Privacy schending en PHISHING

Privacy schending en PHISHING

Zie zwakke punten
Het gaat in dit geval over illegaal gedrag van de firma

Sterke punten
GEEN

Zwakke punten
Een loopje met prvacy.
Eén van de haatelijk-onwettelijke praktijken, waar tegenwoordig trouwens ALLE "sociale" (sic) sites zich aan bezondigen, is het aan de klant vragen (pardon: OPDRINGEN !!!) om de EMAIL-ADRES BOEK van je email account voor hhen toegankelijk te maaken, door hen het PASWOORD van je email account te geven... Gewoonlijk staat er dat veel gezever over "Wij zullen de toegang tot je account nooit misbruiken etc etc Blablaa bla "
Dit is ILLEGAAL. Het heet officieel : PHISHING. Het is niet enkel bankgegevens die duistere criminelen willen ontfrutselen via Phishing, maar "Sociale sites" ontfrutselen op EVEN CRIMINELE WIJZE de privé gegevens van je email account. Daat ze het "vroegen" aan hun klant speelt geen rol. Het ios ILLEGAAL. Overigens begaat elke internet gebruiken zelf ook contractbreuk bij zijn eigen Email-provider, omdat ELK contract bij een emailprovider de gebruiker verbiedt om zijn paswoord aan derden bekend te maken. Dat geldt in absolute termen. Een paswoord aan een "sociale" site of datingsite doorgeven is exact dezelfde vorm van contractbreuk als het aan je buurman doorgeven.
Kortom : TWOO barst van de illegale en criminele akties, net zoals bij de meeste andere datingsites. Wanneer gaat het parket EINDELIJK eens 20+ van die sites voor het gerecht dagvaarden?

Bezoek Twoo Reviews over Twoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Twoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden