Pepper - 131 Reviews

Pepper Logo

22% aanbevolen, 131 Reviews

Pepper over zichzelf:

Pepper – Love to date

De eerste datingsite gebouwd met de hulp van singles. Daarom is Pepper de enige datingsite die je laat zien zoals je echt bent en je helpt om makkelijker in contact te komen met anderen.

Met het Pepper profiel creëer je een veelzeggende profielpagina. Upload foto's en video’s van jezelf en je interesses van je computer, Facebook of Google. De contactlijst toont welke van je matches online. Zodra je met een van hen de chat start wordt een mix van jullie foto’s uit je profiel geladen. Zo heb je altijd iets over over te praten en valt het nooit stil. Voel je die klik, met de unieke Just Coffee-knop vind je zo de leukste plek om af te spreken.

Pepper is een datingsite waar het plezier van het daten vooropstaat. We geven je daarom ook tips en tools om het eerste contact soepel te laten verlopen. Zodat jij zo snel mogelijk met je match af kunt spreken.

Maak gratis een profiel aan, bekijk je matches (gratis) en like elkaar (gratis). Om te kunnen mailen en chatten heb je een Full Membership nodig.

Bezoek Pepper
Pepper
1 stars, 131 Reviews

Pepper Details

Hits: 9837

URL: http://www.pepper.nl/

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 131

Bezoek Pepper

(22% aanbevolen)

Pepper Verwijderen

Je lidmaatschap bij Pepper opzeggen is eenvoudig. Wie zich van Pepper uitschrijven wil, gaat naar het menu met zijn/haar naam rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een scherm met links de knop Account. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt direct een scherm met Pepper Account Verwijderen. Ter verificatie wordt om je wachtwoord gevraagd en omdat je je van Pepper uitschrijven wil, wordt je om een reden gevraagd. Via de knop Pepper Account Verwijderen kun je je van Pepper uitschrijven.

Bezoek Pepper

(22% aanbevolen)

Pepper Kosten

Pepper biedt de mogelijkheid om Full Member te worden. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt berichten lezen, berichten sturen en chatten! Bij inschrijving voor Pepper Full Membership worden door Pepper kosten berekend. Voor 1 maand worden door Pepper kosten van € 25,00 berekend, waarna het Pepper abonnement maandelijks € 17,95 kost. Voor 3 maanden zijn de kosten van Pepper € 15,00 per maand en voor 6 maanden € 9,95 per maand.


Pepper reviews (131):

Pepper

Pepper - Pepper steelt je geld

0

Review:
Pepper steelt je geld! Ik had 1 keer betaald voor 1 maand abonnement wat al aardig duur was. Hadden ze me verwijderd van de website maar ze blijven automatische incassos sturen!!!!!! Pas ermee op het zijn oplichters

Jasper beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - niet doen. pure geldverspilling!!!

0

Review:
Zeer slechte site.
Je bent alleen afhankelijk van de (uitermate slechte) matches die pepper voor je maakt. Je kunt alleen zoeken op leeftijd en afstand. Verder niets!!!! Dus je kunt niet zoeken op raakvlakken zoals hobby's, niet op lichaamslengte, niet op andere zaken. De matches die pepper maakt slaan kant nog wal. Echt totaaaaaaaal geen enkele overeenkomsten.
ZEEEEEER SLECHTE SITE!!!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Te veel om op te schrijven maar de voornaamsten zijn:
Je kunt zelf niet naar je eigen voorkeuren zoeken
De matchen zijn nergens op gebaseerd
TE DUUR

esther beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - pepper

2

Review:
wat een kut site is dit zeg, alle leden zijn nep. je krijgt NOOIT reactie terug!

hans beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Redelijke datingsite maar weinig opties en baggere

0

Review:
Ik vond Pepper op het eerste oogpunt een frisse en vernieuwende datingsite. Ik kon mijn lidmaatschap gratis uittesten (weliswaar geen berichten versturen) maar ik kon wel een kijkje in profielen nemen en zo dus erachter komen of er wat tussen zat voor me. Genoeg leuks, dus ik besloot een betaald abonnement te nemen voor 3 maanden.

Ik heb op zich best hele leuke contacten opgedaan op de site, maar dat is niet omdat de site zelf zo geweldig is (dat zijn dan de leuke mensen die er toevallig opzitten). De site zelf laat helaas te wensen over. De performance is ronduit slecht, loopt vaak vast en ook de mobiele app is niet veel beter. Je wordt iedere dag geconfronteerd met rare matches die je niet wilt en die aan de andere kant van het land wonen en wat je ook nergens kunt aanpassen of uitzetten. Met als gevolg dat je dus berichtjes krijgt van mensen aan de andere kant van het land waar je helemaal niks mee opschiet? Feit dat je dit niet aan kunt passen is echt dramatisch.

Verder kun je dus ook niet zien of iemand betalend member is. Dan staat er dus een ontzettend leuke jongen op, stuur je een berichtje maar dat wordt dus nooit gelezen omdat die persoon misschien een keer even rondgekeken heeft en daarna nooit meer teruggekomen is. Dat weet je dus van te voren niet. Je kunt dus niet zien of iemand ook daadwerkelijk actief is.

Het kunnen chatten met elkaar is leuk bedacht, waar het niet dat de chat om de haverklap eruit vliegt en berichten maar de halve tijd aan komen. De inbox (waar je mails kunt sturen) is een drama en vreselijk onoverzichtelijk. Alles staat in grote hopen onder elkaar en je kunt niks sorteren of filteren. Je kunt niks archiveren of in mappen zetten. Het is of alles geheel WISSEN of alles op één grote hoop. Kommer en kwel, als je veel berichten krijgt en wat overzicht wilt bewaren.

De foto collage is leuk bedacht, maar als je wat minder handig bent staat alles dus door elkaar en kun je helemaal niet zien wat er op een foto staat. Ik ben best een computernerd, maar voor mij duurde het ook een week voor ik erachter was dat mensen mijn foto's helemaal niet konden zien (gelukkig werd ik alsnog bedwelmd onder de berichtjes dus dat scheelt weer...pfff)

Kan ik Pepper aanbevelen? Aan de ene kant wel, want er zitten genoeg leuke mensen op, daar ligt het ECHT niet aan. Maar de site is echt niet werkbaar en er zijn bijzonder weinig mogelijkheden voor waar je voor betaald. Bovendien is de performance slecht. Ik laat het aan jou over.

Sterke punten:
Mooie vormgeving en frisse kleuren, spreekt mij wel aan
Genoeg jong publiek (van mijn leeftijd) en leuke mensen erop
Foto's van hobbies kunnen zien is wel vernieuwend
Vragen kunnen lezen ook wel leuk en geeft nieuwe inzichten in mensen

Zwakke punten:
Slechte performance, loopt steeds vast
Weinig tot geen zoekopties, waardoor ongewenste matches
Drama inbox, vreselijk onoverzichtelijk en gebrek aan functionaliteit
Drama chatbox, loopt steeds vast
Foto collage werkt niet optimaal

Pepper

Pepper - Niet doen!!

2

Review:
De vrouwen zijn onwijze snobs en alleen maar uit op gratis etentjes.
De website update niet automatisch, 80% van de mensen die je ziet zijn geen lid, en kunnen dus niks terug zeggen.
Waardeloze dating website, onder het mom van wij zijn singles die het zelf opgezet hebben, yeah right en ondertussen volop reclame maken op TV.
Zit echt wel een bedrijf achter, trap hier niet in zonde van je geld.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Sam beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Wat een site

0

Review:
Ongelofelijk dat Pepper hier nog steeds mee weg komt. Als het aan mij zou liggen, zouden ze alle sites met fictieve/neppe profielen van het web af moeten halen...

Het is ronduit schandalig dat je anno 2014 nog zo opgelicht mag worden!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen

Harry de G beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Waardeloze site

6

Review:
Ik heb een abonnement voor 1 maand genomen maar na een paar dagen ben ik er wel klaar mee. Wat een waardeloze site, lelijke mannen die mijn match zouden moeten zijn. Sorry maar deze heren zou ik in het dagelijkse
leven mijden. Weinig tot geen actie, geen reactie op berichten die je stuurt.
Ik heb spijt dat ik hier € 25,- voor heb neergeteld, mijn advies?
Niet doen!!!!

Sterke punten:
Leuke vormgeving maar dat is echt het enige sterke punt!

Zwakke punten:
Geen reacties, over het algemeen geen aantrekkelijke mannen voor mij.
Zonde van je geld!!!!!

Carola beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - slecht

0

Review:
erg slechte website. zitten heel veel neppe mensen op. daarbij! wanneer je aanmeld is je profiel nog niet geactiveerd terwijl dat er wel staat. als je geluk hebt is de live chat er, die moet je account nog nakijken als je erom vraagt om hem te activeren!

Dan wanneer alles klaar is, kom je er dus achter dat de meeste mensen nep zijn en dat niemand antwoord...

Zwakke punten:
Alles, trap er niet in mensen. Er zijn ook betere websites

corris beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - pepper

0

Review:
Pepper is een leuke website, maar er is 1 groot nadeel:
Je moet actief lid zijn om berichten te sturen (en dus betalen), maar je moet ook actief lid zijn om berichten te kunnen lezen. De crux is dat je niet kunt zien of iemand actief lid is. Het komt dus vaak voor dat je een bericht stuurt naar iemand die dat niet kan lezen, en je weet ook niet of diegene het gelezen heeft. Daarmee is het grootste deel van de verstuurde berichten kansloos en zijn echte matches relatief zeldzaam (komen dus alleen voor als per toeval beide personen actief lid zijn).

Sterke punten:
Geen lange vragenlijsten
Vrij visueel ingericht

Zwakke punten:
Lidmaatschap van leden is niet bekend waardoor het (zelfs na betalen) niet duidelijk is of een verstuurd bericht kan worden gelezen.

mark beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Pepper

Pepper - Oplichting

3

Review:
Ik sta een half jaar ingeschreven op pepper, maar zonder succes. Ik heb ooit 2 chat gesprekjes gehad, maar verder niks, terwijl ik op andere sites meerdere gesprekken en dates had. Ik vind pepper zonde van mijn geld het is pure oplichting. Ik vind het heel erg dat dit soort sites nog bestaan. Ik wilde ook graag mijn geld terug (wat je volgens de reclame terug kreeg als je geen succes had), maar dat kan ik mooi op mijn buik schrijven. Voor andere mensen die zich willen inschrijven voor een datingsite nooit naar pepper gaan!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen

Laura beveelt Pepper NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Pepper

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Pepper aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Pepper aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Pepper