Afvoerputje

Ik zie er alleen maar mannen die het afvoerputje van Nederland zijn.
Sorry maar er is geen een aantrekkelijke man te vinden.(het oog wil ook wat)
Sommige staan er ook al jaren online dat zegt al genoeg lijkt mij.
En dan gaan klagen dat vrouwen niet reageren? Relatieplanet kan beter de naam veranderen in deovergeblevenmannensite.
Verschrikkelijk.Mannen zonder een reeel zelfbeeld ban zichzelf,Ik ben slank blond (exmodel) maar ga nooit meer uit en dacht dat dit de oplossing was, maar zie bij de supermarkt betere mannen,,.. ze vinden zich allemaal Gods gift t women op RP en dan zeiken wanneer je niet reageert, mannen geen reactie is geen interesse !!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
De ''Overgebleven'' mannen van Nederland

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

30 reacties


Beste Anouk,

Jij klaagt over dat mannen niet reageren maar wie zegt dat dit aan de mannen ligt?
Wat denk je van de beheerders achter deze site, zijn die volgens jou te vertrouwen? Dacht je dat ze niet met de berichten sjoemelen? Je moet niet vergeten dat zodra 2 mensen een date zouden hebben dat RP 2 leden kwijt raakt a 39 euro per 3 maand. Mensen denken dat RP wel safe is maar ik heb er andere ervaring mee. Ze hebben een keurmerk veilig daten zgn thuiswinkel waarborg. Als je hier een klacht indient, krijg je antwoord van RP zelf. Kun je nagaan wat voor zooitje het is. Allemaal onder 1 hoedje spelen. Als je veel loopt te klagen of zit te zeiken met de beheerders, kom je op de zwarte lijst. Wordt je extra in de gaten gehouden, kun je je relatie wel vergeten. Je bent een prima kandidaat die ze lekker laten dokken. Weg je welverdiende centjes.

Tja, je geeft zelf al aan, geen mooie mannen.
De leuke mannen en vrouwen zijn gewoon bezet, de afdankertjes blijven dan over. Sorry komt hard aan maar heb ik van meerdere vrouwen horen zeggen.
Tenslotte kom ik weinig bekenden tegen op RP t.o.v Lexa of Badoo.
Hoezo fake profielen?

Wat een revieuw zeg.De verpersoonlijking van de torenhoge verwaandheid van 99% van de dames op datingsites.Iemand die puur en alleen naar het uiterlijk kijkt, maar bij wie de binnenkant niet meetelt.Iemand die puur en alleen op uiterlijk afgaat, en nogal denigrerend praat over mensen die niet het uiterlijk hebben van Clooney en Bradd Pitt.Met zulke dames heb ik totaal geen medelijden als ze in een programma als "Tros Opgelicht" belanden, want daar zie je ook alleen maar de dames die voor het uiterlijk zijn gegaan.Een nette, serieuze man, zorgzaam, etc.krijgt geen kans bij de dames op datingsites.Want ja, die horen er niet bij he? Zulke vrouwen die het zo hoog in de bol hebben zoals jij, mogen keihard op hun plaat gaan.

Kijk nou! Miss Universe geeft ook al een review hier.
Dit is nu zo'n typische vrouw die je kunt lokken met een profiel als: 'schatrijke, machtige zakenman. zoekt (ex) fotomodel.
I.b.v grachtenpand in 020, landhuis in Drenthe én Griekenland, Boot en sportwagens.'.
Vrouwen als Anouk zullen in de rij staan. En daarna stevig op hun bek gaan.
En zo hoort het ook.

@Albert, nee meneer die eis stel ik niet aan een man, van mijn part heeft hij een fiets en is werkloos, mijn eis is verliefd kunnen worden een goede man, ik van niet op Clooney of whatever, een beetje aansprekelijk uiterlijk lijkt me wel een normale wens, ik val niet op glad types, maar de mannen op RP zijn echt niet leuk om te zien en dan klagen dat vrouwen niet reageren?? sommige staan er al jaren..
@Hans, misschien heb je wel gelijk, maar wat bedoel je met de zin ''Tenslotte kom ik weinig bekenden tegen op RP t.o.v Lexa of Badoo. Hoezo fake profielen? '' ?? ook heb je gelijk met je stelling; komt iedereen via rp aan zijn geliefde heeft de site geen bestaansrecht meer, hmmm wel iets om even diep over na te denken, en dat is op toepassing op elke datingsite.

Ach Anouk wat sneu nou, je gaat niet meer uit. In de supermarkt lukt het kennelijk ook al niet. Ja kind (ex model) na het lezen van je review lijkt mij dat logisch, tis mij volkomen duidelijk. Prachtig ook even te noemen dat je pas echt diep gaat nadenken bij een eenvoudig doch opmerkzame opmerking van een man. Nou, dat geeft toch nog enige hoop hé. Oh, ik nodig je graag uit. Ik zie er niet alleen geweldig uit maar heb een hart en nog koppie koppie ook. Hee hee

Het is net wat Robbie Williams ooit zong:" All the best women are married and all the handsome men are gay" en toch zitten we met ze alle op RP ;-). Als we eerlijk zijn laten we toch in eerste instantie leiden door wat onze ogen zien. Volgens mij zijn mannen daar nog veel erger in dan vrouwen. Het is menselijk hoor en ik hoor daar als man ook zeker bij. Moet zeggen dat ik wel verder kijk dan alleen de verpakking. Aantrekkelijkheid is fijn, maar als ze de inhoudt van een luchtballon heeft dan wordt het op de lange termijn toch niks. Ik vind profielen van sommige vrouwen(zal misschien ook wel bij mannen staan) best grappig. Je moet bijvoorbeeld minimaal een HBO diploma hebben om in aanmerking te komen voor een date. Ik zie het voor me dat ik mijn diploma's mee moet nemen als ik op date ga. Gesprek op hoog niveau heb ik geen problemen mee. Vliegangst heb ik namelijk niet. Anouk, als je bij de supermarkt leukere mannen ziet, wees dan zo geëmancipeerd om die persoon dan aan te spreken. Geloof me......vinden mannen best leuk! Grappig dat je trouwens weet dat sommige mannen al jaren op deze site staan........hoe weet jij dat?

Grappig hoe sommige mannen reageren, in de aanval gaan.
Ik moet er om lachen, ik geen mijn persoonlijke mening en word aangevallen.
Beetje dom hoe sommige mij gelijk denken te kennen, nee ik ''zoek'' geen mooie man, nee ik ''zoek'' geen man met geld.Ik zoek alleen iemand die een goed hart heeft en daarbij een uiterlijk wat mij aanspreekt,een uiterlijk wat mij aantrekt en die zie ik niet op RP, er zijn meer vrouwen met die klacht wanneer ik zo een terug lees in de reviews, en ja mannen staan er soms al langer dan een jaar weet ik van vriendinnen die de site ook hebben gebruikt.
Succes allemaal !!

Beste Anouk
Als je zo mooi bent waarom heb je dan een datingsite nodig? Versier een man in de supermarkt.

Als je een persoonlijke mening geeft in zwart-wit met de nadruk alleen op het uiterlijk kan je toch verwachten op reactie's? Tjsa, je hebt natuurlijk met je vriendinnen alle profielen doorgelopen. Hoeveel neusoperaties heb je al gehad? Het mes snijdt aan twee kanten kan ik je wel zeggen, want wat zitten er veel ontspoorde vrouwen online zeg. Maar ik ben heel positief denkend, het hoeft er namelijk maar één te zijn waar het echt mee klikt. Misschien is het wel een vriendin van jou?

Anouk (39), mag ik vragen of je met een paar vriendinnen samenwoont? Vanaf jouw IP-adres zijn er nogal wat reviews geschreven door verschillende namen met verschillende leeftijden. Vooral die over MixedMatched is leuk! Ik citeer: "Ik heb deze site jaren gebruikt, en heerlijke dates gemaakt met mooie en groot geschapen negers. ik heb genoten en ben heerlijk fysiek verwend !!!!"

@Stan, grappig ik woon in een herenhuis met 4 meiden/vrouwen en 1 stel, ik wist niet dat we Ip deelde, dat doe jij duidelijk niet, stan heeft ook veel reviews, veel sexsite stan en ook site op zoek naar een serieuze dame, wat is het nou?? lekker zo man , denk je een serieus iemand te treffen, staat hij ook op 4 sexsites, bah bah

Heb jullie allemaal even bekeken ( met buurvrouw erbij, ook ervaringsdeskundige) erg lachen, Yaap is de enige man die niet op sexsites reageert, helaas wil Yaap ons niet,hij vind ons te hooghartig...ik ga voor yaap,betrouwbaare man zonder kwijl aan zijn lippen (denken wij)

Anouk, mag ik ook even een keer van het vrijgezellenleven genieten nu het nog kan? Als je goed hebt gelezen weet je hoe ik over die sexdatingsites denk. Ik heb me bij al die sites na een paar dagen weer uitgeschreven. Ik ben nu op zoek naar iets serieus. Jij ook? Misschien hebben we wel een klik... ;-)

Een aantrekkelijke man/vrouw die ook niet veeleisend is,ligt goed in de gewone markt en heeft geen datingsite nodig.Laat staan ervoor te betalen.Heb dit ergens gelezen : Alle datingsites zijn een grote vergaarbak voor de "left overs"

@Stan, jouw antwoord impliceert dat je niet kunt genieten in een relatie.

