MatchWereld - 132 Reviews

MatchWereld Logo

5.3% aanbevolen, 132 Reviews

MatchWereld over zichzelf:

MatchWereld.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op MatchWereld.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van berichten.

Bezoek MatchWereld
MatchWereld
1 stars, 132 Reviews

MatchWereld Details

Hits: 5119

URL: http://www.matchwereld.nl/home

CategorieŽn: Erotische Contacten

Reviews: 132

Bezoek MatchWereld

(5.3% aanbevolen)

MatchWereld Verwijderen

1 Log in.
2 Hef eventueel tijdelijk de pop-up blokkering op van Matchwereld.nl.
3 Klik op "wijzig profiel" boven in de roze balk.
4 Scrol helemaal naar beneden.
5 Mocht jij je hebben aangemeld voor de nieuwsbrief klik dan eerst linksonderin op "Uitschrijven" onder Nieuwsbrief.
6 Je krijgt de melding dat je geen nieuwsbrief meer krijgt.
7 Ga nu rechtsonderin naar "Opheffen van je account".
8 Klik OP "Definitief opheffen van mijn account".
9 Je krijgt de waarschuwing "Let op: Er is geen weg terug na deze aktie! Weet je het zeker?"
10 Klik op OK.
11 Je krijgt de melding dat je account verwijderd is.

(vergeet niet om je popup blocker tijdelijk uit te zetten zodat je de waarschuwing ontvangt en kunt bevestigen)

MatchWereld reviews (132):

MatchWereld

MatchWereld - bahbah

0

Review:
meer dan 500 reacties in nog geen week tijd... geloof jij het?... en allemaal mooie geile meiden met geschoren en druipende gleuven. De helft woont nog in de buurt ook WHOAAAAAHAHA Hoi Buurman, wil je me nou neuken of niet?
en dan boos of aggressief doen als je niet reageert
Smerige oplichters en uitzuigersdat is alles wat ik ervan kan zeggen.

Sterke punten:
heb ze niet kunnen ontdekken en ik heb echt mijn best gedaan

Zwakke punten:
hoezo???? niks anders dan zwakke punten

doeternietto beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Fake....in het kwadraat

0

Review:
Klein jaartje matchwereld gedaan, ik wist niet dat is zoooo goed in de smaak viel bij vrouwen.
Tussen de 30 tot 50 mailtjes per dag van vrouwen van 18 tot 75 jaar, de keuze was reuze !
Te mooi om waar te zijn ?? Jazeker een grote fake en nepzooi, de meest fantastische verhalen om je te strikken, soms zelfs met korte filmpjes en natuurlijk trap je er in....
Sommigen vragen het hemd van je lijf, maar afspreken...ho maar.
Roosters, die ze nog niet wisten, collega's die ziek waren, zodat ze geen vrij konden nemen en nog tig andere excuses om vooral niet hoeven afspreken.
Een 'dame' beweerde dat ze van me hield en me niet kwijt wilde, heeft me maanden aan het lijntje gehouden. Ik kreeg een hele fraaie foto van haar, die ik later nog eens in Z-Afrika op een website tegenkwam....tja.
De quibussen die deze site beheren zelf aangeschreven en die gaven ook toe dat er in de meeste gevallen sprake was van fictieve dames. Dus als je geil wilt chatten en je hoeft niet op een centje te kijken, deze site prima geschikt. Voor de rest: gebakken lucht !!

Sterke punten:
Geen,

Zwakke punten:
Legio, fake factor 100 !!

Skoal beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Oplichtersbende

0

Review:
Deze site is pure oplichterij.. Je wordt aan het lijntje gehouden. Als je wilt afspreken krijg telkens ontwijkende antwoorden. En als je dan al een keer een concrete afspraak hebt komt er niemand opdagen. En als je dan navraag doet krijg je als antwoord "Ha ha, je denkt toch niet dat ik direct de eerste keer al ga doen!". Ook andere manieren om tot concrete afspraken te komen worden ontweken. Als je een e-mail adres geeft waarop gereageerd kan worden (zou beide zijden credits moeten besparen!) wordt er steevast via de site gereageerd..

Kortom: deze site wekt geen vertrouwen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Oplichtersbende.

anoniempje beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Lachen, gieren, brullen!

2

Review:
MatchWereld, ja, ja! In het begin geloofde ik er nog een beetje in, maar gaandeweg kreeg ik toch het gevoel dat er iets niet helemaal in de haak was. Ik had het idee dat mijn verzonden berichten werden ingekort, want er werd niet of nauwelijks inhoudelijk op gereageerd. Berichten van zo'n 800 tekens (max!) beantwoorden met een zinnetje van 50 tekens en dat een aantal malen achter elkaar? NEP!
Ook had ik het idee dat ik eerst wel met een echt iemand had te maken, maar dat op zeker moment het 'gesprek' werd overgenomen, aangezien de toonzetting en vooral woordkeus van mijn 'partner' plotseling wijzigde: veel vunzige taal. NEP!
Het heeft mij zo'n honderd euro gekost (ik had daar beter een fles goede whisky voor kunnen kopen) en ik beschouw dat als leergeld. IEDERE EURO BESTEED AAN DEZE SITE IS WEGGESMETEN GELD!!!
Nu krijg ik dagelijks een tien à vijftien berichtjes van vrouwen die graag met mij 'leuke dingen' willen doen. En ze wonen allemaal in de buurt of zijn daar toevallig. En ze hebben allemaal even opgezocht hoever, in tijd of soms in afstand, zij van mij verwijderd zijn. Ik woon in een plaats waarvan de naam halverwege Nederland al op de borden staat vermeld, dus dat weet je zonder op te zoeken. Sommige wonen zelfs al jáááren in de buurt, maar moesten het toch even opzoeken. Hun profiel bekijkend, wonen ze aan de andere kant van 't land of zelfs in België. NEP!
Dan krijg je foto's meegestuurd. Ik download ze, samen met de profielfoto('s). Zodoende heb ik nu de beschikking over een arsenaal ranzige foto's waar je menige mannenavond grondig mee kunt verknallen. Het leukste op heel veel van die foto's is het volgende:
- de dames hebben allemaal tieten als meloenen
- maken selfies met in 7 van de 10 gevallen een 'Apple iPhone'. Deze zijn reuze populair in Amerika...
- eventuele stopcontacten op de achtergrond zijn soms van het Engelse, soms van het Franse, maar vaak van het Amerikaanse type...
- zichtbare stekkers van apparaten zijn meestal van het Amerikaanse type
- zichtbare lichtschakelaars zijn vaak langwerpig met een schroefje boven en een schroefje onder. Precies, net als in Amerika!
- soms zijn het van die úítstekende palletjes, soms lange 'wip'-schakelaars
- en gezien vanuit een Nederlands gezichtspunt zitten ze op de meest idiote plekken op de muur...
- deuren zijn vaak paneeldeuren met zes panelen, te herkennen van Amerikaanse TV series...
- slotplaten en deurkrukken zijn ook duidelijk te herkennen van diezelfde TV series...
- verwarmingsradiatoren zitten ergens aan een blinde muur. In Nederland zitten die vrijwel altijd onder een raam...
- auto's, véél auto's. En heel erg Amerikaans! Vooral die welke je door het achterraam kunt zien...
- wasmachines, wasmiddel en andere 'badkamerzaken' zien er erg Amerikaans uit...
- ledikanten hebben een hoofdschot waarvan je hier in Nederland nooit een oog weer dicht zou doen...
- veel foto's worden onder andere namen hergebruikt
- de profilefoto van de één is geknipt uit de bijlagefoto van de ander...
- veel foto's zijn gespiegeld
- een vrouw zit met een dildo in de flots in de schuur op een motor. Die motor is van een merk en type welke uitsluitend voor de Amerikaanse markt was bestemd...

Als je erop gaat letten dan kom je allerhande aanwijzingen tegen van de Grote Nep. Ik heb er bijkans een studie van gemaakt, waarbij ik ook de profielbeschrijvingen en sommige 'eigen' teksten in ogenschouw heb genomen.
Soms staan die miepen op de foto gewoon in de weg, weet je. Ik ben nauwelijks geïnteresseerd, maar wil graag achterhalen hoe ze me nu weer trachten te verneuken.

Zoals gezegd: lachen gieren brullen! Zolang je maar geen 'credits' koopt...

Sterke punten:
Geen! Of je moet al een verzameling ranzige foto's willen aanleggen. Je krijgt ze gratis.

Zwakke punten:
In mijn beleving zou hier wel eens sprake kunnen zijn van een vorm van identiteitsfraude: je gaat er immers van uit dat je contact hebt met een bepaald 'persoon', maar je berichten worden omgeleid en door een ander afgehandeld met als enige doel je 'credits' te laten kopen. Het is gewoon een creditmelkerij!
NEP! NEP! NEP!

Ome Henk beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Hoe kan dat?

2

Review:
Na 1 jaar als oudere man zowat 12000 berichtjes gekregen, natuurlijk niet allemaal beantwoord. Toch met zowat 50 vrouwen geprobeerd af te spreken. Totaal onmogelijk zelfs niet om een koffie te drinken. Mijn vraag: heeft er ooit iemand man of vrouw ooit een afspraak in levende lijve gehad op Matchwereld?

Ik kan moeilijk geloven dat alles nep is, ik in elk geval niet, en sommige vrouwen kwamen ook menselijk over in de mails, maar ook met hen was er niet af te spreken.

Sterke punten:
mooie plaatjes

Zwakke punten:
Ik weet het niet.

MatchWereld

MatchWereld - geboren slechterikken

1

Review:
Uit de buurt blijven en niet aan beginnen, oplichterij,diefstal, lijkt wel maffia, tot een afspraak komt het echt nooit. Maar denk dat ze hier niet met weg gaan komen, je vijand slaapt nooit, wereld is klein, en komen dan hun mensen nog wel tegen, en zal het heel slecht aflopen voor deze oplichters bende, stelen van goedwillende mensen, zitten heel laag aan de grond, en dan kun je alleen nog onder grond geraken

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
nog meer dan slecht, om te bezoeken, let op meeste sites zijn zo

bull shit beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - valse beloften

2

Review:
na een gemiddelde aankoop van 250credits per week en veel beloften zelfs huwelijk en alles mogelijke na ongeveer 7 maand letterlijk en figuurlijk bedrogen en belogen .steeds uitvluchten en leugenachtige verhaaltjes,ziek, angst ,werken alles mogelijk. Na het doorlezen van de gebruiksvoorwaarden wou ik bezwaar indienen voor het niet nakomen van beloften Art 3/1 art5/1:/2:/3 art 4/4 Er werd dus betaald voor diensten die nooit vervuld zijn en mondeling afgesproken waren.Nagrondig lezen van de gebruiksvoorwaarden denk ik dat wel degelijk sprake is van grove nalatigheid en bedrog ?Na het zien van de zending opgelicht wou ik eerst bij Jullie inlichtingen vragen alvorens eventueel ook een getuigenis af te leggen een kleine 10000 credits buiten gesmeten voor valse beloften.Het komt mij niet op die credits aan maar leugenachtige verklaringen zijn als een doorn in mijn oog .Mijn vraag of het keurmerk veilig daten en lid van de waarborg Thuiswinkels wel overeenstemd met de werkelijkheid

Sterke punten:
lieve woorden

Zwakke punten:
zuiver leugens en veel valse beloften

van Nerum beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - 1 grote fake-bende

0

Review:
Matchwereld is 1 grote fake. Heb voor de gein een nieuw account aangemaakt met een ander mailadres. Kreeg op beide accounts dezelfde berichten van dezelfde vrouwen.
Trap er niet in het is alleen maar geldklopperij. Tot een echte date zal het nooit komen.

Sterke punten:
Geile foto's

Zwakke punten:
Altijd maar het zelfde soort berichten, kort en bondig. Als je reageert met een grote mail komt er weer een kleine terug.
Tot een echte dat komt het never nooit.
Klotesite.

Mrmarv beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Het zijn bij matchwereld niet alleen Fakes, Het zi

0

Review:
Ik heb er een hoop bundels gekocht van 10 credits.Ik heb die betaald via hun opgegeven betaalnummer,: 090747930.ER staat op hun website dat een bundel van 10 credits 10 euro kost.Bij nazicht van mijn telefoonrekening bleek er 16 euro aangerekend te zijn voor een bundel van 10 credits.Kan ik ergens terecht om dit aan te klagen ??

Sterke punten:
Het zijn er allemaal Fakes , dieven en oplichters

Zwakke punten:
Ze kennen geen schaamte

Ceurrrix beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Matchwereld is 100% fake

0

Review:
Hello,

Ik heb me daar ingeschreven voor 1. Een date ( maar geloofde er al niet ) 2. De lol . Ik kan iedereen zeggen dat deze site Matchwereld.nl als zijn clone site Tinderonline.nl 100% fake zijn en ik denk dat er andere clone-sites bestaan!

Ik ben van België woon in Vlaams-Brabant zo te zien die zo gezegde vrouwen lezen niet eens mijn profiel , ze zeggen altijd dat ze van Vlaams-Brabant zijn of heel dichtbij u buurt wonen , de zins opbouw van die fake-profielen van vrouwen zijn allemaal identiek . Ze sturen je eerst een zogenaamde stootje of iets dergelijks dan enkele minuten later tijpen ze een fake story ( Die ik al gehoord heb sinds 1998 op andere nep sites ) ze sturen je een sexy foto naakt, blote borsten af en toe maar heel raar een normale foto " gekleed " dan de Derde berichtje ze sturen en zeggen ze dat ze niet van waar je woont enkele minuten rijden .

Sommige profielen zijn ook heel dichtbij de incest + foto ( iets verboden in Nederland als België )

Hoe is dat nog mogelijk in 2014 van die Nep-sites ( fake sites ) te maken ? Deze bestonden sinds 1997 het begin van Internet en waren zo gemakkellijk in des tijds te ruiken of een profiel en of site fake waren.

Deze soort of sites zouden echt gebant moeten worden !

Sterke punten:
Geen sterke punten een geld klopperij !! Beware !! Niet doen

Zwakke punten:
Veel zwakke punten
1. Leugens
2. allē mailtjes die je krijgt zijn hetzelfde
3. Een diefstallerij is dit soort of sites
En no meer

Ikbenhet beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over MatchWereld

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou MatchWereld aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou MatchWereld aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek MatchWereld


Home Ľ CategorieŽn Ľ Erotische Contacten Ľ MatchWereld