fake..liegen...bedriegen ..

fake..liegen...bedriegen ..

Ook ik ben actief op secondlove,binnenkort dus niet meer ik ben er achter dat het een grote lieg en bedriegshow is daar,niet normaal dat er mannen zijn oa.
HOLEBEER EN NAUGHTGUY die zo respectloos met vrouwen om gaan,en die er gewoon met meedere aanpappen,en zeggen dat ze het er bij 1 houden,mooie woorden mannen maar het bewijst jullie niveau ver beneden peil.

En als je daar op secondlove daar in je profiel het kenbaar maakt wordt je nog keihard aangepakt...NEE DIE MANNEN MOETEN ZE AANPAKKEN NIET HET SLACHTOFFER.
Maar beste dames en mannen zoek het gewoon buitenaf en niet op zo'n site het is en blijft fake.

Sterke punten
hebben ze niet.

Zwakke punten
beter controleren,en zulk soort ratbrakers gelijk verwijderen betaald of niet.

respect,vertrouwen,gelijkwaardigheid daar ontbreek het enorm aan,heb er echt geen goed woord voor over.

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

13 reacties

Kom op, Leontien! Je gelooft toch niet in sprookjes? Je kunt toch niet van een site verwachten dat ze zelfs aan hun leden vragen monogaam te zijn ih vreemd gaan?!?! Zowel mannen als vrouwen zoeken OOK hier naar hun grenzen en spelen soms een spel, thuis is het werkelijke leven, dus....
Dat JIJ dat niet fijn vindt, begrijp ik, maar dan moet je het bij jezelf zoeken en je strategie kiezen! Wil ik hieraan meedoen of niet?! Als je een monogame man zoekt, dan is dat lastig want wie is te vertrouwen?? Zo ook in real life.

amarenia,

wat jij er van vindt,is jou visie daarop ik heb geschreven wat mijn ervaringen zijn daar,en ik vindt als je een secondlover hebt...vertrouwen heel groot moet zijn.en het is geen spel wat je speelt.En mezelf heb ik niets te verwijten gelukkig,ik ben altijd open en eerlijk geweest,en wat een ander denkt of doet moet hij of zij zelf weten,dit was mijn bijzonder slechte ervaring.ook dat mag toch netjes vermeld worden?

Leontien,
Tuurlijk mag dat, maar ik wilde je alleen laten weten dat ik denk dat jij hier dus geen type voor bent....ik zelf ben ook altijd open en eerlijk in alles, maar ik merk/weet dat niet iedereen dat is....en zeker op deze site(s) niet....het gaat niet voor niets om vreemdgaan!!!! Mijn man weet dat ik vreemd ga en ook dat is bij velen niet zo. Dus vreemdgaan is niet eerlijk.......tenminste niet tov je partner waarmee je afspraken hebt, respect voor zou moeten hebben en daar hoort vreemd gaan vaak niet bij....het is voor velen onder ons tenslotte toch een geheime, oneerlijk vlucht uit het veilige leventje en dan is vaak veel geoorloofd. DAT is wat ik je wilde meegeven.....ik denk namelijk echt dat je niemand in je leven ECHT kunt vertrouwen....behalve jezelf....helaas, maar zo zit het leven/deze wereld in elkaar....daar doelde ik op. Dus blijf lekker jezelf: open en eerlijk, want dat duurt tenslotte het langst....

Beste Leontien

Wil je respect en vertrouwen op datingsite voor vreemdgangers?
Dat lijkt mij erg tegenstrijdig.

Inderdaad: kom op Leontien
wake-up en get real!
Jij bent dus een man die bewust vreemd gaat, aan het verwijten dat ie dat niet exclusief met jou doet?

Dat meen je niet........

beste carolien,

wat jij er van vindt,moet jij verder weten,jij bent gescheiden ik verwacht van een secondlover wat ik al eerder hebt geschreven,wat een ander daar verder van vindt boeit mij niets...ieder zijn doen en laten toch!!!!
dus beste carolien wens jou veel succes verder meid.

Leontien,

Las net jouw review, ben zelf 1 van de "slachtoffers" van de namen die je noemde.
Zou je mij willen mailen op -knip-, ik kom graag met jou in contact om het één en ander te bewijzen.

Groetjes Maureen

Leontien,

sorry het is live.nl ipv hotmail

Groetjes Maureen

leontien,

Heb het even gecheckt bij beide heren,
Je hebt ze op de proef gesteld, en dat is in mijn ogen toch iets anders....
Kijk er nu met andere ogen naar, al is het natuurlijk wel een eyeopener op deze site, de heren zijn steeds op zoek naar iets beters of leukers en niet gauw tevreden, ik geloof dat vrouwen of ik in ieder geval anders inelkaar zit.

Bij een contact waarbij het lijkt te klikken, hou ik het daarbij en reageer niet meer op andere berichtjes.
Ik verwijder zelfs mijn acount, vor betalende mannen ligt dat natuurlijk toch iets anders , maar het zou netjes zijn dat ze het bij één zouden laten per keer.

nu ben ik ook wel benieuwd naar het hoe/wat van de heren.....willen jullie het delen?

Amerenia, ik denk dat die heren hun straf ondertussen hebben gehad...

Beste Maureen,

Hoe kom jij erbij dat ik deze heren op de proef hebt gesteld?Jij zegt zelf ook slachtoffer te zijn geweest van deze heren dat zegt toch al genoeg....deze heren hebben in die tussentijd ook mijn vriendin te grazen gehad,dus ik heb echt geen hoge hoed van deze heren.En wat moet jij mij bewijzen?Achter mijn rug om om bevestigingen vragen vindt ik ook niet zo gepast.

Ik vraag mij af hoe ik mijn reviews weer kan verwijderen?
Heeft iemand daar een oplossing voor?

Groet,

Maureen

Bezoek Second Love Reviews over Second Love

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Second Love
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden