Lexa - 711 Reviews

Lexa Logo

8.2% aanbevolen, 711 Reviews

Lexa over zichzelf:

Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

Lexa is een van de snelstgroeiende dating-sites van Nederland.

Op Lexa.nl kun je een partner vinden voor een relatie of gewoon een vriendschappelijk contact. Het is mogelijk om op Lexa een eigen profiel aan te maken en contact te leggen met andere members.

Elke minuut schrijven nieuwe singles uit heel Nederland zich in op Lexa. Zij zijn op zoek naar een leuke date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Lexa biedt haar members een betrouwbare en veilige omgeving en is daarom ook verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland.

Bezoek Lexa
Lexa
1 stars, 711 Reviews

Lexa Details

Hits: 24019

URL: http://www.lexa.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 711

Bezoek Lexa

(8.2% aanbevolen)

Lexa Verwijderen

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Bezoek Lexa

(8.2% aanbevolen)

Lexa Kosten

Bij Lexa kun je een Lexa Full Membership aanvragen. Met een Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership heb je allerlei voordelen. Zo kun je onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. Voor een Lexa Full Membership worden door Lexa kosten berekend. Voor 1 maand worden door Lexa kosten van € 24,95 of hoger berekend, afhankelijk van je abonnementsvorm. Lexa korting kan verkregen worden door een abonnement voor bijvoorbeeld 6 maanden te nemen, dit kan vanaf € 9,95 per maand. De kosten van Lexa variëren per abonnement.


Lexa Acties & Nieuws

Lexa reviews (711):

Lexa

Lexa - Problemen met het stoppen van autom.betaling

0

Review:
Allereerst het advies: betaal niets, want ze schrijven meer af, dan je denkt. Het is gelukt om de autom.betaling te stoppen van een kennis die zonder dat ze het wist, nog iets erbij had gekocht. Dank zij de handleiding die ik op deze site heb gevonden. Lexa is er heel sterk in om je steeds op het verkeerde been te zetten, als je je wilt afmelden voor automatische verlenging. Je maakt dan meer kans om nog een extra abonnementje aan te schaffen, zonder dat je het weet. Zeer professionele bedriegerij.
Ze hebben niet voor niets het grootste percentage reviews van ontevreden leden. 91,7% van de leden is ontevreden! Inmiddels heb ik in 3 jaar wat ervaring opgedaan met Relatieplanet, E-matching, Match4you en 50plusmatch. Met de 2 laatste heb je het meest waar voor je geld, omdat je als betalend lid makkelijk communiceert met zowel betalende als niet betalende leden. Voor Lexa alleen maar minachting en minachting en minachtig.

Sterke punten:
Zeer professioneel in hun bedriegerspraktijken!

Zwakke punten:
Een welgemeende raad: Begin er a.u.b. niet aan.

Peter beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - vervolg op "Lexa Review - Helpdesk Lexa, geen

0

Review:
Beste Hans, Ik zie jouw naam hier ook wel een tussen de reviews.
Lexa is bagger is een goede benaming.
Ik wilde een profiel aanmaken bij Lexa. Heb daaraan veel tijd besteed. Hun normen gerespecteerd.
Toen ik de brief wilde plaatsen, kreeg ik de melding dat de tekst niet werd geaccepteerd. Maar niet waarom. De automatische censuur van Lexa meldt:
"De profieltekst die je hebt ingevoerd is niet geaccepteerd. Schrijf een nieuwe tekst."
Ik heb Lexa “helpdesk” een brief geschreven met de vraag, of ze konden aangeven welke woorden in mijn brief ongepast waren. Die vraag wordt door ARIE van de helpdesk niet beantwoordt, maar hij geeft aanwijzingen die niet helpen, maar mij veel tijd kosten.
Ik heb mijn profiel met moeite weer bij Lexa kunnen verwijderen en heb ze een cynische brief gestuurd, die ik hier gepubliceerd heb. Arie is de persoon die fout reageerde op mijn twee vragen. Op de eerste vraag werd geen passend antwoord gegeven, op de tweede vraag “hoe verwijder ik mislukte foto’s” kreeg ik geen antwoord of werd door hem niet gelezen.

Bij sterke punten staat:
Omzeilen van antwoorden
Beheer van hun eigen belang
Dat ze zich net zoals anderen “de beste” noemen omdat ze dat zelf vinden. Ze keuren zichzelf.
Kortom, hun sterke kant is dat ze de beste bagger hebben, je kunt maar ergens sterk in zijn.

Ik was boos, heb daarom de brief aan Lexa dus ook bij de reviews geplaatst, realiseerde me niet, dat ie niet te begrijpen was.
Gelukkig heb ik niets betaald.
Een kennis van me is er wel ingestonken. Ze heeft betaald, kan berichtjes sturen, maar weet niet eens of haar berichtje door de ander gelezen kan worden.
Alleen je gegevens invullen is ECHT GRATIS.
Bij E-matching mag je in de eerste 3 dagen in totaal gratis 3 contacten leggen
Bij Relatieplanet mag je altijd gratis standaard-aandachtsberichtjes versturen, waarop een betalend lid kan reageren door een telefoonnummer of mailadres op te sturen.
Bij Match4me en 50Plusmatch kan een betalende ook met niet-betalenden corresponderen.
Voor zover ik weet kun je bij Relatieplanet en Lexa zoeken op afstand. Weet jij misschien nog andere sites, goede sites waar dat kan? Zoeken op provincie is voor mij en ik denk voor bijna niemand een optie. Als je hierover vragen stelt aan de diverse sites beweren ze dat dat de wens van de klant is. Reviews wijzen anders uit.
Ik ben weduwnaar, maar heb nog niet ontdekt waar ik kan filteren op weduwen. Heb jij goede tips?
Groeten, Peter

Sterke punten:
Sterk in bagger en onduidelijk heid

Zwakke punten:
laat maar

P. Tiulaer beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Helpdesk Lexa, geen relevante antwoorden

2

Review:
Even een stukje correspondentie, n.a.v. een vraag, waarom mijn fatsoenlijke profieltekst, na veel moeite ingetikt, niet wordt geaccepteerd. Hierop volgen alleen maar aanwijzingen, waar ik al rekening mee heb gehouden.
Een tweede vraag: "hoe verwijder ik een mislukte foto" niet wordt gelezen.

Beste Arie,
wat klinkt dat vriendelijk: "Ik vind het spijtig te horen dat..." Maar mijn mail wordt niet gelezen of opgelost. U zet mij aan het werk, en doet zelf geen moeite. Blijkt ook uit het feit, dat u mijn tweede vraag, over het verwijderen van foto's kennelijk niet eens heeft gezien. Lezen is een kunst, die niet iedereen machtig is.
Alle aanwijzingen die u geeft zijn nutteloos.
De tekst die ik wilde plaatsen, zie vorige mail, werd door uw systeem, zonder opgaaf van reden niet geaccepteerd. Doe het maar even opnieuw; oftewel: "De profieltekst die je hebt ingevoerd is niet geaccepteerd. Schrijf een nieuwe tekst." Tamelijk ontmoedigend, als je na lang proberen je tekst passend hebt gemaakt. Als u serieus mijn brief had behandeld, zou u mijn tekst hebben gelezen, en mij hebben verteld wat de oorzaak van de weigering was, maar misschien kent u die zelf niet en bent u beter in het beheren van uw eigen belangen?
Ik kreeg van u vier nutteloze adviezen en geen antwoord.
- Alles opnieuw in uw systeem intypen is niet de oplossing.
- Let op het minimum en maximum aantal karakters. Het bijhouden van het aantal karakters doet het systeem zelf al. Dus weer een nutteloze aanwijzing. Wist u misschien nog niet.
- Uw "strenge selectie" heeft ondanks de 24 uur die u hiervoor uittrekt, geen resultaat. Geeft wel ernstige vertraging.
- Het invoeren van de tekst d.m.v. kopiëren en plakken, of rechtstreeks in uw systeem intypen, erg tijdrovend, maakt geen verschil. Is dus weer geen oplossing. Kan jullie systeem nog niet met Word overweg?

Ik begrijp uit uw brief, dat u geen deskundiger advies kunt geven, en niet bereid bent om verder te lezen dan uw neus lang is, en de tweede vraag dus maar negeert.
Als u een beetje klantvriendelijk was geweest, had u mij niet geadviseerd, mijn profieltekst opnieuw aan te bieden, maar had u die zelf intern doorgestuurd.

U adverteert met gratis inschrijven. Er is verder NIETS gratis!
Wat fijn dat men zijn gegevens gratis aan u mag verstrekken en daarna gebombardeerd wordt met spam. Vervolgens het profiel niet mag schrijven zoals gewenst, en geen enkel berichtje kan lezen. Vooral ook fijn dat ik nog niets betaald heb en dat u niet automatisch, zonder dat ik het wil, de contributie afschrijft. Bent u nu echt trots op UW BESTE SITE VAN NEDERLAND? Ik begrijp best dat u daar zit voor de centen, maar dat hoeft u toch niet zo te benadrukken?
Waarschijnlijk matchen wij niet.
Om u nog beter van dienst te zijn,
Ondanks uw verborgen aanwijzingen, is het me toch met de nodige moeite gelukt (denk ik) mijn profiel definitief te verwijderen, Peter

Sterke punten:
Het omzeilen van antwoorden en het beheren van hun eigen portemonnee
De klantonvriendelijkheid is ook zwaar aanwezig.
Lexa is met ruim 150 anderen, de beste site van Nederland. Ook zij keuren zichzelf.
Kost best veel tijd, om er achter te komen, dat je niet aan Lexa had moeten beginnen. Maar Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

P. Titulae beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Favoriet als je geen lid meer bent

0

Review:
Lexa heeft mij totaal geen relatie bezorgd. Na 2 maal betaald te hebben nog geen enkele reactie. Ik zoek geen miss Perfect, of een jonge vrouw en ben zeker geen geilaard. Gezien mijn achtergrond en uiterlijk, val ik in de middenmoot. Wellicht zoeken de meeste vrouwen de Bad Boy en stiekem de Geilaard. Wie weet, ik ben er nog niet achter wat vrouwen zoeken. Wat ik wel weet: Altijd als mijn abonnement afloopt, Lexa een bericht stuurt dat ik favoriet van talloze vrouwen ben geworden en dat na 6 maanden geen enkel bericht. De eerste keer was ik erin gestonken. Ik vernieuwde mijn abonnement met alle opties, bleek het een vrouw uit Timboektoe te zijn, die totaal niet in mijn profiel past. Het is niet alleen oplichting, ze weten ook misbruik te maken van je situatie. NOOIT MEER LEXA

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
ALLES

Lexa

Lexa - VROUWEN EN DATINGSITES...

5

Review:
Vrouwen en datingsites... Waar moet ik beginnen?..

Ten eerste zeggen bijna alle vrouwen van leeftijd 18-45 dat mannen alleen voor sex op dit soort datingsites gaan (en misschien klopt dit ook wel voor de helft omdat er nu eenmaal veel geile varkens zijn) MAAR dames als jullie 9/10 x nooit een bericht terug sturen ook op serieuze berichten hoe kunnen serieuze mannen (zoals ik !) een leuk contact zoeken?... Waarom maken jullie dan uberhaupt een profiel aan op een DATING site als jullie toch nooit een reactie geven op ons?.. Ik ben een goed uit ziende jongeman (geen Jude Law of Orlando Bloom ) maar zeker gewoon leuk . + Jullie zijn ook geen faking cameron diaz of charlize theron dus ga alsjeblieft niet arrogant doen en denken dat je alles bent . Nee mensen helaas zitten bijna alle dating sites in Nederland bom vol met mannen die alleen maar op een one night stand uit zijn en vrouwen die allemaal uit zijn op een man die 1000 x knapper is dan zij en daarom nooit kans maken kortom dit heeft allemaal weinig zin en dus je blauw betalen aan dit soort rotzooi dan kan je net zo goed je geld doneeren aan een goed doel want daarmee help je tenminste iemand nog ... Erg triest allemaal .

Sterke punten:
Veel vrouwen en mannen op LEXA .

Zwakke punten:
9/10 vrouwen reageren nooit op je .
Site kost ontzetten veel geld 25 euro voor 1 maand full membership!!
veel profielen zonder foto.

Boy23 beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Premium member en is waardeloos

0

Review:
Nou voor de singel mannen, zoek geen heil in Lexa, Ik ben een redelijk goeduitziende man van 26 en dacht eens op een andere manier een relatie te zoeken. Nu 3 maanden verder, en zelfs de premium optie gekocht te hebben (alle leden kunnen gratis contant met je leggen, dus ook niet betaalde leden) om de drempel wat lager te maken voor de dames, en daarnaast meer dan 20 berichtjes op een dag te versturen heb ik maar 1 bericht terug gehad. En dat was dat zij geen interesse had.. niet dat dat erg is, dat kan, maar 1 bericht na zovelen....beetje vreemd. En voor de mensen die denken dat er meer dan 35000 leden online zijn, dat kan misschien wel, maar dat is wereldwijd dan!!! want na 200 contacten ongeveer krijg ik alleen maar dames uit Engeland en weet ik het van waar... niet echt iets waar ik op zat te wachten. Kortom, ik ben diep teleurgesteld... dit is meer commercie dan een dating site... zelfs via tinder kreeg ik meer dames die echt reageerden en heb van daar 3 dates gehad binnen 3 maanden. Werkt dus stukken beter. Voor de mensen die gaan betalen voor Lexa.. houd dit in je achterhoofd.

