Spotlight

Ja, Twoo is een datingsite en ja, bepaalde privileges kosten geld.
Ik begrijp echter goed dat Twoo een business is als een ander. Dat ze administrators moeten betalen die een site van die magnitude draaiende kunnen houden, die zoveel mogelijk de valse accounts proberen te bestrijden enzovoort. Zoiets kost geld en dat geld moet van ergens komen. Twoo is geen charity-organisatie om de eenzamen-van-dagen bijeen te brengen, maar een volwaardig bedrijf.

Ik ga dan ook niet lopen zagen dat het handen vol geld kost. Uiteindelijk ben je niet verplicht om een unlimited account te nemen. En je kan al je berichten gratis lezen, wat niet op alle datingsites zo is.
Tot zover heb ik dus geen enkel probleem met Twoo.

Maar: Ikzelf heb geen unlimited account meer. Let wel: ik vond dat het voordelen had, maar voor een unlimited account had het toch ook zijn beperkingen. Zo kan je nog steeds maar 10 mensen per dag aanspreken...dat lijkt mij behoorlijk limited voor een unlimited account. Maar goed.

Waar ik het echter veel moeilijker mee heb is de spotlight van de laatste week. Ik kocht laatst voor 16.99€ aan credits (10 credits). Wanneer je jezelf in de spotlight zet kom je bovenaan in een balkje. Je blijft daar net zolang staan tot wanneer er genoeg andere "spotlighters" je uit de spotlight duwen. Op piekmomenten sta je dus logischerwijs minder lang in de spotlight dan tijdens de daluren, maar er zijn ook meer mensen online om op jouw foto te klikken en aldus op jouw profiel te komen. Een goed systeem, waar ik geregeld gebruik van maakte. Het leverde mij gemiddeld tussen de 20 en de 30 bezoekers per keer op, waar ik telkens toch enkele toffe (en minder toffe) babbels aan overhield.

Echter, sinds een week staan er steeds dezelfde mensen bovenaan. En wanneer ik mij in de spotlight plaats krijg ik geen bezoekers meer. Of ik nu tijdens piek of daluren me in de spotlight zet, de tijd dat ik uit de spotlight gebonjourd word blijft hetzelfde. Die mensen bovenaan, steeds dezelfde personen, komen in een loop steeds weer terug. Dag en nacht. Het wordt met andere woorden automatisch gegenereerd. Maar wat nog veel gekker is: ik kan mezelf in de spotlight zien staan, maar mijn roomie Robin, die ook op Twoo zit, ziet mij op haar profiel niet bovenaan staan. Een beetje raar, toch? Wat ook raar is, is dat ik plots geen enkele bezoeker meer genereer via spotlight (in tegenstelling tot de 20 à 30 van twee weken geleden). Ik vind zoiets toch maar verdacht. Dit heeft me 10 credits op korte tijd gekost, zonder enig voordeel. Ik weiger dan ook steevast nog credits te kopen vooraleer dit is uitgeklaard.

Verder vind ik het een goede datingsite.
Mensen die klagen dat ze geen antwoorden krijgen op hun mails: sorry mensen, maar dat kan je nu eens niet op het conto van Twoo schrijven. Of je bent geestig, origineel en weet een conversatie boeiend te maken. In dat geval heb je conversaties tot in de eeuwigheid. Of je bent saai en oppervlakkig. In dat geval zal er inderdaad niemand antwoorden/lang een conversatie met je voeren.

Sterke punten
- draait goed
- betalen geeft je voordelen, maar het is niet onmogelijk om gratis erop te werken

Zwakke punten
- Al dan niet opzettelijke spotlight-troubles sinds een week.
Dat waren 10 credits ofte 16.99€ not well spend.

- Unlimited account heeft toch ook wel limits (maar 10 bezoekers per dag aanschrijven bijvoorbeeld)


- Soms te streng wat profielfoto's betreft. Ik heb een foto op mijn account staan die volgens mij volstrekt aan de voorwaarden voldoet, maar ie wordt steeds geweigerd als profielfoto. Ze verklaren zich ook niet nader wanneer ze hem als profielfoto verwijderen.

Bezoek Twoo Reviews over Twoo

2 reacties

Dag Mario

Bedankt voor je uitgebreide review over Twoo! Fijn om te lezen dat je al een pak leuke gesprekken hebt gehad via Twoo.

Kan je ons even contacteren via twoo.com/faq rond je profielfoto en je problemen met de Spotlight? We bekijken dan even wat er precies aan de hand is.

Alvast bedankt!
Team Twoo

Die firma wordt bemand door vooral jonge snotneuzen, die foto's afkeuren als het "inspectantje" in kwestie je "smoel niet lust". (Geen opmerking over om het even wiens gelaat, maar WEL een opmerking op racistisch-analoge beoordelingsvrijheid van die "moderators". Onvolwassenheid druipt er vanaf, bij de werknemers van dat bedrijf. Maar NOG erger is de ingebouwde PHISHING functie van deze site : ze vragen je, volstrekt ILLEGAAL, om het paswoord van je email account in te geven. Niet enkel bijvoorbeeld Nigeriaanse maffia doet dus aan Phishing, ook een BELGISCH BEDRIJF met ondernemingsnummer BE 0859635972 ....

Bezoek Twoo Reviews over Twoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Twoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden