Second Love - 279 Reviews

Second Love Logo

40.8% aanbevolen, 279 Reviews

Second Love over zichzelf:

In 2008 is de nieuwe datingsite Second Love gelanceerd op de Nederlandse markt. Second love is niet zomaar een datingsite. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen. Mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Echter willen ze hiervoor niet hun huidige relatie opgeven.

Second love is een online dienst die hulp biedt bij het vinden van gelijkgestemden. Een onschuldige flirt of een daadwerkelijke date behoren allemaal tot de mogelijkheden. Privacy en kwaliteit staan hierbij voorop. Voor een discreet avontuur ga je voortaan naar SecondLove!

Bezoek Second Love
Second Love
2 stars, 279 Reviews

Second Love Details

Hits: 32687

URL: http://www.secondlove.nl/

CategorieŽn: Vreemdgaan Dating

Reviews: 279

Bezoek Second Love

(40.8% aanbevolen)

Second Love Verwijderen

Je lidmaatschap bij Second Love opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Second Love uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts. Daar bevindt zich de knop Second Love Account Verwijderen, onder Lidmaatschap. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Second Love uitschrijven echt is wat je wilt. Hier bevindt zich tevens de knop 'Ja, ik weet het zeker': Second Love Account Verwijderen.

Bezoek Second Love

(40.8% aanbevolen)

Second Love Kosten

Bij Second Love kun je naast een gratis lidmaatschap, ook een betaald lidmaatschap aanvragen. Met een Second Love betaald lidmaatschap krijg je volledige toegang tot alle functies die de site te bieden heeft! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Second Love kosten berekend. Voor 1 maand worden door Second Love kosten van Ä 69,90 gerekend. Voor 2 maanden zijn de kosten van Second Love Ä 34,95 per maand en voor 6 maanden kun je in totaal Ä 149,95 aan Second Love betalen.

Second Love Acties & Nieuws

Second Love reviews (279):

Second Love

Second Love - Onderzoek

0

Review:
Ik ben derde jaars filosofie student en ik doe een onderzoek naar de echte ervaringen van vrouwen die zich ingeschreven hebben op een site zoals Second Love. En dan bedoel ik niet de ins- en outs, die mag je voor jezelf houden. Maar ik ben benieuwd naar je eerste stap om je in te schrijven, wat het met je doet om een second love te hebben. Ik denk dat het 'SL-schap' meer inhoud dan leuke ontmoetingen hebben. Hoe is het bijvoorbeeld voor je relatie? Wat is de toegevoegde waarde voor jou persoonlijk? Voldoet het aan je verwachtingen en was dat wederzijds? Of heb je een teleurstellende ervaring?

Wanneer je dit met me wilt delen dan kun je een mail sturen naar onderzoeksecondlove@gmail.com en dan stuur ik je een vragenlijst terug. Misschien ten overvloede: ik hoef geen persoonlijke gegevens, ik hoef geen details, je antwoorden worden met discretie verwerkt

Second Love

Second Love - secondlove.nl

0

Review:
Ik ben positief over second love.
Maar mannen toch, wees niet zo bot. Dat is wat ik hoor van vrouwen.
Ik ben echt op zoek naar een maatje, en sex op de 2de plaats. Misschien dat ik te zachtaardig ben. Maar als je echt alleen maar sex wil moet je toch echt naar de hoeren gaan. Blijf jezelf, dan komt het goed. Ik heb al een date gehad, gezellig gekletst. En niet over sex. Heb geduld en luister goed.

Sterke punten:
Heb geduld

Zwakke punten:
De website is erg slecht in elkaar gezet. Functies werken niet. Wordt niets mee gedaan

Second Love

Second Love - Nooit inschrijven

0

Review:
Je kan op deze website TOTAAL NIKS DOEN zonder te betalen er voor. Dus geen flirts, geen toevoegen aan hotlist, geen bericht, je kan geen foto zien.
Second Love is een website die je moet vermijden!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Te veel om alles te opschrijven

Kamil beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Nooit meer !!!!!

