Reviews van deze auteur

fantastisch doch simpel concept

Review over Paiq

Gewoon een leuke en goed werkende site. Simpel doch effectief. Ik snap dan ook niet hoe iemand hier niet snapt hoe de site werkt. Hij is toch niet achterlijk? Nou... je beantwoort een aantal multiple choice vragen en ze matchen je met anderen... Niet dat elke match ook daadwerkelijk een echte match is, maar daar mag je mijn inziens ook zelf achter komen tijdens het chatten of dates. Het matchen is voor de eerste kennismaking, het zegt niet dat zij/hij daadwerkelijk je match is, dat zou ook te mooi zijn. Het is dus wel simpel.

Ik heb op meer datingsites gezeten en dit is de enige waar ik goed gevoel bij heb, mede omdat hier niet zoveel fakers zijn of van die buitenlandse "vrouwen" die alleen via mail willen cimmuniceren. Je kent ze wel...
Hier al veel dates gehad. Heel leuke dates en de wat minder leuke. Momenteel een heel leuke vrouw leren kennen, dus.. succes!

Ik wens iedereen dan ook veel succes hier!

Sterke punten
Door het concept dat je geen profielen kan zoeken en niet direct een foto kan zien, heb je hier niet al die fake profielen met veel te mooie mensen of van die buitenlandse oplichters.
Eerst kennis maken en dan pas zie je een foto. Voor mensen die puur op uiterlijk gaan en geen tijd willen nemen om iemand te leren kennen is dit niks, maar voor mensen die daadwerkelijk anderen willen leren kennen is deze site fantastisch.

Zwakke punten
weinig, zeker geen zwaarwegende zwakke punten.

Zijn deze oplichters aan te klagen?

Review over NieuwSexcontact.nl

Zijn deze oplichters aan te klagen?
Bij niet-erotsche sites doen mensen dit ook met misleidende of regelrechte oplichting.En deze site valt mijn inziens zeer duidelijk in de 2e categorie, maar te bewijzen is het zeker dat ze misleidend zijn.
Sterker nog... volgens de wet mogen we allemaalons geld terug vragen, tot het moment waarop zij de misleidende tekst ( daar houden we het even op) veranderen. Zoek maar op...
Als bv een KPN misleidende advertentie plaatst dat bv een telefoon nu 5 euro is, dan krijgt iedereen die hier over klaagde die telefoon voor 5 euro! zolang het aannemelijk geacht kan worden dat de aanbieding echt was. Dus niet een auto voor 5 euro, iedereen weet dat dit niet kan kloppen.
Als we ze allemaal een mail sturen (is tegenwoordig wettelijk bewijs) dan staan we ins ons recht dit geld terug te krijgen. Tevens krijgt de eigenaar een proces aan zijn broek, mocht dit oplichting zijn. Is het misleiding, dan zijn ze verplicht het misleidende aan te passen.
Wie doet er mee?
Wie dit wil mag me mailen op [email protected] Wanneer pakken wij gebrukkers dit soort oplichters eens echt aan?

Sterke punten
GEEN

Zwakke punten
OPLICHTERS, OPLICHTERS EN GELDKLOPPERIJ

reacties:

Review: Uit de geheime handleiding voor vrouwen op Paiq

Henk,
Bij bijna alle datingsites zou ik je helemaal gelijk geven. Ook kan ik niet ontkennen dat veel vrouwen reageren (of niet dus) zoals jij zegt. Te veel aandacht denk ik..
Toch moet ik als man zijnde toch even positief reageren over paiq. Het is serieus de enige datingsite die ik als posiief heb ervaren en nu weer. Goed concept dat je niet direct foto`s ziet vermindert juist de verhalen die jij vertelt. Nadeel is wel dat er genoeg (te veel) vrouwen bij zitten die na half uurtje chatten als je de foto`s zien direct niks zeggen of blokkeren. Toch blijven de meeste vrouwen wel door kletsen. zeker in vergelijking met andere sites.
Ik beveel het wel aan om te proberen,maar hou t eerst zeker even bij de gratis versie. je krijgt dan minder matches, maar als je je voorkeuren goed invult zit dat redelijk vaak best goed. ook de speeddates die gratis zijn. die trouwens niet kijken naar je voorkeuren, dus als die ver weg wonen zegt dat niks over het matchen zelf.
Henk, ik hoop dat je ondertussen wel leuke dates hebt gehad! Of zelfs een leuke relatie.
Over paiq ben ik het niet met je eens, maar wat een herkenning in jouw tekst. Goed omschreven!
Succes!
ron

Review: Uit de geheime handleiding voor vrouwen op Paiq

Henk, je hoeft daar niet bang voor te zijn. Ik zit er al weer paar maand op en 2 jaar geleden zelfs langer. leuke vrouwen ontmoet, leuke dates gehad. Ik blijf er.
Als ik zeg dat ik positief ben dan mag je dat gewoon geloven hoor.
zoals je hier praat, als je met zo`n instelling bij welke datingsite dan ook begint, dan zal t ook nooit wat worden. Zelfde geldt in cafe en waar je maar vrouwen kan tegen komen.
Ik ben wel tevreden en dus is dat mogelijk. Genoeg andere mannen die tevreden zijn gezien de reacties. helaas is het niks voor jou, maar zoals je zelf aangeeft wil jij geen enkele datingsite meer. denk dus niet dat het probleem bij paiq ligt, maar zijn datingsites in zijn algemeen niks voor jou.