Lexa - 722 Reviews

Lexa Logo

8% aanbevolen, 722 Reviews

Lexa over zichzelf:

Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

Lexa is een van de snelstgroeiende dating-sites van Nederland.

Op Lexa.nl kun je een partner vinden voor een relatie of gewoon een vriendschappelijk contact. Het is mogelijk om op Lexa een eigen profiel aan te maken en contact te leggen met andere members.

Elke minuut schrijven nieuwe singles uit heel Nederland zich in op Lexa. Zij zijn op zoek naar een leuke date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Lexa biedt haar members een betrouwbare en veilige omgeving en is daarom ook verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland.

Bezoek Lexa
Lexa
1 stars, 722 Reviews

Lexa Details

Hits: 25096

URL: http://www.lexa.nl/

CategorieŽn: Algemene Datingsites

Reviews: 722

Bezoek Lexa

(8% aanbevolen)

Lexa Verwijderen

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Bezoek Lexa

(8% aanbevolen)

Lexa Kosten

Bij Lexa kun je een Lexa Full Membership aanvragen. Met een Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership heb je allerlei voordelen. Zo kun je onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. Voor een Lexa Full Membership worden door Lexa kosten berekend. Voor 1 maand worden door Lexa kosten van Ä 24,95 of hoger berekend, afhankelijk van je abonnementsvorm. Lexa korting kan verkregen worden door een abonnement voor bijvoorbeeld 6 maanden te nemen, dit kan vanaf Ä 9,95 per maand. De kosten van Lexa variëren per abonnement.


Lexa Acties & Nieuws

Lexa reviews (722):

Lexa

Lexa - wat een fake gedoe

5

Review:
ik mocht 3 dagen ..volledig lid zijn op Lexa! Ja mocht, want het uitschot van de wereld verkeerd er en ze proberen het niveau op te krikken door gratis 3 dagen full meer weg te geven in de hoop op beter.
Geplakte slecht vertaalde teksten van mannen van ..weet god...vandaan...
laag opgeleid publiek...chat in diverse talen, zwart of anderzijds hopeloos zoekend.
Ga er maar aan staan als hoogopgeleide vrouw, erg depri.
Geen geld aan spenderen al lijkt het nog zo veelbelovend !!!!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alleen maar, geen selectie wie zich aan meld, veel profiteurs op de site

Addison beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - wat een fake gedoe

0

Review:
ik mocht 3 dagen ..volledig lid zijn op Lexa! Ja mocht, want het uitschot van de wereld verkeerd er en ze proberen het niveau op te krikken door gratis 3 dagen full meer weg te geven in de hoop op beter.
Geplakte slecht vertaalde teksten van mannen van ..weet god...vandaan...
laag opgeleid publiek...chat in diverse talen, zwart of anderzijds hopeloos zoekend.
Ga er maar aan staan als hoogopgeleide vrouw, erg depri.
Geen geld aan spenderen al lijkt het nog zo veelbelovend !!!!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alleen maar, geen selectie wie zich aan meld, veel profiteurs op de site

Addison beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Lexa is misleidind en site werk slecht(fouten)

0

Review:
3 dagen gratis nou vergeet het maar. Ontvangen berichten opeens zijn ze niet zien en verstuurde berichten staan nog op de outbox of te wel kunnen ze niet openen of komen bij hun niet aan.
Klikje ben geinteresseerd en verschint op het scherm ''geplaats in je favorit''.
Chatten ging ook haast niet online offline je wordt het gek van.

Sterke punten:
voorheen was lexa niets aan te merken, ben Jaren terug lid(betaald) geweest.
Opzich is site goed (met enkele fouten).
Zijn genoeg menu en opties maar enkele werken niet goed.

Zwakke punten:
mis mobil bevestiging dan heb je zeker geen fake profilen zijn. Heb ze over deze kwestie bericht gestuurd naar lexa nog geen reactie gekregen.
Menu en opties (functioniliteiten) werken niet goed.

Kaan beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - lexa is misleidend bezig

2

Review:
ik zou iedereen lexa afraden , het lijkt er alleen maar te zijn om klanten zo veel mogelijk geld afhandig te maken. Neem als voorbeeld ; je wilt gewoon 3 maanden proberen en daarna stoppen, wat een drama !! kan helemaal niet op de site, dan moet je via het contactformulier handmatig een verzoek indienen pas 2 dagen nadat je lid bent en 24 uur wachtten op een bevestiging via je email adres. Verder is het vergeven met de welliswaar mooie vrouwen maar dan blijkt het uit rusland oekraine malie en dat soort landen te zijn, een NL vrouw reageert nooit op een man. Ik krijg ook sterk de indruk dat er veel meer mannen als vrouwen zijn, kortom weggegooid geld. Niet aan beginnen gewoon beter de gratis site's gebruiken zoals badoo en tinder app

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
onbehoorlijk lidmaatschaps beheer

alles draait alleen om jouw zoveel mogelijk geld af te pakken

als man sowieso kansloon

zonderling beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Onbehoorlijke praktijken

0

Review:
Bij mij is er ongevraagd automatisch geld afgeboekt.
Dat is weliswaar terug te draaien via de bank maar daar moet je dan zelf wel weer achteraan door het te storneren.
Bij een betaling moet de klant er duidelijk op worden gewezen wat de consequenties zijn zoals het te betalen bedrag en of het een automatische afboeking betreft.
Lexa heeft dit heel geniepig verstopt waardoor je plotseling met een afboeking wordt geconfronteerd.
Dit is zeer misleidend en grenst aan oplichting.
Verder kun je ongevraagd lid worden gemaakt van Lexamore waar zomaar zonder toestemming al je gegevens en foto's worden gemigreerd naar Lexamore.
Aarzel niet om rechtshulp in te roepen als je denkt dat er iets niet in de haak is via rechtsbijstand, juridisch loket enz. want je positie is sterker dan je zelf denkt.
Nog verstandiger is om er gewoon niet aan te beginnen en deze problemen vóór te blijven.

Dat je met een gratis lidmaatschap beperkte mogelijkheden hebt en dat er weinig reacties komen op je berichten kun je Lexa niet kwalijk nemen. Gratis lunches bestaan niet en je profiel moet wel aansprekend zijn. Verder heb ik gemerkt dat fakeprofielen snel verwijderd worden.

hans beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Ook de Lexa reclames

21

Review:
Ook de reclamemakers van Lexa zijn hardleers. Alleen maar jonge mensen in de reclames. Als je jong bent is een relatie vinden niet zo moeilijk als je ouder bent wel. De doelgroep is boven de 40, niet in de 20.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Net als alle andere.

Johan beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - lexa geef ik een 4

7

Review:
Je krijgt heel veel berichten om de haverklap.De meeste mensen hebben geen tijd om je contact op te nemen met je als ze jouw nr hebben.

Meeste mannen zijn bezig met hun carriere stoppen amper tijd in het daten heel erg jammer.
Ik heb verder geen problemen met lexa het is wel heel erg duur voor wat daar op zit is geen geld waar meeste zijn grappen makers.

Sterke punten:
Zoeken op functie uiterlijk en andere kenmerken.

Zwakke punten:
Helaas weinig serieus

single beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - LEXA = MALAFIDE !

2

Review:
Lexa is pure oplichting. Site zelf wel OK, maar ze hebben een sluw systeem van automatisch verlengen. Heb net zes maanden doorbetaald zonder één bezoek, omdat ik niet wist dat de betaling na een maand-abonnement gewoon doorliep. Je moet vijf of zes keer 'nee' aanvinken, vergeet je er ééntje dan zit je er aan vast. Geld niet teruggekregen. En nu flikken ze het wéér: een onschuldig ogende pop up over 'Je profiel verloopt binnenkort' en als je hem aanklikt geef je weer 'toestemming' voor automatische betaling. Ik overweeg aangifte tegen deze malafide club van dieven.

Zijn er meer mensen die dit is overkomen? Dan kunnen we gezamenlijk actie ondernemen. Deze vorm van oplichting en verduistering moet stoppen!!

Sherlock beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - waardeloze organisatie achter site

0

Review:
De site oogt wel aardig, leuke date gehad.
De rest is een drama, geeft lang niet altijd de juiste zoekresultaten
Als je zoekterm weinig profielen oplevert dan vul je deze toch gewoon aan met andere rommel.

Kritiek kan men niet tegen, het ontwijken van vragen zijn ze dan ook heel sterk in.
Goed in links en icoontjes plaatsen -om na veel omwegen je afmelding- je lidmaatschap te verlengen (bijna zonder dat je het door hebt).

Lidmaatschap beëindigd, nu maar hopen dat laatste incasso teruggestort wordt

Sterke punten:
ontwijken van vragen

Zwakke punten:
inhoudelijk reageren op een mail
onjuiste zoekresultaten

gast beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - kijk uit

0

Review:
Ik dacht dat ik me uitgeschreven had bij deze puinhoop, bleek het slechts "opgeschort" te zijn. Helaas na 4 maanden ontdekt: weer proberen uit te schrijven, maar om technische redenen kan dat niet meteen (iets met 48 uur zus of zo). Automatische verlenging nu wel verwijderd. Morgen maar weer eens proberen het profiel definitief te verwijderen.

Kijk uit, op een geraffineerde manier kloppen ze het geld uit je zak, that's it. Voor het overige heeft de site weinig te bieden als je twee zinnen foutloos kunt schrijven.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
zie het bovenstaande

Schrijf ook een review over Lexa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Lexa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lexa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Lexa