Onderzoek

Hoi,Dames en heren.

Ik lees hier heel veel klachten over deze website(relatieplanet)
Zeker de heren klagen heel erg over deze website en heb net ook
wat klachten van dames gelezen.Ik ben zelf(ook uit hobby)websites
aan het controleren en daar mijn mening veel over gegeven.Ik stel
voor om deze website eens aan een stevig onderzoek te laten doen(door mij en mijn vrouwlijke collega)De mening van ons onderzoek komt ook uiteraard hier te staan.
Eens of Oneens?Geef een reaktie met Eens of Oneens!Bij meer Oneens dan komt er
ook geen onderzoek!Ik geef jullie 4 weken te tijd om te reageren!

Vr Gr Sjaak.

Sterke punten
Nog te beoordelen

Zwakke punten
Nog te beoordelen

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

28 reacties


eens

Beste Sjaak, ik heb je berichtje gelezen en geef hierbij aan geen interesse te hebben ;-)

Ja, als het eindelijk afgelopen zou kunnen zijn met dat gezeur hier, neem ze a.u.b. mee.

Ooooooooo, moet het hier? Heel simpele oplossing voor jullie probleem: stop met internet-daten. Jullie weten niet hoe het moet.

Sjaak jouw onderzoek hoeft niet hoor.
De uitslag is voorspelbaar.
De man krijgt nauwelijks reacties en afwijzingen.
De vrouw wordt overspoeld met reacties, waarbij veel mannen uit zijn op een one night stand.

Hoe kan ik nou niet weten hoe het moet ik heb sociologie gestudeerd en zelfs ik snap er niks van?

Koot en de Bie: Zoek jezelf Broeder

Even voor de duidelijkheid ik ben sjaak met een kleine letter, je heb ook een Sjaak met een grote letter.

precies zo ja

He mevrouw ?? (xx-vrouw, Iriana, Irene, Anoniem en hoe je jezelf nog meer noemt..) Ben je er weer. Eerst zit je het bericht van Marc te verzieken met een toon over vrouwen die een man zich niet eens zou permitteren en nu zit je Sjaak te stalken.

Wat ben jij ziek, zelfs voor 1 nacht ben je te eng, al zou je uitzien als Doutzen Kroes.
Maar ja, je bent bijna 50 en knettergek.

En heren, gezien het grote aantal reacties van dit mens, zal ze ook wel veel reacties op datingsites plaatsen. Vergelijk het met een crimineel. Als je 1 oppakt, heb je wel 200 misdrijven opgelost.

Het is dus niet zo dat er zoveel zieke vrouwen op datingsites zitten, er zitten enkele die alles verzieken voor jullie.

Het GOEDE nieuws is dat Sjaak eea beter zal begrijpen nu. Check het IP eens van deze dame....

Beste Chantal,
Jij bent een hetze aan het voeren tegen Parship. Is je goede recht, maar houd het fatsoenlijk. Sjaak is echt OVERAL terug te vinden.
RP is een prima site, maar je moet er wel wat voor doen. Dat is alles.
Ik snap de mannen, want het zijn allemaal de gratis vrouwen die zich zo gedragen. Ze zijn te pinnig voor een abonnement via welk ze wel aan de regels van het fatsoen zouden kunnen voldoen. Dat is eenvoudig als afwijzing nette berichten sturen.
Sjaak is geen slechte vent, maar ik vermoed dat er inderdaad meerdere Sjaken zijn.
Het is namelijk niet mogelijk dat één persoon zoveel slechte ervaringen met internet-daten heeft. Ik lees de reacties van vrouwen en een aantal mannen heeft best wel gelijk. Als man zou ik ook gekwetst zijn bij zulke onnodig lompe reacties. Wat ze vergeten is dat de vrouwen die dat doen niet de moeite zijn.
Bij de mannen zitten er net zoveel van hetzelfde soort. Maar om dan maar fake-profielen aan te maken. Nee, dat is niet de methode.
Pogingen om uitleg te geven hoe het wel kan, die worden hier uitgejouwd en afgedaan als afkomende van medewerkers van RP en Parship. Wat dat automatisch incasseren betreft dat is heel dom. Dan heb je al mogelijkheden open staan van te voren. Ik ben alleen gaan rondkijken bij RP en een aantal andere sites. Als ik het idee heb dat er achter een knop een moet ervoor betalen zit, dan stuur ik eerst een vraag naar de beheerders van die site. Dan krijg ik of schriftelijk antwoord of ik maak er geen gebruik van. Als ze dan toch incasseren dan moet je even met je bank contact opnemen zodat er korte metten wordt gemaakt. Dat mogen ze namelijk nog steeds niet zonder machtiging.
Gewoon even je verstand gebruiken, meid. Succes met de hetze tegen Paship. Ik zeg niet dat Paship het goed doet, maar je kunt het ook voorkomen. Het is gewoon een van commerciële bedrijven. Zo werken ze ook.

P.S.:
Ik heb de namen die jij noemt bekeken en ik zie daar niet echt verkeerde dingen staan. Alleen suggesties en eerlijke meningen die verder noch de sites noch de members afkraken.
Ik kan me wel herinneren dat er ene Marc aangeraden werd om ergens therapie of iets van die strekking te gaan nemen. Ik geloof niet dat slechte ervaringen op een datingsite iets over individuele personen zeggen. Wat hij schreef kwam redelijk normaal en zelf ontwikkeld over. De enige fout is waarschijnlijk "te hoge verwachtingen" en die moet je niet hebben. Daar kan je zelfs zonder therapie of onzinnige cursussen vanaf komen.

He Lady, ik ben al klaar met Parship. Twee meldingen en het is opgelost. Jij noemt dat 'hetze'... Marc is al lang op tangoles en gaat vanmiddag een biertje drinken op een terrasje. Hij en ik hebben ons prima geamuseerd. Maar als je denkt dat je iedereen hier op jouw mannier te woord moet staan ga je gang hoor. Wat zul jij populair worden.. Vooral onder de dames met dikke kont die jij zo lekker afkraakt. Succes!

Ah, jij bent dus zelf fake en Marc, Sjaak en wie nog meer.
Dat van het IP-adres dat is in strijd met de wet Bescherming persoonsgegevens en de artikelen 10 tot en met 13 van de Grondwet. Als de beheerders van deze site dat doen dan handelen ze in strijd met de wet.
Ze doen er zelfs niets aan om een beschuldiging van ene Habitat dat ze werkzaam is voor een sekslijn te verwijderen. Dat staat er nog steeds.

Ik kan je niet helpen, go see the docter..

Ja er zijn meer sjaken. Echter verwacht ik niks van rp maar het is een beetje jammer dat je als hard werkende man waarvan je denkt nou ik ben best handig en normaal je aanmeldt op een site en vervolgens in vele jaren niet instaat bent om een date te krijgen via internet. Tja het enige wat ik wil is wat mijn grond wat meer uitbreiden naast de vrienden die ik al heb door af en toe wat vreemde te ontmoeten.

Ik heb vorige maand ook een intifada gehad wat betekent iedereen maar een berichtje sturen in de hoop wat aandacht te krijgen. Maar heb de hele interesserange al gehad en kan me profiel zo goed als weggooien. Een 2e kans om een bericht te sturen krijg je namelijk nooit van dames.

Dat van ip hou ik ook in de gaten maar volgens mij klopt er niet altijd evenveel van en is het op naam gebonden?

@ sjaak. Vorige maand had rp een actie, drie gratis dolle dwaze dagen. Misschien verklaart dat eea. De IP logs kloppen, heeft niets met gebruikte naam te maken.

Ach ja soms moet een man zijn verstand weer terugpakken door de intelligentie van menig vrouw te peilen bij het uitzoeken van een man, want bij veel afwijzingen ga je bijna denken dat menig vrouw over meer zintuigen beschikt dan een man. Ik denk dat bijna 99% van de mannen die op rp huist dit denkt en de fanatiekste krijgen misschien nog een date. Daarna denken ze dat bomen ook intelligentie bezitten.

Een manier voor mij om weer te zien hoe vrouwen denken was een fake profiel aanmaken met als doel zo knap mogelijk voor de dag te komen om vrouwen wat transparanter te maken. En het werkte ze werden zo transparant als een glas water, kon zelfs geintjes uithalen.

De vraag was:eens of oneens!ik ben het eens!

Sjaak,
Misschien is het een idee voor jou om een forum-discussie ergens te starten over jouw ervaringen. Dan zul je zien dat jij een van de zovelen bent. Er zijn maar heel weinig mannen met blijvend succes. Als je het goede forum kiest en gewoon blijft doen dan zul je zien dat er ook echt aardige vrouwen zijn. Die jou veel kunnen vertellen.
Verder heb ik jou niet bewust gestalkt. Als dat zo is overgekomen, dan bij deze excuses. Het was zeker niet de bedoeling om jou te laten schrikken.
Je bent een beetje negatief in je uitlatingen (begrijpelijk), maar vrouwen vinden dat niet spannend en zullen daarom niet ingaan op jouw berichten. Misschien dat je iets selectiever te werk zou kunnen gaan en niet teveel verwacht. Iedereen een bericht sturen dat is zo bekend bij de dames. Die wisselen namelijk ervaringen uit. Dat vind ik helemaal verkeerd, maar je moet er wel rekening mee houden.
Verder zijn er ook op een forum best wel gemene uitlatingen te verwachten. Die hebben vaak ook met de ervaringen van de dames zelf te maken.
Mijn eigen ervaringen zijn echt beperkt tot enkele negatieve, maar dat komt omdat ik alleen reageer op matches en bij de geringste twijfel laat ik het. Ik krijg meestal leuke reacties terug en dat komt omdat ze gericht zijn op iets in het profiel. Ik heb heel veel gelachen en aardige suggesties gekregen over het internet-daten zelf. Met mensen die onaardig reageren daar moet je niets mee willen. Zelfs niet als ze heel mooi zijn.
Ik wens veel succes verder!

Ik ben sjaak en sta op elk forum. Ik ben heel lang selectief geweest maar iedereen wil een resultaat boeken. Ik ben niet zo wanhopig dat ik op allerlei datingsites of vriendensites ga staan. Voor mij is rp gewoon een manier waarmee ik uit een kring van bekende mensen kan stappen.

Tja ik doe ik het niet eens voor het succes maar voor de ervaringen die ik via deze manier op kan doen. Vrouwen die elkaar informeren dat kan, maar niet iets wat op grote schaal gebeurd en dat ik het nadeel van die dating sites. Vrouwen praten zichzelf grote eigenschappen toe, dan vraag ik mezelf af. Wil je nou echt een man die zijn hele leven bang is voor wat hij denkt omdat niet met je 3e oog geconfronteerd wil worden?

Van de week een meid gesproken zonder een foto bij haar profiel. Het laagste wat ik tot nu eigelijk gezonken ben. Het enige wat ze op haar profiel had staan was:

Ben benieuwd wie dit aandurft!

Ik dus sturen,hoor ik een uur niks. Ik stuur weer een bericht durft je zelf wel stuur anders een geen interesse. Voeren we vervolgens dit gesprek via de mail.

zij stuurde eerst:

Hey,

Je geeft me ook niet echt de tijd om te reageren :)

ik:

waar moet je over nadenken dan? Of je het wel aandurft?

zij:

Ik was niet alleen doelloos naar m'n scherm aan het staren hoor, maar er moet toch iemand die pizza uit de oven halen..... :D

ik:

Ik kan denken en pizza uit de oven halen helemaal als ik die warme pizzageur ruik! Ik kan multitasken!

zij:

Ja, denken en de pizza eruit halen is een uitdaging, maar dat lukt wel..... Maar dan..... reageren op een mailtje.... Kijk.... Daar kom ik minstens 1 hand tekort :)

ik:

Ja dat is een probleem..... je kan het met alleen je mond proberen?

zij:

hebben ze daar cursussen voor? Typen met je tanden! :D

ik:

gewoon zo makkelijk:)

{filmpje gestuurd}

zij:

Die steekt zijn neus wel in heel vreemde zaken ;)

Ok, het is dus mogelijk.... Jij wint! :D

Heb je trouwens msn?

ik:

See zo moeilijk is het niet

Ik heb msn, moet alleen straks eventjes weg ben rond 10en weer thuis.
Ik zal je alvast toevoegen.

zij:

Nee, dat ziet er veel handger uit dan hoe ik mensen dat normaal gesproken zi doen... Met hun vingers?!
Hahaha!!!!

Ok, dan gaan we gezellig msn-en, vanavond word lastig, ik ga zo naar een verjaardag en dat word waarschijnlijk laat.... Misschien morgen? Ach, we komen elkaar daar wel tegen joh :)

Fijne avond!



En zo ging het gesprek... Nou joeppie ik heb dus gewonnen van iemands wie ik het gezicht nog niet eens gezien heb. Ze loog alles bij elkaar zat me gewoon te jennen zoals je duidelijk ziet en nu mag ik me eerste woorden zeggen. Vooral dat van we komen elkaar wel tegen joh klinkt romantisch. Heb haar nooit meer gezien of willen spreken.

@ sjaak: begrijp ik het goed dat je binnen een uur weer een bericht stuurt? Als je de volgende keer op stap gaat, vraag eens aan de dames om je heen hoe hun zouden reageren. Je fake profiel heeft uiteindelijk niet geholpen begrijp ik. Hoe zou dat nu komen..... Succes!

Met het fake profiel heb ik een maand op rp gestaan totdat hij verwijdert werd. Heb er eigelijk alleen geintjes mee uitgehaalt. Maar elk hartje wat ik verstuurde had een kans van 1 op 2 feedback en dat is hoog. Ook elke 2 view kreeg ik een berichtje binnen. Binnen een week op 300 interesse berichtjes. Ikzelf haal dat niet in 3 jr. Als mensen zo enthousiast over een profiel zijn dan weet je dat je alles kan flikken. Wat nu draait er meer op je heen je voelt je net een planetje. Kon dus zo zeggen dat ik een date wou maar dat deed ik maar niet.

Wat is er mis met een uur later een bericht sturen. Mijn ervaring is als een meid interesse heeft kan het niet langer dan 5min duren voordat ze reageerd. Zo is het bij mij ook als ik iets binnenkrijg gaat er een intern klokje tikken die vind dat ik een besluit moet maken anders vervalt de essensie van een bericht. Als een vrouw niet reageerd hanteerd ze het nee heb je principe.

@DeePee: Ik heb gezien dat het een boek is over daten.

Die mensen hier zijn bloed-serieus......jouw boek misschien niet.
Mag dat wel reclame?


Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden