oplichters

Achter veel nep profielen zitten dagelijks honderden "operators" van Zubar hitsige berichtjes te tikken met maar 1 doel: mannen credits laten kopen.
Een moderator van Zubar maakt en nep profiel en start een gesprek met een willekeurig slachtoffer en eenmaal "gevangen" in het web van Zubar kom je er bijna niet meer uit. En matchwereld weet dit, ze werken samen.
De operators verdienen ongeveer 10 cent per getikt bericht, dis die willen gráág een reactie, zodat ze wéér 10 cent kunnen verdienen voor een bericht.
Wekelijks moet een operator minimaal 200 berichten tikken.

Mannen, wees gewaarschuwd!!!

Sterke punten
Niets

Zwakke punten
Oplichters

Bezoek MatchWereld Reviews over MatchWereld

10 reacties

Er zijn nog meer bedrijven als Zubar die achter de fictieve profielen zitten en diensten leveren aan opichters.
teleworkcentral.com chatjobs.nl chatoperators.nl chatoperator.nl operatorgezocht.nl Op een forum voor thuiswerksters las ik dat de dames met hun benen wijd achter de webcam meer verdienen dan als chatoperator.

Helemaal gelijk. Wij zijn bezig met een actie dit te stoppen en wereldkundig te maken. Wellicht heb jij ook al je berichtjes bewaard net zoals mijn vriend en ik en staan we nog sterker.

Ik heb nog berichten van een vrouw uit Chaam 43jaar en ze heet Love2beACouger. Dus ik doe mee om deze oplichters van de sex site te pakken en dat het verboden moet worden.

Eindelijk komt er reactie op iets wat ik al lang had gehoopt deze site MATCHWERELD.nl verbieden er zijn er nog een paar andere sites die hetzelfde doen hoe lang ze het uithouden om een man te klissen heeft geen naam het zijn gewoon oplichters die er enkel op uit zijn om hun zakken te vullen. wil je meer details van mij contacteer me gerust, ik den dat alle profielen fake zijn , mijn profiel is al enkele malen gewist waarop zij vermelden : "vertel ik later"

Mensen die op een website zitten waar credits voir beyaald moeten worden, lezen de viorwaarden gewoon niet door. Heel stom, eigen schuld dus.

Er staat o.a. op matchwereld.nl netjes vermeld dat er ook fictieve profielen tussen zitten. Dus hoezo oplichterij?
Jullie nood is waarschijnlijk veelte hoog, om dat nog even te kunnen lezen?

Ik heb klacht neer gelegd bij Justitie Nederland maar die hebben er blijkbaar hun plezier nog in, ik zal deze brief hier plaatsen eerstdaags zo kan dit misschien helpen , groet en u als operator zouden ze moeten castreren zonder verdoving, ok,

IDD kunnen er fictieve profielen bij staan maar toch is dit misleidende informatie er moet namelijk staan: er kunnen ook echte profielen bij zitten. Ik vind het geweldig hoe ze het verzinnen en soms zijn ze echt goed. Je moet maar eens een profiel aanmaken en verder niets invullen qua woonplaats of zo, plotseling wonen ze bij jou in de buurt??? Dat moeten de operators dan nog leren. Ik heb er voor de gein aan mee gedaan en ze verrot gescholden, vrouwen die te mooi waren om waar te zijn geschreven dat ik met zo'n lelijke vrouw nooit een afspraak zou willen maken, haha ze blijven positief. Wat ik me wel afvraag is de privacy rechten van de mensen die op die foto's staan??? iets voor een jurist??

Wat zijn jullie toch zielige knakkers! Als jullie eerst eens een website lezen i.p.v. alleen met je lul te denken. Dan staat er toch duidelijk bij dat er fictieve profielen opstaan en hier geen afspraken met mogelijk zijn? Dus hoezo is er dan spraken van oplichting? Suffers! willen wel neuken, maar als het geld kost is een website van de oplichting praktijken terwijl alles eerlijk vermeld word. Losers!

ik wil toch graag ben al tydje lid van matchwereld,nu,ontverwacht kan ik geen credits kopen,hoe zit dat eigenlyk,,,,

Bezoek MatchWereld Reviews over MatchWereld

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MatchWereld
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden