MatchWereld - 129 Reviews

MatchWereld Logo

5.4% aanbevolen, 129 Reviews

MatchWereld over zichzelf:

MatchWereld.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op MatchWereld.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van berichten.

Bezoek MatchWereld
MatchWereld
1 stars, 129 Reviews

MatchWereld Details

Hits: 4922

URL: http://www.matchwereld.nl/home

CategorieŽn: Erotische Contacten

Reviews: 129

Bezoek MatchWereld

(5.4% aanbevolen)

MatchWereld Verwijderen

1 Log in.
2 Hef eventueel tijdelijk de pop-up blokkering op van Matchwereld.nl.
3 Klik op "wijzig profiel" boven in de roze balk.
4 Scrol helemaal naar beneden.
5 Mocht jij je hebben aangemeld voor de nieuwsbrief klik dan eerst linksonderin op "Uitschrijven" onder Nieuwsbrief.
6 Je krijgt de melding dat je geen nieuwsbrief meer krijgt.
7 Ga nu rechtsonderin naar "Opheffen van je account".
8 Klik OP "Definitief opheffen van mijn account".
9 Je krijgt de waarschuwing "Let op: Er is geen weg terug na deze aktie! Weet je het zeker?"
10 Klik op OK.
11 Je krijgt de melding dat je account verwijderd is.

(vergeet niet om je popup blocker tijdelijk uit te zetten zodat je de waarschuwing ontvangt en kunt bevestigen)

MatchWereld reviews (129):

MatchWereld

MatchWereld - Lachen, gieren, brullen!

2

Review:
MatchWereld, ja, ja! In het begin geloofde ik er nog een beetje in, maar gaandeweg kreeg ik toch het gevoel dat er iets niet helemaal in de haak was. Ik had het idee dat mijn verzonden berichten werden ingekort, want er werd niet of nauwelijks inhoudelijk op gereageerd. Berichten van zo'n 800 tekens (max!) beantwoorden met een zinnetje van 50 tekens en dat een aantal malen achter elkaar? NEP!
Ook had ik het idee dat ik eerst wel met een echt iemand had te maken, maar dat op zeker moment het 'gesprek' werd overgenomen, aangezien de toonzetting en vooral woordkeus van mijn 'partner' plotseling wijzigde: veel vunzige taal. NEP!
Het heeft mij zo'n honderd euro gekost (ik had daar beter een fles goede whisky voor kunnen kopen) en ik beschouw dat als leergeld. IEDERE EURO BESTEED AAN DEZE SITE IS WEGGESMETEN GELD!!!
Nu krijg ik dagelijks een tien à vijftien berichtjes van vrouwen die graag met mij 'leuke dingen' willen doen. En ze wonen allemaal in de buurt of zijn daar toevallig. En ze hebben allemaal even opgezocht hoever, in tijd of soms in afstand, zij van mij verwijderd zijn. Ik woon in een plaats waarvan de naam halverwege Nederland al op de borden staat vermeld, dus dat weet je zonder op te zoeken. Sommige wonen zelfs al jáááren in de buurt, maar moesten het toch even opzoeken. Hun profiel bekijkend, wonen ze aan de andere kant van 't land of zelfs in België. NEP!
Dan krijg je foto's meegestuurd. Ik download ze, samen met de profielfoto('s). Zodoende heb ik nu de beschikking over een arsenaal ranzige foto's waar je menige mannenavond grondig mee kunt verknallen. Het leukste op heel veel van die foto's is het volgende:
- de dames hebben allemaal tieten als meloenen
- maken selfies met in 7 van de 10 gevallen een 'Apple iPhone'. Deze zijn reuze populair in Amerika...
- eventuele stopcontacten op de achtergrond zijn soms van het Engelse, soms van het Franse, maar vaak van het Amerikaanse type...
- zichtbare stekkers van apparaten zijn meestal van het Amerikaanse type
- zichtbare lichtschakelaars zijn vaak langwerpig met een schroefje boven en een schroefje onder. Precies, net als in Amerika!
- soms zijn het van die úítstekende palletjes, soms lange 'wip'-schakelaars
- en gezien vanuit een Nederlands gezichtspunt zitten ze op de meest idiote plekken op de muur...
- deuren zijn vaak paneeldeuren met zes panelen, te herkennen van Amerikaanse TV series...
- slotplaten en deurkrukken zijn ook duidelijk te herkennen van diezelfde TV series...
- verwarmingsradiatoren zitten ergens aan een blinde muur. In Nederland zitten die vrijwel altijd onder een raam...
- auto's, véél auto's. En heel erg Amerikaans! Vooral die welke je door het achterraam kunt zien...
- wasmachines, wasmiddel en andere 'badkamerzaken' zien er erg Amerikaans uit...
- ledikanten hebben een hoofdschot waarvan je hier in Nederland nooit een oog weer dicht zou doen...
- veel foto's worden onder andere namen hergebruikt
- de profilefoto van de één is geknipt uit de bijlagefoto van de ander...
- veel foto's zijn gespiegeld
- een vrouw zit met een dildo in de flots in de schuur op een motor. Die motor is van een merk en type welke uitsluitend voor de Amerikaanse markt was bestemd...

Als je erop gaat letten dan kom je allerhande aanwijzingen tegen van de Grote Nep. Ik heb er bijkans een studie van gemaakt, waarbij ik ook de profielbeschrijvingen en sommige 'eigen' teksten in ogenschouw heb genomen.
Soms staan die miepen op de foto gewoon in de weg, weet je. Ik ben nauwelijks geïnteresseerd, maar wil graag achterhalen hoe ze me nu weer trachten te verneuken.

Zoals gezegd: lachen gieren brullen! Zolang je maar geen 'credits' koopt...

Sterke punten:
Geen! Of je moet al een verzameling ranzige foto's willen aanleggen. Je krijgt ze gratis.

Zwakke punten:
In mijn beleving zou hier wel eens sprake kunnen zijn van een vorm van identiteitsfraude: je gaat er immers van uit dat je contact hebt met een bepaald 'persoon', maar je berichten worden omgeleid en door een ander afgehandeld met als enige doel je 'credits' te laten kopen. Het is gewoon een creditmelkerij!
NEP! NEP! NEP!

Ome Henk beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Hoe kan dat?

2

Review:
Na 1 jaar als oudere man zowat 12000 berichtjes gekregen, natuurlijk niet allemaal beantwoord. Toch met zowat 50 vrouwen geprobeerd af te spreken. Totaal onmogelijk zelfs niet om een koffie te drinken. Mijn vraag: heeft er ooit iemand man of vrouw ooit een afspraak in levende lijve gehad op Matchwereld?

Ik kan moeilijk geloven dat alles nep is, ik in elk geval niet, en sommige vrouwen kwamen ook menselijk over in de mails, maar ook met hen was er niet af te spreken.

Sterke punten:
mooie plaatjes

Zwakke punten:
Ik weet het niet.

MatchWereld

MatchWereld - geboren slechterikken

1

Review:
Uit de buurt blijven en niet aan beginnen, oplichterij,diefstal, lijkt wel maffia, tot een afspraak komt het echt nooit. Maar denk dat ze hier niet met weg gaan komen, je vijand slaapt nooit, wereld is klein, en komen dan hun mensen nog wel tegen, en zal het heel slecht aflopen voor deze oplichters bende, stelen van goedwillende mensen, zitten heel laag aan de grond, en dan kun je alleen nog onder grond geraken

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
nog meer dan slecht, om te bezoeken, let op meeste sites zijn zo

bull shit beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - valse beloften

2

Review:
na een gemiddelde aankoop van 250credits per week en veel beloften zelfs huwelijk en alles mogelijke na ongeveer 7 maand letterlijk en figuurlijk bedrogen en belogen .steeds uitvluchten en leugenachtige verhaaltjes,ziek, angst ,werken alles mogelijk. Na het doorlezen van de gebruiksvoorwaarden wou ik bezwaar indienen voor het niet nakomen van beloften Art 3/1 art5/1:/2:/3 art 4/4 Er werd dus betaald voor diensten die nooit vervuld zijn en mondeling afgesproken waren.Nagrondig lezen van de gebruiksvoorwaarden denk ik dat wel degelijk sprake is van grove nalatigheid en bedrog ?Na het zien van de zending opgelicht wou ik eerst bij Jullie inlichtingen vragen alvorens eventueel ook een getuigenis af te leggen een kleine 10000 credits buiten gesmeten voor valse beloften.Het komt mij niet op die credits aan maar leugenachtige verklaringen zijn als een doorn in mijn oog .Mijn vraag of het keurmerk veilig daten en lid van de waarborg Thuiswinkels wel overeenstemd met de werkelijkheid

Sterke punten:
lieve woorden

Zwakke punten:
zuiver leugens en veel valse beloften

van Nerum beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - 1 grote fake-bende

0

Review:
Matchwereld is 1 grote fake. Heb voor de gein een nieuw account aangemaakt met een ander mailadres. Kreeg op beide accounts dezelfde berichten van dezelfde vrouwen.
Trap er niet in het is alleen maar geldklopperij. Tot een echte date zal het nooit komen.

Sterke punten:
Geile foto's

Zwakke punten:
Altijd maar het zelfde soort berichten, kort en bondig. Als je reageert met een grote mail komt er weer een kleine terug.
Tot een echte dat komt het never nooit.
Klotesite.

Mrmarv beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Het zijn bij matchwereld niet alleen Fakes, Het zi

0

Review:
Ik heb er een hoop bundels gekocht van 10 credits.Ik heb die betaald via hun opgegeven betaalnummer,: 090747930.ER staat op hun website dat een bundel van 10 credits 10 euro kost.Bij nazicht van mijn telefoonrekening bleek er 16 euro aangerekend te zijn voor een bundel van 10 credits.Kan ik ergens terecht om dit aan te klagen ??

Sterke punten:
Het zijn er allemaal Fakes , dieven en oplichters

Zwakke punten:
Ze kennen geen schaamte

Ceurrrix beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Matchwereld is 100% fake

0

Review:
Hello,

Ik heb me daar ingeschreven voor 1. Een date ( maar geloofde er al niet ) 2. De lol . Ik kan iedereen zeggen dat deze site Matchwereld.nl als zijn clone site Tinderonline.nl 100% fake zijn en ik denk dat er andere clone-sites bestaan!

Ik ben van België woon in Vlaams-Brabant zo te zien die zo gezegde vrouwen lezen niet eens mijn profiel , ze zeggen altijd dat ze van Vlaams-Brabant zijn of heel dichtbij u buurt wonen , de zins opbouw van die fake-profielen van vrouwen zijn allemaal identiek . Ze sturen je eerst een zogenaamde stootje of iets dergelijks dan enkele minuten later tijpen ze een fake story ( Die ik al gehoord heb sinds 1998 op andere nep sites ) ze sturen je een sexy foto naakt, blote borsten af en toe maar heel raar een normale foto " gekleed " dan de Derde berichtje ze sturen en zeggen ze dat ze niet van waar je woont enkele minuten rijden .

Sommige profielen zijn ook heel dichtbij de incest + foto ( iets verboden in Nederland als België )

Hoe is dat nog mogelijk in 2014 van die Nep-sites ( fake sites ) te maken ? Deze bestonden sinds 1997 het begin van Internet en waren zo gemakkellijk in des tijds te ruiken of een profiel en of site fake waren.

Deze soort of sites zouden echt gebant moeten worden !

Sterke punten:
Geen sterke punten een geld klopperij !! Beware !! Niet doen

Zwakke punten:
Veel zwakke punten
1. Leugens
2. allē mailtjes die je krijgt zijn hetzelfde
3. Een diefstallerij is dit soort of sites
En no meer

Ikbenhet beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Fake site, toch lachen / afmelden

0

Review:
Heb ook MatchWereld geprobeerd.
Verwachte er niet veel van en dat bleek ook. Heb in 2 maanden 3 x m'n profiel veranderd, met 6 vrouwen gechat.
Kreeg over het algemeen wel reacties die bij mijn vragen / opmerkingen aansloten alleen als je 2 vragen stelt, wordt er maar 1 beantwoord. Moet je dus weer een "credit" spenderen.
Wat vreemd is, heb m'n account 1x opgezegd en een week later een nieuw account aangemaakt. Mijn profiel foto (een stijve snikkel die ik ergens van internet heb gehaald :-) ) kwam direct weer terug als profiel foto en kon deze niet aanpassen / verwijderen!!!!

