Paiq - 721 Reviews

Paiq Logo

70.5% aanbevolen, 721 Reviews

Paiq over zichzelf:

Paiq is een datingsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet, en vervangen door een goede matching doormiddel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprèk, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Bezoek Paiq
Paiq
3.5 stars, 721 Reviews

Paiq Details

Hits: 30243

URL: http://www.paiq.nl/3cll

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 721

Bezoek Paiq

(70.5% aanbevolen)

Paiq Verwijderen

Je abonnement bij Paiq opzeggen of Paiq Select uitschrijven gaat eenvoudig. Wie zich van Paiq uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Onder het kopje Account bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een apart scherm met onderin de optie Paiq Uitschrijven. Als je daarop klikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of Paiq uitschrijven echt is wat je wilt. Ter verificatie wordt om je Paiq wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je het proces van Paiq opzeggen voltooien.

Bezoek Paiq

(70.5% aanbevolen)

Paiq Kosten

Paiq biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een meer volledig abonnement, namelijk Paiq Select. Voordeel van Paiq Select is dat je als Select Lid van Paiq elke dag een nieuwe match krijgt en informatie over je matches. Tevens kun je als Paiq Select Lid je matches beïnvloeden en je matches screenen. Daarnaast kan een Paiq Select Lid criteria instellen en Credits besteden. Bij inschrijving voor een Paiq Select abonnement worden door Paiq kosten berekend. Voor Paiq Select onbepaalde tijd worden door Paiq kosten van € 9,50 per maand gerekend, waarbij de kosten van Paiq Select voor de eerste maand dan € 19,50 zijn. Leden die voor 3maanden gebruik maken van Paiq Select betalen € 38,50.


Paiq Acties & Nieuws

Paiq reviews (721):

Paiq

Paiq - Paiq is zinloos

0

Review:
Paiq, ... en of ik een review wil schrijven. Als ik hier al de vele reviews lees dan bevestigd dat wel een beetje wat ik ook ervaar. Matches die niet deugen, en vele dames hier die volgens mij alleen maar willen weten òf ze überhaupt nog wel aanslaan op de relatie-markt (!) want dat is het naar mijn idee en niets minder dan dat. De meeste dames zeggen na een match geen "boe" of "bah" als je ze goedendag zegt. heb al vele matches gehad en er zit er niet eentje tussen waarvan ik zeg, "wow" da's een goede match, of "daar kan ik lekker mee kletsen" zonder ook maar verwachtingen of verplichtingen te hebben. Vele kijken niet verder dan hun neus lang is (letterlijk) ze chatten de 1e 5 min (als dat al gebeurt) om zo snel mogelijk een fotootje te kunnen zien: lees beoordelen.... en vervolgens is het stil. (het is toch juist de bedoeling van paiq dat je eerst iemands INNERLIJK een beetje leert kennen voordat je afrekend op een buitenkant, waarvan jij denkt, mwah, da's ook niks, hup hou je klep maar???) Ik zie er niet onaardig uit kan ik van mezelf zeggen, maar je wordt wel moedeloos van die vele contacten die je (volgens mij) gewoon op een "verborgen" status zetten zodat het lijkt dat de dames nooit meer online komen. En wat dan te denken van al die NEP-namen ? Ik ga hier geen (echte) namen noemen, maar uit ervaring (ook op paiq) weet ik dat mensen al snel heel wat te verbergen hebben door een alias (nep) naam aan te nemen. Als voorbeeld: stel je heet Karin en je wil niet je echte naam hier gebruiken, dan kan je toch ook Tamara als profiel-naam nemen ? in plaats van nietszeggende namen als troetelboom of whatever. (hoop niet dat deze genoemde namen bestaan, er is verder niets mee bedoelt slechts als voorbeeld) Echt serieuze contacten ben ik hier niet tegengekomen, en paiq vind ik dan ook gewoon tegenvallen. Ik had in het begin goede hoop maar dat wordt al snel omgeturnd. De matches worden ..... op wát gebasseerd ???? ....... voor iedereen een raadsel. als je écht serieus op zoek bent naar een (levens)-partner dan weet ik zeker..... die zul je hier niet vinden.Ik gebruik de gratis versie, en ga door de opgedane ervaringen hier ZEKER NIET een betalend lid worden, zonde van mijn geld en moeite. Ik heb gezegd.

Sterke punten:
nul-komma-nul

Zwakke punten:
het hele matching systeem en de communicatieve vaardigheden van (tot nu toe ALLE) contacten hier op paiq, Serieus op zoek ? DOE ER DAN JE VOORDEEL MEE, maar ga niet zitten kloten hier, erg jammer dit.

Wouter beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Prima website

0

Review:
Ik vind paiq een hele prettige website. En via via ken ik twee vrouwen die via paiq hun partner hebben gevonden (met wie ze al een tijdje getrouwd zijn). Dus het kan werken.

