Waarschuwing

Waarschuwing

Opgepast dames , de zogezegde man die zich opgeeft op badoo is helemaal niet single heeft zich op als een eerlijke man terwijl hij liegt van het begin af aan al op badoo ,hij houd zich vooral bezig met keiveel vrouwen die hij allemaal rond zijn vinger wil winnen door zijn leugen verhaaltjes , het gaat hier over W. uit Nijlen , hij woont nog samen met zijn vriendin terwijl hij single opgeeft enz... opgepast dames jullie zijn gewaarschuwd hij speelt met allemaal een vuil spelletje

Zwakke punten
Alles

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

18 reacties

Vervelend, maar het is tegen de privacy regels om hier met naam en toenaam iemand aan te geven.
Overigens als ik hier al mijn onfatsoenlijke en leugenachtige dates zou benoemen dan zou hier een lange lijst met namen terechtkomen. Dat doe ik niet. Ik vertel liever de mannen dat online dating altijd in het nadeel is van de man. Uitgezonderd dan de top 10% van mannen.

Waarschijnlijk gewoon een man die een beetje aan het downdaten is. Maar dat snappen die vrouwen weer niet.

Wanneer je als man eerlijk bent op een datingsite dan zal het niet lukken; je valt dan niet op in het enorme overschot aan mannen.

Volledig eens met MGTOW!
Vrouwen liggen gelijk te piepen hier als ze eens een ‘oneerlijke’ man tegenkomen en schreeuwen dan moord en brand. In plaats van dat ze eerst even bij zichzelf te rade gaan WAAROM die man dat doet, en hoe hij zover gekomen is. Ik kan het antwoord wel invullen, en dat is door de leugens en het manipulatief gedrag van vrouwen, of de frustratie dat hij altijd net naast de pot plast en hij nooit aandacht krijgt omdat hij eerlijk is en zorgzaam en een goed hartje heeft en daardoor niet aantrekkelijk is voor de Nederlandse vrouw, de zogenaamde 95/5 regel, die meer de realiteit benaderd dan de veelbesproken 80/20 regel.
Deze man heeft groot gelijk.

Er zijn genoeg betrouwbare en deugende mannen. Maar die zitten in de 95% categorie en die vallen af. Deze deugende mannen mogen in datingprofielen van vrouwen telkens lezen: geen ONS! Zoek je maar 1 ding zoek elders, en tal van gelijksoortige opmerkingen die mannen als onbetrouwbare seksistische hufters zien. Zo'n man denkt dan, waarom wordt ik compleet genegeerd terwijl ik niet ben waarover ze zo klaagt?
Er geldt hier gewoon 'nice guys finish last'. Er is zelfs onderzoek dat heeft aangetoond dat vrouwen norskijkende mannen als aantrekkelijker beoordelen dan lachende mannen. Vrouwen in het algemeen vallen op de alpha man, ook al is hij een slechterik.

Als ik een date zou hebben gehad met een vrouw die achteraf gebonden bleek te zijn, maar ik had wel een leuke tijd en misschien zelfs sex gehad, dan zou ik er verder niet zo zwaar aan tillen. Zoals in MGTOW kringen wel eens wordt gequote: ' she is never yours, it is just your turn'. Oftewel ik ga er van uit dat zij sowieso een tijdelijk verschijnsel is. En of dat nu komt omdat ze gebonden of knettergek blijkt te zijn maakt weinig verschil.

@MGTOW

Ik wil je in elk geval bedanken dat jij mijn ogen hebt geopend.
Ik ben al geruime tijd alleen en het is teleurstelling na teleurstelling, ALS ik al aandacht heb van een dame. Daarbij mag ik dan nog in mijn handen klappen als ze er enigszins aantrekkelijk uitziet en geen kinderen heeft want zoiets is al helemaal onbegonnen werk, zoals al regelmatig door jou aangehaald hier.
Ik loop inmiddels bij de derde psycholoog omdat ik door alle ervaringen een dermate zwarte bril op heb en zulk laag zelfbeeld heb ontwikkeld en totaal geen zelfvertrouwen meer heb, alles verzorgster door de houding van vrouwen heden ten dage. Dieptriest, maar ik ben hierin niet alleen lees ik. Jouw reviews hebben mij wel de ogen geopend, waarvoor heel hartelijke dank.
Ik zou graag buiten deze site met je in contact komen, is dat mogelijk?

Groet Ruud

Helemaal mee eens. De posts van MGTOW zou ik heel graag gebundeld bij de Bruna willen zien liggen, dat wordt vast een bestseller ;-)

@ruud; op dit moment kan ik nog geen niet te herleiden mailadres plaatsen, overweeg dit wel.
Ik heb veel geschreven in de rubriek 'Tinder'.
Je kunt ook op youtube kijken naar sandman, coach greg adams en better bachelor. Er zijn nog vele anderen te ontdekken.
Dat je eigenwaarde als man daalt door internetdating is heel normaal. Het is een onderzocht feit dat je als normale man nauwelijks aan de bak komt. In ieder geval niet wat betreft vrouwen die aan je gewaagd zijn. Je zult dan daten met een vrouw met duidelijk lagere SMV (sexual market value). Voor een ONS kan dat goed genoeg zijn. Hier klagen veel vrouwen dan ook over.

@MGTOW

Ik heb inmiddels veel van je gelezen en vind het super zoals jij alles beschrijft! Je legt telkens de vinger precies op de zere plek en snoert dames hier ook gelijk de mond als ze liggen te piepen.
Ik hoop dat je nog lang doorgaat met je reviews, ik geniet er met volle teugen van.

Groetjes Ruud

Mijn inmiddels ex vriend, zat tijdens onze relatie al een aantal jaar op datingsites. Dat deed hij ook al bij zin vorige relatie en tijdens zijn huwelijk met zijn jaren geleden overleden vrouw. Deze man is dus altijd op zoek naar andere vrouwen en is nooit tevreden met wat hij heeft. Hij doet zich heel anders voor dan hij werkelijk is. In het begin is het allemaal fantastisch, maar als je deze man echt leert kennen, dan is het een man die denkt dat hij altijd de waarheid spreekt. Hij ziet zijn kinderen niet meer en is al zijn vrienden kwijtgeraakt. Dit is een zeer onbetrouwbare man, is zegt dat hij erg romantisch, betrouwbaar is enz. Deze persoon loopt zelfs bij de GGZ, maar dat verteld hij natuurlijk niet. Groet Madelief

Hey madelief, jou review is heel herkenbaar , ik heb dit ook allemaal meegemaakt en dan later nog eens met een date van badoo , ik heb het eventjes gehad wat mannen betreft zal wel even eerst van mijn leven genieten en zie wel wat de toekomst brengt. Groetjes Svea

GGZ-klanten, criminelen, vreemdgangers en andere foute mannen doen het goed op datingsites. Normale en vriendelijke mannen zijn te saai.Of deze mannen gaan niet akkoord met haar eisenpakket.

Hahahaha, ik verbaasd me echt niet hoeveel vreemdgangers op datingsites zitten, omdat ze altijd leeg van binnen voelen.

Lol...opgepast dames. Alsof allemaal hetzelfde en zo goed met elkaar voor. Praat even voor jezelf ja.
En iets over je bericht. Vrouwen hebben toch vrouwelijke intuïtie? Zo'n zelfbenoemde superkracht. Waarom altijd de fout in dan? Relatiebreuken, scheidingen, ruzies/vechten, etc.

lul toch niet .is voor een man al bijna onmogelijk om een date te scoren.laat staan meerdere die hij bedonderd.

lul toch niet .is voor een man al bijna onmogelijk om een date te scoren.laat staan meerdere die hij bedonderd.

@harrie; het kan best lukken hoor. Dan heb je alleen wel een date met een vrouw die minstens 5 jaar ouder is en er dusdanig uitziet dat je hoopt geen bekenden tegen te komen.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden