Badoo - 426 Reviews

Badoo Logo

19.9% aanbevolen, 426 Reviews

Badoo over zichzelf:

Badoo is een wereldwijde online sociaal netwerk die haar leden de mogelijkheid biedt om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken in jouw eigen plaats/regio. Het heeft vele geweldige functies maar focust er echt op om jouw de beste functies aan te bieden om je sociale netwerk gemakkelijk uit te kunnen breiden.

Badoo is in Nederland zowel bereikbaar onder Badoo.nl als Badoo.com.

Bezoek Badoo
Badoo
1 stars, 426 Reviews

Badoo Details

Hits: 38622

URL: http://www.badoo.com/

CategorieŽn: Gratis Dating

Reviews: 426

Bezoek Badoo

(19.9% aanbevolen)

Badoo Verwijderen

Je lidmaatschap Badoo opzeggen kan als volgt. Wie zich van Badoo uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Uitschrijven Badoo. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Badoo opzeggen echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Badoo Account Verwijderen. Na aanklikken van deze optie verschijnt een scherm om je over te halen tot het niet opzeggen Badoo door een aanbieding van 3 dagen gratis Superkrachten. Daarna kun je na invoeren van je wachtwoord en een code alsnog van Badoo uitschrijven.

Bezoek Badoo

(19.9% aanbevolen)

Badoo Kosten

Badoo biedt een kosteloos abonnement waarbij de mogelijkheid bestaat tot het kopen van Credits. Bij aankoop van een bundel van 100 Credits worden door Badoo kosten van Ä 2,39 gerekend. Voor 2750 Credits zijn de kosten van Badoo Ä 44,99. Behalve voor Credits kun je ook voor Superkrachten aan Badoo betalen. De Superkrachten van Badoo kosten Ä 8,99 voor 1 maand en voor 6 maanden kun je Ä 31,99 aan Badoo betalen.

Badoo Acties & Nieuws

Badoo reviews (426):

Badoo

Badoo - privacy

0

Review:
ik kan niet meer inloggen en ben verplicht eerst mobiele telefoonnummer af te staan aan de website, dat was ik dus niet van plan als ik een dergelijk toestel zou hebben gezien dat privé is maar ik ben een van de weinigen die geen mobiel telefoonapparaat heeft en kan dus niets meer of denkt men daar bij beheerder dat ik even snel een mobiele telefoon ga aanschaffen, het bericht om eerst mobiele nummer in te tikken komt steeds retour en is dus gelinkt aan het IP nummer wat men dan zo maar even zonder toestemming opslaat

Sterke punten:
geen enkele

Zwakke punten:
alles

cmt beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - niet doen!

0

Review:
ben veel op internet savonds, dan heb ik zin in een praatje en wat leuke contacten. Dit is helaas niet mogelijk naar mijn idee zijn er vele fake profielen, en maar enkele ''echte'' vrouwen, die geen inhoudt hebben, laat staan een normale reactie. sorrie ik spreek veel liever vrouwen aan in real life dan weet ik meteen waar ik aan toe ben.. verder raad ik heb je niet aan tenzij je hiermee in mee wilt doen met dit spelletje. van mij mag je ze allemaal hebben

Sterke punten:
niet betalen om te chatten

Zwakke punten:
veel fakers, arrogante wannebe's dames. pure tijds verspilling

jair julia beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Tja.

0

Review:
Ik ben op badoo niet veel online.Er zouden 99+ mensen in mij geïnteresseerd zijn maar als je die wild zien moet je betalen.Dat doe ik dus niet want ik heb daar slechte ervaringen mee.Verder zoeken ze het maar uit.

Sterke punten:
Tja.

Zwakke punten:
Saai.Weinig mensen online.

Badoo

Badoo - Badoo playing games

1

Review:
Badoo is playing games with people's feelings. Badoo is very FAKE !! People Badoo sit chatting with you and you think you can really sit chatting with someone ... what a waste of time !! Badoo creates a lot of SPAM on your computer ... Only suckers and poor people are on Badoo, hoping to encounter a rich person. So that they are saved from the debt !!! Because in the past they could not properly handle money. So they want to save themselves financially through this site. Weeping suckers !!! So who is stupid here ?! VERY DIRTY DATING SITE NEVER OPEN A PROFILE HERE !!!

Sterke punten:
Nothing at all

Zwakke punten:
All from Badoo

girly beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Tijdverspillende site

2

Review:
Ik heb het idee dat deze site niet erg populair is binnen Nederland. Als ik random inlog op een avond/nacht en scroll door de tientallen profielen, zijn er hooguit 3 online en 2 online maar afwezig. Van de 5 'actieve' gebruikers, is er 1 knap/leuk genoeg om mee te chatten om vervolgens geen antwoord terug te krijgen (wel gelezen). Te vaak gebeurt het ook dat bij die ene mooie die wel online is, je opeens 'superkrachten' moet activeren om met hen in contact te komen. Dit kost geld en de kans is aanzienlijk klein dat je ook daadwerkelijk contact krijgt.

Vervolgens probeer je het met een minder knappe/lelijke en die geeft wel antwoord maar vaak kom je nauwelijks verder dan hoi, alles goed, ja met jou. Bij andere vragen blijft het stil.

In de 2 jaar badoo heb ik hooguit 1 (vreselijke) date gehad. Toen ik haar opzocht bleek ze spuuglelijk en te dom voor woorden te zijn. Haar uiterlijk kwam totaal niet overeen met de foto. Ze was veel te dik, had een lelijk litteken bij de mond en een moedervlek in de hals, wat allemaal niet op haar foto's was te zien. Deze date was dan ook van zeer korte duur.

Verder een x gechat met een dame die uiteindelijk geld van me wilde hebben. Na een leuke chat, wisselden we telnummers uit en kwam ze opeens met persoonlijke problemen aanzetten en of ik haar financieel wilde helpen. Toen ik aangaf geen geld te lenen aan mensen die ik niet persoonlijk ken, schold ze me verrot. Direct geblokkeerd natuurlijk.

Dan badoo buitenland. Toen ik naar het buitenland ging (Spanje), heb ik mijn badoo status naar dat land gewijzigd. Mijn profiel is in slechts 2 weken tijd wel door 25 dames bekeken, maar niet 1 heeft mij een berichtje gestuurd. Van de 10 dames die ik benaderde, kreeg ik welgeteld 1 berichtje terug. De dame in kwestie bleek helaas in de Dominicaanse republiek te wonen en niet in Spanje!!

Resumerend, ik heb het idee dat deze site, in ieder geval in NL, een beetje aan het inkakken is qua activiteit. Ondanks de vele profielen zijn er dagelijks maar een handjevol mensen actief die zelden reageren op je berichtjes. Ook al zijn deze berichtjes, luchtig en belangstellend. Ik heb nog nooit betaald voor Badoo, maar dit lijkt mij ook niet de moeite waard. Er zijn betere social media/datingsites!!

Ik ga mij binnenkort zeker afmelden

Sterke punten:
Het is gratis

Zwakke punten:
Veel te weinig actieve gebruikers
Op berichtjes wordt zelden gereageerd
Te veel lelijke vrouwen
Bij mooie vrouwen, moet je opeens superkrachten activeren
Scammers
Nepprofielen
Navigeren gaat soms traag, site laadt vaak

knakker beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Goede site

0

Review:
Ik heb een paar keer een tijd gebruikt gemaakt van Badoo. Hier heb ik nu een hele leuke relatie aan overgehouden (1,5 jaar nu). Dus ik kan voornamelijk positief zijn.

Sterke punten:
Gratis, leuke spelletjes als matching, de restricties (bv. max. aantal berichten per dag etc. vallen relatief mee vergeleken met andere sites).

Zwakke punten:
Ook hier nepprofielen of ongebruikte profielen, vrouwen blokkeren soms erg snel zodat het direct einde gesprekmogelijkheid is (waarschijnlijk door de grote hoeveelheid puur sexueel ingestelde mensen).

MK beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Leuke site en app

5

Review:
Ik kan eigenlijk alleen maar positief zijn over badoo, ik heb al heel wat leuke dames leren kennen en zo nu en dan hou ik er een leuke date aan over.
Voor de mannen die alleen maar op seks uit zijn, leer eerst eens wat fatsoen en respect bij, als je in de supermarkt bij de kassa staat vraag je dan ook meteen of ze wilt neuken, jullie hebben geen verstand van vrouwen en denken alleen maar met jullie pik, kansloos, op deze manier blijf je rukken.
Ga lekker op tinder zitten ofzo, badoo is echt wel leuk, prima site
En voor wat betreft die fakers, met een beetje gezond verstand filter je die er wel uit.

Sterke punten:
Overzichtelijk
Chatten zonder kosten

Zwakke punten:
Ik merk dat er steeds meer facebook profielen tussen staan waarvan de gebruiker niet weet dat ze lid is geworden, meestal herken je dit aan 1 foto en geen informatie op het profiel (niks ingevuld)

ronald beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - badoo shit site

1

Review:
Badoo heeft iets nieuws bedacht en dat is: dat je nu moet inloggen met je mobiele telefoonnummer. Ik heb zelf geen mobiel alleen een vast telefoonnummer. Heb ze al een mailtje gestuurd dat ik het belachelijk vind, maar hun reactie naar mij toe was dat het verplicht is. Ik heb ze weer een mailtje teruggestuurd dat ze mij niets kunnen verplichten dat maak ik toch echt zelf uit.

Ik ben klaar met Badoo het is allemaal nep en ze zijn alleen maar op je geld uit.

Sterke punten:
nix

Zwakke punten:
alles

Ger beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Badoo-geldklopperij

0

Review:
De grootste fout die ik begaan heb op deze site is ervoor betalen!
Ik raad iedereen aan om niet tegaan betalen!!

veel fake "Engelse" profielen,bijna geen enkele reactie op gestuurde chats die fatsoenlijk van toon zijn zelfs? ((En de tegen reacties zijn dan ook nog vaak arrogant!!))
Ik denk dat ik van de vele chats die ik verstuurd heb maar drie heb terug gekregen,en dan ook nog vaak van wanhopige vrouwen die en man zoeken om zelf financieel beter teworden?

Ik zeggen probeer het in je eigen vrienden kring,de kans is groter dat je de ware vind dan op deze site!

Sterke punten:
weinig tot geen!!

Makelijk teverwijderen..

Zwakke punten:
Niet gratis zo als ze zelf beweren..

Lage toelatingseisen blijkbaar..

Bijna geen reacties op normale en fatsoenlijke chats..

De foto rating is ook zeer twijfelachtig!! ((5.6 schijnt best goed tezijn als ik het zo hoor haha))John beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Geen woorden voor Badoo.com

0

Review:
Zeeeeeer weinig profielbezoekers, berichten en/of nooit geen ontmoetingen (voor zowel betaalde als free members).

Badoo.com vindt zichzelf "Sociaal Media", maar ik bestempel deze als een heuse "A-Sociaal Media".

Veel (sorry voor mijn woorden) achterlijlke stront wijven die je gelijk blokkeren zonder hun te hebben gesproken/getypt...

Zeer veel buitenlandse gebruikers die naar hun zeggen uit Nederland komen, maar in principe uit bijvoorbeeld Nigeria en/of Senegal komen die gebruik maken van Googlevertalers (hun Nederlandse teksten zijn belabberd geschreven) en hun sturen je mails zodat je op hun berichten reageren.

Wanneer men (voordat je hun iets terug typt) bericht wil terug sturen kopieer dan ten allereerste hun emailadres en plak deze vervolgens op google.nl in de zoekbalk en laat Google deze zoeken en 30:2 van deze berichten zijn afkomstig van Nigeriaanse en Senegaleze bendes die vanuit Amerika als scammers worden beschouwd (dus u bent gewaarschuwd)...

Dus Badoo krijgt 5 sterren (in de min wel te verstaan)

Sterke punten:
Goeie overzicht Badoo site!

Zwakke punten:
Enorm veel fakers!

Meeste profielen kloppen niet (met name scammers en spammers)!

Veel blokkades daar zonder iets te hebben getypt!

Veel vrouwen met foto's ouder dan 5 a 10 jaar!

Veel vrouwen die liegen over hun leeftijden (bijvoorbeeld; Iemand doet zichzelf voor als 48 jarige en dus in principe al 58 a 60 jaar zijn in het echt).

Asociale fotostemmers!

Vrijwel geen bezoekers, berichten en totaal geen ontmoetingen of dates!

Badoo is geen datingsite!

Dus kortom door en door slechte site!

Bertus beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Badoo

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Badoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Badoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Badoo