Second Love - 286 Reviews

Second Love Logo

40.1% aanbevolen, 286 Reviews

Second Love over zichzelf:

In 2008 is de nieuwe datingsite Second Love gelanceerd op de Nederlandse markt. Second love is niet zomaar een datingsite. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen. Mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Echter willen ze hiervoor niet hun huidige relatie opgeven.

Second love is een online dienst die hulp biedt bij het vinden van gelijkgestemden. Een onschuldige flirt of een daadwerkelijke date behoren allemaal tot de mogelijkheden. Privacy en kwaliteit staan hierbij voorop. Voor een discreet avontuur ga je voortaan naar SecondLove!

Bezoek Second Love
Second Love
2 stars, 286 Reviews

Second Love Details

Hits: 34013

URL: http://www.secondlove.nl/

Categorieën: Vreemdgaan Dating

Reviews: 286

Bezoek Second Love

(40.1% aanbevolen)

Second Love Verwijderen

Je lidmaatschap bij Second Love opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Second Love uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts. Daar bevindt zich de knop Second Love Account Verwijderen, onder Lidmaatschap. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Second Love uitschrijven echt is wat je wilt. Hier bevindt zich tevens de knop 'Ja, ik weet het zeker': Second Love Account Verwijderen.

Bezoek Second Love

(40.1% aanbevolen)

Second Love Kosten

Bij Second Love kun je naast een gratis lidmaatschap, ook een betaald lidmaatschap aanvragen. Met een Second Love betaald lidmaatschap krijg je volledige toegang tot alle functies die de site te bieden heeft! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Second Love kosten berekend. Voor 1 maand worden door Second Love kosten van € 69,90 gerekend. Voor 2 maanden zijn de kosten van Second Love € 34,95 per maand en voor 6 maanden kun je in totaal € 149,95 aan Second Love betalen.

Second Love Acties & Nieuws

Second Love reviews (286):

Second Love

Second Love - Bagger

5

Review:
De verhouding man/vrouw is ongeveer 1 tot 100.
Je moet als man zowiezo je foto laten zien anders reageert er geen enkele vrouw. De vrouwen die erop zitten hoeven niets te betalen voor hun profiel, dus ze kunnen maar wat aanrommelen en zoeken de krentjes in de pap. In 3/4 van de gevallen reageren ze niet eens op je mail.

Ik heb diverse vrouwen gesproken die al wat af hadden gesproken, dus ze zijn er wel. Maar het aantal normale vrouwen is op 1 hand te tellen. Voor 90% zijn het dikke koeien van 100 kilo of meer, daar begin ik niet aan.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
te veel vrouwen
Dikke vrouwen
gratis voor vrouwen

Edwin beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - leuk

3

Review:
Leuke site

Sterke punten:
Leuk

Zwakke punten:
Duur

robin beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - geen echte afspraken mogelijk

2

Review:
Leuke site als je een beetje elektronisch wilt aanrommelen. Net is vele andere sites wilde geen van de dames een afspraak. Van alle ongeveer 20 sites is neukvoorniks.nl de enige site waar dat gelukt is, zelfs de bekende als pepper of tinder lukte dat niet.

Sterke punten:
Vermakelijk.

Zwakke punten:
Prijzig
niet gelukt om te daten

Sanne beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Waardeloos

2

Review:
De reclame op tv, radio en zelfs op billboards belooft wel maar in de praktijk is Second Love een uitermate teleurstellende website met een hemeltergend trieste zoekfunctie. Er wordt bijzonder betuttelend gedaan over je geschreven teksten en ook de foto's worden getoetst aan voorwaarden, die uit de jaren vijftig van de vorige eeuw stammen. Verder moet je GEEN abonnement nemen, waarbij het lidmaatschapsgeld automatisch wordt afgeschreven want de voorwaarden zijn nogal vaag over het opzeggen van het lidmaatschap. Doe je dat niet op tijd, dan mag (??) Second Love zonder meer de volgende periode berekenen en afschrijven. Al met al een eenmalige teleurstelling!

Sterke punten:
Heb er niet een kunnen vinden

Zwakke punten:
Betuttelend, veel te duur

Jan beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - VEEL GEBOD EN VERBOD EN VEEL TE DUUR!!!

0

Review:
De beloftes zijn niet waar en de algemene voorwaarden kloppen echt niet. Dus pas op voor dat je er geld aan verspilt. Zie onderstaande brief aan Second Love.


Geachte mevrouw of meneer,

Naar aanleiding van de door u eerder verstrekte antwoorden in de bijlage ontvang ik graag per ommegaande duidelijk, antwoorden op de onderstaande vragen.

1. Waar in de Secondlove Algemene Gebruiks- en Leden-voorwaarden v.1.02 of elders staat het door u aan mij gegeven antwoord betreffende het beleid omtrent de wel en niet zichtbaarheid van leden foto’s alvorens hij betalend lid werd? Er is namelijk alleen de onderstaande tekst die op de homepagina van “www.secondlove.nl” te vinden. Hierin staat zeer expliciet vermeld dat wanneer men lid word de foto’s zichtbaar worden. Achteraf blijkt dit misleidende en onware informatie te zijn. Dit omdat de aanvullende informatie ontbreekt waarin zou moeten staan “Mits de leden het u toestaan om hun foto te mogen zien”.

Vreemdgaan, Date en Overspel
Secondlove is een date site voor mannen en vrouwen, die willen vreemdgaan of een spannende affaire of avontuur zoeken. Je kunt je gratis inschrijven en profielen bekijken. Wil je foto's zien of zelf contacten leggen, dan kan dit via een betaald lidmaatschap. Op deze date site kun je jouw eigen profiel met foto's plaatsen en op basis van je profiel een leuk contact zoeken. Verder kun je online vreemdgaan (daten) door berichten te sturen en via de site te chatten. Alle profielen op Secondlove worden door ons individueel beoordeeld, zodat alleen serieuze vrouwen en mannen opgenomen worden in ons bestand. Verder kun je gratis gebruik maken van onze helpdesk. Dat kan per email of telefonisch.

2. Waar in de Secondlove Algemene Gebruiks- en Leden-voorwaarden v.1.02 staat dat een betaald lid, alvorens deze lid word, maar een beperkt aantal berichten per dag mag versturen?
3. Waar in de Secondlove Algemene Gebruiks- en Leden-voorwaarden v.1.02 of elders staat dat een betaald lid, alvorens deze lid word, geen uitgebreid, open, eerlijk en een zelfde bericht aan meerdere leden mag versturen?
4. Waar, met in achtname van de Wet Bescherming Persoonsgegevens Artikel 8 Lid a, staat in de Secondlove Algemene Gebruiks- en Leden-voorwaarden v.1.02 of elders dat Secondlove inzage heeft in de door leden verstuurde berichten aan andere leden?
5. Waar in de Secondlove Algemene Gebruiks- en Leden-voorwaarden v.1.02 of elders staan voor het afsluiten van een lidmaatschap de antwoorden op de 4 eerder gestelde vragen waar een betalend lid “door aanvinken” mee akkoord dient te gaan?
6. Waar staat het KvK nummer van Secondlove vermeld op www.secondlove.nl? Graag ontvang ik deze van u.

In verband met het nu verlopende lidmaatschap en de onplezierige gebruikservaringen veroorzaakt door Secondlove zie ik graag uw antwoorden zo spoedig mogelijk tegemoet.Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
- De beloftes om foto's te zien is niet waar!!!
- Veel single vrouwen en dat heeft dus niets met second love te maken.
- Veel te duur.
- Erg preuts omtrent taalgebruik.
- Mag geen licht erotische foto's plaatsen.
- Mag maar 30 berichten per dag versturen.
- Geen privacy want ze lezen jouw verstuurde berichten!!!
- Mag geen standaard openingsbericht naar de dames sturen.
- Enz.......

Mario beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Beter idee

0

Review:
Hier is het ook moeilijk om te vinden wat ik wil, mochten er nog wel vrouwen ouder dan 50 zijn die geïnterresseert zijn in jonge man? wesbeuv@outlook.com

Sterke punten:
echt

Nick beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - SL ik zou het niet weer doen

0

Review:
Zit een week op deze site nu. Ik herken me in veel punten die door andere mannen worden aangedragen. Blijkbaar veel mannen en behoorlijk weinig vrouwen, misschien 30 die er echt actief op zijn aangevuld met wat nep profielen die geen foto hebben en een vage omschrijving die je als site beheerder zo bij elkaar verzonnen hebt. Dat vermoeden heb ik in elk geval.
Voor mij persoonlijk speelt ook nog mee dat er veel volslanke dames op zitten, hetgeen ik niet aantrekkelijk vind. De spoeling is dus wel erg dun en de kans van slagen vrij klein... Tenzij je bereid bent om onder je niveau te gaan, maar dat kan ook prima in de kroeg met een slok op ;-)

Mijn advies is om er geen lidmaatschap te nemen.

Sterke punten:
- Je kunt er 1 op 1 chatgesprekken voeren
- verder weet ik er echt geen enkele te noemen

Zwakke punten:
- Absurd slechte zoek functie
- Nauwelijks vrouwen online
- Veel te duur voor wat je ervoor krijgt

Desillusie beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Onderzoek

0

Review:
Ik ben derde jaars filosofie student en ik doe een onderzoek naar de echte ervaringen van vrouwen die zich ingeschreven hebben op een site zoals Second Love. En dan bedoel ik niet de ins- en outs, die mag je voor jezelf houden. Maar ik ben benieuwd naar je eerste stap om je in te schrijven, wat het met je doet om een second love te hebben. Ik denk dat het 'SL-schap' meer inhoud dan leuke ontmoetingen hebben. Hoe is het bijvoorbeeld voor je relatie? Wat is de toegevoegde waarde voor jou persoonlijk? Voldoet het aan je verwachtingen en was dat wederzijds? Of heb je een teleurstellende ervaring?

Wanneer je dit met me wilt delen dan kun je een mail sturen naar onderzoeksecondlove@gmail.com en dan stuur ik je een vragenlijst terug. Misschien ten overvloede: ik hoef geen persoonlijke gegevens, ik hoef geen details, je antwoorden worden met discretie verwerkt

Second Love

Second Love - secondlove.nl

0

Review:
Ik ben positief over second love.
Maar mannen toch, wees niet zo bot. Dat is wat ik hoor van vrouwen.
Ik ben echt op zoek naar een maatje, en sex op de 2de plaats. Misschien dat ik te zachtaardig ben. Maar als je echt alleen maar sex wil moet je toch echt naar de hoeren gaan. Blijf jezelf, dan komt het goed. Ik heb al een date gehad, gezellig gekletst. En niet over sex. Heb geduld en luister goed.

Sterke punten:
Heb geduld

Zwakke punten:
De website is erg slecht in elkaar gezet. Functies werken niet. Wordt niets mee gedaan

Second Love

Second Love - Nooit inschrijven

0

Review:
Je kan op deze website TOTAAL NIKS DOEN zonder te betalen er voor. Dus geen flirts, geen toevoegen aan hotlist, geen bericht, je kan geen foto zien.
Second Love is een website die je moet vermijden!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Te veel om alles te opschrijven

Kamil beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Second Love

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Second Love aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Second Love aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Second Love


Home » Categorieën » Vreemdgaan Dating » Second Love