Lexa - 677 Reviews

Lexa Logo

8.4% aanbevolen, 677 Reviews

Lexa over zichzelf:

Lexa bestaat sinds 2002 en is al geruime tijd de grootste en meest succesvolle site op het gebied van online dating in Nederland. Vele duizenden Nederlandse singles zijn ingeschreven en op zoek naar een leuke date of succesvolle relatie.

Lexa is een van de snelstgroeiende dating-sites van Nederland.

Op Lexa.nl kun je een partner vinden voor een relatie of gewoon een vriendschappelijk contact. Het is mogelijk om op Lexa een eigen profiel aan te maken en contact te leggen met andere members.

Elke minuut schrijven nieuwe singles uit heel Nederland zich in op Lexa. Zij zijn op zoek naar een leuke date, de perfecte match of een duurzame relatie met de ideale man of vrouw. Lexa biedt haar members een betrouwbare en veilige omgeving en is daarom ook verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland.

Bezoek Lexa
Lexa
1 stars, 677 Reviews

Lexa Details

Hits: 21635

URL: http://www.lexa.nl/

CategorieŽn: Algemene Datingsites

Reviews: 677

Bezoek Lexa

(8.4% aanbevolen)

Lexa Verwijderen

Lexa uitschrijven of je Lexa abonnement opzeggen gaat als volgt. Wie zich van Lexa uitschrijven wil, gaat naar het scherm Mijn Account rechts bovenin. Daarin klik je op Mijn Instellingen van Lexa. Vervolgens kom je in een scherm met allerlei Lexa opties, en helemaal onderaan zie je een knop voor Lexa Profiel Verwijderen. Wanneer je hierop klikt, kom je in een scherm waarin je Lexa Profiel Opschorten wordt aangeboden. Hiermee wordt jouw Lexa profiel op non-actief gesteld. Voor helemaal uitschrijven van Lexa ga je naar de link onderaan in het scherm, waarmee je Lexa uitschrijven kunt aanklikken. Ter verificatie wordt om je Lexa wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je in drie stappen het proces van Lexa opzeggen voltooien.

Bezoek Lexa

(8.4% aanbevolen)

Lexa Kosten

Bij Lexa kun je een Lexa Full Membership aanvragen. Met een Lexa Full Membership, een Lexa Premium Membership of een Lexa Control Membership heb je allerlei voordelen. Zo kun je onbeperkt chatten en flirten, berichten versturen en alle foto's en profielen bekijken. Voor een Lexa Full Membership worden door Lexa kosten berekend. Voor 1 maand worden door Lexa kosten van Ä 24,95 of hoger berekend, afhankelijk van je abonnementsvorm. Lexa korting kan verkregen worden door een abonnement voor bijvoorbeeld 6 maanden te nemen, dit kan vanaf Ä 9,95 per maand. De kosten van Lexa variëren per abonnement.

Lexa reviews (677):

Lexa

Lexa - Bedriegers en geldwolven

0

Review:
Lexa wordt beheerd door een team geldwolven dat in elk geval niet het belang van de klanten dient. Een serieuze klacht wordt niet beantwoord, omdat men dan moet toegeven de zaak te bedonderen. Indien men onbetaald lid is hebben veel dames belangstelling voor je profiel, die als sneeuw voor de zon verdwijnt indien men betalend lid wordt. Binnen 1 seconde verdwijnen 19 dames allemaal tegelijk die mij zogenaamd bij hun favorieten hadden staan. Dit kan natuurlijk niet, zoals een ieder normaal denkend mens zal begrijpen.
Ben zelf een maand lid geweest, maar toen was de belangstelling minimaal wat betreft het aantal dames dat mijn profiel bezocht had.
Op mailtjes die ik naar een aantal dames zond, heb ik nooit 1 reactie terug ontvangen. Nepprofielen? Ik denk dat er een groot aantal fakers zijn!
Met veel moeite heb ik uiteindelijk mijn betaling weten stop te zetten.
Ik sta meer uit gemakzucht nog als niet-betalend lid op de site. Eigenlijk meer uit een soort nieuwsgierigheid, maar heb er absoluut geen enkel vertrouwen meer in.

Sterke punten:
Innen van de betaling en bij niet zelf actief of te laat opzeggen het innen van de volgende maand. Het lijkt op het eerste gezicht best wel aardig, maar schijn bedriegt.

Zwakke punten:
De ervaring heeft geleerd dat de site onbetrouwbaar is. Het lijkt me onzinnig om hier geld aan te spenderen. De vrouwen die een redelijk goede indruk maken staan ook extreem lang op de site. Zoeken zij wel serieus of bestaat alleen hun kunstmatig aangemaakte profiel??

Ton beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Nep profielen

2

Review:
Voordat ik een profiel ging aanmaken had ik wel de reviews gelezen en dacht dat allemaal maar overdreven was. Helaas ben ik ook tot de conclusie gekomen dat het geen eerlijke site is.
Dat mannen niet het fatsoen hebben om netjes een reactie terug te doen daar kan Lexa niets aan doen, maar dat er zoveel fake profielen op staan dat is wel de fout van Lexa. Vaak hebben ze dan maar 1 foto, sturen berichtjes midden in de nacht en zijn vaak eigen ondernemers.
Op het moment dat je lidmaatschap bijna verloopt krijg je meer dan 50 bezoekers per dag en de nodige flirts. Maar let dan wel op om 3 dagen van te voren je lidmaatschap op te zeggen anders zit je er nog een maand aan vast zonder dat je het door hebt.

Sterke punten:
Veel keuze aan mannen.

Zwakke punten:
In 1 zin: het is een oneerlijke site

Ingrid beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Lexa oplichterij

0

Review:
Lexa pretendeert de beste dating site te zijn, maar de kans op contact lijkt heel veel groter dan het in werkelijkheid is. Er zijn zogenaamd duizenden members, maar het heeft er alle schijn van dat hooguit 5% actief member is. De rest is al lang niet meer lid of heeft de inschrijving nooit voltooid.

Na 3 maanden serieus selecteren ben ik bij ieder profiel op "ja ik ben geïnteresseerd" gaan klikken. Inmiddels een paar honderd profielen verder nog geen enkele reactie, behalve in gebrekkig Engels een huwelijksaanzoek om iemand te helpen immigreren... En nee, ik ben niet hondslelijk en heb ook geen afschrikwekkend profiel...

Weggegooid geld dit lidmaatschap.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
chatfunctie werkt niet, je weet nooit of berichten wel of niet aankomen, je wordt alleen maar gevraagd om meer te betalen om de "kans op succes" te verhogen. Je kan op alle profielen elke dag weer op "ja ik ben geïnteresseerd" klikken, zonder dat er iets wijzigt. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Martin beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Ervaringen met LEXA en contact met vooral NIET led

1

Review:
Het leek zo leuk, veel ingeschreven mannen, veel informatie maar langzaam drong de werkelijkheid naar binnen. Veel mensen zijn al LANG geen member meer. Ze zijn niet onbeleefd, dacht ik eerst, waarom krijg ik geen reactie. Welnee geen lid meer. Zelfs in de daily six, drie keer gewoon eens gepolst en ja hoor al maanden geen lid meer. Mijn matches volgens Lexa waren vooral mannen in een ver land, vroeg ik niet om. De mannen die mij bezochten waren vooral op zoek naar een jongere partner, ik ben 56 dus dat zegt genoeg,
Ben een leuke, goed opgeleide en zelfstandige vrouw maar je zou er een minderwaardigheidscomplex van krijgen. Gestopt dus en toen ik netjes in mijn profiel wilde zetten dat ik niet meer beschikbaar ben werd het geweigerd door LEXA.
Dat mag je dus niet zeggen, duizenden leden hebben ze, ja maar hoeveel zijn er actief. Ze bieden zelf niet actieve leden/members aan.
Het is dus weer een heel mooi verhaal met misschien voor sommige mensen een happy end maar LEXA is niet eerlijk. Het zou een site sieren als er alleen mensen lid kunnen zijn die betalen en na stoppen direct verwijderen. Zelf wilde ik netjes aangeven ik ben niet beschikbaar.... Maar nee dat mag dus niet, we houden de schone schijn op. Als je je dus af begint te vragen waarom zoveel mensen hun profiel niet eens invullen nou dan heeft het hiermee te maken.
Ook ik heb mijn profiel mooi leeg gemaakt dan maar zo. Dating sites gebakken lucht met maar 1 doel lekker geld verdienen. Voor mij misschien kom ik die leuke man spontaan nog tegen en anders jammer... LEXA NOOIT MEER

