Second Love - 309 Reviews

Second Love Logo

38.5% aanbevolen, 309 Reviews

Second Love over zichzelf:

In 2008 is de nieuwe datingsite Second Love gelanceerd op de Nederlandse markt. Second love is niet zomaar een datingsite. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen. Mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Echter willen ze hiervoor niet hun huidige relatie opgeven.

Second love is een online dienst die hulp biedt bij het vinden van gelijkgestemden. Een onschuldige flirt of een daadwerkelijke date behoren allemaal tot de mogelijkheden. Privacy en kwaliteit staan hierbij voorop. Voor een discreet avontuur ga je voortaan naar SecondLove!

Bezoek Second Love
Second Love
2 stars, 309 Reviews

Second Love Details

Hits: 38216

URL: http://www.secondlove.nl/

Categorieën: Vreemdgaan Dating

Reviews: 309

Bezoek Second Love

(38.5% aanbevolen)

Second Love Verwijderen

Je lidmaatschap bij Second Love opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Second Love uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts. Daar bevindt zich de knop Second Love Account Verwijderen, onder Lidmaatschap. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Second Love uitschrijven echt is wat je wilt. Hier bevindt zich tevens de knop 'Ja, ik weet het zeker': Second Love Account Verwijderen.

Bezoek Second Love

(38.5% aanbevolen)

Second Love Kosten

Bij Second Love kun je naast een gratis lidmaatschap, ook een betaald lidmaatschap aanvragen. Met een Second Love betaald lidmaatschap krijg je volledige toegang tot alle functies die de site te bieden heeft! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Second Love kosten berekend. Voor 1 maand worden door Second Love kosten van € 69,90 gerekend. Voor 2 maanden zijn de kosten van Second Love € 34,95 per maand en voor 6 maanden kun je in totaal € 149,95 aan Second Love betalen.


Second Love Acties & Nieuws

Second Love reviews (309):

Second Love

Second Love - Hopeloos voor mannen, voor voruwen kermis

1

Review:
Heb me al een drietal maand ingeschreven, zowel met een mannelijk profiel, als met een vrouwelijk.

Op die manier kon ik tenminste vergelijken hoe de contacten verliepen.

Mijn oordeel is helaas dat het voor vrouwen een kermis van mannen is, die met moeite tot een deftig gesprek kunnen komen. Voor mannen is het dan weer de roetsjbaan, waar je bijna helemaal alleen opzit en waar de valkuilen en botsingen tegen hoge snelheid op je afkomen. Je schrijft je een pleuris aan berichten, betaalt veel en veel te veel voor je abo, om te concluderen dat je eigenlijk nauwelijks een reactie krijgt.

Ik vind dit echt een veel te dure site voor de man-vrouw verhoudingen.

Ik kan het dus niemand aanraden want slechts een kleine minderheid van de mannen zal hier aan zijn trekken komen. De anderen dienen eigenlijk enkel en alleen om de site-eigenaars een ferme bankrekening te bezorgen.

De enige vrouw die uiteindelijk toch reageerde, bleek een betalende dame te zijn.

Helaas !

Sterke punten:
Weinig nepprofielen

Zwakke punten:
DUUR EN DUUR EN DUUR
Complete verkeerde man vrouw verhouding: 1/100

Mike beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Leuk!

0

Review:
Als je een beetje goed zoekt, zitten er echt wel leuke mannen tussen. Inderdaad, zodra je online gaat, stromen de berichten binnen. Als je de oneerbare voorstellen, slechte openingszinnen en de pensionado's eruit gefilterd hebt blijft er echt wel wat over. Ik heb hier echt een aantal leuke contacten opgedaan. Voor meer dan alleen sex en langere periodes.

Lieke beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - als man hier niet aan beginnen

5

Review:
de meeste profielen zijn echt, maar probeer als man dit eens: zoek bijv. alle vrouwen tussen 25 en 40 in Limburg met een foto. dan krijg je de betalende vrouwen (die er dus iets serieuzer mee bezig zijn, foto plaatsen kan alleen als je betaalt). ik vond NOG GEEN 30 VROUWEN!

Probeer ook eens hoeveel vrouwen nu online zijn; ik vond er in mijn provincie tussen 30 en 40 op een willekeurig moment in de middag 8.

het aantal actieve vrouwen is dus zeer beperkt. hiet staan heel erg veel mannen tegenover. ik denk verhouding eerder 1 op 100 dan 1 op 10.

als je een knappe man bent die zijn minnares (vaak trouwens fors gebouwde dames van in de 40) wil overladen met cadeautjes zit je hier goed want dan maak je een kans. anders niet aan beginnen.

erik beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - op de grens van fraude

3

Review:
Weet waar je aan begint met deze site. Meestal zijn dit soort sites gevuld met nepprofielen. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat deze profielen waarschijnlijk niet nep zijn. Hoeveel vrouwen zouden er zijn in mijn leeftijdscategorie op deze site? Misschien 40. Hoeveel mannen? Misschien wel 10.000. Lekker verdienen op suggestie. Heel anders dan deze site beweert. Het merendeel van het schaarse vrouwelijke aanbod is nogal overwichtig in de zin van kilo's. Niet volslank maar echt te vet. Deze site is hun uitweg om aandacht te vragen. Waarschijnlijk de enige manier om nog aandacht te krijgen. Schrik niet van de pretentie van deze varkens. Als je denkt dat dit geil zou zijn voor het geld dat je betaalt? Vergeet het. De meeste foto's zijn onzichtbaar gemaakt. Gezien de beschrijvende profielen raad ik niet aan om het " geheim" te onthullen. Als dat wel gebeurt, steek je waarschijnlijk je lul nog liever in de brievenbus. Dit is een site die echt helemaal niks waarmaakt, misleidend, teleurstellend en aan de rand is van misleiding en oplichting. Als je iets zou willen, zou ik de echte wereld opzoeken. Al die datingsites? Misschien heb je geluk maar het merendeel heeft fakeprofielen of bovengenoemde teleurstellingen. Het kost veel geld en jij krijgt niks, misschien even de droom van onwerkelijkheid. Ik praat uit ervaring. Deze site gaat hopelijk zinken onder het vet van de zich aanbiedende vrouwelijke olifanten. Ik heb mijn verlies genomen en deze ergenis voortijdig opgezegd. Begin er niet aan!!!!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
misleidende reclame: geen relevant aanbod van vrouwen behoudens een paar olifanten
erg duur: site laat je kiezen voor één maand aanbod (premium), maar je moet voor twee maanden betalen
site ziet er niet uit zeer gebruikersonvriendelijk ( maakt eigenlijk niet uit want er is toch geen aanbod)
kortom: ongebruiksvriendelijk, nul aanbod en stink er niet in.
BAGGER

Bastiaan beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Een kollossaal ongenoegen

0

Review:
Dom ben ik niet zou ik zeggen. Wel dus. Ik heb een premium abonnement gekocht op verleiding zonder eerst de reviews te lezen. Dat had ik wel moeten doen. Er werd een maand aangeboden, terwijl ik alleen voor twee maanden kon betalen. Ik had in de reviews kunnen lezen dat hier een paar dames in de exclusieve aanbieding zijn wiens BMI wetenschappelijk gezien zodanig is dat ik als second love snel moet wezen omdat ze anders al geploft zijn. De lelijkheid is zodanig dat de foto's geblurred zijn. Kom op klootzakken van Second Love. Dit is juridisch gezien misschien geen oplichting, alhoewel ik daar over twijfel, maar dit heeft niets meer met realisme te maken. Er is geen aanbod. Jullie reclames mogen door de SGP ter discussie gesteld worden maar deze bagger is maatschappelijk ook niet acceptabel.Ik snap het bezwaar van het SGP overigens niet. Op deze site gebeurt helemaal niets, behalve finanieel in jullie zakken. Los van wat je van het concept vindt. Deze site maakt niets waar en laat je betalen voor ergenis. Als je van vrouwen met ernstig overgewicht houdt die heel veel eisen stellen voordat je iets bereikt, moet je op deze misleidende site zijn. Voor mannen die minder maso zijn. Hou je geld in je zak.Het is beter deze site te mijden, je koopt je droombeeld hier absoluut niet. Bagger op de rand van fraude. Uit de lucht deze oplichter!Je wordt hier genaaid op die manier die je niet zocht. Weg met deze site die oude vette wijven faciliteert en koste van jouw geld. Misleidende bagger.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Misleiding over het aantal vrouwelijke leden. Vrouwelijke leden hebben overgewicht, veel pretentie door teveel mannelijke leden. Verhouding is volkomen zoek.
Kwaliteits/prijsverhouding is ver beneden nul: geen enkele relevant resultaat
Deze bagger kun je beter vermijden: niet laten verleiden, zonde van je geld, nooit aan beginnen.

maik beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - eze site biedt volimineuze nijlpaarden met pretent

1

Review:
Waarschijnlijk zijn de tien arrogante vrouwen die op deze site staan wel echt. Ik zou de verhouding inschatten op tien nijlpaarden tegenover ten minste 2000 mannen. Die niet allemaal even mooi zullen zijn. Maar als deze dames zich verwaarloosd voelen dan heb ik begrip voor hun echtgenoten. Ze zouden in mijn ergste nachten niet kunnen voorkomen. Hierbij horen wonderlijke pretenties. Die worden verkregen doordat -als je eenmaal tegen € 70 bent ingeschreven- je toch iets wil. Accepteer dat je op het verkeerde been bent gezet door deze dubieuze site en accepteer je verlies. Leer net als ik dat je eerst de reviews moet lezen. Tenzij je vernederd wil worden door een magistrale vette otter die denkt dat ze dan kan omdat het aantal vrouwen wat op deze site staat op een hand te tellen is. Dat wil je niet. Vertrouw hoe dan ook dit soort dating sites niet. Vertrouw op je kroeg en een leuke dame die misschien niet zo mooi is maar wel gewillig. Als de nood echt aan de man is, verleg je grens en neem een escort. Die kun je uitkiezen. Je bent minder geld kwijt en een leuke herinnering rijker. Datingsites lichten je op en stimuleren een fantasie die nooit uitkomt. Ik voorspel deze site geen lang leven meer. Je kan mannen belazeren maar niet altijd.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Suggestie van veel leden die voornamelijk mannelijk zijn. Deze aantoonbare mislieding reikt de grens van fraude. Het aanbod van dames bestaat uit alleenstaanden waarvoor de site niet is bedoeld of gebonden dames. Het overgewicht en de pretentie zijn hetzelfde. Mijden deze site. Zonde van je geld.

schoenberh beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Second Love - Dubieuze Site

0

Review:
Ik sluit me volledig aan bij de review van Jan op 30 juli 2015.

Mijn ervaring met SL, van de berichtjes die al beantwoord worden krijg je de volgende standaard reacties: je woont te ver weg, de leeftijd is een probleem, er is geen match etc.en de gesprekken die eventueel gevoerd worden zijn erg vreemd van aard, totaal niet te vergelijken met die op andere dating sites waarvan ik uit ervaring weet dat er wel echte vrouwen achter schuil gaan.

Op een van die gesprekken heb ik eens gereageerd dat ze te fake zijn, prompt schrijft die gebruikster zich uit en dient zich vrijwillig een nieuwe leuke blondine aan waarmee in slechts 2 berichtjes een afspraak gemaakt is en ik met haar kan chatten op kik messenger. Het gesprek kwam me erg zakelijk over. Toeval? Ik ben al een tijdje op dating sites actief, toeval bestaat zeker maar niet op deze manier. Telefoonnummers krijg je ook niet!

Laten we eerlijk zijn, op welke dating site zijn er snachts om 3.00 nog 30+ gewillige vrouwen online te vinden!

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
Duur
Slechte trage site

Sander beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Gemengde gevoelens

2

Review:
Ondanks dat ik in 2 maanden tijd 4 sexdates heb gehad met 2 verschillende vrouwen heb ik toch een beetje een nare bijsmaak overgehouden aan deze site.

Ten eerste vind ik het erg prijzig voor wat je krijgt. Tel voor de grap bij het maandtarief de kosten voor hotel en reiskosten etc. eens op. Voor minder geld bezoek je een prostituee. Dan heb je ze voor het uitzoeken, professioneel en ze hebben al gegeten! En nu niet aankomen met romantiek en diepgang; we weten allemaal waarvoor we hier écht komen!
Daarnaast heb ik sterk het idee dat dit bedrijf mensen in dienst heeft die zich de hele dag voordoen als mooie gewillige dames met leuke profielen. Deze medewerkers zijn ook te vinden op KiK messenger en zullen je zelfs (anoniem) bellen. Als je dan aanstuurt op afspreken is het opeens allemaal te ingewikkeld. Vooral vlak voor het verlopen van je abonnement krijg je opeens veel aandacht zodat je toch maar weer verlengt. Ik heb zelfs gefilosofeerd dat dit bedrijf prostituees in dienst heeft! Denk er maar over na! Er worden bakken met geld verdient over de rug van wanhopige mannen. Stel 100.000 betalers per maand á 30 euro. 3 Miljoen omzet per maand! Een website onderhouden en hosten zijn de kosten niet! Een paar hoeren op profielhouders afsturen is een goede strategie om het concept geloofwaardig te houden. En met zo'n omzet is dat makkelijk te behappen.

Van de "echte" profielen vond ik het vaak niet vreemd dat deze vrouwen thuis te weinig krijgen. Natuurlijk ziet niet iedereen eruit als een fotomodel maar er mag best wat meer gelet worden op de verhouding calorie inname versus verbruik.

En andere verhouding die volledig zoek is, is die van aantallen profielen per geslacht. Laat dat 1 vrouw op honderd geile mannen zijn. Ik heb vaak dames gesproken die klagen over de hoeveelheid (en inhoud van) berichten die ze krijgen. Voor sommigen is het simpelweg teveel en verwijderen gedesillusioneerd hun profiel weer.

Sterke punten:
Echte dates zijn zeker mogelijk

Zwakke punten:
Duur
Teveel ongemanierde mannen

Second Love

Second Love - Veel werk

0

Review:
Inderdaad. Als je veel tijd steekt berichtjes schrijven dan krijg je sporadisch antwoord. ( dus copy/paste)
Maar ...je schrikt je vaak rot hoeveel lelijke en dikke vrouwen er op SL zijn! Ik denk: Als jij mijn vrouw/vriendin zou zijn zou ik je ook verwaarlozen!
Wat bij enkele vrouwen ook goed werkt: een erg erotisch verhaal schrijven en dat ongevraagd opsturen. Je word of geblokt door sommige vrouwen of je belandt in bed.
Vaak krijg je hele spontane leuke berichtjes maar als je dan een paar dagen aan het mailen bent hoor je opeens niets meer! Heel irritant!

Sterke punten:
Je kan gelijk over seks praten

Je kan wel een date regelen maar kost veel moeite (tenzij je er als een fotomodel uitziet)

Zwakke punten:
Veel vrouwen zijn alleen op SL voor aandacht
Vrouwelijk leden krijgen geen aandacht meer van hun partner. Als je hun foto's ziet weet je waarom

Second Love

Second Love - Tweede keer terug na 3 jaar...altijd de beste

4

Review:
Ooit tevreden klant hier geweest in 2012, nu terug en zelfs nog meer tevreden dan daarvoor!!!
Al 3 dates gehad en nog 2 in de planning. Dus ik zie niet wat er mis is met de mensen die hier komen klagen. Ik ben 37 jaar, ben geen fotomodel maar ik stuur zeker niet foto’s van mijn lul en ik dring mijn contacten niet op om af te spreken. Ik neem gewoon mijn tijd als een geduldige visser en dat beloont.

Degene die denken dat secondlove een virtuele rosse buurt is, BLIJFT ER BETER WEG en ga gewoon naar de hoeren! Jullie maken het gewoon moeilijk om voor ons, de normale daters, het vertrouwen van de vrouwen te winnen.

Voor de rest top site...echt tevreden dat zoiets bestaat en heb er met veel plezier voor betaald

Sterke punten:
Geen fakers

Zwakke punten:
-Site is nog steeds veroudert design en niet echt goed werkend (vooral chat op mobiel)

-Er bestaat geen specifieke chat app voor mobiel wat misschien erg interessant zou zijn.Graag wat investeringen op dit vlak.

-Vlaanderen kampt nog met het probleem van te kort aan vrouwen op de site...ik ben in Belgie en heb meestal dates met hollandse meisjes gehad. Second love is ook niet echt bekend bij ons…misschien een korte reclame savonds op 2be of vier zou een heel goeie invesering zijn?

lovertje beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Second Love

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Second Love aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Second Love aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Second Love


Home » Categorieën » Vreemdgaan Dating » Second Love