Reviews van deze auteur

Mannen

Review over Second Love

Ik vindt dat er weleens goed onderzoek naar gedaan mag worden,wat betreft de mannen die met meedere namen deelnemen op secondlove want ook dat gebeurd om iemand uit zijn tent te lokken erg kinderachtig.
En dames neem van mij aan,bijna iedere man gaat bij beetje aandacht van andere vrouw zijn pik achterna en dan wordt jou gedumpt als stuk straatvuil.
Totaal geen respect of wat dan ook,het gaat hun meer om het scoren of bewijzen of ze nog goed in de markt liggen.
Dus kortom heb ik mijn twijfels of er een ware tussen zit,namen genoeg om genoemd te worden maar dat fatsoen heb ik om daar maar over te zwijgen,maar ken er helaas teveel en misschien in dolle bui dat ik ze ooit nog eens vermeld,want ze verpesten het voor de serieuze kandidaten.

Sterke punten
n.v.t

Zwakke punten
n.v.t

reactie

Review over Second Love

lieve dames en mannen,rotte appels heb je overal zitten,en ik denk dat iedereen zn neus weleens stoot.
en je weet op zo'n site als secondlove,dat je een man niet voor jezelf kunt hebben,want mannen blijven jagers.
ik heb alleen maar positieve reacties gehad en daaruit heb ik ook een geweldige secondlove gevonden,en ik hoop dat wij nog lang van elkaar mogen genieten.

en volg inderdaad altijd je gevoel.

veel geluk en liefde allemaal.
MJL.

fake..liegen...bedriegen ..

Review over Second Love

Ook ik ben actief op secondlove,binnenkort dus niet meer ik ben er achter dat het een grote lieg en bedriegshow is daar,niet normaal dat er mannen zijn oa.
HOLEBEER EN NAUGHTGUY die zo respectloos met vrouwen om gaan,en die er gewoon met meedere aanpappen,en zeggen dat ze het er bij 1 houden,mooie woorden mannen maar het bewijst jullie niveau ver beneden peil.

En als je daar op secondlove daar in je profiel het kenbaar maakt wordt je nog keihard aangepakt...NEE DIE MANNEN MOETEN ZE AANPAKKEN NIET HET SLACHTOFFER.
Maar beste dames en mannen zoek het gewoon buitenaf en niet op zo'n site het is en blijft fake.

Sterke punten
hebben ze niet.

Zwakke punten
beter controleren,en zulk soort ratbrakers gelijk verwijderen betaald of niet.

respect,vertrouwen,gelijkwaardigheid daar ontbreek het enorm aan,heb er echt geen goed woord voor over.

reacties:

Review: Mannen

Beste carola

Dat jij conclusies trek betreft niveau is jou zaak verder,weet niet wat voor niveau jij hebt ?Ik wilde alleen maar aangeven dat ik het niet fair vind dat iemand met meedere profielen iemand uit zn tent wil lokken DAT HEEFT BIJ MIJ ECHT GEEN NIVEAU MEID.

Review: fake..liegen...bedriegen ..

amarenia,

wat jij er van vindt,is jou visie daarop ik heb geschreven wat mijn ervaringen zijn daar,en ik vindt als je een secondlover hebt...vertrouwen heel groot moet zijn.en het is geen spel wat je speelt.En mezelf heb ik niets te verwijten gelukkig,ik ben altijd open en eerlijk geweest,en wat een ander denkt of doet moet hij of zij zelf weten,dit was mijn bijzonder slechte ervaring.ook dat mag toch netjes vermeld worden?

Review: fake..liegen...bedriegen ..

beste carolien,

wat jij er van vindt,moet jij verder weten,jij bent gescheiden ik verwacht van een secondlover wat ik al eerder hebt geschreven,wat een ander daar verder van vindt boeit mij niets...ieder zijn doen en laten toch!!!!
dus beste carolien wens jou veel succes verder meid.

Review: fake..liegen...bedriegen ..

Beste Maureen,

Hoe kom jij erbij dat ik deze heren op de proef hebt gesteld?Jij zegt zelf ook slachtoffer te zijn geweest van deze heren dat zegt toch al genoeg....deze heren hebben in die tussentijd ook mijn vriendin te grazen gehad,dus ik heb echt geen hoge hoed van deze heren.En wat moet jij mij bewijzen?Achter mijn rug om om bevestigingen vragen vindt ik ook niet zo gepast.