oplichters

waarom ik dit schrijf, heel éénvoudig, ik was een tijdje betalend op twoo, en ik kreeg regelmatig bezoekers op mijn profiel, en als ik mijn foto in de pitcher zetten, kreeg ik nog meer bezoekers, nu ik niet meer betaal komt er geen kat meer op mijn profiel. en als ik dan op iemand wil reageren, dan komt er op, die is heel populair je moet eerst naar unlimited accound gaan en u lid maken voor je iets kan schrijven, en wat blijkt die dame had 1bezoeker gehad die dag en het was ik. en 22 bezoekers die maand dus zo populair is die nu ook weer niet he. zo de mensen geld afluizen voor wat plezier. daarom ik dit schrijf, ik ben die sites zo beu geworden, altijd maar betalen voor een woordje.

Sterke punten
niet gevonden

Zwakke punten
te veel om op te noemen

Bezoek Twoo Reviews over Twoo

1 reactie

Hoi,

Bedankt voor je feedback, graag had ik enkele zaken verduidelijkt:

-'Populair' op Twoo hangt vooral af van het aantal ongelezen berichten dat een persoon heeft en niet van het aantal bezoekers. Op die manier willen we ervoor zorgen dat leden niet overspoeld worden door berichten en daardoor afhaken.
-Met een gratis account kan je deze populaire leden nu ook contacteren voor 1 credit. Je hoeft hier dus geen Unlimited account meer voor te kopen als je dat niet wenst.
-Of je nu een gratis account of Unlimited account hebt, je aantal bezoekers staat daar los van. Wel zal je inderdaad veel meer bezoekers krijgen als je je profiel in de Spotlight plaatst (kost 1 credit).

Groetjes,

Team Twoo

Bezoek Twoo Reviews over Twoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Twoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden