Paiq - 707 Reviews

Paiq Logo

70.4% aanbevolen, 707 Reviews

Paiq over zichzelf:

Paiq is een datingsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet, en vervangen door een goede matching doormiddel van kunstmatige intelligentie, foto's die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprèk, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Bezoek Paiq
Paiq
3.5 stars, 707 Reviews

Paiq Details

Hits: 29739

URL: http://www.paiq.nl/3cll

Categorieën: Algemene Datingsites

Reviews: 707

Bezoek Paiq

(70.4% aanbevolen)

Paiq Verwijderen

Je abonnement bij Paiq opzeggen of Paiq Select uitschrijven gaat eenvoudig. Wie zich van Paiq uitschrijven wil, gaat naar het menu links bovenin. Onder het kopje Account bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een apart scherm met onderin de optie Paiq Uitschrijven. Als je daarop klikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of Paiq uitschrijven echt is wat je wilt. Ter verificatie wordt om je Paiq wachtwoord gevraagd en vervolgens kun je het proces van Paiq opzeggen voltooien.

Bezoek Paiq

(70.4% aanbevolen)

Paiq Kosten

Paiq biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een meer volledig abonnement, namelijk Paiq Select. Voordeel van Paiq Select is dat je als Select Lid van Paiq elke dag een nieuwe match krijgt en informatie over je matches. Tevens kun je als Paiq Select Lid je matches beïnvloeden en je matches screenen. Daarnaast kan een Paiq Select Lid criteria instellen en Credits besteden. Bij inschrijving voor een Paiq Select abonnement worden door Paiq kosten berekend. Voor Paiq Select onbepaalde tijd worden door Paiq kosten van € 9,50 per maand gerekend, waarbij de kosten van Paiq Select voor de eerste maand dan € 19,50 zijn. Leden die voor 3maanden gebruik maken van Paiq Select betalen € 38,50.

Paiq Acties & Nieuws

Paiq reviews (707):

Paiq

Paiq - onduidelijke foto\\\'s en duistere profielen

0

Review:
Je word genept hier waar je bij staat. onduidelijke foto's en foto's uit de oude doos. En die kunnen ze verwijderen zonder online te zijn geweest oftewel profielen van paiq zelf om je maar bezig te houden en credits te gebruiken.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

Paiq

Paiq - Goed nieuws...

0

Review:
Dit is een van de eerste grote datingsites waar ik redelijke positieve reviews van gelezen heb hieronder .... Ik ga het proberen mensen .( Laat jullie binnenkort weten hoe het bevalt)

Sterke punten:
---

Zwakke punten:
----

Paiq

Paiq - waarschuwing

0

Review:
Toch even een waarschuwing hier. Er zijn scammers actief op paiq. Zogenaamd een militair uit America en zou in Nederland wonen. Trap er niet in en check de foto op internet of hij geplukt is van internet.

Verder best leuke ervaringen, leuke chat en soms een ontmoeting.

Ook veel gekken tussen maar die zitten overal

Sterke punten:
Geen profielen dus gewoon eerlijk de vragenlijst invullen.

Zwakke punten:
Geen

Paiq

Paiq - Paiq, aardige datingsite om met anderen in contact

0

Review:
Na Relatieplanet en Pepper bij Paiq beland, het eerste grote voordeel : je hoeft geen tekst over jezelf te schrijven, of uren aan je profiel te sleutelen. Neem alsjeblieft de tijd om de vragenlijsten nauwkeurig en waarheidsgetrouw in te vullen. De matches zijn op zich best goed, naarmate de chat vordert merk je uiteindelijk of je gesprekspartner een goede match is om mee af te spreken. Als het gesprek doodbloedt weet je genoeg. Het is zo dat sommige dames je snel blokkeren. En ja, als man voel je je dan even gekrenkt maar de blokkade zegt meer over haar dan over jezelf.

Het valt me op dat er erg veel foto's zijn van : etende vrouwen, foto's met zonnebril, vrouw en paard, vrouw en hond, vrouw en poes en natuurlijk de bergen reisfoto's.
Ach, aapjes kijken is toch leuk :-)
Maar dit zegt natuurlijk niks over de site zelf.

De app werkt goed, geen storingen. Daar komt bij dat Paiq naar verhouding goedkoop is. Als je jezelf maar de tijd geeft en niet de verwachting hebt dat er absoluut een relatie uit moet komen.

uiteindelijk : ''hoe langer je wacht, hoe groter de pracht'', toch ?

Sterke punten:
Paiq app
geen saaie profielteksten of etalages zoals bij Pepper
Rustige lay out
Niet duur, mits je jezelf de tijd gunt
Geen ellenlange eisenlijstjes zoals bij Parship
fototoernooi is best leuk

Zwakke punten:
volstaat zolang je geen verwachtingen hebt
je hebt de neiging om te lang online te blijven hangen


Reindert beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Paiq een gratis site zonder nepprofielen

0

Review:
Eigenlijk per ongeluk op Paiq terecht gekomen en met weinig vertrouwen, gezien eerdere ervaringen met zogenaamde gratis datingsites, een speeddate begonnen. Al vrij gauw contact gekregen en zelfs een date.
Ook de andere gratis optie uitgeprobeerd, het fototournooi, ook dit resulteerde uiteindelijk in een leuke chat en vervolgens date.
Met Paiq kan je echt gratis contact leggen en als er al beperkingen zijn, zijn deze mij in ieder geval niet opgevallen. Ook als gratis lid krijg je regelmatig matches aangereikt.
Mijn ervaring is dat het een goede site is die doet wat 'ie beloofd

Jan beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Leuk zolang het duurde

0

Review:
Paiq een leuke site, redelijk wat dates gehad. wel is de kwaliteit enorm achteruit gegaan sinds Tinder bestaat. immers een veel betere en gratis variant.

voorheen zeker een go, nu een no go. duurt allemaal veel te lang en is niet van deze tijd.

ps. een ding is heel opvallend. zodra je credits bijna op zijn krijg je in ene heel veel fotobeoordelingen (waarvoor je credits moet betalen/kopen om ze te zien. wel opvallend dat het er veel zijn indien je credits bijna opzijn. ook hier proberen ze je dus helaas geld te ontlokken

Sterke punten:
was vroeger leuk. chatfunctie heeft wel wat

Zwakke punten:
- proberen je toch geld te ontlokken
- Tinder is een beter, effectiever en gratis alternatief

Lars beveelt Paiq NIET aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Als je mensen écht wil leren kennen

0

Review:
Ik ben jaren lang lid geweest van Paiq, zeker wel een jaar of 3-4. Ik heb zowel positieve als negatieve ervaringen gehad. Ook heb ik perioden gehad dat ik wel een betaald abonnement gehad. Als gratis member kun je best veel, je kan in elk geval chatten en mensen ontmoeten. Wellicht niet zoveel als je zou willen, maar voor die mogelijkheid kun je met credits extra chat-matches kopen. Daarbij probeert paiq aan de hand van jouw ingevulde vragenlijsten iemand te vinden die daar het beste op matcht. Wanneer je een betaald abonnement hebt, krijg je elke avond een match en daarnaast de optie om 5 matches bij te kopen per week.

De profielen zijn zover ik heb ontdekt wel echt, alleen zijn er ook leden die al wel een relatie hebben en paiq enkel alleen als chat website gebruiken. En dat kan ook, paiq geeft namelijk aan dat zij een ontmoetingssite zijn om mensen te leren kennen, daarvan hoeft niet persé de intentie te zijn om een (liefdes)relatie op te starten. Dit is soms wel erg sneu op het moment dat je betaald voor een match: dan wil je toch wel graag dat er en optie is tot een (liefdes)relatie, anders zou je wel naar een chatbox gaan, lijkt mij zo.

Ik heb opgemerkt dat sommige profielen langere tijd inactief zijn, ook al word je gematcht, soms duurt het weken lang voordat je een reactie krijgt van de gesprekspartner. Persoonlijk moet ik zeggen, dat ik daar het geduld niet voor heb, om eens in de zoveel weken een reactie te krijgen. Ik zie dat voor een eventuele relatie ook niet als een goede basis... En dat is waar ik wel naar kijk op een datingsite. Daarnaast heb ik gemerkt dat je soms direct na een match al geblokkeerd word door de vrouw. Dan heb je bij wijze van alleen nog maar gedag gezegd en hoe het met iemand gaat (lijkt mij toch een redelijke basisvraag), en je krijgt al een blokkade. Hierop heb ik de klantenservice meermaals op gewezen en zelfs een plan voor geopperd dat er eerst een redelijke basis van uitwisseling zou moeten plaatsvinden in het gesprek, bv. dat er eerst 5.000 tekens uitgewisseld moeten worden, en mocht de gesprekspartner echt niet willen, daar credits voor moet betalen om de gesprekspartner echt te dumpen. Wanneer ik dan bv. voor zo'n match betaald zou hebben, zouden die credits ten dele weer terug moeten gaan naar mij, dat zou het meest eerlijke zijn.
Daarnaast zou het goed zijn dat paiq hun bestand eens opfrist en inactieve leden verwijderd.

Ook nog een positief verhaal: tijdens de lidmaatschap heb ik van paiq een leuke meid leren kennen waar ik een paar maanden een relatie mee heb gehad: dus ja, dat kan wel. Echter hou er wel rekening mee met paiq, dat de meeste dames niet de stap zullen zetten om fysiek / face-to-face een date te hebben.

Sterke punten:
- Elkaar leren kennen zonder vooroordelen van een foto
- Elkaar leren kennen op basis van gesprek i.p.v. statische profielen
- Veel gratis mogelijkheden

Zwakke punten:
- Veel inactieve leden of leden die niet vaak online zijn
- Bij betaalde matches krijg je niet altijd een match omdat de vrouw je direct blokkeert: het is geen garantie voor een match
- De kunstmatige intelligentcijfer klopt niet: ik heb regelmatig met mensen contact gehad die een 8/9 voor mij zouden zijn, maar het totaal niet mee klikte.

Romano beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - Nr. 1.site ☆☆☆&#

12

Review:
Ik snap sommige reviews niet. Bijna het idee dat de concurrentie er achter zit.
Sommigen kritiek raakt nog kant of wal.
En is echt onzin.

Ik zat op meerdere site's. Maar dit is voor mij de enige site die werkt en die geen geld van je loopt af te troggelen.


☆Betalen
Je kunt gewoon alles GRATIS doen. Er zijn wel wat extra mogelijkheden. Waarvoor je kunt betalen, alleen dit zijn meer cheats / extra's ( mensen hun foto's vooraf zien, extra matches .) in plaats van beperkingen zoals veel ( eigenlijk alle) andere sites.

De betaalde mogelijkheden waren er in het verleden ook niet ( zit er al tijdje op  ) zijn echt extra mogelijkheden. Je kunt gewoon alles doen zonder te betalen.
betalende vindt ik vaak ongeduldige. Zij willen binnen 1 dag met zo weinig mogelijk moeite hun droom vrouw/man leren kennen en hebben geen zin om wat moeite te doen om iemand te leren kennen met het chaten.
Als je betaald kun je fotos van te voren zien ........ ik vindt ga dan lekker op tinder, Badoo of Rp zitten kun je fotos gaan swipen . Dat is nou juist het leuke en spannende van Paiq dat je geen foto's ziet en er open ingaat.


☆ Fake acounts
Dit is nou juist de enige site zonder Afrikaans of oost Europese oplichters.
Op een Nederlandse site Engels praten is toch wel apart ( en hoe vult diegene de verplichte vragenlijst in ? ) of minimaal 10 minuten lang alle teksten vertalen in het Nederlands. Dat zal nooit een soepel gesprek worden. Dat zou je al snel door hebben.
Dan is een standard e-mail versturen en op foto's klikken zoals bij de vele andere sites toch iets makelijker ) ik zelf heb het nog nooit mee gemaakt OP DEZE SITE. Kan ik van andere sites niet zeggen.

☆Geen match
je wordt om de zoveel tijd gematchd. Als je dat niet wil kun je dat uit zetten. Dus hoezo geen match ?

Sommige schrijven dat ze niet matchen met de persoon waar ze mee gematched zijn. Wat verwacht je ? dat je gelijk kunt gaan trouwen het is maar een hulpmiddel. Je zult het echt zelf moeten uitvogelen. Anders was het ook niet nodig om nog te chaten. Het is geen Russische bruids catalogus met gewillige vrouwen.

Je hebt ook nog speed date en nee daar van heb je er geen 20 van in een uur. Het ligt er ook aan hoeveel mensen er online zijn. Als het druk is gaat het gewoon sneller en niet alle mensen online zijn aan het wachten op een speed date. Somige zijn aan al het chaten of je woont te ver weg of te oud / jong dat kun je van te voren zien als er een speed date melding binnen komt.

Toen je jou profiel invulde. Heb je toen ingevuld hoe je werkelijk bent of hoe je graag gezien zou worden. Kan ook nog wel eens schelen. Geldt andersom ook natuurlijk.

En misschien moet je niet stoppen als je foto ziet en verder kijken ( chaten in dit geval) ik heb zelf een aantal gehad dat ik dacht wow....!!! Dit is echt een leuk persoon tot dat je de foto ziet en dat je echt denkt ### echt jammer. Ja dat kan ook natuurlijk het oog wil ook wat.

Maar heb zelf een aantal x gehad dat ik dacht zij is een 10 tot ik foto zag en dacht zou ik zelf nooit voor gaan maar zo leuk gesprek ik ga het er toch wat mee drinken ( en heb mij al menig x verbaasd hoe leuk deze persoon was en tja niet iedereen is fotogeniek op een foto dus je kan je wel eens verrast worden.

☆Geen date
tja.. dat ligt echt aan jezelf paiq is geen coaching site . Deze site geeft je de mogelijkheid om mensen te leren kennen. Met als openings vraag binnen 1 minuut of zij van sex houdt of nog vannavond zin heeft, haar telefoonnummer en adres vragen of afspreken over 30 min werkt niet. Niet in het cafe of discotheek ( of je moet Brad Pitt zijn) dus ook zeker niet op Paiq. Een match is is geen garantie voor een afspraak. Je zult er echt wat voor moeten doen.

Soms kom je wel eens iemand tegen die je al na het woord " hoi" al wegdrukt. Vaak is dat na het zien van de afstand hoe ver weg of juist te dichtbij. Of dat er een gefrustreerde op zit. Of dat het lijkt of ze hekel aan mannen heeft. Soms na het zien van je foto ja soms lijkt het net het echte leven. Het kan wel eens hard zijn maar leuke daarvan is dat diegene waar je mee praat oprecht geïnteresseerd is.

Voordeel dat een persoon met maar 1 persoon tegelijk kan praten en de tijd moet nemen voor je om je te leren kennen. En niet zoals op vele sites dat als ze leuk kopje hebben dat ze worden overspoeld met berichtjes en je geen gesprek hebt maar korte aantwoorden op vragen omdat ze nog 200 berichtjes aan het beantwoorden zijn.

Ik moet zeggen is voor mij de enigste site die echt werkt . in begin werkte deze site verslavend leerde zoveel leuke nieuwe vrouwen kennen die ik normaal nooit had zouden leren kennen omdat ik ik dacht is niet mijn soort type of te hoog gegrepen. of gewoon weg nooit zou kunnen ontmoeten niet uit de regio.
Dat ik misschien wel beetje veel aan het daten ben geweest. Alleen ik heb hierdoor een aantal leuke relaties gehad of echte leuke vrindinnen aan overgehouden . Ik heb ook nog met 80 % contact . Nee nog niet de droom vrouw. dus ik ben nog wel even actief.


Sterke punten:
Staan eigenlijk hier boven wel.Ik ben fan.

Zwakke punten:
Ik zou het werkelijk niet weten. De app maar deze heeft nu ook de functies van de site dus dit is opgelost. Misschien zou leuk zijn al wat bekender zou zijn.

Dennis beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - veel leuke mensen, goede chat

0

Review:
Het kost even wat moeite maar het loont om de lange vragenlijst en je interesses in te vullen. Dit wordt namelijk gebruikt om je te koppelen aan iemand anders. Met een gratis account wordt je eens in de 14 dagen gematcht. Dit lijkt wat weinig maar kwaliteit gaat voor kwantiteit en ik chat die 14 dagen zo vol met een goede match. Bovendien kun je ook kiezen voor een speeddate. Het is niet zo dat er steeds honderden reacties op komen maar met even geduld kun je hier ook iemand uitkiezen van je eigen leeftijd. Het foto-toernooi is erg grappig. Dan zie je ook wat voor leuke mensen er zich hebben aangemeld! De leukste foto's waar je volgens de computer ook een hoge match mee hebt, mag je gratis een berichtje sturen!

Ik denk dat de match-scores vaak wat aan de hoge kant zijn (volgens mij ranken ze niet onder de 6), maar het is duidelijk dat alles boven de 9 echt een topper is, en vanaf 8 je ook al echt leuke gesprekken kunt hebben. Verloopt dit via de match of speeddate dan zie je pas na zo'n 10 minuten de foto's van de ander. En tot nu toe valt dat zeker niet tegen! Ik gebruik het sinds Kerst en ik kan er nog wel even mee vooruit dacht ik zo.

Sterke punten:
- veel leuke mensen
- veel mogelijkheden tot contact
- eerste shifting op geslacht, leeftijd en interesses
- vrij snel daarna foto
- foto-toernooi

Zwakke punten:
- de speeddate functie zou iets verbeterd kunnen worden door een actieve melding te krijgen (anders merk je vaak niet op dat er iemand wil speeddaten).

Geert beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Paiq

Paiq - prettige en goede opzet Paiq

0

Review:
Ik ben zeer tevreden over de opzet van Paiq; Dankzij de voorselectie is de slagingskans met één van de aangeboden contacten groot.

Sterke punten:
-Goede selectie.
-Weinig kandidaten tegelijk waardoor je meer 1 op 1 contact hebt (Op andere sites neig je al gauw naar het hebben van meerdere contacten tegelijk, ik spreek uit ervaring (bloos....bloos).
-Het langzaam zichtbaar worden van de fotos ervaar ik als een zeer aangename spanning

Zwakke punten:
- Een punt, maar eigenlijk is het niet zwak: Men probeert om je toch te laten betalen door je lekker te maken. Maar goed, dat heb je zelf in de hand , je wordt nergens toe gedwongen , daarom is dit niet echt een zwak punt.

Dus een positieve site.

Bart beveelt Paiq aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Paiq

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Paiq aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Paiq aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Paiq