Knuz - 466 Reviews

Knuz Logo

66.2% aanbevolen, 466 Reviews

Knuz over zichzelf:

Knuz is 100% gratis en 100% mobiel.

Op Knuz kun je gratis berichten sturen, chatten, foto's uploaden en zien. Ook worden er singlesfeesten georganiseerd onder de naam Cupido-Party. Wie weet vind je op Knuz.nl de liefde van je leven. Probeer het ook!

Bezoek Knuz
Knuz
3.5 stars, 466 Reviews

Knuz Details

Keurmerk Veilig Daten: Nee

Hits: 41142

URL: http://www.knuz.nl/

CategorieŽn: Gratis Dating

Reviews: 466

Bezoek Knuz

(66.2% aanbevolen)

Knuz Verwijderen

Je lidmaatschap bij Knuz opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Knuz uitschrijven wil, gaat naar Extra Instellingen rechts bovenaan de pagina. Vervolgens kom je in een scherm met daarin onderaan de optie Knuz Uitschrijven. Wanneer je het vinkje aanklikt en een reden opgeeft voor Knuz uitschrijven, kin je via de knop onderaan het Knuz opzeggen voltooien.

Bezoek Knuz

(66.2% aanbevolen)

Knuz Kosten

Een lidmaatschap van Knuz is gratis; dit wil zeggen dat kosten van Knuz nul zijn. Voor gebruik van de site en alle functies is betalen van Knuz kosten niet nodig. Wie de maandelijkse e-mails van Knuz niet op prijs stelt, kan een gesponsord abonnement nemen: Hiervoor worden door Knuz kosten van Ä 4,- gerekend.

Knuz Acties & Nieuws

Knuz reviews (466):

Knuz

Knuz - rot site,tevens "leuke" site...

0

Review:
rot site: veel nep profielen,veel leugens,slecht werkende site.de site ligt vaak plat.of je kan ineens niet inloggen terwijl je wel gewoon de site zien.of je bent net ingelogd,maar kan dan nergens op klikken,enz. met name 's nachts doet de site "raar". "leuke" site: als de site het doet,kan het best leuk zijn,met name de chat.kom er zo nu en dan langs,voor de chat.heel soms een mailtje van iemand. algemeen: zie knuz NIET als een algemene "goede" dating site.dat KAN ook niet als het gratis is.juist omdat het gratis is,komen er veel idioten op af.natuurlijk vooral de mannen die hun *** achterna lopen,maar ook vrouwen die er een hobby van maken mannen te kleineren.het opleidingsniveau is daarom vaak erg laag bij de leden daar.omdat het gratis is,komen er ook veel psych. patienten.niks mis mee (ben er zelf ook 1...),maar die mensen verwachten dan irreele dingen. het kan een leuke site zijn als je niet op zoek bent naar een serieuze klik,maar gewoon wat contacten zoekt.de chat en het mailsysteem is daar ideaal voor. voor het echte daten: ga naar een erkende betaal site.daar is meer controle. hou er rekening mee dat niet iedereen uit is op een date/relatie.ook gewoon vriendschap is een optie daar.

Sterke punten:
gratis,chat,intern mailsysteem.

Zwakke punten:
gratis (en dus veel gajes...),site doet vaak moeilijk met in- en uitloggen,amper serieuze datezoekers.

Raymond beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Knuz is niks

0

Review:
Ik vind het echt helemaal niks dooie site Niemand reageerd

Sterke punten:
niet gevonden

Zwakke punten:
Geen reacties zo dood als een pier !

Berth beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - knuz

3

Review:
Knuzz is helemaal niet meer gratis Wat een waardeloze site zitten je berichten gewoon mee te lezen Dooie site geworden en weinig activiteit

Sterke punten:
niet meer

Zwakke punten:
veel fake profielen van die sms dames

peters beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - aanbod

0

Review:
In de categorie vrouwen boven de 60 is er weinig animo onder de mannen om op hen te reageren.

Knuz

Knuz - KNUZ..... KLUNZ....zeer trieste paupersite

0

Review:
Ga vooral zelf kijken.. Om je te verbazen en te vergapen aan de afvoerput van Nederland. Dit heeft NIETS met dating te maken....Laat ik over de chat maar niet zeggen.....

Sterke punten:
De uitlog-knop...

Zwakke punten:
Alles

Maarten beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - nivo ingeschrevenen

27

Review:
Ik heb de reviews gelezen en met vele ben ik het volledig eens. Het nivo van de mannen is laag. Dat ook zij op zoek zijn naar een leuke dame is prima. Maar een berichtje lezen met taalfouten, geen punten, komma's of hoofdletters is een echte afknapper. Wat de leeftijd betreft: men kijkt naar het getal en vindt de dame bij voorbaat al een 'oude kip' die misschien met een rollator loopt. Een antwoord op een interesseberichtje (geen knipoog of dat soort flauwekul waar je niets mee kunt) krijg je niet eens. Het versturen van een niet-interessebericht is ook zoiets. Ipv het standaardberichtje te sturen, kunnen ook twee regeltjes worden geschreven. De pil van de afwijzing wordt dan enigszins verguld. Over het niet reageren wil ik het niet eens hebben. Het is een kwestie van normen en waarden. Begrijpelijk dat de redaktie iedereen inschrijft die dat wil en ook de laag-nivo-ers moeten een kans krijgen net als ouderen. Niet zelden zie ik 'verdekte' emailadressen bij de profielen of staat vermeld dat er een foto is geplaatst. Er staat een zwart blok met review. Geen foto die bekeken kan worden. Ook de heren 'sjoemelen' met hun leeftijd. Wanneer bij kontakt zij zo 'eerlijk' zijn om hun echte leeftijd te zeggen, is dat ff schrikken. Ze zijn dan ouder en dit is een afknapper. De foto wordt dan ook met enige argwaan bekeken. Konklusie: be carefull dames. echte afknapper.

Knuz

Knuz - is zo slecht....

0

Review:
...dat het de moeite niet is om een review te schrijven.

Sterke punten:
geen, zelfs niet eens het "gratis", want als puntje bij paaltje komt, je voelt het al denk ik.

Zwakke punten:
Lees maar eens wat anderen schrijven, vooral over het soort mens wat daar zit.

Dikkie beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Cultuurverschil

9

Review:
Aan een relatie met groot cultuurverschil kan je beter niet aan beginnen. Grote kans dat je dit vroeg of laat gaat opbreken. Een blanke man is over het algemeen betrouwbaarder en minder bazig als bijvoorbeeld een Noord-Afrikaanse of negroïde man. In deze culturen zie je mannen die pakken wat ze pakken kunnen (ook als ze al een relatie hebben) en negroïde vrouwen met kinderen van verschillende mannen. Voor mezelf heb ik geen bezwaar tegen een vrouw van een ander ras zolang we goed met elkaar kunnen opschieten. Naast een blanke vrouw gaat mijn voorkeur uit naar een vrouw van het Aziatische type.

Johan beveelt Knuz aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - mannen boven 45 hebben er niets te zoeken

9

Review:
waarom hebben mannen boven 45 er niets te zoeken? wel MOCHT je er ingeschreven zijn krijg je alleen mailtjes of matches van dames OUDER dan je zelf.-- ga je zelf zoeken en mailen krijg je NOOIT ene responce van welek dame dan ook. en net als bij ALLE sites NIETS gaat voor NIETS , er is altijd een addertje.. ben er meer dan 1 jaar geweest en veel gemaild ( normaal en niet opdringerig, gewoon vragen om contact etc..) en niet 1 dame die verder ging dan "niet geintresseerd" behalve dames boven de 60, sorry maar date geen oma.. ook gemene profielen of valse worden NIET verwijderd als je er om vraagt.

Sterke punten:
sommige dingen zijn makkelijk in gebruik

Zwakke punten:
bijna alles op bovenstaande na.

love1 beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Knuz suckz

2

Review:
Op Knuz schiet het niet op. Wel heel veel leden, maar je moet er een beetje als Brad Pitt ofzo uitzien wil je een beetje kans maken. Nog nooit een berichtje terug gehad. Er zijn heel veel verschillende vrouwen op Knuz. Sommige zijn serieus op zoek, maar er zijn er ook veel die er alleen maar voor de aandacht opzitten. Deze laatste groep herken je vaak omdat ze te lui zijn om hun favorieten in te vullen en maar een heel kort profieltekstje hebben. Het niveau is ook heel erg verschillend. Bijvoorbeeld vrouwen die nog nooit van hoofdletters en leestekens hebben gehoord. Of die bij favoriete vakantiebestemming "Malle Dieven" hebben ingevuld. Je lacht je soms kapot! Chatbox is ook waardeloos. 20 mensen die door elkaar heen zitten te lullen en het gaat nergens over. Ook veel tokkies op Knuz. (Bijvoorbeeld met de combinatie: 25 jaar, middelbare school, 2 kinderen, roken: vaak)

Sterke punten:
Gratis.

Zwakke punten:
Veel. (zie review)

Schrijf ook een review over Knuz

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


[show smilies]

Ja, ik zou Knuz aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Knuz aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe website toegevoegd wordt op DatingWebsites.nl


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Knuz