Paiq - 683 Reviews

Paiq Logo

70.9% aanbevolen, 683 Reviews

Paiq over zichzelf:

Paiq is een datingsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet, en vervangen door een goede matching doormiddel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprèk, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Bezoek Paiq
Paiq
3.5 stars, 683 Reviews

Paiq Details

Hits: 28764

URL: http://www.paiq.nl/3cll

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 683

Bezoek Paiq

(70.9% aanbevolen)

Paiq Verwijderen

Je abonnement bij Paiq opzeggen of Paiq Select uitschrijven gaat eenvoudig. Wie zich van Paiq uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Onder het kopje Account bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een apart scherm met onderin de optie Paiq Uitschrijven. Als je daarop klikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of Paiq uitschrijven echt is wat je wilt. Ter verificatie wordt om je Paiq wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je het proces van Paiq opzeggen voltooien.

Bezoek Paiq

(70.9% aanbevolen)

Paiq Kosten

Paiq biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een meer volledig abonnement, namelijk Paiq Select. Voordeel van Paiq Select is dat je als Select Lid van Paiq elke dag een nieuwe match krijgt en informatie over je matches. Tevens kun je als Paiq Select Lid je matches beïnvloeden en je matches screenen. Daarnaast kan een Paiq Select Lid criteria instellen en Credits besteden. Bij inschrijving voor een Paiq Select abonnement worden door Paiq kosten berekend. Voor Paiq Select onbepaalde tijd worden door Paiq kosten van € 9,50 per maand gerekend, waarbij de kosten van Paiq Select voor de eerste maand dan € 19,50 zijn. Leden die voor 3maanden gebruik maken van Paiq Select betalen € 38,50.

Paiq Acties & Nieuws

Paiq reviews (683):

Paiq

Paiq - Paiq

0

Review:
Ik vind de site best tegenvallen. het duurt heel lang voor je een match hebt, en dan moet je nog maar geluk hebben dat hij/zij online komt. Ook het speeddate s niet echt speeddate, mijn gras groeit sneller.

Sterke punten:
Het is gedeeltelijk gratis

Zwakke punten:
speeddate is echt niet speeddate
Zeer weinig matches

brandon beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Paiq gebruikt jouw foto in advertenties! Pas op!

0

Review:
Ronduit slecht gesteld met je privacy. Ze gebruiken jouw foto in hun advertenties en op de homepage van Paiq worden ook foto's gebruikt van echte gebruikers.

Lees het zelf in hun privacy reglement. Ronduit belachelijk. Pas op!

Citaat: Jouw gegevens worden gebruikt voor administratieve doeleinden, om een goede werking van de website mogelijk te maken, en voor advertentiedoeleinden op de website zelf, zoals het tonen van foto´s op de voorpagina.

Sterke punten:
Originele manier van daten.

Zwakke punten:
Ze mogen jouw gegevens gebruiken in hun advertenties als je met hun privacy reglement instemt!!!!!!!!

Paiq

Paiq - redelijk tot goed

0

Review:
moet zeggen zit er pas op en is even wennen vergeleken met andere site's.
is mooi opgezet, maar echt 100% gratis is het niet echt, groten deels wel gelukkig. wat ik wel jammer vind is dat er jammer genoeg tijdens de chat meteen de vraag krijgt wat voor werk je doet, en als je geen werk hebt meteen geblokt wordt....ze nemen niet de tijd om je te leren kennen wie je werkelijk bent of ik er wat aankan doen dat ik jammer genoeg geen werk heb. hahahaha zo even me beklaag gedaan hahaha. maar dat heeft niks met de site zelf te maken uiteraard. maar jammer is het wel dat er zo gekeken wordt.
voor de rest moet ik het allemaal nog uitvinden, indruk van de site is oke.
ziet er goed verzorgt uit, en hoop een leuke vrouw tegen te komen

Sterke punten:
geen 100 profielen te gelijk te zien.
gesprek begint zonder elkaar eerst te zien.
goed gedaan dat de site zelf de matchen voor je zoekt wel zo spannend.

Zwakke punten:
dat je voor sommige dingen toch credit moet kopen waarvan je denk oke dat is onzin.
dat er zonder pardon geblokt wordt tijdens chat, zonder eerst te zeggen sorry dit is niet wat ik zoek. mmaar dat is heeft meer te maken met de geen wie je aan het chatten ben...heet manieren

Paiq

Paiq - Leuk concept maar eigenlijk niet gratis

0

Review:
Op het eerste oog lijkt het een hele leuke datingsite. Maar na 1 dag was ik er al achter dat je als free member eigenlijk bijna niets kunt!

Op zich vind ik het niet zo erg om er voor te betalen. Maar noem het dan geen "gratis datingsite" :o(

Sterke punten:
Leuk concept

Zwakke punten:
Het is niet wat ze zeggen

Paiq

Paiq - paiq is ok

0

Review:
some nice extra's make it easy to find somebody.

Sterke punten:
the extra's

Zwakke punten:
always the same people online, think they like it

mister beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Prima

0

Review:
Wat een heerlijke datingsite.
Wel beetje opletten op fakers, maar die heb je meestal wel vlot in de gaten.
Leuke vriendinnen en een relatie aan overgehouden.

