Badoo - 420 Reviews

Badoo Logo

19.6% aanbevolen, 420 Reviews

Badoo over zichzelf:

Badoo is een wereldwijde online sociaal netwerk die haar leden de mogelijkheid biedt om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken in jouw eigen plaats/regio. Het heeft vele geweldige functies maar focust er echt op om jouw de beste functies aan te bieden om je sociale netwerk gemakkelijk uit te kunnen breiden.

Badoo is in Nederland zowel bereikbaar onder Badoo.nl als Badoo.com.

Bezoek Badoo
Badoo
1 stars, 420 Reviews

Badoo Details

Hits: 35092

URL: http://www.badoo.com/

Categorieën: Gratis Dating

Reviews: 420

Bezoek Badoo

(19.6% aanbevolen)

Badoo Verwijderen

Je lidmaatschap Badoo opzeggen kan als volgt. Wie zich van Badoo uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Uitschrijven Badoo. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Badoo opzeggen echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Badoo Account Verwijderen. Na aanklikken van deze optie verschijnt een scherm om je over te halen tot het niet opzeggen Badoo door een aanbieding van 3 dagen gratis Superkrachten. Daarna kun je na invoeren van je wachtwoord en een code alsnog van Badoo uitschrijven.

Bezoek Badoo

(19.6% aanbevolen)

Badoo Kosten

Badoo biedt een kosteloos abonnement waarbij de mogelijkheid bestaat tot het kopen van Credits. Bij aankoop van een bundel van 100 Credits worden door Badoo kosten van € 2,39 gerekend. Voor 2750 Credits zijn de kosten van Badoo € 44,99. Behalve voor Credits kun je ook voor Superkrachten aan Badoo betalen. De Superkrachten van Badoo kosten € 8,99 voor 1 maand en voor 6 maanden kun je € 31,99 aan Badoo betalen.

Badoo Acties & Nieuws

Badoo reviews (420):

Badoo

Badoo - Leuke site en app

1

Review:
Ik kan eigenlijk alleen maar positief zijn over badoo, ik heb al heel wat leuke dames leren kennen en zo nu en dan hou ik er een leuke date aan over.
Voor de mannen die alleen maar op seks uit zijn, leer eerst eens wat fatsoen en respect bij, als je in de supermarkt bij de kassa staat vraag je dan ook meteen of ze wilt neuken, jullie hebben geen verstand van vrouwen en denken alleen maar met jullie pik, kansloos, op deze manier blijf je rukken.
Ga lekker op tinder zitten ofzo, badoo is echt wel leuk, prima site
En voor wat betreft die fakers, met een beetje gezond verstand filter je die er wel uit.

Sterke punten:
Overzichtelijk
Chatten zonder kosten

Zwakke punten:
Ik merk dat er steeds meer facebook profielen tussen staan waarvan de gebruiker niet weet dat ze lid is geworden, meestal herken je dit aan 1 foto en geen informatie op het profiel (niks ingevuld)

ronald beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - badoo shit site

1

Review:
Badoo heeft iets nieuws bedacht en dat is: dat je nu moet inloggen met je mobiele telefoonnummer. Ik heb zelf geen mobiel alleen een vast telefoonnummer. Heb ze al een mailtje gestuurd dat ik het belachelijk vind, maar hun reactie naar mij toe was dat het verplicht is. Ik heb ze weer een mailtje teruggestuurd dat ze mij niets kunnen verplichten dat maak ik toch echt zelf uit.

Ik ben klaar met Badoo het is allemaal nep en ze zijn alleen maar op je geld uit.

Sterke punten:
nix

Zwakke punten:
alles

Ger beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Badoo-geldklopperij

0

Review:
De grootste fout die ik begaan heb op deze site is ervoor betalen!
Ik raad iedereen aan om niet tegaan betalen!!

veel fake "Engelse" profielen,bijna geen enkele reactie op gestuurde chats die fatsoenlijk van toon zijn zelfs? ((En de tegen reacties zijn dan ook nog vaak arrogant!!))
Ik denk dat ik van de vele chats die ik verstuurd heb maar drie heb terug gekregen,en dan ook nog vaak van wanhopige vrouwen die en man zoeken om zelf financieel beter teworden?

Ik zeggen probeer het in je eigen vrienden kring,de kans is groter dat je de ware vind dan op deze site!

Sterke punten:
weinig tot geen!!

Makelijk teverwijderen..

Zwakke punten:
Niet gratis zo als ze zelf beweren..

Lage toelatingseisen blijkbaar..

Bijna geen reacties op normale en fatsoenlijke chats..

De foto rating is ook zeer twijfelachtig!! ((5.6 schijnt best goed tezijn als ik het zo hoor haha))John beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Geen woorden voor Badoo.com

0

Review:
Zeeeeeer weinig profielbezoekers, berichten en/of nooit geen ontmoetingen (voor zowel betaalde als free members).

Badoo.com vindt zichzelf "Sociaal Media", maar ik bestempel deze als een heuse "A-Sociaal Media".

Veel (sorry voor mijn woorden) achterlijlke stront wijven die je gelijk blokkeren zonder hun te hebben gesproken/getypt...

Zeer veel buitenlandse gebruikers die naar hun zeggen uit Nederland komen, maar in principe uit bijvoorbeeld Nigeria en/of Senegal komen die gebruik maken van Googlevertalers (hun Nederlandse teksten zijn belabberd geschreven) en hun sturen je mails zodat je op hun berichten reageren.

Wanneer men (voordat je hun iets terug typt) bericht wil terug sturen kopieer dan ten allereerste hun emailadres en plak deze vervolgens op google.nl in de zoekbalk en laat Google deze zoeken en 30:2 van deze berichten zijn afkomstig van Nigeriaanse en Senegaleze bendes die vanuit Amerika als scammers worden beschouwd (dus u bent gewaarschuwd)...

Dus Badoo krijgt 5 sterren (in de min wel te verstaan)

Sterke punten:
Goeie overzicht Badoo site!

Zwakke punten:
Enorm veel fakers!

Meeste profielen kloppen niet (met name scammers en spammers)!

Veel blokkades daar zonder iets te hebben getypt!

Veel vrouwen met foto's ouder dan 5 a 10 jaar!

Veel vrouwen die liegen over hun leeftijden (bijvoorbeeld; Iemand doet zichzelf voor als 48 jarige en dus in principe al 58 a 60 jaar zijn in het echt).

Asociale fotostemmers!

Vrijwel geen bezoekers, berichten en totaal geen ontmoetingen of dates!

Badoo is geen datingsite!

Dus kortom door en door slechte site!

Bertus beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Als het niet lukt ligt het aan jou

0

Review:
Veel mooie dames, waaronder echte en geestelijk functionerende.

Hoe bereik je ze?
Stap 1 benader alleen meiden die online zijn
Stap 2 kijk binnen die groep naar hun interesses e.d.
Stap 3 heb je een gedeelde interesse, begin gewoon een normaal gesprek over dat onderwerp.

Heb een aantal knappe, slimme meiden leren kennen door te praten over.....propaganda, strategie, tuinkabouters, snoepgoed.

Topsite, als je vrouwen een beetje begrijpt.

Sterke punten:
Alles is mogelijk.

Zwakke punten:
Social engineering.

Badoo

Badoo - Wereldwijd

1

Review:
Ik gebruik deze website zowel in Nederland als in het buitenland wanneer ik op reis ben, ik merk dat het in het buitenland (vooral Azie) enorm populair is. Ik heb al vele meiden door deze website ontmoet en nog nooit een slechte ervaring mee gehad. Helaas blijkt het wel dat het in Nederland niet veel gebruikt wordt en bijna geen matches worden gemaakt.

Sterke punten:
Makkelijk te gebruiken, weinig tot geen fake gebruikers

Zwakke punten:
Superkrachten en beoordelingen zijn nutteloze functies van deze site. Ook is het jammer dat je een gewazigde foto van je interesses krijgt te zien, waardoor het moeilijk is om te zien wie er geintereseerd in je zijn.

Peter beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - vreselijke site

0

Review:
Weer veel vieze smeerlappen op zoals vele sites helaas de goeie zijn er amper te vinden met een vergrootglas moet je zoeken.Ze praten allemaal over seks of bieden je een betaal date aan.
Veel losers laag geschoolde mannen een dikke 0 voor deze site.
Michael uit hoofddorp kaal 36 jaar is een aanrander dus uitkijken getint en kaal gespierd.
Deze doet net of hij heel serieus is tot je afspreekt.

Sterke punten:
niks

Zwakke punten:
vieze mannen.
superkrachten zijn onzin voor zo een achterlijke site.

brazil beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - vreemd

0

Review:
Ik lees hier zeer veel negatieve reacties, maar ik kan toch niet klagen.
Ik heb via badoo (akkoord je moet echt wel filteren, want er zitten veel vrouwen op die echt wel van een niveau zijn waarvan je hersenen gaan pijn doen.) toch al 2 vriendinnen leren kennen. Afgesproken (het is niets meer geworden) en uiteindelijk een goede vriendschap opgebouwd. Vorige week heb ik ook met iemand afgesproken en het was zeer aangenaam.
Om te zien wie jou wil ontmoeten moet je wel zogezegd betalen, maar daar heb ik me nog nooit moeten mee bezig houden.
Ik ben wel van België misschien is het hier wat anders dan in Nederland (is maar een gokje).

Sterke punten:
Gratis en makkelijk in gebruik.

Zwakke punten:
Je moet lang filteren.

matthias beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - kennis making spel en foto beoordeling

0

Review:
het valt me op dat minder mooie vrouwen je een laag cijfer geven voor je foto terwijl zij ook niet de mooiste zijn,en het kennis makingspel klopt niet,iemand vind je leuk en dan kan je die persoon niet goed zien op de foto,dus moet je superkrachten aan vragen,en soms als je dan die persoon een bericht stuurt,dan weten ze niet hoe dat spel werkt,want je kan op een kruisje drukken of een hartje,een hartje betekent kennis maken of meer willen weten,en sommigen snappen dat niet,er zitten veel fakers op en minder serieuze mensen en ook zeer sexueel getinte vrouwen en mannen,ik kijk het nog ff aan

Sterke punten:
weinig

Zwakke punten:
veeleisende vrouwen zoals ook mannen

Badoo

Badoo - Geen zuivere koffie helaas

1

Review:
Het lijkt inderdaad alsof het gemiddelde opleidingsniveau wat lager ligt dan bij andere meer professionele datingsites. Er wordt niet veel van je gevraagd bij de inschrijving en daarom ligt stereotypering voor de hand. Ben je als vrouw platinablond, dan ben je waarschijnlijk Pools of kom je van het woonwagenkamp. Ben je zwart als man, dan hou je van reggae en hip-hop, kun je goed dansen en heb je een grote …. Allemaal vaak onzinnige aannamen natuurlijk.

Ik ontvang geregeld een mail met de melding “[vrouwennaam] heeft zin om met je te chatten”. Ik heb er niet om gevraagd, ik word gevraagd. Ik reageer dan als volgt: “Dank voor je oproep, laten we idd chatten”. Hoewel ik dan naderhand zie dat mijn profiel door deze vrouw is bezocht, krijg ik geen enkel bericht terug. Waarom stuur je me dan een oproep, zou ik zeggen. Mijn conclusie is dat Badoo dit zelf doet zonder medeweten van de vrouw in kwestie om het gebruik van de site te manipuleren. Zij zelf denkt dan vast dat dit mijn trick opening line is. Kan ze ook niets aan doen.

En dan heb ik nog niet eens gehad over de profielen met foto’s van Amerikaanse en Engelse actrices van de C en D list waarvan men hoopt dat ze niet herkend worden. Sneu hoor.

Ik kreeg trouwens een blik van herkenning van de opmerking van een vorige respondent. Met heel veel moeite haal ik een 5,5 met een foto terwijl gemiddeld uitziende vrouwen op 7 of 8 zitten. Ik ben even door de foto’s van de mannen gelopen en ontdekte dat ik aan de bovenkant zat qua waardering. Dat is toch raar?

Sterke punten:
Smoelt goed en intuïtieve site

Zwakke punten:
Dat zijn er best wel veel

Danny beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Badoo

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Badoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Badoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Badoo