Badoo - 410 Reviews

Badoo Logo

19.1% aanbevolen, 410 Reviews

Badoo over zichzelf:

Badoo is een wereldwijde online sociaal netwerk die haar leden de mogelijkheid biedt om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken in jouw eigen plaats/regio. Het heeft vele geweldige functies maar focust er echt op om jouw de beste functies aan te bieden om je sociale netwerk gemakkelijk uit te kunnen breiden.

Badoo is in Nederland zowel bereikbaar onder Badoo.nl als Badoo.com.

Bezoek Badoo
Badoo
1 stars, 410 Reviews

Badoo Details

Hits: 32520

URL: http://www.badoo.com/

CategorieŽn: Gratis Dating

Reviews: 410

Bezoek Badoo

(19.1% aanbevolen)

Badoo Verwijderen

Je lidmaatschap Badoo opzeggen kan als volgt. Wie zich van Badoo uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Uitschrijven Badoo. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Badoo opzeggen echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Badoo Account Verwijderen. Na aanklikken van deze optie verschijnt een scherm om je over te halen tot het niet opzeggen Badoo door een aanbieding van 3 dagen gratis Superkrachten. Daarna kun je na invoeren van je wachtwoord en een code alsnog van Badoo uitschrijven.

Bezoek Badoo

(19.1% aanbevolen)

Badoo Kosten

Badoo biedt een kosteloos abonnement waarbij de mogelijkheid bestaat tot het kopen van Credits. Bij aankoop van een bundel van 100 Credits worden door Badoo kosten van Ä 2,39 gerekend. Voor 2750 Credits zijn de kosten van Badoo Ä 44,99. Behalve voor Credits kun je ook voor Superkrachten aan Badoo betalen. De Superkrachten van Badoo kosten Ä 8,99 voor 1 maand en voor 6 maanden kun je Ä 31,99 aan Badoo betalen.

Badoo Acties & Nieuws

Badoo reviews (410):

Badoo

Badoo - nep

5

Review:
Allemaal fake, wat me opvalt is dat mannen tevreden mogen zijn als zij gemiddeld een 5 hebben terwijl de meest gore lelijk dames een 6-7 scoren? Kom op man deze site deugd voor geen kant. Nu ben ik geen mannen expert als man, maar in sommige profielen van goed uitziende mannen zijn 3 terwijl een meisje een klein beetje make-up heeft en dat een 7 is? Hier geloof ik niets van. Het lijkt mij sterk dat 99% van de mannen lelijk is. Veel vrouwen worden overhyped.

Mijn advies is dan ook mannen, ga aub in het echt af op een vrouw. Dit is hwt leukste manier van contact maken en real. Verwacht niet dat vrouwen op jou gaan afstappen want daar zijn de meeste vrouwen te laf voor. Doe gewoon je ding op een feestje, babbeltje, wees sociaal en niet wanhopig en de rest komt vanzelf. Accepteer ook dat niet iedereen je leuk kan vinden.

Sterke punten:
Mannen stimuleren om in het echt op pad te gaan.

Zwakke punten:
Overschatte vrouwen met hoge beoordelingen en goed uitziende mannen met lage.

papa doc beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - niet aan te bevelen

3

Review:
Tijdje geleden aangemeld op Badoo , stuk of 8 foto`s geplaatst en profiel netjes ingevuld , tot dan geen klachten , na een dag kreeg ik een bericht van een vrouw , om dit bericht te lezen dien je credits te kopen en superkrachten te activeren en dat is niet gratis , dus uit nieuwsgierigheid toch maar gedaan , de dame waarvan ik het bericht had ontvangen zag er goed uit gezien de foto`s , echter dit bleek achteraf Fake te zijn , alleen maar zodat je credits / super krachten koopt (kost je dus geld) , na 1 dag was het profiel van deze dame verwijderd , het berichtje van deze dame was dus alleen bedoeld als lokkertje , blijkbaar doen ze dit vaker bij Badoo , niet alles is fake gelukkig want ik heb ook een tijdje gezellig met een vrouw gekletst via de chat , maar daar bleef het dan ook bij , op de Badoo android app staan op de kennismaking pagina heel andere vrouwen (lees aantrekkelijkere) dan op de website , eigenlijk te mooi om waar te zijn en dat is het ook , ondanks dat er ook echte vrouwen op staan die ok echt vriendschap , relatie of chat contact zoeken vind ik het voor 80% een fictieve dating site , met net zoals vele datingsite`s je geld te laten betalen ,
Heb mijn profiel / lidmaatschap verwijderd nu .
Nadat ik eerst alle foto`s en de betalings / abonnement gegevens verwijderd heb ,
Want je profiel is dan wel onzichtbaar na verwijdering maar het duurt +/- 4 weken voordat je gegevens ook echt allemaal verwijderd worden .

Sterke punten:
Weinig .

Zwakke punten:
Teveel fictieve profielen tussen de weinig echte profielen , je ontvangt al vrij snel nep berichten om jou nieuwsgierig te maken en dus te laten betalen .

Rocco beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Op Badoo zit uitsluitend volk van zeer laag niveau

1

Review:
Geen ellenlang verhaal voor nodig!

Op Badoo zitten nagenoeg alleen maar tokkies! Nagenoeg alleen maar dames die er enorm goedkoop uitzien en waar geen gesprek mee valt te voeren. Veel alleenstaande moeders zonder werk en/of opleiding.

De kerels idem, gouden kettingen en oorbellen en ga zo maar door.

Voor de spontane en wat meer inhoudelijke mensen schiet deze site dus totaal niet op. Voor de Barbie en (hoe heet die vent eigenlijk?) types zal het ongetwijfeld een fantastische site zijn.

Sterke punten:
Gratis?

Zwakke punten:
Alleen maar paupervolk Niet mijn ding!

Sander beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - desception

0

Review:
In mijn ervaring is Badoo uiteindelijk ook een ordinaire sexsite,Sterke punten:
gratis, gemakkelijk om je aan te melden, lijkt op Tinder, maar dan internationaler

Zwakke punten:
Uiteindelijk wil iedereen wel sex en geen relatie

pien beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Schandalig!

1

Review:
Wat een tegenvaller. Hele oppervlakkige site, maar dat is niet het ergste. Toen ik gratis lig werd, kreeg ik aardig wat likes en berichten van vrouwen die zogenaamd met je willen daten. Om deze berichten te bekijken moet er uiteraard betaald worden. Zodra je betaald hebt, zijn alle likes en berichten van de vrouwen verdwenen. Een hele vuile manier om geld binnen te harken. Schaam jullie diep badoo.

Niet intrappen dus mensen, dit riekt naar oplichting!

Sterke punten:
Veel leden, mogelijkheid om berichten te sturen, zelfs als je geen betalend lid bent.

Zwakke punten:
Weinig tot geen controle over je profiel en fotos. Veel fake profielen en spook likes/ontmoetingen totdat je betaalt.

Baitswich beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Oplichterij!

0

Review:
Mijn enige ervaring is: Ze schrijven ongevraagd geld af! De resultaten zijn bagger... je krijgt misschien een paar views van vrouwen waar je echt niet op zit te wachten... Je betaalt je suf om een beetje in de spott-lights te komen, en als je al cointact maakt is dat zo karig... maar ze willen wel elke keer flink incasseren! Wil je meer, mag je betalen . En dan komt het: Onterecht en ongevraagd een automatische afschrijving instellen, zonder dat de klant daarom gevraagd wordt! Dat is crimineel!! Om dit ongedaan te maken moet je zoeken. En als ik dan op een normale manier mijn account verwijderen is zeer moeilijk! Het zijn een stel kapitalistische criminelen en ik wens hier niet verder aan mee te werken!
Een serieuze klacht is op zijn plaats! Dit is pure oplichterij en niks anders!

Sterke punten:
Geen!

Zwakke punten:
Oplichterij, Crimineel gedrag, Onduidelijkheden ga zo maar door lees review.

Chris beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Niveau mannen ver beneden peil.

0

Review:
Het aanbod mannen op Badoo is ver beneden peil. Sneue, onvolwassen leftovers die op elke vrouw reageren en mannen die door middel van "medailles" hun tere ego'tje denken op te krikken.
Als ze al wat schrijven is het een hoop blabla om vrouwen in bed te krijgen. Mensen in hun waarde laten, respect etc., terwijl ze niet weten wat die woorden inhouden.
Badoo: leuke site hoor....voor emotioneel onderontwikkelde mannen!

Dames: trap alsjeblieft niet in de zielige verhalen van meneer Erik B. uit E. (Flevoland)
Deze meneer lijkt door zijn postuur en gebleekte tanden heel wat, maar is in werkelijkheid iemand met een enorm gecompliceerd minderwaardigheidscomplex. Deze meneer liegt, gebruikt vrouwen en behandelt ze als een stuk vuil nadat hij zijn beurtje heeft gehad.

Sterke punten:
Dikke plus: je profiel is snel en makkelijk te verwijderen! :-)

Zwakke punten:
Het niveau van de ingeschreven mannen is ver beneden peil.

Op Badoo zijn mannen enkel op zoek naar neukertjes.

Justme beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Superfaakster

4

Review:
Ben een paar keer benadert door ene Moontje Roos uit Rotterdam. Op een nader gesprek blijkt ze daar niet te wonen maar komt uit Klaaswaal. Ze geeft mij haar naam en ik heb die gegoogled maar dan kom ik uit op deze profielfoto zij heet in werkelijkheid Petra Spork uit Klaaswaal dat zegt ze dan wel maar pas veel later en dan vind je de foto die erbij hoort op internet. Kijk uit want deze vrouw is verknipt ze zoekt een man om haar rekeningen te betalen dat werd al duidelijk na een paar sjets. Zij doet heel zielig want zij heeft veel meegemaakt zegt ze maar ze heeft veel schulden en zoekt een manier om dat te regelen en een ander mag dat betalen. Dat is niet erg maar ze laat een vage foto zien van haarzelf om zich te verkopen. Gesprekken op de sjet gaan alleen maar over haar om ziek van te worden. Vrouw wees eerlijk en fake niet.

Sterke punten:
Gratis profiel is fijn maar zie bovengenoemde dame om voorbeeld te geven. Ga niet voor gratis maar voor kwaliteit als ik een goedkope h**r wil dan betaal ik er liever voor dan is het ook prettig om naar te kijken.

Zwakke punten:
zie bovenstaande

John beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Inloggen maar ze "slapen." Over 59 min z

0

Review:
Wat is er aan de hand. Ik zou vandaag afspreken via badoo maar het is iedere keer na een uur, weer een uur en weer een uur, en weer een uur, .... kan niet inloggen. Krijg wel mail van hen binnen. Technisch iets of klopt het niet? met badoo?

JA beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Niet slecht!

0

Review:
Wat mij opvalt is dat veel mensen die ik via relatieplanet- lexa- en 50 plus match gezien heb toch hier terecht komen. En dan kun je heel makkelijk contact leggen. En of het wat gaat worden ligt niet aan de datingsites. Je moet gewoon geluk hebben.

Sterke punten:
Mogelijkheden!

Zwakke punten:
Je moet geluk hebben en zeven in de zandbak maar dit is overal!

Schrijf ook een review over Badoo

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Badoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Badoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Badoo