Knuz - 492 Reviews

Knuz Logo

65.1% aanbevolen, 492 Reviews

Knuz over zichzelf:

Knuz is 100% gratis en 100% mobiel.

Op Knuz kun je gratis berichten sturen, chatten, foto's uploaden en zien. Ook worden er singlesfeesten georganiseerd onder de naam Cupido-Party. Wie weet vind je op Knuz.nl de liefde van je leven. Probeer het ook!

Bezoek Knuz
Knuz
3.5 stars, 492 Reviews

Knuz Details

Hits: 48911

URL: http://www.knuz.nl/

CategorieŽn: Gratis Dating

Reviews: 492

Bezoek Knuz

(65.1% aanbevolen)

Knuz Verwijderen

Je lidmaatschap bij Knuz opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Knuz uitschrijven wil, gaat naar Extra Instellingen rechts bovenaan de pagina. Vervolgens kom je in een scherm met daarin onderaan de optie Knuz Uitschrijven. Wanneer je het vinkje aanklikt en een reden opgeeft voor Knuz uitschrijven, kin je via de knop onderaan het Knuz opzeggen voltooien.

Bezoek Knuz

(65.1% aanbevolen)

Knuz Kosten

Een lidmaatschap van Knuz is gratis; dit wil zeggen dat kosten van Knuz nul zijn. Voor gebruik van de site en alle functies is betalen van Knuz kosten niet nodig. Wie de maandelijkse e-mails van Knuz niet op prijs stelt, kan een gesponsord abonnement nemen: Hiervoor worden door Knuz kosten van Ä 4,- gerekend.


Knuz Acties & Nieuws

Knuz reviews (492):

Knuz

Knuz - Het moet ook van de dames jonger zijn

0

Review:
Het valt me elke keer weer op dat de meeste dames van 40/50/60 geen man van 5 jaar ouder accepteren (vieze oude man die op een jong blaadje uit is) maar zelf geen enkel bezwaar hebben tegen een 10/20 jaar jongere man.

Johan beveelt Knuz aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Knuz de goorste dames die je daar vindt verwijten

3

Review:
Ik heb mij laten inschrijven op deze site, wat blijkt dat ik ook geen reacties krijgt. Ik hebt wel 2 reacties ontvangen, maar tis niet wat ik echt verwacht bij deze vrouwen. De Nederlandse dames zoeken een man met een baan en geld, auto en opleiding niveau en je moet garant voor hun staan en je bent een soort sponsor. Er is geen sprake van verliefdheid, ze gaan alleen met je willen om wat je hebt en wat je te bieden hebt, maar ze schrijven ook de goorste verwijten als je niks met hun te maken wilt hebben. Ze zijn arrogant en hebben allemaal een grote mond klaar staan voor je. Ze vinden zich zelf knap en vinden het leuk als een man hun complimentjes geven voelen zij zich hoog boven alles, nee hoor complimentjes moetje verdienen, je moet natuurlijk wel eerste iemand observeren en achter zien te komen als iemand wel of niet iets op zijn kerfstok heeft staan. Het begin bij het eerste gesprek elkaar voorstellen ze vragen nooit, hoe het gaat maar als eerste vragen ze wat is jou baan en wat doe je allemaal? In welke tijden leven we nou in de crisis time.

En wanneer het tot daten komt moet de man alles voor drankjes en eten betalen. Hebt wel eens keertje meegemaakt dat een blond Nederlandse dame uit friesland naar Amsterdam kwam om met mij te daten. Zij bestelde orange en tosti en zei ze iedereen betaalt voor zich zelf. En toen de orders door de ober in handen werd genomen, moesten wij betalen en ik betaalde voor mijn eigen drankje, en kreeg zij mijn wissel geld en ik zei het is mijn geld en ik heb er heel hard voor gewerkt. zij begon te klagen dat ze ver kwam, en dat ze mijn laatste centjes wilde hebben. En ik zei wil mijn wissel geld terug en ik kom alleen voor om te daten als het wel klikt of niet. Maar na 2 keren daten werd het niets het meeste geval lag het aan haar. Ze had meerdere dates met andere mannen gehad en ze was niet serieus genoeg. En ze staat nog op een paar andere dating sites ingeschreven. En ik dacht die troep hebt ik allemaal nodig. Ga je voor een relatie tis ja of nee zo'n simple antwoord moetje zolang wachten, en als je niet meer wilt daten schrijft ze goorste verwijten over je en blijven maar klagen. Haar ding was dat ze van mij wilde profiteren en ik dacht op gerot staat netjes.

Want als zij mij wilt gaat zij voor mij moeten dokken. En niet anders om dat ik voor ga dokken echt niet. Kreeg later te horen dat ze op zwarte donkere mannen vlakte met de bedoeling dat zij zich daar op vlakte goed voelt hahahaha. Dat krijgt je pas echt te horen als je na 2x keren met iemand hebt gedate wat een rot mens en wat een rotzooi! Ze willen van jou profiteren de meeste vrouwen in mijn cultuur willen een neger. Tegenwoordig neuken ze op alles dat los zit en dat losloopt, maar blijven klagen dat de Nederlandse als uitzondering de mannen uit India niet goed zijn, door een negers te nemen hahaha. In mijn cultuur nemen ze ook negers tegenwoordig als er veel geld wordt neergeteld kan je dat meisje meenemen.

Tegenwoordig hebben de Nederlandse vrouwen met kinderen of geen kinderen altijd 2 of zelfs 3 partners. Tegenwoordig willen ze alleen maar sex en staan niet serieus in het leven voor inruil willen ze een tegen prestatie in bed in ruil voor geld

Als iemand een uitkering krijgt of werk inkomen heeft gaat dat hen niet aan, niemand aan. Wat heeft het daar nou mee te maken in een relatie. Je bent verliefd op elkaar en gek op elkaar. En je moet elkaar niet bezwaren met onnodige onzin. Is de man lelijk dan gaan ze er ook voor!

Weet ze zijn hopeloos.
Vroeger was het anders nu lopen ze als los lopen de hond
En dat die bosnegers van het bos zijn hun de baas
en hun ouders zijn ook hopeloos.
Als een man lelijk is en geld auto heeft dan gaan ze er voor
Ik ben een goed uitziende man van 29 jaar en mag heus niet klagen.

Wat mij ook vaak al opvalt bij knuz dat de zelfde profielen ook op andere datings sites staan. Met de zelfde profiel en de zelfde zinnen maar het zijn dan wel betaalde sites.

De Nederlandse vrouwen zijn bang om een vieze borden te wassen. Tegenwoordige willen ze van jou centjes profiteren en lekker shoppen door de damrak. Ook vaak de hindoestaanse vrouwen die zijn ook dus, weet goed op je hoefde ze slepen je ook mee met hun shit verwijten de goorste leugens. Zoeken een man met geld en baan en auto ambitieus is het juiste woorden.

Tis niet alleen het buitenkant van een vrouw, maar hun binnekant kan ook vies zijn en smerige zijn dat je ook weg wilt wegrennen. En hebt ook blote foto's gekregen via de e-mail de persoon wilde een one night stand of meerdere keren neuken. En ik ben niet zo'n persoon het zag er vies en smerige uit. Hahaha dan kan ik beter dood gaan. Een man heeft meer hechtingen en waarden.

In het echte leven is het ook zo als je een vrouw gaat zoeken.

Wat iemand buiten de deur doet continue 24 uur doet dat hebt je niet in de gaten. Wie weet slaap ze ook met zwarten zo'n vieze vrouw komt echt bij niet binnen, dan kan ik beter alleen zijn.

Men weet als je zoekt kunnen ze zoveel eisen. Je kan lekker liever in je eentje door het leven gaan. Het leven is al duur genoeg veel mensen komen in een echtscheiding terecht. Het is allemaal geld en aanzien en veel gebreken voor een gevoel voor anderen echt liefde bestaat niet meer tenzij je geld hebt!

ik dacht ook van waarom krijgt ik niet gewoon een normaal iemand die gewoon een relatie wilt. Laat vertelde een Blanke nederlandse man aan mij, dat hij een 4 jarige kind had en dat hij gescheiden is van zijn Nederlandse blanke vrouw, omdat ze achter af toch een ander had waardoor zij zich na een tijd je vreemd gedroeg, kwam hij er toch uit eindelijk achter dat ze een ander heeft. Dus wie is er nou gek de mannen of de vrouwen?

Maar ook vaker zie dat ook bij jonge meisjes 17 jaar en die willen alleen maar sex. Ze ze zoeken geen type man voor sex, maar voor een relatie zoeken ze wel een type man echt raar. Wees blij als je geen dochters en als je geen Nederlandse blanke vrouw, moeder bent, je weet nooit wat je bloed eigen dochters kunnen uithalen.
Tegenwoordig als de vrouwen als zijn gebruikt door een blackmen vanwege de hun kick kun je ze al weg gooien of ze kunnen hun zelf werg gooien, dan heeft ze geen waarde en geen hechtingen meer.

Sterke punten:
De aantal heden profielen met foto's met zogenaamde lieve zinnen en teksten.
Je aanpaaien met neppe mooie foto's de personen die dr zitten bestaan helemaal niet.

Zwakke punten:
Vrouwen die online zijn met of zonder foto's
Veel gefrustreerde vrouwen!
Die vrouwen die daar zijn denken dat ze heel wat zijn!
Die vrouwen zoeken mannen met veel centjes.
Denken dat ze knap en geweldig zijn!
Ze neuken op alles dat los loopt en dat los zit!
Hoe lelijk je bent hoe snel ze je zal accepteren, omdat je geld hebt en andere zaken.
Ze zoeken naar donkere zwarte mannen.

Ook veel surinaamse vrouwen staan daar ingeschreven. Willen een Nederlandse man om aan te paaien met hun shit, om naar Nederland te komen.

Die rotzooi hebt ik allemaal niet nodig!

boyke badl beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Bagger

1

Review:
Toch maar weer eens de stoute schoenen aangetrokken en lid geworden van Knuz. Gratis, dus waarom niet dacht ik.

Nou daar was ik na een week al weer achter. Misschien gratis, maar dat wil niet zeggen dat er geen geld verdiend wordt door bepaalde schimmige personen. Hoe dan? Nou, waarschijnlijk via advertentie inkomsten. Want de advertenties van e-Matching en Relatieklik waren niet van de lucht. Welke zichzelf respecterende datingsite maakt trouwens reclame voor de concurent? Vreemd!

Maar goed, mijn ervaring... Van de 10 dames die ik aanschreef reageerde er nog geen 7, ook al waren ze (zogenaamd) regelmatig online. De 3 die wel reageerden schreven het 'hoogst noodzakelijke' aan informatie in hun reacties terug. Waarschijnlijk om hun slachtoffers (mij en alle andere mannelijke leden) 'warm' te houden voor de site. Want hoe meer leden, hoe meer advertentie inkomsten moeten ze daar bij Knuz hebben gedacht.

Het zal mij dus niet verbazen als een of meer mannen druk doende zijn om van het internet geripte plaatjes nieuw leven in te blazen door er een nepprofiel aan te hangen. Want hoe meer zielen hoe meer vreugd, en hoe meer euro's voor de beheerders van deze site natuurlijk!

Bagger, bagger en nog eens blubber.

Vooral lid worden als je zin hebt om jezelf regelmatig de haren uit het hoofd te trekken van irritatie. Anders gewoon een andere datingsite zoeken. Desnoods betaald.

Sterke punten:
Het 'lijkt' gratis en dan weten wij Nederlanders het wel.

Zwakke punten:
Het blijft onduidelijk of je nu met echte dames of met zorgvuldig opgepoetste nepprofielen van doen hebt.

Pieter beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Knuz datingsites

0

Review:
Dit echt een top dating site.. Gratis, perfect profielen kijken en reageren.
Ik heb hier mijn prins gevonden... toppie!!!

Sterke punten:
Gratis

Zwakke punten:
Site ligt er af en toe uit en of storing NU OOK 22-2-15

Saskia beveelt Knuz aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Vrouwen boven de 50

1

Review:
Volgens het CBS wil de helft van de single vrouwen boven de 50 geen relatie meer. Ze spenderen hun vrije tijd met vriendinnen. Ook heb ik vaak van de oudere vrouwen gehoord dat ze mannen van hun leeftijd niet aantrekkelijk meer vinden. Als ze al een relatie zouden aangaan dan toch echt met een jongere man. Dus oudere mannen, hoe hoog schatten jullie je kans op een relatie in? Misschien maak je een klein kansje bij een oudere vrouw al is die ook niet aantrekkelijk meer. De meerderheid van de oudere mannen zal tevergeefs blijven zoeken. De nog mooie vrouwen zijn bezet, hebben absurd hoge eisen of houden het voor gezien.

Johan beveelt Knuz aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Tijd voor verandering?

0

Review:
Het volgende gaf ik op als redenen voor mijn vertrek bij Knuz:

Ik was hier om vooral te chatten. De tactische zet van de 2 moderators om de chatroom te sluiten op oudejaarsavond was de druppel die de emmer deed overlopen. Als reden werd dan gezegd dat ze het deden omdat er misbruik werd gemaakt van de chatroom door enkele illegale gebruikers. Dit fenomeen was trouwens al maanden aan de gang en de echte Knuzbeheerders waren daarvan op de hoogte. De moderators wisten immers dat verschillende leden gebruik wilde maken van de chatroom tijdens oudjaar omdat ze eenzaam waren en hoopte in de room wat vertier te vinden. ďZou dit hun wraak zijn omdat er zoveel klachten over hen (de moderators) waren?Ē, werd hier en daar gesuggereerd.

Een andere reden is dat ik gemerkt heb, en getest heb, dat de moderators privéchats meelezen. Ook al is er geen aanleiding toe ivm ruzie of wat dan ook wat negatief zou klinken. Re(bell)es is dan nog zo dom om een allusie te maken over datgene wat ze las. Dat doet ze dan in de chatroom zodat de aanwezig het kunnen lezen. Zoals ik schreef heb ik dit getest samen met 2 andere leden. Ook zei Re(bell)es meerdere malen dat ze zich soms kostelijk amuseert met het lezen van mails die plaats vonden tussen de leden. Dit kan dus al helemaal niet om zoiets openbaar te maken. Wij, de gewone leden, weten best wel dat de moderators overal toegang toe hebben maar het is afschuwelijk te moeten vaststellen dat de moderators dit ook te grabbel gooien op de scroll.

Hun 'politiek' qua beheer in de chatroom is er ééntje uit een bananenrepubliek. Ze meten met verschillende gewichten en maten. Dat is overduidelijk. De bans zijn heel erg goedkoop bij hen en worden dan meestal om de meest onbenullige redenen uitgedeeld. Een reden van zijn of haar uitsluiting krijgt te banneling niet.

De laatste maanden is overduidelijk gebleken dat Re(bell)es en scar niet de moderators zijn waarvan verwacht wordt dat ze het wel moeten zijn. De klachten over hen stromen binnen maar het lijkt net wel of die klachten niet serieus worden genomen. Worden ze wel gelezen? Komen ze wel bij de beheerder terecht? Ja, het is een site die gratis is maar wilt dat dan zeggen dat moderators op die wijze te werk mogen gaan? Het lid dat gratis gebruikt maakt van deze site en zo probeert contacten te leggen moet zich ook veilig kunnen voelen in de mails en privéverkeer. Als dat lid dan merkt dat hun mails worden gelezen en dat daar door de moderators mee gespot worden is de ethiek ver te zoeken. Dan is er zelfs geen ethiek meer. Dan kunnen we eigenlijk spreken van de schending van privacy. En een excuus dat internet altijd te kraken is en dat geen enkele info veilig is, is een excuus dat er geen is in deze context. Een postbode kan immers ook een enveloppe openen en de inhoud wereldkundig maken. Die postbode wordt er dan ook voor gestraft.

