Oplichters

Hetzijn weldegelijk oplichters ... check even de ip-nummers ... dan zie je dat Lien (die reageert op reviews namens twoo.com) dezelfde is als abeona (vrouw, 29) (die de wel heeeeeel erg positieve review schrijft over twoo : Twoo.com - Twoo is de max!) Mensen, niet doen, er vanaf blijven ... het zijn GELDKLOPPERS !!!! Een gewaarschuwd mens telt voor .... juist ja!

Sterke punten
Spam versturen via emailadressen van "leden"

Zwakke punten
Zoooooo doorzichtig !

Bezoek Twoo Reviews over Twoo

4 reacties

denk persoonlijk ook dat de enige positieve commentaar op deze site van twoo medewerkers komt , want niemand , niemand kan positieve ervaringen hebben met twoo, dit is gewoon niet mogelijk zo een oppervlakkige site .......opdoeken die boel.....misschien zijn de oprichters wel dezelfde personen als die dat in de tijd achter de belspelletjes zaten , er zijn namelijk veel gelijkenissen en oplichting is daar één van, maar ben zeker dat ook twoo een stille dood zal sterven, een beetje negatieve publiciteit in de media en twoo wordt zo van tafel geveegd.

ja ik heb dezelfde slecte ervringen met Twoo. Ik had 1 maand account genomen. Na verschillinde pogingen met iemand in contact kwam ik er achter dat het bedrog is. Ik heb snel uit laten schrijven. Vandaag keek ik mijn afschrijvingen na en ik kwam er achter dat Twoo plotseling 3 maanden maal 9.99 Euro van mijn rekening heeft af geschreven het zijn ook nog criminelen die ongevraagd geld van mijn rekening stelen. Er staat bij dat het unlimited is daar heb ik nooit toestemming voor gegeven. Ik heb een les geleerd geen dating sites meer en ook niet af laten schrijven maar een losse rekening. Twoo walk to the hell

inderdaad je gaat 1 maal akkoord met een 1 malige betaling voor één maand "unlimited" op proef (volgens hun eigen zeggen), vanaf dat moment en ze blijven gewoon maandelijks €9.99 van de gebruikte rekening afschrijven zonder dat hier toestemming voor is verleend.
Wees gewaarschuwd voor deze oplichters, met hun waardeloze site.

Ik vind dat de site twoo oplichters per kost 9,90 per maand.

Bezoek Twoo Reviews over Twoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Twoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden