Lexa - 682 Reviews

Lexa Logo

8.3% aanbevolen, 682 Reviews

Lexa over zichzelf:

Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

Lexa is een van de snelstgroeiende dating-sites van Nederland.

Op Lexa.nl kun je een partner vinden voor een relatie of gewoon een vriendschappelijk contact. Het is mogelijk om op Lexa een eigen profiel aan te maken en contact te leggen met andere members.

Elke minuut schrijven nieuwe singles uit heel Nederland zich in op Lexa. Zij zijn op zoek naar een leuke date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Lexa biedt haar members een betrouwbare en veilige omgeving en is daarom ook verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland.

Bezoek Lexa
Lexa
1 stars, 682 Reviews

Lexa Details

Hits: 22015

URL: http://www.lexa.nl/

CategorieŽn: Algemene Datingsites

Reviews: 682

Bezoek Lexa

(8.3% aanbevolen)

Lexa Verwijderen

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Bezoek Lexa

(8.3% aanbevolen)

Lexa Kosten

Bij Lexa kun je een Lexa Full Membership aanvragen. Met een Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership heb je allerlei voordelen. Zo kun je onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. Voor een Lexa Full Membership worden door Lexa kosten berekend. Voor 1 maand worden door Lexa kosten van Ä 24,95 of hoger berekend, afhankelijk van je abonnementsvorm. Lexa korting kan verkregen worden door een abonnement voor bijvoorbeeld 6 maanden te nemen, dit kan vanaf Ä 9,95 per maand. De kosten van Lexa variëren per abonnement.

Lexa reviews (682):

Lexa

Lexa - Slecht

0

Review:
Na ingeschreven te zijn is iedereen op zoek naar je en loopt je e-mailadres vol van mensen die je willen zien, dus Full member geworden.

Wat blijkt als Full member kan je dus foto's kijken maar de dames kunnen je berichten niet lezen of beantwoorden. Je bent dus berichten aan het verzenden naar zeg het maar ?

Dan moet je een Premium memberschip kopen en betaal je dus dubbel ! Eerst als Full member en later voor je Premium.

Vergeet niet na 24 uur van de afschrijving per bank gelijk het te stoppen bij de optie mijn memberschip. Anders schrijven ze later weer geld af van je bankrekening.

Eenmaal een incasso en je wilt van je aankoop afzien kan je 8 weken op je geld wachten.

Sterke punten:
Totaal niet.

Begin er nooit aan en kijk goed eerst hoeveel leden er soms al maanden niet meer actief zijn geweest op de site waarvan nog foto's/profielen staan.

Soms staat er laatst online/actief 1 2 of 3 maanden geleden.

Lexa zou ( leden) die niet betalen of al maanden niet meer actief zijn van de site moeten halen en dan heb je het juist aantal (leden).

Dat betekend nog niet dat die (leden) inschrijvingen ook Full member zijn en je berichten kunnen lezen.

Zwakke punten:
Heel veel.

Ze laten je full member worden en als je echt aan iemand berichten wil versturen of met ze chatten moet je premium member worden en betaal je dus dubbel.

Ron beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Lexa bedonderd de boel!

0

Review:
Ik heb via Lexa contact gelegd met een alleraardigste jongeman. We hebben wat over en weer bericht, maar ineens blokkeert Lexa elke berichtenstroom. Hij is wel degelijk geïnteresseerd, want hij stuurt me wel flirts en zelfs de vraag waarom in niet reageer, maar geen enkel berichtje komt bij hem aan! Dus het argument dat niet alle mannen reageren omdat ze simpelweg geen interesse hebben wat ze naar mij aanvoeren is op basis van deze volgorde van gebeurtenissen klinkklare onzin!

Dit is al een keer eerder gebeurd, dat was een member die zijn abonnement moest verlengen om weer in contact te komen, maar ook toen werd na 2-3 berichtjes de berichtenstroom weer bewust door Lexa gesaboteerd! Wederom, deze member had duidelijk interesse, we waren aan het overleggen over een afspraak en nadat de berichtjes niet meer aan leken te komen heeft hij nog flirtjes gestuurd en mij toegevoegd aan zijn favorieten. Vreemd gedrag voor een man die geen interesse heeft!!!

Bij deze klachten heeft Lexa stront in de ogen, want hoe je het ook brengt blijven ze gewoon zeggen dat het komt omdat "de member geen interesse in je heeft en dus niet reageert, daar hebben ze geen invloed op". Maar dat verhaal trek ik sterk in twijfel. Ik raad NIEMAND aan OOIT op Lexa een abonnement te kopen, en ik boycot de boel vanaf nu! Knap asociaal dat ze je voor die "service" wel even 60 euro laten neertellen! Bah stelletje asociale geldwolven. Ze staan gewoon bewust het liefdesgeluk van mensen in de weg!

Sterke punten:
GEEN STERKTE PUNTEN

Zwakke punten:
- Beroerde service
- Oplichting
- Bewuste sabotage

Loes beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Geld wolven

1

Review:
Ik had mezelf net ingeschreven n.a.v iemand die zei een leuke man voor me te hebben zien staan op Lexa. Ik betaalde zo'n 38 euro.Ik was nog niet bekend met de site en zag een leuke persoonlijkheids test die ik aan klikte; Ik dacht dat dit mijn `zoektocht; zou vergemakkelijken. Vond het wel raar dat ik opnieuw mijn gegevens in moest schrijven. Toen bleek ik opeens ook lid te zijn van Lexamore..? Ik kreeg tientallen reacties van leden. Ontzettend leuk, maar toen ik die aanklikte stond er slechts een zinnetje, en moest ik opnieuw betalen want dan was ik lid van lexamore.. Waar heb ik verdomme dan die 38 euro voor betaald? Ik schreef een klacht.Eigenlijk had ik het met Lexa ook meteen al gehad. Wilde mijn geld terug. Volgens de NL en europese wet namelijk heb je recht op teruggave binnen 14 dagen tijd. Na enkele dagen een mailtje op mijn klacht. "wat vervelend voor je" We zullen je lidmaatschap na 3 maanden beëindigen als je dat wilt en je uitschrijven op lexamore, maar recht van teruggave heb je niet, want je hebt al gebruik gemaakt van Lexa Ja dat klopt ik had wat rond gekeken. Lexamore is volgens hen een andere website en daarom moet je daar geld voor betalen; niets met lexa te maken. Onlangs ontving ik echter een mailtje van lexa's Amber en daar kwam de persoonlijkheids test weer! Ik schreef een 2e klacht dat ik dit heel erg misleidend vond.Er staat een bericht van `Amber van Lexa' die je iets aanbiedt dan heeft die toch wel degelijk iets te maken met lexa? "ik ontving zojuist een mailtje met de tekst "U heeft het verkeerd begrepen..en kreeg de standaard uitleg die ook ergens op de site te vinden is.- Geldwolven! Bah! -

Sterke punten:
ik `mag' gratis naar een georganiseerde singles avond toe en mag 2 vrienden uitnodigen. Ik ga erheen gewoon omdat ik nieuwsgierig ben en ook omdat ik dan minstens het gevoel heb dat ik iets krijg voor die 38 euro. Ik vrees dat ik ergens toch nog moet gaan betalen, dat de drankjes goud kosten of als ik met iemand in gesprek ben misschien onmiddellijk een cheque uit moet schrijven.. misschien wordt ik wel geëxecuteerd n.a.v mijn 2 klachten..je weet t niet..?

Zwakke punten:
vrijwel alles

Anna Maria beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - lexaless

3

Review:
Het spijt me zeer maar wat is deze site achteruit gegaan. Jaren gelden mijn toenmalige vriendin daar gevonden. Echt nu is die relatie over en wil ik natuurlijk een nieuwe. Dus ik dacht laat ik weer eens op lexa gaan. De site is nu heel anders. Zoekfuncties die het vrijwel nooit goed doet. Heel veel profielen van leden die niet meer actief zijn. Je kunt niet zien wat voor soort lidmaatschap iemand heeft. Nep berichtjes op het moment dat je nog iet betaald hebt. Echt 1 doffe ellende. Ik ben er van overtuigd dat zeker 50% van de profielen niet meer actief zijn, dus van mensen zijn die gratis lid zijn, maar eigenlijknooit meer op lexa komen. Dan heb je je nog al die buitenlandse profielen van dames die je op deze wijze proberen op te lichten. Keer contact gehad met 1 ervan, engelstalig, of ik toch geld wilde overmaken via western union omdat haar zoon ziek was en ze langs wilde komen bla bla allemaal oplichting. Nee lexa, jullie scoren geen punten.

Sterke punten:
- Op het oog ziet het er goed uit.
-chatfunctie

Zwakke punten:
- Veel inactieve profielen
- veel profielen van buitenlandse oplichters
- Automatische verlening van je abo, moeilijk opzegbaar.
-zoekfunctie werkt niet goed.
-nepberichten op je over te halen tot betaalt lidmaatschap.

dennis beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Waardeloze site

2

Review:
Toen ik nog geen betalend lid was werd ik overstelpt met bezoekjes....nu ik betalend lid ben voor 1 maand weinig tot geen bezoekers, terwijl ik dagelijks een paar mailtjes krijg dat mijn profiel zo druk bezocht wordt hahahaa 2 bezoekjes zeker wel...20 augustus is mijn maand voorbij en dan voor mij nóóóóít geen Lexa meer!!!

Sterke punten:
Liegen als de beste!!

Zwakke punten:
Teveel om op te noemen!

Seeley beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Bedriegers en geldwolven

0

Review:
Lexa wordt beheerd door een team geldwolven dat in elk geval niet het belang van de klanten dient. Een serieuze klacht wordt niet beantwoord, omdat men dan moet toegeven de zaak te bedonderen. Indien men onbetaald lid is hebben veel dames belangstelling voor je profiel, die als sneeuw voor de zon verdwijnt indien men betalend lid wordt. Binnen 1 seconde verdwijnen 19 dames allemaal tegelijk die mij zogenaamd bij hun favorieten hadden staan. Dit kan natuurlijk niet, zoals een ieder normaal denkend mens zal begrijpen.
Ben zelf een maand lid geweest, maar toen was de belangstelling minimaal wat betreft het aantal dames dat mijn profiel bezocht had.
Op mailtjes die ik naar een aantal dames zond, heb ik nooit 1 reactie terug ontvangen. Nepprofielen? Ik denk dat er een groot aantal fakers zijn!
Met veel moeite heb ik uiteindelijk mijn betaling weten stop te zetten.
Ik sta meer uit gemakzucht nog als niet-betalend lid op de site. Eigenlijk meer uit een soort nieuwsgierigheid, maar heb er absoluut geen enkel vertrouwen meer in.

Sterke punten:
Innen van de betaling en bij niet zelf actief of te laat opzeggen het innen van de volgende maand. Het lijkt op het eerste gezicht best wel aardig, maar schijn bedriegt.

Zwakke punten:
De ervaring heeft geleerd dat de site onbetrouwbaar is. Het lijkt me onzinnig om hier geld aan te spenderen. De vrouwen die een redelijk goede indruk maken staan ook extreem lang op de site. Zoeken zij wel serieus of bestaat alleen hun kunstmatig aangemaakte profiel??

Ton beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Nep profielen

2

Review:
Voordat ik een profiel ging aanmaken had ik wel de reviews gelezen en dacht dat allemaal maar overdreven was. Helaas ben ik ook tot de conclusie gekomen dat het geen eerlijke site is.
Dat mannen niet het fatsoen hebben om netjes een reactie terug te doen daar kan Lexa niets aan doen, maar dat er zoveel fake profielen op staan dat is wel de fout van Lexa. Vaak hebben ze dan maar 1 foto, sturen berichtjes midden in de nacht en zijn vaak eigen ondernemers.
Op het moment dat je lidmaatschap bijna verloopt krijg je meer dan 50 bezoekers per dag en de nodige flirts. Maar let dan wel op om 3 dagen van te voren je lidmaatschap op te zeggen anders zit je er nog een maand aan vast zonder dat je het door hebt.

Sterke punten:
Veel keuze aan mannen.

Zwakke punten:
In 1 zin: het is een oneerlijke site

Ingrid beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Lexa oplichterij

0

Review:
Lexa pretendeert de beste dating site te zijn, maar de kans op contact lijkt heel veel groter dan het in werkelijkheid is. Er zijn zogenaamd duizenden members, maar het heeft er alle schijn van dat hooguit 5% actief member is. De rest is al lang niet meer lid of heeft de inschrijving nooit voltooid.

Na 3 maanden serieus selecteren ben ik bij ieder profiel op "ja ik ben geïnteresseerd" gaan klikken. Inmiddels een paar honderd profielen verder nog geen enkele reactie, behalve in gebrekkig Engels een huwelijksaanzoek om iemand te helpen immigreren... En nee, ik ben niet hondslelijk en heb ook geen afschrikwekkend profiel...

Weggegooid geld dit lidmaatschap.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
chatfunctie werkt niet, je weet nooit of berichten wel of niet aankomen, je wordt alleen maar gevraagd om meer te betalen om de "kans op succes" te verhogen. Je kan op alle profielen elke dag weer op "ja ik ben geïnteresseerd" klikken, zonder dat er iets wijzigt. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Martin beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Ervaringen met LEXA en contact met vooral NIET led

1

Review:
Het leek zo leuk, veel ingeschreven mannen, veel informatie maar langzaam drong de werkelijkheid naar binnen. Veel mensen zijn al LANG geen member meer. Ze zijn niet onbeleefd, dacht ik eerst, waarom krijg ik geen reactie. Welnee geen lid meer. Zelfs in de daily six, drie keer gewoon eens gepolst en ja hoor al maanden geen lid meer. Mijn matches volgens Lexa waren vooral mannen in een ver land, vroeg ik niet om. De mannen die mij bezochten waren vooral op zoek naar een jongere partner, ik ben 56 dus dat zegt genoeg,
Ben een leuke, goed opgeleide en zelfstandige vrouw maar je zou er een minderwaardigheidscomplex van krijgen. Gestopt dus en toen ik netjes in mijn profiel wilde zetten dat ik niet meer beschikbaar ben werd het geweigerd door LEXA.
Dat mag je dus niet zeggen, duizenden leden hebben ze, ja maar hoeveel zijn er actief. Ze bieden zelf niet actieve leden/members aan.
Het is dus weer een heel mooi verhaal met misschien voor sommige mensen een happy end maar LEXA is niet eerlijk. Het zou een site sieren als er alleen mensen lid kunnen zijn die betalen en na stoppen direct verwijderen. Zelf wilde ik netjes aangeven ik ben niet beschikbaar.... Maar nee dat mag dus niet, we houden de schone schijn op. Als je je dus af begint te vragen waarom zoveel mensen hun profiel niet eens invullen nou dan heeft het hiermee te maken.
Ook ik heb mijn profiel mooi leeg gemaakt dan maar zo. Dating sites gebakken lucht met maar 1 doel lekker geld verdienen. Voor mij misschien kom ik die leuke man spontaan nog tegen en anders jammer... LEXA NOOIT MEER

Anoniem beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Ik ben zelf It'r en ik trapte er in hoe tja hoe

2

Review:
hoe dom kon ik zijn

Ik zelf ben al 25 It'r en weet een hoop maar dit is echt pure oplichting,
zo ook die reclame op tv komt mij de strot uit.
Ik sta er nog geen 5 minuten op kreeg ik berichten van dames die interesse in mij hadden dat ging zo even door tot ik betaald lid werdt.
Wat bleek ze hadden alleen mijn profiel gezien en meer niet,
Dus niemand stond in de lijst van interesse hoe kan dat nou dus als ik naar een profiel van een dame kijkt moet ik dus direct interesse hebben??? vreemd

Dus als ik over straat loop en ik zie een leuke dame dan moet ik meteen interesse tonen moet niet gekker gaan worden toch.

Heb genoeg klachten achter gelaten waarom ik niet kan blacklisten wegens de velen nep profielen die de engelse taal niet machtig waren en waarom dat dus niet werkte en waarom ik wel berichten ontvang maar niets terug kan sturen dit is het antwoord dat ik kreeg lees je ook even mee.


maar goed dat ik firefox heb en java maar WERKT NOG STEEDS NIET

Sterke punten:
Ik ben It'r al 25 jaar en ik heb zoiets nog nooit mee gemaakt
ze luisteren echt niet of zijn doof of slechthorend

Zwakke punten:
Hallo,
In uw bericht geeft u aan dat u geen berichten kunt versturen.
Ik vind het spijtig te horen dat u problemen heeft ondervonden met het versturen van berichten.
Ik heb uw profiel "***" bekeken en heb geconstateerd dat onze site probleemloos werkt.
Om er zeker van te zijn dat het versturen van berichten goed functioneert zijn er een aantal zaken waar u aan moet voldoen.

Allereerst moet u ervoor zorgen dat JavaScript is geactiveerd op uw pc.
Ik wil u aanraden om de nieuwste versie van Firefox te downloaden voor het gebruik van de website. U kunt deze downloaden via de volgende pagina:
http://www.mozilla.com/nl/firefox/personal.html
Wanneer u gebruik maakt van Firefox 8.0, klikt u linksboven in de hoek op de oranje "Firefox" button. Dan kiest u achtereenvolgens de volgende opties:
Opties > Inhoud (tabblad) > hier vinkt u de optie JavaScript aan > Klik op "OK" om te bevestigen.
Gebruikt u een oudere versie van Firefox, dan kiest u bovenaan de pagina voor de optie "Extra" en gaat u als volgt verder:
Extra > Opties > Inhoud (tabblad) > JavaScript inschakelen aanvinken > Klik op "OK" om te bevestigen.

luister mutsen ik gebruik IE heb ook java heb firefox mijn systeem werkt 100%.

Al is bekend dat onze site het beste werkt via Firefox, kunt u ook gebruik maken van Internet Explorer. De nieuwste versie kunt u downloaden via:
http://windows.microsoft.com/nl-NL/internet-explorer/products/ie/home
Bij gebruik van Internet Explorer gaat u allereerst bovenaan de pagina naar de optie "Beveiliging". Dan kiest u de volgende opties:
Extra > Internetopties > Beveiliging (tabblad) > Klik hier op het icoon "Internet" > Vervolgens op "Aangepast niveau" > Onder de categorie "Uitvoeren Scripts" scrolt u naar beneden, en zet u bij "Actief uitvoeren van scripts" en "Java-applets uitvoeren" een vink bij inschakelen > Klik tot slot op "OK" om te bevestigen.

Indien de problemen zich blijven voordoen nadat u de activering van uw JavaScript gecontroleerd heeft, wil ik u vragen de volgende gegevens aan ons door te geven:
Uw besturingssysteem(type en versie)
Uw browser (type en versie)
Eventuele foutmeldingen die u ontvangt
Ook geeft u aan dat u een profiel niet aan uw blacklist kunt toevoegen. Ik wil u vragen om ons de gebruikersnaam toe te sturen van deze member, zodat wij kunnen nakijken wat het probleem zou kunnen zijn.

Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog verdere vragen en/of opmerkingen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Groeten van,
Arie
Het Lexa team de laatste die ik kreeg was toch echt van stijn

jack beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Lexa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Lexa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lexa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Lexa