Lexa - 699 Reviews

Lexa Logo

8.2% aanbevolen, 699 Reviews

Lexa over zichzelf:

Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

Lexa is een van de snelstgroeiende dating-sites van Nederland.

Op Lexa.nl kun je een partner vinden voor een relatie of gewoon een vriendschappelijk contact. Het is mogelijk om op Lexa een eigen profiel aan te maken en contact te leggen met andere members.

Elke minuut schrijven nieuwe singles uit heel Nederland zich in op Lexa. Zij zijn op zoek naar een leuke date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Lexa biedt haar members een betrouwbare en veilige omgeving en is daarom ook verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland.

Bezoek Lexa
Lexa
1 stars, 699 Reviews

Lexa Details

Hits: 23506

URL: http://www.lexa.nl/

CategorieŽn: Algemene Datingsites

Reviews: 699

Bezoek Lexa

(8.2% aanbevolen)

Lexa Verwijderen

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Bezoek Lexa

(8.2% aanbevolen)

Lexa Kosten

Bij Lexa kun je een Lexa Full Membership aanvragen. Met een Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership heb je allerlei voordelen. Zo kun je onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. Voor een Lexa Full Membership worden door Lexa kosten berekend. Voor 1 maand worden door Lexa kosten van Ä 24,95 of hoger berekend, afhankelijk van je abonnementsvorm. Lexa korting kan verkregen worden door een abonnement voor bijvoorbeeld 6 maanden te nemen, dit kan vanaf Ä 9,95 per maand. De kosten van Lexa variëren per abonnement.

Lexa Acties & Nieuws

Lexa reviews (699):

Lexa

Lexa - Geen fijne site

0

Review:
Ik ben niet weg van Lexa. Nou ben ik al jaren lid (niet betalend) en 'vroeger' kon je zien wie jouw profiel bekeken had.
Dan had je een paar bezoekers per maand. Op een gegeven moment is dat veranderd en nu is het alleen te zien als je betaald.
Vreemde is dat vanaf het moment dat het veranderde ik ineens een veelvoud aan bezoekers kreeg. Ik was ineens razend populair...
Kijk, daar trap ik nou niet in. Ik hou niet van sites die willens en wetens de kluit belazeren. dat ligt er zo dik op. Hoe dom denkt Lexa dat hun publiek is?

Sterke punten:
Je kan er gratis lid worden. Of dat nou een sterk punt is, want dat kan bij de meeste sites.

Zwakke punten:
Ik voel me beduveld worden. Ik voel me ook niet erg serieus genomen op deze site.
Afrader, er zijn veel betere sites te vinden.

Rob beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Lexa is nep!!

0

Review:
Ik heb na lang aarzelen ook eens een profiel aangemaakt op lexa.nl. De eerste dagen kun je alles doen en krijg je heel veel profielbezoeken, tot wel 10 per dag. Na een dag of drie kon ik ineens geen foto's bekijken of berichten sturen, maar ondertussen bleven de profielbezoeken maar komen. Na een week had ik er al bijna 50, maar ik kon dus niet zien wie de bezoekers zijn. Het waren nagenoeg allemaal dames die ik 40 tot 45 jaar oud zijn, terwijl ik op mijn profiel een leeftijdscategorie heb aangegeven van 23-30 jaar. Dat lukt dan wel via je eigen e-mailbox, maar dan kun je bijvoorbeeld foto's niet groter maken. Uiteindelijk heb ik een abonnement voor 3 maanden genomen dat nu bijna afgelopen is. Sinds dat ik het abonnement heb ik slechts een paar profielbezoeken ontvangen en slechts af en toe een aanbieding voor een of andere extra, betaalde service.

Dus Lexa.nl niet intrappen!!

Jan beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - bedonderd

2

Review:
Drie jaar geleden ben ik gescheiden mijn toenmalige vrouw had al meer dan een jaar een ander wat volgt is een lange periode van verwerken uiteindelijk op aanraden van familie op een datingsite LEXA dus ,heeft heel wat moed gekost om mij te laten inschrijven eerst gratis lid bijna twee honderd reacties in drie dagen maar ja als je wilt reageren moet je betalen dus een lidmaatschap van een maand aangegaan, nooit meer wat gehoord op twee berichten na, een uit Cuba en een uit suriname nergens om maar dat stond niet in mijn profiel oproep vervolgens waren ze ook een stuk ouder.
Later lees ik dat er ook gebruik word gemaakt van fictief profiel entertainment maar niet van valse profielen wie kan mij zeggen wat het verschil is ? voelde mij weer besodemieterd.
Voor mij nooit!!! geen datingsite meer hoe verder weet ik niet ,ik zie wel hoop dat ik maar zo iemand tegen kom op de ouderwetse manier.

Sterke punten:
betalen

Zwakke punten:
Alles wat je maar kunt bedenken

Andre beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Dit is dus nep.

2

Review:
Na wat teleurstellende ervaringen (zacht uitgedrukt) met andere sites deze maar eens geprobeerd.

Dit is echt de grootste nepper. Ik ben net begonnen met mijn profiel in te vullen en nog lang niet klaar als er al drie mailtjes binnenkomen dat er iemand in mij geïnteresseerd is. Klik hier om het profiel te bekijken staat erbij. Nou dan proberen we dus maar. Uiteraard komt er dan geen profiel maar en pagina om een abonnement af te sluiten.

Hoe kan dit? Er staat nog niets in mijn profiel? Wie is er geïnteresseerd in een leeg profiel? Zijn de dames op deze site echt zo wanhopig dat ze ieder profiel aangrijpen? Ik denk het niet. Gaandeweg is mij wel duidelijk dat ook deze site alleen maar abonnementen wil verkopen en dat list en bedrog valide instrumenten te zijn om dit te doen.

Ik ga mijn profiel verder niet afmaken en me direct weer van deze site uitschrijven.

Sterke punten:
Niet kunnen vinden.

Zwakke punten:
Overduidelijke nepberichten dat er iemand in je geïnteresseerd is nog voor je echt ingeschreven bent.

Cookie beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Vre-se-lijk

0

Review:
Oké... je besluit online te gaan daten. Omdat je in de reclame doodgegooid wordt met Lexa, op de radio, op de tv, in de tijdschriften, op internet... en er (logischerwijs) miljoenen leden zijn, denk je: laat ik Lexa ook eens proberen. Je krijgt 3 dagen full membership dus kun je eerst even testen voor je begint: GOD ZIJ DANK! Want wat was ik snel weg daar...

Nou... ik wist niet hoe snel ik weer weg moest komen. Het leek wel een digitale kermis. Mijn hele scherm stond van linksboven tot rechtsonder vol met berichtjes, kliks, likes, favorieten, knipogen en weet ik veel wat nog meer! Bliep, floep, plieng, ploing.... allemaal geluidjes... Waar komen ze vandaan?!! En ik kon dat NERGENS uitzetten. Lexa vind het blijkbaar nodig je van alle profielbezoeken en alle acties die je bezoekers vervolgens uitvoeren een melding te sturen. In minder van 5 minuten had ik 150 berichtjes te pakken. WTF?! Meer als 3 kwart daarvan zal zich mijn profiel niet eens meer herinneren wed ik, maar jij als "bezochte" wordt bedolven onder de berichtjes. Iedere willekeurige Jan Doedel uit weet ik veel waar kan je een bericht sturen. Er is totaal geen ranking of matching, wat het geheel vreselijk onoverzichtelijk maakt.

Je beginpagina begint al met een lijst profielen waar je heel snel doorheen kunt klikken. Later kwam ik er dus achter, dat al die mensen dan een bericht/popup krijgen dat je hun profiel hebt bezocht of weet ik veel wat. Waardoor die je allemaal een bericht gaan sturen. Ook krijg je DAARNAAST nog ineens iedere dag 'match suggesties', wat een soort vleeskeuring is? Je ziet alleen een foto, geen leeftijd, geen woonplaats, helemaal niks. En dan moet je zeggen of het iets voor je is? Je kunt het profiel ook niet bekijken. En iedere dag opnieuw, geheel willekeurig? Ik zie het nut van deze functie niet in.

Veel opties is normaal leuk, maar overdaad is killer bij Lexa. Net zoals de vele reclame van Lexa (overal waar je kijkt of komt) overkill is. Lexa is de grootste datingsite van Nederland dankzij die reclame ja....
Maar goed.... overdaad dus. Je kunt elkaar op zo veel verschillende manieren (winks, favo's, kliks, likes, chats, mails) contacteren dat je er gek van wordt. Bovendien kom je op deze site niets nieuws tegen. Want exact dezelfde mensen die mij op RelatiePlanet en/of Pepper iets stuurde, deden dat hier ook gewoon weer??!! Ik wil niet insinueren dat er dubbele profielen opstaan, maar ik denk wel dat veel mensen NAAST Lexa, ook nog op RP of Pepper of andere sites zitten. Niks nieuws onder de horizon dus... (in mijn geval dan). Hoogst irritant enkel... Heb je net met veel pijn en moeite iemand afgewezen op de ene site, proberen ze het via de andere gewoon weer??!

Anyway... frustratie alom. Wil je bovendien van al die toeters en bellen af, dat kan, maar dan moet je GROF geld betalen. En anders, lekker door toeteren in de kermis.

Ik kwam er wel achter dat je via LexaMore (blijkbaar een ander deel van Lexa) een heel uitgebreid persoonlijkheidsrapport kunt doen. Dat vond ik wel leuk! Bij LexaMore kun je overigens niet eens foto's bekijken dus daar was ik zo weer uitgekeken....
Ik heb dus lekker die test gedaan en gekopieerd en mezelf daarna snel uitgeschreven. Wat een kermisattractie zeg...

Sterke punten:
Je kan via LexaMore een uitgebreide persoonlijkheidstest doen, wel leuk!

Zwakke punten:
Eigenlijk alles. Deze site heeft het echt niet begrepen. Het hoge aantal leden komt puur en alleen door de (eveneens) overkill aan reclame waar je ook kijkt of komt. En sommige stalkermensen vinden het vast fantastisch dat ze mensen zo kunnen bedelven onder de berichten als op Lexa, maar ik niet hoor.

Amanda beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Lexa - niet succesvol

0

Review:
Ik sta al een jaar ingeschreven op Lexa. Echter, tot nu toe heb ik 20 berichten ontvangen en slechts een handvol flirts, vooral van veel te oude vrouwen. Ik heb (grof) geld betaald voor een lidmaatschap, ik heb op andere sites ook altijd veel reacties gekregen. En hier heel erg weinig!

Sterke punten:
Uitgebreide zoekfunctie
Uitgebreide mogelijkheden om iets over jezelf en je ideale partner neer te zetten

Zwakke punten:
Door een computer geregiseerde datingsite met wel heel veel onechte profielen .

Jano beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Nummer 1 op Klachtenkompas van de Consumentenbond

8

Review:
Op de site Klachtenkompas.nl van de Consumentenbond staat Lexa op nummer 1 in de categorie Datingsites met 234 klachten, vrijwel allemaal over de automatische incasso's.
Hiervan zijn er 161 klachten afgehandeld, 6 klachten zijn in behandeling en er zijn 67 klachten waar geen reacties van zijn.

Zoals ik al zei is de Klachtenkompas van de Consumentenbond die voor de categorie Datingsites het keurmerk Veiligdaten hebben.
Lexa bezit het keurmerk Veiligdaten en automatisch ook het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Lexa is ook nog de website van het jaar 2013.

Er is nog een website waar je ook kunt klagen over datingsites, maar daar wordt in deze categorie vrijwel niets opgelost. Dat is de site Klacht.nl, klagen over datingsites heeft op die site weinig zin.
Op Klacht.nl staat Lexa op nummer 2 in de categorie datingsites, met een oplospercentage van 1%, op nummer 1 staat Badoo met een oplospercentage van 0%.

Ik zou hiermee zeggen, trek je conclusies over de betrouwbaarheid van Lexa, de Consumentenbond voor wat betreft het keurmerk Veiligdaten en de website van het jaar.

Aan alle banken zoals ING, RABO, ABN AMRO, SNS, ASN, Triodos enzovoorts zou ik ze adviseren om de mogelijkheid tot automatische incasso's voor Lexa en LexaMore te blokkeren.Sterke punten:
Uitstekend in het incasseren van het geld van je rekening.
Nummer 1 op de site van Klachtenkompas.nl in de categorie datingsites
Nummer 2 op de site van Klacht.nl in de categorie datingsites.

Zwakke punten:
Onterecht het keurmerk Veiligdaten.
Onterecht de Website van het jaar 2013
Stopzetten van automatische incasso's en lidmaatschap heel ingewikkeld.

Dirk beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Lexa en Lexamore

0

Review:
Lexa en lexamore zijn twee afzonderlijke sites, waarvoor je je kunt aanmelden. Als je je abonneert op Lexa, dan krijg je aanbiedingen voor lexamore een dienst waarvoor je apart betaalt. Lexa membership houdt in dat je kunt kijken wie er online zijn, berichtje kunt sturen of chatten. Voor andere functies moet je bijbetalen. De groep leden in de regio is zeer beperkt. Lexamore stelt vragen om een profiel van je te maken, dit profiel te gebruiken om een match te vinden. Dit is een aparte dienst waarvoor je ook een apart abonnement moet afsluiten. Ik heb zelf sterk mijn twijfels over beide diensten. Er zit een automatisch proces aan te grondslag die je mails stuurt en notificeert wanneer iemand je profiel bekijkt. Met name de profielen op Lexamore zijn regelmatig ficatief: profielen die je profiel bezoeken hebben random repeterende voor en achternaam, leeg profiel. Als je het mij vraagt is het een bedrijf dat een hoop lucht verkoopt.

Sterke punten:
mooie site

Zwakke punten:
een luchtkasteel
geen full member met toegang tot alle functionaliteit
nep profielen

Erwin beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Lexa = dwaling

0

Review:
Als je een tijdje niet op de website komt krijg je flirts. Als je die profielen wilt bekijken zijn ze verwijderd. Ik kreeg een bericht van iemand, die heb ik netjes 'afgeschreven', vervolgens zie ik dat hij aan mijn favorieten is toegevoegd. Een leuke vent had mij als favoriet toegevoegd, ik voeg hem ook toe en ineens ben ik favo af. Twee weken later ben ik weer favo van hem, ik stuur hem een bericht of hij mij echt leuk vindt, wat bleek? Hij wist niet eens hoe je iemand als favo kon bestempelen. Keihard bewijs dat Lexa gewoon oplichterij is!

Sterke punten:
X

Zwakke punten:
Alles!

M. beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Geldklopperij

0

Review:
Helaas blijk je bij Lexa al heel snel geld te moeten overmaken om uberhaupt iets te kunnen. Een Full membership is misleidend, het is slechts een zeer basaal abonnement dat zijn geld niet waard is. Constant loop je tegen extra betaalschermen aan, ook voor de meest basale functionaliteit. De betalingen zijn laagdrempelig en door een huisdier die over je mobiele telefoon loopt te doen. Contact daarna is wazig en vooral onduidelijk.
Veel profielen, vaak mail maar weinig nuttigs en leuks. Allerlei mensen reageren die totaal niet aansluiten bij je zoekprofiel, kan wel maar weer extra betalen. En zo moet je voor iedere scheet extra betalen. Te duur voor het gebodene.

Sterke punten:
Chatfunctie
Aantrekkelijke site
Illusie van goede functionaliteit
Gratis events in de buurt

Zwakke punten:
Duur
nog duurder
Nog duurder
zonder extra abonnementen weinig functionaliteit
reacties die niet relevant zijn
vervuiling door gratis members die niks kunnen
slechte service / communcatie

Schrijf ook een review over Lexa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Lexa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lexa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Lexa