Als je op MW bezig gaat moet je gewoon geen afspraken willen maken, lukt nooit wat er tijdens het chatten ook wordt voorgesteld.
Verder kunt je het beste een apart Gmail / Yahoo adres aanmaken voor deze gein.
Pas op met "credits" kopen, als je niet nadenkt kan het veel geld kosten (ik heb ca 50 Euri uitgegeven.

Verder krijg je vaak mooie ruk foto's van bijzonder mooie vrouwen. Helaas als je goed kijkt dus voorbij die mooie vrouwen met open benen, stevige ronde borsten enz., is het Oostblok gehalte van deze foto's erg hoog (heb zelf 8 jaar in Polen, Rusland enz gewerkt).

Voor mensen die echt zoekende zijn: NIET DOEN !!!
Voor mensen die er de lol van inzien en voorzichtig met hun "credits"/ geld omgaan en mooie sexy foto's willen ontvangen: Blijf voorzichtig......

Heb hier gelezen dat er mensen zijn die zich niet kunnen afmelden:
- Klik op: profiel wijzigen
- scroll helemaal naar beneden
- Rechts onderaan staat een knop waarmee alles(?) wordt verwijderd.

Het beste (indien mogelijk) annuleer je daarna ook je E-mail account.

Sterkte

Sterke punten:
Veel mooie foto's van sexy (jonge) meiden.

Zwakke punten:
Afspraken maken of gewoon mailen via je prive adres kun je vergeten.

MatchWereld

MatchWereld - Matchwereld zijn oplichters.

0

Review:
Matchwereld werkt alleen maar met fake profielen. Het is de puurste geldklopperij en als je goed leest zie je ook steeds dezelfde omschrijvingen terug komen. Ik denk dat ze goed weten, want mannen aan seksfilms bekijken en daar voldoen ze dan aan. Vrouwen die specifiek jou leeftijd zoeken, komt regelmatig voor. Bij de meeste heb ik mijn mailadres gegeven en de smoesje om mij niet te mailen varieerde, van ik zit op mijn werk te computeren, tot ik wil je eerst beter leren kennen, dat gaat blijkbaar niet via een privé-mailadres. Ik had gisteren zeker 14 vrouwen thuis moeten hebben, waar van 2 die een triootje met me wilden een moeder en een dochter enz enz. Maar niemand gekomen. En geloof me er zal ook nooit iemand komen. Er moet betere controle komen, want dit is pure oplichterij.
Er was zelfs 1 die vroeg mijn mail adres en die mailde zelfs niet terug, maar ging gewoon verder op de site.

Maar toen waren de credits op.

Laat dus deze site links liggen en geef er geen geld aan want je bent het kwijt. Je kunt beter naar de hoeren gaan, daar krijg je nog wat voor je geld.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
alleen maar zwakke punten Het zijn alleen fake adressen. Ik denk dat een heleboel huisvrouwen hier een leuke bijverdienste aan hebben. Waar kan ik me aanmelden. die bijverdienste wil ik ook wel

Vincent beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - de fabeltjeskrant

1

Review:
Opzoek naar date geweest verdomme koste me 90 euro die ik net zo gemakkelijk uit het raam had kunne gooien. Ben in gesprek geweest met 1 dame maar kreeg er in mum van tijd 30 bij waar ik niets mee deed. Ze sturen je fotos van hun zonder topje dus hoop mooie tiete maar als ik die wil zien ga ik wel naar een striptent. Ze pakken he helemaal in om meer crefits te kopen maar een date komt nooit. Zitten ook dames tusse die gelijk een uitnodiging sturen als je daar op in ga krabbelen ze terug . Dus in het kort je word aan het lijntje gehoude en kost je nog klauwe vol geld. NIET DOEN MAAK NIET DE FOUT DIE IK GEMAAKT HEB..

Sterke punten:
Niets gewoon geldklopperij.

Zwakke punten:
Alles is nep echt alles!

anoniem beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over MatchWereld

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou MatchWereld aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou MatchWereld aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek MatchWereld


Home Ľ CategorieŽn Ľ Erotische Contacten Ľ MatchWereld