Twoo - 149 Reviews

Twoo Logo

15.4% aanbevolen, 149 Reviews

Twoo over zichzelf:

Over Twoo

Twoo is de leukste manier om nieuwe mensen in je buurt te leren kennen.

Plezier
Nieuwe mensen ontmoeten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Op Twoo draait alles rond plezier, games en profielen. Zo ben je nooit meer alleen.

Chat
Als je een leuk profiel ziet wil je meteen chatten, niet? We beloven het je: hier vind je massa's mensen die willen chatten.

Met echte mensen
Geen fake profielen op Twoo. Hier heb je plezier in een veilige omgeving!

Het is aan jou
Dus, wat wil je doen? Zoek je een lach? Een glimlach? Een portie positieve energie? Een goeie vriend? Of misschien zelfs een date? Het is aan jou!

Activeer Unlimited
Twoo.com is gratis, maar als je van alle features wil genieten heb je een Unlimited account nodig.

Bezoek Twoo
Twoo
1 stars, 149 Reviews

Twoo Details

Hits: 14753

URL: http://twoo.com/?lng=nl

CategorieŽn: Internationale Dating

Reviews: 149

Bezoek Twoo

(15.4% aanbevolen)

Twoo Verwijderen

Je account bij Twoo opzeggen is niet moeilijk. Als je je van Twoo uitschrijven wil, ga je rechts bovenin de pagina naar Instellingen, via het pijltje naast je profielfoto. Dan kom je in een scherm waarin je Twoo Wijzigen kunt aanklikken. Je komt op een pagina waarin je je Twoo account verwijderen kunt. Na het klikken op deze optie wordt je gevraagd om nog even na te denken voordat je overgaat tot het opzeggen van Twoo. Hierna kun je Twoo opzeggen.

Bezoek Twoo

(15.4% aanbevolen)

Twoo Kosten

Je bij Twoo inschrijven is gratis. Om meer functies op de site te kunnen gebruiken kun je een Twoo Unlimited lidmaatschap nemen, waarvoor door Twoo kosten in rekening worden gebracht. De kosten van Twoo Unlimited voor 1 maand zijn Ä9,99 en voor 6 maanden kun je Ä39,99 aan Twoo betalen voor je Unlimited lidmaatschap. Wanneer je voor de periode van 1 jaar lid wordt, betaal je aan Twoo kosten van Ä69,99.


Twoo Acties & Nieuws

Twoo reviews (149):

Twoo

Twoo - klote site geldklopperij

0

Review:
alles meiden hebben kei veel likes alle lelijkerds ook en hebben een hele hoge dunk van zichzelf. het twoo teken moet zogenaamd fakers tegen gaan, maar het twoo teken is hetzelfde als het peace teken dus fakers kunnen er nog steeds makkelijk een account met geverifieerde foto maken. hier dan dan ook heel veel fakers op. plus deze site probeert op slinkse manier geld van je afhandig te maken door automatisch het knopje ( automatisch credits bijvullen aan te zetten en dit staan dan heel klein aangevinkt bij instellen zodat je het de eerste keer niet door hebt

Sterke punten:
geen

thijs beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo

Twoo - Twoo is Fake

0

Review:
Toevallig(wat is toevallig) kreeg ik een mailtje van Twoo met daar een foto op van Lennie uit Hoofddorp, toevallig(wat is toevallig) ken ik deze dame van vroeger(Had regelmatig betaald seksueel contact met haar toen ze nog niet samen woonde met haar vriend, toen woonde ze nog in Wormerveer) ik denk leuk, dus meld me aan, ik stuur haar een berichtje, en ik kijk de volgende dag, is ze niet meer aktief op Twoo, ik log met een andere pc in, ander account, en ja hoor daar is ze nog wel aktief. Volgens mij kopen ze foto's om daarmee mensen te lokken.

Sterke punten:
Hebben ze niet

Zwakke punten:
Ze proberen je geld af te troggelen met fake accounts.

Marc beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo

Twoo - Eerlijke review

1

Review:
Registreren op de Twoo website is erg makkelijk. Na amper 5 minuten heb je je profiel en als je je inschrijft voor een "unlimited" abonnement, wat al kan via een SMS (van 2 euro welliswaar) kan je je voor een weekend eens gaan uitleven op Twoo.

Er zijn echter wel een paar dubieuze dingen aan Twoo wat ik graag eens met de geïnteresseerden onder ons wil delen.

Ik kan me niet van de illusie ontdoet dat Twoo haar gebruikers gebruikt door berichten in hun naam te versturen, terwijl ze helemaal niet van die berichten afweten. Als het nu is om het lot een beetje te helpen, ik weet het niet, maar zulke dingen horen niet echt volgens mij.

Zo heb ik het een beetje TE veel voorgehad dat iemand simpelweg "HoiHoi" of "Hoikes" of "Hallokes" terugstuurde nadat ik die persoon een berichtje had gestuurd en nadien nooit meer reageerde. Wat is de kans dat iemand EXACT (tijdsinterval, schrijfwijze) hetzelfde antwoord naar me zal sturen en dan vervolgens op geen enkel ander bericht meer een antwoord wil geven. Volgens mijn gevoel weten die gebruikers zelf niet dat Twoo mij een antwoord heeft gestuurd en schept Twoo zo een vals gevoel dat je effectief met iemand aan het praten bent en sporen ze je aan om je abonnement te verlengen omdat je het valse gevoel krijgt dat er activiteit aanwezig is op de site.

Het meest vreemde euvel had ik voor met een bepaalde persoon die eigenlijk totaal mijn ding niet was. We hebben de conversatie niet zo super christelijk geëindigd omdat we meningsverschillen hadden en besloten niet meer te chatten. Fair enough, kan gebeuren. Waarom geeft Twoo me dan de dag erna de melding dat die bepaalde persoon mijn profiel heeft bezocht en me leuk vindt? Ik heb de test eens gedaan, en mijn account eens verwijdert, en meteen na het reactiveren van mijn account gaf Twoo aan dat diezelfde persoon mijn leuk vond. Vreemd,...erg vreemd als je het mij vraagt. Ik heb die persoon dan nog even aangesproken over dat feit en die heeft mij niet zo vriendelijk meegedeeld) dat ze me helemaal niet aangeklikt dat ze me leuk vond.

Het is erg moeilijk om je account VOLLEDIG te deleten. Je account wordt enkel verborgen en op non-actief geplaatst wanneer je die gaat verwijderen. Als je vervolgens opnieuw gaat inloggen (en dus je account gaat reactiveren), dan krijg je gewoon weer al je gesprekken te zien. Dus met een propere lei starten op Twoo is enkel mogelijk als je een compleet nieuwe account aanmaakt. Je kan het systeem echter wel bedotten. Als je vaak genoeg je account eens verwijdert dan "smeekt" Twoo je op den duur om te blijven en geven ze je een aantal gratis dagen "unlimited" aan. ;-)

Sterke punten:
Je kan Twoo bedotten door je telkens te verwijderen en met een beetje geluk krijg je dan een "gratis abonnement van 2 dagen" (^_^)

Zwakke punten:
Het is pure geldklopperij en het volk dat er soms op zit is marginaal, maar dat weten ze van zichzelf niet.

Hetismewat beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo

Twoo - oplichterij

1

Review:
ik had een account van 6 mnd kreeg alleen berichten van vrouwen uit afrika en zo,gingenb verder op skype en email tot zij dan om geld vroegen,mijn abo was voorbij,kreeg hele tijd interesse berichten,terug aangemeld voor 3 mnd in deze 3 mnd niets,maar helemaal niets nu is mijn abo gedaan en per dag minstens 5 die mij leuk vinden,maar niet meer meer met mij,dus niet doe,gewoon wegblijven uit deze site oplichterij eerste klas.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

jean beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo

Twoo - Gedeeltelijk Fake

1

Review:
Wat me opvalt aan dating sites is dat 80% hetzelfde is. Pak je nu Antonina, ik ben ze al overal tegen gekomen en het lukt me niet om een afspraak met haar te krijgen. Op de ene site is ze pools en op de andere site is ze lets en op Matchwereld stond ze met gephotoshopt borsten waar je niet goed van werd. Soms krijg je contact met mensen meestal niet. Ik heb een stuk of 20 marches en ik heb ze allemaal een mail gestuurd dat ik ga stoppen en ik geef dan mijn privé mail adres. Niemand schrijft terug. dus allemaal fake adressen.

je zou verwachten dat je mensen kent die er op staan, ik kom nogal veel onder de mensen, ik heb er maar 1 gezien die ik ken, En als ik vraag dat ik met haar wel eens het bed zou willen delen , krijg ik geen antwoordt meer, kan schrijven wat ik wil, dus ook een huisvrouwtje met een bijverdienste. Zou de sociale dienst dat ook weten. Ik weet dat ze in een woning woont, maar op de site in een appartement. Je betaalt voor onbeperkt en het is zo beperk als maar wat. je mag ,maar een paar foto's leuk vinden per dag en ook maar een paar vrouwen, anders wordt je te populair en voor populair moet je extra betalen. Iemand feliciteren met een verjaardag kun je omzeilen, daar is een trucje voor,
je ziet ook vaak antwoorden bij je chats staan die jezelf niet geschreven hebt, dat doe een computer voor je. Het stikt er van de jonge dames die ergen in een ver land zitten en geld proberen af te troggelen van ouder mannen ik heb er 10 gevonden en 6 doorgeven. Sommige werden helemaal niet verwijdert dus zijn gewoon in diens bij Twoo.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alleen maar

Vincent beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo

Twoo - rand van oplichting

0

Review:
ik had een betaald account voor 3 maanden ,in die tijd hebben zich 3 personen belangstelling getoond .Toen ik de betaalde account stopzette had ik wel 10 personen per dag , 5 dagen lang . ik heb ook eens mee gemaakt iemand die mij leuk vond als match, heb ik niet gedaan kreeg als antwoord een site bepaald niet of ik iemand leuk vind .NIET DOEN DIT IS OPLICHTING ALS JE GELD TE VEEL HEB MOET JE DIT NEMEN .

Sterke punten:
totaal niet waardeloos

Zwakke punten:
het is zwak en het is niks

ger beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo

Twoo - chatten kun je er niet

2

Review:
Als je niet betaalt en wat mensen aanspreekt, kun je niet verder chatten met die ene die wel reageert.
Dus je ziet 5 mensen, stuurt ze een berichtje, eentje reageert en je wil op diegene reageren maar dan houdt Twoo jouw reactie 24 uur vast omdat je niet betaalt. Degene die op jou reageert is dus direct overtuigt dat je een respectloos varken bent want je reageert meteen al niet meer.

Bovendien zijn er wel degelijk fake profielen aanezig. Niet veel, maar ze zijn er.

Sterke punten:
Geen want je kunt er nauwelijks chatten.

Zwakke punten:
Je kunt er nauwelijks chatten.

tom beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo

Twoo - bedrog niets meer niets minder

0

Review:
dit is een van de grootste bedriegerij die je je kan voorstellen
het draait enkel om betalen en dit biedt zelfs geen enkele meerwaarde
je krijgt constant berichten van TWOO zelf met de mededeling
je hebt ........ nieuwe berichten dus als je denkt dat er iemand je een berichtje stuurt dan heb je het mis het is TWOO die je melding maakt dat het X fo Y haar verjaardag is.
je hebt 86 nieuwe berichten WOEHA nieuwe ??????
een bericht van 3 maand terug is dit dan nieuw
of ........... personen "vinden je leuk" niets van, enkel andere personen die vinden dat je match met iemand.
wel ik vind als ik match met iemand wil ik het horen van die persoon zelf (dat is een match) en niet van iemand die denkt dat ik bij die of die persoon pas.
opgelet met hun betalingssysteem
als je betaald met bv. PayPal zorg er dan voor dat je die site zelf bezoekt om het automatisch betaalsysteem uit te schakelen want voor je het weet betaal je zonder dat je erom gevraagd wordt
ik heb drie jaar op die site een unlimited account gehad en heb geen enkel maar dan ook geen enkel contact gehad
zelfs echte "matches" antwoorden niet op een berichtje
ok ik ben mss wel niet de knapste persoon maar mochten we allemaal zo knap zijn waarom moeten we dan daten op zo'n site
nu ben ik reeds enkele weken niet op de site geweest ,iedere dag krijg ik weer een bericht (nog thans was de optie uitgeschakeld om me nog berichten te sturen) dat ik weer een zoveel bezoekers heb gehad op mijn profiel en zoveel nieuwe personen vinden me leuk vinden

Sterke punten:
niets maar dan echt niets
of hun betaalsysteem (voor hun dan toch) voor je het weet betaal je nog eens ongevraagd voor enkele maanden of voor credits

Zwakke punten:
alles

filip beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Twoo

Twoo - Twoo vs Hollandsnieuwe

2

Review:
Ik zit enige tijd op Twoo, heb leuke contacten opgedaan, maar als je punten op zijn worden deze automatisch aan gevuld en er wordt een bedrag van 7,99 afgeschreven! Ook al heb ik dat niet aan gegeven in mijn account. Nu ging ik bij de ING eens kijken en wat mijn opviel was dat Twoo een onderdeel is van Hollandsnieuwe!. Alles klopte, rekeningnummer, adres,postbus enz. Mijn telefoon provider zit in een datingsite!!

Zwakke punten:
Ze schrijven automatisch af

Twoo

Twoo - Twoo = geldklopperij

2

Review:
Ik kan Peter enkel gelijk geven. Via verkeerde informatie (bedrog?) laten ze u geld betalen. 3/4 van de personen die zogezegd interesse hadden hebben dit zelf nooit aangegeven. Andere leden hebben aangeven dat jullie bij elkaar passen (reden waarom mensen dit doen: na x matches te doen kan men zien wie uw profiel bezocht heeft. Het kan die mensen niet schelen of jullie echt bij elkaar passen of niet. Eerlijkheidshalve: heb dit ook gedaan, vlug op de matchen geklikt zonder erbij stil te staan of er nu een echte match was of niet).
Gevolg: je krijgt emails waar staat dat persoon x interesse heeft maar om verder te gaan moet je natuurlijk betalen...
Heb mijn account gewoon stopgezet ondanks dat ik nog credits had.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Veel fake profielen
Veel bedriegelijke berichten van Twoo

Thijs beveelt Twoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Twoo

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Twoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Twoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Twoo