Geldklopperij

Geldklopperij

Het maken van contact is geen probleem hoor, het ergerlijke is dat de ¨dames¨ als vliegen op een hoop stront afkomen, met de mooiste verhalen, foto´s en uitnodigingen.
Maar als je daar je dure credits (1.40 p/pm) op loslaat en je een email adres geeft, en daarbij uitleg geeft dat een anoniem email adresje zo is aangemaakt en ze dus geen enkel risiko neemt om die te gebruiken om het e.e.a. te kunnen bespreken, dan gaan ze allemaal reutelen dat ze geen privé gegevens willen delen voordat ze je in jet eggie gezien hebben. Hoe willen ze dat gaan doen dan? Ze willen nergens afspreken of komen met uitvluchten van de meest ridicule soorten aanzetten!
Zovele reacties gehad van de soort ¨Ik wil je vannavond nog tussen de lakens¨ e.d. betekend niks anders dan DEZE SITE IS OP JE CENTEN UIT want reageer maar en zie dat ze je aan het lijntje willen houden om je van je dure credits te beroven.
Er zullen vast wel echte profielen tussen zitten hoor en die van puur stom geluk die ene andere echte zijn tegengekomen, zal vast wel. Maaaaaaar bespaar jezelf de ergernis en gooi je geld lekker in de plomp dan heb je meer kans dat je op die manier wel een date krijgt en weet je zeker dat waar je geld is gebleven.

Sterke punten
Mooie voorstelling van zaken, mooie profiele ne.d.
Helaas dat het niks anders is dan een geld-generator voor de makers.

Zwakke punten
Welhaast alles is nep, ze willen niks anders dan je van je centen beroven. DEZE SITE ZOU UIT DE LUCHT GEHAALD MOETEN WORDEN! TRAP ER NIET IN HET IS BEDROG DUS GELDKLOPPERIJ!!!!!

Bezoek MatchWereld Reviews over MatchWereld

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MatchWereld
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden