klacht!!!!!!!!!!!!!

klacht!!!!!!!!!!!!!

Er worden steeds uitnodigingen verstuurd naar mijn mail adresse zelfs herhalingen heh hier grote problemen mee zijn ook zakelijke adressen.Wil dat dit onmiddelijk stopt!!!Maar kan geen contact met twoo zelf krijgen !!!!!!!!!!!!!!!

Bezoek Twoo Reviews over Twoo

7 reacties

Twoo respecteert je privacy en doet nooit iets zonder je toestemming. Tijdens onze registratieprocedure en erna heb je de mogelijkheid om contactpersonen van andere diensten te importeren om het voor jou makkelijker te maken om je vrienden uit te nodigen. Je kan vervolgens zelf kiezen of je hen wil uitnodigen of niet. Contactpersonen die een uitnodiging ontvingen, kunnen er op elk moment voor kiezen om geen Twoo mails meer te ontvangen door op de link onderaan het bericht te klikken en zo hun e-mailadres van onze lijst te halen.
Op welke manier heb je ons proberen te contacteren? Alle vragen worden altijd binnen de 24u behandeld.

ik wil ook niet dat andere mensen zonder mijn toesteming
gebruik maken van mensen uit mijn bestand
ik krijg daar namelijk boze emails over

vele malen he ik gemailt mij geen bericht meer te sturen want deze worden direct weer verwijdert.geen behoeft meer aan

ik weet mijn wachtwoord niet meer wat moed ik doen

Betty: Klik op 'Wachtwoord vergeten?' op de aanmeldingspagina en volg de instructies.

Martien: Mailnotificaties zijn e-mails die naar jou worden verzonden om je te verwittigen als je een nieuwe bezoeker hebt, een nieuw bericht, een nieuwe match? Je beslist zelf of je deze mails wil ontvangen.

Je kan de instellingen voor je notificaties altijd wijzigen door naar Instellingen te gaan. Klik op Wijzigen naast 'Notificaties' en stel die in zoals je zelf wil. Vergeet je wijzigingen niet op te slaan!

Kitwebsite twoo suck!

Twoo respecteert niet de privacy. Tijdens registratieprocudedure wordt gezegd als je een account koppelt, niks met het account wordt gedaan. Uieindelijk krijgen wel al degene van je adressenboek de mails van twoo en daarbij ook mails gestuurd vanuit al je aliassen. Dus two respecteerert helemaal geen privacy en wordt ongevraagd je adressenboek benaderd en mails verzonden.

Bezoek Twoo Reviews over Twoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Twoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden