Lexa .. onderdeel van ..

Lexa .. onderdeel van ..

Lexa .. leuk, een datingsite! Nou .. is inderdaad een datingsite, maar leuk is anders! Want wat Lexa vergeet te vermelden, is dat Lexa een onderdeel is van match.com of net andersom .. of was het nou meetic.com .. of ... nou ja, anyways, indien je dus een profiel aanmaakt op Lexa komt jouw profiel meteen in de zoekresultaten van match.com profielen terecht EN in de zoekresultaten van meetic.com terecht en weet-ik-veel-welke-datingsite-nog-meer!

Geen wonder dat er op Lexa altijd zo'n 20.000+ leden online zijn .. de vraag is natuurlijk alleen WAAR zijn die leden online ..!! Want je krijgt om de haverklap "winks" of "flirts" zoals ze op Lexa heten (maar op meetic.com EN match.com heten die dus winks) van Spaanse leden .. Duitse leden .. Russische leden .. Engelse leden .. etc. etc. ect.

Leuk hé? Nou .. NEE!!! echt niet ..!!!!!

Frappante van alles is dat dus de leden van meetic.com EN match.com vaak niet eens weten dat "hun" site ook profielen toont van de andere sites hahaha!
En als ik dat dan meld, dan krijg je een reactie van "owja? is dat zo?"

Lexa, wees eens eerlijk naar je toekomstige leden en vermeld eens dat jullie ONDERDEEL zijn van een internationale datingsite en dat een lid dus van OVER DE HELE WERELD "flirts" of "winks" zal ontvangen .. eens kijken of er dan nog zoveel mensen lid willen worden van jullie datingsite!!!

Je kunt op meetic.com zelfs gewoon inloggen met je eigen Lexa gebruikersnaam en wachtwoord! Probeer je naar match.com te gaan in je webbrowser, dan vind er een re-direct plaats naar www.lexamore.nl ook zo typisch.

Sterke punten
Kan er zo 1-2-3 even geen énkele opnoemen.

Zwakke punten
Teveel om op te noemen! Maar de ergste is dus wel dat Lexa onderdeel is van een internationale datingsite en dat je dus reacties kunt krijgen (en ook krijgt!) van leden uit allerlei landen!

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

1 reactie

Het viel mij ook dat sommige van mn profielbezoekers buitenlandse members zijn.
Wat nog meer opvalt is dat de meeste profielbezoekers geen premium lid zijn zoals dat heet, dus kennelijk gratis lid??????
Kunnen gratis leden (muv de 3-daagse gratis tour) wel mijn berichten lezen???
Heel rommelig en onoverzichtelijk.

Bezoek Lexa Reviews over Lexa

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Lexa
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden