Zijn deze oplichters aan te klagen?

Zijn deze oplichters aan te klagen?

Zijn deze oplichters aan te klagen?
Bij niet-erotsche sites doen mensen dit ook met misleidende of regelrechte oplichting.En deze site valt mijn inziens zeer duidelijk in de 2e categorie, maar te bewijzen is het zeker dat ze misleidend zijn.
Sterker nog... volgens de wet mogen we allemaalons geld terug vragen, tot het moment waarop zij de misleidende tekst ( daar houden we het even op) veranderen. Zoek maar op...
Als bv een KPN misleidende advertentie plaatst dat bv een telefoon nu 5 euro is, dan krijgt iedereen die hier over klaagde die telefoon voor 5 euro! zolang het aannemelijk geacht kan worden dat de aanbieding echt was. Dus niet een auto voor 5 euro, iedereen weet dat dit niet kan kloppen.
Als we ze allemaal een mail sturen (is tegenwoordig wettelijk bewijs) dan staan we ins ons recht dit geld terug te krijgen. Tevens krijgt de eigenaar een proces aan zijn broek, mocht dit oplichting zijn. Is het misleiding, dan zijn ze verplicht het misleidende aan te passen.
Wie doet er mee?
Wie dit wil mag me mailen op [email protected] Wanneer pakken wij gebrukkers dit soort oplichters eens echt aan?

Sterke punten
GEEN

Zwakke punten
OPLICHTERS, OPLICHTERS EN GELDKLOPPERIJ

Bezoek NieuwSexcontact.nl Reviews over NieuwSexcontact.nl

2 reacties

Het verhaal wat jij vertelt klopt zeker wel. In hun algemene voorwaardens mag dan wel staan dat alles nep is. Maar hun teksten doen erop lijk dat fysiek afspreken mogelijk is. Ik ben zelf jurist en zou u aanraden om deze mensen zo hard mogelijk aan te pakken. Mocht je verder juridisch advies willen kunt u mij altijd mailen.

Mvrgr

Rivaldo Fender

Mensen,

Ik heb me ook aangemeld puur uit nieuwsgierigheid. Aangezien ik zo wantrouwend ben als de pest mij naai je echt niet! Ik weet nu wel 100$ zeker dat het nep is.Bedoel waarom zal een vrouw uit Almere met haar volle gezicht op internet gaan staan dat ze geneukt wil worden.Maargoed ik heb dus uit nieuwsgierigheid gekeken. Ik hoop dat ze dit soort praktijken in Nederland is een keer Aanpakken.En die kut Allochtoon die hier achter zit moeten ze laten verkrachten door 10 skinheads

Bezoek NieuwSexcontact.nl Reviews over NieuwSexcontact.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over NieuwSexcontact.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden