Second Love - 274 Reviews

Second Love Logo

40.9% aanbevolen, 274 Reviews

Second Love over zichzelf:

In 2008 is de nieuwe datingsite Second Love gelanceerd op de Nederlandse markt. Second love is niet zomaar een datingsite. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen. Mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Echter willen ze hiervoor niet hun huidige relatie opgeven.

Second love is een online dienst die hulp biedt bij het vinden van gelijkgestemden. Een onschuldige flirt of een daadwerkelijke date behoren allemaal tot de mogelijkheden. Privacy en kwaliteit staan hierbij voorop. Voor een discreet avontuur ga je voortaan naar SecondLove!

Bezoek Second Love
Second Love
2 stars, 274 Reviews

Second Love Details

Hits: 31318

URL: http://www.secondlove.nl/

CategorieŽn: Vreemdgaan Dating

Reviews: 274

Bezoek Second Love

(40.9% aanbevolen)

Second Love Verwijderen

Je lidmaatschap bij Second Love opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Second Love uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts. Daar bevindt zich de knop Second Love Account Verwijderen, onder Lidmaatschap. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Second Love uitschrijven echt is wat je wilt. Hier bevindt zich tevens de knop 'Ja, ik weet het zeker': Second Love Account Verwijderen.

Bezoek Second Love

(40.9% aanbevolen)

Second Love Kosten

Bij Second Love kun je naast een gratis lidmaatschap, ook een betaald lidmaatschap aanvragen. Met een Second Love betaald lidmaatschap krijg je volledige toegang tot alle functies die de site te bieden heeft! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Second Love kosten berekend. Voor 1 maand worden door Second Love kosten van Ä 69,90 gerekend. Voor 2 maanden zijn de kosten van Second Love Ä 34,95 per maand en voor 6 maanden kun je in totaal Ä 149,95 aan Second Love betalen.

Second Love Acties & Nieuws

Second Love reviews (274):

Second Love

Second Love - Veel vrouwen, slechte site

0

Review:
Als man moet je echt je best doen contact te krijgen. Vrouwen klagen of de platvloerse benadering van de mannen. Helaas is beperkt de zoekfunctie zich tot leeftijd en provincie. dat is toch wel echt uit de tijd....

Sterke punten:
Veel vrouwen die echt second love willen

Zwakke punten:
slechte site
site heeft al jaren geen update gehad

YourWish beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - slecht functionerende website

0

Review:
Mijn ervaringen met secondlove: allereerst slecht functionerende website. Enorm vervuild ledenbestand omdat je als gratis lid je profiel niet kunt wissen, tenzij je actief een mailtje naar de webbeheerder stuurt. Zoekprofiel kun je niet bewaren waardoor je alle vragen opnieuw moet beantwoorden. Chatfunctie werkt niet of nauwelijks. Regelmatig fakecontacten tegengekomen. Ook drie serieuze contacten gehad maar moet daar erg je best voor doen. Kortom, veel hindernissen maar dan liggen er wel kansen. Helaas een website uit het jaar 1995, volgens mij is deze rendabel genoeg om daar wat in te investeren.
Voor de geleverde inferieure webdienst is het een erg dure site.

Sterke punten:
Heeeeeel misschien kom je een leuk contact tegen als je je door alle hindernissen niet uit het veld laat slaan. Voor vrouwen is dit wellicht anders.

Zwakke punten:
Gedateerde website, chatfunctie werkt slecht, vervuild ledenbestand, veel fakeprofielen. Je hebt geen regie over je eigen profiel (uitschrijven niet mogelijk tenzij je de webbeheerder inschakelt)

Second Love

Second Love - Geweldig

2

Review:
Nooit gedacht dat ik mij in zou schrijven op zo'n site, maar dus echt gedaan.
Ik ben er alleen maar enthousiast over, niets vervelends meegemaakt, heel veel keurige heren waar gezellig mee te chatten is en met een aantal een koffie
date gehad.
Al heel snel een SL gevonden, hoe het gaat lopen weet ik niet maar tot nu toe enorm fijn. Merk nu al dat het hierdoor thuis ook veel prettiger wordt.
Praat hier met niemand over maar zou het iedereen aanraden wanneer de sleur ingetreden is na 25 jaar huwelijk. Heel fijn het niveau van de meeste heren.
Voor mij is er een wereld opengegaan, naast het leven met mijn man waar ik niet zonder kan.

Ik begrijp niet dat mensen hier een review schrijven over hoe ze over deze site denken terwijl ze hier niet actief zijn, ik zou zeggen bespaar ons je mening, laat het iedereen voor zich zelf uitmaken dit wel of niet te doen.

Sterke punten:
serieuze heren

Zwakke punten:
Wanneer je een bericht beantwoord en er komt een chat binnen is je bericht weer verdwenen.
Jammer dat de optie Offline niet zo blijft staan wanneer je uitlogt en later weer inlogt, zou zelf willen bepalen of men ziet dat ik online ben

Anoniem beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Wat denk je zelf?

0

Review:
Ik snap alle negativiteit niet zo goed. Heren, SL is geen bordeel. Het is ook geen pick-up bar. Het is een datingsite voor serieuze mensen die vreemdgaan overwegen. En natuurlijk zijn er veel meer mannen dan vrouwen. Net als in een bordeel of een pick-up bar. Wat had je dan gedacht?

Ik kan alleen mijn eigen statistieken hier prijsgeven. Ik heb nu een paar maanden een abonnement. Zo nu en dan zet ik wat mails uit. Laten we zeggen dat ik ca. 50 vrouwen heb aangeschreven. De helft reageert netjes. De helft van de helft houdt wel van wat geouwehoer. En daar de helft weer van zijn mijn "succesjes" geweest. Succes varieert van een avondje online kletsen tot een hotelbezoek.

M.a.w. een succesfractie van 6/50. Ofwel 12%. Dat is toch heel normaal? Ik ben tegenwoordig niet zo actief meer in kroegen (vanwege mijn relatie), maar ik denk dat de kans van slagen daar zeker ook zo rond hetzelfde percentage ligt.

En nogmaals, SL is, mijns inziens, geen seksdating. Als je puur op zoekt bent naar seks, kun je beter naar de hoeren gaan.

m vr gr

Second Love

Second Love - 99,5%

1

Review:
470.000 leden, zoeken op "alle vrouwen" en "alle leeftijden" in "alle landen" (NL/BG) geeft ongeveer 2.500 hits.. Wat is dat voor M/V-verhouding? 99,5% om 0.5% ofzo? Haha.. Moet ik nog meer zeggen?

Dat merk je als je al hebt betaald, dus...

Sterke punten:
Voor een vrouw die sex zoekt: het walhalla (al zal ze dagelijks ook ongeveer 99,5% zooi over zich krijgen uitgestort)

Zwakke punten:
Voor mannen.. Sja.. ;-)

Fred beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - oplichters

1

Review:
Je wordt overstelpt met berichten van dames die je uitnodigen. Aan de meeste reacties kun je al afleiden dat je profiel niet bekeken is. Je krijgt nooit concrete reacties om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk credits verbruikt.

Hier zit net als bij vergelijkbare sites een handige dame/heer achter die alleen bezig is om met valse beloftes zoveel mogelijk geld binnen te halen!

Sommige dames kom je met exact hetzelfde profiel op meerdere van deze sites tegen. Ze geven zelfs dezelfde standaard reacties, zoals bv is ...je echte naam?

Sterke punten:
Bedrog

Zwakke punten:
teveel bedrog gaat opvallen

simon beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Godzijdank, mijn testperiode zit erop

3

Review:
Heb je inhoud, ben je communicatief en ben je niet zo oppervlakkig als een pannenkoek uit de magnetron, dan luidt mijn advies om je niet in te schrijven op deze site. Nota bene tegen betaling erger je je het lazerus aan al die vervelende oppervlakkige zeikerige arrogante pleuriswijven met communicatieve vaardigheden die die van van rotsen afgekrabte mosselen nauwelijks ontstijgen.
En denk je beet te hebben dan vergis je je weer, want er komt het moment dat ze zich terugtrekken met als excuus "druk op het werk".
Ik hield het niet meer uit op die site, wat een bron van irritatie, het is me dus ook niet gelukt om die periode van twee maanden vol te maken.
8 dagen en het was me gelukt, kutzooi, bijna was ik er!...had ik een lintje gehad misschien, "Commandant in de Orde van Zaadwijvenresearchers".
Dus, gewoon niet doen joh...denk nou na, geloof al die positieve praatjes hier nou niet, want als het puntje bij paaltje komt zijn het allemaal fakewijven die betaald worden door SecondLove.
Hoeveel leden hebben ze? 460.000 zeggen ze.
Hoeveel vrouwenprofielen heb ik geteld tussen de 35 en 55 jaar België en Nederland bij elkaar opgeteld? Hooguit 1.500.
Van die 1.500 is de helft opvulling.
Van de 750 resterende is misschien de helft wekelijks minimaal 1x online.
En de 375 die overblijven combineren met de profielschets die ik hierboven van de Nederlandsche Vrouw gegeven heb.

Bewaar je geld, koop een bak mosselen en lik ze één voor één uit, dat is een stuk goedkoper en het smaakt hetzelfde.

Sterke punten:
Ja.....ff denken...de startpagina wordt snel geladen???

Zwakke punten:
Geen, als je van zelfkastijding houdt en tijdverlies en investeren in irritatie is dit absoluut een aanrader, een topsite!

Rick DHaag beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - kan niet waar zijn

0

Review:
Heb ooit een site gelanceerd zoals SecondLove. Het zoekwoord "vreemdgaan" is buitengewoon populair in zoekmachines. Maar ik ben ermee gestopt. Verhouding man-vrouw is 95-5. Verhouding bruikbare profielen-onbruikbare profielen is 10:90. Succes is uitgesloten. Tenzij je met fake profielen werkt en een call center inzet om mensen te lokken. Ik kan me niet voorstellen dat SecondLove dit niet doet.

Heb mezelf overigens ook 2x aangemeld om onderzoek te doen. De site is zo amateuristisch en zo duur tegelijk, dat ik echt echt echt echt echt echt niet begrijp waarom mensen hier intrappen en zoveel geld betalen. De wanhoop is blijkbaar erg groot in dit land.

Sterke punten:
hahaha

Zwakke punten:
ohohoh

anoniem beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Verhouding ligt scheef

1

Review:
Om de een of andere reden mogen vrouwen gratis lid worden, om daarna als fuik te dienen voor de mannen.
Ik ben er in gestonken en dacht een leuke date te hebben, helaas fake.
Er wordt van alles gesuggereerd, maar het van de mensen die ik ken en de vrouwen waar ik me gemaild en gekletst heb geeft een ieder aan dat er weinig tot geen echte afspraken uit komen

Sterke punten:
de suggestie dat het succesvol is

Zwakke punten:
te veel mannen, te weinig vrouwen, veel fakers, zeker omdat vrouwen niet hoeven te betalen is de verhouding scheef en veel "onechte"vrouwen. Zeer slechte chat functie en mobiel een ramp

Second Love

Second Love - Hobby project & bug

0

Review:
In 2008 heb ik kennis gemaakt met SecondLove. Het viel mij toen op dat ik benaderd werd door vrouwen die vooral op de site wilde chatten.mailen. Zelf ontwikkel ik ook website's dus dat trucje kende ik al. Vrouwen (of mannen) werden betaald om berichtjes te sturen. Sinds 2013 zit ik er weer op met een betaald account. Tegenwoordig hebben ze een chatfunctie omdat er nu wel echte vrouwen op aanwezig zijn. Het is nog wel steeds erg lang zoeken naar een juiste match, dus als je de tijd hebt succes........

Waar ik mij erg aan stoor is dat de site nog steeds erg slecht in elkaar zit. De chatfunctie werkt amper. Hierdoor nemen je kansen af, omdat de ander je berichtje niet ontvangt. Mensen hebben het zelfs in hun profiel staan, "chat werkt niet stuur me een berichtje". Het lijkt wel of dat de beheerders niet weten wat ze er aan moeten doen. Verder verwijderen ze je historie, bijvoorbeeld knipogen die je hebt ontvangen blijven maar 1 maand bewaard. Hoe raar... De site is niet af. ..........

>>>>Wil je controleren of je partner op Secondlove actief is? Voer dan het volgende uit.<<<<

Maak een nieuw account aan. Als iemand dat bij jou thuis dat al heeft gedaan lees je een melding dat iemand met het zelfde ip-adres al een account heeft aangemaakt. Je ip-adres is een soort huisadres. Daarmee wil Secondlove voorkomen dat je telkens een proefaccount aanvraag onder een andere naam. Ze hebben deze botte manier gebruikt om dat te voorkomen. Je wilt niet weten hoe dom dat is gemaakt. Dus sla je slag en check of jouw partner vreemd gaat.......

Positief is nog dat de beheerders eerst je profiel en je foto's controleren. Daarmee voorkomen ze dat het te ranzig wordt. Ik haak weer aan als ze de site naar 2014 standaarden is ge-upgrade. Maar voor nu is het nog een dikke onvoldoende. Zeker met de "gaat mijn partner vreemd check".

Sterke punten:
Beheerders controleren actief content. Foto's en profielen

Zwakke punten:
Privacy - "gaat mijn partner vreemd" bug -
- Chatfunctie werkt slecht -
- duur-
-Look en feel 1995-

Developer beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Second Love

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Second Love aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Second Love aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Second Love


Home Ľ CategorieŽn Ľ Vreemdgaan Dating Ľ Second Love