Lexa - 687 Reviews

Lexa Logo

8.2% aanbevolen, 687 Reviews

Lexa over zichzelf:

Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

Lexa is een van de snelstgroeiende dating-sites van Nederland.

Op Lexa.nl kun je een partner vinden voor een relatie of gewoon een vriendschappelijk contact. Het is mogelijk om op Lexa een eigen profiel aan te maken en contact te leggen met andere members.

Elke minuut schrijven nieuwe singles uit heel Nederland zich in op Lexa. Zij zijn op zoek naar een leuke date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Lexa biedt haar members een betrouwbare en veilige omgeving en is daarom ook verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland.

Bezoek Lexa
Lexa
1 stars, 687 Reviews

Lexa Details

Hits: 22531

URL: http://www.lexa.nl/

CategorieŽn: Algemene Datingsites

Reviews: 687

Bezoek Lexa

(8.2% aanbevolen)

Lexa Verwijderen

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Bezoek Lexa

(8.2% aanbevolen)

Lexa Kosten

Bij Lexa kun je een Lexa Full Membership aanvragen. Met een Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership heb je allerlei voordelen. Zo kun je onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. Voor een Lexa Full Membership worden door Lexa kosten berekend. Voor 1 maand worden door Lexa kosten van Ä 24,95 of hoger berekend, afhankelijk van je abonnementsvorm. Lexa korting kan verkregen worden door een abonnement voor bijvoorbeeld 6 maanden te nemen, dit kan vanaf Ä 9,95 per maand. De kosten van Lexa variëren per abonnement.

Lexa reviews (687):

Lexa

Lexa - heel veel bezoeken

0

Review:
Sinds ik geen betalend lid meer ben krijg ik te te zien dat er heel veel bezoekers zijn 80 in één week , terwijl ik er normaal maar 3 of 4 heb .
ook heel veel flirts , uiteraard kun je die alleen maar zien nadat je weer betaald hebt ,
IN MIJN PROFIEL GESCHREVEN DAT HET MIJ OPVIEL DAT ER ER HEEL VEEL DAMES 24/7 ONLINE WAREN EN DAT JE DAAR BERICHTEN NAAR TOE KON SCHRIJVEN MEER TOTAAL GEEN ENKELE REACTIE VAN KREEG .
reactie van "LEXA "; wij hebben u profieltekst aangepast ; tekst handelt in strijd met de voorwaarden van LEXA ... Dus ..... wie is hier nu gek ?

Sterke punten:
veel profielen

Zwakke punten:
Dit is een door een computer geregiseerde datingsite met wel heel veel onechte profielen .

Adriaan beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Lexa - bijzonder onduidelijke site en slechte klan

0

Review:
Ik had een lexa account cadeau gegeven aan een familielid voor 3 maanden. Ik dacht dat ik eenmalig betaald had en heb naar mijn mening ook gecheckt dat het niet automatisch verlengd werd. Het account hebben we na twee maanden offline gezet (geen gebruik meer van gemaakt).

Wat blijkt, na 6 maanden schreven ze nog steeds geld af. Het was dus geen eenmalige betaling. Ondanks dat ik vrij zeker dacht dat ik het gecheckt had dat het een eenmalige betaling was is dit dus niet zo geweest. Mogelijk door onduidelijkheid in de aan/afmeld procedure (bevestiging op bevestiging).

Contact met servicedesk levert op dat er geen geld wordt gerestitueerd, ondanks dat vaststaat dat het account opgeschort was. Het zijn een stelletje geldcashers. Het was overduidelijk een cadeau, en overduidelijk na 2 maanden account opschorten en vervolgens maar geld blijven afschrijven. Lexa zou op zijn minst bij elke afschrijving een bericht kunnen sturen of je dit beseft. Ik vind dat ze een zorgplicht hebben. Lexa denkt daar in de email correspondentie duidelijk anders over.

Het neigt naar een stelletje graaiers.

Ik raad Lexa dus volkomen af!
Een eerlijk bedrijf hanteert mi een zorgplicht.Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Slechte communicatie over financiële transacties irt opgeschorte accounts.

Frank beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - mijn profiel gedeactivieerd door lexa om belacheli

0

Review:
Ik had me ingeschreven, profiel aangemaakt, foto geplaatst.
Een paar uur later kreeg ik een mail dat mijn profiel gedeactiveerd is. Toen ik om de reden vroeg kreeg ik te horen dat mijn profielfoto niet overeenkwam met de vrouw zoekt man profielcategorie.
Ik had toch echt een foto van mezelf (vrouw) geplaatst en ben misschien niet echt mooi, maar heb toch een redelijk gewoon uiterlijk. Ik voelde me zwaar beledigd door Lexa en ga ook nooit meer met hen in zee. Gelukkig had ik nog niet betaald voor mijn lidmaatschap.
Het is toch te gek om te worden afgewezen op een heel gewone foto van jezelf.

Sterke punten:
kan er geen vinden

Zwakke punten:
Alles

Lexy beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - grenst aan oplichting

0

Review:
ik heb veel problemen gehad met betalen. Ze vinden zelf dat ze een machtiging hebben op mijn rekening.
Ik heb bij de Rabobank zelfs een blokkade op ALLE Bibit betalingen (dus ook andere websites) moeten aanvragen, omdat ze maar bleven afschrijven.

Het one-click bestelsysteem is gewoon misselijkmakend. even rondkijken wat iets kost is Ä80,-
ze zijn commercieel heel goed en twijfel of het überhaupt wettelijk wel toegestaan is.
Wet koop op afstand biedt een uitzondering voor datingsites, waar ze heel handig misbruik van maken.

Bellen kun je ze niet, er wordt slecht op emails gereageerd.
Na veel mailen kreeg ik een reactie dat het geld teruggestort zou worden, maar ik moet het nog steeds ontvangen... we zijn inmiddels een half jaar verder.

In de kleine lettertjes van Lexa staat te lezen (ja, je wordt op een gegeven moment achterdochtig) dat het opzeggen van je account je abonnement blijft doorlopen. Dat betekent dat ze geld blijven incasseren terwijl je geen gebruik van de site maakt... en zie daar maar eens vanaf te komen, als je ze niet kunt mailen, bellen, faxen, brieven, postduiven....

Aan de rechter zijde vind je een mogelijkheid om een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Na anderhalf uur (zonder overdrijven) wordt je gevraagd om opnieuw te betalen, want je bent op lexamore terecht gekomen. Volgens hun een heel andere datingsite.

Ik voel me enigszins gesterkt in de reacties op deze site, ik ben blij dat ik niet de enige ben die tegen problemen aan loopt.

Ik ben niet te spreken over lexa

Sterke punten:
-veel members
-je krijgt nieuwe potentiële kandidaten per mail toegestuurd uit het bestaande bestand (bij relatieplanet alleen de nieuwe members)

Zwakke punten:
-commerciële karakter, het gaat alleen maar om het geld (dat ligt er heel dik bovenop).
-niet bereikbaar per telefoon of email
-opzeggen is heel moeilijk
-ongevraagd geld afschrijven van je rekening

Dennis beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Geldklopperij

1

Review:
Een collega van mij heeft zijn vriendin gevonden op lexa. Jawel, een succes verhaal. Een andere collega heeft zijn huidige vriendin via een andere dating site.

Dus ik denk.. ook eens op lexa te gaan. Zag er best leuk uit. En met mijn nieuwsgierigheid heb ik betaald.. Amper wat gehoord van welke meid dan ook, en amper een bezoek gehad.

Dus mijn lidmaatschap na een maand opgezegd. Nu bestaat mijn account dus nog alleen nu kan ik amper wat doen. Vaag genoeg heb ik natuurlijk in eens 27 bezoeken en 4 berichten in 1 week!
Dat mensen daar in trappen zeg. Lexa zou moeten worden aangeklaagd voor oplichterij.

Sterke punten:
Ach er zijn wel succes verhalen. Maar die vallen in het niets bij alles wat er niet goed aan is.

Zwakke punten:
Alles.

Rens beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Slecht

0

Review:
Na ingeschreven te zijn is iedereen op zoek naar je en loopt je e-mailadres vol van mensen die je willen zien, dus Full member geworden.

Wat blijkt als Full member kan je dus foto's kijken maar de dames kunnen je berichten niet lezen of beantwoorden. Je bent dus berichten aan het verzenden naar zeg het maar ?

Dan moet je een Premium memberschip kopen en betaal je dus dubbel ! Eerst als Full member en later voor je Premium.

Vergeet niet na 24 uur van de afschrijving per bank gelijk het te stoppen bij de optie mijn memberschip. Anders schrijven ze later weer geld af van je bankrekening.

Eenmaal een incasso en je wilt van je aankoop afzien kan je 8 weken op je geld wachten.

Sterke punten:
Totaal niet.

Begin er nooit aan en kijk goed eerst hoeveel leden er soms al maanden niet meer actief zijn geweest op de site waarvan nog foto's/profielen staan.

Soms staat er laatst online/actief 1 2 of 3 maanden geleden.

Lexa zou ( leden) die niet betalen of al maanden niet meer actief zijn van de site moeten halen en dan heb je het juist aantal (leden).

Dat betekend nog niet dat die (leden) inschrijvingen ook Full member zijn en je berichten kunnen lezen.

Zwakke punten:
Heel veel.

Ze laten je full member worden en als je echt aan iemand berichten wil versturen of met ze chatten moet je premium member worden en betaal je dus dubbel.

Ron beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Lexa bedonderd de boel!

0

Review:
Ik heb via Lexa contact gelegd met een alleraardigste jongeman. We hebben wat over en weer bericht, maar ineens blokkeert Lexa elke berichtenstroom. Hij is wel degelijk geïnteresseerd, want hij stuurt me wel flirts en zelfs de vraag waarom in niet reageer, maar geen enkel berichtje komt bij hem aan! Dus het argument dat niet alle mannen reageren omdat ze simpelweg geen interesse hebben wat ze naar mij aanvoeren is op basis van deze volgorde van gebeurtenissen klinkklare onzin!

Dit is al een keer eerder gebeurd, dat was een member die zijn abonnement moest verlengen om weer in contact te komen, maar ook toen werd na 2-3 berichtjes de berichtenstroom weer bewust door Lexa gesaboteerd! Wederom, deze member had duidelijk interesse, we waren aan het overleggen over een afspraak en nadat de berichtjes niet meer aan leken te komen heeft hij nog flirtjes gestuurd en mij toegevoegd aan zijn favorieten. Vreemd gedrag voor een man die geen interesse heeft!!!

Bij deze klachten heeft Lexa stront in de ogen, want hoe je het ook brengt blijven ze gewoon zeggen dat het komt omdat "de member geen interesse in je heeft en dus niet reageert, daar hebben ze geen invloed op". Maar dat verhaal trek ik sterk in twijfel. Ik raad NIEMAND aan OOIT op Lexa een abonnement te kopen, en ik boycot de boel vanaf nu! Knap asociaal dat ze je voor die "service" wel even 60 euro laten neertellen! Bah stelletje asociale geldwolven. Ze staan gewoon bewust het liefdesgeluk van mensen in de weg!

Sterke punten:
GEEN STERKTE PUNTEN

Zwakke punten:
- Beroerde service
- Oplichting
- Bewuste sabotage

Loes beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Geld wolven

1

Review:
Ik had mezelf net ingeschreven n.a.v iemand die zei een leuke man voor me te hebben zien staan op Lexa. Ik betaalde zo'n 38 euro.Ik was nog niet bekend met de site en zag een leuke persoonlijkheids test die ik aan klikte; Ik dacht dat dit mijn `zoektocht; zou vergemakkelijken. Vond het wel raar dat ik opnieuw mijn gegevens in moest schrijven. Toen bleek ik opeens ook lid te zijn van Lexamore..? Ik kreeg tientallen reacties van leden. Ontzettend leuk, maar toen ik die aanklikte stond er slechts een zinnetje, en moest ik opnieuw betalen want dan was ik lid van lexamore.. Waar heb ik verdomme dan die 38 euro voor betaald? Ik schreef een klacht.Eigenlijk had ik het met Lexa ook meteen al gehad. Wilde mijn geld terug. Volgens de NL en europese wet namelijk heb je recht op teruggave binnen 14 dagen tijd. Na enkele dagen een mailtje op mijn klacht. "wat vervelend voor je" We zullen je lidmaatschap na 3 maanden beëindigen als je dat wilt en je uitschrijven op lexamore, maar recht van teruggave heb je niet, want je hebt al gebruik gemaakt van Lexa Ja dat klopt ik had wat rond gekeken. Lexamore is volgens hen een andere website en daarom moet je daar geld voor betalen; niets met lexa te maken. Onlangs ontving ik echter een mailtje van lexa's Amber en daar kwam de persoonlijkheids test weer! Ik schreef een 2e klacht dat ik dit heel erg misleidend vond.Er staat een bericht van `Amber van Lexa' die je iets aanbiedt dan heeft die toch wel degelijk iets te maken met lexa? "ik ontving zojuist een mailtje met de tekst "U heeft het verkeerd begrepen..en kreeg de standaard uitleg die ook ergens op de site te vinden is.- Geldwolven! Bah! -

Sterke punten:
ik `mag' gratis naar een georganiseerde singles avond toe en mag 2 vrienden uitnodigen. Ik ga erheen gewoon omdat ik nieuwsgierig ben en ook omdat ik dan minstens het gevoel heb dat ik iets krijg voor die 38 euro. Ik vrees dat ik ergens toch nog moet gaan betalen, dat de drankjes goud kosten of als ik met iemand in gesprek ben misschien onmiddellijk een cheque uit moet schrijven.. misschien wordt ik wel geëxecuteerd n.a.v mijn 2 klachten..je weet t niet..?

Zwakke punten:
vrijwel alles

Anna Maria beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - lexaless

3

Review:
Het spijt me zeer maar wat is deze site achteruit gegaan. Jaren gelden mijn toenmalige vriendin daar gevonden. Echt nu is die relatie over en wil ik natuurlijk een nieuwe. Dus ik dacht laat ik weer eens op lexa gaan. De site is nu heel anders. Zoekfuncties die het vrijwel nooit goed doet. Heel veel profielen van leden die niet meer actief zijn. Je kunt niet zien wat voor soort lidmaatschap iemand heeft. Nep berichtjes op het moment dat je nog iet betaald hebt. Echt 1 doffe ellende. Ik ben er van overtuigd dat zeker 50% van de profielen niet meer actief zijn, dus van mensen zijn die gratis lid zijn, maar eigenlijknooit meer op lexa komen. Dan heb je je nog al die buitenlandse profielen van dames die je op deze wijze proberen op te lichten. Keer contact gehad met 1 ervan, engelstalig, of ik toch geld wilde overmaken via western union omdat haar zoon ziek was en ze langs wilde komen bla bla allemaal oplichting. Nee lexa, jullie scoren geen punten.

Sterke punten:
- Op het oog ziet het er goed uit.
-chatfunctie

Zwakke punten:
- Veel inactieve profielen
- veel profielen van buitenlandse oplichters
- Automatische verlening van je abo, moeilijk opzegbaar.
-zoekfunctie werkt niet goed.
-nepberichten op je over te halen tot betaalt lidmaatschap.

dennis beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Waardeloze site

2

Review:
Toen ik nog geen betalend lid was werd ik overstelpt met bezoekjes....nu ik betalend lid ben voor 1 maand weinig tot geen bezoekers, terwijl ik dagelijks een paar mailtjes krijg dat mijn profiel zo druk bezocht wordt hahahaa 2 bezoekjes zeker wel...20 augustus is mijn maand voorbij en dan voor mij nóóóóít geen Lexa meer!!!

Sterke punten:
Liegen als de beste!!

Zwakke punten:
Teveel om op te noemen!

Seeley beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Lexa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Lexa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lexa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Lexa