Paiq - 730 Reviews

Paiq Logo

69.7% aanbevolen, 730 Reviews

Paiq over zichzelf:

Paiq is een datingsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet, en vervangen door een goede matching doormiddel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprèk, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Bezoek Paiq
Paiq
3.5 stars, 730 Reviews

Paiq Details

Hits: 30739

URL: http://www.paiq.nl/3cll

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 730

Bezoek Paiq

(69.7% aanbevolen)

Paiq Verwijderen

Je abonnement bij Paiq opzeggen of Paiq Select uitschrijven gaat eenvoudig. Wie zich van Paiq uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Onder het kopje Account bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een apart scherm met onderin de optie Paiq Uitschrijven. Als je daarop klikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of Paiq uitschrijven echt is wat je wilt. Ter verificatie wordt om je Paiq wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je het proces van Paiq opzeggen voltooien.

Bezoek Paiq

(69.7% aanbevolen)

Paiq Kosten

Paiq biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een meer volledig abonnement, namelijk Paiq Select. Voordeel van Paiq Select is dat je als Select Lid van Paiq elke dag een nieuwe match krijgt en informatie over je matches. Tevens kun je als Paiq Select Lid je matches beïnvloeden en je matches screenen. Daarnaast kan een Paiq Select Lid criteria instellen en Credits besteden. Bij inschrijving voor een Paiq Select abonnement worden door Paiq kosten berekend. Voor Paiq Select onbepaalde tijd worden door Paiq kosten van € 9,50 per maand gerekend, waarbij de kosten van Paiq Select voor de eerste maand dan € 19,50 zijn. Leden die voor 3maanden gebruik maken van Paiq Select betalen € 38,50.


Paiq Acties & Nieuws

Paiq reviews (730):

Paiq

Paiq - Paiq, leek zo mooi....

0

Review:
Nu een poosje bezig op paiq.... beetje saai, slechts 1 match per dag (of je moet.... betalen.!). In het begin 2-3 leuke matches gehad maar voor de rest slaat het de plank mis.
En zoals ik al vaker lees hier; even chatten tot de foto er is en dan weg zonder een woord. Heb 1 goede ervaring daarin gehad waarbij de dame netjes meldde dat ik haar type niet was. Op zich jammer want het was een echte leuke meid... maar goed daar kan Paiq niets aan doen.
Voor de rest diverse matches een berichtje gestuurd, nooit een antwoord gekregen. Of ze zijn echt niet meer online of ze doen alsof. In dat geval kun je iemand beter gewoon blokkeren dan weet je meteen waar je aan toe bent als je toch geen contact meer wilt...
Ook een paar keer het foto toernooi gespeeld. Op zich wel grappig, maar als dan iemand jouw foto hoog heeft beoordeeld en je stuurt een bericht die vervolgens geblokkeerd wordt... geeft je wel te denken.

Sterke punten:
- grotendeels gratis
- makkelijk in gebruik
- als je meer wilt, kun je kiezen om te betalen

Zwakke punten:
- (bijna) zelfde mentaliteit als op andere websites; plaatjes kijken
- doen alsof je niet meer online bent; waardeloze actie
- saai met maar 1 match per dag en daardoor langzaam
- staan veel oude profielen op heb ik het idee.

Jer beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Zinloos

1

Review:
Vol verwachting had ik mij aangemeld op Paiq.
De computer had al 2 matches voor mij gevonden, hoewel ik de helft van de benodigde vragenlijsten nog niet had ingevuld. Ik hoopte dat de matches na het invullen van de vragenlijsten beter waren. Helaas werd ik gematcht aan met name mannen die stukken ouder waren als mij (in de vragenlijst kan je aangeven of je dit bezwaarlijk vindt). Die vragenlijsten zijn gewoon voor de leuk.Daarnaast kan je ook mee doen aan een foto-toernooi en dan krijg je mannen te zien die bij je matchen, wederom matches met met name oudere mannen. De jongere mannen die er tussen staan, hebben geen actueel lidmaatschap meer bij Paiq (dan krijg je een bericht van Paiq dat je geen reactie meet kan versturen) wijzen je verzoek altijd al. Daarnaast heb je nog de speeddates en die zit vol met mannen die alleen seks willen.

Sterke punten:
Als je wil hoef je geen betaald lidmaatschap te hebben.

Zwakke punten:
- Verkeerde matches (er wordt totaal niet gelet op je vragenlijsten, je leeftijd of foto)
- de foto's van mannen die er redelijk tot leuk uitzien zijn vaak niet-bestaand (geen lidmaatschap meer bij Paiq)
- de mannen die er normaal uitzien wijzen constant berichten af, door te betalen kan je weer bericht versturen

Eva beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - lange adem

0

Review:
Ik zit nu (voor de tweede keer) iets meer dan een jaar op Paiq. Ik ben twee keer een maand betaald lid geweest. In die periodes dat ik betaalde, en dus iedere dag een match kreeg, leverde dat overigens niets op. Je kunt dan wel wat meer criteria aangeven waaraan je match moet voldoen maar zoals gezegd, voor mij leverde dat niet ineens goede matches op. Het is eigenlijk een rare site die volledig gericht is op het blind chatten met elkaar. Alsof je in een kroeg ook met een blinddoek voor met vrouwen aan de praat gaat, nee dus. In een kroeg is een prettige uitstraling meestal de trigger om met iemand die je nog niet kent te gaan babbelen. Paiq noemt het zelf een voordeel dat je iemand niet kunt zien en dat je geen profielen kunt checken. Het gesprek, daar gaat het volgens hen om... Dat is natuurlijk onzin, want het gaat ook en vooral om iemands uitsraling. Natuurlijk kun je via een foto-toernooi wel beoordelen op uiterlijk/uitstraling en vervolgens een one-liner sturen als je wil. Ik heb heel vaak een foto-toernooi gedaan en dat is echt schrikken geblazen... De meeste vrouwen die daar langs komen zijn voor mij ronduit onaantrekkelijk. Maar smaken verschillen natuurlijk. Ik ben zelf niet zo gecharmeerd van de typische Huishoudbeurs-dames met kort pittige koppies, en daar stikt het van op Paiq. De vrouwen die er wel enigszins aantrekkelijk uit zien wonen dan 9 van de 10 keer weer helemaal niet in de buurt. Kortom, je moet wel een hele lange adem hebben op Paiq... Ik zou graag zien dat ik gewoon bepaalde kriteria kon aangeven zonder te betalen. Maar ja, ik snap ook wel dat Paiq je het idee wil geven dat je door te betalen wat meer gerichter kan zoeken. Men lijkt te hopen dat je door nieuwsgierigheid een betaald abbonnement neemt. Dat levert immers geld op. Helaas voor Paiq en de meeste andere reguliere datingsites, is er tegenwoordig Tinder. Dat is laagdrempelig, gratis, to the point, en werkt dus veel gerichter en sneller.

Sterke punten:
- geen fake

Zwakke punten:
- bedroevend aanbod
- niet gericht kunnen zoeken zonder te betalen
- het duurt allemaal heel erg lang

Smulders beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Leuke, laagdrempelige site

0

Review:
Inmiddels al een half jaar samen met mijn vriend die ik via Paiq heb leren kennen. Voor mij was Paiq dus erg succesvol. Toch waren er weinig interessante matches en waren veel mannen uit op seks. Van mijn vriend begreep ik ook dat er minder vrouwen op de site zitten dan mannen, waardoor het voor mannen helemaal lastig is een match te vinden. Ik waardeer de speeddate functie erg en daarnaast vind ik het een goed idee dat de foto pas later zichtbaar wordt. Dat had van mij nog wel iets langer mogen duren, trouwens.

Sterke punten:
speeddaten
foto's later pas zichtbaar
niet duur

Zwakke punten:
niet veel kandidaten zijn serieus op zoek

Ilona beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Slechte site

2

Review:
Ik snap helemaal niets van de site. Je kunt niets van mensen zien, weet niet hoe ze er uit zien, wat hun interesses zijn, wat voor iemand ze zoeken. En dan bepaalt het systeem per 24 uur wie jouw mogelijke match is? Erg grappig is dat het systeem mij allemaal dikkertjes stuurt terwijl ik die walgelijk vind en op slanke sportieve mannen val. Voorkeur voor lengte, huidskleur, opleiding, je kunt helemaal niets meegeven of vinden. Niet aan beginnen dus!

Sterke punten:
Geen enkele

Zwakke punten:
Alles. Waardeloze site!

Meisje beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - paiq

1

Review:
ik vind het een geweldige site geen gedwongen kosten om de 14 dagen krijg je een match, en je kan er gezellig kletsen met de dames wat ik het leukste aansprekende vind is de foto toernooi.

Sterke punten:
geen gedwongen kosten
mogelijk met credits via foto toernooi dames kunnen berichten

Zwakke punten:
match score vind ik niet zo kloppen, want met laagste score heb ik meer een klik dan met de hoge score

foto zie je wel laat maar als je achter elkaar chat kan het al in 10 berichten dat je met elkaar klets zichtbaar zijn het maakt het wel een beetje spannend.

dennis beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Loterij

0

Review:
Volgens Paiq bieden zij een dienst aan waarbij gebruikt gemaakt wordt van een intelligent matching-systeem. Maar meer dan een marketing praatje is dat niet.

Wat je krijgt is vergelijkbaar met een loterij. Af en toe een troostprijs maar meestal tien keer niets.

Er zullen vast mensen zijn die wel een leuk matchvoorstel krijgen, zo werkt een loterij immers. Maar ik vraag me af of dit het geld wel waard is. Per maand kreeg ik ongeveer twee of drie keer een troostprijs. Dat is dus 1 op de 10 matchvoorstellen, maar geen enkele die de moeite waard is.

Dit komt doordat Paiq maling heeft aan jouw uiterlijke voorkeuren, niet goed op levensstijl matcht, maar vooral een vreemde en onrealistische visie op leeftijdsverschillen heeft. Twee jaar jonger of twee jaar ouder is wat je krijgt, zelfs als je d.m.v. Paiq select aangeeft dat je dat niet zoekt.

Ook bij het foto-toernooi is de kans dat er een leuk persoon in de finale terecht komt niet heel groot. Mijn vermoeden is dat Paiq dit doet zodat je langer lid blijft. Als je immers elke dag een leuk persoon zou toevoegen, dan is de kans dat je jezelf uitschrijft veel groter.

Dan heb je nog de 'foto bewonderaars' die je regelmatig krijgt: deze voldoen totaal niet aan de voorkeuren die je met Paiq-select kunt instellen.

Sterke punten:
Het is elke dag spannend of je dit keer misschien wel een leuk matchvoorstel krijgt.

Zwakke punten:
Elke dag de teleurstelling dat het weer tien keer niets is.

Emile beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - sympathieke datingsite

0

Review:
Overal vind ik paiq een sympathieke datingsite. Mooie layout, ruime mogelijkheden en je hoeft niet te betalen als je dat niet wil. De mensen die er gebruik van maken zijn divers, zowel oprecht op zoek als anders: zo hoor ik ook dat er mannen op zitten die alleen seks zoeken en sommige vrouwen willen alleen maar wat kletsen/aandacht, maar daar kan paiq zelf niks aan doen natuurlijk. Ik ben met name erg enthousiast over de speeddating, dit is in eerste instantie een blinddate en na 12 min kun je elkaars foto('s) zien. Je moet er wel tegen kunnen dat sommige mensen je weg klikken zonder commentaar, maar ook dat ligt dan natuurlijk aan die persoon en niet aan paiq zelf.

Ik zou zeggen: probeer het gewoon en geef niet te snel op als je eens een onbeschoft iemand treft (helaas zijn die er ook) gewoon veel chatten dan kom je vast een leuk iemand tegen. Ik heb er een relatie en meerdere leuke dates door gevonden.

Sterke punten:
- eenvoudig en overzichtelijk in gebruik
- speeddaten: beste optie in mijn beleving, gewoon veel doen, veel kletsen, dan er zit vanzelf wel iets voor je tussen
- foto reacties: leuke 2e optie die wat meer over het uiterlijk gaat natuurlijk
- interessante extra's die het chatten opleuken en/of vergemakkelijken, zoals interesses die automatisch weergegeven worden als de ander het typt, ijsbrekers en vraag/antwoord spel
- je krijgt credits voor profiel beoordelingen van personen waarmee je chat: hoe langer/vaker je met iemand chat, hoe meer credits je krijgt. Met credits kan je weer anderen via fototoernooi benaderen.

Zwakke punten:
- woonafstand wordt soms te dichtbij weergegeven
- gratis matching is niet heel precies en wordt weinig voorgesteld (met premium elke dag)

Fer beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Toppie

0

Review:
Leuke manier om in contact te komen. Ik heb mijn vriend hier ontmoet en we zijn nu 3 maanden erg gelukkig samen! Ik had dit echter niet verwacht.

Sterke punten:
- Je kan met iedereen praten
- Je kan veel dingen gratis doen
- Het is minder oppervlakkig

Zwakke punten:
- Weinig serieuze mensen

Mevrouw18 beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Paiq is zinloos

1

Review:
Paiq, ... en of ik een review wil schrijven. Als ik hier al de vele reviews lees dan bevestigd dat wel een beetje wat ik ook ervaar. Matches die niet deugen, en vele dames hier die volgens mij alleen maar willen weten òf ze überhaupt nog wel aanslaan op de relatie-markt (!) want dat is het naar mijn idee en niets minder dan dat. De meeste dames zeggen na een match geen "boe" of "bah" als je ze goedendag zegt. heb al vele matches gehad en er zit er niet eentje tussen waarvan ik zeg, "wow" da's een goede match, of "daar kan ik lekker mee kletsen" zonder ook maar verwachtingen of verplichtingen te hebben. Vele kijken niet verder dan hun neus lang is (letterlijk) ze chatten de 1e 5 min (als dat al gebeurt) om zo snel mogelijk een fotootje te kunnen zien: lees beoordelen.... en vervolgens is het stil. (het is toch juist de bedoeling van paiq dat je eerst iemands INNERLIJK een beetje leert kennen voordat je afrekend op een buitenkant, waarvan jij denkt, mwah, da's ook niks, hup hou je klep maar???) Ik zie er niet onaardig uit kan ik van mezelf zeggen, maar je wordt wel moedeloos van die vele contacten die je (volgens mij) gewoon op een "verborgen" status zetten zodat het lijkt dat de dames nooit meer online komen. En wat dan te denken van al die NEP-namen ? Ik ga hier geen (echte) namen noemen, maar uit ervaring (ook op paiq) weet ik dat mensen al snel heel wat te verbergen hebben door een alias (nep) naam aan te nemen. Als voorbeeld: stel je heet Karin en je wil niet je echte naam hier gebruiken, dan kan je toch ook Tamara als profiel-naam nemen ? in plaats van nietszeggende namen als troetelboom of whatever. (hoop niet dat deze genoemde namen bestaan, er is verder niets mee bedoelt slechts als voorbeeld) Echt serieuze contacten ben ik hier niet tegengekomen, en paiq vind ik dan ook gewoon tegenvallen. Ik had in het begin goede hoop maar dat wordt al snel omgeturnd. De matches worden ..... op wát gebasseerd ???? ....... voor iedereen een raadsel. als je écht serieus op zoek bent naar een (levens)-partner dan weet ik zeker..... die zul je hier niet vinden.Ik gebruik de gratis versie, en ga door de opgedane ervaringen hier ZEKER NIET een betalend lid worden, zonde van mijn geld en moeite. Ik heb gezegd.

Sterke punten:
nul-komma-nul

Zwakke punten:
het hele matching systeem en de communicatieve vaardigheden van (tot nu toe ALLE) contacten hier op paiq, Serieus op zoek ? DOE ER DAN JE VOORDEEL MEE, maar ga niet zitten kloten hier, erg jammer dit.

Wouter beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Paiq

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Paiq aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Paiq aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Paiq