Sterke punten:
Duidelijke matchinguitslag met voor mij kloppende cijfers. Natuurlijk wel eerlijk zijn metinvullen van de vragenlijsten

Zwakke punten:
Geen

Ronald beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Gedeeltelijk tevreden

0

Review:
Paiq is veelal gratis en trekt daardoor eerder mensen met weinig geld en fakers. Niet dat dat voor mij een probleem is, maar men dient er wel rekening mee te houden.

Sterke punten:
Genoeg mogelijkheden aan datingvormen: Speeddate, dating-battle, Foto toernooi en natuurlijk chatten met een match die je 1x in de zoveel tijd toegewezen krijgt, waarbij de foto gaande de chatsessie steeds zichtbaarder word.

Zwakke punten:
Veel vrouwen verwachten een ideale knappe partner, die in feite geen datingsite nodig heeft om aan een date te komen. En nog iets te vaak beoordeeld op je uiterlijk van de foto. Maar dat is de "fout" van de vrouwen, niet van Paiq.
Toch wel jammer dat er geen profielen zijn waaruit je kan kiezen.

Gerard beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Makes me happy

1

Review:
Geweldige site. Ik lees hieronder reviews van mensen die extreem negatief en beoordelend zijn..... Als het je niet bevalt hoef je je er toch niet zo over op de winden, dan ga je toch naar een site die je beter bevalt? Ieder zijn ding. Ik zat ook eerst op een andere site, beviel me niet.. Dus stap ik over.

Voor mij was het fantastisch.. Geen perverselingen achter je aan die enkel op je uiterlijk afgaan. Alleen matches gehad die ook echt op zoek waren naar een serieuze relatie. Wat betreft de matching waren het vaak wel kanshebbers, maar door omstandigheden die paiq niet kan weten toch geen klik. Soms zaten er idd ook wel eens missers tussen, maar daar ben je al snel genoeg achter. Dan geef je aan de ander aan dat je nog even verder gaat zoeken... Dat heb je toch zelf in de hand? Is toch geen ramp?
Ik heb door paiq een serieuze, geweldige partner gevonden, wat mijn leventje behoorlijk verrijkt!

Sterke punten:
Opzet van de site
Manier van matchen
Foto's niet direct zichtbaar
Geen 100 profielen door te spitten en te 'keuren'
Je kunt zelf bepalen of je er heel actief mee bent (zelf speeddaten, member worden, foto toernooi), of wachten tot er een match is en bekijken of dat klikt.
Bij vragen of opmerkingen is contact met de site mogelijk. Laagdrempelig.

Zwakke punten:
Kan er geen bedenken

Yvie beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - top

0

Review:
erg leuk ingerichte site, gratis, leuke uitgekiende matches. Voor elk wat wils zou ik zeggen, en ik hou van spanning dus niet meteen de foto zien is echt geweldig, vind ik...

Sterke punten:
gratis, speels, gevarieerd, leuke matches, goede vragen, en duidelijk anders dan andere sites!

Zwakke punten:
Het duurt lang voordat er een nieuwe match is...tenzij je credits koopt....jammer

henk wiers beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Prima site

0

Review:
In principe gratis, kun je goed mee vooruit, wil je meer matches dan kun je tegoedpunten kopen, prima systeem. Je zit dan nog nergens aan vast. Nadeel is wel dat je geen 'standaard'-gegevens kunt invullen, dus elke keer dezelfde vragen; waar woon je, wat voor werk doe je, heb je kinderen, hoe lang ben je (ook kennelijk erg belangrijk... ik stel dan altijd als tegenvraag; Welke cupmaat heb je ;) )... Je kunt natuurlijk wel wat foto's plaatsen die wat over je zeggen; b.v. je kinderen/huisdieren, je hobby/werk uitvoerend, je auto/motor/camper, met een sigaret op je bakkes en een biertje in de hand op een festival, naast een meetlint, ga zo maar door... maar ja, dan moet je wel al een gesprek van 10 min. gehad hebben voor ze zichtbaar worden, en dan heb je al een hoop vragen al voor de kiezen gekregen wss.

Aanbod is prima, best een paar leuke dames ontmoet. Matching werk op zich prima, alleen vaak te ver weg, kun je verder niet instellen/begrenzen, jammer. Ook jammer (kan Paiq niks aan doen) dat de verleiding voor sommige dames TE groot is om op de stop-knop te drukken voor de foto zichtbaar is (eerste 'keuzemoment'), of zodra de foto zichtbaar is. Ik vind dat heel onbeschoft; heb je een leuk gesprek is ze ineens verdwenen, zonder reden. Ik ben niet lelijk, dus dat kan het niet zijn ;)

Sterke punten:
gratis
weinig nep aan, echte gesprekken, geen voorgekauwd profiel

Zwakke punten:
afstand instellen niet mogelijk
geen standaardgegevens in te vullen
verleiding om een gesprek abrupt te beëindigen is kennelijk voor vrouwen te groot

Dave beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Paiq

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Paiq aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Paiq aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Paiq