MatchWereld - 126 Reviews

MatchWereld Logo

5.5% aanbevolen, 126 Reviews

MatchWereld over zichzelf:

MatchWereld.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op MatchWereld.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van berichten.

Bezoek MatchWereld
MatchWereld
1 stars, 126 Reviews

MatchWereld Details

Hits: 4296

URL: http://www.matchwereld.nl/home

CategorieŽn: Erotische Contacten

Reviews: 126

Bezoek MatchWereld

(5.5% aanbevolen)

MatchWereld Verwijderen

1 Log in.
2 Hef eventueel tijdelijk de pop-up blokkering op van Matchwereld.nl.
3 Klik op "wijzig profiel" boven in de roze balk.
4 Scrol helemaal naar beneden.
5 Mocht jij je hebben aangemeld voor de nieuwsbrief klik dan eerst linksonderin op "Uitschrijven" onder Nieuwsbrief.
6 Je krijgt de melding dat je geen nieuwsbrief meer krijgt.
7 Ga nu rechtsonderin naar "Opheffen van je account".
8 Klik OP "Definitief opheffen van mijn account".
9 Je krijgt de waarschuwing "Let op: Er is geen weg terug na deze aktie! Weet je het zeker?"
10 Klik op OK.
11 Je krijgt de melding dat je account verwijderd is.

(vergeet niet om je popup blocker tijdelijk uit te zetten zodat je de waarschuwing ontvangt en kunt bevestigen)

MatchWereld reviews (126):

MatchWereld

MatchWereld - valse beloften

2

Review:
na een gemiddelde aankoop van 250credits per week en veel beloften zelfs huwelijk en alles mogelijke na ongeveer 7 maand letterlijk en figuurlijk bedrogen en belogen .steeds uitvluchten en leugenachtige verhaaltjes,ziek, angst ,werken alles mogelijk. Na het doorlezen van de gebruiksvoorwaarden wou ik bezwaar indienen voor het niet nakomen van beloften Art 3/1 art5/1:/2:/3 art 4/4 Er werd dus betaald voor diensten die nooit vervuld zijn en mondeling afgesproken waren.Nagrondig lezen van de gebruiksvoorwaarden denk ik dat wel degelijk sprake is van grove nalatigheid en bedrog ?Na het zien van de zending opgelicht wou ik eerst bij Jullie inlichtingen vragen alvorens eventueel ook een getuigenis af te leggen een kleine 10000 credits buiten gesmeten voor valse beloften.Het komt mij niet op die credits aan maar leugenachtige verklaringen zijn als een doorn in mijn oog .Mijn vraag of het keurmerk veilig daten en lid van de waarborg Thuiswinkels wel overeenstemd met de werkelijkheid

Sterke punten:
lieve woorden

Zwakke punten:
zuiver leugens en veel valse beloften

van Nerum beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - 1 grote fake-bende

0

Review:
Matchwereld is 1 grote fake. Heb voor de gein een nieuw account aangemaakt met een ander mailadres. Kreeg op beide accounts dezelfde berichten van dezelfde vrouwen.
Trap er niet in het is alleen maar geldklopperij. Tot een echte date zal het nooit komen.

Sterke punten:
Geile foto's

Zwakke punten:
Altijd maar het zelfde soort berichten, kort en bondig. Als je reageert met een grote mail komt er weer een kleine terug.
Tot een echte dat komt het never nooit.
Klotesite.

Mrmarv beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Het zijn bij matchwereld niet alleen Fakes, Het zi

0

Review:
Ik heb er een hoop bundels gekocht van 10 credits.Ik heb die betaald via hun opgegeven betaalnummer,: 090747930.ER staat op hun website dat een bundel van 10 credits 10 euro kost.Bij nazicht van mijn telefoonrekening bleek er 16 euro aangerekend te zijn voor een bundel van 10 credits.Kan ik ergens terecht om dit aan te klagen ??

Sterke punten:
Het zijn er allemaal Fakes , dieven en oplichters

Zwakke punten:
Ze kennen geen schaamte

Ceurrrix beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Matchwereld is 100% fake

0

Review:
Hello,

Ik heb me daar ingeschreven voor 1. Een date ( maar geloofde er al niet ) 2. De lol . Ik kan iedereen zeggen dat deze site Matchwereld.nl als zijn clone site Tinderonline.nl 100% fake zijn en ik denk dat er andere clone-sites bestaan!

Ik ben van België woon in Vlaams-Brabant zo te zien die zo gezegde vrouwen lezen niet eens mijn profiel , ze zeggen altijd dat ze van Vlaams-Brabant zijn of heel dichtbij u buurt wonen , de zins opbouw van die fake-profielen van vrouwen zijn allemaal identiek . Ze sturen je eerst een zogenaamde stootje of iets dergelijks dan enkele minuten later tijpen ze een fake story ( Die ik al gehoord heb sinds 1998 op andere nep sites ) ze sturen je een sexy foto naakt, blote borsten af en toe maar heel raar een normale foto " gekleed " dan de Derde berichtje ze sturen en zeggen ze dat ze niet van waar je woont enkele minuten rijden .

Sommige profielen zijn ook heel dichtbij de incest + foto ( iets verboden in Nederland als België )

Hoe is dat nog mogelijk in 2014 van die Nep-sites ( fake sites ) te maken ? Deze bestonden sinds 1997 het begin van Internet en waren zo gemakkellijk in des tijds te ruiken of een profiel en of site fake waren.

Deze soort of sites zouden echt gebant moeten worden !

Sterke punten:
Geen sterke punten een geld klopperij !! Beware !! Niet doen

Zwakke punten:
Veel zwakke punten
1. Leugens
2. allē mailtjes die je krijgt zijn hetzelfde
3. Een diefstallerij is dit soort of sites
En no meer

Ikbenhet beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Fake site, toch lachen / afmelden

0

Review:
Heb ook MatchWereld geprobeerd.
Verwachte er niet veel van en dat bleek ook. Heb in 2 maanden 3 x m'n profiel veranderd, met 6 vrouwen gechat.
Kreeg over het algemeen wel reacties die bij mijn vragen / opmerkingen aansloten alleen als je 2 vragen stelt, wordt er maar 1 beantwoord. Moet je dus weer een "credit" spenderen.
Wat vreemd is, heb m'n account 1x opgezegd en een week later een nieuw account aangemaakt. Mijn profiel foto (een stijve snikkel die ik ergens van internet heb gehaald :-) ) kwam direct weer terug als profiel foto en kon deze niet aanpassen / verwijderen!!!!

Als je op MW bezig gaat moet je gewoon geen afspraken willen maken, lukt nooit wat er tijdens het chatten ook wordt voorgesteld.
Verder kunt je het beste een apart Gmail / Yahoo adres aanmaken voor deze gein.
Pas op met "credits" kopen, als je niet nadenkt kan het veel geld kosten (ik heb ca 50 Euri uitgegeven.

Verder krijg je vaak mooie ruk foto's van bijzonder mooie vrouwen. Helaas als je goed kijkt dus voorbij die mooie vrouwen met open benen, stevige ronde borsten enz., is het Oostblok gehalte van deze foto's erg hoog (heb zelf 8 jaar in Polen, Rusland enz gewerkt).

Voor mensen die echt zoekende zijn: NIET DOEN !!!
Voor mensen die er de lol van inzien en voorzichtig met hun "credits"/ geld omgaan en mooie sexy foto's willen ontvangen: Blijf voorzichtig......

Heb hier gelezen dat er mensen zijn die zich niet kunnen afmelden:
- Klik op: profiel wijzigen
- scroll helemaal naar beneden
- Rechts onderaan staat een knop waarmee alles(?) wordt verwijderd.

Het beste (indien mogelijk) annuleer je daarna ook je E-mail account.

Sterkte

Sterke punten:
Veel mooie foto's van sexy (jonge) meiden.

Zwakke punten:
Afspraken maken of gewoon mailen via je prive adres kun je vergeten.

MatchWereld

MatchWereld - Matchwereld zijn oplichters.

0

Review:
Matchwereld werkt alleen maar met fake profielen. Het is de puurste geldklopperij en als je goed leest zie je ook steeds dezelfde omschrijvingen terug komen. Ik denk dat ze goed weten, want mannen aan seksfilms bekijken en daar voldoen ze dan aan. Vrouwen die specifiek jou leeftijd zoeken, komt regelmatig voor. Bij de meeste heb ik mijn mailadres gegeven en de smoesje om mij niet te mailen varieerde, van ik zit op mijn werk te computeren, tot ik wil je eerst beter leren kennen, dat gaat blijkbaar niet via een privé-mailadres. Ik had gisteren zeker 14 vrouwen thuis moeten hebben, waar van 2 die een triootje met me wilden een moeder en een dochter enz enz. Maar niemand gekomen. En geloof me er zal ook nooit iemand komen. Er moet betere controle komen, want dit is pure oplichterij.
Er was zelfs 1 die vroeg mijn mail adres en die mailde zelfs niet terug, maar ging gewoon verder op de site.

Maar toen waren de credits op.

Laat dus deze site links liggen en geef er geen geld aan want je bent het kwijt. Je kunt beter naar de hoeren gaan, daar krijg je nog wat voor je geld.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
alleen maar zwakke punten Het zijn alleen fake adressen. Ik denk dat een heleboel huisvrouwen hier een leuke bijverdienste aan hebben. Waar kan ik me aanmelden. die bijverdienste wil ik ook wel

Vincent beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - de fabeltjeskrant

0

Review:
Opzoek naar date geweest verdomme koste me 90 euro die ik net zo gemakkelijk uit het raam had kunne gooien. Ben in gesprek geweest met 1 dame maar kreeg er in mum van tijd 30 bij waar ik niets mee deed. Ze sturen je fotos van hun zonder topje dus hoop mooie tiete maar als ik die wil zien ga ik wel naar een striptent. Ze pakken he helemaal in om meer crefits te kopen maar een date komt nooit. Zitten ook dames tusse die gelijk een uitnodiging sturen als je daar op in ga krabbelen ze terug . Dus in het kort je word aan het lijntje gehoude en kost je nog klauwe vol geld. NIET DOEN MAAK NIET DE FOUT DIE IK GEMAAKT HEB..

Sterke punten:
Niets gewoon geldklopperij.

Zwakke punten:
Alles is nep echt alles!

anoniem beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Online dating met succes

1

Review:
Matchwereld mist de daadkracht om valse profielen te weren. Ze hebben medewerkers en anderen die voor hen valse profielen gebruiken. Ook zijn er script profielen in gebruik. Iemand die een profiel maakt en serieus is gebruikt eigen foto's. Valse profielen gebruiken van het WWW gedownloade foto's. Door een profiel foto of ontvangen foto middels image.google.com te zoeken kan je aan het formaat vaak al zien dat het een vals profiel betreft of niet. Verder kun je alle zoekresultaten nakijken in het resultaten scherm om te bepalen of we te maken heb met een oplichter of niet.

Sterke punten:
Dit soort dating sites buiten uit.

Zwakke punten:
De beleving kan beter en het kan vast goedkoper.

OzMan beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Matchwereld = NEPwereld, niet doen !!!

2

Review:
Beste mannen (en ik den ook vrouwen),

Als je je twijfels hebt of Matchwereld een echte of een nep datingsite is, check dan de volgende mailwisseling tussen mij en een vrouwtje die mij zogenaamd wel heel erg leuk vond naar Eigen zeggen:
Zij: ik woon in Eindhoven!
Ik: In welk deel van Eindhoven woon je eigenlijk?
Zij: Ik woon in het centrum van Eindhoven heb ik je nog niet precies verteld waar ik woon dan ?
Ik: Nee, dat heb je nog niet gedaan, maar vertel?
Zij: Ik woon in het centrum van Eindhoven dat heb je goed geraden trouwens. En heb je trouwens een fijne dag gehad?
Ik: Huh ? maar ik heb helemaal niks geraden, jij kwam er zelf mee!
Zij: Ja ik kom inderdaad uit Eindhoven maar goed is een misverstand dat ik het niet heb verteld.


Ook had ik in mijn profiel o.a. het volgende vermeld: Matchwereld is een nep site met nep vrouwen die er geld aan verdienen om geile sex mailtjes en fotos te versturen. Slechts 3 tot 5 vrouwen beantwoorden alle inkomende mails van heel Nederland incl Belgie met geile nep praat en verzenden fotos die ze ergens vandaan geplukt hebben. Ben jij een van deze 3 of 5 vrouwen ? Laat me dan aub met rust !!! Ik ben namelijk op zoek naar een vrouw die een echte date met me wilt.........Deze profielwijziging heeft nog geen half uur stand gehouden en toen ik weer keek was hij BLANCO, helemaal gewist !!!

Ik kan veel meer van dit soort voorbeelden vanuit de praktijk geven maar ik denk dat de boodschap wel duidelijk is: NIET DOEN = NEP !!!

Sterke punten:
Niet 1

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen

Anonimus beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Bullshit.nl

0

Review:
Matchwereld deugt totaal niet, er word je van alles beloofd door de dames/vrouwen in kwestie maar puntje bij paaltje komt niemand met een datum om iets af te spreken, dan wel de mogelijkheid om iets af te spreken.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
De hele websit

Johan beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over MatchWereld

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou MatchWereld aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou MatchWereld aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek MatchWereld


Home Ľ CategorieŽn Ľ Erotische Contacten Ľ MatchWereld