5

Review:
Ook ik heb ingeschreven gestaan bij Second love zoals zoveel vrouwen.
Mijn ervaring op Second love is: het is geen SL maar een tweede of derde SL.
Kan de ene niet dan heeft de andere misschien wel tijd.
Je moet als vrouw echt niet geloven dat je de enige bent voor een man, ze willen zoveel mogelijk scoren.
En helaas word je ook niet als persoon gezien maar eerder als een lustobject een voorwerp.

Mannen vergeet niet dat vrouwen ook nog een gevoel kunnen hebben.
Maar dat vergeten alle mannen op SL.

Sterke punten:
GEEN........

Zwakke punten:
Je bent voor de mannen alleen maar een lustobject en meer niet !!!!!

Anoniem beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - praktijk ervaring met site geweldig

2

Review:
ik ben erg enthousiast over deze site. met mijn prima leven zoek ik geen nieuwe vrouw, ben erg in balans maar bezit mijn partner niet en vice versa. zonder thuis open kaart te hoeven of willen spelen (dit vind ik trouwens totaal overbodig) en daarom is deze manier van een super tijd delen met een lieve, echt oprechte, vrouw die precies hetzelfde zoekt super. iemand die het thuis gewoon goed heeft, geen vluggertje zoekt maar een leuke man en af en toe wil genieten. dankzij SL hoef je niet het onmogelijke te zoeken want dit is dan toch meestal op het schoolplein, langs het hockeyveld en binnen de cirkel van bekenden of 10 km. met alle roddels als gevolg en ongewenst pijnlijk voor de partner. op deze manier, dus na wat mails en foto's uitwisselen koffie drinken (stap 1 )met iemand van ver buiten de "inner circle" is ideaal, bijna uniek. het heeft mij al paar fantastische momenten bezorgd, top.

Sterke punten:
discretie vanuit SL "management" waardeer ik enorm, zoals de naam Second Love wil ik geen gedoe met mijn first love (ega) maar de spanning, lol en vlinders samen met een second love. meestal nog niet geaccepteerd in onze moderne westerse wereld en daarom sterk. zoals overal zijn er vast verbeterpunten maar het werkt prima voor mij.

Zwakke punten:
misschien wel handig om mannen te informeren dat het niet een ordinaire seks site is. ik hoor van een aantal dates dat ze wel 300+ reacties krijgen met onwijs veel vunzigheid ertussen, jammer dat er toch veel mannen zijn die zo platvloers reageren waardoor begrijpelijkerwijs veel vrouwen direct op delete drukken. zou ik ook doen bij zoveel reacties .

anoniem beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Veel vrouwen, slechte site

0

Review:
Als man moet je echt je best doen contact te krijgen. Vrouwen klagen of de platvloerse benadering van de mannen. Helaas is beperkt de zoekfunctie zich tot leeftijd en provincie. dat is toch wel echt uit de tijd....

Sterke punten:
Veel vrouwen die echt second love willen

Zwakke punten:
slechte site
site heeft al jaren geen update gehad

YourWish beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - slecht functionerende website

0

Review:
Mijn ervaringen met secondlove: allereerst slecht functionerende website. Enorm vervuild ledenbestand omdat je als gratis lid je profiel niet kunt wissen, tenzij je actief een mailtje naar de webbeheerder stuurt. Zoekprofiel kun je niet bewaren waardoor je alle vragen opnieuw moet beantwoorden. Chatfunctie werkt niet of nauwelijks. Regelmatig fakecontacten tegengekomen. Ook drie serieuze contacten gehad maar moet daar erg je best voor doen. Kortom, veel hindernissen maar dan liggen er wel kansen. Helaas een website uit het jaar 1995, volgens mij is deze rendabel genoeg om daar wat in te investeren.
Voor de geleverde inferieure webdienst is het een erg dure site.

