Reviews van deze auteur

Zoeken is helaas erg beperkt

Review over Knuz

Heb me net ingeschreven.
Inderdaad prima allemaal, behalve dat de zoekmogelijkheden helaas wel héél erg beperkt zijn. Zeker met zoveel leden (wat natuurlijk een hele grote plus is) is dat wel lastig.
Zo kan je bijv. niet zoeken op (m.i. zeer belangrijke) kenmerken zoals roken en kinderen(wens) etc.
Wat wel een opvallend pluspunt is, is dat het overgrote deel van de dames een foto geplaatst hebben. Mijn complimenten dames!

Nu nog eens even kijken wat deze site me te bieden heeft, naast oa Relatieplanet, NetSamen, e-Matching, Singlesplace, die ik allemaal wel redelijk tot goed vind.
Slecht zijn idd Lexa en e-Darling.

Dacht dat ik zolangzamerhand wel datingsite expert ben, maar als ik de aantallen hiernaast lees dan heb ik nog wel wat te gaan :-)

Sterke punten
Gratis
Veel leden
Profielen lijken serieus

Zwakke punten
Zoekmogelijkheden zeer beperkt

Er is momenteel niemand anders online

Review over Pepper

Ik heb het nu een aantal keer geprobeerd en ik ben al lid vanaf het begin van de site ...

Er is nooit iemand online (als je klikt op "Chat met een willekeurige persoon" dan krijg je de melding "Er is momenteel niemand anders online"), er komen vrijwel geen nieuwe leden bij en de site is sinds de start niet ontwikkelt (ondanks dat de site wel degelijk aan verbetering toe is).

Wat mij betreft heeft RTL met Pepper een misser gemaakt. Televisie kunnen ze wel maken, maar een datingsite ... dus niet.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Geen leden
Ondoorzichtige interface en vreemde test
Zoeken is niet eens mogelijk

Onduidelijk, ondoorzichtig, geen daters

Review over Pepper

Via de site 5daters.nl heeft RTL maandenlang alle andere datingsites afgekraakt en aangegeven dat ze zelf met wat beters zouden komen ... uh ... dat is in mijn ogen dus helaas mislukt.

Technisch werkt het niet goed:
De site werkt niet goed in Internet Explorer (de filmpjes zijn niet zichtbaar en het selecteren van eigen foto's werkt niet goed.
In Firefox werken de filmpjes wel, maar werkt het instellen van je profielfoto niet. Als je ingelogd op het logo linksboven klikt dan ben je uitgelogd. Als je vervolgens klikt op de link 'Naar de site' dan moet je opnieuw lid worden. Als je vervolgens twee keer op de back-button van je browser klikt dan ben je weer ingelogd ... uhhh ...

Onduidelijk:
De werking en inhoud van de test is onduidelijk.
Ook onduidelijk is het wanneer je profiel volledig is en wat je nog moet invullen om het volledig te krijgen.
Onduidelijk is verder (ik had 1 match) op basis waarvan ik dan met die persoon gematched was.

Veelbelovend? Vernieuwend?
Verder zie ik niet waarom deze site nu zo veelbelovend en vernieuwend is. Matches zijn er niet (er zijn ook geen leden natuurlijk). Vrij zoeken kan niet. Een indicatie van het aantal leden of de activiteit is er ook niet. Het is alleen een leuk stuk techniek met een fancy interface (die zeker niet op alle brosers werkt). Maar een datingsensatie of een zeer vernieuwend concept is het zeker niet. En dan moet er nog voor betaald gaan worden ook in de toekomst ...

Sterke punten
Leuke fancy interface

Zwakke punten
Technisch niet 100% goed werkend
Onduidelijke interface
Ondoorzichtig
Geen leden

Gratis?? Duurste datingsite ooit!

Review over Paiq

Paiq gratis??
Ja gratis als je het geen probleem vindt om megalang te chatten.
Na 15 minuten chatten had ik nog steeds de foto van de persoon waarmee ik contact had niet gezien ... 15 minuten voor 1 foto!
Ik had de foto ook direct kunnen zien ... dan moet je cheaten ... en dus betalen.
OK, dan maar foto's klikken ... he een leuk persoon ... even een berichtje sturen ... huh, betalen??
Als je gewoon leuk wat profielen wilt bekijken en met mensen in contact wilt komen dan moet je steeds maar weer betalen, betalen en nog eens betalen.
Als je vergelijkt wat je per bericht of per foto betaalt bij een andere site waarbij je een klein bedragje per maand betaalt en gewoon onbeperkt contact kunt leggen dan ben je met Paiq duur uit. En het rendement is ook nog laag.

Ik begrijp echt werkelijk niet waarom iedereen hier zo blij is met deze dienst.

Sterke punten
Mooie site, leuke technieken gebruikt

Zwakke punten
Betalen, betalen en nog eens betalen
Geen of weinig invloed op de aangeboden matches

reacties:

Review: Zoeken is helaas erg beperkt

Oh, sorry, zie net dat je ook uitgebreid kan zoeken!!
Maar dat is ook wel een minpuntje, dat je sommige dingen niet gemakkelijk kan vinden, zoals bijv. wie je profiel allemaal bezocht hebben.
Dat staat onder Gastenboek en dan Statistieken. Is effe zoeken..

Review: grappig

Onze programmeur attendeerde mij gisteren nog op de optie in Knuz dat je kunt aangeven dat je niet opgenomen wilt worden in de lijst met online leden. Deze leden vindt je dus niet in de lijst met online leden, maar worden in de totaaltelling wel meegenomen.
Als je ook zoekt op Knuz dan zul je best regelmatig zien dat in een profiel achter "laatst online" staat aangegeven "niet openbaar". Deze leden hebben dus die optie aangevinkt en worden in de totaaltelling wel meegenomen, maar zul je niet terugvinden in de lijst met online leden.

Ik denk, ik zal het even ter aanvulling op de reacties op deze review melden :-).

Review: Fake

Bijzonder dat het niet werkt bij jou.
Als je het vinkje (in het soteerformulier) uitzet dan krijg je inderdaad iedereen te zien. Als je aangevnkt laat dan krijg je lang geleden ingelogde leden niet te zien.

Review: Fake

Beste Kodak,

De leden die jij (en ook ik) op ingelogd=lang geleden ziet staan zijn de leden die net op de grens, namelijk op 13-10-2010 ingelogd zijn geweest op Knuz. Het zijn er ook slechts een paar (afhankelijk van je zoekopdracht meer of minder). Als je sorteerd op ingelogd dan staan deze personen in de laatste 2 of 3 pagina's en dan heb je er geen last van. De bewuste personen zullen morgen of misschien zelfs in de loop van vandaag uit je lijst vedwijnen.
We zouden voor het zoeken de grens iets kunnen aanscherpen zodat deze beter aansluit bij de controle vanuit de profielpagina. Ik zal dat op het moment dat ik ermee bezig ga even doen.

Ik vind het verder jammer dat je zo sterk en snel een negatieve mening hebt over zaken waarover je vanuit de achtergrond ervan (en de oorzaak ervan) geen kennis hebt. Het komt gewoon erg negatief over. Maar dan kan ook aan mij liggen natuurlijk :-).

Review: Fake

Beste Kodak,

"Als je op FOTO gaat zoeken krijg je echt de schrik van je leven die zijn er echt nooit, een enkeling daargelaten. "

Bedoel je hiermee het foto-overzicht?
Met het foto-overzicht zijn we helemaal nog niet bezig geweest. Daarin zou inderdaad best nog het een en ander niet goed zijn doorgevoerd. Sterker nog, ik weet het wel zeker :-).

Het foto-overzicht zullen we dan ook z.s.m. aanpakken op dit punt.

Wat foto's betreft nog het volgende: er wordt hard gewerkt aan fotomatching. Dat is een geheel nieuwe manier van zoeken en vinden op Knuz. Je kunt daarmee foto's bekijken en beoordelen. Als er wederzijdse positieve beoordeling ontstaat dan worden beide leden daarvan op de hoogte gesteld met een mailtje.

Dus ook op fotogebied zal het allemaal beter worden op Knuz :-).