Sterke punten:
-Veel vrijheid
-Je hoeft niet te betalen om contact te krijgen, alleen voor eventuele extra's (niet essentieel)
-Ik vind dat je in korte tijd chatten al aardig kunt inschatten of je een klik hebt, werkt voor mij beter dan alleen profielen en foto's
-Het gaat snel, je hoeft niet lang te wachten op reacties
-Het is een mooie website
-Je kunt op een subtiele manier laten merken dat je niet (meer) geinteresseerd bent

Zwakke punten:
-De verbinding valt af en toe weg; dat is niet zo'n ramp trouwens, want als de verbinding er weer is, wordt alles weer hersteld.
-Het kan een beetje verslavend zijn, waardoor je minder aan slapen toekomt :-) Kortom, vraagt wat zelf-discipline.

Tamara beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - gratis Paiq en contacten

0

Review:
Valt een beetje tegen. Je krijgt enkele credits als lokkertje maar kunt er niet veel mee. Er wordt, net als in veel advertenties, meer beloofd dan geboden. Jammer.

Sterke punten:
Je krijgt in ieder geval n paar credits, dat is beter dan menige "gratis" side.

Zwakke punten:
Er wordt meer beloofd dan geboden.

Paiq

Paiq - Kansloos

2

Review:
Afgelopen week heb ik mij voor de VIJFDE keer opnieuw ingeschreven, na mij daarvoor na veel teleurstellingen uitgeschreven te hebben. Ook deze keer verloopt tot nu toe weer erg teleurstellend. Vrouwen met wie ik gematcht wordt sturen nooit als eerste een berichtje, en laten daarna (op een paar berichtjes na) nooit meer wat lezen. Zelfs na een paar hinten van mij niet. Terwijl ze wel regelmatig online zijn! Verder worden door jou 'duurbetaalde' zogenaamde Foto-reacties (verzoeken tot contacten via een foto vergelijkings-programma, zie de site) ALTIJD afgewezen. Ook 'speed-dates' monden zelden uit in een gezellige chat. En ALS je een chat hebt gaat het (zelfs al loopt het gesprek lekker) bijna altijd mis doordat je chatpartner out of the blue de chat verbreekt.

Sterke punten:
Als je een 'concrete vraag' stelt wordt die inderdaad altijd binnen de beloofde twee dagen beantwoord.

Zwakke punten:
Zie reviewtekst. Oftewel; alles behalve hun reactiesnelheid.

JurjenB beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Geduld is een schone zaak

0

Review:
Enige site met een mindere "vleeskeuring" identiteit, voor een periode van 3 maanden kan je aardige matches verwachten, wel zal ik de betaalde paiq select nemen, want eens per 2 weken een match schiet niet op en de kracht zit in de 4 extra criteria die je kan gebruiken. Zodoende krijg je bv geen alleenstaande met kinderen of mensen die roken etc.
Na 3 maanden is de koek vaak wel op en krijg je aanbod uit verwegnistan, zeker als je in minder bevolkte provincies zit.
Het is elk geval gebruiksvriendelijk en je kan lekker chatten en het is ook niet duur en elk moment opzegbaar. Speeddate optie en foto-toernooi zijn leuke extra's, maar de kracht zit in de elke dag een nieuwe match aan de hand van je criteria.

Sterke punten:
- gebruiksvriendelijk
- minder nadruk vleeskeuring
- niet duur
- eenvoudig opzegbaar
- leuke extra's
- eenvoudig chatten incl smilies
- paiq helpdesk helpt je snel
- voor een korte periode goed aanbod
- zoekcriteria
- degelijke app

Zwakke punten:
- na circa 3 maanden is de koek op en dan alleen nog maar matches uit verwegnistan cq niet meer aan je zoekcriteria voldoet
- geduld nodig
- bepaalde functies hadden wel goedkoper gemogen in credits bv iemand deblokkeren

Patrick beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Vrijheid van meningsuiting

0

Review:
Ik zal maar beginnen met een eerlijke biecht, Paiq is de beste dating site die ik tot nu toe heb gezien. Ze zijn eerlijk, de focus is niet meteen op het uiterlijk en ze beperken je keuzevrijheid. Op die manier is er geen oerwoud aan dames om naar te zoeken en levert het dus minder problemen op.

Echter, ik merk de laatste tijd steeds meer dat er veel dames op de website zitten die eigenlijk niet op zoek zijn. Dit leidt tot frustratie, wanneer je tijd investeert in de personen. Maar hier kan de organisatie van de website natuurlijk niets aan doen.

Het concept van de site is dat je eens per 2 weken een match krijgt aangeboden. Hier kun je contact mee leggen. Dit is een heel leuk idee, maar het maakt het wel jammer dat de match niet altijd reageert. Opmerkingen om te vragen de mensen te blokkeren die niet reageren worden afgewezen. Ze zijn hier ten minste wel eerlijk over en je krijgt snel antwoord.

Sterke punten:
Beperkte keuzes uit de matches
Snelle antwoorden bij vragen
Foto eerst niet zichtbaar waardoor de focus minder op het uiterlijk ligt.

Zwakke punten:
Beperkte keuzes uit matches en niet altijd reacties van je matches

Ruben beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - mijn eerste ervaring met piaq

0

Review:
Dit is de eerste datingsite die ik bezoek.
Ik kreeg deze site door van een vriend die er zeer enthausiast over is.
Ben op paiq gaan kijken en heb me aangemeld.
ik zit er nu een paar dagen op, en ik moet zeggen dat ik het een hele leuke proffesionele site vind.
Ik had dit zeker niet verwacht van een (bijna) gratis datingsite.

De site zit goed in elkaar en ziet er ook nog eens goed uit.
Ook de verschillende mogelijkheden om iemand te ontmoeten is een
uitkomst.

Ik hoef hiervoor niet naar een dure datingsite, aan paiq heb ik genoeg.Sterke punten:
Mooie en duidelijke website
Je krijg veel reacties
De instelmogelijkheid in de zoekfunctie
Het uitfaden van de foto bij contact is heel leuk
Je hoeft niet te betalen bij contact.
Privacie word goed beschermt

Zwakke punten:
geen!!

Ik heb ze teminste niet kunnen vinden.

Paiq

Paiq - Gratis versie is waardeloos

0

Review:
Ik heb alleen de gratis versie gebruikt. Deze site/app wil je in eerste instantie doen geloven dat je op profiel gematched wordt. De wijze van matchen is volledig niet-transparant. Je hebt dus geen idee waar de match op gebaseerd is. Daarnaast is er een foto-toernooi. Daar kan je foto's van vrouwen beoordelen en eventueel een berichtje sturen. Die berichtjes kosten je credits (waar je er in het begin 20 van krijgt). Mijn ervaring is dat de vrouwen op deze site worden overvoerd met reacties van mannen en als je er niet uit ziet als George Clooney, wordt je al snel afgewezen. Ik heb meerdere vrouwen benaderd op basis van de match en allemaal hebben ze me zonder enige vorm van contact afgewezen. Ik besef me dat dat aan mijn foto's ligt, maar het zegt ook wat over de vrouwen op deze site. Paiq wil de indruk wekken dat het anders is dan Tinder, maar mijn ervaring is dat het precies hetzelfde is. Het is onduidelijk hoe de profielen tot stand komen, hoe er gematched wordt...wat overblijft is het fototoernooi en dat is gewoon een betaalde versie van Tinder.
Daarnaast zou je af en toe matches moeten krijgen. Ik heb een match gekregen in twee weken en die klikte totaal niet. Natuurlijk kan je meer matches krijgen als je betaalt.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
- Totale blackbox.
- Worden matches beloofd, maar ook daar heb je geen zicht of invloed op
- Door de bovenstaande beperkingen blijft er een betaalde Tinderkloon over.

Paiq

Paiq - Langzaam de spanning opbouwen

0

Review:
Je moet wel geduld hebben en er tegen kunnen, dat je weggeklikt wordt

Sterke punten:
Als je het leuk vindt, kun je tijden met iemand kletsen, zonder alles los te laten

Zwakke punten:
Dat zijn voor mij juist de zwakke punten, maar dat ligt meer aan mij, dan aan de site. Ik wil niet naar velen mijn hele verhaal te moeten chatten. Dat moet hier dus eigenlijk wel.

jandracht beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - veel veranderd sinds het begin, maar toch eigen id

0

Review:
Heb al een aantal jaren een profiel op Paiq.
Ik vind de speeddates het leukst. Er wordt echt gekeken of iemand goed bij je past. Doordat de foto niet gelijk getoond wordt, blijf je toch wel even aan de klets met iemand en beoordeel je daardoor op een compleet andere manier, als dat je een foto van de persoon ziet. Hierdoor onderscheid Paiq zich zeker van Tinder of HotorNot.

Maar ook de foto shoot out is een onderdeel waar je een tijd goed mee kunt vermaken. Misschien niet zo effectief als Tinder, maar wel een goed onderdeel.
Echter verscheidene profielen zijn al een tijd niet actief, terwijl deze nog wel getoond worden tijdens de shootout.

Credits zijn te verdienen door nieuwe leden aan te melden en eerdere matches te beoordelen. Echter is dit beloningsysteem toch scheef.

Rudolf beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Paiq

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Paiq aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Paiq aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Paiq