Nieuw Sex contact Fake

Nieuw Sex contact Fake

inderdaad zoals Hans zegt; alleen contact via de site, vage antwoorden......geen contacten!!! en maar opwaarderen .......

Sterke punten
geen!

Bezoek NieuwSexcontact.nl Reviews over NieuwSexcontact.nl

7 reacties

Bij deze bevestigd. Ik heb een aantal berichten verstuurd met daarin een emailadres waar de dames zich konden melden. Allemaal berichten (via de site) dat ze daar toch echt niet aan konden beginnen. Zogenaamd vanwege anonimiteit, maar met een gratis Hotmailadresje ben je minstens net zo anoniem als via zo'n contactsite, die alles van je wil weten en waarvan je geen idee hebt wat er met die gegevens gedaan wordt.

Ja.jan helemaal gelijk zo moeilijk is.het niet en kost alleen maar geld gewoon oplichters

1 grote oplichtetszooi. Te schandelijk voor woorden . Mensen trap er niet en nooit meer in . Overheid grijp in . Dit is oplichting .

Bijna al dit soort sites zijn oplichterssites. Zodra je punten gekocht hebt hoor en zie je niets meer van de dames. Voor die tijd krijg je heel veel berichtjes waarop je alleen met punten kunt antwoorden.
Ons Ministerie van Justitie doet hier niets aan. Ze bekeuren liever goedwillende burgers die een keer 4 km. te hard rijden.
Nee als je geld wenst te verdienen zonder investeren? Gewoon een contact site beginnen................big bussiness.

inderdaad dit is wel heel makkelijk verdiend
als er in een dag 5 vrouwen zich melde voor seks waarinder een die 25 jaar jonger is minkelenioch een belletje gaan r

ja idd het is gewoon legale oplichting allemaal nep berichten en foto's het kan en mag allemaal..ik roep een ieder op om niet de oplichters te spekken..wees gewaarschuwd.te gek voor woorden

Deze site herbergt heel veel profielen die je op meerdere "betaal per bericht" sites tegenkomt, zoals je ook in de voorwaarden kunt lezen, standaard kun je er van uitgaan dat als je per handeling, bericht, moet betalen, dat het grootste deel van de profielen nep is. Begin daar dus helemaal niet aan. Helaas zijn er ook genoeg sites waar je een abonnement moet nemen, waar hetzelfde gebeurd, alleen op iets kleinere schaal. Daar vind je dan nog wel een enkele "gewone" beschrijving, tussen de profielen die er alleen voor de chat zijn, niks mis mee, maar dat zou wel iets duidelijker gebracht kunnen worden. Maar ook daar barst het van de namaak profielen, herkenbaar aan de ontbrekende woonplaats, of als je reacties krijgt, op verzonden berichten, de ontwijkende antwoorden en tegen-vragen. Verder trof ik foto's aan van vrouwen met verschillende profielen, bekende Nederlanders, of wat ook erg opvallend is, reacties op je foto/advertentie/profiel van mensen die je volgens je profiel juist niet wil ontmoeten, of ook erg vaak voorkomend, reacties van mensen die duidelijk ver buiten je regio wonen terwijl je dat toch aangegeven hebt in je profiel.
Samengevat : meer dan 95% van de vindbare erotische websites, belazerd de kluit, al dan niet opzettelijk :-) Dus dames en heren, pas op waar je je geld aan uitgeeft.

Bezoek NieuwSexcontact.nl Reviews over NieuwSexcontact.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over NieuwSexcontact.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden