Lexa - 718 Reviews

Lexa Logo

8.1% aanbevolen, 718 Reviews

Lexa over zichzelf:

Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

Lexa is een van de snelstgroeiende dating-sites van Nederland.

Op Lexa.nl kun je een partner vinden voor een relatie of gewoon een vriendschappelijk contact. Het is mogelijk om op Lexa een eigen profiel aan te maken en contact te leggen met andere members.

Elke minuut schrijven nieuwe singles uit heel Nederland zich in op Lexa. Zij zijn op zoek naar een leuke date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Lexa biedt haar members een betrouwbare en veilige omgeving en is daarom ook verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland.

Bezoek Lexa
Lexa
1 stars, 718 Reviews

Lexa Details

Hits: 24877

URL: http://www.lexa.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 718

Bezoek Lexa

(8.1% aanbevolen)

Lexa Verwijderen

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Bezoek Lexa

(8.1% aanbevolen)

Lexa Kosten

Bij Lexa kun je een Lexa Full Membership aanvragen. Met een Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership heb je allerlei voordelen. Zo kun je onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. Voor een Lexa Full Membership worden door Lexa kosten berekend. Voor 1 maand worden door Lexa kosten van € 24,95 of hoger berekend, afhankelijk van je abonnementsvorm. Lexa korting kan verkregen worden door een abonnement voor bijvoorbeeld 6 maanden te nemen, dit kan vanaf € 9,95 per maand. De kosten van Lexa variëren per abonnement.


Lexa Acties & Nieuws

Lexa reviews (718):

Lexa

Lexa - Onbehoorlijke praktijken

0

Review:
Bij mij is er ongevraagd automatisch geld afgeboekt.
Dat is weliswaar terug te draaien via de bank maar daar moet je dan zelf wel weer achteraan door het te storneren.
Bij een betaling moet de klant er duidelijk op worden gewezen wat de consequenties zijn zoals het te betalen bedrag en of het een automatische afboeking betreft.
Lexa heeft dit heel geniepig verstopt waardoor je plotseling met een afboeking wordt geconfronteerd.
Dit is zeer misleidend en grenst aan oplichting.
Verder kun je ongevraagd lid worden gemaakt van Lexamore waar zomaar zonder toestemming al je gegevens en foto's worden gemigreerd naar Lexamore.
Aarzel niet om rechtshulp in te roepen als je denkt dat er iets niet in de haak is via rechtsbijstand, juridisch loket enz. want je positie is sterker dan je zelf denkt.
Nog verstandiger is om er gewoon niet aan te beginnen en deze problemen vóór te blijven.

Dat je met een gratis lidmaatschap beperkte mogelijkheden hebt en dat er weinig reacties komen op je berichten kun je Lexa niet kwalijk nemen. Gratis lunches bestaan niet en je profiel moet wel aansprekend zijn. Verder heb ik gemerkt dat fakeprofielen snel verwijderd worden.

hans beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Ook de Lexa reclames

21

Review:
Ook de reclamemakers van Lexa zijn hardleers. Alleen maar jonge mensen in de reclames. Als je jong bent is een relatie vinden niet zo moeilijk als je ouder bent wel. De doelgroep is boven de 40, niet in de 20.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Net als alle andere.

Johan beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - lexa geef ik een 4

7

Review:
Je krijgt heel veel berichten om de haverklap.De meeste mensen hebben geen tijd om je contact op te nemen met je als ze jouw nr hebben.

Meeste mannen zijn bezig met hun carriere stoppen amper tijd in het daten heel erg jammer.
Ik heb verder geen problemen met lexa het is wel heel erg duur voor wat daar op zit is geen geld waar meeste zijn grappen makers.

Sterke punten:
Zoeken op functie uiterlijk en andere kenmerken.

Zwakke punten:
Helaas weinig serieus

single beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - LEXA = MALAFIDE !

2

Review:
Lexa is pure oplichting. Site zelf wel OK, maar ze hebben een sluw systeem van automatisch verlengen. Heb net zes maanden doorbetaald zonder één bezoek, omdat ik niet wist dat de betaling na een maand-abonnement gewoon doorliep. Je moet vijf of zes keer 'nee' aanvinken, vergeet je er ééntje dan zit je er aan vast. Geld niet teruggekregen. En nu flikken ze het wéér: een onschuldig ogende pop up over 'Je profiel verloopt binnenkort' en als je hem aanklikt geef je weer 'toestemming' voor automatische betaling. Ik overweeg aangifte tegen deze malafide club van dieven.

Zijn er meer mensen die dit is overkomen? Dan kunnen we gezamenlijk actie ondernemen. Deze vorm van oplichting en verduistering moet stoppen!!

Sherlock beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - waardeloze organisatie achter site

0

Review:
De site oogt wel aardig, leuke date gehad.
De rest is een drama, geeft lang niet altijd de juiste zoekresultaten
Als je zoekterm weinig profielen oplevert dan vul je deze toch gewoon aan met andere rommel.

Kritiek kan men niet tegen, het ontwijken van vragen zijn ze dan ook heel sterk in.
Goed in links en icoontjes plaatsen -om na veel omwegen je afmelding- je lidmaatschap te verlengen (bijna zonder dat je het door hebt).

Lidmaatschap beëindigd, nu maar hopen dat laatste incasso teruggestort wordt

Sterke punten:
ontwijken van vragen

Zwakke punten:
inhoudelijk reageren op een mail
onjuiste zoekresultaten

gast beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - kijk uit

0

Review:
Ik dacht dat ik me uitgeschreven had bij deze puinhoop, bleek het slechts "opgeschort" te zijn. Helaas na 4 maanden ontdekt: weer proberen uit te schrijven, maar om technische redenen kan dat niet meteen (iets met 48 uur zus of zo). Automatische verlenging nu wel verwijderd. Morgen maar weer eens proberen het profiel definitief te verwijderen.

Kijk uit, op een geraffineerde manier kloppen ze het geld uit je zak, that's it. Voor het overige heeft de site weinig te bieden als je twee zinnen foutloos kunt schrijven.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
zie het bovenstaande

Lexa

Lexa - Lexa waardeloos

0

Review:
Lexa is gratis inschrijven en dat is ook het enige dat gratis is, voor de rest kan je er niks mee. Je kunt geen berichten lezen en niet zien wie je een flirt stuurt. Maar je krijgt wel elke keer e-mail toegestuurd van lexa met allerlei mensen die in je geinteresseerd zijn en je flirts sturen, zodra je doorklikt kom je netjes op de pagina waar je moet betalen!!! Als je lid bent kun je berichten sturen, maar als diegene toevallig gratis lid is, kan je wederom niets!!! Alleen als je premium lid wordt, kan je berichten sturen en ook zorgen dat anderen die kunnen lezen en beantwoorden. En je wil niet weten wat dat allemaal kost een gewoon lidmaatschap is al 20 euro p.m. En denk maar niet dat je op je pagina kunt neerzetten dat je gratis lid bent en niet kunt antwoorden, dat wordt meteen verwijderd. Het zijn gewoon een stelletje geldwolven, blijf hier maar heel ver bij weg.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
ondoorzichtig, kost veel geld

jet beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Problemen met het stoppen van autom.betaling

0

Review:
Allereerst het advies: betaal niets, want ze schrijven meer af, dan je denkt. Het is gelukt om de autom.betaling te stoppen van een kennis die zonder dat ze het wist, nog iets erbij had gekocht. Dank zij de handleiding die ik op deze site heb gevonden. Lexa is er heel sterk in om je steeds op het verkeerde been te zetten, als je je wilt afmelden voor automatische verlenging. Je maakt dan meer kans om nog een extra abonnementje aan te schaffen, zonder dat je het weet. Zeer professionele bedriegerij.
Ze hebben niet voor niets het grootste percentage reviews van ontevreden leden. 91,7% van de leden is ontevreden! Inmiddels heb ik in 3 jaar wat ervaring opgedaan met Relatieplanet, E-matching, Match4you en 50plusmatch. Met de 2 laatste heb je het meest waar voor je geld, omdat je als betalend lid makkelijk communiceert met zowel betalende als niet betalende leden. Voor Lexa alleen maar minachting en minachting en minachtig.

Sterke punten:
Zeer professioneel in hun bedriegerspraktijken!

Zwakke punten:
Een welgemeende raad: Begin er a.u.b. niet aan.

Peter beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - vervolg op "Lexa Review - Helpdesk Lexa, geen

0

Review:
Beste Hans, Ik zie jouw naam hier ook wel een tussen de reviews.
Lexa is bagger is een goede benaming.
Ik wilde een profiel aanmaken bij Lexa. Heb daaraan veel tijd besteed. Hun normen gerespecteerd.
Toen ik de brief wilde plaatsen, kreeg ik de melding dat de tekst niet werd geaccepteerd. Maar niet waarom. De automatische censuur van Lexa meldt:
"De profieltekst die je hebt ingevoerd is niet geaccepteerd. Schrijf een nieuwe tekst."
Ik heb Lexa “helpdesk” een brief geschreven met de vraag, of ze konden aangeven welke woorden in mijn brief ongepast waren. Die vraag wordt door ARIE van de helpdesk niet beantwoordt, maar hij geeft aanwijzingen die niet helpen, maar mij veel tijd kosten.
Ik heb mijn profiel met moeite weer bij Lexa kunnen verwijderen en heb ze een cynische brief gestuurd, die ik hier gepubliceerd heb. Arie is de persoon die fout reageerde op mijn twee vragen. Op de eerste vraag werd geen passend antwoord gegeven, op de tweede vraag “hoe verwijder ik mislukte foto’s” kreeg ik geen antwoord of werd door hem niet gelezen.

Bij sterke punten staat:
Omzeilen van antwoorden
Beheer van hun eigen belang
Dat ze zich net zoals anderen “de beste” noemen omdat ze dat zelf vinden. Ze keuren zichzelf.
Kortom, hun sterke kant is dat ze de beste bagger hebben, je kunt maar ergens sterk in zijn.

Ik was boos, heb daarom de brief aan Lexa dus ook bij de reviews geplaatst, realiseerde me niet, dat ie niet te begrijpen was.
Gelukkig heb ik niets betaald.
Een kennis van me is er wel ingestonken. Ze heeft betaald, kan berichtjes sturen, maar weet niet eens of haar berichtje door de ander gelezen kan worden.
Alleen je gegevens invullen is ECHT GRATIS.
Bij E-matching mag je in de eerste 3 dagen in totaal gratis 3 contacten leggen
Bij Relatieplanet mag je altijd gratis standaard-aandachtsberichtjes versturen, waarop een betalend lid kan reageren door een telefoonnummer of mailadres op te sturen.
Bij Match4me en 50Plusmatch kan een betalende ook met niet-betalenden corresponderen.
Voor zover ik weet kun je bij Relatieplanet en Lexa zoeken op afstand. Weet jij misschien nog andere sites, goede sites waar dat kan? Zoeken op provincie is voor mij en ik denk voor bijna niemand een optie. Als je hierover vragen stelt aan de diverse sites beweren ze dat dat de wens van de klant is. Reviews wijzen anders uit.
Ik ben weduwnaar, maar heb nog niet ontdekt waar ik kan filteren op weduwen. Heb jij goede tips?
Groeten, Peter

Sterke punten:
Sterk in bagger en onduidelijk heid

Zwakke punten:
laat maar

P. Tiulaer beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Helpdesk Lexa, geen relevante antwoorden

2

Review:
Even een stukje correspondentie, n.a.v. een vraag, waarom mijn fatsoenlijke profieltekst, na veel moeite ingetikt, niet wordt geaccepteerd. Hierop volgen alleen maar aanwijzingen, waar ik al rekening mee heb gehouden.
Een tweede vraag: "hoe verwijder ik een mislukte foto" niet wordt gelezen.

Beste Arie,
wat klinkt dat vriendelijk: "Ik vind het spijtig te horen dat..." Maar mijn mail wordt niet gelezen of opgelost. U zet mij aan het werk, en doet zelf geen moeite. Blijkt ook uit het feit, dat u mijn tweede vraag, over het verwijderen van foto's kennelijk niet eens heeft gezien. Lezen is een kunst, die niet iedereen machtig is.
Alle aanwijzingen die u geeft zijn nutteloos.
De tekst die ik wilde plaatsen, zie vorige mail, werd door uw systeem, zonder opgaaf van reden niet geaccepteerd. Doe het maar even opnieuw; oftewel: "De profieltekst die je hebt ingevoerd is niet geaccepteerd. Schrijf een nieuwe tekst." Tamelijk ontmoedigend, als je na lang proberen je tekst passend hebt gemaakt. Als u serieus mijn brief had behandeld, zou u mijn tekst hebben gelezen, en mij hebben verteld wat de oorzaak van de weigering was, maar misschien kent u die zelf niet en bent u beter in het beheren van uw eigen belangen?
Ik kreeg van u vier nutteloze adviezen en geen antwoord.
- Alles opnieuw in uw systeem intypen is niet de oplossing.
- Let op het minimum en maximum aantal karakters. Het bijhouden van het aantal karakters doet het systeem zelf al. Dus weer een nutteloze aanwijzing. Wist u misschien nog niet.
- Uw "strenge selectie" heeft ondanks de 24 uur die u hiervoor uittrekt, geen resultaat. Geeft wel ernstige vertraging.
- Het invoeren van de tekst d.m.v. kopiëren en plakken, of rechtstreeks in uw systeem intypen, erg tijdrovend, maakt geen verschil. Is dus weer geen oplossing. Kan jullie systeem nog niet met Word overweg?

Ik begrijp uit uw brief, dat u geen deskundiger advies kunt geven, en niet bereid bent om verder te lezen dan uw neus lang is, en de tweede vraag dus maar negeert.
Als u een beetje klantvriendelijk was geweest, had u mij niet geadviseerd, mijn profieltekst opnieuw aan te bieden, maar had u die zelf intern doorgestuurd.

U adverteert met gratis inschrijven. Er is verder NIETS gratis!
Wat fijn dat men zijn gegevens gratis aan u mag verstrekken en daarna gebombardeerd wordt met spam. Vervolgens het profiel niet mag schrijven zoals gewenst, en geen enkel berichtje kan lezen. Vooral ook fijn dat ik nog niets betaald heb en dat u niet automatisch, zonder dat ik het wil, de contributie afschrijft. Bent u nu echt trots op UW BESTE SITE VAN NEDERLAND? Ik begrijp best dat u daar zit voor de centen, maar dat hoeft u toch niet zo te benadrukken?
Waarschijnlijk matchen wij niet.
Om u nog beter van dienst te zijn,
Ondanks uw verborgen aanwijzingen, is het me toch met de nodige moeite gelukt (denk ik) mijn profiel definitief te verwijderen, Peter

Sterke punten:
Het omzeilen van antwoorden en het beheren van hun eigen portemonnee
De klantonvriendelijkheid is ook zwaar aanwezig.
Lexa is met ruim 150 anderen, de beste site van Nederland. Ook zij keuren zichzelf.
Kost best veel tijd, om er achter te komen, dat je niet aan Lexa had moeten beginnen. Maar Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

P. Titulae beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Lexa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Lexa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lexa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Lexa