Paiq - 744 Reviews

Paiq Logo

69.3% aanbevolen, 744 Reviews

Paiq over zichzelf:

Paiq is een datingsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet, en vervangen door een goede matching doormiddel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprèk, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Bezoek Paiq
Paiq
3.5 stars, 744 Reviews

Paiq Details

Hits: 31210

URL: http://www.paiq.nl/3cll

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 744

Bezoek Paiq

(69.3% aanbevolen)

Paiq Verwijderen

Je abonnement bij Paiq opzeggen of Paiq Select uitschrijven gaat eenvoudig. Wie zich van Paiq uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Onder het kopje Account bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een apart scherm met onderin de optie Paiq Uitschrijven. Als je daarop klikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of Paiq uitschrijven echt is wat je wilt. Ter verificatie wordt om je Paiq wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je het proces van Paiq opzeggen voltooien.

Bezoek Paiq

(69.3% aanbevolen)

Paiq Kosten

Paiq biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een meer volledig abonnement, namelijk Paiq Select. Voordeel van Paiq Select is dat je als Select Lid van Paiq elke dag een nieuwe match krijgt en informatie over je matches. Tevens kun je als Paiq Select Lid je matches beïnvloeden en je matches screenen. Daarnaast kan een Paiq Select Lid criteria instellen en Credits besteden. Bij inschrijving voor een Paiq Select abonnement worden door Paiq kosten berekend. Voor Paiq Select onbepaalde tijd worden door Paiq kosten van € 9,50 per maand gerekend, waarbij de kosten van Paiq Select voor de eerste maand dan € 19,50 zijn. Leden die voor 3maanden gebruik maken van Paiq Select betalen € 38,50.


Paiq Acties & Nieuws

Paiq reviews (744):

Paiq

Paiq - Goed en goedkoop

1

Review:
Het is een goede en gemakkelijke manier om contacten te leggen.
Paiq werkt zodanig, dat je eerst wat moet chatten samen, alvorens je de foto kan zien en hoe meer je chat, hoe zuiverder de foto wordt.

Sterke punten:
Het is goedkoop in vergelijking met sommige andere dating sites.

Zwakke punten:
Matchen op locatie werkt niet goed, ik krijg matchen van meer dan 200 km.
Om te testen heb ik de locatiebalk volledig vol gezet en als belangrijkste opgegeven, maar nog steeds matchen van 260 km ver.

Het foto systeem zou niet moeten, minder aantrekkelijke mensen krijgen hier niet meer kans door, maar worden mogelijks grof weggeklikt. Ik kan me voorstellen dat dit geen deugd doet voor die mensen.

Paiq

Paiq - Ik weet niet wat ik ervan moet vinden...

0

Review:
Sinds juli ben ik lid van deze site. Heb al een aantal contacten gehad maar om nou te zeggen dat deze vlot verlopen. Soms wordt je alweer snel van het contactlijstje verwijderd maar er zijn er ook bij die het wat langer volhouden (zo heb ik nog steeds contact met de 1e match die mij destijds is voorgesteld) en waarmee ik dan leuke chatgesprekjes heb. De dames zijn niet vaak online dus het kan voorkomen dat er meerdere dagen zitten tussen jouw berichtje en het antwoord. Het is dus een site waarbij je vooral veel geduld moet hebben. Voordeel is wel dat de berichtjes geen geld kosten. De meeste functies zijn gratis en alleen als je geen zin hebt om 2 weken te wachten op een nieuwe match ben je voor nog geen 10 euro per maand klaar. Een groot contrast met de vorige site waar ik lid van was (nudaten.nl) waar je erg moest opletten dat je niet teveel berichtjes verstuurde gezien de kosten. Doordat er niet gewerkt wordt met profielen is de kans ook veel kleiner dat scammers jou als potentieel slachtoffer kunnen benaderen. Een minpunt is echter dat de matches vaak totaal niet aansluiten met je matchvoorkeuren. Met name op het leeftijdscriterium wordt zelden gelet.

Samengevat: deze site heeft goede dingen maar ook minder goede dingen.

Sterke punten:
- Berichten sturen kost niks en kosten voor extra opties zijn redelijk
- Scammers krijgen geen kans op deze site
- PaiQ team reageert redelijk snel op je vragen en opmerkingen

Zwakke punten:
- Dames blokkeren je snel weer zonder reden of zijn niet vaak online. Hierdoor moet je flink geduld kunnen hebben om op deze site te zitten
- Matchvoorstellen kunnen meestal vlot het ronde archief in doordat er vaak weinig rekening wordt gehouden met de matchvoorkeuren

Paiq

Paiq - Uit de geheime handleiding voor vrouwen op Paiq

4

Review:
Op Paiq ben je ver in de minderheid, en heb je de mannen voor het uitkiezen. Houd daar altijd rekening mee en gedraag je er ook naar. Dus? Houd je altijd lekker op de vlakte en laat het initiatief ALTIJD aan de man over. Zelf het initiatief nemen is uit den boze. Reageer dus nooit als eerste als je een SpeedDate ingaat (wacht sowieso een tijd af voordat je een uitnodiging reageert). Zit je eenmaal in de chat, wacht dan tot je de foto van de man in kwestie ziet breek je zonder bericht de chat af. Als je vastzit aan een vast contact, dan is het leuk om eerst even met de man in kwestie uitgebreid te flirten, om hem dan keihard te laten vallen. Zo kun je bijvoorbeeld geen enkele reactie sturen op zijn berichtjes. Dit houd je een weekje of liefst langer vol, om hem vervolgens (let op; altijd zonder bericht) harteloos uit je contactenlijstje te smijten. Maak je bij alles geen zorgen voor eventuele consequenties van je acties van de medewerkers van Paiq, die houden alle vrouwen altijd de hand boven het hoofd, wat ze ook voor belachelijke stunts hebben uitgevoerd. Ben je nu echt niet aantrekkelijk om te zien, dan nog houd je je aan al deze aanwijzingen.

Sterke punten:
Geen enkele!!

Zwakke punten:
Zie review! Als je een echte leuke date wil, zoek die dan niet via Paiq! Tenzij je sadomasochistisch bent ingesteld en gek bent op teleurstelling op teleurstelling verwerken.

Henk de V. beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Goede opzet, anders dan standaard

1

Review:
Na een korte zoektocht bij Paiq terecht gekomen en ingeschreven.
Hiervoor al op een enkele anders datingsite ingeschreven geweest maar dat is allemaal hetzelfde.
Het leuke van deze site is dat je in het begin niet meteen de foto van de ander ziet en daardoor meer op inhoud van de chat af moet gaan.
Natuurlijk heb ik ook meegemaakt dat sommige dames een avond lang flink chatten totdat je foto zichtbaar is en de dag erna je als contact blokkeren.
Wat ook leuk is, is dat je de scores kan zien in hoeverre jij bij hen past en zij bij jou. Dat iemand niet snapt dat die scores verschillen begrijp ik dan wel maar dat verschil is eigenlijk vrij simpel. Voorbeeld: je bent op zoek naar een blondine die verder in alles bij je past dan kan je match een hoog cijfer krijgen. Maar als die blondine in alles bij je past maar op zoek is naar een lange vent en jij bent niet zo lang dan krijg jij bij haar een lager cijfer.
Het fototoernooi is ook leuk om te doen al gaat dat dan wel weer puur om het uiterlijk. Maar juist door zo'n fototoernooi heb ik onlangs een vrouw leren kennen waarmee het heel goed klikt en heb ook al een date met haar gehad en de volgende is al gepland. Ook volgens het matchingsysteem zouden we bij elkaar passen maar die scores waren in dit geval zelfs lager dan het in werkelijkheid is.

Sterke punten:
Goed prijs/kwaliteitsverhouding
Inhoud van de chat telt meer mee in vergelijking met andere sites.
Fototoernooi.

Zwakke punten:
Sommmigen chatten alleen om maar de foto snel zichtbaar te maken waarna ze het contact verbreken.

Marcel beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - prima site

0

Review:
geheel vrijblijvend en verrassend

Sterke punten:
snelle chats

Zwakke punten:
dat je elkaar soms niet ziet

sandy beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Succesfactor voor mezelf en veel vrienden

0

Review:
Voor sommige mensen zal het concept misschien niet helpen, maar voor mijzelf was het wel een succes.

Tuurlijk zitten er veel mannnen op die even snel een dame willen scoren en dan meteen weer dumpen, maar die zijn overal.

Op het moment heb ik al bijna 3 jaar een relatie met een hele mooie en lieve dame die ik via paiq heb ontmoet. Daarvoor heb ik een aantal leuke dates gehad die uiteindelijk op niets zijn uitgelopen.

Verder binnen mijn vrienden groep zijn er 5!!!!!!!! mensen die ALLEMAAL of net zo lang een relatie hebben of net iets korter of net iets langer. ALlemaal via .. deze website.

Dus het concept heeft wel degelijk succes. Alleen niet iedereen meldt dit. Vaak zijn het de mensen die teleurgesteld zijn die schrijven.

Het is 1 ding. Je moet het er aan toe hebben en er voor open staan. Ik vond het fantastisch om gewoon willekeurig te praten met mensen. En uiteindelijk die stap durven te zetten om elkaar te ontmoeten.

Maar het is aan jezelf.

Sterke punten:
Leuk concept
Succes voor mezelf en 5 vrienden ; allen langdurige relatie inmiddels (+/- 3 jaar)

Zwakke punten:
Fotocheat (toen ieg)
Probeer er maar eens achter te komen of iemand oprecht is.. Daar wel (binnen de vrienden groep) veel last mee gehad. Met name de dames.

John beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Paiq : Goed en niet duur

0

Review:
en vrij snel ook leuke date met redelijk tot goede matches

Sterke punten:
Prijs , kwaliteit en inhoud meer dan goed ..waar voor je geld

Zwakke punten:
Weinig tot geen ..is maar wat je wil of eist

Jan beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Toppie

0

Review:
Het is gratis, wetenscahappelijk onderbouwd en ik heb al een nieuwe vriendin, (geen liefde nog),Maar de speeddate is leuk en mooie lieve dames. alleen erger ik me aan de ongemanierdheid van vrowuen die je gelijk weg drukken. Verder is de afstands meter niet echt correct (denk ik) Verder prima werk van de ontwikkelaars

Met diepste respect en bewondering


Mark

Sterke punten:
Zie boven

Zwakke punten:
Geen\!!!!!!!!!!!!!, Stelletje zeurders ;-)

Paiq

Paiq - Laagdrempelig

0

Review:
Er zijn geen kosten aan verbonden.

Sterke punten:
Je kunt volledig eerlijk naar elkaar zijn.

Zwakke punten:
Je kunt na tijden chatten zo weggeklikt worden.

Ja beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Onbegrijpelijk dat er zulke positieve recenties tu

1

Review:
Ik ben nu ruim een jaar lid en heb vandaag mijn abonnement opgezegd.
Met name de 'vrouwelijke' deelnemers en het waardeloze matchingssysteem hebben mij er toe doen besluiten om een review te schrijven.
Ik heb inmiddels met ongeveer 50 vrouwen chatcontact gehad. Nou ja, contact.
19 vrouwen reageren helemaal niet. 4 vrouwen waren wel een goede match maar woonde te ver weg. De overige 27 matches sloegen echt nergens op. We hadden niets gemeen, geen zelfde verwachtingen van het leven of het klikte niet van haar of mijn kant. Het beoordelingssysteem werkt zo dat heel veel vrouwen boven de 8,5 aan mij gematched zijn. Dus dan denk je als man, misschien is zij wel wat! Maar als je goed oplet/doorleest ontdek je dat je zelf bij 99% vd vrouwen een score hebt van 7,5 of lager. Een vrouw past dus met een 9,4 perfect bij mij, maar ik pas met 7,3 dus niet bij haar???? Hoe kan iemand nou heel goed bij een vrouw passen volgens het matchsysteem, maar krijgt de desbetreffende vrouw een veel lagere score te zien? Als het een match is dan is het toch 1 cijfer, geen twee verschillende cijfers?

Ik ben een lange sportieve man met HBO opleiding, goede baan, kleine vriendenkring, ambitieus, reislustig, ik sta open voor kinderen en trouwen . Ook woon ik in de randstad in mijn eigen koophuis. Ik ben sociaal, heb zelfspot en ben ruimdenken. Dus ik verwacht niet dat ik dan een cijfer krijg van 6,5 of 7,1 bij een vrouw die ook HBO opleiding heeft voltooid ook in de randstad woont en bovendien in de zelfde branch werkt. Ik verdenk PAIQ er dan ook van dat er een reden is dat de meeste mannen lagere cijfers krijgen en bijna alle vrouwen een 8+. Mannen zijn namelijk de personen die vaak wel actief zoeken en makkelijker de beslissing nemen om te BETALEN voor een nieuwe match. En daar gaat het volgens mij PAIQ om. Zorgen dat mannen graag wel een goede match willen. Echter daarvoor hebben ze een extra betalingssysteem voor klaarliggen. Als je daar vervolgens aan mee doet zijn de matches net zo nutteloos als voorheen. Zoals u als lezer waarschijnlijk ook concludeert ben ik erg verbitterd en teleurgesteld na een jaar op paiq. Ik heb ook knuz, lexa, parship, edarling, plentyoffish, relatieplanet en pepper geprobeerd. Paiq zou ik absoluut niet aanraden. Ik zou kiezen voor parship of edarling. En als het niets mag kosten is knuz een optie.

Sterke punten:
Het is niet duur.....maar wel TE duur voor wat ze leveren.
Je kan dmv een foto systeem eventueel wel snel een leuke vrouw benaderen.
De speeddate optie is leuk.
Als je een match hebt binnen het fotospel en de score is dermate hoog dat je een bijna perfecte match hebt kost het je niets om contact te leggen! ( ik had bijvoorbeeld een 9,4 matc)

Zwakke punten:
Meeste vrouwen zijn niet serieus op zoek.
de vrouwen liegen nog meer dan de mannen. ( wel roken/niet roken, wel kinderen/geen kinderen, wel werk/geen werk, zoekt een relatie/heeft al een relatie ).
Je word soms onmiddelijk geblokkeerd als je foto zichtbaar is of enkele dagen niet reageert.
Er zitten veel nep profielen tussen/fakers.
Volgens mij zien veel mensen het gewoon als tijdsverdrijf of gebruiken het om hun eigen zelfvertrouwen op te schroeven door mensen af te keuren.
Vrouwen zijn weinig online en zijn bovendien niet erg spraakzaam.
De paar vrouwen die wel reageren of actief zijn hebben bizar hoge verwachtingen en zoeken een perfecte man.
Het matching systeem is compleet waardeloos.
Er word traag gereageerd door de sitebeheerders en ze lezen de vraag niet goed want al een paar rare antwoorden ontvangen.
Niet actieve leden, gestopte leden en fake profielen blijven gewoon in het fotosysteem aanwezig.

Daniel beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Paiq

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Paiq aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Paiq aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Paiq