De opzet van Knuz heeft zijn doel niet gemist. Ik heb er enkele goede vrienden aan overgehouden en ik heb me er een tijdje goed gevoeld. Het was een aanzet tot iets moois. De reden waarom ik er wegga heb ik duidelijk weer gegeven en die reden had eigenlijk niet mogen bestaan. Het is niet anders. De verschillende pogingen van sommige knuzleden om het wanbeleid op de scroll aan te kaarten leidde tot niets. Of jawel, sommige 'klagers' mochten haast niets meer schrijven op de scroll of ze kregen een ban.

Ik vermoed dat met dit schrijven niets gedaan wordt. Althans niet naar de moderators toe en naar het herzien van het beleid op deze site. Of zou ik me vergissen?

Knuz

Knuz - uitgeschreven

1

Review:
Veel vrouwen op knuz beklagen zich over opdringerige mannen die sexueel getinte voorstellen doen. Vreemd genoeg krijg ik als serieuze man vrijwel nul reacties. Als er een vrouw uit zichzelf een bericht stuurt is ze jaren ouder dan ik zelf ben. Ook is het tatoo-gehalte erg hoog op de site. Daarom heb ik mij nu uitgeschreven.

Sterke punten:
ben je een vrouw dun kun je rekenen op heel veel aandacht
het is gratis

Zwakke punten:
weinig vrouwelijk aanbod, zeker als je selecteert op opleidingsniveau
scheve man/vrouw verhoudingen
als ik de vrouwen moet geloven zeer veel opdringerige mannetjes (die het dus verzieken voor de rest)

Knuz

Knuz - Profielen van vrouwen

5

Review:
Vrouwen klagen erover dat mannen te jonge vrouwen aanschrijven maar wat zie ik in de profielen van vrouwen? Veel vrouwen zoeken het jonger, die van eind 40 zijn het ergst. Een vanaf gewenste leeftijd van 15 tot 20 jaar jonger is bij deze dames zeker geen uitzondering. Ik zie maar weinig profielen waar de man wat ouder mag zijn als de vrouw. Mannen schijnen enkel nog maar een kans te maken als ze jonger zijn dan de vrouw, een enkele uitzondering daargelaten. In het dagelijks leven zie ik genoeg koppels waarbij de man een stuk ouder is dan de vrouw maar op een datingsite worden geen oudere heren door de dames geaccepteerd. Ik heb op de bezoekersstatistiek geconstateerd dat bijna alle vrouwen ouder waren als ik. Deze vrouwen zochten het dus ook jonger. De pot verwijt de ketel. Vrouwen die een oudere man geen probleem vinden zijn zeldzaam op datingsites. Als je als man een wat jongere vrouw zoekt kan je een datingsite wel vergeten.

Knuz

Knuz - Achterlijk!

13

Review:
Achterlijke site...
Want zelfs als je iemand blokkeert, kan die persoon gewoon je profiel blijven bezoeken!!!!!!!!!!!
Zoveel mannen die wel 10 keer per dag komen loeren, maar niks schrijven!!!!!
Wat wil je nou dan denk ik dan!!!!!!!!!!!

Sterke punten:
Gratis!

Zwakke punten:
Totaal niets!!!!

Knuz

Knuz - Geen reaktie

1

Review:
Als je reageert met een bericht of chat krijg je nooit een reactie, zelfs niet als de dame online is. Knuz krijgt de inkomsten uit advertenties. Wanneer genoeg mensen aanmelden krijgen zij hun geld. Wellicht zitten 1 of 2 mensen al die profielen te genereren voor hun eigen inkomsten. Leuk voor hun maar wij hebben er niets aan, verspilde tijd

Sterke punten:
De site zelf werkt goed

Zwakke punten:
Nep profielen, geen reactie

Jan beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Knuz

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Knuz aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Knuz aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Knuz