Reviews van deze auteur

Waar baseert paiq in Hemelsnaam die zogenaamde matches op?

Review over Paiq

Nou, ben dus lid geworden van paiq. Gratis lid wel te verstaan. En dat is maar goed ook!

Wat is namelijk het geval? Voor 29 credits kun je sneller een nieuwe match "kopen". Als gratis lid van paiq krijg je namelijk eens in de 14 dagen een zogenaamde match voorgeschoteld.

Zogenaamde match schrijf ik bewust, want ondanks de wederzijdse score van soms 8,2 (!!) blijken de "paiq match kandidaat" en ikke dus ab-so-luut to-taal géén match te zijn! We hebben zelfs niet eens dezelfde interesses! Ook qua uiterlijk past de "paiq match kandidaat" to-taal ab-so-luut NIET bij mij en lijkt de "paiq match kandidaat" niet eens qua uiterlijk op wat ik leuk vind!

Dan vraag je jezelf toch af: waarom heb ik zoveel persoonlijke vragen moeten beantwoorden tijdens de registratie op paiq als er toch klaarblijkelijk NIETS mee gedaan wordt gezien het feit dat de "paiq match kandidaat" op geen enkel vlak aansluit bij dat wat ik graag zie in een toekomstige partner?

Nee, ook paiq gaat het niet worden als het gaat om relatie/dating websites.
Scores: voor idee een dikke 8½ / voor uitvoering een zware -1!!

Guys/girls achter paiq: doe hier je voordeel mee! Er gaat klaarblijkelijk ergens iets gran-di-oos mis bij de matching van paiq-leden. En dan druk ik mezelf nog vrij genuanceerd uit ...

Groet, Kevin

Sterke punten
Nog geen één kunnen vinden!

Zwakke punten
Teveel om op te noemen! (heb je even een weekje?)

Lexa .. onderdeel van ..

Review over Lexa

Lexa .. leuk, een datingsite! Nou .. is inderdaad een datingsite, maar leuk is anders! Want wat Lexa vergeet te vermelden, is dat Lexa een onderdeel is van match.com of net andersom .. of was het nou meetic.com .. of ... nou ja, anyways, indien je dus een profiel aanmaakt op Lexa komt jouw profiel meteen in de zoekresultaten van match.com profielen terecht EN in de zoekresultaten van meetic.com terecht en weet-ik-veel-welke-datingsite-nog-meer!

Geen wonder dat er op Lexa altijd zo'n 20.000+ leden online zijn .. de vraag is natuurlijk alleen WAAR zijn die leden online ..!! Want je krijgt om de haverklap "winks" of "flirts" zoals ze op Lexa heten (maar op meetic.com EN match.com heten die dus winks) van Spaanse leden .. Duitse leden .. Russische leden .. Engelse leden .. etc. etc. ect.

Leuk hé? Nou .. NEE!!! echt niet ..!!!!!

Frappante van alles is dat dus de leden van meetic.com EN match.com vaak niet eens weten dat "hun" site ook profielen toont van de andere sites hahaha!
En als ik dat dan meld, dan krijg je een reactie van "owja? is dat zo?"

Lexa, wees eens eerlijk naar je toekomstige leden en vermeld eens dat jullie ONDERDEEL zijn van een internationale datingsite en dat een lid dus van OVER DE HELE WERELD "flirts" of "winks" zal ontvangen .. eens kijken of er dan nog zoveel mensen lid willen worden van jullie datingsite!!!

Je kunt op meetic.com zelfs gewoon inloggen met je eigen Lexa gebruikersnaam en wachtwoord! Probeer je naar match.com te gaan in je webbrowser, dan vind er een re-direct plaats naar www.lexamore.nl ook zo typisch.

Sterke punten
Kan er zo 1-2-3 even geen énkele opnoemen.

Zwakke punten
Teveel om op te noemen! Maar de ergste is dus wel dat Lexa onderdeel is van een internationale datingsite en dat je dus reacties kunt krijgen (en ook krijgt!) van leden uit allerlei landen!

reacties:

Review: Site op zich ok., vrouwen minder ok.

"Vervelend bij Lexa is dat ik niet wist of degene aan wie ik een bericht stuurde wel Full Member was, dus in staat om terug te reageren. Bij Relatieplanet is dit beter geregeld, daar kun je zien of iemand Full member is of niet. Je weet bij Lexa dus niet (of ik heb niet goed genoeg gekeken, kan natuurlijk ook)"

Hoi Erik,

dan heb je dus inderdaad niet goed gekeken! Je kunt namelijk wel dégelijk zien of iemand een lidmaatschap heeft als je zelf een lidmaatschap hebt!
Vervelende wat ik vind, heb ik ook in een review geschreven, is dat Lexa onderdeel is van een internationale datingsite! Zo zijn ALLE profielen van match.com EN meetic.com bijvoorbeeld ook te zien op Lexa en vice versa! Dus ieder lid van match.com ziet ook de Lexa profielen, ieder lid van lexa.nl ziet de profielen van meetic.com EN match.com etc. etc. En wie weet welke datingsite nog meer aangesloten is bij deze internationale datingsite keten!

Review: Site op zich ok., vrouwen minder ok.

Beste "gameplayers"

deels van wat je schrijft herken ik wel, maar het is ook zo dat personen die veel ouder zijn dan jijzelf bent vaak TOCH een kansje wagen want laten we eerlijk zijn, grenzen als leeftijd zeggen ook niets als het gaat om iemand leuk vinden.

Oké oké, ik geef toe dat als je iemand "zoekt" tussen laten we zeggen 25-35 dat je dan niet zit te wachten op een reactie van iemand van 65+ maar iemand van 38 bijvoorbeeld zal toch soms denken "ik waag een kansje!" en kun je dat zo iemand kwalijk nemen?

Verder wil ik alleen nog maar kwijt dat serieus AL die sites waar je zogenaamd een relatie hoopt te "vinden" bijna hetzelfde zijn! Namaak profielen heb je overal en "players" of "scammers" zullen er altijd en overal blijven zijn ...!!!