Pepper - 117 Reviews

Pepper Logo

24.3% aanbevolen, 117 Reviews

Pepper over zichzelf:

Pepper – Love to date

De eerste datingsite gebouwd met de hulp van singles. Daarom is Pepper de enige datingsite die je laat zien zoals je echt bent en je helpt om makkelijker in contact te komen met anderen.

Met het Pepper profiel creëer je een veelzeggende profielpagina. Upload foto's en video’s van jezelf en je interesses van je computer, Facebook of Google. De contactlijst toont welke van je matches online. Zodra je met een van hen de chat start wordt een mix van jullie foto’s uit je profiel geladen. Zo heb je altijd iets over over te praten en valt het nooit stil. Voel je die klik, met de unieke Just Coffee-knop vind je zo de leukste plek om af te spreken.

Pepper is een datingsite waar het plezier van het daten vooropstaat. We geven je daarom ook tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen. Zodat jij zo snel mogelijk met je match af kunt spreken.

Maak gratis een profiel aan, bekijk je matches (gratis) en like elkaar (gratis). Om te kunnen mailen en chatten heb je een Full Membership nodig.

Bezoek Pepper
Pepper
1 stars, 117 Reviews

Pepper Details

Keurmerk Veilig Daten: Ja

Hits: 6909

URL: http://www.pepper.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 117

Bezoek Pepper

(24.3% aanbevolen)

Pepper Verwijderen

Je lidmaatschap bij Pepper opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Pepper uitschrijven wil, gaat naar het menu met zijn/haar naam rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een scherm met links de knop Account. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt direct een scherm met Pepper Account Verwijderen. Ter verificatie wordt om je wachtwoord gevraagd en omdat je je van Pepper uitschrijven wil, wordt je om een reden gevraagd. Via de knop Pepper Account Verwijderen kun je je van Pepper uitschrijven.

Bezoek Pepper

(24.3% aanbevolen)

Pepper Kosten

Pepper biedt de mogelijkheid om Full Member te worden. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten lezen, berichten sturen en chatten! Bij inschrijving voor Pepper Full Membership worden door Pepper kosten berekend. Voor 1 maand worden door Pepper kosten van € 25,00 berekend, waarna het Pepper abonnement maandelijks € 17,95 kost. Voor 3 maanden zijn de kosten van Pepper € 15,00 per maand en voor 6 maanden € 9,95 per maand.

Pepper reviews (117):

Pepper

Pepper - je kunt je geld beter in de prullenbak gooien

1

Review:
Sinds 1.5 maand ben ik ingeschreven bij pepper. Ik kan het iedereen afraden. Je kunt je geld beter aan iets zinvols uitgeven. In die maand heb ik een aantal berichten verstuurd en geen enkele reactie terug gekregen. Het lijkt er op dat ze fictieve profielen of dat niet betalende leden geen berichten kunnen ontvangen. Ook kun je nergens achterhalen wie betalend lid is en wie niet. Conclusie: niet aan beginnen

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Duur Niet te achterhalen wie betalend lid is Matches kloppen niet

jeroen beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Niet aan beginnen

0

Review:
Foto's zeggen enorm veel en daarom leek me pepper een ideale datingsite. Het tegendeel is echter waar. Waarom het niet werkt: - alleen 3 aangeboden matchen per dag en geen goede zoekoptie - de aangeboden matches matchen niet - gratis leden kunnen je bericht niet lezen - je kunt niet zien wie betaald of gratis lid is - je kunt niet zien wanneer iemand het laatst online is geweest (dus actief is of niet) "gemaakt door daters" maar dan zo aangepast dat er zoveel mogelijk geld binnengehaald wordt.

Sterke punten:
veel foto's zodat je in één opslag kan zien wat iemands interesses zijn en wat diegene belangrijk vindt

Zwakke punten:
- alleen 3 aangeboden matchen per dag en geen goede zoekoptie - de aangeboden matches matchen niet - gratis leden kunnen je bericht niet lezen - je kunt niet zien wie betaald of gratis lid is - je kunt niet zien wanneer iemand het laatst online is geweest (dus actief is of niet)

Dirk beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Matig

0

Review:
Slechte techniek. Zeer matige matchingmogelijkheden. Te duur voor wat je krijgt. Amper lokaal aanbod, en ik woon in een grote stad. Free account is echt volledig nutteloos. Enige voordeel tot dusver is dat ze minder hard je geld proberen af te troggelen (in vegelijking met de lexas van deze wereld)

Pepper

Pepper - Ben het er niet mee eens!

0

Review:
Vind het jammer dat dit soort sites nog bestaan.

Pepper

Pepper - Date garantie kan dat?

0

Review:
Pepper biedt een dategarantie. Ze doen er alles aan om jou binnen 100 dagen aan een date te helpen. Mocht het niet lukken dan mag je op hun kosten het op een andere site proberen. Geen enkele datingsite kan je aan de ware liefde helpen, ook Pepper, Parship of Relatieplanet niet. Als dat wel zou kunnen dan zou een datingsite alwetend moeten zijn en alle alleenstaanden van de wereld door en door moeten kennen. Dat is voorlopig nog onmogelijk, totdat we een superkwantumcomputer hebben met alle kennis van de wereld en van alle mensen. De NSA is al met iets soortgelijks bezig. Ik durf in ieder geval te wedden dat Pepper geen lijst zal tonen van mensen bij wie het wel gelukt is en bij wie niet, na afloop van de aktie. Onbegrijpelijk dat ze lid zijn van Thuiswinkel Waarborg met zo een misleidende aktie. Eenzame mensen valse hoop geven. Meer kan ik niet over Pepper vertellen omdat ik mij daar niet zal inschrijven. Ik wilde dit even kwijt vandaar mijn review. Desondanks zal ik Pepper niet afraden, maar ook niet aanraden.

Sterke punten:
Veel mogelijkheden.

Zwakke punten:
Zoals geen enkele datingsite kunnen ze niet garanderen dat ze jou aan een man of vrouw kunnen helpen die bij jou past. De 100 dagen van de liefde is een loze belofte.

Pepper

Pepper - Al een tijdje lid en nu veel meer functionaliteite

0

Review:
Ik heb al een tijdje een abonnement op Pepper, soms ben ik actief, soms niet, heb wel al een aantal leuke dates gehad. Ik twijfelde wel al een tijdje om mijn lidmaatschap op te zeggen, want ik ontving een tijdje weinig matches en kreeg ook bijna geen berichtjes. Maar sinds kort is de site vernieuwd en krijg ik opeens een stuk meer mailtjes en chats. Je kunt nu ook zoeken naar mensen, ipv afwachten totdat Pepper je jouw matches stuurt. Dit is denk ik een grote verbetering. Ik blijf nog wel even een tijdje daten op Pepper.

Sterke punten:
nu ook zelf zoeken. Leuk profiel van jezelf kunnen maken

Zwakke punten:
eerst erg weinig contacten, maar denk dat dat nu beter gaat worden

Elanore beveelt Pepper aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Pepper - Zonde van mijn geld

0

Review:
In het begin enthousiast. Geen onnodig gezoek, maar gewoon matches toegewezen krijgen. Maar: 1e dag - 50 matches 2e dag - 3 matches. ok,kan ik mee leven maar na 6 weken, soms 1 match per dag, soms geen. En betalen om geen matches toegestuurd te krijgen gaat me te ver. Profielen die je niet meer wil zien blijven toch in je chatlijst rechts op pagina verschijnen. Waarom?? Ben tegen een paar scammers opgelopen. Deze worden geblokkeerd, maar niet verwijderd. Huh??? Leden tekort ofzo?? Natuurlijk ook een paar leuke contacten gehad, maar weegt niet op tegen de andere vreemde zaken.

Sterke punten:
Profiel ziet er leuk uit, foto's etc. Anders dan op andere sites.

Zwakke punten:
- weinig of geen matches op een dag. - scammers worden geblokkeerd, maar blijven op de site staan - profielen die je niet meer wil zien, komen toch bij je chatlijst/lijst full members naar voren. - weinig leden, waarom anders zo weinig matches CONCLUSIE: ZOEK EEN GOEDE DATINGSITE

Pepper

Pepper - Pepper was erg leuk

0

Review:
Ik ben sinds Pepper naar Nederland kwam lid geweest en heb eigenlijk weinig klachten. Als je enige tijd lid blijft van een datingsite kom je wel vaak dezelfde personen tegen, maar Pepper ververst naar mijn mening snel genoeg. In Pepper vind je zeer veel soorten mannen. Dit is zowel een voordeel als nadeel. Ik kreeg extreem veel verzoeken vanuit mannen die ik totaal niet zag zitten. Pepper heeft relatief veel foute paupers en desperado nerds. Hierdoor werd het alsnog een dagtaak om de leuke verzoekjes er tussenuit te vissen. Het vissen was echter de moeite waard, want hoewel ik mijn profiel liet staan heb ik er wel 2 leuke relaties van een half jaar aan over gehouden. Inmiddels weer vrijgezel, dus nu ga ik eens andere datingsites proberen om te zien wat er nu op de markt is. Er zijn zoveel datingsites bijgekomen dat ik waarschijnlijk even door de bomen het bos niet meer vind. Sites als datingwebsites.nl zijn dan toch wel handig.

Sterke punten:
Groot aanbod single mannen en genoeg verversing in het ledenbestand.

Zwakke punten:
Iets teveel mannen buiten mijn doelgroep. Ik zoek succesvolle veertigers die tijd hebben om van het leven te genieten en die zitten er sporadisch tussen.

Jeanine beveelt Pepper aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Discriminatie...

0

Review:
Ik kreeg een promotiemailtje met een code om drie dagen full-member te zijn... Profiel aangemaakt, alle vragen beantwoord, foto's bij elkaar gezocht en: AFGEKEEURD. Omdat ik als single op zoek ben naar meerdere vriendschappen, ik ben sinds lange tijd dan ook PolyAmorist. Nu beweren ze dat hun site alleen voor singles is die één partner zoeken... huh? Waar staat dat? En ik ken zoveel daters, die niet één maar meerdere vriendschappen in hun leven hebben. Geen vreemdgangers, maar gewoon mooie mensen die vaak na een scheiding niet meer één relatie willen. Dus Pepper loopt achter en is op deze manier aan 't discrimineren. Alle andere datingsites accepteren gewoon mijn profiel... Ben benieuwd hoe lang ze dit ouderwetse beleid vol gaan houden...

Sterke punten:
Vooralsnog géén, want ik heb niet de kans gekregen om lid te worden en 't te beoordelen...

Zwakke punten:
Discriminerend toelatingsbeleid...

JvG beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Ernstige twijfels

0

Review:
Over de opzet van Pepper kan je niet echt klagen. Het ziet er mooi en verzorgt uit. Je kunt een profiel aanmaken met foto´s, teksten, youtube, boeken etc. En het geeft je op een aparte manier indruk van een match. Een app voor Android is er nog steeds niet. Daar wordt aan gewerkt kreeg ik als reactie. Maar dat is al maanden geleden. Je krijgt per dag 3 profielen gestuurd. De manier van matchen is via een simpel computer programma. Op grond van leeftijd, wel of geen kinderen, opleidingsniveau, roken en een simplistische psychologische test. Redelijk waardeloos. Ik heb onderhand meer dan 60 matches bewaard. Het gekke is dat op prime time uren vrijwel nooit iemand online is. Chatten met hen is dus onmogelijk. Ik kreeg ook matches toegestuurd die ik 1,5 jaar geleden, als niet betalend lid, ook al eens had gehad. Dus in mijn beleving klopt er niets van. Zijn profielen oud, niet bestaand en/of niet actief. Dus lieve mensen. Niet doen. Ook hier draait het om geld. Nog steeds vinden de meesten hun aanstaande partner binnen een cirkel van 800 meter van hun woonhuis. Gewoon in een winkel of op straat. Misschien moeten we eens wat minder op onze smartphone en wat meer om ons heen kijken. Oh en chemie gaat nog steeds niet door een koperdraadje maar zit wel in oogcontact.

Sterke punten:
Verzorgt uiterlijk

Zwakke punten:
Een fijne partner, uitzonderingen daar gelaten, is hier onvindbaar. Absoluut zonde van je geld en moeite. NIET DOEN.

René beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Pepper

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


[show smilies]

Ja, ik zou Pepper aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Pepper aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe website toegevoegd wordt op DatingWebsites.nl


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Pepper