorwaarden staat dat SL dan automatisch blijft verlengen...tot het moment dat je het per email opzegt.
Dus ik heb het nu al 3x op gezegd, maar krijg geen enkele bevestigingsemail terug van SL- wat vlg. de voorwaarden wel zou moeten (want dan pas is je lidmaatschap beeindigd). Dus ben ik nog steeds lid, en kan SL mijn contributie blijven innen.

Ik kan niet anders concluderen dan: absolute oplichterij! Dit is echt schokkend, en ik beraad me nu echt op vervolgstappen (advocaat, etc.).
Mocht er een journalist met interesse onder de lezers zijn, dan hou ik me aanbevolen.

Heeft er iemand ook deze ervaring?

Marco beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Prijs/kwaliteitsverhouding is erg laag

0

Review:
In eerste instantie lijkt het een druk bezochte website met veel mensen. Gekozen voor de promotie aanbieding 2 maanden voor de prijs van 1. Vond het sowieso al duur, Lexa.nl is goedkoper en overzichtelijker, maar goed dat is een andere vijver waar je in vist dan.

Na een week in gebruik bleek dat elke keer dezelfde vrouwen online waren. Ook het aantal vrouwen was beperkt. De meeste daarvan had ik al een bericht gestuurd, waarvan slechts 2 gereageerd hebben.

Twee keer gechat met een vrouw, maar verder dan gezellig kletsen over het weer kwam het niet. In beide gevallen waren de vrouwen in een open relatie waarbij hun echtgenoot wist van hun activiteit op deze website. Een van deze vrouwen was een swinger en vroeg of mijn echtgenote ook geïnteresseerd was. Ik had niet de indruk dat het nepprofielen waren, behalve dat beiden zeiden dat ze al ruim 3 jaar met veel plezier op SL zaten.

Echt 'virtueel vreemdgaan' is er niet bij, anders dan wordt gesuggereerd.

De website zelf is nogal eenvoudig. Profielen zijn beperkt, nog geen enkele keer een foto gezien. Zoekfunctie is ook beperkt, en de mogelijkheid tot chatten op een telefoon is ook erg beperkt.

Al met al een matige website met matige inhoud. Op zich zou dat geen probleem zijn, was het niet dat de kosten enorm hoog zijn. Mijn indruk is dat er weinig gebruikers zijn die al lang een profiel hebben. Ik denk dat de website het voornamelijk moet hebben van de gebruikers die in eerste instantie geïnteresseerd zijn, geld betalen, en dan ophouden en nooit meer terugkomen. Na een tijdje zal deze website dan ook verdwijnen denk ik, omdat iedereen het al heeft uitgeprobeerd.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Website uiterlijk
Zoekfunctie
Inhoud
Aanbod
Kosten

Peter beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Hard werken, nauwelijks resultaat

0

Review:
Keihard werken op SL. Je moet echt heel erg actief dames benaderen en dan bedoel ik echt bijna iedereen aanschrijven in en rond je eigen provincie. Een klein aantal is zo netjes te antwoorden dat ze niet willen, het overgrote deel reageert niet en kijkt zelfs niet eens naar het bericht (bestaan die dames wel echt?). Een miniem aantal reageert wel. Afspraken met 4 verschillende dames gingen kort voor de datum niet door. De meeste uiteenlopende excuses. Eén data ging wel door en daar heb ik een leuk contact mee.
Het aantal ingeschreven dames verschilt per provincie enorm en is echt schrikbarend laag.
Als je betaalde abonnement bijna afloopt krijg je ineens knipogen, berichtjes dat er interesse is etc. Haha. Beste beheerder(s), véél te opzichtig EN jullie gebruiken prikkelende teksten die je als lid niet plaatsen mag, want jee, wat zijn de beheerder(s) preuts!!! Het is verdorie een site voor mensen die vreemd willen gaan, die sex willen hebben...en dan mag een iets gewaagde tekst niet eens..
Dan heb ik het niet over platte teksten waarvan een aantal domme dodo's denken dat vrouwen die leuk vinden...

Samenvattend: er zijn echte vrouwen lid van de site. Met heel veel moeite en doorzettingsvermogen KAN het je lukken om een echte afspraak met een echte vrouw te maken.
Er zijn nepprofielen of "dode" profielen op de site aanwezig. VEEL!!
De beheerder(s) controleren veel, héél veel. Bloot bovenlijf op een foto wordt afgekeurd. Vrouwen in bikini mag wel.
De beheerder(s) benaderen je met nepprofielen om je te bewegen je betaalde lidmaatschap te verlengen en dat lukt ze kennelijk heel aardig. Tenminste, als ik zie dat ze zich (TV) reclame kunnen veroorloven.

Sterke punten:
Er zijn echte vrouwen op de site, echt waar. En met een beetje veel, heel veel geluk kun je in het echt afspreken. Maar dat vergt veel (schrijf) werk, geduld en doorzettingsvermogen.

Zwakke punten:
Het gros van de profielen (ik zal het geen vrouwen noemen, want ik betwijfel of echte vrouwen die profielen hebben gemaakt danwel er nog steeds actief mee omgaan) is niet actief of nep.

Olav beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Gratis inschrijven zeker alleen voor vrouwen!?

0

Review:
Je kunt je zogenaamd gratis inschrijven, maar bij het invullen van een profielnaam kom ik al niet verder! Of de opgegeven naam is al in gebruik of de naam is niet toegestaan als je zelf iets verzint?! Met zo'n 250 000 deelnemers blijven er natuurlijk geen bestaande namen meer over. Dit is dus zwaar k.. sorry waardeloos. Ben je zo een kwartier bezig voor noppes. Je komt er gewoon niet in. Zeker alleen gratis voor vrouwen . Ik lees ook her en der dat de verhouding man vrouw nogal scheef ligt. Zelfs 100 man op 1 vrouw. Mijns inziens een grote media hype en ordinaire geldklopperij van de site eigenaren. Nettere versie van al die sites met nepprofielen , die geld uit je zak willen kloppen. Deze is waarschijnlijk nog winstgevender!

Sterke punten:
..?

Zwakke punten:
Zie boven en Make up your mind

Second Love

Second Love - Happy customer at SL

1

Review:
Leuk om de reviews te lezen.
Ik lees teleurstelling waar ik deze wel begrijp (mijn eerste zes weken waren zoeken naar aansluiting), maar waar ik uiteindelijk alleen maar kan zeggen... Wat heb ik een leuke tijd gehad! Ik sluit nu even een periode af, maar ik moet zeggen; ik heb er meerdere leuke contacten en een heerlijke SL aan overgehouden! Dus mijn agenda is lekker gevuld voor de komende periode!

Alles staat of valt met je eigen opstelling! Er zijn vrouwen die niet reageren, maar hé... niet onlogisch als je al een leuk contact hebt! Ook niet onlogisch als je meteen geile praat naar de overkant slingert...
Maar goed; dat is de techniek van het verlijden? De techniek van een eerste contact leggen? Het is net het échte leven... Het is net alsof je in een kroeg staat en wel of geen contact maakt... Ik heb er een hele leuke tijd gehad!

Maar succes hebben zegt wat over de vrouwen en hun profielen of hun reacties. Ik vind het bestand dus kwalitatief goed gevuld.

De technische kant van SL vind ik wat mager. Een frisse restyling of zo... de technische mogelijkheden wat meer laten aansluiten bij de hedendaagse (online) technieken... daar zie ik wel verbetering!

Om positief af te sluiten; ik heb een paar keer een vraag gehad (technisch of inhoudelijk). Ik heb steeds binnen een paar uur een reactie gehad! Echt indrukwekkend!!!

Kortom; een "happy customer" gaat even langs de zijlijn door. Ik heb mijn "balboekje" gevuld, dus kan even zonder.

Sterke punten:
- Kwalitatief goede profielen (geen nep profielen gevonden)
- Geen "platte" inhoud; stijlvol gevuld!
- Veel actieve vrouwen (je moet ze alleen wel goed weten te prikkelen)
- Snelle afhandeling van vragen door de beheerder(s)

Zwakke punten:
- Site zou mogen moderniseren

Henk beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Bagger

6

Review:
De verhouding man/vrouw is ongeveer 1 tot 100.
Je moet als man zowiezo je foto laten zien anders reageert er geen enkele vrouw. De vrouwen die erop zitten hoeven niets te betalen voor hun profiel, dus ze kunnen maar wat aanrommelen en zoeken de krentjes in de pap. In 3/4 van de gevallen reageren ze niet eens op je mail.

Ik heb diverse vrouwen gesproken die al wat af hadden gesproken, dus ze zijn er wel. Maar het aantal normale vrouwen is op 1 hand te tellen. Voor 90% zijn het dikke koeien van 100 kilo of meer, daar begin ik niet aan.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
te veel vrouwen
Dikke vrouwen
gratis voor vrouwen

Edwin beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - leuk

3

Review:
Leuke site

Sterke punten:
Leuk

Zwakke punten:
Duur

robin beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - geen echte afspraken mogelijk

2

Review:
Leuke site als je een beetje elektronisch wilt aanrommelen. Net is vele andere sites wilde geen van de dames een afspraak. Van alle ongeveer 20 sites is neukvoorniks.nl de enige site waar dat gelukt is, zelfs de bekende als pepper of tinder lukte dat niet.

Sterke punten:
Vermakelijk.

Zwakke punten:
Prijzig
niet gelukt om te daten

Sanne beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Waardeloos

2

Review:
De reclame op tv, radio en zelfs op billboards belooft wel maar in de praktijk is Second Love een uitermate teleurstellende website met een hemeltergend trieste zoekfunctie. Er wordt bijzonder betuttelend gedaan over je geschreven teksten en ook de foto's worden getoetst aan voorwaarden, die uit de jaren vijftig van de vorige eeuw stammen. Verder moet je GEEN abonnement nemen, waarbij het lidmaatschapsgeld automatisch wordt afgeschreven want de voorwaarden zijn nogal vaag over het opzeggen van het lidmaatschap. Doe je dat niet op tijd, dan mag (??) Second Love zonder meer de volgende periode berekenen en afschrijven. Al met al een eenmalige teleurstelling!

Sterke punten:
Heb er niet een kunnen vinden

Zwakke punten:
Betuttelend, veel te duur

Jan beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - VEEL GEBOD EN VERBOD EN VEEL TE DUUR!!!

0

Review:
De beloftes zijn niet waar en de algemene voorwaarden kloppen echt niet. Dus pas op voor dat je er geld aan verspilt. Zie onderstaande brief aan Second Love.


Geachte mevrouw of meneer,

Naar aanleiding van de door u eerder verstrekte antwoorden in de bijlage ontvang ik graag per ommegaande duidelijk, antwoorden op de onderstaande vragen.

1. Waar in de Secondlove Algemene Gebruiks- en Leden-voorwaarden v.1.02 of elders staat het door u aan mij gegeven antwoord betreffende het beleid omtrent de wel en niet zichtbaarheid van leden foto’s alvorens hij betalend lid werd? Er is namelijk alleen de onderstaande tekst die op de homepagina van “www.secondlove.nl” te vinden. Hierin staat zeer expliciet vermeld dat wanneer men lid word de foto’s zichtbaar worden. Achteraf blijkt dit misleidende en onware informatie te zijn. Dit omdat de aanvullende informatie ontbreekt waarin zou moeten staan “Mits de leden het u toestaan om hun foto te mogen zien”.

Vreemdgaan, Date en Overspel
Secondlove is een date site voor mannen en vrouwen, die willen vreemdgaan of een spannende affaire of avontuur zoeken. Je kunt je gratis inschrijven en profielen bekijken. Wil je foto's zien of zelf contacten leggen, dan kan dit via een betaald lidmaatschap. Op deze date site kun je jouw eigen profiel met foto's plaatsen en op basis van je profiel een leuk contact zoeken. Verder kun je online vreemdgaan (daten) door berichten te sturen en via de site te chatten. Alle profielen op Secondlove worden door ons individueel beoordeeld, zodat alleen serieuze vrouwen en mannen opgenomen worden in ons bestand. Verder kun je gratis gebruik maken van onze helpdesk. Dat kan per email of telefonisch.

2. Waar in de Secondlove Algemene Gebruiks- en Leden-voorwaarden v.1.02 staat dat een betaald lid, alvorens deze lid word, maar een beperkt aantal berichten per dag mag versturen?
3. Waar in de Secondlove Algemene Gebruiks- en Leden-voorwaarden v.1.02 of elders staat dat een betaald lid, alvorens deze lid word, geen uitgebreid, open, eerlijk en een zelfde bericht aan meerdere leden mag versturen?
4. Waar, met in achtname van de Wet Bescherming Persoonsgegevens Artikel 8 Lid a, staat in de Secondlove Algemene Gebruiks- en Leden-voorwaarden v.1.02 of elders dat Secondlove inzage heeft in de door leden verstuurde berichten aan andere leden?
5. Waar in de Secondlove Algemene Gebruiks- en Leden-voorwaarden v.1.02 of elders staan voor het afsluiten van een lidmaatschap de antwoorden op de 4 eerder gestelde vragen waar een betalend lid “door aanvinken” mee akkoord dient te gaan?
6. Waar staat het KvK nummer van Secondlove vermeld op www.secondlove.nl? Graag ontvang ik deze van u.

In verband met het nu verlopende lidmaatschap en de onplezierige gebruikservaringen veroorzaakt door Secondlove zie ik graag uw antwoorden zo spoedig mogelijk tegemoet.Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
- De beloftes om foto's te zien is niet waar!!!
- Veel single vrouwen en dat heeft dus niets met second love te maken.
- Veel te duur.
- Erg preuts omtrent taalgebruik.
- Mag geen licht erotische foto's plaatsen.
- Mag maar 30 berichten per dag versturen.
- Geen privacy want ze lezen jouw verstuurde berichten!!!
- Mag geen standaard openingsbericht naar de dames sturen.
- Enz.......

Mario beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Second Love

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Second Love aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Second Love aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Second Love


Home » Categorieën » Vreemdgaan Dating » Second Love