Paiq - 740 Reviews

Paiq Logo

69.6% aanbevolen, 740 Reviews

Paiq over zichzelf:

Paiq is een datingsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet, en vervangen door een goede matching doormiddel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprèk, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Bezoek Paiq
Paiq
3.5 stars, 740 Reviews

Paiq Details

Hits: 30964

URL: http://www.paiq.nl/3cll

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 740

Bezoek Paiq

(69.6% aanbevolen)

Paiq Verwijderen

Je abonnement bij Paiq opzeggen of Paiq Select uitschrijven gaat eenvoudig. Wie zich van Paiq uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Onder het kopje Account bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een apart scherm met onderin de optie Paiq Uitschrijven. Als je daarop klikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of Paiq uitschrijven echt is wat je wilt. Ter verificatie wordt om je Paiq wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je het proces van Paiq opzeggen voltooien.

Bezoek Paiq

(69.6% aanbevolen)

Paiq Kosten

Paiq biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een meer volledig abonnement, namelijk Paiq Select. Voordeel van Paiq Select is dat je als Select Lid van Paiq elke dag een nieuwe match krijgt en informatie over je matches. Tevens kun je als Paiq Select Lid je matches beïnvloeden en je matches screenen. Daarnaast kan een Paiq Select Lid criteria instellen en Credits besteden. Bij inschrijving voor een Paiq Select abonnement worden door Paiq kosten berekend. Voor Paiq Select onbepaalde tijd worden door Paiq kosten van € 9,50 per maand gerekend, waarbij de kosten van Paiq Select voor de eerste maand dan € 19,50 zijn. Leden die voor 3maanden gebruik maken van Paiq Select betalen € 38,50.


Paiq Acties & Nieuws

Paiq reviews (740):

Paiq

Paiq - prima site

0

Review:
geheel vrijblijvend en verrassend

Sterke punten:
snelle chats

Zwakke punten:
dat je elkaar soms niet ziet

sandy beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Succesfactor voor mezelf en veel vrienden

0

Review:
Voor sommige mensen zal het concept misschien niet helpen, maar voor mijzelf was het wel een succes.

Tuurlijk zitten er veel mannnen op die even snel een dame willen scoren en dan meteen weer dumpen, maar die zijn overal.

Op het moment heb ik al bijna 3 jaar een relatie met een hele mooie en lieve dame die ik via paiq heb ontmoet. Daarvoor heb ik een aantal leuke dates gehad die uiteindelijk op niets zijn uitgelopen.

Verder binnen mijn vrienden groep zijn er 5!!!!!!!! mensen die ALLEMAAL of net zo lang een relatie hebben of net iets korter of net iets langer. ALlemaal via .. deze website.

Dus het concept heeft wel degelijk succes. Alleen niet iedereen meldt dit. Vaak zijn het de mensen die teleurgesteld zijn die schrijven.

Het is 1 ding. Je moet het er aan toe hebben en er voor open staan. Ik vond het fantastisch om gewoon willekeurig te praten met mensen. En uiteindelijk die stap durven te zetten om elkaar te ontmoeten.

Maar het is aan jezelf.

Sterke punten:
Leuk concept
Succes voor mezelf en 5 vrienden ; allen langdurige relatie inmiddels (+/- 3 jaar)

Zwakke punten:
Fotocheat (toen ieg)
Probeer er maar eens achter te komen of iemand oprecht is.. Daar wel (binnen de vrienden groep) veel last mee gehad. Met name de dames.

John beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Paiq : Goed en niet duur

0

Review:
en vrij snel ook leuke date met redelijk tot goede matches

Sterke punten:
Prijs , kwaliteit en inhoud meer dan goed ..waar voor je geld

Zwakke punten:
Weinig tot geen ..is maar wat je wil of eist

Jan beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Toppie

0

Review:
Het is gratis, wetenscahappelijk onderbouwd en ik heb al een nieuwe vriendin, (geen liefde nog),Maar de speeddate is leuk en mooie lieve dames. alleen erger ik me aan de ongemanierdheid van vrowuen die je gelijk weg drukken. Verder is de afstands meter niet echt correct (denk ik) Verder prima werk van de ontwikkelaars

Met diepste respect en bewondering


Mark

Sterke punten:
Zie boven

Zwakke punten:
Geen\!!!!!!!!!!!!!, Stelletje zeurders ;-)

Paiq

Paiq - Laagdrempelig

0

Review:
Er zijn geen kosten aan verbonden.

Sterke punten:
Je kunt volledig eerlijk naar elkaar zijn.

Zwakke punten:
Je kunt na tijden chatten zo weggeklikt worden.

Ja beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Onbegrijpelijk dat er zulke positieve recenties tu

0

Review:
Ik ben nu ruim een jaar lid en heb vandaag mijn abonnement opgezegd.
Met name de 'vrouwelijke' deelnemers en het waardeloze matchingssysteem hebben mij er toe doen besluiten om een review te schrijven.
Ik heb inmiddels met ongeveer 50 vrouwen chatcontact gehad. Nou ja, contact.
19 vrouwen reageren helemaal niet. 4 vrouwen waren wel een goede match maar woonde te ver weg. De overige 27 matches sloegen echt nergens op. We hadden niets gemeen, geen zelfde verwachtingen van het leven of het klikte niet van haar of mijn kant. Het beoordelingssysteem werkt zo dat heel veel vrouwen boven de 8,5 aan mij gematched zijn. Dus dan denk je als man, misschien is zij wel wat! Maar als je goed oplet/doorleest ontdek je dat je zelf bij 99% vd vrouwen een score hebt van 7,5 of lager. Een vrouw past dus met een 9,4 perfect bij mij, maar ik pas met 7,3 dus niet bij haar???? Hoe kan iemand nou heel goed bij een vrouw passen volgens het matchsysteem, maar krijgt de desbetreffende vrouw een veel lagere score te zien? Als het een match is dan is het toch 1 cijfer, geen twee verschillende cijfers?

Ik ben een lange sportieve man met HBO opleiding, goede baan, kleine vriendenkring, ambitieus, reislustig, ik sta open voor kinderen en trouwen . Ook woon ik in de randstad in mijn eigen koophuis. Ik ben sociaal, heb zelfspot en ben ruimdenken. Dus ik verwacht niet dat ik dan een cijfer krijg van 6,5 of 7,1 bij een vrouw die ook HBO opleiding heeft voltooid ook in de randstad woont en bovendien in de zelfde branch werkt. Ik verdenk PAIQ er dan ook van dat er een reden is dat de meeste mannen lagere cijfers krijgen en bijna alle vrouwen een 8+. Mannen zijn namelijk de personen die vaak wel actief zoeken en makkelijker de beslissing nemen om te BETALEN voor een nieuwe match. En daar gaat het volgens mij PAIQ om. Zorgen dat mannen graag wel een goede match willen. Echter daarvoor hebben ze een extra betalingssysteem voor klaarliggen. Als je daar vervolgens aan mee doet zijn de matches net zo nutteloos als voorheen. Zoals u als lezer waarschijnlijk ook concludeert ben ik erg verbitterd en teleurgesteld na een jaar op paiq. Ik heb ook knuz, lexa, parship, edarling, plentyoffish, relatieplanet en pepper geprobeerd. Paiq zou ik absoluut niet aanraden. Ik zou kiezen voor parship of edarling. En als het niets mag kosten is knuz een optie.

Sterke punten:
Het is niet duur.....maar wel TE duur voor wat ze leveren.
Je kan dmv een foto systeem eventueel wel snel een leuke vrouw benaderen.
De speeddate optie is leuk.
Als je een match hebt binnen het fotospel en de score is dermate hoog dat je een bijna perfecte match hebt kost het je niets om contact te leggen! ( ik had bijvoorbeeld een 9,4 matc)

Zwakke punten:
Meeste vrouwen zijn niet serieus op zoek.
de vrouwen liegen nog meer dan de mannen. ( wel roken/niet roken, wel kinderen/geen kinderen, wel werk/geen werk, zoekt een relatie/heeft al een relatie ).
Je word soms onmiddelijk geblokkeerd als je foto zichtbaar is of enkele dagen niet reageert.
Er zitten veel nep profielen tussen/fakers.
Volgens mij zien veel mensen het gewoon als tijdsverdrijf of gebruiken het om hun eigen zelfvertrouwen op te schroeven door mensen af te keuren.
Vrouwen zijn weinig online en zijn bovendien niet erg spraakzaam.
De paar vrouwen die wel reageren of actief zijn hebben bizar hoge verwachtingen en zoeken een perfecte man.
Het matching systeem is compleet waardeloos.
Er word traag gereageerd door de sitebeheerders en ze lezen de vraag niet goed want al een paar rare antwoorden ontvangen.
Niet actieve leden, gestopte leden en fake profielen blijven gewoon in het fotosysteem aanwezig.

Daniel beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Briljant concept, maar helaas weinig mensen die he

3

Review:
Het idee achter Paiq is geweldig! Redelijk willekeurige contacten, gebaseerd op gelijke interesses. En dan gewoon een babbeltje maken en kijken of het klikt. Ook mooi is dat je in beginsel weinig van de ander weet, zelfs geen foto meestal. Mooie manier om een gesprek met open vizier in te gaan.
Helaas echter blijken de meeste mensen die op Paiq zitten dit open vizier niet te hebben.... Een enkele opmerking die verkeerd valt en je wordt geblokkeerd. Reisafstand wat groter? Geblokkeerd. De melding dat je kinderen hebt? geblokkeerd. Onlangs zelfs nog een leuk gesprek met iemand waarin we al snel ontdekten dat we beiden een beetje deze zelfde ergernis hadden op Paiq.... En wat gebeurt er? Uit het niks ineens geblokkeerd! Geen commentaar, geen toelichting. Tamelijk frustrerend. Het voelt daardoor allemaal vooral als een soort vleeskeuring in plaats van een kennismaking. En dat gaat heel, heel erg tegenstaan! Ik beoordeel mensen pas als ik ze een beetje heb leren kennen, en daar richt Paiq zich ook precies op. Maar helaas blijkt de gemiddelde bezoeker van Paiq hier te kortzichtig voor...

Sterke punten:
Het gehele concept is briljant!

Zwakke punten:
Het merendeel van de bezoekers snapt het niet waardoor het een frustrerende, snelle vleeskeuring wordt. Geen inhoud, enkel continu geblokkeerd worden nog voordat een gesprek op gang is.

Kas beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Slecht

0

Review:
Als je je instellingen hebt opgeslagen blijf je toch nog de verkeerde matches krijgen.

Sterke punten:
Geen sterke punten verdiend vind ik.

Zwakke punten:
Slechte en verkeerde matching.

Crazy Kees beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Fijne, serieuze site met goed aanbod

0

Review:
Ik ben zo'n 3 jaar lid geweest van paiq. In deze periode heb ik veel leuke gesprekken gevoerd, en ook regelmatig ge-date. Na een aantal kortere relaties , die helaas toch geen match bleken te zijn, mijn huidige vriendin ontmoet via deze dating site.

Na een flink aantal andere sites geprobeerd te hebben kwam ik bij paiq uit. Voor mij een verademing. Op andere sites zie je lange profielen, met veel tekst dat vaak op hetzelfde neerkomt. "Men houd van reizen, drankje op zijn tijd, maar ook lekker op de bank, etc." Veelal de originaliteit van het profiel gaf bij mij de doorslag om al dan wel contact te zoeken. Het daadwerkelijk in contact komen met de persoon achter het profiel was lastig op deze andere sites.

Op paiq werkte het anders. Geen profielen en slecht een beperkt aantal opties om met elkaar in contact te komen.

Het automatisch matchen werkt redelijk. Een "echte match" bestaat mijn inziens uit of je je fysiek tot iemand aangetrokken voelt (dit kun je bepalen op basis van de foto) en verder of je een gesprek met iemand kunt hebben (De match lijkt tot stand te komen met de info van de vragenlijst, dus afhankelijk hoe serieus je die invult krijg je betere matches).

Het fotospel dat je kunt spelen, lijkt niet gebaseerd op de vragenlijst. Ergens lijkt dit wel wat op Tinder, en dus is het eigenlijk een soort vleeskeuring. Hoe ik dit zag was meer "wanneer je op straat loopt, kom je mensen tegen, en die vind je al dan niet aantrekkelijk. Wanneer je interesse gewekt is ga je een gesprekje aan". Zo werkte dat hier ook.

Het speeldaten heb ik weinig gebruikt. Dit berust op toeval, en niet op fysieke danwel gematchte dates. Soms zie je iemand met een hoge score voorbij komen. Dan kan het interessant zijn. Voor mij werkte dit niet.

Wanneer het eerste contact gelegd is, komt het verder aan op kletsen. Ik hou ervan om me te focussen op 1 gesprek en niet te veel na te denk over wat ik tik. Wanneer de andere kant er ook zo instaat, komt je snel tot een vlot gesprek, waarbij je snel een indruk krijgt van de ander. Wel moet je natuurlijk wat goede vragen stellen. Voor mij zijn dat vragen als "hoe ga je graag op vakantie" en "waar wordt je zoal blij van". Kortom open vragen waar iedereen wel iets mee kan. Wanneer je merkt dat het niet klikt, geef je dit aan en beëindig je het gesprek. Wanneer je merkt dat het "op papier" klikt, zorg dat je elkaar dan ziet, dan weet je of het in "real life" ook klikt. Bij mij was dit vaak wanneer je een log-historie hebt opgebouwd van 9 / 10 pagina's ;-)

Verder denk ik dat een dating site een beetje bij je moet passen. Sommige mensen zijn beter af met profielen, andere met foto-collages en weer andere met gesprekjes.

Ook denk ik dat elke dating-site zo zijn eigen publiek heeft. De dames die ik trof op paiq waren veelal HBO+. De randstad en zuid Nederland waren mijn inziens beter vertegenwoordigd dan de noordelijke provincies.

Voor mij was het paiq avontuur er 1 van lange adem. Na veel gesprekken (avonden en avonden) en dates (20+) mijn huidige vriendin gevonden. Het eerste contact ging via het foto-spel. Uit de gesprekken die volgenden bleek al gauw dat we hetzelfde in het leven stonden, en een aantal gemeenschappelijke interesse hadden. Reden genoeg voor een eerste date en de rest is geschiedenis. :-)

Veel plezier op paiq!

Sterke punten:
- overzichtelijke site, rustig in opbouw, geen schreeuwende reclame. Erg fijn.
- goed aanbod, veelal HBO+
- een credits systeem, waardoor je niet luk-raak berichten kunt sturen. Credits zijn gratis, maar worden wekelijks aangevuld.
- gratis alle mogelijkheden beschikbaar. Bij betaling (fatsoenlijk bedrag) kun je iets nauwkeurig je zoekcriteria aangeven, krijg je elke dag een match, en krijg je meer credits. Kortom je kunt actiever zijn op de site.
- goede bereikbaarheid van de mensen achter paiq. Veelal response binnen een dag.
- geen profielen
- automatisch opruim systeem van "niet actieve" profielen.

Zwakke punten:
- niet iedereen is even actief, soms laten reacties een aantal weken op zich wachten. Dit is feitelijk geen zwak punt van de site, maar wel iets wat redelijk veel voorkomt bij de gebruikers van de site.
- het compleet niet reageren komt ook voor. Als man moet je dit de dames maar niet kwalijk nemen. Vooral wanneer je als vrouw goed in de markt ligt krijgen de dames veel verzoeken tot contact en gesprekjes. Het is een dagtaak om alles netjes te verwerken. Geduld en gewoon vaker een berichtje sturen, kan soms helpen.
- Er zijn mannen (en waarschijnlijk ook vrouwen) die uit zijn op snelle one-night- stands. Hierdoor moet je als man vaak eerst het vertrouwen winnen dat jij niet zo'n man bent.

Richard beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - ruk

0

Review:
paiq is niet best. vol met fouten in de software. trage reacties van "paiq-team". afrader.

Sterke punten:
?

Zwakke punten:
software.
traag.

Schrijf ook een review over Paiq

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Paiq aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Paiq aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Paiq