Pepper - 126 Reviews

Pepper Logo

23.3% aanbevolen, 126 Reviews

Pepper over zichzelf:

Pepper – Love to date

De eerste datingsite gebouwd met de hulp van singles. Daarom is Pepper de enige datingsite die je laat zien zoals je echt bent en je helpt om makkelijker in contact te komen met anderen.

Met het Pepper profiel creëer je een veelzeggende profielpagina. Upload foto's en video’s van jezelf en je interesses van je computer, Facebook of Google. De contactlijst toont welke van je matches online. Zodra je met een van hen de chat start wordt een mix van jullie foto’s uit je profiel geladen. Zo heb je altijd iets over over te praten en valt het nooit stil. Voel je die klik, met de unieke Just Coffee-knop vind je zo de leukste plek om af te spreken.

Pepper is een datingsite waar het plezier van het daten vooropstaat. We geven je daarom ook tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen. Zodat jij zo snel mogelijk met je match af kunt spreken.

Maak gratis een profiel aan, bekijk je matches (gratis) en like elkaar (gratis). Om te kunnen mailen en chatten heb je een Full Membership nodig.

Bezoek Pepper
Pepper
1 stars, 126 Reviews

Pepper Details

Hits: 8367

URL: http://www.pepper.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 126

Bezoek Pepper

(23.3% aanbevolen)

Pepper Verwijderen

Je lidmaatschap bij Pepper opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Pepper uitschrijven wil, gaat naar het menu met zijn/haar naam rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een scherm met links de knop Account. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt direct een scherm met Pepper Account Verwijderen. Ter verificatie wordt om je wachtwoord gevraagd en omdat je je van Pepper uitschrijven wil, wordt je om een reden gevraagd. Via de knop Pepper Account Verwijderen kun je je van Pepper uitschrijven.

Bezoek Pepper

(23.3% aanbevolen)

Pepper Kosten

Pepper biedt de mogelijkheid om Full Member te worden. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten lezen, berichten sturen en chatten! Bij inschrijving voor Pepper Full Membership worden door Pepper kosten berekend. Voor 1 maand worden door Pepper kosten van € 25,00 berekend, waarna het Pepper abonnement maandelijks € 17,95 kost. Voor 3 maanden zijn de kosten van Pepper € 15,00 per maand en voor 6 maanden € 9,95 per maand.

Pepper Acties & Nieuws

Pepper reviews (126):

Pepper

Pepper - Wat een site

0

Review:
Ongelofelijk dat Pepper hier nog steeds mee weg komt. Als het aan mij zou liggen, zouden ze alle sites met fictieve/neppe profielen van het web af moeten halen...

Het is ronduit schandalig dat je anno 2014 nog zo opgelicht mag worden!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen

Harry de G beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Waardeloze site

5

Review:
Ik heb een abonnement voor 1 maand genomen maar na een paar dagen ben ik er wel klaar mee. Wat een waardeloze site, lelijke mannen die mijn match zouden moeten zijn. Sorry maar deze heren zou ik in het dagelijkse
leven mijden. Weinig tot geen actie, geen reactie op berichten die je stuurt.
Ik heb spijt dat ik hier € 25,- voor heb neergeteld, mijn advies?
Niet doen!!!!

Sterke punten:
Leuke vormgeving maar dat is echt het enige sterke punt!

Zwakke punten:
Geen reacties, over het algemeen geen aantrekkelijke mannen voor mij.
Zonde van je geld!!!!!

Carola beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - slecht

0

Review:
erg slechte website. zitten heel veel neppe mensen op. daarbij! wanneer je aanmeld is je profiel nog niet geactiveerd terwijl dat er wel staat. als je geluk hebt is de live chat er, die moet je account nog nakijken als je erom vraagt om hem te activeren!

Dan wanneer alles klaar is, kom je er dus achter dat de meeste mensen nep zijn en dat niemand antwoord...

Zwakke punten:
Alles, trap er niet in mensen. Er zijn ook betere websites

corris beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - pepper

0

Review:
Pepper is een leuke website, maar er is 1 groot nadeel:
Je moet actief lid zijn om berichten te sturen (en dus betalen), maar je moet ook actief lid zijn om berichten te kunnen lezen. De crux is dat je niet kunt zien of iemand actief lid is. Het komt dus vaak voor dat je een bericht stuurt naar iemand die dat niet kan lezen, en je weet ook niet of diegene het gelezen heeft. Daarmee is het grootste deel van de verstuurde berichten kansloos en zijn echte matches relatief zeldzaam (komen dus alleen voor als per toeval beide personen actief lid zijn).

Sterke punten:
Geen lange vragenlijsten
Vrij visueel ingericht

Zwakke punten:
Lidmaatschap van leden is niet bekend waardoor het (zelfs na betalen) niet duidelijk is of een verstuurd bericht kan worden gelezen.

mark beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Oplichting

3

Review:
Ik sta een half jaar ingeschreven op pepper, maar zonder succes. Ik heb ooit 2 chat gesprekjes gehad, maar verder niks, terwijl ik op andere sites meerdere gesprekken en dates had. Ik vind pepper zonde van mijn geld het is pure oplichting. Ik vind het heel erg dat dit soort sites nog bestaan. Ik wilde ook graag mijn geld terug (wat je volgens de reclame terug kreeg als je geen succes had), maar dat kan ik mooi op mijn buik schrijven. Voor andere mensen die zich willen inschrijven voor een datingsite nooit naar pepper gaan!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen

Laura beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - zonde van mijn geld

5

Review:
T leek zo leuk...de layout is fantastisch...maar er gebeurt niets... Ik ben toch echt een leuke vrouw met een leuk bekkie...sta er met een leuk en gezellig profiel op maar TOTAAL geen reacties...dag 60 euro...zonde van mijn geld

Sterke punten:
Leuke lay out site

Zwakke punten:
Verder alles

marielle beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Rot

0

Review:
Wat een ontzettende rot website, na een account te hebben gemaakt (en te hebben betaald) wou ik chatten. Komt er ineens een melding op het scherm dat mijn account nog niet is geactiveerd en dat ik een mail moet sturen. Na 1 dag dus toch geactiveerd. KOMEN DE BERICHTEN HELEMAAL NIET AAN.....

Pas a.u.b. op! Hier geen account aanmaken!

Zwakke punten:
Alles, zie bovenstaand bericht..

Anita beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Prima Site

1

Review:
Ik heb eind 2011 een maand lang een Pepper abonnement gehad. Een aantal leuke chats gehad. Binnen korte tijd 2 dates gehad. Nummer 2 is nu mijn vaste vriendin.

Top site zeg ik.

Sterke punten:
Mooie manier van profiel weergave.
Matches kloppen.

Zwakke punten:
Performance site was wat traag.
Wel wat jammer dat je maar 3 matches per dag krijgt, dat riekt dan snel naar oplichting.Toevallig ook gematched met 2 exen dus nee geen oplichting

Ruud beveelt Pepper aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Pepper slechtste datingsite ooit

0

Review:
Zit er nu aantal weken op, vriendinnen van me hebben mijn profiel verbeterd en op en aanmerkingen gegeven mbt hoe je tegenwoordig date.
Like je iemand, vaak geen reactie terug. Soms wordt je terug geliked en vervolgens hoor je nooit meer wat op jou chat verzoek of mailtje.

Kan je dus daardoor concluderen dat er veel ongeïnteresseerden opzitten of fake profielen.

Ik vind ook door die nutteloze vragen waar je persoon uit naar voren komt dat je jezelf ook echt niet goed kan profileren.

Tja lexa is dan een dure site, en verschrikkelijk ratterig in hun opzeg systeem. Maar wel effectiever dan deze pepper, nieuwe naam zou moeten zijn futter of smaakloos.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Heel veel, traagheid vd site. De hoeveelheid matches (maar 3 per dag) kwaliteit vd matches. Chat en mail functie tergend traag. En app is helemaal bagger. Ronduit slechtste site van Nederland

Johan beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - je kunt je geld beter in de prullenbak gooien

1

Review:
Sinds 1.5 maand ben ik ingeschreven bij pepper. Ik kan het iedereen afraden. Je kunt je geld beter aan iets zinvols uitgeven. In die maand heb ik een aantal berichten verstuurd en geen enkele reactie terug gekregen. Het lijkt er op dat ze fictieve profielen of dat niet betalende leden geen berichten kunnen ontvangen. Ook kun je nergens achterhalen wie betalend lid is en wie niet.
Conclusie: niet aan beginnen

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Duur
Niet te achterhalen wie betalend lid is
Matches kloppen niet

jeroen beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Pepper

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Pepper aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Pepper aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Pepper