twoo.com

Ik vindt het een van de fijnste gratis datingsite's die er zijn. het valt me op dat er geen fake profielen zijn, en de chat ook redelijk goed werkt. je kan ook gewoon je msn adres doorgeven zonder dat dit in de chat gefilterd wordt. zelf al meerdere mensen leren kennen via deze site, en mijn ervaringen zijn allemaal positief. ook de support is ook voor de gratis leden goed, krijgt netjes antwoord en hulp. een dikke 8.5

Sterke punten
duidelijk, en makkelijk in gebruik. geen verplichtingen, of fake profielen.

Zwakke punten
voor spelletjes moet je lid worden.

Bezoek Twoo Reviews over Twoo

6 reacties

Fredje, je vind TWO de beste gratis datingsite, maar mag ik je aan herinneren, dat je zonder betalen, weinig of geen contacten kunt leggen. Dus ik vraag me af hoe jij dat allemaal gratis kan verwezelijken, lol. Jij ben eigenaar van TWO



zekers.

Nee hoor Dave, het is heel simpel, je krijgt een match en dan kan je een chat versturen, en daar reageren 9 van de 10 vrouwen wel op, als je dan een leuke chat hebt kan je gewoon je msn adres uitwisselen, en daar verder gaan, ik heb al verschillende leuke dates gehad, je moet wel gedult hebben de wereld is ook niet in 1 dag gemaakt.

Ow ja, en ik weiger gewoon om te betalen voor dit soort site's ik wil niet het gevoel hebben dat ik te koop ben...

Ik vermoed dat "fredje" een FAKE reaktie is, door iemand van de firma Netlog/Twoo zelf geschreven, om toch minstens één rozengeur bericht in deze lijst te hebben. Correct, Dave, je hebt het misschien ook goed geraden ! ;-)

je moet gewoon met de dames gaan chatten en dan kan je je 06 of msn uitwisselen, zo moeilijk is het niet.....en ik ben geen beheerder hoor!!!!

Bezoek Twoo Reviews over Twoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Twoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden