Second Love - 303 Reviews

Second Love Logo

39.1% aanbevolen, 303 Reviews

Second Love over zichzelf:

In 2008 is de nieuwe datingsite Second Love gelanceerd op de Nederlandse markt. Second love is niet zomaar een datingsite. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen. Mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Echter willen ze hiervoor niet hun huidige relatie opgeven.

Second love is een online dienst die hulp biedt bij het vinden van gelijkgestemden. Een onschuldige flirt of een daadwerkelijke date behoren allemaal tot de mogelijkheden. Privacy en kwaliteit staan hierbij voorop. Voor een discreet avontuur ga je voortaan naar SecondLove!

Bezoek Second Love
Second Love
2 stars, 303 Reviews

Second Love Details

Hits: 37788

URL: http://www.secondlove.nl/

CategorieŽn: Vreemdgaan Dating

Reviews: 303

Bezoek Second Love

(39.1% aanbevolen)

Second Love Verwijderen

Je lidmaatschap bij Second Love opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Second Love uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts. Daar bevindt zich de knop Second Love Account Verwijderen, onder Lidmaatschap. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Second Love uitschrijven echt is wat je wilt. Hier bevindt zich tevens de knop 'Ja, ik weet het zeker': Second Love Account Verwijderen.

Bezoek Second Love

(39.1% aanbevolen)

Second Love Kosten

Bij Second Love kun je naast een gratis lidmaatschap, ook een betaald lidmaatschap aanvragen. Met een Second Love betaald lidmaatschap krijg je volledige toegang tot alle functies die de site te bieden heeft! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Second Love kosten berekend. Voor 1 maand worden door Second Love kosten van Ä 69,90 gerekend. Voor 2 maanden zijn de kosten van Second Love Ä 34,95 per maand en voor 6 maanden kun je in totaal Ä 149,95 aan Second Love betalen.


Second Love Acties & Nieuws

Second Love reviews (303):

Second Love

Second Love - Second Love - Dubieuze Site

0

Review:
Ik sluit me volledig aan bij de review van Jan op 30 juli 2015.

Mijn ervaring met SL, van de berichtjes die al beantwoord worden krijg je de volgende standaard reacties: je woont te ver weg, de leeftijd is een probleem, er is geen match etc.en de gesprekken die eventueel gevoerd worden zijn erg vreemd van aard, totaal niet te vergelijken met die op andere dating sites waarvan ik uit ervaring weet dat er wel echte vrouwen achter schuil gaan.

Op een van die gesprekken heb ik eens gereageerd dat ze te fake zijn, prompt schrijft die gebruikster zich uit en dient zich vrijwillig een nieuwe leuke blondine aan waarmee in slechts 2 berichtjes een afspraak gemaakt is en ik met haar kan chatten op kik messenger. Het gesprek kwam me erg zakelijk over. Toeval? Ik ben al een tijdje op dating sites actief, toeval bestaat zeker maar niet op deze manier. Telefoonnummers krijg je ook niet!

Laten we eerlijk zijn, op welke dating site zijn er snachts om 3.00 nog 30+ gewillige vrouwen online te vinden!

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
Duur
Slechte trage site

Sander beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Gemengde gevoelens

1

Review:
Ondanks dat ik in 2 maanden tijd 4 sexdates heb gehad met 2 verschillende vrouwen heb ik toch een beetje een nare bijsmaak overgehouden aan deze site.

Ten eerste vind ik het erg prijzig voor wat je krijgt. Tel voor de grap bij het maandtarief de kosten voor hotel en reiskosten etc. eens op. Voor minder geld bezoek je een prostituee. Dan heb je ze voor het uitzoeken, professioneel en ze hebben al gegeten! En nu niet aankomen met romantiek en diepgang; we weten allemaal waarvoor we hier écht komen!
Daarnaast heb ik sterk het idee dat dit bedrijf mensen in dienst heeft die zich de hele dag voordoen als mooie gewillige dames met leuke profielen. Deze medewerkers zijn ook te vinden op KiK messenger en zullen je zelfs (anoniem) bellen. Als je dan aanstuurt op afspreken is het opeens allemaal te ingewikkeld. Vooral vlak voor het verlopen van je abonnement krijg je opeens veel aandacht zodat je toch maar weer verlengt. Ik heb zelfs gefilosofeerd dat dit bedrijf prostituees in dienst heeft! Denk er maar over na! Er worden bakken met geld verdient over de rug van wanhopige mannen. Stel 100.000 betalers per maand á 30 euro. 3 Miljoen omzet per maand! Een website onderhouden en hosten zijn de kosten niet! Een paar hoeren op profielhouders afsturen is een goede strategie om het concept geloofwaardig te houden. En met zo'n omzet is dat makkelijk te behappen.

Van de "echte" profielen vond ik het vaak niet vreemd dat deze vrouwen thuis te weinig krijgen. Natuurlijk ziet niet iedereen eruit als een fotomodel maar er mag best wat meer gelet worden op de verhouding calorie inname versus verbruik.

En andere verhouding die volledig zoek is, is die van aantallen profielen per geslacht. Laat dat 1 vrouw op honderd geile mannen zijn. Ik heb vaak dames gesproken die klagen over de hoeveelheid (en inhoud van) berichten die ze krijgen. Voor sommigen is het simpelweg teveel en verwijderen gedesillusioneerd hun profiel weer.

Sterke punten:
Echte dates zijn zeker mogelijk

Zwakke punten:
Duur
Teveel ongemanierde mannen

Second Love

Second Love - Veel werk

0

Review:
Inderdaad. Als je veel tijd steekt berichtjes schrijven dan krijg je sporadisch antwoord. ( dus copy/paste)
Maar ...je schrikt je vaak rot hoeveel lelijke en dikke vrouwen er op SL zijn! Ik denk: Als jij mijn vrouw/vriendin zou zijn zou ik je ook verwaarlozen!
Wat bij enkele vrouwen ook goed werkt: een erg erotisch verhaal schrijven en dat ongevraagd opsturen. Je word of geblokt door sommige vrouwen of je belandt in bed.
Vaak krijg je hele spontane leuke berichtjes maar als je dan een paar dagen aan het mailen bent hoor je opeens niets meer! Heel irritant!

Sterke punten:
Je kan gelijk over seks praten

Je kan wel een date regelen maar kost veel moeite (tenzij je er als een fotomodel uitziet)

Zwakke punten:
Veel vrouwen zijn alleen op SL voor aandacht
Vrouwelijk leden krijgen geen aandacht meer van hun partner. Als je hun foto's ziet weet je waarom

Second Love

Second Love - Tweede keer terug na 3 jaar...altijd de beste

4

Review:
Ooit tevreden klant hier geweest in 2012, nu terug en zelfs nog meer tevreden dan daarvoor!!!
Al 3 dates gehad en nog 2 in de planning. Dus ik zie niet wat er mis is met de mensen die hier komen klagen. Ik ben 37 jaar, ben geen fotomodel maar ik stuur zeker niet fotoís van mijn lul en ik dring mijn contacten niet op om af te spreken. Ik neem gewoon mijn tijd als een geduldige visser en dat beloont.

Degene die denken dat secondlove een virtuele rosse buurt is, BLIJFT ER BETER WEG en ga gewoon naar de hoeren! Jullie maken het gewoon moeilijk om voor ons, de normale daters, het vertrouwen van de vrouwen te winnen.

Voor de rest top site...echt tevreden dat zoiets bestaat en heb er met veel plezier voor betaald

Sterke punten:
Geen fakers

Zwakke punten:
-Site is nog steeds veroudert design en niet echt goed werkend (vooral chat op mobiel)

-Er bestaat geen specifieke chat app voor mobiel wat misschien erg interessant zou zijn.Graag wat investeringen op dit vlak.

-Vlaanderen kampt nog met het probleem van te kort aan vrouwen op de site...ik ben in Belgie en heb meestal dates met hollandse meisjes gehad. Second love is ook niet echt bekend bij onsÖmisschien een korte reclame savonds op 2be of vier zou een heel goeie invesering zijn?

lovertje beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Oplichters

1

Review:
De site stikt van arrogante vrouwen, die belachelijke eisen stellen. Slaat nergens op. Zelf is het: "ik wil dat, ik wil zo,ik wil zus.Ze geven je het gevoel of je minderwaardig bent. Zie er goed uit maar ga voor niemand kruipen zoals ze graag willen.

Zijn betere sites, maar de meeste zijn uit op je geld of zitten vol arrogante vrouwen. BEGIN ER NIET AAN!!! lijkt leuk maar levert je niets op. Duur restaurant waar je het eten nooit krijgt.

Sterke punten:
Zijn er niet alleen maar arrogante overmoedige Nederlandse vrouwen!!!

Zwakke punten:
Alles

Jan beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Verwacht niet teveel

2

Review:
Het is vooral hard werken en dan nog is het maar de vraag of het lukt. Ga uit van 20% respons inclusief de bekende 'nee dank je'. ga vooral de eerste week vol aan de bak en neem aandacht, maak het persoonlijk. juist in het begin ben je nog nieuw en wek je interesse. Verwacht niet veel. Je moet een olifantenhuid ohebben. Heb je eindelijk een leuke date te pakken waar je je op verheugt, leuke berichtjes en telefoontjes, ze kan je zo de zak geven. Dat kan pijnlijk zijn maar je mag niets laten merken. Ook dat kan behoorlijk frustrerend zijn. Weet dus waar je aan begint en verwacht niet teveel! Maar zijn er wel betere alternatieven?

Sterke punten:
Er zitten een aantal heuse dames bij en 20% reageert

Zwakke punten:
Slechte zoekfunctie
Verhouding man vrouw volledig zoek
Je moet een olifantenhuid hebben en dat zeggen ze er niet bij

Second Love

Second Love - zeer moeilijk

0

Review:
Vanaf het begin is duidelijk dat de verhouding man : vrouw ongeveer 20: 1 is, de meest onaantrekkelijke oude vrouwen stellen echt belachelijke eisen aan van alles en nog wat. Sommige vrouwen blijken regelrechte hoeren die op SL achter het raam zitten. Maar goed, met engelengeduld en doorzettingsvermogen en heel veel incasseringsvermogen lukt het uiteindelijk om uit deze vrijwel lege oceaan toch een enkele vis te landen. Dan wordt meteen duidelijk dat vrouwen die niet op sex uit zijn eigenlijk alleen maar op sex uit zijn. Ik zou SL vergelijken met een heel duur restaurant waar je erg lang moet wachten op lauw, smakeloos eten

Sterke punten:
test incasseringsvermogen, echt iets voor doorzetters

Zwakke punten:
peperduur
veel nep
zeer onoverzichtelijke site
saai

Bill van B beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Super

12

Review:
Nou heren!
Ik denk dat jullie beter moeten zoeken hoor.
Hier een knappe lange vrouw die op Sl zit!
Ik heb inmiddels 6 dates gehad waarvan er 4 uitgedraaid zijn op sex.
Ik geb in anderhalve maand tijd denk ik 600 berichten gehad. En dat is echt bizar. Sorry heren aangezien 1 van jullie mijn Sl zou moeten worden en ik dus gewoon een rekatie heb, kan ik niet reageren op al die berichten.
Misschien moeten sommige mannen idd wat doet aan hun openingsbericht. Want ik lees ze wel allemaal. En vanuit daar kijk ik of je de moeite waard bent om op te reageren. De dames mogen die arrogantie een beetje hebben.

Sterke punten:
Gratis voor vrouwen

Zwakke punten:
Sommige mannen zijn echt lastig.

Suus beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Mannen zijn daar kansloos

3

Review:
Secondlove.nl is helaas zoveelste online dating site waar proporties tussen man en vrouw helemaal krom zijn waardoor handjevol vrouwen overspoeld met berichten wordt en de mannen krijgen nauwelijks antwoorden. Ik kreeg alleen aandacht van de vrouwen die ~15 jaar of ouder dan ik zijn of met een hele zware overgewicht d.w.z. BMI>30.

De site is op zich niet slecht maar een gewone man die geen Leonardo di Caprio look heeft moet daarvan afblijven.

Sterke punten:
Site op zich is heel goed bedacht
Je kan zien wanneer je bericht wordt gelezen

Zwakke punten:
Relatie man vrouw is IMHO 10:1
Je krijgt nauwelijks antwoorden op je berichten
Vrouwen liggen vaak over hun uiterlijk en leeftijd
Arrogante vrouwen
Als man ben je kansloos

Zbig beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - SL is voor doorzetters

0

Review:
Voor hen die af en toe een spannende affaire of hete date willen zonder gedonder is Second Love een prima site. Net als in het café moet je er als man moeite voor doen om sex te hebben en als vrouw een stuk minder. In de kroeg heb ik heel wat drankjes verspilt en ook op deze site zijn er dames die het om de knikkers gaat en niet om het spel. Een oplevende belangstelling van wildvreemde schonen genoot ik toen mijn abonnement bijna afliep - gelukkig zag ik dat verband.
De moeite loonde: 2 keer heerlijke sex en een affaire.

Sterke punten:
* speelt in op het jacht instinct van de man.
** voor de doorzetter, leuke vrouwen die in zijn voor een avontuurtje

Zwakke punten:
* professionele verleiders die zich anders voordoen.
** net zo duur als een avondje in de kroeg

anton beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Second Love

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Second Love aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Second Love aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Second Love


Home Ľ CategorieŽn Ľ Vreemdgaan Dating Ľ Second Love