Kansloos

Ook hier een tijdje betalend lid geweest.
En net als bij Lexa ed. Is het lastig om er weer vanaf te komen. (Dat dit ook mag.verbaast mij trouwens)
Net als bij alle Nederlandse dating sites. Klopt de verhouding aantal mannen vrouwen niet. Denk aan minimaal 10 keer meer mannen dan vrouwen. Vrouwen kunnen daarom heel selectief zijn. En als je als man gewoon normaal middelmatig bent. Maak je hier nooit en te nimmer een kans. Zelfs niet bij een onaantrekkelijke vrouw.
Is dus echt zonde van je geld.
Mannen als je een leuke aantrekkelijke vrouw wil zal je toch naar het buitenland moeten. Hier in Nederland en op dit soort dating sites is het echt een kansloze missie.

Sterke punten
Leuke voor vrouwen. Mannen voor het uitzoeken.

Zwakke punten
Voor mannen volstrekt kansloos. Geen vrouw ziet je staan en kost klauwen met geld. En het is lastig om er nog vanaf te komen

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

3 reacties

John, als je middelmatig bent moet je 1) zorgen dat je niet middelmatig meer bent... of. 2) middelmatige vrouwen zoeken.

Meestal schrijven middelmatige mannen super aantrekkelijke vrouwen aan... en vinden ze het raar dat het niet lukt.
Daten met een realistische kijk.....

En dat geldt ook voor de leeftijd... ;-)

Idd daar heb je gelijk in ..
Maar met een middelmatige man bedoel ik gewoon iemand met een modaal inkomen ,netjes verzorgt uiterlijk. Een gewoon zelfstandig leven fatsoenlijk huis etc en verdere problemen.
In de leeftijd van 38 tot zeg maar 48 jaar .
Hoe moet zo iemand er voor zorgen dat hij niet meer middelmatig is? Er nog een baan bij nemen ? Een facelift ondergaan? Hoe moet ik dat zien ?
Als jezelf dan middelmatig ben zoals hier boven beschreven ,en je krijgt nog geen reactie terug van een bijstandsmoeder met een onverzorgd uiterlijk en een kilo of 25 overgewicht en schulden en andere problemen . Dan lijkt mij dat dit soort sites dus echt kansloos zijn.
Een paar vrienden van mij hebben het ook serieus geprobeerd een gescheiden verzorgt leuk huis en modaal inkomen .een weduwnaar ook verzorgd uiterlijk inkomen twee keer modaal. En een mooi huis. En ook die kregen nul reacties of antwoord.
Dus echt mannen dit is zonde van je tijd

Bezoek RelatiePlanet Reviews over RelatiePlanet

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over RelatiePlanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden