MatchWereld - 118 Reviews

MatchWereld Logo

5.9% aanbevolen, 118 Reviews

MatchWereld over zichzelf:

MatchWereld.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op MatchWereld.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van berichten.

Bezoek MatchWereld
MatchWereld
1 stars, 118 Reviews

MatchWereld Details

Hits: 3768

URL: http://www.matchwereld.nl/home

CategorieŽn: Erotische Contacten

Reviews: 118

Bezoek MatchWereld

(5.9% aanbevolen)

MatchWereld Verwijderen

1 Log in.
2 Hef eventueel tijdelijk de pop-up blokkering op van Matchwereld.nl.
3 Klik op "wijzig profiel" boven in de roze balk.
4 Scrol helemaal naar beneden.
5 Mocht jij je hebben aangemeld voor de nieuwsbrief klik dan eerst linksonderin op "Uitschrijven" onder Nieuwsbrief.
6 Je krijgt de melding dat je geen nieuwsbrief meer krijgt.
7 Ga nu rechtsonderin naar "Opheffen van je account".
8 Klik OP "Definitief opheffen van mijn account".
9 Je krijgt de waarschuwing "Let op: Er is geen weg terug na deze aktie! Weet je het zeker?"
10 Klik op OK.
11 Je krijgt de melding dat je account verwijderd is.

(vergeet niet om je popup blocker tijdelijk uit te zetten zodat je de waarschuwing ontvangt en kunt bevestigen)

MatchWereld reviews (118):

MatchWereld

MatchWereld - Matchwereld = NEPwereld, niet doen !!!

2

Review:
Beste mannen (en ik den ook vrouwen),

Als je je twijfels hebt of Matchwereld een echte of een nep datingsite is, check dan de volgende mailwisseling tussen mij en een vrouwtje die mij zogenaamd wel heel erg leuk vond naar Eigen zeggen:
Zij: ik woon in Eindhoven!
Ik: In welk deel van Eindhoven woon je eigenlijk?
Zij: Ik woon in het centrum van Eindhoven heb ik je nog niet precies verteld waar ik woon dan ?
Ik: Nee, dat heb je nog niet gedaan, maar vertel?
Zij: Ik woon in het centrum van Eindhoven dat heb je goed geraden trouwens. En heb je trouwens een fijne dag gehad?
Ik: Huh ? maar ik heb helemaal niks geraden, jij kwam er zelf mee!
Zij: Ja ik kom inderdaad uit Eindhoven maar goed is een misverstand dat ik het niet heb verteld.


Ook had ik in mijn profiel o.a. het volgende vermeld: Matchwereld is een nep site met nep vrouwen die er geld aan verdienen om geile sex mailtjes en fotos te versturen. Slechts 3 tot 5 vrouwen beantwoorden alle inkomende mails van heel Nederland incl Belgie met geile nep praat en verzenden fotos die ze ergens vandaan geplukt hebben. Ben jij een van deze 3 of 5 vrouwen ? Laat me dan aub met rust !!! Ik ben namelijk op zoek naar een vrouw die een echte date met me wilt.........Deze profielwijziging heeft nog geen half uur stand gehouden en toen ik weer keek was hij BLANCO, helemaal gewist !!!

Ik kan veel meer van dit soort voorbeelden vanuit de praktijk geven maar ik denk dat de boodschap wel duidelijk is: NIET DOEN = NEP !!!

Sterke punten:
Niet 1

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen

Anonimus beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Bullshit.nl

0

Review:
Matchwereld deugt totaal niet, er word je van alles beloofd door de dames/vrouwen in kwestie maar puntje bij paaltje komt niemand met een datum om iets af te spreken, dan wel de mogelijkheid om iets af te spreken.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
De hele websit

Johan beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - matchwereld oplichtings site , één

1

Review:
pas op mannen voor matchwereld , deze site heeft maar één doel , je aan het lijntje houden om je zoveel mogelijk cridets te laten kopen , een date komt er toch niet van , altijd ( flauwe ) uitvluchten , de profielen (99%) zijn fake

Sterke punten:
foto's

Zwakke punten:
zeg ik niet

rob beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Nr 1 van de oplichters

0

Review:
Ja, wij mannen trappen er allemaal in. Waarom? Nou omdat je uiteindelijk je inschrijft voor de sex. Of niet soms? Maar ben nu een halfjaar bezig geweest om juist die meid uit te zoeken waarvan je denkt, Mooi dat is geregeld! Maar inderdaad, zij komen nooit zelf met een voorstel terug op de mail die jij verzend. Op de datum die jij opgeeft kunnen zij toevallig nooit? En ze komen ook nooit zelf met een datum. De vragen die je steld komen nooit correcte antwoorden op. De zinnen zijn heel kort, en dit terwijl jezelf de inhoud van de mail zo lang mogelijk probeert te houden om zoveel mogelijk info door te geven. Immers het is toch al veel te duur? en je zou zeggen dat kost hun toch ook veel geld! O, O wat heb ik het druk, maar op de mailtjes die je stuurd, heb je binnen no time een antwoordt. Waar hebben ze het nu dan zo druk mee? Inderdaad, ze zitten op hun blote reed de hele tijd geld te verdienen met chatten.

Sterke punten:
Mooie foto,s.
De typistes zijn goed getraind, want het geld zal wel binnen stromen!

Zwakke punten:
Belachelijke antwoorden. Doorzichtig.
En ondanks dat ga je toch door, dom he?

geraldo 19 beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Matchwereld.nl is nep!!!

0

Review:
Veel ontwijkende antwoorden op vragen waardoor ik argwaan kreeg. Wist niets te vertellen over de stad waar ze "woonde". Werkt voor een callcentre. Ja, een callcentre om mannen zo lang mogelijk aan de lijn te houden en credits te laten betalen...
Op een gegeven moment merkte ik ook aan de zinsbouw dat ik opeens met iemand anders zat te chatten.
En een kleinigheidje, ik ging googlen op haar profielnaam Hiawatdan. Die kwam maar ongeveer 200 x voor op allerlei datingsites...

Sterke punten:
Foto's

Zwakke punten:
Hele site is nep.

KJ beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - bedrog/oplichterij fraude tegen de fiscus

3

Review:
zoek adres voor een eventuele klacht bij opgelicht:radar belastingdienst

Sterke punten:
ferme fotos

Zwakke punten:
alles leugens beloofde dates komen er niet

andre beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Match "K*T site" wereld

0

Review:
Aanmelden gratis en daarna krijg je allerlei onzin berichten van z.g. dames (wel met leuke foto's) met als doel je credits te laten kopen. Berichten als: "Eindelijk iemand gevonden van 54 jaar.....enz. " Zo ongelooflijk stom. Uiteraard geen credits gekocht.... Helaas, maar jammer.

Ben benieuwd naar andere reacties :-)

Sterke punten:
Niet

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen

Joshua1960 beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Matchwereld/Datingprikbord pure oplichting

0

Review:
Heb met meerdere vrouwen contact gehad. Ze vinden je allemaal aardig en lief. Ze zeggen een klik met je hebben maar een afspraak/date komt het maar niet. Tussen de regels door merk je dat er gelogen wordt of dat de waarheid niet wordt gezegd.Tijdens een date afspraak kwam ze niet opdagen en geen excuses oid. Ze stellen de afspraken altijd weer uit en willen toch nog wat meer tijd hebben. Ze komen nooit zelf met een data en als jezelf met een data komt kunnen ze toevallig niet oondanks dat er naar die data toegewerkt was. Je wordt gewoon aan het lijntje gehouden om maar steeds meer credits te kopen. Deze datingsites dus niet doen ook Tinderoline niet.

Sterke punten:
Mooie vrouwen en ondeugende plaatjes

Zwakke punten:
Pure oplichting.

truexplo beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Matchwereld een bolwerk van Neppers en Fakers

2

Review:
Er staat geen enkele "echte" kandidaat date die benaderbaar is voor ingeschreven mannen op Matchwereld. Ik heb naast een aantal (fake) "mannen" profielen ook een fake profiel van een vrouw opgevoerd (want ik neem aan dat er ook vrouwen inschrijven). Voor de mannen die zijn ingeschreven blijf het vrouwenprofiel volledig onzichtbaar en je krijgt ook niet veel reacties. Als er al reacties komen zijn ze merkwaardig. Op alle van mijn "mannen" profielen kreeg ik een berichtje dat de dame in kwestie mij wel een toffe vent vond en ze van mijn foto opgewonden raakte. Ik had helemaal geen foto's in mijn profielen staan. Het werd nog fraaier toen die zelfde dame en tekst op mijn "vrouwen" profiel binnenkwam. Het checken via Google van de foto's is volkomen onzinnig. Die truc kennen ze al lang. Maar blijf ook uit de buurt van de volgende sites: Tinderonline, Affairemarkt, Selfiesexdates en Datingprikbord. Er zullen er vast nog wel meer zijn. Moet je credits kopen?? WEGWEZEN.

Sterke punten:
Geen want het is echt helemaal fake.
Weet er iemand misschien hoe we justitie hierop kunnen zetten?

Zwakke punten:
Als je een beetje oplet prik je er zo doorheen, maar hoeveel mensen zijn er wel flink belazerd? De berichtjes lijken allemaal heel echt en natuurlijk.

Eerlijk beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

MatchWereld

MatchWereld - Nepprofielen, geen echte dames en dure grap!

1

Review:
Ik heb me ook eens verdiept in de werking van Matchwereld.nl. Niet zo zeer omdat ik geïnteresseerd ben in dames online, maar puur om te achterhalen hoe ze werken.

Ik heb meerdere profielen aangemaakt, om eens te zien wat het verschil in reacties is op de door mij gebruikte foto's, de omschrijvingen in de profielen en leeftijden. Op beide (mannelijke) profielen kreeg ik - al na een uurtje ofzo - sowieso al dezelfde berichten van dezelfde 'dames'. Exact hetzelfde verwoord, met precies dezelfde voorstellen. Om eens te kijken wat er gebeurt als je een berichtje verstuurt naar een dame, of reageert (waarvoor je dan wel Ä 1,20 moet betalen), heb ik ze geantwoord dat ik graag buiten de site om verder wil kletsen om verdere kosten te besparen, en gaf bijvoorbeeld een e-mailadres op en een skype-account. En je raadt het al: geen enkele dame wilde buiten de site om praten, ook al moeten de dames die zich aanmelden op matchwereld.nl ook betalen voor berichten! Dat geeft natuurlijk al argwaan, want je gaat toch niet telkens voor ieder berichtje betalen, ook de dames niet.

In mijn profiel heb ik specifiek mijn naam genoemd (uiteraard ook niet mijn echte), en vertel dat als ze mij een berichtje willen sturen, ze mij persoonlijk moeten aanspreken en niet met mijn profielnaam. Alle berichten die ik ontving, bevatte alleen mijn profielnaam, wat al zegt dat de profielen dus niet eerst gelezen worden alvorens ze een berichtje sturen. Ook een duidelijk teken dat er iets niet klopt. Bovendien gaan de dames ook niet specifiek in op je foto, ook niet als er iets bijzonders of vreemds op is te zien.

Kortom: mannen en dames, ga absoluut niet in zee met een dergelijke site als Matchwereld.nl, en vergelijkbare sites. Het enige dat ze doen, is je nepberichten sturen, waarvoor jij moet betalen als je wilt reageren. Het zijn gewoon een paar mensen op een zolderkamer die rijk worden van jouw berichten en jouw hoop op een serieus (seks)contact. Laat je niet verleiden door de mooie dames, alhoewel je dat ook met een korreltje zout moet nemen.

Sterke punten:
geen enkele natuurlijk, behalve dat je al heel snel doorhebt dat je wordt belazerd, waardoor je jezelf verdere kosten kunt besparen.

Zwakke punten:
heel doorzichtig welke trucs ze uithalen

Peter beveelt MatchWereld NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over MatchWereld

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou MatchWereld aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou MatchWereld aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek MatchWereld


Home Ľ CategorieŽn Ľ Erotische Contacten Ľ MatchWereld