Paiq - 617 Reviews

Paiq Logo

71.4% aanbevolen, 617 Reviews

Paiq over zichzelf:

Paiq is een datingsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet, en vervangen door een goede matching doormiddel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprèk, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Bezoek Paiq
Paiq
3.5 stars, 617 Reviews

Paiq Details

Hits: 26346

URL: http://www.paiq.nl/3cll

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 617

Bezoek Paiq

(71.4% aanbevolen)

Paiq Verwijderen

Je abonnement bij Paiq opzeggen of Paiq Select uitschrijven gaat eenvoudig. Wie zich van Paiq uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Onder het kopje Account bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een apart scherm met onderin de optie Paiq Uitschrijven. Als je daarop klikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of Paiq uitschrijven echt is wat je wilt. Ter verificatie wordt om je Paiq wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je het proces van Paiq opzeggen voltooien.

Bezoek Paiq

(71.4% aanbevolen)

Paiq Kosten

Paiq biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een meer volledig abonnement, namelijk Paiq Select. Voordeel van Paiq Select is dat je als Select Lid van Paiq elke dag een nieuwe match krijgt en informatie over je matches. Tevens kun je als Paiq Select Lid je matches beïnvloeden en je matches screenen. Daarnaast kan een Paiq Select Lid criteria instellen en Credits besteden. Bij inschrijving voor een Paiq Select abonnement worden door Paiq kosten berekend. Voor Paiq Select onbepaalde tijd worden door Paiq kosten van € 9,50 per maand gerekend, waarbij de kosten van Paiq Select voor de eerste maand dan € 19,50 zijn. Leden die voor 3maanden gebruik maken van Paiq Select betalen € 38,50.

Paiq Acties & Nieuws

Paiq reviews (617):

Paiq

Paiq - Gezellig

0

Review:
Leuke contacten, soms wat minder maar over het algemeen genomen leuk. Heb er verschillende vriendschappen aan overgehouden maar ben de ware nog niet tegengekomen. Ik ben geduldig en wacht gewoon mijn beurt af. Wat in het vat zit verzuurd niet.

Sterke punten:
Gelukkig niet zoals op zoveel sites allemaal fake profielen.

Zwakke punten:
Van het automatisch matchen klopt meestal niets. Alleen als de afstand redelijk bij elkaar ligt geeft hij al een goede match.

Gerard beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - waardeloos

0

Review:
Wat is paiq een waardeloze site. Ze adverteren met gratis maar je moet betalen. Je kunt niet zoeken maar word gekoppeld zwaar waardeloos

Sterke punten:
GEEN

Zwakke punten:
Alles aan PAIQ is zwak

Geoffrey beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Top! ontmoetingen op een andere manier!

0

Review:
Ik heb een tijdje mee gedaan op de chat van Paiq. Ik ben er erg veel leuke mensen tegen gekomen en zelfs waar het reuze mee klikt. Ik heb afspraken gemaakt om mensen te ontmoeten en zo beter te leren kennen. Ik heb een partner en dat maakt het wel een heel stuk lastiger om iemand te vinden. Op een of andere manier krijg ik dan door het match systeem toch de juiste mensen. Wat ik helemaal top vind is dat je het gratis kan doen, dat geeft vertrouwen in het paiq team en als je daar mee contact zoekt helpen ze altijd vriendelijk.

Sterke punten:
- gratis of eigen keuze betalen - niet direct een oordeel op uiterlijk door de foto die steeds scherper wordt. - overzichtelijk - gastvrij - makkelijk te bedienen en handige attentie mailtjes

Zwakke punten:
- het is in enige mate verslavend - het duurt soms lang voor er weer een match is ( mss overschot aan mannen?)

Pieter beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Daten of chatten?

0

Review:
Ik moet eerlijk zijn dat ik nog niet gek veel datingsites heb gehad dus veel vergelijking kan ik niet geven. Ik kan wel vertellen wat ik tot nu toe heb ervaren. Voor de mensen die gratis willen daten: - Je wordt zodra je je aanmeld 2x gematched, daarna mag je 2 weken wachten of je moet betalen. - Het speeddate systeem is wel oke maar na verloop van tijd krijg je steeds minder dates, oftewel je kunt zonder te betalen eigenlijk niemand benaderen. - De vrouwen die ik heb leren kennen zijn ALLEMAAL ECHT, geen fake tussen. Hele vriendelijke en leuke dames, de HEREN zouden deze ook met respect moeten behandelen. - Je kunt elkaars foto niet meteen zien, dit is eigenlijk juist goed want dan leer je eerst elkaar een beetje kennen voor je iemand meteen op zijn/haar uiterlijk "afwijst", dit is uiteindelijk niet het enige waar een date/relatie om draait. - Voor de mannen die sekscontact zoeken, verdoe je tijd niet en ga naar een andere site onder de erotische contact afdeling. Mensen die graag betalen voor dating kunnen hier ook lekker betalen. Zij worden vaker gematched, kunnen foto's sneller zien, kunnen makkelijker iemand benaderen, etc. etc. De prijzen zijn echter vrij fair. Het grote pluspunt van de site: - Je wordt gematched op basis van een hele waslijst aan vragen (duurt echter maar 10 minuten om het in te vullen). Dit betekend dat de mensen die aan je gekoppeld worden, vaak vrij goed bij je passen (andere reviews benoemen de matchscores, dit werkt echt!). De 2 grote minpunten van de site: - Er zijn inmiddels heel wat vrouwelijke profielen die niet meer worden gebruikt, dit betekend dat als je een keer geluk hebt en gematched word, je soms aan een "oud" profiel wordt gekoppeld. Dan kun je dus weer wachten.... - VEEL dames zijn gewoon op zoek naar wat gezelligheid en kijken wel waar het schip strand. Als je op korte termijn wilt daten met iemand die je zelf kunt uitkiezen, kun je beter een andere site kiezen. Het schoonheidsgehalte ligt ook niet erg hoog... Voor mij persoonlijk is paiq een leuke site waar je met veel geluk een leuk contact aan kan overhouden. Het is dan ook een gratis site.... Je moet je een ding realiseren, als je niet wilt betalen, moet je geduld hebben

Sterke punten:
Matching systeem is goed bedacht (ook al moet je een tijdje wachten...) Eerst praten voor je elkaar al afwijst op uiterlijk omdat foto niet meteen zichtbaar is Het chatten werkt goed, je kunt ook iemand snel blokkeren mocht je last van hem/haar hebben Echte profielen, echte normale mensen (zeker het grootste pluspunt van de site) Je kunt zonder te betalen wel redelijk veel doen met de contacten die je hebt

Zwakke punten:
Site werkt niet helemaal goed (regelmatig foutmeldingen en dergelijke) Je wordt iedere 3 minuten uitgeschreven voor het speeddaten dus moet je weer opnieuw het speeddaten aanzetten Een redelijk aantal profielen dat niet meer actief is Als je niet wilt betalen word je ernstig beperkt in het maken van nieuwe contacten

Paiq

Paiq - Goede datingsite

0

Review:
In augustus 2013 heb ik mij ingeschreven op Paiq. Ik had er een keer eerder opgestaan en had daar toen goede ervaringen mee. Ik had binnen een week leuke gesprekken met mannen gehad. Maar 1 sprong er voor mij echt uit. We hadden een 'speeddate' en een hoog cijfer 8,9. We zijn aan de praat geraakt en hebben lang gechat. Hierna hebben we nog een keer gechat en toen hebben we telefoonnummers uitgewisseld. Die week erop hadden we onze eerste date. Inmiddels zijn we alweer 7 maanden samen.

Sterke punten:
Ik vind het een goede site omdat je direct merkt of je een 'klik' hebt met iemand. Doordat je direct in gesprek bent merk je of je op 1 lijn zit en dezelfde interesses hebt. Het is natuurlijk anders dan een echte date, maar je krijgt al wel een goede indruk.

Zwakke punten:
Heb ik niet

Loesje beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Helemaal top

0

Review:
Eind vorig jaar heb ik mijn huidige vriend via paiq leren kennen, volgens paiq waren hij en ik een goede match, we kregen beide een 8,9. Sinds een aantal maanden wonen we samen, het gaat super. Dit allemaal dankzij Paiq!

Sterke punten:
Matches Speeddates

Zwakke punten:
Geen.

Wendela beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Erg tevreden met Paiq!

0

Review:
Paiq heeft een goed datingsysteem, waar je ook reviews op kan geven. Zo kan je volgende match beter worden, naar je eigen smaak. Verder is de gehele site makkelijk te bedienen en je krijgt altijd snel antwoorden op de vragen over Paiq. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen. Helaas is hier niet veel reclame over, dus het is niet zo heel erg bekend. Maar Paiq verdient zeker een hoog plekje in de lijst!

Sterke punten:
Goed datingsysteem Foto's zie je pas na een paar goede gesprekken q&a en ijsbrekers Service is vriendelijk en wordt snel gereageerd als er een probleem ontstaat

Zwakke punten:
Waar, heb ze niet gezien...

Jasper beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - tevredenheid

0

Review:
ik was al eerder op paiq en had een kortstondige relatie niet via paiq. na stuk gaan van de relatie weer naar paiq teruggekeerd omdat ik hierover tevreden ben. hoop wellicht nu via jullie tegen een leuke dame te lopen.

Sterke punten:
matches

Zwakke punten:
geen volgens mij

rené beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Goed concept komt niet helemaal uit de verf

0

Review:
Het idee van Paiq is er een waar ik helemaal achter sta. Grondig te werk gaan door een gedetailleerd profiel aan te maken middels het invullen van vele vragen. Er kan gecheat worden met credits, credits die opvallend zacht geprijsd zijn voor een datingsite. Je kan ijsbrekers invullen, een openingsvraag die beantwoord moet worden waarmee de ander ook meteen jouw antwoord te zien krijgt. Ook kan foto's beoordelen, Tinder stijl, maar dan net wat anders. De foto's worden op een hoop gegooid, en die jij het mooist vind komen bovenaan te liggen. Dit wordt ook meegenomen in het matchingproces. Ik heb zeven matches op de site, geen van allen zou ik hetzelfde matchingcijfer geven als dat Paiq dat doet. Dit komt echter meer door het aanbod op de site dan dat het intelligente matchingsysteem het niet doet. Al met al een goed uitgewerkt concept, alleen werkt het niet helemaal lekker wegens een te klein aanbod.

Sterke punten:
-Intelligent matchingsysteem doet goed zijn best -Eerst chatten, dan foto's kijken -Cheaten mogelijk (met credits) (foto's meteen bekijken ipv dat de foto langzaamaan duidelijker wordt naarmate je meer chat) -Credits zijn niet belachelijk duur -Instant matchen met credits zodat je niet hoeft te wachten

Zwakke punten:
-De dames op deze site weten ook dat de foto pas later zichtbaar is... -Niet betalers moeten lang wachten op nieuwe matches -De speeddate optie heeft mij nog niet kunnen koppelen

Paiq

Paiq - Ik mis iets

0

Review:
Weet niet zo goed wat ik van Paiq moet denken. Profielen kan men niet bekijken en ik merk toch dat er veel te veel mannen zijn die alleen maar uit zijn op sex.

Sterke punten:
Het Paiq-team is vriendelijk en behulpzaam bij eventuele problemen.

Zwakke punten:
Geen mogelijkheid om profielen te lezen. Gratis datingsite waar toch ook weer voor betaald moet worden wanneer je iets meer wil.

ital beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Paiq

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


[show smilies]

Ja, ik zou Paiq aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Paiq aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe website toegevoegd wordt op DatingWebsites.nl


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Paiq