Dit is leuker en kan effectiever zijn dan lid worden van een dating site. Oh, en @denker, niet alles wat je leest moet je gemakshalve of klakkeloos aannemen. Maar ik moet toch even terug naar het "afvoerputje" want ik heb nog nooit een vrouw zo gelukkig en blij naar een man (een goede vriend van mij) en afvoerputje zien kijken toen hij haar redde uit de douche alwaar zij onderuit was gegaan en niet meer overeind kon komen, door haar naar het afvoerputje te duwen. Mijn vriend is n.l. loodgieter. Maar Anouk, hoe heeft het toch kunnen gebeuren dat je met 39 al EX model bent. Waarschijnlijk heb je allure en moet je die misschien wat bijstellen? Ja en wat hooghartig betreft, dat ontstaat vaak door eigen overschatting en overmoed. Daarmee val je erg snel door de mand (althans bij mij). Bovendien heb ik die veronderstelling tegen Anouk en de andere ervaringsdeskundige niet geuit. Ik ben wat verlegen. Of Yaap betrouwbaar is en niet kwijlt kan je alleen te weten komen door Yaap te zoeken of tegen te komen in de plaatselijke supermarkt afd. fris fruitig sappig vers. Telefoonboek van skype kan ook uitkomst bieden bij noodgevallen. Gr. yaapaap

Yaap? Badhoevendorp?

Er zijn zelfs sites speciaal voor minder aantrekkelijke mensen theuglybugball.com

Ja Anouk, met die laarsjes. Laarsjes omdat aan het schoeisel een beetje af lezen valt wat voor type/persoon er in zou kunnen staan.

@Anouk(39) en relatiedeskundigen en huisgenoten Xandra(38), Helen(43), Zara(45) en Bianca(43). Ik kan genieten in een relatie en jullie? Jullie exen waarschijnlijk niet in een relatie met jullie als jullie allemaal op die leeftijden single zjin. Zijn jullie te kieskeurig of hebben jullie allemaal zo'n groot ego?

Koffie? wat een gezeik hier zeg

We geven onze dates aan elkaar door, oja Annet doet ook mee, maar heeft schijnbaar wel een eigen Ip (modem)

Het is beduidend stil geworden rond Anouk maar gaat de rest van het kippenhok ineens mee kakelen. Waar is nou het gesjeesde ex model Anouk met al haar gekrakeel en nu pas gaat inzien dat er ook nog een leven is na het "modelletje" zijn. Niets (meer) kan vinden (logisch) en dan maar gaan hakken en fitten op mannen die beter kunnen verdwijnen in het afvoer putje van RP. Het is dus omgekeerd. En hiermee is maar weer eens bevestigd dat o.a. de vele reviews waar zijn en we kunnen stellen dat veel vrouwen bij o.m. RP, om met Anoukje haar eigen woorden te spreken, (over)rijp zijn en zo kunnen verdwijnen in het afvoer putje. Waarna het verstandig is om goed na te spoelen...
Waarschijnlijk komt er nu stoom uit je oren maar niet getreurd schat, je bent weer een ervaring rijker en dat helpt je hopelijk in je zoektocht naar een man met fiets zonder baan 3x gescheiden, kaal, schulden en een glazenarm met goudvissen.
Dag Anouk, een kus van de Meester.

Merkwaardig en opvallend dat Anouk de enige vrouw is die een review aandurft. Het lijkt er dus op dat vrouwen zich geweldig op hun plek voelen bij RP en geen enkele reden tot klagen hebben. Mannetjes zijn voor die vrouwtjes een soort speeltje waarbij ze een goed gevoel krijgen en denken altijd de winnaar te zijn van het spel. Dating sites activeren bij sommige vrouwen het gevoel enige mate van macht te hebben. Tenslotte is het aanbod van mannen vele malen groter dus de spoeling dun.
Dat zegt wat mij betreft veel over de vrouwen (lees reviews) bij RP. Overigens ook bij andere bij dating sites. Mijn advies, alle mannen weg bij dating sites.
Mannen, kleed je goed (netjes en hoeft absoluut niet duur te zijn), zorg dat je lekker ruikt, verzorgd, kijk helder en recht de wereld in. Investeer een beetje in jezelf, sixpack, onepack(welvaartsbuikje), rond en dikker. Zorg ervoor dat vrouwen wel naar je móéten kijken. Kortom vind jezelf de moeite waard en doe gewoon/normaal (later kan je je uitsloven als je die behoefte hebt). Zoek oogcontact. Zeg ’s in de super tegen een vrouw iets aardigs, b.v. (mag ik jou wat zeggen) wat ruikt u/je lekker zeg of leuk jasje/schoenen mooie kleur staat geweldig, wat heb jij een lekkere dingen in je mandje voor vanavond… of zal ik koken. Vrouwen hebben de gave om te doen of ze je niet zien maar weten precies waar en wat je doet ten minste. Je moet er alleen voor open staan en een beetje kunnen flirten.
Of Anouk er voor open staat betwijfel ik. Anouk zou waarschijnlijk denken wat een arrogante eikel, je vernietigende blik gunnen of van boven tot beneden bekijken en met opgetrokken hoofd door lopen met als reactie, bemoei je met je ijge zaoke. “K weet het niet echt maar ik denk het.

In ieder geval niet van wat heb jij een lekkere reet of lippen zullen we ff ********.
Hoewel, 5 jaar geleden maakte ik (op een grappige manier dacht ik zelf) een soort gelijke opmerking tegen een leuke vrouw die zelf ook wist dat ze erg leuk was (sensueel). Haar ogen spuwde vuur en haar tong glasscherven maar… 2 min. en drie stellingen verder. Door een afgedwongen samenloop van omstandigheden liepen we met tranen van de lach uiteindelijk de winkel uit. 1,5 jaar duurde de relatie geweldig.
Flirten en verliefd zijn is het mooiste gevoel dat er bestaat geniet er van. Nog mooier als de verliefd geen einde kent en je lief, leed, erotiek en humor wilt delen met elkaar.

Ik schrijf dit relatief lange stuk om de volgende reden:
Goedbedoelende mannen en vrouwen op dating sites zijn vaak gekwetst of willen niet (meer) in val lopen, terecht komen van voorgaande relatie(s). Dat maakt het vrij, blij, open en oprecht zijn moeilijker. Temeer omdat over erotiek al helemaal een taboe rust bij “normale” sites, belachelijk en storend bovendien niet fair. Het komt mij voor dat veel vrouwen hun ervaring, de erfenis hun verleden (af)meten en relateren en projecteren op een nieuwe onbekende man. Dat vrouwen meer sensibele en (na)denken, meer afwachtend zijn is niet nieuw. Absoluut te begrijpen en te respecteren. Mannen kunnen daar wat luchtiger of zelfs onhandig mee omgaan om niet te zeggen dom.
Mannen voelen en beleven hetzelfde. Maar wat jammer is in dit geval, dat mannen vrouwen moeten begrijpen… maar vrouwen er ook niet echt veel aan doen om een man te begrijpen en zijn zeg maar onhandigheid, een kans te geven. Nou en dan is de zaak naar de klote voordat je het een kans (uitgeprobeerd) hebt gegeven, dag lekkere man dag lekkere vrouw, stom hé. Juist. Het is toch nog steeds zo dat een vrouw het leuk vind “veroverd” te worden. Nou, sommige mannen kunnen dat zoals gezegd wat onhandig doen, saai, brutaal of zijn daar helemaal niet bedreven in. Maar niet onmiddellijk de bijl hanteren en het afvoer putje in! Fijne dag.

Zeg ’s in de super tegen een vrouw iets aardigs, b.v. (mag ik jou wat zeggen) wat ruikt u/je lekker zeg of leuk jasje/schoenen mooie kleur staat geweldig, wat heb jij een lekkere dingen in je mandje voor vanavond… of zal ik koken.

Lekkere billen in een strakke spijkerbroek! Ja miss heaven, dan ziet Ma Flodder er nog erg prettig uit, nee nee. De wijn die je koopt zal ongetwijfeld bocht zijn die gaten brand in het afvoerputje. 1001 nacht is een sprookje. Lees nou toch is goed pop, mijn uitnodiging staat nog steeds "overeind" we zijn dus al in de super. Anyway, je weet waar je me kan vinden. Overbodig om te zeggen dat je dat niet durft maar ik ga mij niet te verschuilen achter p.e. Lexa. Oh, om op je vraag terug te komen okè, vrijdag de 1e van 1001 nachten? Heb jij trouwens humor of heb je het liever over de naad van je spijkerbroekje?


Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden