Dit is nog eens een handige site :-)

Dit is nog eens een handige site :-)

Hee, dit is nog eens een handige site! Hiermee kan ik nu ook op internet snel (eindelijk!!!) mensen in mijn eigen buurt vinden die hetzelfde doel hebben als ik. Ik vind veel dingen leuk, dus dat ik nu nog maar 1 wachtwoord nodig heb is ook mooi meegenomen. Hartstikke bedankt uitvinders van Contactplaats! Jullie doen mij met jullie mogelijkheden echt een plezier!!!

Sterke punten
Je kunt hier echt voor alles een oproep plaatsen. Dus je vind voor alle bezigheden die je wilt doen hier de mensen die dat ook willen bij elkaar. Het lang zoeken op internet is eindelijk afgelopen. Helemaal het einde. Ook vind ik het goed dat ze geen extra reklames laten zien en dat ze mensen die misbruik maken van de site aanpakken. Als ik vervelende reacties krijg ga ik ze dat zeker vertellen, of ik reageer er gewoon niet op. Ik vind het ook heel handig dat je advertenties kunt plaatsen voor je hele gezin want je kunt bij elke oproep een andere postcode invullen als dat nodig is.
Ze hebben een goede helppagina waar ze alles goed uitleggen en als je vragen hebt kun je ze ook mailen.

Zwakke punten
Er is zoooo veeel mogelijk op die marktplaats dat ik mij echt even de tijd heb moeten nemen om het allemaal goed door te krijgen. Omdat het gratis is kan ik mij voorstellen dat het ook veel zogenaamde verkeerde lieden aantrekt. Toch denk ik dat het geen probleem hoeft te zijn, want ze kunnen mijn gegevens toch niet zien en dan reageer ik er gewoon niet op. Ik vind de voordelen veel belangrijker en die zijn echt heel fijn.
Als je gaat zoeken op km-afstand moet je eerst even doorkrijgen dat je in de witte balk op het woordje locatie moet klikken.

Bezoek ContactPlaats Reviews over ContactPlaats

3 reacties

Ik vind het een waardeloze website want ik kan geen mensen vinden met mijn interessen en uit mijn omgeving.

Maar Dirk toch, wat wil je ook? Die website is volgens mij nog erg nieuw, maar ik zou wel even de tip op de homepagina opvolgen hoor. Zo maar iets roepen zonder echt proberen ... Dat is waardeloos vind ik dan weer :-)

Ik zocht naar mensen die naar de bioscoop willen maar die zijn er niet in Flevoland Lelystad of Almere. Wel een man in Almere maar die zoekt eigenlijk een vriendin. Er zijn wel andere oproepen om gezamenlijk naar de bioscoop te gaan maar dat is voor mij veel te ver weg.

Bezoek ContactPlaats Reviews over ContactPlaats

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ContactPlaats
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden