Twoo - 136 Reviews

Twoo Logo

17.3% aanbevolen, 136 Reviews

Twoo over zichzelf:

Over Twoo

Twoo is de leukste manier om nieuwe mensen in je buurt te leren kennen.

Plezier
Nieuwe mensen ontmoeten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Op Twoo draait alles rond plezier, games en profielen. Zo ben je nooit meer alleen.

Chat
Als je een leuk profiel ziet wil je meteen chatten, niet? We beloven het je: hier vind je massa's mensen die willen chatten.

Met echte mensen
Geen fake profielen op Twoo. Hier heb je plezier in een veilige omgeving!

Het is aan jou
Dus, wat wil je doen? Zoek je een lach? Een glimlach? Een portie positieve energie? Een goeie vriend? Of misschien zelfs een date? Het is aan jou!

Activeer Unlimited
Twoo.com is gratis, maar als je van alle features wil genieten heb je een Unlimited account nodig.

Bezoek Twoo
Twoo
1 stars, 136 Reviews

Twoo Details

Keurmerk Veilig Daten: Nee

Hits: 11301

URL: http://twoo.com/?lng=nl

CategorieŽn: Internationale Dating

Reviews: 136

Bezoek Twoo

(17.3% aanbevolen)

Twoo Verwijderen

Je account bij Twoo opzeggen is niet moeilijk. Als je je van Twoo uitschrijven wil, ga je rechts bovenin de pagina naar Instellingen, via het pijltje naast je profielfoto. Dan kom je in een scherm waarin je Twoo Wijzigen kunt aanklikken. Je komt op een pagina waarin je je Twoo account verwijderen kunt. Na het klikken op deze optie wordt je gevraagd om nog even na te denken voordat je overgaat tot het opzeggen van Twoo. Hierna kun je Twoo opzeggen.

Bezoek Twoo

(17.3% aanbevolen)

Twoo Kosten

Je bij Twoo inschrijven is gratis. Om meer functies op de site te kunnen gebruiken kun je een Twoo Unlimited lidmaatschap nemen, waarvoor door Twoo kosten in rekening worden gebracht. De kosten van Twoo Unlimited voor 1 maand zijn Ä9,99 en voor 6 maanden kun je Ä39,99 aan Twoo betalen voor je Unlimited lidmaatschap. Wanneer je voor de periode van 1 jaar lid wordt, betaal je aan Twoo kosten van Ä69,99.

Twoo Acties & Nieuws

Twoo reviews (136):

Twoo

Twoo - Oplichtersbende

0

Review:
De site is op zich wel OK. Niemand bekijkt ooit je profiel en je moet op je kop gaan staan om een keer een berichtje van een regel terug te krijgen, maar dat is niet per se de fout van twoo. De site is ingericht op snel contact, zonder ruimte voor diepgang.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
- 80%+ van de profielen is inactief (langer dan een week geleden online) - Nepprofielen. Het dorpje Zandstraat is bijvoorbeeld nauwelijks op de kaart te vinden, maar er zijn tientallen leden uit Zandstraat. Hmmm.... - Nepmeldingen. 'Marije wil met je chatten!' Nee. Marije was online toen ik haar profiel bekeek. Niet hetzelfde. - Verdraaide profielen. Agnieszka (24) uit Gdansk (Polen) - Was net in [vul het kleine dorpje in waar jij woont]. Geloof je het zelf? - Algemene wazigheid. Ben je op iemands profiel, is ie online. Kijk je in het lijstje 'online', staat hij er niet bij. Raar. - Geen mogelijkheid om mensen van andere geaardheid uit te sluiten uit je zoekresultaten. - Vrij veel mensen met een relatie. - De 14,99 die een Unlimited account per maand kost biedt nauwelijks meerwaarde. - Als je voor een maand een lidmaatschap neemt, wordt dit automatisch verlengd. Dat ik dit niet wil lijkt me duidelijk, anders had ik wel het veel goedkopere driemaandelijkse lidmaatschap genomen.

Chris beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo

Twoo - TWOO schendt privacy

1

Review:
Plotseling kreeg ik verbaasde reacties van vrienden dat ik hen zou hebben uitgenodigd bij TWOO. IK heb hen niet uitgenodigd, maar mijn hele e-maillijst heeft TWOO misbruikt voor hun eigen reclame, zogenaamd onder mijn naam. Ik wist er niets van, ik heb geen opdracht gegeven. Een frauduleuze site. Straks gebeurt het ook bij jou. (P.S. voor de reactie: het -mail adres en de naam waaronder ik nu publiceer is een ander e-mail adres dan wat misbruikt is)

Sterke punten:
Wat er ook positief is, het weegt niet op tegen hun schending van de privacy.

Zwakke punten:
Grove schending van mijn privacy

Majwe beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo

Twoo - Het is raar da

4

Review:
Ik vind het raar dak myn account ni terug kan opene na ne langen tyd ik heb het al meerdere kere geprobeerd zelfs een nieuw account probere aan te make en da lukte ook ni dus ik zou graag is wille wete hoe da komt Zoude jullie het my is kunne uitlegge aub? want ik zou twoo wel graag terug in gebruik neme

Antoni beveelt Twoo aan bij vrienden/bekenden

Twoo

Twoo - krijg mmijn account niet verwijdert!

0

Review:
Ik wil eraf en ik kan er niet van af wachtwoord proberen te wijzigen, dit kan niet...?! Ik heb ze bericht dat ik eraf wil, geen respons, ik heb nog nooit zo'n slechte site mee gemaakt een dikke vette 0!!! Ik sta er nu op, gelukkig zonder foto, maar dat is alles wat ik kan doen. Ik hoop dat Twoo definitief word verwijdert, want er klopt niets van!!

Twoo

Twoo - ik wil stoppen met twoo per direct

0

Review:
ik heb nu een leuke vrouw ontmoet

Twoo

Twoo - Account verwijderd en toch geld afgehaald voor ver

0

Review:
Ik heb een email van 12/12/2013 waarin Twoo mijn account verwijderd verklaart. Toch krijg ik op 11/01/2014 bericht dat lidgeld is afgehaald van mijn rekening op 11/01/2014 voor de verlenging van een abonnement waarvan jullie zelf melden dat de account verwijderd is. Ik vind dat niet kunnen. Ik wens duidelijk dat mijn account verwijderd wordt, dat alle gegevens eruit gewist worden, dat ik daarvan een duidelijk emailbericht ontvang (de commissie bescherming private levenssfeer zal dat wel maar normaal vinden). Tevens moeten jullie niet alleen duidelijk zijn in de aanvang van accounts of abonnementen, maar moet het even duidelijk en makkelijk zijn om een account en de bijhorende betalingen zonder discussie te stoppen. Ik wil niks kunnen heractiveren. Alle gegevens moeten weg! De betalingen moeten stoppen! Dat is toch niet moeilijk? En dat geld is onterecht geïnd. Twoo kreeg een mail met kopies van de emailberichten. Ik ben benieuwd of dit naar behoren opgelost wordt. Wenselijk was ook een duidelijke aangave op de site op welk adres een aangetekend schrijven kan gericht worden en welke rechtbank in concreto bevoegd is voor geschillen. Ik vermoed gezien de schade beperkt is, het vredegerecht in Gent? Graag de nodige informatie. Dit bericht geldt duidelijk nog maar eens als opzeg van bovengenoemde.

Sterke punten:
Geen in mijn ervaring. Online dating is niks voor mij.

Zwakke punten:
Online dating , standaard beperkingen. Opzeggen is niet duidelijk, niet ondubbelzinnig te doen. Ik had een probleem omdat er nog geld werd afgehaald van mijn rekening alhoewel mijn account was opgezegd. Maar eerlijk is eerlijk, twoo heeft snel gereageerd en Apple ook.

Geert beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo

Twoo - els

0

Review:
Pas OP !!!! TWOO gebruikt facebook pagina's om je te contacteren via één van je vrienden, zo kreeg ik een mail via TWOO van een vriend die in het buitenland woont. Van zodra je deze mail openklikt wordt er een profiel aangemaakt en krijg je 10 tallen mails. Op het profiel gebruikt TWOO foto's van je facebook en vermeld je leeftijd en naar welke type man/vrouw je op zoek bent, niet erg legaal dus. best nooit mails deze mails openen. Het bedrijf zit in London en wordt beheert door een webmaster, probeer dus maar eens klacht in te dienen???? Foute boel!!!

Verbruggen beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo

Twoo - Weggegooid geld

0

Review:
De Twoo website rammelt langs alle kanten: bugs, berichten die niet toekomen, ontvangen berichten die je ineens niet meer kunt lezen... De vrouwen erop reageren amper of niet. Initiatief nemen ze nauwelijks of nooit. Valse profielen staan er ook tussen. Kortom: weggegooid geld! Pure oplichterij! Maw blijf er weg!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

Frederic beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo

Twoo - Deze site is gevaarlijk.

0

Review:
Toen ik mij aanmeldde op deze site vroegen ze in een pop-up scherm mijn e-mail adres en ook mijn wachtwoord. achteloos typte ik ik mijn ww tot ik me realiseerde: GEEF nooit je wachtwoord. En nou begrijp ik waarom zoveel mail boxen zijn gehackt door hun. Nu krijg ik dagelijks berichtjes. Ik ben lid geworden, ik ben een maand gratis lid en regelmatig hebben mensen interesse in mij, terwijl ik geen profiel heb ingevuld. Deze site is uiterst giftig. TRAP ER NIET IN !

G.M. beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo

Twoo - Fake foto's

0

Review:
Hier "zomaar" weer. Had net al gepost dat ik er niet inkwam, maar met een ander mailadres is het na een half uur toch gelukt. Het eerste dat ik doe op een datingsite is foto's kopieren en hierop zoeken met google image search. En ja hoor!! De vierde en zevende foto die ik testte zijn gekopieerd van andere sites. Een hoog gemiddelde. Chapeau! Dus lezers .... de zoveelste site die je moet vermijden.

Zwakke punten:
fake profielen. Bewijs is geleverd.

zomaar beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Twoo

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


[show smilies]

Ja, ik zou Twoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Twoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe website toegevoegd wordt op DatingWebsites.nl


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Twoo