Paiq - 677 Reviews

Paiq Logo

70.9% aanbevolen, 677 Reviews

Paiq over zichzelf:

Paiq is een datingsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet, en vervangen door een goede matching doormiddel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprèk, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Bezoek Paiq
Paiq
3.5 stars, 677 Reviews

Paiq Details

Hits: 28496

URL: http://www.paiq.nl/3cll

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 677

Bezoek Paiq

(70.9% aanbevolen)

Paiq Verwijderen

Je abonnement bij Paiq opzeggen of Paiq Select uitschrijven gaat eenvoudig. Wie zich van Paiq uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Onder het kopje Account bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een apart scherm met onderin de optie Paiq Uitschrijven. Als je daarop klikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of Paiq uitschrijven echt is wat je wilt. Ter verificatie wordt om je Paiq wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je het proces van Paiq opzeggen voltooien.

Bezoek Paiq

(70.9% aanbevolen)

Paiq Kosten

Paiq biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een meer volledig abonnement, namelijk Paiq Select. Voordeel van Paiq Select is dat je als Select Lid van Paiq elke dag een nieuwe match krijgt en informatie over je matches. Tevens kun je als Paiq Select Lid je matches beïnvloeden en je matches screenen. Daarnaast kan een Paiq Select Lid criteria instellen en Credits besteden. Bij inschrijving voor een Paiq Select abonnement worden door Paiq kosten berekend. Voor Paiq Select onbepaalde tijd worden door Paiq kosten van € 9,50 per maand gerekend, waarbij de kosten van Paiq Select voor de eerste maand dan € 19,50 zijn. Leden die voor 3maanden gebruik maken van Paiq Select betalen € 38,50.

Paiq Acties & Nieuws

Paiq reviews (677):

Paiq

Paiq - Gedeeltelijk tevreden

0

Review:
Paiq is veelal gratis en trekt daardoor eerder mensen met weinig geld en fakers. Niet dat dat voor mij een probleem is, maar men dient er wel rekening mee te houden.

Sterke punten:
Genoeg mogelijkheden aan datingvormen: Speeddate, dating-battle, Foto toernooi en natuurlijk chatten met een match die je 1x in de zoveel tijd toegewezen krijgt, waarbij de foto gaande de chatsessie steeds zichtbaarder word.

Zwakke punten:
Veel vrouwen verwachten een ideale knappe partner, die in feite geen datingsite nodig heeft om aan een date te komen. En nog iets te vaak beoordeeld op je uiterlijk van de foto. Maar dat is de "fout" van de vrouwen, niet van Paiq.
Toch wel jammer dat er geen profielen zijn waaruit je kan kiezen.

Gerard beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Makes me happy

1

Review:
Geweldige site. Ik lees hieronder reviews van mensen die extreem negatief en beoordelend zijn..... Als het je niet bevalt hoef je je er toch niet zo over op de winden, dan ga je toch naar een site die je beter bevalt? Ieder zijn ding. Ik zat ook eerst op een andere site, beviel me niet.. Dus stap ik over.

Voor mij was het fantastisch.. Geen perverselingen achter je aan die enkel op je uiterlijk afgaan. Alleen matches gehad die ook echt op zoek waren naar een serieuze relatie. Wat betreft de matching waren het vaak wel kanshebbers, maar door omstandigheden die paiq niet kan weten toch geen klik. Soms zaten er idd ook wel eens missers tussen, maar daar ben je al snel genoeg achter. Dan geef je aan de ander aan dat je nog even verder gaat zoeken... Dat heb je toch zelf in de hand? Is toch geen ramp?
Ik heb door paiq een serieuze, geweldige partner gevonden, wat mijn leventje behoorlijk verrijkt!

Sterke punten:
Opzet van de site
Manier van matchen
Foto's niet direct zichtbaar
Geen 100 profielen door te spitten en te 'keuren'
Je kunt zelf bepalen of je er heel actief mee bent (zelf speeddaten, member worden, foto toernooi), of wachten tot er een match is en bekijken of dat klikt.
Bij vragen of opmerkingen is contact met de site mogelijk. Laagdrempelig.

Zwakke punten:
Kan er geen bedenken

Yvie beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - top

0

Review:
erg leuk ingerichte site, gratis, leuke uitgekiende matches. Voor elk wat wils zou ik zeggen, en ik hou van spanning dus niet meteen de foto zien is echt geweldig, vind ik...

Sterke punten:
gratis, speels, gevarieerd, leuke matches, goede vragen, en duidelijk anders dan andere sites!

Zwakke punten:
Het duurt lang voordat er een nieuwe match is...tenzij je credits koopt....jammer

henk wiers beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Prima site

0

Review:
In principe gratis, kun je goed mee vooruit, wil je meer matches dan kun je tegoedpunten kopen, prima systeem. Je zit dan nog nergens aan vast. Nadeel is wel dat je geen 'standaard'-gegevens kunt invullen, dus elke keer dezelfde vragen; waar woon je, wat voor werk doe je, heb je kinderen, hoe lang ben je (ook kennelijk erg belangrijk... ik stel dan altijd als tegenvraag; Welke cupmaat heb je ;) )... Je kunt natuurlijk wel wat foto's plaatsen die wat over je zeggen; b.v. je kinderen/huisdieren, je hobby/werk uitvoerend, je auto/motor/camper, met een sigaret op je bakkes en een biertje in de hand op een festival, naast een meetlint, ga zo maar door... maar ja, dan moet je wel al een gesprek van 10 min. gehad hebben voor ze zichtbaar worden, en dan heb je al een hoop vragen al voor de kiezen gekregen wss.

Aanbod is prima, best een paar leuke dames ontmoet. Matching werk op zich prima, alleen vaak te ver weg, kun je verder niet instellen/begrenzen, jammer. Ook jammer (kan Paiq niks aan doen) dat de verleiding voor sommige dames TE groot is om op de stop-knop te drukken voor de foto zichtbaar is (eerste 'keuzemoment'), of zodra de foto zichtbaar is. Ik vind dat heel onbeschoft; heb je een leuk gesprek is ze ineens verdwenen, zonder reden. Ik ben niet lelijk, dus dat kan het niet zijn ;)

Sterke punten:
gratis
weinig nep aan, echte gesprekken, geen voorgekauwd profiel

Zwakke punten:
afstand instellen niet mogelijk
geen standaardgegevens in te vullen
verleiding om een gesprek abrupt te beëindigen is kennelijk voor vrouwen te groot

Dave beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Goede datingsite, maar ernstige privacyissues

0

Review:
Paiq is een erg goede datingsite. De website en interface beschouw ik zelfs als een technisch-hoogstandje. Het is gratis, maar voor additionele functies kun je bijbetalen (dat lijkt me fair, ergens moeten ze immers hun financiering vandaan halen). Dat gaat snel en probleemloos via iDeal of sms-betalingen.

Wat betreft de matchings, daar moet je geluk mee hebben. Bij andere websites kun je naar gelieven profielen doorbladeren, hier moet je echter geluk hebben of je uberhaupt wel wordt gematcht (via een speeddate of match). En eenmaal gematcht verzandt een chat-gesprek vaak in het niets (mensen gaan toch vaak voor het uiterlijk), maar een andere keer heb je daadwerkelijk een leuk gesprek en een klik met iemand. Dus nogmaals, daar moet je een klein beetje geluk mee hebben.

Wat echter ernstig te wensen overlaat is het privacy-beleid van paiq. Al je chatgesprekken worden gelogd, geanalyseerd, en/of eventueel met derden gedeeld (denk ook aan de inmiddels opgeheven zustersite van paiq: nextlover.nl, die hieraangaande overeenkomsten had met nrc en andere derden).

Helaas zijn er geen functies ingebouwd waarbij je je eigen chatlogs kunt wissen. Eenmaal ingeschreven beschouwt Paiq alles als hun eigendom. In het moderne tijdperk is dit met de vele veiligheidslekken en privacy-issues een ernstige tekortkoming. Vandaar wilde ik deze website niet aanraden.
Sterke punten:
- Technisch een superieure website.
- Kans op redelijke matchings, met eventuele vervolgklik.

Zwakke punten:
- Ik merk dat ik steeds minder en minder een speeddate krijg aangeboden.
- Je gegevens worden niet gewist nadat je je hebt uitgeschreven, Paiq bewaart deze (bijv. voor hun zogeheten Artifical Intelligence-systeem).
- Als je niet wilt dat je gegevens op straat komen te liggen of voor eeuwig worden opgeslagen, niet doen! In dat opzicht gaan de klassieke datingssites als relatieplanet, lexa, parship, e-matching e.d. betrouwbaarder en meer secure met je gegevens om.

Arjan beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - uit de kunst

0

Review:
paiq is uit een aanrader geweldige dating site geen eindeloze lijsten van mensen

Sterke punten:
echt een geweldige datingsites die je echt niks kost gewoon gratis en je word gematch aan iemand en je leert die persoon kennen gewoon door de chatten eens in de 14 dagen kreeg je nieuwe match echt een aanrader voor iedereen die echt 100% gratis wil daten

gerard beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - slecht

0

Review:
waardeloze site werkt van geen ene kant

Sterke punten:
geen enkele sterke punt

Zwakke punten:
zo beetje alles hieraan

kevin beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - lekker ongecompliceerd

0

Review:
blij met paiq.

Sterke punten:
er ontstaan leuke gesprekken als je helemaal niets van elkaar weet! soms bloedt t dood, maar dan ist zeker niet meant to be.

goed vind ik dat je zelf kunt kiezen hoe je iemand wilt leren kennen:
-door lid te worden en gematcht te worden
-door een gesprek te beginnen
-door een foto te liken

omdat je geen profiel hebt, kun je er ook geen eindeloos kwijlende reacties op krijgen..

Zwakke punten:
t staat of valt bij je eigen creativiteit en gezelligheid. je kunt je niet verschuilen achter een uitgedokterd profiel.

bea beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Zwanger

1

Review:
In tegensteling to andere sites matched Paiq goed. Na een aantal mensen gesproken te hebben iemand gevonden waarmee ook een klik is. Afgesproken en na twee week zwanger. Bedankt Paiq! :-)

Sterke punten:
Goed matchen

Zwakke punten:
Geen

Jut en Jul beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - DIT WILLEN NEDERLANDERS NIET

0

Review:
zOALS DIT IS OPGEZET GEBEURT NERGENS DENK IK.
nEDERLANDERS ZIJN GEFOCUST OP UITERLIJK. Laat eerst iemand chatten tegen betaling van credits en blijkt de match vaak te mislukken door het niet accepteren van de foto wat daar ook de reden van is. Ik ben niet lelijk en mag er best wel zijn, ziet eruit als 58 volgens velen,of is niet fotogeniek de persoon voor een speeddate.
Dating moet gebaseerd zijn op uiterlijk, anders lukt het niet.
Dus geld innen is hier de basis van dating., geen probleem maar doe het dan waar de mmensen wat aan hebben

Sterke punten:
zie mijn verhaal; geen

Zwakke punten:
alles

Wim beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Paiq

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Paiq aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Paiq aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Paiq