Sterke punten:
Heeeeeel misschien kom je een leuk contact tegen als je je door alle hindernissen niet uit het veld laat slaan. Voor vrouwen is dit wellicht anders.

Zwakke punten:
Gedateerde website, chatfunctie werkt slecht, vervuild ledenbestand, veel fakeprofielen. Je hebt geen regie over je eigen profiel (uitschrijven niet mogelijk tenzij je de webbeheerder inschakelt)

Second Love

Second Love - Geweldig

2

Review:
Nooit gedacht dat ik mij in zou schrijven op zo'n site, maar dus echt gedaan.
Ik ben er alleen maar enthousiast over, niets vervelends meegemaakt, heel veel keurige heren waar gezellig mee te chatten is en met een aantal een koffie
date gehad.
Al heel snel een SL gevonden, hoe het gaat lopen weet ik niet maar tot nu toe enorm fijn. Merk nu al dat het hierdoor thuis ook veel prettiger wordt.
Praat hier met niemand over maar zou het iedereen aanraden wanneer de sleur ingetreden is na 25 jaar huwelijk. Heel fijn het niveau van de meeste heren.
Voor mij is er een wereld opengegaan, naast het leven met mijn man waar ik niet zonder kan.

Ik begrijp niet dat mensen hier een review schrijven over hoe ze over deze site denken terwijl ze hier niet actief zijn, ik zou zeggen bespaar ons je mening, laat het iedereen voor zich zelf uitmaken dit wel of niet te doen.

Sterke punten:
serieuze heren

Zwakke punten:
Wanneer je een bericht beantwoord en er komt een chat binnen is je bericht weer verdwenen.
Jammer dat de optie Offline niet zo blijft staan wanneer je uitlogt en later weer inlogt, zou zelf willen bepalen of men ziet dat ik online ben

Anoniem beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Wat denk je zelf?

0

Review:
Ik snap alle negativiteit niet zo goed. Heren, SL is geen bordeel. Het is ook geen pick-up bar. Het is een datingsite voor serieuze mensen die vreemdgaan overwegen. En natuurlijk zijn er veel meer mannen dan vrouwen. Net als in een bordeel of een pick-up bar. Wat had je dan gedacht?

Ik kan alleen mijn eigen statistieken hier prijsgeven. Ik heb nu een paar maanden een abonnement. Zo nu en dan zet ik wat mails uit. Laten we zeggen dat ik ca. 50 vrouwen heb aangeschreven. De helft reageert netjes. De helft van de helft houdt wel van wat geouwehoer. En daar de helft weer van zijn mijn "succesjes" geweest. Succes varieert van een avondje online kletsen tot een hotelbezoek.

M.a.w. een succesfractie van 6/50. Ofwel 12%. Dat is toch heel normaal? Ik ben tegenwoordig niet zo actief meer in kroegen (vanwege mijn relatie), maar ik denk dat de kans van slagen daar zeker ook zo rond hetzelfde percentage ligt.

En nogmaals, SL is, mijns inziens, geen seksdating. Als je puur op zoekt bent naar seks, kun je beter naar de hoeren gaan.

m vr gr

Second Love

Second Love - 99,5%

1

Review:
470.000 leden, zoeken op "alle vrouwen" en "alle leeftijden" in "alle landen" (NL/BG) geeft ongeveer 2.500 hits.. Wat is dat voor M/V-verhouding? 99,5% om 0.5% ofzo? Haha.. Moet ik nog meer zeggen?

Dat merk je als je al hebt betaald, dus...

Sterke punten:
Voor een vrouw die sex zoekt: het walhalla (al zal ze dagelijks ook ongeveer 99,5% zooi over zich krijgen uitgestort)

Zwakke punten:
Voor mannen.. Sja.. ;-)

Fred beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Second Love

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Second Love aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Second Love aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Second Love


Home Ľ CategorieŽn Ľ Vreemdgaan Dating Ľ Second Love