NieuwSexcontact.nl - 38 Reviews

NieuwSexcontact.nl Logo

5.7% aanbevolen, 38 Reviews

NieuwSexcontact.nl over zichzelf:

Op Nieuwsexcontact.nl vind je liefhebbers van sex die het spannend vinden om in contact te komen met anderen. Ze zijn op zoek naar sex in de ruimste zin van het woord en hebben uiteenlopende fantasieŽn en wensen. Ze zoeken mannen, vrouwen en stellen om hun fantasieŽn mee te delen.

Bezoek NieuwSexcontact.nl
NieuwSexcontact.nl
1 stars, 38 Reviews

NieuwSexcontact.nl Details

Hits: 1530

URL: http://www.nieuwsexcontact.nl/

CategorieŽn: Erotische Contacten

Reviews: 38

NieuwSexcontact.nl reviews (38):

NieuwSexcontact.nl

NieuwSexcontact.nl - Nieuwsexcontact Uitgelicht

0

Review:
Nieuwsexcontact : Ik heb dit maar even geprobeerd om jullie een goed review te geven over deze site. Je schrijft je in je zet je info erop foto plaatsen, nou dan ff foon veriveren en je heb 50 contact punten gratis, nu kan je daar 5 berichten mee sturen want een tekst bericht kost 10 contact punten en om te zien wat de dame of heer in kwestie heeft geschreven zelfde prijs ook 10 contact punten. Ons onderzoek : Na het inschreven nee er kwamen geen boel berichten na een week nog niks dus we hadden zo iets dan maar zelf aan de slag. We zochten een leuke meid uit onze buurt met een leuke tekst en een goed verhaal. Wat ons wel een leuk persoon leek te zijn nou ik was gewoon mezelf en ze was hotel de botel, nou als ik haar vroeg of ze me wou ontmoeten weigerde ze dit ze vond het via deze site veiliger. Ok ja je hoort genoeg rare verhalen dus waarom ook niet, we mailen wat verder en na een tijdje vroeg ik of ze whats app had, neh die was opgezegt. Wacht ff een dame die niet whats app heeft of geen Skype en geen msn heeft dat is vreemd maar toch ik weet dat ik zelf op die leeftijd ook niet zoveel geld ervoor had dus het is mogelijk. Nou ik had haar foto en haar gebruikers naam en wist dat ze bij een kapper werkte in de stad waar ik opzoek zou gaan. Dus ik van alle mogelijke kappers een adres te hebben begon mijn reis door de stad.. Alle kappers zaken af geweest drie dagen later maar geen dame die bij een kapper woonde in die stad toen nog alle huis aan huis kappers afgezocht maar allemaal de zelfde reactie knappe meid maar die werkt niet bij mij. Toen maar eens gaan googlen naar kapperzaken en personeel in dienst nou je raad het al niet hoor ik had geen geluk toen op gebruikers naam gegoogled en bingo onze naam kwam voor bij twoo en verrek als het niet waar is ze was ook kapper en werkend in de stad waar ik zocht. gesprek met haar aangegaan en ze was bereid mij te woord te staan. Ik vertelde dus dat ik er zag staan op nieuw seks contact en dat we al paar dagen hadden gemaild en ze was erg verbaasd en snapte niet hoe dat kon omdat ze mij nog niet eerder gesproken had. Toen vroeg ik haar of ze wou skypen en ik wist dat degene op NSC geen Skype of whatsapp had.en tot verbazing zei ze ja geen probleem als ik u daar mee kan helpen graag. eenmaal geskyped te hebben blijkt dus uit me onderzoek dat ze info van andere sites krijgen en gebruiken of dat dit onrechtmatig is verkregen. Nu is dus alleen de vraag met wie ik wel heb zitten mailen maar goed dit is een bewijs voor jullie dat dit leuk voor de fun is maar niet meer als dat en als je bereid bent je geld over de muur te gooien. Mijn advies hou je geld opzak zoek een kroeg en ga daar gezellig zitten kletsen en als je ben wie je ben komen de meiden vanzelf wel geloof mij maar. O betreft de dame in kwestie die heeft uit boosheid haar profiel van twoo verwijderd en heeft een zaak aangespannen zowel tegen Nieuwsexcontact als tegen Twoo. Vriendelijke groetjes Coot

Sterke punten:
Lijk wel gek dat ik dit doe maar ja is voor goed doel

Zwakke punten:
geen

Cooter beveelt NieuwSexcontact.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

NieuwSexcontact.nl

NieuwSexcontact.nl - Fakesite

0

Review:
Deze site ben ik betaald lid geweest en er dus "ingetrapt". Je betaalt en vervolgens krijg je heel veel reacties en je emailbox explodeert. Als je met vrouwen gaat chatten en dan een stap verder wilt gaan door iets af te spreken haken ze allemaal af. Ze houden je wel zo lang mogelijk aan het lijntje. Echt misdaad een site als deze. Snap niet dat zoiets niet verboden wordt.

Sterke punten:
Niet

Zwakke punten:
Pure diefstal en oplichting ! Trap er dus niet in !

Limbo beveelt NieuwSexcontact.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

NieuwSexcontact.nl

NieuwSexcontact.nl - Pure oplichterij

0

Review:
Ik heb voor de gein een klein aantal punten gekocht in de hoop dat 1 van al die advertenties misschien echt zou zijn. Maar nee... allemaal nep. Echt allemaal fake en oplichterij. Men houdt je aan de lijn en willen alleen via de site zelf met je mailen (om geld binnen te halen natuurlijk). Als je een eigen emailadres opgeeft om verder via te mailen volgt de standaard smoes "ik ken je niet, ga mijn emailadres niet geven. Dit is voor de veiligheid". Lol.. wat een dombo's (net zo dom als ik omdat ik er toch ingetrapt ben). Alsof een of ander enail account onveilig is. Allemaal fakeprofielen en er alleen op uit om zo lang mogelijk met je via de site te mailen en geld binnen te harken. Zoals gezegd.. trap er niet in. Allemaal FAKE!!!

Sterke punten:
Sterk in oplichterij.

Zwakke punten:
Alles.

Ik Hier beveelt NieuwSexcontact.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

NieuwSexcontact.nl

NieuwSexcontact.nl - 100 5 eens, fake

0

Review:
Ik ben het met de mannen eens. Ze houden je aan het lijntje. Je bent zo door je punten heen zonder afspraak. Ook krijg je als je op 2 profielen reageert dezelfde dag hetzelfde antwoord, zo van "ik wil eerst een foto van je zien" Dan weet je dus al dat het nep is. Mijn advies, zoek een vrouw op een normale datingside als lexa, als je het 'n beetje tactisch speelt houd je er ook nog een superleuke levenspartner aan over en elke avond feest......Voor de heren die een vrouw erbij zoeken wordt het lastiger want de meeste vrouwen op lexa zoeken vastigheid. Succes!

Sterke punten:
Geen, pure oplichterij

Zwakke punten:
Alles

Gio beveelt NieuwSexcontact.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

NieuwSexcontact.nl

NieuwSexcontact.nl - niet aan beginnen

0

Review:
Als je je hebt ingeschreven krijg je post van dames veel jonger dan jezelf en niet woonachtig in je eigen omgeving. Mail je terug dan krijg je nietszeggende antwoorden en geen concrete afspraak.Dus als je je al hebt ingeschreven : mail niet openen en als je dat al hebt gedaan niet terugmailen.Ze bestaan waarschijnlijk niet echt

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
op geen punt

sander beveelt NieuwSexcontact.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

NieuwSexcontact.nl

NieuwSexcontact.nl - Nieuwsexcontact oplichters

0

Review:
Niet aan beginnen dus..... Check de profielen en kijk naar de foto,s... Dan weet je al bijna genoeg.... Zijn er alleen op uit om je aan de praat te houden... En om je geld te ontfutselen.... Strafbaar feit, en dit krijgt ,n staartje! Opgelichtopinternet.nl

Sterke punten:
Geen, behalve dat het wel echte dieven zijn.

Zwakke punten:
Veel

Peter beveelt NieuwSexcontact.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

NieuwSexcontact.nl

NieuwSexcontact.nl - niet doen

0

Review:
Je wordt overspoeld met berichten van dames die niet van je leeftijd zijn ,in een andere leeftijd zoeken en niet in jouw regio wonen.Niet openen en vooral niet antwoorden want dat kost je punten dus geld

Sterke punten:
geen

alex beveelt NieuwSexcontact.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

NieuwSexcontact.nl

NieuwSexcontact.nl - Alles is fake

0

Review:
Ze moeten die lui aanpakken voor de rechter gooien.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
fake trap er niet in!

Peter beveelt NieuwSexcontact.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

NieuwSexcontact.nl

NieuwSexcontact.nl - FAKE je kan niet eens je account verwijderen

2

Review:
nou de titel zegt het al het is natuurlijk 100%fake en dan kan je ook nog is niet je account verwijderen, dat had ik toen.

Sterke punten:
totaal geen

Zwakke punten:
alles

richard beveelt NieuwSexcontact.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

NieuwSexcontact.nl

NieuwSexcontact.nl - Geschreven door een man onder vrouwen dat is Fake

2

Review:
Ik denk dat het schrijven van een review nog wel iets met zich meebrengt want als je als een man een fake review onder een vrouwen catergorie dus als vrouw een review schrijft dan en heet Ron dan ben je ook niet echt beter dan die geen die de fake profielen maakt zelf vind ik wel dat er soms een profieltje bijzit die iets te mooi is om waar te zijn maar daar ben je zelf ook bij toch, Ik heb mij ook wel aangemeld bij een gratis datingsite maar daar zijn weinig of bijna geen vrouwen en als die er al wel zijn dan of reageren niet of ze hebben geen interesse dus vrouwen zijn nou eenmaal een lastig geslacht als het om een date gaat en mannen die daten gewoon sneller vrouwen willen zekerheid en dat de man er moeite doet. Mannen willen alleen sex. Ps. en ze verdienen niet aan gratis gegeven credits dat is niet mogelijk. Je moet gewoon een beetje opletten wat je op zoon website doet en wet wie. check ook even de echte bekende datingsites zoals lexa die werken ook allemaal zo en zijn ook geen oplichters ze moeten wel ergens geld voor vragen anders kunnen ze de website ook niet op het internet zetten. En dat neemt ook wel zijn kosten met zich mee maar ik vind wel dat de prijzen te hoog zijn om met iemand in contact te komen. en denk als ze daar iets aan doen dat er minder slechte reviews geschreven worden en er meer mensen zijn die zich makkelijker inschrijven maar dat is aan de datingsites zelf.

Sterke punten:
alles in de wereld heeft zo zijn sterke en zwakke punten ook datingsites

Zwakke punten:
alles in de wereld heeft zo zijn zwakke en sterke punten ook datingsites

Denis beveelt NieuwSexcontact.nl aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over NieuwSexcontact.nl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


[show smilies]

Ja, ik zou NieuwSexcontact.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou NieuwSexcontact.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe website toegevoegd wordt op DatingWebsites.nl


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek NieuwSexcontact.nl


Home Ľ CategorieŽn Ľ Erotische Contacten Ľ NieuwSexcontact.nl