Lexa - 692 Reviews

Lexa Logo

8.4% aanbevolen, 692 Reviews

Lexa over zichzelf:

Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

Lexa is een van de snelstgroeiende dating-sites van Nederland.

Op Lexa.nl kun je een partner vinden voor een relatie of gewoon een vriendschappelijk contact. Het is mogelijk om op Lexa een eigen profiel aan te maken en contact te leggen met andere members.

Elke minuut schrijven nieuwe singles uit heel Nederland zich in op Lexa. Zij zijn op zoek naar een leuke date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Lexa biedt haar members een betrouwbare en veilige omgeving en is daarom ook verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland.

Bezoek Lexa
Lexa
1 stars, 692 Reviews

Lexa Details

Hits: 22896

URL: http://www.lexa.nl/

CategorieŽn: Algemene Datingsites

Reviews: 692

Bezoek Lexa

(8.4% aanbevolen)

Lexa Verwijderen

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Bezoek Lexa

(8.4% aanbevolen)

Lexa Kosten

Bij Lexa kun je een Lexa Full Membership aanvragen. Met een Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership heb je allerlei voordelen. Zo kun je onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. Voor een Lexa Full Membership worden door Lexa kosten berekend. Voor 1 maand worden door Lexa kosten van Ä 24,95 of hoger berekend, afhankelijk van je abonnementsvorm. Lexa korting kan verkregen worden door een abonnement voor bijvoorbeeld 6 maanden te nemen, dit kan vanaf Ä 9,95 per maand. De kosten van Lexa variëren per abonnement.

Lexa reviews (692):

Lexa

Lexa - Lexa en Lexamore

0

Review:
Lexa en lexamore zijn twee afzonderlijke sites, waarvoor je je kunt aanmelden. Als je je abonneert op Lexa, dan krijg je aanbiedingen voor lexamore een dienst waarvoor je apart betaalt. Lexa membership houdt in dat je kunt kijken wie er online zijn, berichtje kunt sturen of chatten. Voor andere functies moet je bijbetalen. De groep leden in de regio is zeer beperkt. Lexamore stelt vragen om een profiel van je te maken, dit profiel te gebruiken om een match te vinden. Dit is een aparte dienst waarvoor je ook een apart abonnement moet afsluiten. Ik heb zelf sterk mijn twijfels over beide diensten. Er zit een automatisch proces aan te grondslag die je mails stuurt en notificeert wanneer iemand je profiel bekijkt. Met name de profielen op Lexamore zijn regelmatig ficatief: profielen die je profiel bezoeken hebben random repeterende voor en achternaam, leeg profiel. Als je het mij vraagt is het een bedrijf dat een hoop lucht verkoopt.

Sterke punten:
mooie site

Zwakke punten:
een luchtkasteel
geen full member met toegang tot alle functionaliteit
nep profielen

Erwin beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Lexa = dwaling

0

Review:
Als je een tijdje niet op de website komt krijg je flirts. Als je die profielen wilt bekijken zijn ze verwijderd. Ik kreeg een bericht van iemand, die heb ik netjes 'afgeschreven', vervolgens zie ik dat hij aan mijn favorieten is toegevoegd. Een leuke vent had mij als favoriet toegevoegd, ik voeg hem ook toe en ineens ben ik favo af. Twee weken later ben ik weer favo van hem, ik stuur hem een bericht of hij mij echt leuk vindt, wat bleek? Hij wist niet eens hoe je iemand als favo kon bestempelen. Keihard bewijs dat Lexa gewoon oplichterij is!

Sterke punten:
X

Zwakke punten:
Alles!

M. beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Geldklopperij

0

Review:
Helaas blijk je bij Lexa al heel snel geld te moeten overmaken om uberhaupt iets te kunnen. Een Full membership is misleidend, het is slechts een zeer basaal abonnement dat zijn geld niet waard is. Constant loop je tegen extra betaalschermen aan, ook voor de meest basale functionaliteit. De betalingen zijn laagdrempelig en door een huisdier die over je mobiele telefoon loopt te doen. Contact daarna is wazig en vooral onduidelijk.
Veel profielen, vaak mail maar weinig nuttigs en leuks. Allerlei mensen reageren die totaal niet aansluiten bij je zoekprofiel, kan wel maar weer extra betalen. En zo moet je voor iedere scheet extra betalen. Te duur voor het gebodene.

Sterke punten:
Chatfunctie
Aantrekkelijke site
Illusie van goede functionaliteit
Gratis events in de buurt

Zwakke punten:
Duur
nog duurder
Nog duurder
zonder extra abonnementen weinig functionaliteit
reacties die niet relevant zijn
vervuiling door gratis members die niks kunnen
slechte service / communcatie

Lexa

Lexa - Wel succesvol

3

Review:
Ik heb tot nog toe positieve ervaringen met Lexa. Ik heb drie serieuze relaties gehad via Lexa. Nadat de laatste relatie uit was gegaan ben ik weer op Lexa maar ook op relatie planet gegaan. Op RP vond ik veel minder leuke mannen. Natuurlijk smaken verschillen maar het waren daar vnl. 50+ die reageerden. Ik zit nu ongeveer drie maanden weer serieus op Lexa te kijken en heb drie dates gehad met leuke en serieuze mannen. Er was geen klik maar daar kan Lexa verder niets aan doen.

Sterke punten:
Profielen verbergen
Uitgebreide zoekfunctie
Uitgebreide mogelijkheden om iets over jezelf en je ideale partner neer te zetten

Zwakke punten:
Kan er geen een bedenken

Sandra beveelt Lexa aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Geen reacties

1

Review:
Ik sta al enkele weken ingeschreven op Lexa. Echter, tot nu toe heb ik 0 berichten ontvangen en slechts een handvol flirts, vooral van veel te oude mannen. Ik heb (grof) geld betaald voor een lidmaatschap en ben echt niet lelijk, heb op andere sites ook altijd veel reacties gekregen. En hier he-le-maal niks! Ik vertrouw het niet helemaal; is deze site wel zuivere koffie?

Meisje beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - heel veel bezoeken

0

Review:
Sinds ik geen betalend lid meer ben krijg ik te te zien dat er heel veel bezoekers zijn 80 in één week , terwijl ik er normaal maar 3 of 4 heb .
ook heel veel flirts , uiteraard kun je die alleen maar zien nadat je weer betaald hebt ,
IN MIJN PROFIEL GESCHREVEN DAT HET MIJ OPVIEL DAT ER ER HEEL VEEL DAMES 24/7 ONLINE WAREN EN DAT JE DAAR BERICHTEN NAAR TOE KON SCHRIJVEN MEER TOTAAL GEEN ENKELE REACTIE VAN KREEG .
reactie van "LEXA "; wij hebben u profieltekst aangepast ; tekst handelt in strijd met de voorwaarden van LEXA ... Dus ..... wie is hier nu gek ?

Sterke punten:
veel profielen

Zwakke punten:
Dit is een door een computer geregiseerde datingsite met wel heel veel onechte profielen .

Adriaan beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Lexa - bijzonder onduidelijke site en slechte klan

0

Review:
Ik had een lexa account cadeau gegeven aan een familielid voor 3 maanden. Ik dacht dat ik eenmalig betaald had en heb naar mijn mening ook gecheckt dat het niet automatisch verlengd werd. Het account hebben we na twee maanden offline gezet (geen gebruik meer van gemaakt).

Wat blijkt, na 6 maanden schreven ze nog steeds geld af. Het was dus geen eenmalige betaling. Ondanks dat ik vrij zeker dacht dat ik het gecheckt had dat het een eenmalige betaling was is dit dus niet zo geweest. Mogelijk door onduidelijkheid in de aan/afmeld procedure (bevestiging op bevestiging).

Contact met servicedesk levert op dat er geen geld wordt gerestitueerd, ondanks dat vaststaat dat het account opgeschort was. Het zijn een stelletje geldcashers. Het was overduidelijk een cadeau, en overduidelijk na 2 maanden account opschorten en vervolgens maar geld blijven afschrijven. Lexa zou op zijn minst bij elke afschrijving een bericht kunnen sturen of je dit beseft. Ik vind dat ze een zorgplicht hebben. Lexa denkt daar in de email correspondentie duidelijk anders over.

Het neigt naar een stelletje graaiers.

Ik raad Lexa dus volkomen af!
Een eerlijk bedrijf hanteert mi een zorgplicht.Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Slechte communicatie over financiële transacties irt opgeschorte accounts.

Frank beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - mijn profiel gedeactivieerd door lexa om belacheli

0

Review:
Ik had me ingeschreven, profiel aangemaakt, foto geplaatst.
Een paar uur later kreeg ik een mail dat mijn profiel gedeactiveerd is. Toen ik om de reden vroeg kreeg ik te horen dat mijn profielfoto niet overeenkwam met de vrouw zoekt man profielcategorie.
Ik had toch echt een foto van mezelf (vrouw) geplaatst en ben misschien niet echt mooi, maar heb toch een redelijk gewoon uiterlijk. Ik voelde me zwaar beledigd door Lexa en ga ook nooit meer met hen in zee. Gelukkig had ik nog niet betaald voor mijn lidmaatschap.
Het is toch te gek om te worden afgewezen op een heel gewone foto van jezelf.

Sterke punten:
kan er geen vinden

Zwakke punten:
Alles

Lexy beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - grenst aan oplichting

0

Review:
ik heb veel problemen gehad met betalen. Ze vinden zelf dat ze een machtiging hebben op mijn rekening.
Ik heb bij de Rabobank zelfs een blokkade op ALLE Bibit betalingen (dus ook andere websites) moeten aanvragen, omdat ze maar bleven afschrijven.

Het one-click bestelsysteem is gewoon misselijkmakend. even rondkijken wat iets kost is Ä80,-
ze zijn commercieel heel goed en twijfel of het überhaupt wettelijk wel toegestaan is.
Wet koop op afstand biedt een uitzondering voor datingsites, waar ze heel handig misbruik van maken.

Bellen kun je ze niet, er wordt slecht op emails gereageerd.
Na veel mailen kreeg ik een reactie dat het geld teruggestort zou worden, maar ik moet het nog steeds ontvangen... we zijn inmiddels een half jaar verder.

In de kleine lettertjes van Lexa staat te lezen (ja, je wordt op een gegeven moment achterdochtig) dat het opzeggen van je account je abonnement blijft doorlopen. Dat betekent dat ze geld blijven incasseren terwijl je geen gebruik van de site maakt... en zie daar maar eens vanaf te komen, als je ze niet kunt mailen, bellen, faxen, brieven, postduiven....

Aan de rechter zijde vind je een mogelijkheid om een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Na anderhalf uur (zonder overdrijven) wordt je gevraagd om opnieuw te betalen, want je bent op lexamore terecht gekomen. Volgens hun een heel andere datingsite.

Ik voel me enigszins gesterkt in de reacties op deze site, ik ben blij dat ik niet de enige ben die tegen problemen aan loopt.

Ik ben niet te spreken over lexa

Sterke punten:
-veel members
-je krijgt nieuwe potentiële kandidaten per mail toegestuurd uit het bestaande bestand (bij relatieplanet alleen de nieuwe members)

Zwakke punten:
-commerciële karakter, het gaat alleen maar om het geld (dat ligt er heel dik bovenop).
-niet bereikbaar per telefoon of email
-opzeggen is heel moeilijk
-ongevraagd geld afschrijven van je rekening

Dennis beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Geldklopperij

1

Review:
Een collega van mij heeft zijn vriendin gevonden op lexa. Jawel, een succes verhaal. Een andere collega heeft zijn huidige vriendin via een andere dating site.

Dus ik denk.. ook eens op lexa te gaan. Zag er best leuk uit. En met mijn nieuwsgierigheid heb ik betaald.. Amper wat gehoord van welke meid dan ook, en amper een bezoek gehad.

Dus mijn lidmaatschap na een maand opgezegd. Nu bestaat mijn account dus nog alleen nu kan ik amper wat doen. Vaag genoeg heb ik natuurlijk in eens 27 bezoeken en 4 berichten in 1 week!
Dat mensen daar in trappen zeg. Lexa zou moeten worden aangeklaagd voor oplichterij.

Sterke punten:
Ach er zijn wel succes verhalen. Maar die vallen in het niets bij alles wat er niet goed aan is.

Zwakke punten:
Alles.

Rens beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Lexa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Lexa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lexa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Lexa