Lexa - 666 Reviews

Lexa Logo

8.4% aanbevolen, 666 Reviews

Lexa over zichzelf:

Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

Lexa is een van de snelstgroeiende dating-sites van Nederland.

Op Lexa.nl kun je een partner vinden voor een relatie of gewoon een vriendschappelijk contact. Het is mogelijk om op Lexa een eigen profiel aan te maken en contact te leggen met andere members.

Elke minuut schrijven nieuwe singles uit heel Nederland zich in op Lexa. Zij zijn op zoek naar een leuke date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Lexa biedt haar members een betrouwbare en veilige omgeving en is daarom ook verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland.

Bezoek Lexa
Lexa
1 stars, 666 Reviews

Lexa Details

Keurmerk Veilig Daten: Ja

Hits: 20718

URL: http://www.lexa.nl/

CategorieŽn: Algemene Datingsites

Reviews: 666

Bezoek Lexa

(8.4% aanbevolen)

Lexa Verwijderen

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Bezoek Lexa

(8.4% aanbevolen)

Lexa Kosten

Bij Lexa kun je een Lexa Full Membership aanvragen. Met een Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership heb je allerlei voordelen. Zo kun je onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. Voor een Lexa Full Membership worden door Lexa kosten berekend. Voor 1 maand worden door Lexa kosten van Ä 24,95 of hoger berekend, afhankelijk van je abonnementsvorm. Lexa korting kan verkregen worden door een abonnement voor bijvoorbeeld 6 maanden te nemen, dit kan vanaf Ä 9,95 per maand. De kosten van Lexa variëren per abonnement.

Lexa reviews (666):

Lexa

Lexa - Beloven niets nakomen

0

Review:
Een tijdje geleden mij gratis aangemeld bij Lexa. Ik werd als een koning ontvangen. Kreeg de ene tip na de andere, werd overstelpt met vrouwenprofielen en werd hartelijk uitgenodigd om toch maar vooral een abonnement te nemen want dan ging een wereld voor mij open. Omdat ik veel met mijn iphone werk had ik de lexa-app gedownload. Ook hiermee kon je je lol niet op, alles is mogelijk. Alleen een abonnement op de smartphone kon je niet gebruiken op je tablet. Dat is eigenlijk al raar. Ondertussen hadden mij al diverse vrouwen berichtjes gestuurd. Maar ja, zonder abonnement kun je deze niet openen. Wat me ondertussen wel al was opgevallen dat altijd dezelfde profielen online zijn. Maar oke. Ondanks mijn onderbuikgevoel en ook al diverse reviews gelezen over de slechte service ( o.a geld blijven afschrijven) kocht ik via de app-store een weekabonnement voor Ä 5,99. Uiteraard gelijk de automatische verlenging uitgezet en me verheugd op 1 week onbeperkt chatten en berichtjes ontvangen en versturen etc. Helaas !! Ik kon mijn berichten wel lezen, ik kon ook versturen, maar dan hield het op. Vrouwen die mij zg een bericht gestuurd hadden, online waren, en van mij een bericht kregen reageerden ALLEMAAL niet. Nu verwacht ik geen 100% score, maar 0% is ook erg weinig. Mail gestuurd naar Lexa. Binnen 24 uur zou ik bericht krijgen. En warempel binnen 24 uur bericht! Kreeg ik een uitgebreide technische mail waarin stond dat wellicht de instellingen van mijn iphone niet goed waren en ik kreeg plenty tips om dit verhelpen. Natuurlijk werkte dit niet. Mail teruggestuurd met de mededeling dat lexa waarschijnlijk achter de schermen niet alle membership bevoegdheden had aangezet en dat ik gewoon belazerd werd door hen. GEEN reactie meer gehad. Ik,ben van mening dat al dit soort sites openheid van zaken moeten geven als het gaat om hun n.a.w. gegevens. (Dit moet Europees geregeld worden). Je moet weten met wie je zaken doet. Met mijn zaak moet ik ook mijn naam ,kvk, btw nummer,huisadres etc, etc vermelden. Ik vind ook als je een abonnement koopt je een officiele factuur moet krijgen met btw. Wij betalen nl. btw en zij moeten die afdragen. Dus ik wil wel eens weten hoe zij dit allemaal verwerken. Daarnaast moet het automatisch afschrijven verboden worden. Ook dit moet Europees geregeld worden. Ze lijmen je onder het mom van dat het " zonde" zou zijn wanneer je je contacten zou verliezen, wanneer je per ongeluk je membership vergeet te verlengen. Daarom doen zij dit voor je. Bullshit!!! En gemotiveerde dater vergeet echt niet zijn abonnement te verlengen. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer dit soort providers je kunnen bestoken met tips, profielen, aanraders ed. dan kunnen ze je ook 1 week voor beeindiging abonnement een bericht sturen dat over 7 dagen je membership afloopt. Dit 6,5,4 ......etc dagen. Maw het zijn oplichers.

Sterke punten:
Site ziet er op zich niet slech uit

Zwakke punten:
Je wordt belazerd

Wim beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - erger dan relatieplanet?

1

Review:
Ik maak nu gebruik van een gratis 3-daags tour door de site van lexa. De site oogt wat rommelig. Je kunt volgens mij inderdaad niet zien of iemand een gratis of betaald lidmaatschap heeft en dat is dan wel een nadeel vergeleken relatieplanet. De vrouwen op lexa zijn ongeveer even lelijk als op relatieplanet en hebben dezelfde weinig interessante profielen. Het gebruik van de zoekmachine levert een vergelijkbaar geringe hoeveelheid matches op als bij relatieplanet (waarschijnlijk nog minder) waarbij je er natuurlijk vanuit mag gaan dat hiervan een aanzienlijk deel gratis member of inactief is. Ook hier weer scammers uit het buitenland, net als op relatieplanet. Een site als ematching heeft het op dit vlak toch beter voor elkaar. Al met al een weinig interessante site met zo op het eerste gezicht weinig activiteit. (Ik heb wat berichten gestuurd, maar niks ontvangen) Irritant is dat je je profieltekst niet makkelijk kan aanpassen omdat deze telkens weer door de sitebeheerders moet worden gecontroleerd, dus wat wijzigen vlak achter elkaar kan weer niet, moet je weer een poos wachten. Al met al weinig aantrekkelijk. Ik lees op de reviewsite ook veel gedonder mbt het betalingsverkeer dus conclusie; ik ga hier niet voor betalen.

Sterke punten:
je kan zien dat iemand je favoriet heeft gemaakt

Zwakke punten:
je kan niet zien of iemand een gratis member is. Weinig aanbod vrouwen, laag niveau.

martin beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Doe het niet!

1

Review:
Dit is een heel nare site. Onoverzichtelijk, onduidelijk, onduidelijke financiële afspraken. Heb ik betaald voor inschrijving, blijkt dat ik geen berichten kan ontvangen. Moet ik premium lid of zoiets worden. Dan krijg ik weer mail van lexamore waar ik niet om heb gevraagd. De zoekfunctie doet wat ie wil, maar hij houdt zich niet aan de opgegeven grenzen. Krijg ik tientallen matches toegestuurd van vrouwen die geen man van boven de 50 zoeken. Snap ik best hoor, jongere dames, maar de zoekmachine doet helemaal niets met jullie wensen. Na drie weken inschrijven niet één reactie, niet eens een onbruikbare. Ligt dat aan mij? Nee hoor, bij concurrent X die wel duidelijk is in een week 7, en nog goeie ook. Website navigatie is wel heel erg slecht en onoverzichtelijk. Komt ook door de vele reclame-uitingen. Of er fakeprofielen tussen zitten weet ik niet, ik zou er niet raar van opkijken. Ik zie veel klachten over onterechte afschrijvingen. Hierop zouden de bank moeten aanspreken, zodat zij Lexa verbieden om incassomachtigingen te gebruiken. Heb je last van ze, protesteer bij de bank en hou vol. Al met al stelt het niets voor, behalve dan de tv-reclame. Die wordt bepaald niet waargemaakt. Heel erg treurig!

Sterke punten:
veel aanbod

Zwakke punten:
Onoverzichtelijke site Valse voorwendsels bij de werving van nieuwe leden Berichtenstroom onbegrijpelijk ingewikkeld

charley beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Lexa .. onderdeel van ..

1

Review:
Lexa .. leuk, een datingsite! Nou .. is inderdaad een datingsite, maar leuk is anders! Want wat Lexa vergeet te vermelden, is dat Lexa een onderdeel is van match.com of net andersom .. of was het nou meetic.com .. of ... nou ja, anyways, indien je dus een profiel aanmaakt op Lexa komt jouw profiel meteen in de zoekresultaten van match.com profielen terecht EN in de zoekresultaten van meetic.com terecht en weet-ik-veel-welke-datingsite-nog-meer! Geen wonder dat er op Lexa altijd zo'n 20.000+ leden online zijn .. de vraag is natuurlijk alleen WAAR zijn die leden online ..!! Want je krijgt om de haverklap "winks" of "flirts" zoals ze op Lexa heten (maar op meetic.com EN match.com heten die dus winks) van Spaanse leden .. Duitse leden .. Russische leden .. Engelse leden .. etc. etc. ect. Leuk hé? Nou .. NEE!!! echt niet ..!!!!! Frappante van alles is dat dus de leden van meetic.com EN match.com vaak niet eens weten dat "hun" site ook profielen toont van de andere sites hahaha! En als ik dat dan meld, dan krijg je een reactie van "owja? is dat zo?" Lexa, wees eens eerlijk naar je toekomstige leden en vermeld eens dat jullie ONDERDEEL zijn van een internationale datingsite en dat een lid dus van OVER DE HELE WERELD "flirts" of "winks" zal ontvangen .. eens kijken of er dan nog zoveel mensen lid willen worden van jullie datingsite!!! Je kunt op meetic.com zelfs gewoon inloggen met je eigen Lexa gebruikersnaam en wachtwoord! Probeer je naar match.com te gaan in je webbrowser, dan vind er een re-direct plaats naar www.lexamore.nl ook zo typisch.

Sterke punten:
Kan er zo 1-2-3 even geen énkele opnoemen.

Zwakke punten:
Teveel om op te noemen! Maar de ergste is dus wel dat Lexa onderdeel is van een internationale datingsite en dat je dus reacties kunt krijgen (en ook krijgt!) van leden uit allerlei landen!

Kevin beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Veilig daten a me hoela en de keurmerken ook.

1

Review:
Zoals eerder aangegeven heeft de Lexa site malware versprijd aan haar bezoekers, ook aan mij, gelukkig heeft mijn virus scanner hier een eind aan gemaakt voordat mijn bankgegevens onderschept konden worden door mallefiede partijen. Nu blijkt dat zij ook aangesloten zijn bij het keurmerk veilig daten waar zij zelf (Meetic) deel van de organisatie uitmaken, hoe veilig is dit dan? Ik heb het e.e.a. uitgezocht maar het blijkt dat dit keurmerk zich vrijwel alleen richt op het uitsluiten van fakeprofielen en enkele regels omtrend het inzichtelijk maken van de kosten voor een lidmaatschap en klachten behandeling. Ook kan iedereen zomaar een keurmerk oprichten zonder wettelijke eisen of enige vorm van toezicht, ik vindt dit een vals gevoel van veiligheid en misleidend. Ook de aansluiting bij thuiswinkelwaarborg is complete onzin, je zou je kunnnen beroepen op het consumentenrecht maar dat gaat niet op want als je een berichtje hebt geopend komt dit te vervallen omdat je gebruik hebt gemaakt van de aangeboden diensten. Kortom laat niet misleiden wat niks is wat het lijkt.

Sterke punten:
Geen idee

Zwakke punten:
Misleidend

Lexa

Lexa - Maleware serveren aan bezoekers

0

Review:
Ik snap het niet zo goed, ik las op tweakers dat Lexa malware (banking-trojans) heeft versprijd aan haar bezoekers door het tonen van advertenties. Waarom laat een betaalde site als Lexa advertenties zien? Zij halen hun inkomsten tocht uit abonnementen. Dat je van een gratis site kan verwachten dat zij advertenties laten zien begrijp ik, maar ook een gratis datingsite zoals singlesplace.nl controlleert hier op kan iemand mij uitleggen waarom een grote organisatie dit dan niet doet, je moet toch zorgen dat alles veilig is.

Sterke punten:
Weet ik niet

Zwakke punten:
Virussen verspreiden

Lexa

Lexa - uitschrijven per direct !!

0

Review:
Wil geen geld meer laten afschrijven via mijn creditcard. Heb ING hierover al ingelicht. Doe er wat aan !!

Ad van de beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - BEDANKT!

4

Review:
Ik wou even zeggen DANKJEWEL aan iedereen die hier een eerlijke recensie heeft gegeven aan LEXA ik heb daar 1 maand geleden een profiel aangemaakt (gratis) en zat vandaag te denken om tog maar betalend lid te worden nou nadat ik dit allemaal gelezen heb over dat ze je gewoon keihard naaien waar je bij staat trek ik me heel snel terug! . Nogmaals hartelijk dank mense.

Sterke punten:
NIET

Zwakke punten:
ZE PAKKEN JE GELD AF.

Ramon92 beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Vage mannen

0

Review:
Redelijke datingsite, zelf geen problemen met betalen. Veel mannen die reageren maar wanneer t op een afspraak aankomt haken ze af. Of je spreek af en bent date zoveel. Ook willen alle mannen de jackpot terwijl ze zelf niet de mooiste zijn zal ik maar zeggen.

Sterke punten:
Leuke site

Zwakke punten:
Veel gemail weinig echt contact. Veel mannen gebruiken lexa voor tijdverdrijf of sexcontact.

Lexa

Lexa - Met succes geld terug

0

Review:
Voor één maand een éénmalige machtiging gegeven. Schrijven ze toch 3 keer af, zonder dat ik de mogelijkheid had om het te soneren (terug storten, omdat het om zogenaamde éénmalige afschrijving gaat). Aangetekende brief naar ING gestuurd. En ja hoor zij hebben het geld nu terug gevorderd. Wel een hoop gedoe. Kortom kijk uit met LEXA, ze zijn niet helemaal zuiver!!!

Sterke punten:
Geld van je rekening afhalen.

Zwakke punten:
Heel makkelijk om lid te worden, zeer moeilijk om er weer vanaf te komen!!

Wouter beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Lexa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


[show smilies]

Ja, ik zou Lexa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lexa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe website toegevoegd wordt op DatingWebsites.nl


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Lexa