Knuz - 481 Reviews

Knuz Logo

65.6% aanbevolen, 481 Reviews

Knuz over zichzelf:

Knuz is 100% gratis en 100% mobiel.

Op Knuz kun je gratis berichten sturen, chatten, foto's uploaden en zien. Ook worden er singlesfeesten georganiseerd onder de naam Cupido-Party. Wie weet vind je op Knuz.nl de liefde van je leven. Probeer het ook!

Bezoek Knuz
Knuz
3.5 stars, 481 Reviews

Knuz Details

Hits: 45818

URL: http://www.knuz.nl/

CategorieŽn: Gratis Dating

Reviews: 481

Bezoek Knuz

(65.6% aanbevolen)

Knuz Verwijderen

Je lidmaatschap bij Knuz opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Knuz uitschrijven wil, gaat naar Extra Instellingen rechts bovenaan de pagina. Vervolgens kom je in een scherm met daarin onderaan de optie Knuz Uitschrijven. Wanneer je het vinkje aanklikt en een reden opgeeft voor Knuz uitschrijven, kin je via de knop onderaan het Knuz opzeggen voltooien.

Bezoek Knuz

(65.6% aanbevolen)

Knuz Kosten

Een lidmaatschap van Knuz is gratis; dit wil zeggen dat kosten van Knuz nul zijn. Voor gebruik van de site en alle functies is betalen van Knuz kosten niet nodig. Wie de maandelijkse e-mails van Knuz niet op prijs stelt, kan een gesponsord abonnement nemen: Hiervoor worden door Knuz kosten van Ä 4,- gerekend.

Knuz Acties & Nieuws

Knuz reviews (481):

Knuz

Knuz - Geen probleem met Knuz.nl

0

Review:
Ben nu sinds 1 week lid van Knuz.nl, dus net nieuw en deze chat is niet (echt) 100% gratis zoals hun beweren. Voor sommige acties moet je betalen en dan is er ook zoiets als fotostemmen, waar ik gewoonweg niet aan mee doe, want zoiets vindt ik 100% zinloos.nl. Ik kom alleen daar op de chat en mij is ook opgevallen dat er heel veel gluurders op zitten die nooit eens een (leuk) berichtje zullen sturen.

Maar alles op alles blijf ik gewoon op deze chat, omdat ik deze leuker vindt dan Lexa, RelatiePlanet, Twoo en Badoo bij elkaar, maar dan als free member, want betalen voor één of andere chatcommunitie zal ik dus nooit en dus never nooit van me leven voor betalen.

Die ervaring(en) had ik al bij andere sites ondervonden, vandaar ik nu gas terug ga geven ipv er vol gas op in te gaan...

Sterke punten:
Leuke site met veel mogelijkheden.

Niet echt veel vervelende (buitenlandse) fakers, scammers op Knuz.nl

Alles staat en is vrij duidelijk aangegeven.

Zwakke punten:
Knuz.nl zegt 100% gratis, maar dat is dus nooit waar. Eerder zijn hun 50 a 60% gratis voor gebruikers.

Weinig inbox en/of privéberichten.

Fotostemmen vindt ik zinloos, maar dat is voor anderen weggelegd.

Bertus beveelt Knuz aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Vrouwen die nooit reageren.

4

Review:
Ik ben het helemaal eens met al die mannen die schrijven dat er nooit gereageerd wordt op een serieus bericht.
Dit is Knuz natuurlijk niet aan te rekenen.........
Maar het lijkt er inderaad op dat veel vrouwen op deze site een leuke foto plaatsen(sommige staan er al jaren op met dezelfde foto),en gewoon kijken
wie er reageert..............maar een berichtje terugsturen, ho maar!!
Ook het eisenpakket van deze vrouwen is torenhoog,terwijl ze zelf ook niet moeders mooiste zijn.
Gelukkig zijn er een hoop mannen die dat spelletje allang door hebben.
Jammer genoeg krijg je dan een datingsite waar het alleen bij veilig plaatjes kijken blijft.
Het is dus jammer van je tijd om als man lid te zijn van deze site.
De vrouwen die hierop staan,willen misschien alleen hun zelfbeeld opkrikken om zo hun negatieve ervaringen met mannen in hun leven te compenseren
De meeste vrouwen hebben ook nog kinderen...........ik zou dan als vrouw zijnde helemaal niet zo hoog van de toren blazen.
De meeste mannen die ik ken,inclusief mezelf,zitten helemaal niet te wachten op een vrouw met al die negatieve bagage...........
Aan alle mannen wil ik graag 1 advies meegeven,niet lid worden van deze site,jammer van je tijd.......!!

Sterke punten:
Deze site is wel helemaal gratis.

Zwakke punten:
De vrouwen die er opstaan zijn bagger.......!!!!

FranÁois beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Een kleine aanvulling

0

Review:
Overigens het hele revieuw van Richard en zijn opmerking over fake profielen van hetzelfde ip adres is onzin. Knuz heeft inderdaad een tool erin zitten en je kan klikken op alles van... dan krijg je te zien wie op jouw gereageerd heeft en op wie jij reageert.... als mensen dus veel contact met elkaar hebben, krijg je idd dezelfde namen steeds te zien. Deze gefrustreerde meneer slaat de plank compleet mis en begrijpt de tools van een eenvoudige site niet

moi beveelt Knuz aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - onzin reviruw van richard

0

Review:
Het hele review van richard is onzin. ALle mensen zijn op knuz echt en er zijn geen kosten aan verbonden. Deze meneer verscheen op knuz onder de naam ik wilwelf en maakte de meest idiote opmerkingen naar vrouwen op de wall.
Dat is de reden dat hij genegeerd werd..... Het is complete onzin wat deze man chrijft.

moi beveelt Knuz aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Fake/ oplichting lees de tekst en overtuig jezelf.

6

Review:
Knuz lijkt op het eerste oog leuk, maar als je goed gaat kijken is het een grote oplichting. er zitten 1 of twee mensen op die vele profielen hebben, en dat zijn ook die gene die overal op reageren. de profielen zijn fake. (controleer zelf maar )

daar kan je snel achter komen door onder een bericht op de "wall" te klikken op "alles van ....." .....=de naam (tip klik op "alles van wat een ellende hier")

Daarmee zie je wat er onder het zelfde ip adres is gepost. doe dat maar eens met de onderstaande namen.

* wat een ellende hier
* erger
* markku
* Rebecca 11

En zo kan ik nog wel een tijdje door gaan. ik was er snel achter en heb het "spelletje" wat ze spelen even mee gespeeld.

ik heb diverse mensen gesproken die het helaas allemaal erg serieus namen, en zich er knap klote onder voelen. en daarom heb ik besloten om in samenwerking met justitie er werk van te maken. zo ga je niet met mensen om!

Ze zijn nu dus ook een onderzoek begonnen naar website knuz.
Het zal even duren, maar de persoon/personen verantwoordelijk voor dit gebeuren zullen aangepakt worden. (natuurlijk weet ik dat die personen dit ook zullen lezen, maar dat maakt niet veel uit, het bewijs materiaal hebben we al zo goed als rond)

Laat knuz LINKS liggen, het is je moeite NIET waard, of je moet graag in de maling worden genomen. Het is GEEN datingsite!

Sterke punten:
niets

Zwakke punten:
Fake, Oplichting

Richard beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - thja knuz

4

Review:
walgelijke datingsite echt wegblijven hier

Sterke punten:
niets totaal niets

Zwakke punten:
alles echt allessssss

theaa beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Beetje beta, maar wel goed, beetje jammer van de v

3

Review:
Ik ziet naast deze site ook op Paiq en Tinder. Knuz vind ik qua gratis opties de beste, alhoewel de site wel heel erg beta aanvoelt. De navigatie is niet echt helder en de site ziet er niet gepolijst uit. Aanvankelijk dacht ik daardoor dat het weer zo'n nepsite was. Dat viel uiteindelijk reuze mee.

De app is gelukkig een stuk gebruiksvriendelijker. Alles wat je nodig hebt zit er in, alleen het bewerken van je profieltekst is wat onhandig aangezien de editor geen terugloop hanteert - alles is dus een langgerekte zin. Ook een nadeel is dat elke foto die je upload gekeurd moet worden door de redactie voordat die zichtbaar wordt. En dat kan soms een dag duren.

Maar goed, details uiteindelijk. Het grootste nadeel van de site (net als bij andere site overigens) is het overschot (opdringerige, ietwat hijgerige) mannen en de vele slecht-ingevulde profielen. Beiden vervuilen de site voor mensen die wel oprecht op zoek zijn.
Het gevolg is dat de vrouwen door de overvloed aan berichten van mannen uiteindelijk onmogelijk hoge eisen stellen en nauwelijks meer reageren op 'goede' oprechte berichten.

Bij een beter evenwicht man/vrouw zou dat misschien verholpen kunnen worden. Het lijkt me in ieder geval een goede optie om een woordenminimum aan de profielteksten te stellen en leden te verplichten een foto te plaatsen. Waarom zit je anders op een datingsite?

Goed, het is er uit
van alles wat er beschikbaar is, wel een aanrader De aanhouder wint uiteindelijk!

Sterke punten:
+ Veel gratis opties
+ Goede app
+ Mogelijkheid om een heel uitgebreid profiel in te vullen,
+ Video's embedden op je profiel (!)

Zwakke punten:
- overschot (opdringerige, ietwat hijgerige) mannen
- vrouwen die onmogelijk hoge eisen stellen en eigenlijk vooral ingeschreven staan om complimentjes te vissen
- chatten in een chatroom? how 90's!
- foto's moeten goedgekeurd worden (een report opties is handiger, lijkt me)
- de site oogt wat beta

BoeJa beveelt Knuz aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Hoge eisen

8

Review:
Hallo vrouwen die zoveel te eisen hebben. Hebben jullie wel eens naar jezelf gekeken? Wat hebben jullie te bieden dat jullie zulke hoge eisen kunnen stellen? Zijn jullie allemaal een fotomodel of een super girl? Ook het niveau van veel vrouwen op datingsites is laag. Het niet beantwoorden van serieuze niet op seks uit zijnde e-mails is tekenend. Zijn die vrouwen wel serieus op zoek? Veel maken er een spelletje van. Of hebben ze zich enkel maar ingeschreven om te kijken wat voor mannen er nog op hun reageert? Ze willen weten of ze nog goed in de markt liggen, meer niet.

Knuz

Knuz - betere dating site

0

Review:
Een van de betere dating websites, eerlijk, en je krijg ook berichten terug, alleen de meesten vrouwen hierzo stellen te hoge eisen.

Sterke punten:
Eerlijk, gratis, je krijgt contact.

Sylvester beveelt Knuz aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Donkere vrouwen

37

Review:
Waarom zie ik haast geen donkere vrouwen op datingsites? Als ik een interraciaal stel zie is dit voor 99% een donkere man met een blanke vrouw. Een donkere vrouw met een blanke man zie ik zelden. Willen donkere vrouwen geen blanke man? Een reactie van een donkere vrouw zou welkom zijn.

Johan beveelt Knuz aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Knuz

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Knuz aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Knuz aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Knuz