Paiq - 651 Reviews

Paiq Logo

71% aanbevolen, 651 Reviews

Paiq over zichzelf:

Paiq is een datingsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet, en vervangen door een goede matching doormiddel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprèk, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Bezoek Paiq
Paiq
3.5 stars, 651 Reviews

Paiq Details

Hits: 27633

URL: http://www.paiq.nl/3cll

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 651

Bezoek Paiq

(71% aanbevolen)

Paiq Verwijderen

Je abonnement bij Paiq opzeggen of Paiq Select uitschrijven gaat eenvoudig. Wie zich van Paiq uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Onder het kopje Account bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een apart scherm met onderin de optie Paiq Uitschrijven. Als je daarop klikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of Paiq uitschrijven echt is wat je wilt. Ter verificatie wordt om je Paiq wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je het proces van Paiq opzeggen voltooien.

Bezoek Paiq

(71% aanbevolen)

Paiq Kosten

Paiq biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een meer volledig abonnement, namelijk Paiq Select. Voordeel van Paiq Select is dat je als Select Lid van Paiq elke dag een nieuwe match krijgt en informatie over je matches. Tevens kun je als Paiq Select Lid je matches beïnvloeden en je matches screenen. Daarnaast kan een Paiq Select Lid criteria instellen en Credits besteden. Bij inschrijving voor een Paiq Select abonnement worden door Paiq kosten berekend. Voor Paiq Select onbepaalde tijd worden door Paiq kosten van € 9,50 per maand gerekend, waarbij de kosten van Paiq Select voor de eerste maand dan € 19,50 zijn. Leden die voor 3maanden gebruik maken van Paiq Select betalen € 38,50.

Paiq Acties & Nieuws

Paiq reviews (651):

Paiq

Paiq - Valt tegen

0

Review:
Vind het leuke van de site ,dat je eerst een poosje chat zonder de ander te zien.
Slecht vind ik dat er te weinig rekening wordt gehouden met leeftijd en de aangegeven afstand tot de woonplaats van jezelf.

Vind dat mannen(en vrouwen) zonder foto geweerd moeten worden van de site.

Sterke punten:
leuk om te doen

Zwakke punten:
Te weinig rekening wordt gehouden met leeftijd en afstand. En de speeddates gaan heel snel weer weg!!! Krijgt geen tijd om even na te denken

Paiq

Paiq - Paig, big like

0

Review:
Ik heb al veel contacten gehad via Paiq. Nog geen face-to-face contact, maar dat komt vast nog wel. Verder vind ik het zichtbaar worden van de foto na een tijdje erg positief. Paiq lijkt de clichés inderdaad te vermijden. Het contact en de uitdaging staan toch centraal. Dat is tenslotte waar het normaal ook om gaat. Al leuke vrouwen ontmoet met boeiende interesses, die ook weer met de mijne overeenkomen.

Sterke punten:
het spontane, onbedorven contact. Je hoeft niet gelijk te betalen, maar hebt alles zelf in de hand. Die keuze maak je verschillende keren. Al naar gelang het succes en n.a.v. wat je er zelf van vindt. Dus niet alles in eén keer.

Zwakke punten:
nauwelijks. Het feit dat het geld kost, maar goed, zo weet die ander ook dat je er iets voor over hebt moet je maar denken.

Dieuwko beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - ??????????

0

Review:
MAAK IK NET EEN PROFIEL AAN...
IK VUL ENKELE VRAGEN IN OVER PERSOONLIJKHEID...
EN KRIJG DIE PAGINA NIET MEER VAN HET SCHERM!

DUH????????

Paiq

Paiq - gewoon leuk hier!

0

Review:
Een goed opgezette site, goed over nagedacht.
Na een paar minuten wordt je foto pas zichtbaar, waardoor het contact maken een leuk en spontaan spel wordt, waarbij niet alleen naar het uiterlijk gekeken kan worden.
Rustig van opzet. Het is niet mogelijk dat je gelijk 30 berichten in je inbox hebt, dat kan heel prettig zijn.
Je bent er natuurlijk zelf verantwoordelijk voor hoe contacten gaan en wat je accepteert in een gesprek.
Ik heb het aangeraden!

Sterke punten:
Goede en gerichte vragenlijst, respectvol gestelde vragen, goede matches.

Zwakke punten:
Geen.

Suzanne beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Zware teleurstelling

0

Review:
Paiq belooft goede matches op basis van maar liefst 200 factoren. Tegemoet komen aan mijn matchwensen bleek erg moeilijk. Misschien hebben ze te weinig leden, ik weet het niet. Als betalend lid krijg je elke dag om 20.30 uur een soort ideale vrouw toegeworpen, maar in een groot deel van die matches zat het fout. Het zogenaamde 'speeddaten' is helemaal een drama want het lijkt of heel menopauzerend Nederland zich hier verzamelt.
Ik heb mijn grieven aan de 'redactie' van Paiq doorgegeven, maar een concreet antwoord kwam er niet, behalve dat 'de computer' z'n best doet, maar dat het niet mogelijke is om alleen maar hoge kwaliteitsmatches door te geven.
Maar als ik dat nou wil? Als ik niemand wil ontmoeten boven een bepaalde leftijd? Die niet rookt? Die wel of geen kinderen heeft? Die al dan niet vegetariër is of die een bepaalde etnische achtergrond heeft? Wat als ik zeer uitgesproken wensen heb? Inmiddels heb ik geleerd dat ik dan niet bij Paiq moet zijn. Ik laat het aanstaan, en kijk of er nog eens een toevalstreffer komt, maar ik weet dat ik 9 van de 10 speeddate-voorstellen af moet slaan. Dat kan beter jongens en meisjes van Paiq! Veel beter.

Sterke punten:
verrassingselement

Zwakke punten:
te weinig mogelijkheden om 'harde' voorwaarden (leeftijd, roken, locatie etc) in te stellen waardoor de kwaliteit van de matches en ontmoetingen erg teleurstellend is.

Pieter beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Prima site, weer eens wat anders

0

Review:
Door alle vragen in te vullen en te reageren op matches krijg je een steeds betere match. Het is gratis en als je geduld hebt is dit goed te doen anders kan je credits bijkopen of zorgen dat je iemand laat aanmelden. Kan soms lastig zijn om een gesprek op gang te houden als je nog niet weet hoe de ander eruit ziet maar dan beoordeel je niet meteen op uiterlijk 😁.

Paiq is orgineel en gratis.

Sterke punten:
Je kan veel voorkeuren aangeven waar de match dan rekening mee houd. Dit voorkomt hele foute matches.

Zwakke punten:
Duurt lang voordat de foto's zichtbaar worden als je er voor kiest niets te betalen.

Jojo beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Menselijk contact zou niet gepaywalled moeten word

0

Review:
Leuk idee, jammer dat het kapitalen kost om het te gebruiken. Chatcontact is te volatiel om voor te betalen. Een gratis account zou in iedergeval elke 5 dagen een ''match'' moeten opleveren in plaats van elke 14.
Wanneer iemand verkeerd gematched word (26 jarige man 30 jarige vrouw) is mevrouw ''ik ben te oud voor jou'' binnen 2 minuten weg en kan ik 14 dagen wachten.
Pleur anders gewoon de site vol met advertenties voor niet betalende leden. Ik weiger namelijk pertinent te betalen voor menselijk contact.

Sterke punten:
Leuk idee

Zwakke punten:
Veel te duur

Jacob beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Paiq maakt me alleen maar wanhopiger.

0

Review:
Het systeem van match-scores is leuk gejat, maar hoe daar vervolgens misbruik van wordt gemaakt is minder fraai. In plaats van je direkt de beste matches te presenteren, moet je zelf maar wat middelmatige matches uit een grabbelton halen. Je moet betalen om met iemand in contact te komen, waarna diegene je weken lang laat wachten om je vervolgens zonder pardon af te wijzen. Alsof een partner zoeken een misdaad is.
Je krijgt ook op alle mogelijke manieren een betaald abonnement opgedrongen, waarmee je elke dag een nieuwe afwijzing kan krijgen. Daar kunnen mijn hart en mijn portemonnee niet tegen.
Wie verblind is door valse hoop, blijft hier geld in steken als water naar de zee.
De paiq-methode is net zo kansloos als willekeurig mensen op straat lastigvallen.
Ik wens ze de tiefus.

Sterke punten:
Ze weten goed geld af te troggelen van wanhopige mensen.

Zwakke punten:
De beste matches worden angstvallig verborgen gehouden. Een geslaagde date betekent immers het verlies van twee klanten.

Isaak beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Paiq

0

Review:
Heb in 'n hele week slechts TWÉÉ keer 'n langere chat gehad , die was dan wel leuk , maar uiteindelijk zonder resultaat .
'T duurt vaak heel lang voordat je iemand krijgt om mee te chatten .
De site word regelmatig voor kortere of langere tijd onderbroken .

'n Cyfer , 'n zesje

Sterke punten:
Mooi dat je hier kan chatten zonder dat je gelijk 'n vooroordeel hebt , , omdat de foto pas in beeld komt als je wat langer bezig bent .

Zwakke punten:
Weinig reactie's op speeddate zoeken , en als ze er al zijn dan maar van korte duur .

Paiq

Paiq - speeddaten de tijd

0

Review:
de speeddate wel als je iemand zoekt en om wat voor reden dan ook,niet tijdig dat oproep ziet,en niet weet wie je benaderde,wordt je gelijk gestraft,door een half uur niets te kunnen doen,dat is niet echt prettig !!

ron beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Paiq

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Paiq aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Paiq aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Paiq