Second Love - 270 Reviews

Second Love Logo

40.8% aanbevolen, 270 Reviews

Second Love over zichzelf:

In 2008 is de nieuwe datingsite Second Love gelanceerd op de Nederlandse markt. Second love is niet zomaar een datingsite. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen. Mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Echter willen ze hiervoor niet hun huidige relatie opgeven.

Second love is een online dienst die hulp biedt bij het vinden van gelijkgestemden. Een onschuldige flirt of een daadwerkelijke date behoren allemaal tot de mogelijkheden. Privacy en kwaliteit staan hierbij voorop. Voor een discreet avontuur ga je voortaan naar SecondLove!

Bezoek Second Love
Second Love
2 stars, 270 Reviews

Second Love Details

Hits: 29427

URL: http://www.secondlove.nl/

CategorieŽn: Vreemdgaan Dating

Reviews: 270

Bezoek Second Love

(40.8% aanbevolen)

Second Love Verwijderen

Je lidmaatschap bij Second Love opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Second Love uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts. Daar bevindt zich de knop Second Love Account Verwijderen, onder Lidmaatschap. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Second Love uitschrijven echt is wat je wilt. Hier bevindt zich tevens de knop 'Ja, ik weet het zeker': Second Love Account Verwijderen.

Bezoek Second Love

(40.8% aanbevolen)

Second Love Kosten

Bij Second Love kun je naast een gratis lidmaatschap, ook een betaald lidmaatschap aanvragen. Met een Second Love betaald lidmaatschap krijg je volledige toegang tot alle functies die de site te bieden heeft! Bij inschrijving voor een Full Membership worden door Second Love kosten berekend. Voor 1 maand worden door Second Love kosten van Ä 69,90 gerekend. Voor 2 maanden zijn de kosten van Second Love Ä 34,95 per maand en voor 6 maanden kun je in totaal Ä 149,95 aan Second Love betalen.

Second Love Acties & Nieuws

Second Love reviews (270):

Second Love

Second Love - 99,5%

1

Review:
470.000 leden, zoeken op "alle vrouwen" en "alle leeftijden" in "alle landen" (NL/BG) geeft ongeveer 2.500 hits.. Wat is dat voor M/V-verhouding? 99,5% om 0.5% ofzo? Haha.. Moet ik nog meer zeggen? Dat merk je als je al hebt betaald, dus...

Sterke punten:
Voor een vrouw die sex zoekt: het walhalla (al zal ze dagelijks ook ongeveer 99,5% zooi over zich krijgen uitgestort)

Zwakke punten:
Voor mannen.. Sja.. ;-)

Fred beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - oplichters

1

Review:
Je wordt overstelpt met berichten van dames die je uitnodigen. Aan de meeste reacties kun je al afleiden dat je profiel niet bekeken is. Je krijgt nooit concrete reacties om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk credits verbruikt. Hier zit net als bij vergelijkbare sites een handige dame/heer achter die alleen bezig is om met valse beloftes zoveel mogelijk geld binnen te halen! Sommige dames kom je met exact hetzelfde profiel op meerdere van deze sites tegen. Ze geven zelfs dezelfde standaard reacties, zoals bv is ...je echte naam?

Sterke punten:
Bedrog

Zwakke punten:
teveel bedrog gaat opvallen

simon beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Godzijdank, mijn testperiode zit erop

2

Review:
Heb je inhoud, ben je communicatief en ben je niet zo oppervlakkig als een pannenkoek uit de magnetron, dan luidt mijn advies om je niet in te schrijven op deze site. Nota bene tegen betaling erger je je het lazerus aan al die vervelende oppervlakkige zeikerige arrogante pleuriswijven met communicatieve vaardigheden die die van van rotsen afgekrabte mosselen nauwelijks ontstijgen. En denk je beet te hebben dan vergis je je weer, want er komt het moment dat ze zich terugtrekken met als excuus "druk op het werk". Ik hield het niet meer uit op die site, wat een bron van irritatie, het is me dus ook niet gelukt om die periode van twee maanden vol te maken. 8 dagen en het was me gelukt, kutzooi, bijna was ik er!...had ik een lintje gehad misschien, "Commandant in de Orde van Zaadwijvenresearchers". Dus, gewoon niet doen joh...denk nou na, geloof al die positieve praatjes hier nou niet, want als het puntje bij paaltje komt zijn het allemaal fakewijven die betaald worden door SecondLove. Hoeveel leden hebben ze? 460.000 zeggen ze. Hoeveel vrouwenprofielen heb ik geteld tussen de 35 en 55 jaar België en Nederland bij elkaar opgeteld? Hooguit 1.500. Van die 1.500 is de helft opvulling. Van de 750 resterende is misschien de helft wekelijks minimaal 1x online. En de 375 die overblijven combineren met de profielschets die ik hierboven van de Nederlandsche Vrouw gegeven heb. Bewaar je geld, koop een bak mosselen en lik ze één voor één uit, dat is een stuk goedkoper en het smaakt hetzelfde.

Sterke punten:
Ja.....ff denken...de startpagina wordt snel geladen???

Zwakke punten:
Geen, als je van zelfkastijding houdt en tijdverlies en investeren in irritatie is dit absoluut een aanrader, een topsite!

Rick DHaag beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - kan niet waar zijn

0

Review:
Heb ooit een site gelanceerd zoals SecondLove. Het zoekwoord "vreemdgaan" is buitengewoon populair in zoekmachines. Maar ik ben ermee gestopt. Verhouding man-vrouw is 95-5. Verhouding bruikbare profielen-onbruikbare profielen is 10:90. Succes is uitgesloten. Tenzij je met fake profielen werkt en een call center inzet om mensen te lokken. Ik kan me niet voorstellen dat SecondLove dit niet doet. Heb mezelf overigens ook 2x aangemeld om onderzoek te doen. De site is zo amateuristisch en zo duur tegelijk, dat ik echt echt echt echt echt echt niet begrijp waarom mensen hier intrappen en zoveel geld betalen. De wanhoop is blijkbaar erg groot in dit land.

Sterke punten:
hahaha

Zwakke punten:
ohohoh

anoniem beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Verhouding ligt scheef

1

Review:
Om de een of andere reden mogen vrouwen gratis lid worden, om daarna als fuik te dienen voor de mannen. Ik ben er in gestonken en dacht een leuke date te hebben, helaas fake. Er wordt van alles gesuggereerd, maar het van de mensen die ik ken en de vrouwen waar ik me gemaild en gekletst heb geeft een ieder aan dat er weinig tot geen echte afspraken uit komen

Sterke punten:
de suggestie dat het succesvol is

Zwakke punten:
te veel mannen, te weinig vrouwen, veel fakers, zeker omdat vrouwen niet hoeven te betalen is de verhouding scheef en veel "onechte"vrouwen. Zeer slechte chat functie en mobiel een ramp

Second Love

Second Love - Hobby project & bug

0

Review:
In 2008 heb ik kennis gemaakt met SecondLove. Het viel mij toen op dat ik benaderd werd door vrouwen die vooral op de site wilde chatten.mailen. Zelf ontwikkel ik ook website's dus dat trucje kende ik al. Vrouwen (of mannen) werden betaald om berichtjes te sturen. Sinds 2013 zit ik er weer op met een betaald account. Tegenwoordig hebben ze een chatfunctie omdat er nu wel echte vrouwen op aanwezig zijn. Het is nog wel steeds erg lang zoeken naar een juiste match, dus als je de tijd hebt succes........ Waar ik mij erg aan stoor is dat de site nog steeds erg slecht in elkaar zit. De chatfunctie werkt amper. Hierdoor nemen je kansen af, omdat de ander je berichtje niet ontvangt. Mensen hebben het zelfs in hun profiel staan, "chat werkt niet stuur me een berichtje". Het lijkt wel of dat de beheerders niet weten wat ze er aan moeten doen. Verder verwijderen ze je historie, bijvoorbeeld knipogen die je hebt ontvangen blijven maar 1 maand bewaard. Hoe raar... De site is niet af. .......... >>>>Wil je controleren of je partner op Secondlove actief is? Voer dan het volgende uit.<<<< Maak een nieuw account aan. Als iemand dat bij jou thuis dat al heeft gedaan lees je een melding dat iemand met het zelfde ip-adres al een account heeft aangemaakt. Je ip-adres is een soort huisadres. Daarmee wil Secondlove voorkomen dat je telkens een proefaccount aanvraag onder een andere naam. Ze hebben deze botte manier gebruikt om dat te voorkomen. Je wilt niet weten hoe dom dat is gemaakt. Dus sla je slag en check of jouw partner vreemd gaat....... Positief is nog dat de beheerders eerst je profiel en je foto's controleren. Daarmee voorkomen ze dat het te ranzig wordt. Ik haak weer aan als ze de site naar 2014 standaarden is ge-upgrade. Maar voor nu is het nog een dikke onvoldoende. Zeker met de "gaat mijn partner vreemd check".

Sterke punten:
Beheerders controleren actief content. Foto's en profielen

Zwakke punten:
Privacy - "gaat mijn partner vreemd" bug - - Chatfunctie werkt slecht - - duur- -Look en feel 1995-

Developer beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Echte spanning

0

Review:
Via Secondlove kennis gemaakt met enkele leuke aantrekkelijke vrouwen die wel in waren voor wat buitenechtelijke spanning. Maar, makkelijk is het niet, er is een mannenoverschot en niet elke vrouw is even serieus. Je hebt geduld nodig, maar de aanhouder wint. ;)

Smiling@U beveelt Second Love aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Oplichterij !

3

Review:
Ik wilde Second Love eens proberen. Nieuwsgierigheid zullen we maar zeggen. Er was een 2+1 maand aanbieding voor nog geen 70 euro. Dus geregistreerd, bedrag betaald en... ik kon daarna niet meer inloggen !! Na een paar dagen nog eens geprobeerd, maar geen verandering. Daarom maar diverse keren gemaild naar de helpdesk, maar zonder enige reactie.. Weg poen... Tja, zo kan ik ook mijn boterham verdienen

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles?

Mark beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Oplichterij!

0

Review:
Dit is jereinste oplichterij! Nooit mee in zee gaan aub!!

secondhater beveelt Second Love NIET aan bij vrienden/bekenden

Second Love

Second Love - Tevreden

2

Review:
Wat een sneue mensen hier zeg. Bij de negatieve reacties. Het een en ander effe recht zetten hier. Er wordt gespeculeerd dat er fake profielen op staan. Nou ik kan bevestigen dat het absoluut geen fake profielen zijn. En ervoor betaald zouden worden. Sorry hoor maar ik wordt echt niet betaald om hierop te staan met mijn profiel. Ook zouden vrouwen erg kieskeurig zijn, veeleisend , en ... Volgens sommige mannen nog meer. Belachelijk en echt zielige mannen. Jammer genoeg staan er ook veel eisende mannen op

Sterke punten:
Dat er toch nog echte mannen mannen bestaan. Veel keuze.

Zwakke punten:
Geen

Schrijf ook een review over Second Love

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


[show smilies]

Ja, ik zou Second Love aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Second Love aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe website toegevoegd wordt op DatingWebsites.nl


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Second Love


Home Ľ CategorieŽn Ľ Vreemdgaan Dating Ľ Second Love