Anoniem beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Ik ben zelf It'r en ik trapte er in hoe tja hoe

2

Review:
hoe dom kon ik zijn

Ik zelf ben al 25 It'r en weet een hoop maar dit is echt pure oplichting,
zo ook die reclame op tv komt mij de strot uit.
Ik sta er nog geen 5 minuten op kreeg ik berichten van dames die interesse in mij hadden dat ging zo even door tot ik betaald lid werdt.
Wat bleek ze hadden alleen mijn profiel gezien en meer niet,
Dus niemand stond in de lijst van interesse hoe kan dat nou dus als ik naar een profiel van een dame kijkt moet ik dus direct interesse hebben??? vreemd

Dus als ik over straat loop en ik zie een leuke dame dan moet ik meteen interesse tonen moet niet gekker gaan worden toch.

Heb genoeg klachten achter gelaten waarom ik niet kan blacklisten wegens de velen nep profielen die de engelse taal niet machtig waren en waarom dat dus niet werkte en waarom ik wel berichten ontvang maar niets terug kan sturen dit is het antwoord dat ik kreeg lees je ook even mee.


maar goed dat ik firefox heb en java maar WERKT NOG STEEDS NIET

Sterke punten:
Ik ben It'r al 25 jaar en ik heb zoiets nog nooit mee gemaakt
ze luisteren echt niet of zijn doof of slechthorend

Zwakke punten:
Hallo,
In uw bericht geeft u aan dat u geen berichten kunt versturen.
Ik vind het spijtig te horen dat u problemen heeft ondervonden met het versturen van berichten.
Ik heb uw profiel "***" bekeken en heb geconstateerd dat onze site probleemloos werkt.
Om er zeker van te zijn dat het versturen van berichten goed functioneert zijn er een aantal zaken waar u aan moet voldoen.

Allereerst moet u ervoor zorgen dat JavaScript is geactiveerd op uw pc.
Ik wil u aanraden om de nieuwste versie van Firefox te downloaden voor het gebruik van de website. U kunt deze downloaden via de volgende pagina:
http://www.mozilla.com/nl/firefox/personal.html
Wanneer u gebruik maakt van Firefox 8.0, klikt u linksboven in de hoek op de oranje "Firefox" button. Dan kiest u achtereenvolgens de volgende opties:
Opties > Inhoud (tabblad) > hier vinkt u de optie JavaScript aan > Klik op "OK" om te bevestigen.
Gebruikt u een oudere versie van Firefox, dan kiest u bovenaan de pagina voor de optie "Extra" en gaat u als volgt verder:
Extra > Opties > Inhoud (tabblad) > JavaScript inschakelen aanvinken > Klik op "OK" om te bevestigen.

luister mutsen ik gebruik IE heb ook java heb firefox mijn systeem werkt 100%.

Al is bekend dat onze site het beste werkt via Firefox, kunt u ook gebruik maken van Internet Explorer. De nieuwste versie kunt u downloaden via:
http://windows.microsoft.com/nl-NL/internet-explorer/products/ie/home
Bij gebruik van Internet Explorer gaat u allereerst bovenaan de pagina naar de optie "Beveiliging". Dan kiest u de volgende opties:
Extra > Internetopties > Beveiliging (tabblad) > Klik hier op het icoon "Internet" > Vervolgens op "Aangepast niveau" > Onder de categorie "Uitvoeren Scripts" scrolt u naar beneden, en zet u bij "Actief uitvoeren van scripts" en "Java-applets uitvoeren" een vink bij inschakelen > Klik tot slot op "OK" om te bevestigen.

Indien de problemen zich blijven voordoen nadat u de activering van uw JavaScript gecontroleerd heeft, wil ik u vragen de volgende gegevens aan ons door te geven:
Uw besturingssysteem(type en versie)
Uw browser (type en versie)
Eventuele foutmeldingen die u ontvangt
Ook geeft u aan dat u een profiel niet aan uw blacklist kunt toevoegen. Ik wil u vragen om ons de gebruikersnaam toe te sturen van deze member, zodat wij kunnen nakijken wat het probleem zou kunnen zijn.

Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog verdere vragen en/of opmerkingen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Groeten van,
Arie
Het Lexa team de laatste die ik kreeg was toch echt van stijn

jack beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Erg vage site

1

Review:
Het is gewoon niet normaal wat een vage site dit is. Ik heb een tijd een duur abonnement genomen om te kunnen zien of de dames mijn berichten eigenlijk wel lezen...wat schetst mijn verbazing. Een aanzienlijk deel vd dames leest je bericht niet eens, ze zijn wel ingelogd geweest, dagen achtereen zelfs, maar hun mail lezen ho maar! Voor de duidelijkheid, we hebben het over 'keurig nette' dames mbo/hbo, adviseur, secretaresse etc... Ze kijken vaak niet eens op je profiel om te zien wie je eigenlijk bent!

Hoe moet je zo eigenlijk contact krijgen?

Wat ook irritant is (los van alles wat je hier al elders kan lezen), is dat wanneer je iemand aan je favorieten toevoegt, de ander dit kan zien! En wat denken de dames na een paar weken...ik sta al zo lang in jou favorieten...nu hoeft het niet meer. Dat je uit de vele honderden profielen moet proberen iemand te vinden die bij je past en serieus lijkt...daar staan ze niet bij stil

Sterke punten:
Er lijken heel veel leden te zijn, maar slechts weinigen lijken serieus op zoek en bereid te reageren op een serieus goed contact verzoek.

Zwakke punten:
Erg commercieel en er niet op gericht om mensen met elkaar in contact te brengen.

De site werkt ronduit slecht met een iPad, je kan nauwelijks een fatsoenlijk bericht typen.

Brabander beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - serieus of niet

6

Review:
Een tijdje met een zo compleet mogelijk profiel op Lexa gestaan. Ik zie wel dat vrouwen mijn profiel bekijken maar dat is dan ook alles. Afgezien van de puur zakelijke bedoelingen van Lexa zou je toch verwachten dat de ingeschrevenen serieuze bedoelingen hebben. Op 9 van de 10 berichten ontvang je echter geen reactie! Bij één van de vrouwen stond in haar profiel eenzelfde frustratie omtrent het uitblijven van reacties op verzonden berichten. Nou heb ik het idee dat de meeste daters die zich bij Lexa hebben ingeschreven zichzelf als serieus zoekend zien. Daar twijfel ik echter aan. Als experiment heb ik zo'n 15 vrouwen bij mij in de buurt een bericht gestuurd die wat pittiger van toon was en meer uitdagend van karakter om een reactie uit te lokken. En ja hoor... geen enkele tegenreactie. Lexa werkt net zo slecht als andere normale relatie kanalen. Misschien is er serieus wat mis in de verhoudingen tussen mannen en vrouwen in onze samenleving, daar zal Lexa niet veel aan kunnen veranderen. Het is meer een bevestiging van dat treurige verhaal, tenminste als je het afmeet aan het aantal scheidingen en mislukte relaties. Veel zakenmensen weten zo munt te slaan uit de maatschappelijke behoefte naar contact met het andere geslacht. Naar mijn inzicht bieden de tegenwoordige internet dating mogelijkheden geen enkele verbetering in de verhoudingen tussen mannen en vrouwen. Daar zullen die zelf wat aan moeten doen. Ondertussen zullen heel veel daters hun heil ergens anders moeten zoeken.

Sterke punten:
mooie site

Zwakke punten:
Gebrek aan empathie en sociale correctheid bij de ingeschrevenen. Vanuit Lexa...pure business. En walgelijke automatische verlenging zonder daar om gevraagd te hebben.

Ronald beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - oplichting uitgelicht

1

Review:
ik ben zelf software maker en tester en hierdoor vallen mij al gouw details op die argwaan opwekken.

bij lexa werd ik al bekeken door niet achterhaalbare vrouwen terwijl mijn profiel compleet kaal was.
(als ik wil weten wie moet ik betalen)

het lijkt wel alsof ze een systeem hebben gemaakt dat automatisch nep aandacht genereert.
als je profiel verder word ingevuld krijg je automatisch meer aandacht.

maar nog steeds is de enige manier om te controleren of het wat voor je is door te betalen.
als een site zo doet en niks gratis weg durft te geven.
dan krijg ik het idee dat ze wel erg op de centen gefocust zijn.

kortom ze focussen veel meer op geld verdienen dan op vertrouwen bouwen bij de klant en klanten service.
dus vertrouw ik ze niet.

en btw ik heb nog een paar tips hoe je kan voorkomen dat je word opgelicht.
leer wat bij over klantenservice en marketing.
dat helpt.
want als je weet hoe het wel moet herken je ook beter hoe het niet moet en waar je belazert word.

Sterke punten:
mensen voor de gek houden

Zwakke punten:
ook dat ze mensen voor de gek houden.
en vertrouwen winnen doen ze ook zeer slecht

hans beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Goed

1

Review:
Als je dan toch gaat betalen, betaal dan bij Lexa en niet bij Paiq. Gewoon veel leden, ziet er gelukt uit.

Sterke punten:
veel leuke mensen
goede profielen

Zwakke punten:
kost geld

bertus beveelt Lexa aan bij vrienden/bekenden

Lexa

Lexa - Lexa een dating site met vreemde spelregels

1

Review:
Nu lees hier onder het bericht van deze flut dating site helemaal onderin waarom ik hen een mail stuurde
Hallo,

Bedankt voor uw bericht waarin u aangeeft dat u problemen ondervindt bij het inloggen en dat u geen toegang meer heeft op uw profiel.

Ik heb uw profiel "wouterB" bekeken en ik kan bevestigen dat uw profiel gesloten is. De reden hiervoor is het herhaaldelijk versturen van uw contactgegevens bij het initiële contact. Deze handelingen gaan tegen onze algemene voorwaarden in, waar u mee akkoord bent gegaan toen u een profiel op onze website plaatste.

Om deze reden hebben wij uw profiel moeten sluiten.

Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog verdere vragen en/of opmerkingen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Groeten van,

Cindy
Het Lexa team


Herhaling van je bericht:
ik ben tot gister betaald lid geweest van u 3 dagen cadeau gehad dus u een bedank mail gestuurd vandaag in mijn mail box de matches en wie geïnteresseerd was in mij en nu komt het ik wil inloggen op u site alle dagen ging dat automatisch en nu ineens niets meer mijn email adres wordt niet =herkend als ook mijn wachtwoord niet dus dit snap ik echt helemaal niet meer Hoe kan dat grt Wouter B
ben dus verwijderd met alles en alle contacten opgedaan, dat alleen omdat ik tijdens een reactie mijn email adres doorgaf
daar is toch een dating site voor om contact te leggen, nee ze weerleggen het en zeggen je zal eerst een aantal 5 of zo mailen alvorens je dan je email adres mag geven

Sterke punten:
Niets beloven veel maar ....
Een waardeloze dating site eerst
was het een nederlands bedrijf toen was het aardig in Franse handen en .....

flut

Zwakke punten:
snelle blokkade
trage klantenservice,
alles moet worden gekeurd duurt een dag

en dan zie boven

wouter B beveelt Lexa NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Lexa

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Lexa aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lexa aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Lexa