Sterke punten:
Geen.... meer commercie dan een dating site... zelfs als je premium member bent word je volgegegooit met berichten om ook de control optie bij te nemen.

Zwakke punten:
- Online leden is niet reeel ( wereldwijd? of niet waar want maar 200 nederlandse vrouwen getelt en niet 35000)

- Je wordt volgegooit met berichten om steeds extra membership erbij te nemen.

- Niet veel dames zijn echt actief... na 20 perichten gedurende 3 maanden maar 1 response.

- Er word een illussie gewekt dat je populair bent.

Michael beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Oppervlakkig en duur

3

Review:
LEXA.nl is een op het oog aantrekkelijke website maar zit je er eenmaal een week of 2 en je merkt dat de website saai en dood is .
De meeste vrouwen erop zijn ontzettend oppervlakkig zelf zien ze eruit als arrogante bitches maar jij als man moet er perfect en lief uit zien willen ze je een bericht sturen . De website zelf is ook erg duur volgens mij moet je 15 euro per maand betalen om alle funcites te kunnen doen zoals chatten en zien wie jou profiel bekeken heeft . Nee ik raad deze site niet aan .

Sterke punten:
Veel mensen een van de grootste datingsites van Nederland en Belgie.

Zwakke punten:
Veel profielen zonder foto
Duur abbonoment .
Arrogante wijfen .

Gast92 beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Nog niet helemaal uit...

0

Review:
Ik ken LEXA wel aan een tijd maar ben pas sinds kort serieus een profiel gaan aanmaken omdat ja je ziet er toch reclamen van op TV enzo en het staat bij de meeste top 10 ook bovenaan dus dan denk je ja zal toch wel goed moeten zijn he ? .. Nou tot nu toe nee... alles gaat vrij traag.. (het lijkt bijna expres zo te gaan) maar als je iemand bijvoorbeeld een flirt stuurt dan krijg je meestal helemaal geen reactie en als het wel zo is dan krijg je pas een reactie na een paar weken ofzo .. Nee ik zou niet zeggen ja ga betalen voor deze site maar ik zou ook niet weten welke datingsites dan wel erg goed zijn en waar je binnen 1 maand een paar leuke dates kan krijgen .. Ik geef LEXA een 6/10 .

Sterke punten:
Serieuze beoordelingen ze stellen je veel vragen die er toe doen om een goede match te vinden . Site ziet er leuk uit profiel foto's alleen klein (die zijn wel te vergroten ) . Bekende website.

Controles op fotos dus je hoeft je niet zorgen te maken dat je alleen piemels en kutjes ziet .Zwakke punten:
- Altijd veel mensen online maar de site zelf lijkt dood , vast en zeker 80% van de vrouwen die erop zitten zijn alleen aan het wachten tot jij het eerste bericht stuurt en dan vaak sturen ze niks terug .

- Kost geld hoorde ik VEEL GELD automatische incasso dus uitkijken!

- Er zijn meer gratis leden dan betaalde leden dus de meeste mensen kunnen jou niet eens bericht sturen of terug sturen .

- Veel mensen zonder foto die jou profiel dan gaan bezoeken dan denk je wtf ?

-

Kobitje beveelt Lexa aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Afrader!

0

Review:
Tsja, het leek leuk, nieuwe vrouwen leren kennen via internet. Lexa is een van de bekendere spelers van de Nederlandse datingmarkt en daarmee een voor de hand liggende keuze. Maar een aanrader? Zeker niet. Er zitten veel nepprofielen tussen om het mooie gedeelte van de vrouw te laten zien. Het andere deel prikt aan je ogen.
Zeer prijzig. Veel spam.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen enkele knappe vrouw
Nepprofielen
Duur
Veel mails

Yoshi beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Lexa steelt ook je geld

1

Review:
Het lijkt wel alsof elke datingsite met dat kut keurmerk je geld steelt.
ook hier stelen ze je geld door automatische incassos te doen, zelfs als je geen account meer hebt, PAS ER VOOR OP !

Jasper beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Lexa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Lexa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lexa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Lexa