Spuugzat

Wat is dit voor site? Ben er terecht gekomen via netlog, en zit hier een net een week. Maar wil ik me op netlog aanmelden,word ik automatisch op twoo aangemeld, wat niet de bedoeling is.Heb ook gelijk mijn accaunt verwijderd,nu blijft het probleem zich voordoen, ik kan niet meer op netlog komen.

WAT IS DIT VOOR EEN ZOOITJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sterke punten
GEEN!!!!!!!!!!!

Zwakke punten
BLIJFT TERUGKOMEN TERWIJL IK MIJN ACCAUNT HEB VERWIJDERD, NU KAN IK NIET MEER OP NETLOG KOMEN!!!!!!!

Bezoek Twoo Reviews over Twoo

7 reacties

Hey,

Ik hier ook last van! Ik weet niet wat je eraan kan doen..

Hoi Lisanne,
Het is wel balen he? Maar we zijn niet de enige, het lijkt erop dat ze van TWOO je willen claimen wat absoluut verboden is!!!!

Schandalige praktijken noem ik dat !!! Ik ben op netlog en kan er niet meer op komen, al mijn vrienden heb ik nu verloren. Ze verplichten me op Twoo in te schrijven maar dat doe ik niet vermits het een datingside is. Twoo zijn echte gangsters heb mij daar nog nooit aangemeld en toch sta ik daarop met inlichtingen die niet van mij komen.

Hallo netlog vriend(innen) ik heb hopelijk een voorlopige oplossing.Het is wel ff een gedoe maar zo kan je er weer opkomen, ga naar google en tik netlog in, klik dan registreer je gratis. Tik dan je gegevens in, maar het kan ook zijn dat er komt te staan ga naar homepagina of profielpagina. Ga dan naar beheer en klil op een foto van je vriend(innen) en laat een bericht achter of praat met ze. Maar LETOP klik niet op het envelopje, want gegarandeerd kom je dan weer op die STALKER van TWOO terecht. Zo ben ik er achter gekomen, ik hoop dat het jullie zo ook lukt. Veel sucsses

Dag Maja, Corinna en Lisanne,

Dit was een tijdelijk technisch probleem. We verontschuldigen ons voor het ongemak! Alles zou opnieuw normaal moeten werken. Mocht je toch nog problemen ondervinden, laat het ons dan zeker weten via [email protected].

Nogmaals onze excuses voor het ongemak!

het Netlog team

Ja hoor daar gaan we weer, vanmiddag ging het goed en nu weer het zelfde laken en pak. Nog geprobeerd om het bij [email protected]. maar daar kom ik ook niet uit.

ik ervaar ook het hetzelfde. elke keer maak ik een nieuw account met stomme informatie. en vul vooral niet werkende emails dit is het enige manier dat je een statement kan maken.

Bezoek Twoo Reviews over Twoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Twoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden