Pepper - 136 Reviews

Pepper Logo

21.9% aanbevolen, 136 Reviews

Pepper over zichzelf:

Pepper – Love to date

De eerste datingsite gebouwd met de hulp van singles. Daarom is Pepper de enige datingsite die je laat zien zoals je echt bent en je helpt om makkelijker in contact te komen met anderen.

Met het Pepper profiel creëer je een veelzeggende profielpagina. Upload foto's en video’s van jezelf en je interesses van je computer, Facebook of Google. De contactlijst toont welke van je matches online. Zodra je met een van hen de chat start wordt een mix van jullie foto’s uit je profiel geladen. Zo heb je altijd iets over over te praten en valt het nooit stil. Voel je die klik, met de unieke Just Coffee-knop vind je zo de leukste plek om af te spreken.

Pepper is een datingsite waar het plezier van het daten vooropstaat. We geven je daarom ook tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen. Zodat jij zo snel mogelijk met je match af kunt spreken.

Maak gratis een profiel aan, bekijk je matches (gratis) en like elkaar (gratis). Om te kunnen mailen en chatten heb je een Full Membership nodig.

Bezoek Pepper
Pepper
1 stars, 136 Reviews

Pepper Details

Hits: 10706

URL: http://www.pepper.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 136

Bezoek Pepper

(21.9% aanbevolen)

Pepper Verwijderen

Je lidmaatschap bij Pepper opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Pepper uitschrijven wil, gaat naar het menu met zijn/haar naam rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een scherm met links de knop Account. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt direct een scherm met Pepper Account Verwijderen. Ter verificatie wordt om je wachtwoord gevraagd en omdat je je van Pepper uitschrijven wil, wordt je om een reden gevraagd. Via de knop Pepper Account Verwijderen kun je je van Pepper uitschrijven.

Bezoek Pepper

(21.9% aanbevolen)

Pepper Kosten

Pepper biedt de mogelijkheid om Full Member te worden. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten lezen, berichten sturen en chatten! Bij inschrijving voor Pepper Full Membership worden door Pepper kosten berekend. Voor 1 maand worden door Pepper kosten van € 25,00 berekend, waarna het Pepper abonnement maandelijks € 17,95 kost. Voor 3 maanden zijn de kosten van Pepper € 15,00 per maand en voor 6 maanden € 9,95 per maand.


Pepper reviews (136):

Pepper

Pepper - De reclame

7

Review:
De reclame van Pepper maakt het op het eind nog eens heel duidelijk. De donkere man met het kleine, blonde, slanke,blanke meisje. Dus geen blanke man met het mooie, slanke, donkere meisje. Dat kom je dus weer niet tegen of de blanke man moet geld hebben en dan nog.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Net als de andere datingsites.

Johan beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Mooi van opzet maar valt erg tegen in gebruik

0

Review:
De website is overzichtelijk en de profielen zijn mooi van opzet. Wanneer je net lid bent wordt je ook volop als match bij andere singles aangeboden. Zelf krijg je ook 50 mogelijke matches aangeboden. Er wordt hierbij niet echt naar de criteria gekeken. Er wordt alleen geselecteerd op geslacht (uiteraard), leeftijd en (deels) op woonplaats. Naarmate je lidmaatschap langer loopt krijg je steeds minder reacties. Soms wordt je profiel zelfs wekenlang door geen enkele persoon bekeken.
Wanneer je iemand een berichtje stuurt, is het maar de vraag of je een berichtje terug krijgt. Gratis leden kunnen namelijk geen berichten lezen of versturen. Maar je kunt niet zien of iemand gratis lid is, omdat deze personen een volwaardig profiel hebben. Mijn ervaring is verder dat ook betalende singles niet de moeite nemen om je een berichtje terug te sturen. Zelfs niet wanneer ze zelf contact met je gezocht hebben. Hierdoor verloopt het hele zoekproces erg traag.
Ook zijn er vaak maar één of twee personen online, en dat voor één van de populairste datingsites van Nederland.

Sterke punten:
Opzet van de website.

Zwakke punten:
Weinig (betalende) leden.
Je krijgt weinig reactie op berichten.

Rev beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Vreselijk slecht walgelijk slecht

0

Review:
Wat een rot site is dit! Toen ik ik in het kort wou invullen kreeg ik alleen maar dit: {{prefix}} {{options[ppValue]}} {{postfix}}{{prefix}} {{options[ppValue]}} {{postfix}} verder reageerde de site ook nergens op hoe kan ik in hemelsnaam iets invullen als dit gezeik niet weggaat? Ik kon dus ook geen matches vinden omdat mijn profiel niet compleet was veel te duur voor zo'n matige site heb ook gezegd wat ik er van vond wedden dat ze hier gewoon NIKS aan doen......

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
{{prefix}} {{options[ppValue]}} {{postfix}}{{prefix}} {{options[ppValue]}} {{postfix}}
{{editPrefix}} Kan mijn gegevens niet invullen door dit gezeur.

Thomas beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Pepper is mijn eerste keuze

0

Review:
Ik vind Pepper een erg leuke site met veel potentieel dating materiaal. Heb ook al meerdere dates via deze website gehad. Aanrader!

Sterke punten:
Duidelijke website met veel mogelijkheden

Zwakke punten:
Tot nu toe geen.

Lauren beveelt Pepper aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Wat een tegenvaller

0

Review:
Nou, pasgeleden maar eens lid geworden van Pepper.nl. Op het eerste gezicht ziet het er allemaal wel leuk uit en het idee van een fotocollage is op zich niet slecht. Toen maar eens betaald lid geworden om wat reacties proberen te verkrijgen en dat valt toch behoorlijk tegen. Je kunt niet zien of mensen betaald lid zijn of niet dus mocht je iemand leuk vinden kan diegene wel zien dat je hebt gereageerd maar kunnen geen reactie teruggeven. Best slim als je mensen wilt verleiden tot een abonnement maar mijn ervaring is dat de meeste (of eigenlijk allemaal) die moeite niet zullen nemen. Ook de matches die je krijgt beperken zich maar tot een paar gegevens. Echt op detail zoeken zoals de meeste sites dit aanbieden vind je niet op Pepper. Ook kwam ik erachter dat een aantal matches een niet-rokende man zochten. Zelf ben ik een roker dus dat is dan zeker een aandachtspuntje. Ze drukken de match nog wel uit in percentages maar onduidelijk is hoe ze daar aankomen. Eenmaal op de chat aangekomen valt op dat de meeste vrouwen eigenlijk niet de moeite nemen om fatsoenlijk antwoord te geven of lezen hun berichtjes niet. Ik heb al veel vrouwen aangeschreven zonder al teveel resultaat. Wel is het zo dat vrouwen die als online worden aangegeven een abonnement hebben.
Wat ook zeker een aandachtspunt is dat Explorer niet goed reageert op Pepper. De chatfunctie wordt niet aangegeven dus was noodgedwongen om Chrome te downloaden. Ook in Chrome werkt het niet goed want vrouwen van je profiel verwijderen (zoals wordt beschreven in de handleiding) kan niet dus je blijft een waslijst aan matches houden. Ook vind ik Pepper aan de behoorlijk dure kant voor hetgeen dat ze aanbieden. Ik begrijp dat de reclames eruit moeten maar € 25 voor één maandje is nogal aan de hoge kant.

Sterke punten:
Overzichtelijk, simpele bediening

Zwakke punten:
Geen uitgebreide zoekfunctie, Pepper toont bij Explorer en Chrome mankementen, duur, rare matches, weinig reactie van leden

Pepper

Pepper - Pepper steelt je geld

0

Review:
Pepper steelt je geld! Ik had 1 keer betaald voor 1 maand abonnement wat al aardig duur was. Hadden ze me verwijderd van de website maar ze blijven automatische incassos sturen!!!!!! Pas ermee op het zijn oplichters

Jasper beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - niet doen. pure geldverspilling!!!

0

Review:
Zeer slechte site.
Je bent alleen afhankelijk van de (uitermate slechte) matches die pepper voor je maakt. Je kunt alleen zoeken op leeftijd en afstand. Verder niets!!!! Dus je kunt niet zoeken op raakvlakken zoals hobby's, niet op lichaamslengte, niet op andere zaken. De matches die pepper maakt slaan kant nog wal. Echt totaaaaaaaal geen enkele overeenkomsten.
ZEEEEEER SLECHTE SITE!!!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Te veel om op te schrijven maar de voornaamsten zijn:
Je kunt zelf niet naar je eigen voorkeuren zoeken
De matchen zijn nergens op gebaseerd
TE DUUR

esther beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - pepper

2

Review:
wat een kut site is dit zeg, alle leden zijn nep. je krijgt NOOIT reactie terug!

hans beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Redelijke datingsite maar weinig opties en baggere

0

Review:
Ik vond Pepper op het eerste oogpunt een frisse en vernieuwende datingsite. Ik kon mijn lidmaatschap gratis uittesten (weliswaar geen berichten versturen) maar ik kon wel een kijkje in profielen nemen en zo dus erachter komen of er wat tussen zat voor me. Genoeg leuks, dus ik besloot een betaald abonnement te nemen voor 3 maanden.

Ik heb op zich best hele leuke contacten opgedaan op de site, maar dat is niet omdat de site zelf zo geweldig is (dat zijn dan de leuke mensen die er toevallig opzitten). De site zelf laat helaas te wensen over. De performance is ronduit slecht, loopt vaak vast en ook de mobiele app is niet veel beter. Je wordt iedere dag geconfronteerd met rare matches die je niet wilt en die aan de andere kant van het land wonen en wat je ook nergens kunt aanpassen of uitzetten. Met als gevolg dat je dus berichtjes krijgt van mensen aan de andere kant van het land waar je helemaal niks mee opschiet? Feit dat je dit niet aan kunt passen is echt dramatisch.

Verder kun je dus ook niet zien of iemand betalend member is. Dan staat er dus een ontzettend leuke jongen op, stuur je een berichtje maar dat wordt dus nooit gelezen omdat die persoon misschien een keer even rondgekeken heeft en daarna nooit meer teruggekomen is. Dat weet je dus van te voren niet. Je kunt dus niet zien of iemand ook daadwerkelijk actief is.

Het kunnen chatten met elkaar is leuk bedacht, waar het niet dat de chat om de haverklap eruit vliegt en berichten maar de halve tijd aan komen. De inbox (waar je mails kunt sturen) is een drama en vreselijk onoverzichtelijk. Alles staat in grote hopen onder elkaar en je kunt niks sorteren of filteren. Je kunt niks archiveren of in mappen zetten. Het is of alles geheel WISSEN of alles op één grote hoop. Kommer en kwel, als je veel berichten krijgt en wat overzicht wilt bewaren.

De foto collage is leuk bedacht, maar als je wat minder handig bent staat alles dus door elkaar en kun je helemaal niet zien wat er op een foto staat. Ik ben best een computernerd, maar voor mij duurde het ook een week voor ik erachter was dat mensen mijn foto's helemaal niet konden zien (gelukkig werd ik alsnog bedwelmd onder de berichtjes dus dat scheelt weer...pfff)

Kan ik Pepper aanbevelen? Aan de ene kant wel, want er zitten genoeg leuke mensen op, daar ligt het ECHT niet aan. Maar de site is echt niet werkbaar en er zijn bijzonder weinig mogelijkheden voor waar je voor betaald. Bovendien is de performance slecht. Ik laat het aan jou over.

Sterke punten:
Mooie vormgeving en frisse kleuren, spreekt mij wel aan
Genoeg jong publiek (van mijn leeftijd) en leuke mensen erop
Foto's van hobbies kunnen zien is wel vernieuwend
Vragen kunnen lezen ook wel leuk en geeft nieuwe inzichten in mensen

Zwakke punten:
Slechte performance, loopt steeds vast
Weinig tot geen zoekopties, waardoor ongewenste matches
Drama inbox, vreselijk onoverzichtelijk en gebrek aan functionaliteit
Drama chatbox, loopt steeds vast
Foto collage werkt niet optimaal

Pepper

Pepper - Niet doen!!

2

Review:
De vrouwen zijn onwijze snobs en alleen maar uit op gratis etentjes.
De website update niet automatisch, 80% van de mensen die je ziet zijn geen lid, en kunnen dus niks terug zeggen.
Waardeloze dating website, onder het mom van wij zijn singles die het zelf opgezet hebben, yeah right en ondertussen volop reclame maken op TV.
Zit echt wel een bedrijf achter, trap hier niet in zonde van je geld.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Sam beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Pepper

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Pepper aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Pepper aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Pepper