Knuz - 490 Reviews

Knuz Logo

65.2% aanbevolen, 490 Reviews

Knuz over zichzelf:

Knuz is 100% gratis en 100% mobiel.

Op Knuz kun je gratis berichten sturen, chatten, foto's uploaden en zien. Ook worden er singlesfeesten georganiseerd onder de naam Cupido-Party. Wie weet vind je op Knuz.nl de liefde van je leven. Probeer het ook!

Bezoek Knuz
Knuz
3.5 stars, 490 Reviews

Knuz Details

Hits: 48472

URL: http://www.knuz.nl/

CategorieŽn: Gratis Dating

Reviews: 490

Bezoek Knuz

(65.2% aanbevolen)

Knuz Verwijderen

Je lidmaatschap bij Knuz opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Knuz uitschrijven wil, gaat naar Extra Instellingen rechts bovenaan de pagina. Vervolgens kom je in een scherm met daarin onderaan de optie Knuz Uitschrijven. Wanneer je het vinkje aanklikt en een reden opgeeft voor Knuz uitschrijven, kin je via de knop onderaan het Knuz opzeggen voltooien.

Bezoek Knuz

(65.2% aanbevolen)

Knuz Kosten

Een lidmaatschap van Knuz is gratis; dit wil zeggen dat kosten van Knuz nul zijn. Voor gebruik van de site en alle functies is betalen van Knuz kosten niet nodig. Wie de maandelijkse e-mails van Knuz niet op prijs stelt, kan een gesponsord abonnement nemen: Hiervoor worden door Knuz kosten van Ä 4,- gerekend.


Knuz Acties & Nieuws

Knuz reviews (490):

Knuz

Knuz - Bagger

0

Review:
Toch maar weer eens de stoute schoenen aangetrokken en lid geworden van Knuz. Gratis, dus waarom niet dacht ik.

Nou daar was ik na een week al weer achter. Misschien gratis, maar dat wil niet zeggen dat er geen geld verdiend wordt door bepaalde schimmige personen. Hoe dan? Nou, waarschijnlijk via advertentie inkomsten. Want de advertenties van e-Matching en Relatieklik waren niet van de lucht. Welke zichzelf respecterende datingsite maakt trouwens reclame voor de concurent? Vreemd!

Maar goed, mijn ervaring... Van de 10 dames die ik aanschreef reageerde er nog geen 7, ook al waren ze (zogenaamd) regelmatig online. De 3 die wel reageerden schreven het 'hoogst noodzakelijke' aan informatie in hun reacties terug. Waarschijnlijk om hun slachtoffers (mij en alle andere mannelijke leden) 'warm' te houden voor de site. Want hoe meer leden, hoe meer advertentie inkomsten moeten ze daar bij Knuz hebben gedacht.

Het zal mij dus niet verbazen als een of meer mannen druk doende zijn om van het internet geripte plaatjes nieuw leven in te blazen door er een nepprofiel aan te hangen. Want hoe meer zielen hoe meer vreugd, en hoe meer euro's voor de beheerders van deze site natuurlijk!

Bagger, bagger en nog eens blubber.

Vooral lid worden als je zin hebt om jezelf regelmatig de haren uit het hoofd te trekken van irritatie. Anders gewoon een andere datingsite zoeken. Desnoods betaald.

Sterke punten:
Het 'lijkt' gratis en dan weten wij Nederlanders het wel.

Zwakke punten:
Het blijft onduidelijk of je nu met echte dames of met zorgvuldig opgepoetste nepprofielen van doen hebt.

Pieter beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Knuz datingsites

0

Review:
Dit echt een top dating site.. Gratis, perfect profielen kijken en reageren.
Ik heb hier mijn prins gevonden... toppie!!!

Sterke punten:
Gratis

Zwakke punten:
Site ligt er af en toe uit en of storing NU OOK 22-2-15

Saskia beveelt Knuz aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Vrouwen boven de 50

1

Review:
Volgens het CBS wil de helft van de single vrouwen boven de 50 geen relatie meer. Ze spenderen hun vrije tijd met vriendinnen. Ook heb ik vaak van de oudere vrouwen gehoord dat ze mannen van hun leeftijd niet aantrekkelijk meer vinden. Als ze al een relatie zouden aangaan dan toch echt met een jongere man. Dus oudere mannen, hoe hoog schatten jullie je kans op een relatie in? Misschien maak je een klein kansje bij een oudere vrouw al is die ook niet aantrekkelijk meer. De meerderheid van de oudere mannen zal tevergeefs blijven zoeken. De nog mooie vrouwen zijn bezet, hebben absurd hoge eisen of houden het voor gezien.

Johan beveelt Knuz aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Tijd voor verandering?

0

Review:
Het volgende gaf ik op als redenen voor mijn vertrek bij Knuz:

Ik was hier om vooral te chatten. De tactische zet van de 2 moderators om de chatroom te sluiten op oudejaarsavond was de druppel die de emmer deed overlopen. Als reden werd dan gezegd dat ze het deden omdat er misbruik werd gemaakt van de chatroom door enkele illegale gebruikers. Dit fenomeen was trouwens al maanden aan de gang en de echte Knuzbeheerders waren daarvan op de hoogte. De moderators wisten immers dat verschillende leden gebruik wilde maken van de chatroom tijdens oudjaar omdat ze eenzaam waren en hoopte in de room wat vertier te vinden. ďZou dit hun wraak zijn omdat er zoveel klachten over hen (de moderators) waren?Ē, werd hier en daar gesuggereerd.

Een andere reden is dat ik gemerkt heb, en getest heb, dat de moderators privéchats meelezen. Ook al is er geen aanleiding toe ivm ruzie of wat dan ook wat negatief zou klinken. Re(bell)es is dan nog zo dom om een allusie te maken over datgene wat ze las. Dat doet ze dan in de chatroom zodat de aanwezig het kunnen lezen. Zoals ik schreef heb ik dit getest samen met 2 andere leden. Ook zei Re(bell)es meerdere malen dat ze zich soms kostelijk amuseert met het lezen van mails die plaats vonden tussen de leden. Dit kan dus al helemaal niet om zoiets openbaar te maken. Wij, de gewone leden, weten best wel dat de moderators overal toegang toe hebben maar het is afschuwelijk te moeten vaststellen dat de moderators dit ook te grabbel gooien op de scroll.

Hun 'politiek' qua beheer in de chatroom is er ééntje uit een bananenrepubliek. Ze meten met verschillende gewichten en maten. Dat is overduidelijk. De bans zijn heel erg goedkoop bij hen en worden dan meestal om de meest onbenullige redenen uitgedeeld. Een reden van zijn of haar uitsluiting krijgt te banneling niet.

De laatste maanden is overduidelijk gebleken dat Re(bell)es en scar niet de moderators zijn waarvan verwacht wordt dat ze het wel moeten zijn. De klachten over hen stromen binnen maar het lijkt net wel of die klachten niet serieus worden genomen. Worden ze wel gelezen? Komen ze wel bij de beheerder terecht? Ja, het is een site die gratis is maar wilt dat dan zeggen dat moderators op die wijze te werk mogen gaan? Het lid dat gratis gebruikt maakt van deze site en zo probeert contacten te leggen moet zich ook veilig kunnen voelen in de mails en privéverkeer. Als dat lid dan merkt dat hun mails worden gelezen en dat daar door de moderators mee gespot worden is de ethiek ver te zoeken. Dan is er zelfs geen ethiek meer. Dan kunnen we eigenlijk spreken van de schending van privacy. En een excuus dat internet altijd te kraken is en dat geen enkele info veilig is, is een excuus dat er geen is in deze context. Een postbode kan immers ook een enveloppe openen en de inhoud wereldkundig maken. Die postbode wordt er dan ook voor gestraft.

De opzet van Knuz heeft zijn doel niet gemist. Ik heb er enkele goede vrienden aan overgehouden en ik heb me er een tijdje goed gevoeld. Het was een aanzet tot iets moois. De reden waarom ik er wegga heb ik duidelijk weer gegeven en die reden had eigenlijk niet mogen bestaan. Het is niet anders. De verschillende pogingen van sommige knuzleden om het wanbeleid op de scroll aan te kaarten leidde tot niets. Of jawel, sommige 'klagers' mochten haast niets meer schrijven op de scroll of ze kregen een ban.

Ik vermoed dat met dit schrijven niets gedaan wordt. Althans niet naar de moderators toe en naar het herzien van het beleid op deze site. Of zou ik me vergissen?

Knuz

Knuz - uitgeschreven

1

Review:
Veel vrouwen op knuz beklagen zich over opdringerige mannen die sexueel getinte voorstellen doen. Vreemd genoeg krijg ik als serieuze man vrijwel nul reacties. Als er een vrouw uit zichzelf een bericht stuurt is ze jaren ouder dan ik zelf ben. Ook is het tatoo-gehalte erg hoog op de site. Daarom heb ik mij nu uitgeschreven.

Sterke punten:
ben je een vrouw dun kun je rekenen op heel veel aandacht
het is gratis

Zwakke punten:
weinig vrouwelijk aanbod, zeker als je selecteert op opleidingsniveau
scheve man/vrouw verhoudingen
als ik de vrouwen moet geloven zeer veel opdringerige mannetjes (die het dus verzieken voor de rest)

Knuz

Knuz - Profielen van vrouwen

5

Review:
Vrouwen klagen erover dat mannen te jonge vrouwen aanschrijven maar wat zie ik in de profielen van vrouwen? Veel vrouwen zoeken het jonger, die van eind 40 zijn het ergst. Een vanaf gewenste leeftijd van 15 tot 20 jaar jonger is bij deze dames zeker geen uitzondering. Ik zie maar weinig profielen waar de man wat ouder mag zijn als de vrouw. Mannen schijnen enkel nog maar een kans te maken als ze jonger zijn dan de vrouw, een enkele uitzondering daargelaten. In het dagelijks leven zie ik genoeg koppels waarbij de man een stuk ouder is dan de vrouw maar op een datingsite worden geen oudere heren door de dames geaccepteerd. Ik heb op de bezoekersstatistiek geconstateerd dat bijna alle vrouwen ouder waren als ik. Deze vrouwen zochten het dus ook jonger. De pot verwijt de ketel. Vrouwen die een oudere man geen probleem vinden zijn zeldzaam op datingsites. Als je als man een wat jongere vrouw zoekt kan je een datingsite wel vergeten.

Knuz

Knuz - Achterlijk!

13

Review:
Achterlijke site...
Want zelfs als je iemand blokkeert, kan die persoon gewoon je profiel blijven bezoeken!!!!!!!!!!!
Zoveel mannen die wel 10 keer per dag komen loeren, maar niks schrijven!!!!!
Wat wil je nou dan denk ik dan!!!!!!!!!!!

Sterke punten:
Gratis!

Zwakke punten:
Totaal niets!!!!

Knuz

Knuz - Geen reaktie

1

Review:
Als je reageert met een bericht of chat krijg je nooit een reactie, zelfs niet als de dame online is. Knuz krijgt de inkomsten uit advertenties. Wanneer genoeg mensen aanmelden krijgen zij hun geld. Wellicht zitten 1 of 2 mensen al die profielen te genereren voor hun eigen inkomsten. Leuk voor hun maar wij hebben er niets aan, verspilde tijd

Sterke punten:
De site zelf werkt goed

Zwakke punten:
Nep profielen, geen reactie

Jan beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Waardeloze site

7

Review:
Ik heb er nu een tijdje op en af opgestaan.
Knuz is de meest waardeloze site die er is.
Op de wall is het een groepje dat de wall beheerst en als ze je niet mogen lig je zo eruit.
Steeds dezelfde namen op de wall dag en nacht, vrouwen zoeken het onmogelijke, lijkt wel de afvalbak van Nederland daar.
Steeds dezelfde fake profielen met namen zoals hieronder in een andere review genoemd, maar ze veranderen steeds van naam.
Sommige personen hebben meerdere profielen om je voor de gek te houden, veranderen dan ineens van vrouw naar man en andersom.
Als ze geblokt worden maken ze nieuw fake profiel aan en gaan gewoon door.
Ze kunnen je voor alles uitmaken wat ze willen maar o wee als jij eens gas geeft, dan krijg je meteen dreig berichtjes.
Helpdesk is waardeloos, snelheid site is rommel, lay-out is kinderlijk.
Knus kan beter kneus heten.
Het gaat er op knuz alleen omdat een groepje de zaak beheerst op de wall en de chat, er word met twee maten gemeten en je word voor de gek gehouden waar je bijstaat.
Nooit meer....mannen blijf er weg als je serieus bent!

Sterke punten:
De uitschrijfknop

Zwakke punten:
Alles behalve de uitschrijfknop

Knuzzer beveelt Knuz NIET aan bij vrienden/bekenden

Knuz

Knuz - Denk goed na als je profiel aanmaakt op Knuz.nl. L

0

Review:
Na 2 weken vond ik het wel welletjes op Knuz.nl. Veel kijkers en vrijwel geen berichten. Denk dat op deze site veel mannen zitten die vrouwen genoeg hebben en alles kunnen krijgen, maar goed! Deze site is toch niet echt een datingsite in mijn ogen, omdat ik denk dat er heel erg veel fakers tussen zitten (merendeels ca. 80%). Ook beschouwen de meeste (bestaande vrouwen) als prulletje of niksnut, terwijl je dat zelf helemaal niet bent. De chat (2 stuks totaal) zullen je dat wel vertellen hoe hun over je denken.

Dus mensen?

Open eerst goed je ogen voordat je op deze (gevaarlijke fake) site een account gaat aanmaken op Knuz.nl.

Alles lijkt rooskleurig totdat je er zelf achter komt.

Het is nl nooit rozengeur en manenschijn op deze site genaamd; Knuz.nl

Ik zei dat (1 week terug) ***Knuz.nl*** een aanrader was, maar is dus ***geen*** aanrader...!!!

Sterke punten:
Site is goed opgemaakt! Dat is het enigste wat ik kwijt wil

Zwakke punten:
Knuz.nl zegt 100% gratis, maar dat is dus nooit waar. Eerder zijn hun 25% gratis voor gebruikers van Knuz.

Vrijwel geen inbox en/of privéberichten.

Oneerlijke mensen die je uitschelden voor dit en dat!

Heel veel vrouwen die privé niks met je te maken willen hebben en dus heel erg gemeen zijn.

Enorm veel standaardberichten met Sorry! Geen interesse! Daar heb ik niks voor te koop...!

Van de 30 gestuurde berichten slechts 1normale berichten terug krijgen en 29 stuks met Sorry! Geen interesse!

Veel vrouwen op Knuz.nl willen je uithoren via privé, maar niks met jou of mij te maken willen hebben en dus jouw of mijn gestuurde berichten worden door gemene, valse, vuile vrouwen die op hun beurt teksten kopieren en sturen naar andere mensen...

Knuz.nl kan voortaan beter FakePlaneet gaan heten, wat alles daar nogmaals is ca. 80% fake...

Bertus beveelt Knuz aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Knuz

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Knuz aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Knuz aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Knuz