Badoo - 440 Reviews

Badoo Logo

19% aanbevolen, 440 Reviews

Badoo over zichzelf:

Badoo is een wereldwijde online sociaal netwerk die haar leden de mogelijkheid biedt om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken in jouw eigen plaats/regio. Het heeft vele geweldige functies maar focust er echt op om jouw de beste functies aan te bieden om je sociale netwerk gemakkelijk uit te kunnen breiden.

Badoo is in Nederland zowel bereikbaar onder Badoo.nl als Badoo.com.

Bezoek Badoo
Badoo
1 stars, 440 Reviews

Badoo Details

Hits: 41269

URL: http://www.badoo.com/

Categorieën: Gratis Dating

Reviews: 440

Bezoek Badoo

(19% aanbevolen)

Badoo Verwijderen

Je lidmaatschap Badoo opzeggen kan als volgt. Wie zich van Badoo uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Uitschrijven Badoo. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Badoo opzeggen echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Badoo Account Verwijderen. Na aanklikken van deze optie verschijnt een scherm om je over te halen tot het niet opzeggen Badoo door een aanbieding van 3 dagen gratis Superkrachten. Daarna kun je na invoeren van je wachtwoord en een code alsnog van Badoo uitschrijven.

Bezoek Badoo

(19% aanbevolen)

Badoo Kosten

Badoo biedt een kosteloos abonnement waarbij de mogelijkheid bestaat tot het kopen van Credits. Bij aankoop van een bundel van 100 Credits worden door Badoo kosten van € 2,39 gerekend. Voor 2750 Credits zijn de kosten van Badoo € 44,99. Behalve voor Credits kun je ook voor Superkrachten aan Badoo betalen. De Superkrachten van Badoo kosten € 8,99 voor 1 maand en voor 6 maanden kun je € 31,99 aan Badoo betalen.


Badoo Acties & Nieuws

Badoo reviews (440):

Badoo

Badoo - Pas op met Badoo !!

0

Review:
Ik heb een buurtfeestje gehad en sprak 2 dames uit mij woonwijk.
Toevallig hebben we over datingsites gehad en het blijkt dat badoo kennelijk heel bekend is. Badoo is veel actiever, het is tenslotte nog gratis ook. Maar er is ook 1 zeer groot nadeel. De 2 dames hebben een account aangemaakt en na enkele dagen kunnen ze de site niet meer op. Badoo verplicht deze meiden om hun 06 nummer kenbaar te maken anders geen chat meer. Ze vinden het niets, 06 nummer geven aan een onbekend organisatie, linke soep is hun mening. Toch besluiten ze helaas om dan toch maar hun 06 nummer kenbaar te maken en gaan de strijd aan. Zo ontvangen ze en pincode van badoo en zouden ze weer van de site gebruik kunnen maken. Niets is minder waar, het werkt niet. Hun foto's staan op badoo en ze kunnen hun account niet meer verwijderen. Ze zitten nu met de gebakken peren, foto's op badoo en misbruik wordt in acht genomen. Van 1 dame zijn al 2 jaar foto's misbruikt bij het kennismakingsspel waar ze niets van weet. Van de andere dame worden foto's misbruikt op Engelse datingsites. Ik had badoo hoger ingeschat, maar blijkt dus ook een criminele bende te zijn die foto's zeer slordig rond bazuint. Jammer, was helaas de beste datingsite allertijden, maar na gesprek met mijn buurtgenootjes niet meer. Contact met badoo is zelfs nul komma nul, nooit geen reacties. Triest.......

Sterke punten:
Leuke site, totdat je bekende spreekt die van badoo gebruikt hebben gemaakt. Dan valt het vies tegen.

Zwakke punten:
Ze zijn onbetrouwbaar. Ga niet in zee met wildvreemde sites die zelfs uit Verre landen komen

Hans, de raa beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Veel mannen die een rebound relatie zoeken, al een

15

Review:
Badoo is naar mijn idee een vergaarbak van mannen die een rebound relatie zoeken, die al een relatie hebben -geen geld aan Second love willen uitgeven, en het dus maar op deze manier gratis proberen- en een amoure voor één nacht willen scoren, die werkloos zijn, die blowen omdat ze zoveel tijd over hebben en hun gedachten willen verzetten.

Nee, ik kan na een paar maanden zeggen: het zijn niet de meest intelligente mannen die daar vertoeven. Als vrouw krijg je snel nietszeggende berichtjes, zoals: 'Hoest? Hoe is het? Alles goed?'. Het lijkt erop dat een man snel wil scoren zonder dat hij zich verdiept in het profiel van een vrouw.

Een man valt vaak ook door de mand, doordat de mannen snel geneigd zijn naar een foto te kijken en daarop te reageren. Ik kreeg vaak als beginzin: 'Mooie en leuke foto! Alles goed met jou?'. Wat verwacht een man dat ik daarop zeg: 'Uhm, thnx, prima hier en met jou?'. De mannen moeten eens wat creatiever worden in het bedenken van openingszinnen. En dat was vaak ook de reden dat ik op een gegeven moment niet meer reageerde op berichtjes van hen. Het is gewoon doodvermoeiend om een gesprek op gang te krijgen met mannen die niet zo creatief zijn in 'woorden'.

Oh ja, ik heb wel een paar leuke ontmoetingen gehad, hoor. Echter, er was altijd wat 'mis' met de mannen. Niet dat is 'Misses Perfect' ben, maar kom op zeg: Een man die werkloos is, geen moeite doet om aan werk te komen, mijn boodschappenkarretje vult met artikelen en zelf niet willen betalen, is niet echt mijn mister Perfect. Het feit dat ik zulke mannen aantrek, zou ook iets kunnen zeggen over mij als vrouw, maar dit is meer materiaal voor Dr. Phil ;-).

Anyway, nee, ik hoef geen 'parasieten' meer, geen getrouwde mannen die alleen online zijn als hun vrouwen hun wekelijkse ontmoetingen hebben met vriendinnen in de stad, of op Yoga cursus zijn. Ik wil ook geen mannen meer die altijd online staan en op zoveel mogelijk vrouwen reageren.

Sterke punten:
- Er zijn wel intrigerende mannen, maar die zijn maar op één hand te tellen.
- Leuke manier van chatten: overzichtelijk, prettig en makkelijk

Zwakke punten:
- Veel werklozen mannen die een sterke vrouw zoeken om voor 'haar' te zorgen.
- Mannen die al een relatie hebben en dus willen vreemdgaan.
- Mannen die geen inhoud hebben en saai zijn.
- Veredelde adult entertainment site.

Nienke beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Dames blijf weg van badoo!

2

Review:
Badoo is heel gevaarlijk voor vrouwen die het ernstig nemen.Mannen denken dat wij gratis hoertjes zijn.Ze kunnen over niets anders praten dan over seks en hoe zij het willen.en als je niet oplet vragen ze naar je familienaam, google jou en staan plots voor je deur. Geef zeker nooit geen telefoonnummer, want dan begint het gastank. Dames blijf er gewoon weg! Mannen zijn enkel op seksavontuurtje uit of op onderdak en een meid voor alle werk.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Vele.

Sabine beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - oplichters

0

Review:
het zijn echt een stel oplichters bij badoo en vooral die fake profielen ben er nu vanaf en ga er nooit meer op ook.Sluit me van harte aan bij de rest.

Sterke punten:
nooit gevonden

Zwakke punten:
alles wat er op badoo staat klopt voor geen meter

theo48 beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Onzin en tijdverspilling

0

Review:
Ben nu alweer een tijd op Badoo, maar ik nok ermee. Wat een vergaarbak van ellende, smeekverhalen, wanhopige oproepen en zo al verder. Veel fakes ook. De dames zijn ofwel op zoek naar een upgrade van hun ego of juist de andere kant reselijk schuw, arrogant en wantrouwig. Zo een gesprek dat is geen start voor een echte relatie, waar ik wel even op hoopte. Dus; ga naar buiten, meng je tussen contacten en Die Ene kom je vast wel tegen !!!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Genoeg; dokken voor extra's, trage chats en vrouwen die t schijnbaar nodig hebben hier rond te lummelen, terwijl de Echte misschien intussen aan hen voorbij loopt.....als dat al niet gebeurd is !

Dirk beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Actieve leden?

0

Review:
Badoo valt eigenlijk direct na aanmelden door de mand. krijg zogenaamde reacties van vrouwen waarvan je later ziet dat ze al meer dan een week niet online zijn geweest. Dat gebeurd iedere dag opnieuw.
Heel veel fake profielen en amper mensen online.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
de rest

Martin beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Mensen pas op!!!

1

Review:
Badoo gebruikt smerige truukjes: ik raad niet aan 1x met PayPal te betalen want rechtsbovenaan bij je profielinstellingen zit ook een knop waarmee je superkrachten aan zet welke badoo meteen van PayPal afschrijft. Dit kost je 20 euro. Op de knop staat niet dat het superkrachten betreft en ik kan ook geen bevestiging herinneren (ik ga het niet uitproberen) dat er even superkrachten aangezet wordt en dat badoo 20 euro aftikt. Fijn als je niet zo bekend bent met de navigatie vd site. Ik vind dit zo'n smerige opzet, dat ik zelfs betwijfel of ik wel op die knop heb gedrukt.

Sterke punten:
zoals de onderstaande reviewer al zei, vroeger was alles beter, veeel beter

Zwakke punten:
Er zijn datingsites die pure oplichting zijn, Badoo is inmiddels ook deze richting op gegleden: fake en geldklopperij

rikdehaas beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Schandelijk

1

Review:
Zoals ik al heel vaak hier lees

1. veel windowshoppers die niets zeggen
2. veel "ik vind je leuks"of "ik wil chatten" terwijl dit gewoon gegenereerd verkeer is door Badoo zelf.

(ik heb hier expliciet op zitten letten de laatste tijd, de hoeveelheid vrouwen die je aanspreken maar vervolgens niets terug zeggen is enorm groot, dit is te wijten aan het feit dat men "reclame" maakt voor profielen zodat je sneller contacten kan leggen)

3. Sinds kort is mijn profiel geblokkeerd zonder dat ik een terugkoppeling hiervan heb ontvangen afgezien van de standaard melding dat ik de algemene voorwaarden heb doorgelezen en ik kan geen enkele voorwaarde vinden die ik geschonden zou hebben.

4. Een nieuw profiel maken is out of the question dankzij het mobiele verifieren, is je nummer ooit eens gebruikt dan moet je dus een nieuw nummer kopen om je te kunnen verifieren, dit is uitermate belachelijk gedrag.

5. 99% van de dames is ongemanierd, ik begrijp best dat de meeste berichten die ze ontvangen beginnen met "hey/hoi/hoe gaat het enz" dus ik doe dat niet (waarschijnlijk ook de reden waarom ik succesvol ben/was op badoo)

Alleen nu is dat zelf niet meer genoeg en blijkbaar moet je als een circusbeer op een 1 wieler al jonglerende en al zitten om überhaupt iets te bewerkstelligen.

6. Betalen voor premium functionaliteit, dit is redelijkerwijs nog te begrijpen omdat servers draaiend houden geld kost net als alles in de wereld (lang leve kapitalisme)

Alleen is het bij badoo "good money gone to waste"
Die 100 euro die je kwijt gaat raken aan "bekijk je matches" kun je beter uitgeven aan een hoertje want je hebt gegarandeerd poes in hand.
ik ben erg pragmatisch in dat opzicht.

Eind verdict: het is bergafwaarts gegaan met badoo, the fap hand becomes a man's best friend... man's only friend.

wil je geld verspillen aan iets ? ga lekker uit en koop drankjes voor alle dames die flirten met jou aan de bar, regel een hoertje, ga naar Adam.

do whatever it takes.... blijf weg van badoo en de fictieve profielen, als je zo nodig wilt praten met iets waarbij geen fysieke contacten mogelijk zijn..... zet je tv aan tussen 2 en 6 uur s'ochtends en bel een 0906jeSterke punten:
Ik heb een aantal ontmoetingen gehad met een aantal leuke dames, dit was medio 2013, daarna is het berg afwaarts gegaan met badoo.

Het feit dat ik poes in hand had die keren is het enigste sterke punt wat aan te voeren is.

Zwakke punten:
zoals eerder al benoemd, step away from badoo.

Je gunt niemand een ziekte toe zoals kanker en dat gaat ook op voor badoo.

je gunt niemand badoo toe, zelfs je ergste vijand niet.

John Doe beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Alleen met telefoon inloggen?

0

Review:
Wilde me op badoo aanmelden, krijg ik alleen de optie om via mobiele telefoon in te loggen.
wat is dat nu weer voor onzin, dat je verplicht bent om je nummer in te geven omdat je anders geen lid kan worden.
Denk dat ze zo een hoop mensen verliezen.

Sterke punten:
ehmmmm...

Zwakke punten:
Alleen mogelijk om telefonisch in te loggen

Profiel beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Niet goed niet slecht .

0

Review:
Badoo is een drukke datingwebsites met volgens mij meer leden dan LEXA en anderen grote datingsites dit komt ook omdat Badoo voor het grootste deel gratis is (als je je facebook vrienden uitnodigt en meer fotos op je profiel plaats dan kun je gewoon chatten met iedereen ) Ik had in begin 2014 een leuke meid gevonden op Badoo en na een paar weken zijn we op onze eerste date gegaan dit was erg leuk en eindigde in een relatie van 5 maanden (uiteindelijk liep het op niks uit maar dit kan je natuurlijk niet Badoo de schuld van geven ) . Het is verder een prima site opzich maar opnieuw veel vrouwen die vaak niet actief zijn nooit berichtjes sturen en alleen maar met hun vriendinnen aan het kletsen zijn het is naast een datingsite namelijk ook een maak nieuwe vrienden site . Als je dus opzoek bent naar een echt serieuze datingsite dan is Badoo niks voor jou het is ook niet bedoelt voor mensen boven de 30 er zitten veel scholieren op .

Sterke punten:
Leuke website makkelijke contact opties
Chatten is gratis als je een paar dingen doet zoals Facebook vrienden uitnodigen en fotos plaatst op je profiel (5-10 aangeraden).
Veel mensen online een van de grootse datingsites ter wereld.
Ik heb er een vriendin op gekregen na 2 maanden erop te zijn geweest
Profiel fotos worden gecheckt en dus geen ranzige plaatjes .

Zwakke punten:
Kost ook geld als je op wilt vallen enzo (zoals bij alle datingsites)
Veel scholieren op dus zeker geen site voor 30 ers
Ze blijven je vragen of je credits wilt toevoegen enzo
Veel vrouwen op die vaak hallo terug zeggen en dan niks meer .

Schrijf ook een review over Badoo

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Badoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Badoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Badoo