Knuz - 507 Reviews

Knuz Logo

63.8% aanbevolen, 507 Reviews

Knuz over zichzelf:

Knuz is 100% gratis en 100% mobiel.

Op Knuz kun je gratis berichten sturen, chatten, foto's uploaden en zien. Ook worden er singlesfeesten georganiseerd onder de naam Cupido-Party. Wie weet vind je op Knuz.nl de liefde van je leven. Probeer het ook!

Bezoek Knuz
Knuz
3 stars, 507 Reviews

Knuz Details

Hits: 51064

URL: http://www.knuz.nl/

Categorieën: Gratis Dating

Reviews: 507

Bezoek Knuz

(63.8% aanbevolen)

Knuz Verwijderen

Je lidmaatschap bij Knuz opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Knuz uitschrijven wil, gaat naar Extra Instellingen rechts bovenaan de pagina. Vervolgens kom je in een scherm met daarin onderaan de optie Knuz Uitschrijven. Wanneer je het vinkje aanklikt en een reden opgeeft voor Knuz uitschrijven, kin je via de knop onderaan het Knuz opzeggen voltooien.

Bezoek Knuz

(63.8% aanbevolen)

Knuz Kosten

Een lidmaatschap van Knuz is gratis; dit wil zeggen dat kosten van Knuz nul zijn. Voor gebruik van de site en alle functies is betalen van Knuz kosten niet nodig. Wie de maandelijkse e-mails van Knuz niet op prijs stelt, kan een gesponsord abonnement nemen: Hiervoor worden door Knuz kosten van € 4,- gerekend.


Knuz Acties & Nieuws

Knuz reviews (507):

Knuz

Knuz - Dus vrouwen

0

Review:
Als je een jongere man aan je wilt binden zal je heel wat in huis moeten hebben. Slank en strak moeten zijn, mooi lang haar moeten hebben, altijd bereid tot seks moeten zijn, je moet er altijd tip top uitzien en geen spoor van veroudering tonen en ga maar door. Je bent veel beter af met een oudere man. Een oudere man zal je niet zo snel inruilen voor een jongere vrouw omdat hij al een jongere vrouw heeft. Een jongere man geeft veel te veel stress waardoor je eerder sterft. Er zijn toch veel vrouwen op datingsites die vinden als ze een veel jongere man kunnen krijgen dat ze dat zeker zullen doen. Op het moment dat het verval duidelijk intreedt en ze te oud worden voor de jongere mannen vinden ze het nog vroeg genoeg om een oudere man te nemen die nog wel genoegen met ze neemt.

Johan beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Slechte site

1

Review:
Veel te druk

Sterke punten:
Weinig tot niks

Zwakke punten:
Alles

Ronald beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Ik heb meer met

1

Review:
In de profielen van vrouwen kom ik veel tegen dat veel vrouwen meer hebben met jongere mannen. Laat het nu precies ook zo zijn dat de meeste mannen meer hebben met jongere vrouwen. Totaal onverenigbaar dus. Zowel de vrouwen als de mannen willen jonger. Veel succes!

Johan beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Bedroevend

13

Review:
Ik heb voor proef weer op Knuz rondgekeken. Met het zoekfiter alleen tot een bepaalde lengte, op een provincie, tenger, slank en leeftijd vanaf 55 tot 60 jaar was het aantal hits zeer teleurstellend waarbij de meeste niet recent ingelogd zijn geweest. Wat er nog goed uitziet, je raad het al, zoekt het veel jonger dan haar eigen leeftijd. Dit is een duidelijke trend veroorzaakt door de grote overvloed aan mannen op een datingsite waardoor de vrouwen veeleisend kunnen zijn en zich arrogant kunnen opstellen.Dit is niet alleen op Knuz zo maar op iedere datingsite. Ik denk niet dat ik hierom dan maar voor een veel oudere, zwaardere en een vrouw die ik niet zo aantrekkelijk vind zal kiezen. Ik wil een vrouw waarmee ik me gelukkig voel, een vrouw waar ik blij mee ben, een vrouw waar ik trots op ben, een vrouw waar ik graag samen mee ben, niet om maar een vrouw te hebben.

Johan beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - De vrouwen van knuz zijn een stelletjes amateurs.

0

Review:
Je stuurt een mailtje krijgt soms wel een bericht met' wat doe je allemaal' tot daten komt het ook niet hele dag gesmoes. En als je een mailtje terug stuurt krijgt je nooit wat terug. Vaak zijn het gescheiden vrouwen of vrouwen met een narcistische stoornis of vrouwen met schulden.

Die vrouwen die op knuz staan zijn allemaal arrogant en denken dat ze heel wat zijn. En zie ook vaak dat de Nederlandse vrouwen materialistische zijn ingesteld. Vaak zijn het vrouwen die bedelen om geld en willen alleen maar uit om van jou te kunnen profiteren. En vaak draait om geld dan geven ze hun pin automaat aan jou. Er is geen goed mens meer te vinden. Ik ben al meer dan 10 jaar bezig geweest in Nederland om een goeie Nederlandse dame te vinden. Het is alleen maar daten geweest en dat het geld altijd uit mijn zak moet komen en ik heb nooit betaald voor daten. Zij betaald voor haar eigen shit en ik voor mijn eisen drank en ontbijt. Hebt in totaal 2 x keren maar een date gehad. Ze willen vaak dat ik voor hen moest dokken. En als je zegt nee betaald voor je zelf hebben ze direct een afkeer op je. Maar dit was alleen maar een test om een er achter te komen. Want in het echte leven als je iemand zoekt is het ook zo.

Wanneer het tot samen wonen komt en trouwen.
De Nederlandse meiden willen geen bord afwassen of wc schoonmaken, badkamer en nee ze willen alleen maar uitgaan en dat jij moet betalen voor hun shit! Internet daten of relaties site zijn meer voor hopeloze mensen vrouwen die direct met een andere naar bed willen en vaak een trio met een ander man willen, vooral onder blanke mannen of zwarte mannen.

Vaak hebben ze moeite met mijn etnische afkomst. Integendeel zoekt ik geen sex of 1 night stand en ik zoekt iemand voor een leven. Maar zie dat vele Nederlandse dames daar echt mee moeite mee hebben. En die dames die ik moet zoeken zijn dames die nog moeten geboren worden. Internet daten is allemaal alleen een test geweest. Ik zie geen toekomst met een Nederlandse vrouw en wil het ook niet gooien als een slijk hun lichaam aan andere mannen. Ze kunnen liegen en bedriegen en de boel bedonderen.

Je kan het beste een vrouw vinden in Duitsland, Rusland, Zweden 99.9% procent van de relaties en huwelijken in Nederland bestaat uit geld en schulden.

Veel vrouwen die schulden hebben opgebouwd en proberen je aan te paaien met hun shit om een overeenkomst te sluiten!

Je gaat zowiezo geen blanke vrouw in Nederland te vinden. Het heeft niks te maken met de eisen, want ze zoeken nu in deze tijd echt alleen maar fooien.

Ik ben via familie gekoppeld aan gelovige moslim dame waar het mee klikt. Zelf ben ik ook het zelfde.

Sterke punten:
neppe profielen met neppe foto's! Veel arrogante dames daar te vinden.

Zwakke punten:
heel veel fakers en vrouwen die zijn gescheiden en veel schulden hebben opgebouwd.

Veel vrouwen die schulden hebben opgebouwd en proberen je aan te paaien met hun shit om een overeenkomst te sluiten!

mohabout beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Nu even dit

3

Review:
Ben het simpelweg helemaal met Johan's openingspost eens! De Hollandse mentaliteit, om uit te kotsen!

Ze nemen me maar zoals ik ben, zoniet dan opgerot! Simpel zat, zo kun je het krijgen.

Sterke punten:
NVT

Zwakke punten:
Niet van toepassing

Knuz

Knuz - Zolang je op betaalde datingsites nog niet hebt be

4

Review:
Dan wordt je bedolven onder e-mails van de mooiste en veel jongere vrouwen. Om deze e-mails te kunnen lezen moet je wel voor minstens drie maanden lid worden. Dan betaal je en je wilt deze e-mails lezen. Weet je wat? Die e-mails van die vrouwen zijn spoorloos en die vrouwen zijn op de website niet meer te vinden. Ook de bezoeken op je profiel laat zeer te wensen over. Grote teleurstelling dus, je bent op een verschrikkelijke manier belazerd. Die vrouwen die zogenaamd interesse voor je hadden voordat je betaald had bestaan helemaal niet, ja de vrouwen bestaan wel maar de foto's van deze vrouwen zijn gestolen van internet. Fake, Fake en nog eens Fake. Het doel van deze datingsite met jou is gehaald, je bent er mooi ingetrapt, zoek het nu maar lekker zelf uit. Een helpdesk? Niet te bereiken! Kom nou, ze willen verborgen blijven en bovendien kost een helpdesk geld. Al het geld moet naar de maffiabaas.

Knuz

Knuz - Conclusie

13

Review:
In het uitgaansleven zie je enkel maar stelletjes en groepjes, daar zal je het niet vinden. Verenigingen en clubs waar zowel vrouwen als mannen interesse in hebben zijn er ook niet zoveel. Je bent dan aangewezen op vrijgezelle vrouwen op je werk of het via via circuit. Net zoals het vinden van werk werkt dat het beste en helemaal als iemand je aanprijst. Als niemand iemand voor je weet moet je er maar op instellen dat het echt een geluk is als je ooit nog een vrouw tegenkomt waarbij het klikt. Als je de deur uitgaat met het doel een vrouw te vinden vindt je ze niet. Dus probeer zoveel mogelijk plezier in je leven te hebben zonder vrouw. Besteedt het geld aan jezelf. Een vrouw of vriendin kan heel duur zijn, behalve als je een toyboy bent, dan moet de vrouw alles betalen. Als je seks wilt kan je voor €100 de mooiste vrouwen krijgen. Je gaat naar huis zonder enige verplichtingen.
Een etentje met een vrouw die geen seks met je wilt kan meer kosten.

Knuz

Knuz - Sollicitatie

16

Review:
Een e-mail aan een vrouw is als een sollicitatie. Personeelsfunctionarissen kijken vaak eerst naar de motivatie in de sollicitatiebrief. Bevalt de personeelsfunctionaris de motivatie niet of vindt hij/zij de motivatie te summier wordt de sollicitatiebrief terzijde gelegd. Dit met het risico dat ze personeel afwijzen dat veel beter geschikt is dan degenen die wel een goede motivatie kunnen schrijven maar niet zo goed voor het werk is. Zo gaat het ook met vrouwen die niet op “standaard” e-mails willen reageren en niet de moeite nemen om het profiel van de man te lezen. Die vrouwen laten zich dus puur leiden door de schrijfkwaliteiten van een man. Ik kan je vertellen dat foute mannen uitstekende schrijfkwaliteiten hebben. Als vrouwen zich laten leiden door mooie verhaaltjes is het niet zo gek dat veel vrouwen vinden dat de mannen maar één ding willen. Ze gaan in op de e-mails van en maken afspraken met foute mannen maar reageren niet op e-mails van de goede mannen.

Sterke punten:
Niet

Zwakke punten:
Het is gratis dus veel niet serieuze vrouwen.

Johan beveelt Knuz aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Ook klaar met knuz

9

Review:
Ik ben ook een goed uitziende vrouw van bijna 55, zie er wel stukken jonger uit
maar heb bij mijn profiel gezet dat ik een man van 50 tot 60 jaar zocht en toch reageerden er mannen die stukken jonger waren en maar 1 ding wilden.
En de oudere mannen die reageerden hadden absoluut niet dezelfde interesse als mij bv Blues en hardrock muziek.
Heb het dus helemaal gehad met datingsites.

Schrijf ook een review over Knuz

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Knuz aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Knuz aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Knuz