Lexa - 707 Reviews

Lexa Logo

8.3% aanbevolen, 707 Reviews

Lexa over zichzelf:

Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

Lexa is een van de snelstgroeiende dating-sites van Nederland.

Op Lexa.nl kun je een partner vinden voor een relatie of gewoon een vriendschappelijk contact. Het is mogelijk om op Lexa een eigen profiel aan te maken en contact te leggen met andere members.

Elke minuut schrijven nieuwe singles uit heel Nederland zich in op Lexa. Zij zijn op zoek naar een leuke date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Lexa biedt haar members een betrouwbare en veilige omgeving en is daarom ook verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland.

Bezoek Lexa
Lexa
1 stars, 707 Reviews

Lexa Details

Hits: 23770

URL: http://www.lexa.nl/

CategorieŽn: Algemene Datingsites

Reviews: 707

Bezoek Lexa

(8.3% aanbevolen)

Lexa Verwijderen

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Bezoek Lexa

(8.3% aanbevolen)

Lexa Kosten

Bij Lexa kun je een Lexa Full Membership aanvragen. Met een Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership heb je allerlei voordelen. Zo kun je onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. Voor een Lexa Full Membership worden door Lexa kosten berekend. Voor 1 maand worden door Lexa kosten van Ä 24,95 of hoger berekend, afhankelijk van je abonnementsvorm. Lexa korting kan verkregen worden door een abonnement voor bijvoorbeeld 6 maanden te nemen, dit kan vanaf Ä 9,95 per maand. De kosten van Lexa variëren per abonnement.

Lexa Acties & Nieuws

Lexa reviews (707):

Lexa

Lexa - VROUWEN EN DATINGSITES...

5

Review:
Vrouwen en datingsites... Waar moet ik beginnen?..

Ten eerste zeggen bijna alle vrouwen van leeftijd 18-45 dat mannen alleen voor sex op dit soort datingsites gaan (en misschien klopt dit ook wel voor de helft omdat er nu eenmaal veel geile varkens zijn) MAAR dames als jullie 9/10 x nooit een bericht terug sturen ook op serieuze berichten hoe kunnen serieuze mannen (zoals ik !) een leuk contact zoeken?... Waarom maken jullie dan uberhaupt een profiel aan op een DATING site als jullie toch nooit een reactie geven op ons?.. Ik ben een goed uit ziende jongeman (geen Jude Law of Orlando Bloom ) maar zeker gewoon leuk . + Jullie zijn ook geen faking cameron diaz of charlize theron dus ga alsjeblieft niet arrogant doen en denken dat je alles bent . Nee mensen helaas zitten bijna alle dating sites in Nederland bom vol met mannen die alleen maar op een one night stand uit zijn en vrouwen die allemaal uit zijn op een man die 1000 x knapper is dan zij en daarom nooit kans maken kortom dit heeft allemaal weinig zin en dus je blauw betalen aan dit soort rotzooi dan kan je net zo goed je geld doneeren aan een goed doel want daarmee help je tenminste iemand nog ... Erg triest allemaal .

Sterke punten:
Veel vrouwen en mannen op LEXA .

Zwakke punten:
9/10 vrouwen reageren nooit op je .
Site kost ontzetten veel geld 25 euro voor 1 maand full membership!!
veel profielen zonder foto.

Boy23 beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Premium member en is waardeloos

0

Review:
Nou voor de singel mannen, zoek geen heil in Lexa, Ik ben een redelijk goeduitziende man van 26 en dacht eens op een andere manier een relatie te zoeken. Nu 3 maanden verder, en zelfs de premium optie gekocht te hebben (alle leden kunnen gratis contant met je leggen, dus ook niet betaalde leden) om de drempel wat lager te maken voor de dames, en daarnaast meer dan 20 berichtjes op een dag te versturen heb ik maar 1 bericht terug gehad. En dat was dat zij geen interesse had.. niet dat dat erg is, dat kan, maar 1 bericht na zovelen....beetje vreemd. En voor de mensen die denken dat er meer dan 35000 leden online zijn, dat kan misschien wel, maar dat is wereldwijd dan!!! want na 200 contacten ongeveer krijg ik alleen maar dames uit Engeland en weet ik het van waar... niet echt iets waar ik op zat te wachten. Kortom, ik ben diep teleurgesteld... dit is meer commercie dan een dating site... zelfs via tinder kreeg ik meer dames die echt reageerden en heb van daar 3 dates gehad binnen 3 maanden. Werkt dus stukken beter. Voor de mensen die gaan betalen voor Lexa.. houd dit in je achterhoofd.

Sterke punten:
Geen.... meer commercie dan een dating site... zelfs als je premium member bent word je volgegegooit met berichten om ook de control optie bij te nemen.

Zwakke punten:
- Online leden is niet reeel ( wereldwijd? of niet waar want maar 200 nederlandse vrouwen getelt en niet 35000)

- Je wordt volgegooit met berichten om steeds extra membership erbij te nemen.

- Niet veel dames zijn echt actief... na 20 perichten gedurende 3 maanden maar 1 response.

- Er word een illussie gewekt dat je populair bent.

Michael beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Oppervlakkig en duur

3

Review:
LEXA.nl is een op het oog aantrekkelijke website maar zit je er eenmaal een week of 2 en je merkt dat de website saai en dood is .
De meeste vrouwen erop zijn ontzettend oppervlakkig zelf zien ze eruit als arrogante bitches maar jij als man moet er perfect en lief uit zien willen ze je een bericht sturen . De website zelf is ook erg duur volgens mij moet je 15 euro per maand betalen om alle funcites te kunnen doen zoals chatten en zien wie jou profiel bekeken heeft . Nee ik raad deze site niet aan .

Sterke punten:
Veel mensen een van de grootste datingsites van Nederland en Belgie.

Zwakke punten:
Veel profielen zonder foto
Duur abbonoment .
Arrogante wijfen .

Gast92 beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Nog niet helemaal uit...

0

Review:
Ik ken LEXA wel aan een tijd maar ben pas sinds kort serieus een profiel gaan aanmaken omdat ja je ziet er toch reclamen van op TV enzo en het staat bij de meeste top 10 ook bovenaan dus dan denk je ja zal toch wel goed moeten zijn he ? .. Nou tot nu toe nee... alles gaat vrij traag.. (het lijkt bijna expres zo te gaan) maar als je iemand bijvoorbeeld een flirt stuurt dan krijg je meestal helemaal geen reactie en als het wel zo is dan krijg je pas een reactie na een paar weken ofzo .. Nee ik zou niet zeggen ja ga betalen voor deze site maar ik zou ook niet weten welke datingsites dan wel erg goed zijn en waar je binnen 1 maand een paar leuke dates kan krijgen .. Ik geef LEXA een 6/10 .

Sterke punten:
Serieuze beoordelingen ze stellen je veel vragen die er toe doen om een goede match te vinden . Site ziet er leuk uit profiel foto's alleen klein (die zijn wel te vergroten ) . Bekende website.

Controles op fotos dus je hoeft je niet zorgen te maken dat je alleen piemels en kutjes ziet .Zwakke punten:
- Altijd veel mensen online maar de site zelf lijkt dood , vast en zeker 80% van de vrouwen die erop zitten zijn alleen aan het wachten tot jij het eerste bericht stuurt en dan vaak sturen ze niks terug .

- Kost geld hoorde ik VEEL GELD automatische incasso dus uitkijken!

- Er zijn meer gratis leden dan betaalde leden dus de meeste mensen kunnen jou niet eens bericht sturen of terug sturen .

- Veel mensen zonder foto die jou profiel dan gaan bezoeken dan denk je wtf ?

-

Kobitje beveelt Lexa aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Afrader!

0

Review:
Tsja, het leek leuk, nieuwe vrouwen leren kennen via internet. Lexa is een van de bekendere spelers van de Nederlandse datingmarkt en daarmee een voor de hand liggende keuze. Maar een aanrader? Zeker niet. Er zitten veel nepprofielen tussen om het mooie gedeelte van de vrouw te laten zien. Het andere deel prikt aan je ogen.
Zeer prijzig. Veel spam.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen enkele knappe vrouw
Nepprofielen
Duur
Veel mails

Yoshi beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Lexa steelt ook je geld

1

Review:
Het lijkt wel alsof elke datingsite met dat kut keurmerk je geld steelt.
ook hier stelen ze je geld door automatische incassos te doen, zelfs als je geen account meer hebt, PAS ER VOOR OP !

Jasper beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - TIP

0

Review:
Lexa is inderdaad nep, veel nep profielen ( die ze dan entertainment profielen noemen) nou weinig entertaining aan natuurlijk. Maar ik had dit gelukkig vrij snel door. Je kunt dus binnen een aantal dagen 15 dacht ik zo uit mijn hoofd, je lidmaatschap opzeggen en je geld terugvragen....

Dus beste mensen, vraag gewoon je geld tijdig terug, want niemand wil betalen voor bedrog toch?

Sterke punten:
Je kunt je geld terug vragen!
( bij andere ook hoor, maar ze deden dit netjes en snel)

Zwakke punten:
Tja, 98% nep enzo. dus zwakke punt zal zijn:
JE WILT JE GELD TERUG!

dennis beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Lexa totale fake of werken de vrouwen voor Lexa?

0

Review:
Ik ben een paar keer lid geworden van relatieplanet en wat mij opvalt is dat vrouwen het denk ik als tijdverdrijf doen of inkomsten krijgen van relatieplanet om op de site te staan en mannen te daten en wel om de volgende redenen:

1- Soms krijg je een email adres van ze of mobiele nummer maar na een paar dagen zeggen ze dat ze een date hebben gehad en de ware hebben gevonden,wat heel bijzonder is is dat je ze dan dagelijks online ziet.
2- Je krijgt email adres en soms nummer en na een paar dagen zeggen ze teveel van hun oude liefde te houden en derhalve dus contact willen verbreken.
3-Vaak als je ze op de site een bericht stuurt dan hoor je helemaal niks van ze terwijl ze online zijn.
4- Je hebt mazzel en je hebt een date,betaalt het etentje en na het etentje vinden ze het klikken enz,eenmaal thuis klikt het niet meer of willen ze terug naar hun oude liefde.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Waardeloos,de vrouwen staan er voor de sier

Jos beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Geen fijne site

0

Review:
Ik ben niet weg van Lexa. Nou ben ik al jaren lid (niet betalend) en 'vroeger' kon je zien wie jouw profiel bekeken had.
Dan had je een paar bezoekers per maand. Op een gegeven moment is dat veranderd en nu is het alleen te zien als je betaald.
Vreemde is dat vanaf het moment dat het veranderde ik ineens een veelvoud aan bezoekers kreeg. Ik was ineens razend populair...
Kijk, daar trap ik nou niet in. Ik hou niet van sites die willens en wetens de kluit belazeren. dat ligt er zo dik op. Hoe dom denkt Lexa dat hun publiek is?

Sterke punten:
Je kan er gratis lid worden. Of dat nou een sterk punt is, want dat kan bij de meeste sites.

Zwakke punten:
Ik voel me beduveld worden. Ik voel me ook niet erg serieus genomen op deze site.
Afrader, er zijn veel betere sites te vinden.

Rob beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Lexa is nep!!

0

Review:
Ik heb na lang aarzelen ook eens een profiel aangemaakt op lexa.nl. De eerste dagen kun je alles doen en krijg je heel veel profielbezoeken, tot wel 10 per dag. Na een dag of drie kon ik ineens geen foto's bekijken of berichten sturen, maar ondertussen bleven de profielbezoeken maar komen. Na een week had ik er al bijna 50, maar ik kon dus niet zien wie de bezoekers zijn. Het waren nagenoeg allemaal dames die ik 40 tot 45 jaar oud zijn, terwijl ik op mijn profiel een leeftijdscategorie heb aangegeven van 23-30 jaar. Dat lukt dan wel via je eigen e-mailbox, maar dan kun je bijvoorbeeld foto's niet groter maken. Uiteindelijk heb ik een abonnement voor 3 maanden genomen dat nu bijna afgelopen is. Sinds dat ik het abonnement heb ik slechts een paar profielbezoeken ontvangen en slechts af en toe een aanbieding voor een of andere extra, betaalde service.

Dus Lexa.nl niet intrappen!!

Jan beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Lexa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Lexa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lexa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Lexa