Paiq - 691 Reviews

Paiq Logo

70.5% aanbevolen, 691 Reviews

Paiq over zichzelf:

Paiq is een datingsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet, en vervangen door een goede matching doormiddel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprèk, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Bezoek Paiq
Paiq
3.5 stars, 691 Reviews

Paiq Details

Hits: 28968

URL: http://www.paiq.nl/3cll

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 691

Bezoek Paiq

(70.5% aanbevolen)

Paiq Verwijderen

Je abonnement bij Paiq opzeggen of Paiq Select uitschrijven gaat eenvoudig. Wie zich van Paiq uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Onder het kopje Account bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een apart scherm met onderin de optie Paiq Uitschrijven. Als je daarop klikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of Paiq uitschrijven echt is wat je wilt. Ter verificatie wordt om je Paiq wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je het proces van Paiq opzeggen voltooien.

Bezoek Paiq

(70.5% aanbevolen)

Paiq Kosten

Paiq biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een meer volledig abonnement, namelijk Paiq Select. Voordeel van Paiq Select is dat je als Select Lid van Paiq elke dag een nieuwe match krijgt en informatie over je matches. Tevens kun je als Paiq Select Lid je matches beïnvloeden en je matches screenen. Daarnaast kan een Paiq Select Lid criteria instellen en Credits besteden. Bij inschrijving voor een Paiq Select abonnement worden door Paiq kosten berekend. Voor Paiq Select onbepaalde tijd worden door Paiq kosten van € 9,50 per maand gerekend, waarbij de kosten van Paiq Select voor de eerste maand dan € 19,50 zijn. Leden die voor 3maanden gebruik maken van Paiq Select betalen € 38,50.

Paiq Acties & Nieuws

Paiq reviews (691):

Paiq

Paiq - goede site maar ik wil er graag vanaf

1

Review:
Goedemiddag,

Ik heb een aantal weken gebruik gemaakt van uw site. een prima site maar ik wil er graag vanaf. Wilt u dit aub voor mij regelen zodat ik geen mailtjes meer krijg?

alvast hartelijk dank en veel succes met alle activiteiten.

Met vriendelijke groeten
Jacqueline van Spengen

Paiq

Paiq - na vele sites, werkt deze wel!

0

Review:
Paiq vind ik een spontane site waar je in korte tijd met veel mensen contact kunt hebben. Op deze site heb ik bewust gezocht naar foto's (wat een aanrader is, want nee niet iedereen is jouw type) en heb ik met iemand zelf contact gelegd waar de score tussen ons erg hoog was (9,1 en 9,2) uiteindelijk met deze persoon afgesproken en toen en nu nog steeds klikt het aan alle kanten. Ondertussen zijn we 1,5 jaar verder en is het helemaal geweldig.

Sterke punten:
goede test
snel veel contact
geen profielen, hierdoor een open benadering

Zwakke punten:
soms is het contact niet leuk, of blijkt iemand niet je type te zijn. Het is niet leuk om iemand weg te klikken en het is ook niet leuk om weg geklikt te worden. Mijn advies: heb in het begin met meerdere mensen contact, zo gaat niet al je energie naar een persoon uit en wees eerlijk als je geen contact meer wilt. Uiteindelijk is dat contact een eerste kennismaking. Een mogelijkheid is ook om foto's te beoordelen en op die manier zelf met iemand contact te leggen.

Super beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Niks aan, en je kunt niets.

0

Review:
Wat een bedrog weer helaas....

Ik zit nu net op die site "Paiq" en ik kan er werkelijk NIETS mee...

Uiterst vervelend.

Speeddate werkte slecht een keertje en een halfuur wachten vind ik belachelijk lang voor "speed"

Het is ONduidelijk en ziet er slecht uit net als AL die andere contact en datingssites !

Het is vrijwel allemaal nep en pure geldklopperij.

Sterke punten:
Geen , helemaal geen.

Zwakke punten:
Alles er is niets wat niet zwak is.

Remon beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Paiq matcht slecht

0

Review:
Na zes weken (eerst gratis geprobeerd, daarna betaald abonnement van € 19,50 voor een maand) geen enkele match. Nul komma nul. En je bent bij deze site afhankelijk van wat de machine voor je verzint. Paiq werkt zonder publieke profielen, dus je kunt niet zelf aangeven wat je wilt (bv chatten, vriendschap, dating, relatie). De "a.i." in Paiq staat voor "artificial intelligence": een computer die kennelijk zo slim is, dat ie z'n eigen voorkeuren heeft of zelf een relatie zoekt, maar waarvan het volstrekt onduidelijk is wat hij doet met de voorkeuren die jij hebt ingevuld. De voorgestelde "match" is daaraan nogal eens tegengesteld. Het lerend vermogen van bijvoorbeeld een site als Badoo is veel beter.

Bij de meeste andere datingsites of sociale media kan je zelf rondkijken en kiezen met wie je in contact wilt komen en heb je binnen een week meerdere gesprekken en kan je kijken met wie je verder contact wilt. Bij Paiq moet je een dag wachten (bij een betaald abonnement) of tot drie weken (bij een gratis abonnement) voordat er weer eens één iemand wordt voorgesteld met wie je zou kunnen praten. Of je moet alleen op de plaatjes afgaan in het Foto-toernooi: op basis van een foto kan je iemand tegen betaling benaderen en dan afwachten of die persoon contact wil.
Maar de beweegredenen van Paiq zijn ondoorgrondelijk.

Het zou mooi zijn als Paiq werd overgenomen door een andere, "echte" datingsite en dan binnen die site als extra gadget kan functioneren voor mensen die niet weten wat ze willen (de machine het werk laten doen en je zo nu en dan eens iemand voorstellen) of mensen die wel weten wat ze wlllen maar ook wel eens in contact willen komen met iemand buiten hun voorkeur.

Sterke punten:
Rustige site (rustige layout en weinig publiek).

Zwakke punten:
De matching werkt niet, het systeem negeert voorkeuren en wensen.

Je kunt niet zelf openlijk aangeven wat je wilt (bv chatten, daten, vriendschap of relatie) of profielen van anderen lezen en zelf kiezen met wie je in contact wilt komen. Knockout criteria (met wie wil je in elk geval géén contact) ontbreken. Het betekent dus ook dat iemand die een relatie zoekt, niet kan zien of de ander ook een relatie zoekt en/of bijvoorbeeld (g)een kinderwens heeft. Daar kan je pas met doorvragen achter komen en dat kan vervelend of pijnlijk zijn. Op zich is het natuurlijk goed om in gesprek er achter te komen wie de ander is of wat hij/zij wil, maar de machine houdt te weinig rekening met de menselijke kant van de ontmoeting.

Je kunt alleen met een heel beperkte nogal eenzijdig bepaalde groep mensen in contact komen en niet zelf kiezen of je horizon verbreden.

Frank beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Wat een aanfluiting

0

Review:
Matchingsysteem rammelt aan alle kanten. Leden online rond de 900, dus ik vermoed dat het ledenaantal dat Paiq opgeeft niet klopt. Ik zie steeds dezelfde mannen voorbij komen.
Heb meldingen aangezet, maar dat werkt niet. Ik krijg een mededeling dat ik een speeddate gemist heb (?) en word vervolgens een half uur geblokkeerd.
Klantenservice niet direct bereikbaar en reageert ook niet op vragen of klachten via mail of chat.
Wat mij betreft een waardeloze site. Ik zou hier dan ook zeer zeker niet voor willen betalen. En het zeer zeker aan niemand aanbevelen.

Sterke punten:
Geen

Paiq

Paiq - beoordeling

0

Review:
Ik zit er nog maar net op en misschien te vroeg voor een oordeel.. Maar toch een echt goed bruikbare gratis site lijkt het me niet. Steeds staan op de speeddate tool dezelfde vrouwen online.

Sterke punten:
Anonieme matching

Zwakke punten:
Niet echt gratis wil je er wat aan hebben

Companero beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Heel leuke site!

0

Review:
heb aan deze site een leuke relatie overgehouden!
als we elkaar direct op foto hadden gezien, hadden we elkaar "weggeklikt"!

zowel haar partner als mijn partner wonen beiden ruim 3 jaar in een verpleegtehuis.....en blijven deel uitmaken van ons leven!!
ook wij (49 en 47 jaar) moeten verder...
ons leven krijgt een nieuwe invulling dankzij paiq...Sterke punten:
geen foto"s direct zichtbaar, DUS: geen vooroordelen...
veel keuzemomenten om verder te gaan, of te stoppen.
heel discreet.

Zwakke punten:
eigenlijk geen...
soms duurt het lang voordat je n speeddate krijgt,
soms heel snel.
bewaar je geduld, OF
zoek een site waar je moet betalen om reacties te lezen!

henk beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Paiq: wel gratis, werkt niet

0

Review:
PAIQ vertrouwt teveel op de computer. Dat is prima als de profielen dan maar scherp genoeg zijn. Dat is niet het geval. Ik denk niet dat computerbased selectie werkt als je daar zelf te weinig invloed op hebt.

PAIQ is wel werkbaar zonder geld over te maken, het levert alleen te weinig op. Concept van een match per week is wel grappig. De speeddate heeft mij nog nooit iets werkbaars opgeleverd.

Idee leuk, uitvoering voor verbetering vatbaar. Ik heb er geen enkel contact opgedaan die ik ook in het echt heb ontmoet.

Sterke punten:
Gratis
Ander concept

Zwakke punten:
Werkt helaas niet echt.

Fred beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Paiq

0

Review:
Ik vind de site best tegenvallen. het duurt heel lang voor je een match hebt, en dan moet je nog maar geluk hebben dat hij/zij online komt. Ook het speeddate s niet echt speeddate, mijn gras groeit sneller.

Sterke punten:
Het is gedeeltelijk gratis

Zwakke punten:
speeddate is echt niet speeddate
Zeer weinig matches

brandon beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Paiq gebruikt jouw foto in advertenties! Pas op!

0

Review:
Ronduit slecht gesteld met je privacy. Ze gebruiken jouw foto in hun advertenties en op de homepage van Paiq worden ook foto's gebruikt van echte gebruikers.

Lees het zelf in hun privacy reglement. Ronduit belachelijk. Pas op!

Citaat: Jouw gegevens worden gebruikt voor administratieve doeleinden, om een goede werking van de website mogelijk te maken, en voor advertentiedoeleinden op de website zelf, zoals het tonen van foto´s op de voorpagina.

Sterke punten:
Originele manier van daten.

Zwakke punten:
Ze mogen jouw gegevens gebruiken in hun advertenties als je met hun privacy reglement instemt!!!!!!!!

Schrijf ook een review over Paiq

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Paiq aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Paiq aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Paiq