MatchWereld - 138 Reviews

MatchWereld Logo

5.1% aanbevolen, 138 Reviews

MatchWereld over zichzelf:

MatchWereld.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op MatchWereld.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van berichten.

Bezoek MatchWereld
MatchWereld
1 stars, 138 Reviews

MatchWereld Details

Hits: 5950

URL: http://www.matchwereld.nl/home

CategorieŽn: Erotische Contacten

Reviews: 138

Bezoek MatchWereld

(5.1% aanbevolen)

MatchWereld Verwijderen

1 Log in.
2 Hef eventueel tijdelijk de pop-up blokkering op van Matchwereld.nl.
3 Klik op "wijzig profiel" boven in de roze balk.
4 Scrol helemaal naar beneden.
5 Mocht jij je hebben aangemeld voor de nieuwsbrief klik dan eerst linksonderin op "Uitschrijven" onder Nieuwsbrief.
6 Je krijgt de melding dat je geen nieuwsbrief meer krijgt.
7 Ga nu rechtsonderin naar "Opheffen van je account".
8 Klik OP "Definitief opheffen van mijn account".
9 Je krijgt de waarschuwing "Let op: Er is geen weg terug na deze aktie! Weet je het zeker?"
10 Klik op OK.
11 Je krijgt de melding dat je account verwijderd is.

(vergeet niet om je popup blocker tijdelijk uit te zetten zodat je de waarschuwing ontvangt en kunt bevestigen)


MatchWereld reviews (138):

MatchWereld

MatchWereld - Pure oplichterij

0

Review:
Nu zo'n 250 euro verder in een week tijd. Ben ik zo desperate? Nee niet echt, gewoon een gezonde dosis spanning. Je krijgt met deze vrouwen GEEN contact. Je kunt ze uitdagen, boos worden, ze zullen altijd een beetje flauwtjes terug reageren. Ik heb het hier al eerder gelezen, het zijn roosters en andere zaken die het maar rekken en rekken. Een mevrouw liep in de bijstand, bloedmooi en had nog maar drie credits. Ze wilde dus snel met mij afspreken, na 15 berichtjes heen en weer was ze nog steeds niet door haar credits heen. Toen ik er naar vroeg zei ze doodleuk dat z er een hele zwik bijgekocht had. Ze vond dat wel belangrijk dat ze er genoeg had tijdens ----haar WERK--- Is dat leuk? Ze zijn nog dom ook! Maar veel slimmer dan ik.......

Sterke punten:
geen enkele

Zwakke punten:
Keiharde fraude!!

PJ te Alme beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Lees de kleine lettertjes

1

Review:
Niemand van alle klagers leest de kleine lettertjes van de site maar ze klagen wel dat alles fake en ze geen afspraak kunnen maken met de vrouwen.

Zijn deze gasten nu analfabeet of te stom voor te lezen. Hieronder de quote uit de kleine lettertjes:

"De profielen op MatchWereld.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk"

Wat snappen jullie niet aan deze regel?

MatchWereld

MatchWereld - MatchWereld en co!!!!!

0

Review:
Dit soort oplichters sites is een geval voor het Openbare Ministerie!!!
Die zouden zich hier maar eens mee bezig moeten houden met zulke oplichters.
Het is te gek voor woorden dat klein criminelen bij de bosjes voor winkeldiefstal van een kaugumpie uren werkstraf krijgen (en terecht, ook al staat het niet in verhouding met de waarde en wat het kost om ze te berechten) en dit soort criminele figuren liegen en bedriegen voor miljoenen euro's bij elkaar en de belastingdienst maar hopen dat ze "eerlijk zijn" ook maar een beetje aan de belastingdienst afdragen??
Ja, waarschijnlijk voor de schijn gooien ze hen een paar euries voor de voeten terwijl ze de eerlijke belasting betaler die er hard voor moet werken oplichten met hun fake profielen.
Bij de wet verbieden die fake profielen en heftige boetes van minimaal Ä250.000,- per fake profiel opleggen!
Dat zal ze dan wel anders laten denken en misschien worden ze dan ook noch eens eerlijk :-))

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
te veel om op te noemen...............

Monteurtje beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - OPLICHTERS

1

Review:
Groote ordinaire oplichters site nooit aan beginnen allemaal onzin verhalen maar een date krijg je nooit. Goed werk van al die mensen die al het werk verrichten voor al die fake dames. Vraag me af waar ik een klacht kan indienen voor deze oplichters.??

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Xray66 beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Echt een aanrader.

1

Review:
Naar lang op deze website gezeten te hebben en lang contact te hebben gehad met een vrouw was het eindelijk zo ver dat zij het aandurfde om een spannende date met mij te hebben, wij hebben heerlijk van elkaar genoten die dag en hebben nu nog steeds contact, veel mannen hebben hier geen geduld zo te lezen maar ik ben heel erg te spreken over de gang van zaken op deze website.

Sterke punten:
Duidelijk en mooie vrouwen.

Zwakke punten:
Kan wat lang duren maar geduld is een schone zaak.

MatchWereld

MatchWereld - hahaha

0

Review:
Zoals iedereen wel zal weten, een grote oplichtersbende, nooit credits kopen!
Geile foto's en grappige berichten maar je zult nooit iets bereiken, niets mee doen dus.
Lachen hoe sommige profielen je wel 3 tot 5 keer proberen te verleiden een bericht te sturen, zo'n 50 per dag. Zorg er wel voor dat je ze niet allemaal in je mailbox krijgt, save er 1 en kijk af en toe met de snelkoppeling.
De mooiste (jonge) dames die ernaar smachten alles te doen met een man van 50 die ze totaal niet kennen, en ze wonen allemaal bij mij in de buurt, het zijn soms zelfs mijn buren. Is dat even handig. Misschien leuk om een fotoverzameling aan te leggen.

Sterke punten:
Zitten soms wel lekkere foto's bij, bewaar er wel eens een paar.

Zwakke punten:
Oplichterij

MatchWereld

MatchWereld - bahbah

0

Review:
meer dan 500 reacties in nog geen week tijd... geloof jij het?... en allemaal mooie geile meiden met geschoren en druipende gleuven. De helft woont nog in de buurt ook WHOAAAAAHAHA Hoi Buurman, wil je me nou neuken of niet?
en dan boos of aggressief doen als je niet reageert
Smerige oplichters en uitzuigersdat is alles wat ik ervan kan zeggen.

Sterke punten:
heb ze niet kunnen ontdekken en ik heb echt mijn best gedaan

Zwakke punten:
hoezo???? niks anders dan zwakke punten

doeternietto beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Fake....in het kwadraat

0

Review:
Klein jaartje matchwereld gedaan, ik wist niet dat is zoooo goed in de smaak viel bij vrouwen.
Tussen de 30 tot 50 mailtjes per dag van vrouwen van 18 tot 75 jaar, de keuze was reuze !
Te mooi om waar te zijn ?? Jazeker een grote fake en nepzooi, de meest fantastische verhalen om je te strikken, soms zelfs met korte filmpjes en natuurlijk trap je er in....
Sommigen vragen het hemd van je lijf, maar afspreken...ho maar.
Roosters, die ze nog niet wisten, collega's die ziek waren, zodat ze geen vrij konden nemen en nog tig andere excuses om vooral niet hoeven afspreken.
Een 'dame' beweerde dat ze van me hield en me niet kwijt wilde, heeft me maanden aan het lijntje gehouden. Ik kreeg een hele fraaie foto van haar, die ik later nog eens in Z-Afrika op een website tegenkwam....tja.
De quibussen die deze site beheren zelf aangeschreven en die gaven ook toe dat er in de meeste gevallen sprake was van fictieve dames. Dus als je geil wilt chatten en je hoeft niet op een centje te kijken, deze site prima geschikt. Voor de rest: gebakken lucht !!

Sterke punten:
Geen,

Zwakke punten:
Legio, fake factor 100 !!

Skoal beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Oplichtersbende

0

Review:
Deze site is pure oplichterij.. Je wordt aan het lijntje gehouden. Als je wilt afspreken krijg telkens ontwijkende antwoorden. En als je dan al een keer een concrete afspraak hebt komt er niemand opdagen. En als je dan navraag doet krijg je als antwoord "Ha ha, je denkt toch niet dat ik direct de eerste keer al ga doen!". Ook andere manieren om tot concrete afspraken te komen worden ontweken. Als je een e-mail adres geeft waarop gereageerd kan worden (zou beide zijden credits moeten besparen!) wordt er steevast via de site gereageerd..

Kortom: deze site wekt geen vertrouwen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichtersbende.

anoniempje beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Lachen, gieren, brullen!

2

Review:
MatchWereld, ja, ja! In het begin geloofde ik er nog een beetje in, maar gaandeweg kreeg ik toch het gevoel dat er iets niet helemaal in de haak was. Ik had het idee dat mijn verzonden berichten werden ingekort, want er werd niet of nauwelijks inhoudelijk op gereageerd. Berichten van zo'n 800 tekens (max!) beantwoorden met een zinnetje van 50 tekens en dat een aantal malen achter elkaar? NEP!
Ook had ik het idee dat ik eerst wel met een echt iemand had te maken, maar dat op zeker moment het 'gesprek' werd overgenomen, aangezien de toonzetting en vooral woordkeus van mijn 'partner' plotseling wijzigde: veel vunzige taal. NEP!
Het heeft mij zo'n honderd euro gekost (ik had daar beter een fles goede whisky voor kunnen kopen) en ik beschouw dat als leergeld. IEDERE EURO BESTEED AAN DEZE SITE IS WEGGESMETEN GELD!!!
Nu krijg ik dagelijks een tien à vijftien berichtjes van vrouwen die graag met mij 'leuke dingen' willen doen. En ze wonen allemaal in de buurt of zijn daar toevallig. En ze hebben allemaal even opgezocht hoever, in tijd of soms in afstand, zij van mij verwijderd zijn. Ik woon in een plaats waarvan de naam halverwege Nederland al op de borden staat vermeld, dus dat weet je zonder op te zoeken. Sommige wonen zelfs al jáááren in de buurt, maar moesten het toch even opzoeken. Hun profiel bekijkend, wonen ze aan de andere kant van 't land of zelfs in België. NEP!
Dan krijg je foto's meegestuurd. Ik download ze, samen met de profielfoto('s). Zodoende heb ik nu de beschikking over een arsenaal ranzige foto's waar je menige mannenavond grondig mee kunt verknallen. Het leukste op heel veel van die foto's is het volgende:
- de dames hebben allemaal tieten als meloenen
- maken selfies met in 7 van de 10 gevallen een 'Apple iPhone'. Deze zijn reuze populair in Amerika...
- eventuele stopcontacten op de achtergrond zijn soms van het Engelse, soms van het Franse, maar vaak van het Amerikaanse type...
- zichtbare stekkers van apparaten zijn meestal van het Amerikaanse type
- zichtbare lichtschakelaars zijn vaak langwerpig met een schroefje boven en een schroefje onder. Precies, net als in Amerika!
- soms zijn het van die úítstekende palletjes, soms lange 'wip'-schakelaars
- en gezien vanuit een Nederlands gezichtspunt zitten ze op de meest idiote plekken op de muur...
- deuren zijn vaak paneeldeuren met zes panelen, te herkennen van Amerikaanse TV series...
- slotplaten en deurkrukken zijn ook duidelijk te herkennen van diezelfde TV series...
- verwarmingsradiatoren zitten ergens aan een blinde muur. In Nederland zitten die vrijwel altijd onder een raam...
- auto's, véél auto's. En heel erg Amerikaans! Vooral die welke je door het achterraam kunt zien...
- wasmachines, wasmiddel en andere 'badkamerzaken' zien er erg Amerikaans uit...
- ledikanten hebben een hoofdschot waarvan je hier in Nederland nooit een oog weer dicht zou doen...
- veel foto's worden onder andere namen hergebruikt
- de profilefoto van de één is geknipt uit de bijlagefoto van de ander...
- veel foto's zijn gespiegeld
- een vrouw zit met een dildo in de flots in de schuur op een motor. Die motor is van een merk en type welke uitsluitend voor de Amerikaanse markt was bestemd...

Als je erop gaat letten dan kom je allerhande aanwijzingen tegen van de Grote Nep. Ik heb er bijkans een studie van gemaakt, waarbij ik ook de profielbeschrijvingen en sommige 'eigen' teksten in ogenschouw heb genomen.
Soms staan die miepen op de foto gewoon in de weg, weet je. Ik ben nauwelijks geïnteresseerd, maar wil graag achterhalen hoe ze me nu weer trachten te verneuken.

Zoals gezegd: lachen gieren brullen! Zolang je maar geen 'credits' koopt...

Sterke punten:
Geen! Of je moet al een verzameling ranzige foto's willen aanleggen. Je krijgt ze gratis.

Zwakke punten:
In mijn beleving zou hier wel eens sprake kunnen zijn van een vorm van identiteitsfraude: je gaat er immers van uit dat je contact hebt met een bepaald 'persoon', maar je berichten worden omgeleid en door een ander afgehandeld met als enige doel je 'credits' te laten kopen. Het is gewoon een creditmelkerij!
NEP! NEP! NEP!

Ome Henk beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over MatchWereld

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou MatchWereld aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou MatchWereld aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek MatchWereld


Home Ľ CategorieŽn Ľ Erotische Contacten Ľ MatchWereld