Paiq - 664 Reviews

Paiq Logo

71% aanbevolen, 664 Reviews

Paiq over zichzelf:

Paiq is een datingsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet, en vervangen door een goede matching doormiddel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprèk, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Bezoek Paiq
Paiq
3.5 stars, 664 Reviews

Paiq Details

Hits: 28123

URL: http://www.paiq.nl/3cll

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 664

Bezoek Paiq

(71% aanbevolen)

Paiq Verwijderen

Je abonnement bij Paiq opzeggen of Paiq Select uitschrijven gaat eenvoudig. Wie zich van Paiq uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Onder het kopje Account bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een apart scherm met onderin de optie Paiq Uitschrijven. Als je daarop klikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of Paiq uitschrijven echt is wat je wilt. Ter verificatie wordt om je Paiq wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je het proces van Paiq opzeggen voltooien.

Bezoek Paiq

(71% aanbevolen)

Paiq Kosten

Paiq biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een meer volledig abonnement, namelijk Paiq Select. Voordeel van Paiq Select is dat je als Select Lid van Paiq elke dag een nieuwe match krijgt en informatie over je matches. Tevens kun je als Paiq Select Lid je matches beïnvloeden en je matches screenen. Daarnaast kan een Paiq Select Lid criteria instellen en Credits besteden. Bij inschrijving voor een Paiq Select abonnement worden door Paiq kosten berekend. Voor Paiq Select onbepaalde tijd worden door Paiq kosten van € 9,50 per maand gerekend, waarbij de kosten van Paiq Select voor de eerste maand dan € 19,50 zijn. Leden die voor 3maanden gebruik maken van Paiq Select betalen € 38,50.

Paiq Acties & Nieuws

Paiq reviews (664):

Paiq

Paiq - een eerlijke site

0

Review:
Ik ben laatst op deze site terecht gekomen en het was wel even wennen om geen foto,s te zien maar dat maakt het wel spannend je gaat niet meteen op het uiterlijk uit maar op het gesprek.
Heb een leuke vrouw ontmoet en gaan nu veel met elkaar om.

Sterke punten:
speed date

Zwakke punten:
matches zijn soms ver van elkaar weg

Jan beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Waar baseert paiq in Hemelsnaam die zogenaamde mat

0

Review:
Nou, ben dus lid geworden van paiq. Gratis lid wel te verstaan. En dat is maar goed ook!

Wat is namelijk het geval? Voor 29 credits kun je sneller een nieuwe match "kopen". Als gratis lid van paiq krijg je namelijk eens in de 14 dagen een zogenaamde match voorgeschoteld.

Zogenaamde match schrijf ik bewust, want ondanks de wederzijdse score van soms 8,2 (!!) blijken de "paiq match kandidaat" en ikke dus ab-so-luut to-taal géén match te zijn! We hebben zelfs niet eens dezelfde interesses! Ook qua uiterlijk past de "paiq match kandidaat" to-taal ab-so-luut NIET bij mij en lijkt de "paiq match kandidaat" niet eens qua uiterlijk op wat ik leuk vind!

Dan vraag je jezelf toch af: waarom heb ik zoveel persoonlijke vragen moeten beantwoorden tijdens de registratie op paiq als er toch klaarblijkelijk NIETS mee gedaan wordt gezien het feit dat de "paiq match kandidaat" op geen enkel vlak aansluit bij dat wat ik graag zie in een toekomstige partner?

Nee, ook paiq gaat het niet worden als het gaat om relatie/dating websites.
Scores: voor idee een dikke 8½ / voor uitvoering een zware -1!!

Guys/girls achter paiq: doe hier je voordeel mee! Er gaat klaarblijkelijk ergens iets gran-di-oos mis bij de matching van paiq-leden. En dan druk ik mezelf nog vrij genuanceerd uit ...

Groet, Kevin

Sterke punten:
Nog geen één kunnen vinden!

Zwakke punten:
Teveel om op te noemen! (heb je even een weekje?)

Kevin beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Gedeeltelijke positief

0

Review:
Positieve aan deze site is dat het andere geslacht (hetgeen waar je in ieder geval interesse in hebt) aan het eerste gedeelte van het gesprek niet zichtbaar voor de ander is. (foto is blurry)
Wat je krijgt zijn dus geen vooroordelen zoals op veel sites, en word je in het begin dus enkel beoordeeld op hoe je bent, interesses etc, etc

Nadeel is dat er in het begin veel opties zijn zoals dagelijks of zelfs binnen een paar uur een auto-match krijgt toegewezen gebaseerd op interesses die je hebt ingevuld. Maar dit veranderd dus na een aantal maanden en moet je betalen voor credits (welke in verhouding best duur zijn)

Sterke punten:
Positieve aan deze site is dat het andere geslacht (hetgeen waar je in ieder geval interesse in hebt) aan het eerste gedeelte van het gesprek niet zichtbaar voor de ander is. (foto is blurry)
Wat je krijgt zijn dus geen vooroordelen zoals op veel sites, en word je in het begin dus enkel beoordeeld op hoe je bent, interesses etc, etc

Zwakke punten:
Nadeel is dat er in het begin veel opties zijn zoals dagelijks of zelfs binnen een paar uur een auto-match krijgt toegewezen gebaseerd op interesses die je hebt ingevuld. Maar dit veranderd dus na een aantal maanden en moet je betalen voor credits (welke in verhouding best duur zijn)

Bjorn beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Afstandinschatting van Paiq is waardeloos!!!

0

Review:
Met de matching met iemand leek het alsof de afstand niet groot zou zijn echter de persoon woont in Eindhoven. Beter is het om met een straal van x km te werken in plaats van zoals jullie nu te werk gaan. Speed daten is ook al bijna niet meer mogelijk, de laatste aanpassingen hebben er voor gezorgd dat haast niemand meer op een speeddate ingaat.

Sterke punten:
Verrassend met wie je aan het chatten kunt zijn.

Zwakke punten:
Speed date nauwelijks nog mogelijk.

Paiq

Paiq - weer graag veranderen naar oude paiq versie

0

Review:
ik ben al n heel poosje lid van paiq
en eerst vond ik het n toppie speeddatesite ,,maar nu hebben ze het veranderd omdat de mannen minder konden dan de vrouwen ,,maar nu is het helemaal niks ,,erkomen zelden speeddates langs van mannen die aangevraagd worden ...vraag ik zelf er 1 aan en maakt niet uit welke uur of tijd je zit gewoon op n onbewoond paiq eiland ,,word gewoon niet aangenomen ik heb al enkele keren n mailtje gestuurd maar er word niks aan veranderd ,,ik heb intussen meerdere mannen ook hun mening gevraagd ..ze vinden het ook slecht ik heb het nu hier neer gezet met de hoop dat er meerdere paiqers die ook zn klachten hebben het dan ook hier neer zetten dat het paiq team het ook kan zien ,,en weer kan veranderen naar hoe het eerst was toen werkte het goed en was het ook leuk
bij deze hopelijk word het weer hersteld naar hoe het eerst was
bij deze hartelijk dank groetjes D

Sterke punten:
eerst heel leuke site fijne speeddates en weinig wachttijd met speeddates aanvragen punt 8+

Zwakke punten:
nu slecht geen speeddates langskomen ,,vraag je zelf speeddate aan heel lang wachttijd word niks aangenomen,, je zit gewoon op n onbewoond eiland werkt echt voor geen meter ik heb navraag bij mannen ook gedaan ook oordeel negatief punt 5

dinie beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Het werkt!

0

Review:
Gezellige gesprekken, leuk tijdverdrijf, zelfs als je je potentiële partner niet tegenkomt.

Mijn vriend en ik hebben elkaar via Paiq leren kennen en zijn over 2 weken al een jaar samen!

Sterke punten:
Niet direct af gaan op het uiterlijk, niet hoeven betalen om met iemand te kletsen

V.B. beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Deze site blijft!

0

Review:
Ik sta nu 3 maanden ingeschreven en ik ben helemaal tevreden over deze site.
Mooi overzichtelijk "alles op 1 pagina" en een nette app erbij zorgt voor een goede privacy waardoor er geen drempel is om mee te doen.

Bedankt Paiq-Team!

Sterke punten:
Orde
Overzichtelijkheid
Privacy

Rolf beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - prima opzet

0

Review:
je kunt wachten tot je een match krijgt en je kunt zo vaak als je wilt uit 64 kandidaten kijken wie jou leuk lijkt/ je leuk vindt en dat bijna voor niks...
Ik vind het een prima manier om wat contact te leggen

Sterke punten:
laagdrempelig
goedkoop

Zwakke punten:
mensen haken vaak af na een flauwe smoes ipv gewoon te zeggen dat ze het niet(meer) zien zitten

eric beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Paiq is slecht !

0

Review:
Geen foto's zien van deelnemers waar je mee kan chatten, geen profieltekst en alleen na betaling zie je een foto. Natuurlijk chat je na betaling en het zien van de foto's met iemand die je niet aantrekkelijk vindt.

Slecht opzet en alleen maar bedoeld om geld te verdienen.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Geen foto's, geen profielteksten en geen persoonlijke gegevens.

Dit kost je tijd aangezien je met deelnemers chat en verder geen gegevens hebt.

Eigenlijk een soort van oplichting !

Trap er niet in !

W de bruin beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Paiq werkt

0

Review:
Al 10 jaar ben ik met internetdating bezig en kan dus wel zeggen dat ik een beetje een expert ben geworden inmiddels. Wat me altijd een beetje is tegen gevallen is de hoeveelheid tijd en energie ik er in moest steken voordat het een keer raak was met een "leuke" dame. Bij Paiq gaat alles veel sneller. Je moet nu eenmaal toch wel meerdere dates hebben voordat je iemand treft waar je een goed gevoel bij hebt. Ik vermoed dat doordat Paiq laagdrempeliger en actiever is ik veel meer reacties krijg dan op alle andere datingsites. En laten we eerlijk zijn, we zijn in eerste instantie toch allemaal het meest geïnteresseerd in het uiterlijk. Dat is simpelweg stap 1. Het foto-toernooi is daarom erg goed gevonden en werkt perfect. Ik zie welke vrouwen mij leuk vinden en andersom. Je kunt verder ook selecteren op basis van locatie wat ik ook erg fijn vind. In een date met een dame die 100 km of verder weg woont heb ik geen zin meer. Je kunt dus zien of je contact in de buurt woont of niet, sterk punt. Conclusie: vergeet de rest en steek je energie & geld beter in Paiq.

Sterke punten:
Het makkelijk leggen van contacten, geen fake profielen, selecteren op basis van afstand en vriendelijke, leuke en effectieve opmaak van de site.

Zwakke punten:
Hier kan ik kort over zijn, ik kan geen punt bedenken waarop andere datingsites Paiq overtreffen. Het zou misschien wel een idee zijn als het selecteren op basis van afstand nog beter zou worden uitgewerkt, bijv. de afstand in km's.

Erwin beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Paiq

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Paiq aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Paiq aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Paiq