Badoo - 416 Reviews

Badoo Logo

19.5% aanbevolen, 416 Reviews

Badoo over zichzelf:

Badoo is een wereldwijde online sociaal netwerk die haar leden de mogelijkheid biedt om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken in jouw eigen plaats/regio. Het heeft vele geweldige functies maar focust er echt op om jouw de beste functies aan te bieden om je sociale netwerk gemakkelijk uit te kunnen breiden.

Badoo is in Nederland zowel bereikbaar onder Badoo.nl als Badoo.com.

Bezoek Badoo
Badoo
1 stars, 416 Reviews

Badoo Details

Hits: 34159

URL: http://www.badoo.com/

Categorieën: Gratis Dating

Reviews: 416

Bezoek Badoo

(19.5% aanbevolen)

Badoo Verwijderen

Je lidmaatschap Badoo opzeggen kan als volgt. Wie zich van Badoo uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Uitschrijven Badoo. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Badoo opzeggen echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Badoo Account Verwijderen. Na aanklikken van deze optie verschijnt een scherm om je over te halen tot het niet opzeggen Badoo door een aanbieding van 3 dagen gratis Superkrachten. Daarna kun je na invoeren van je wachtwoord en een code alsnog van Badoo uitschrijven.

Bezoek Badoo

(19.5% aanbevolen)

Badoo Kosten

Badoo biedt een kosteloos abonnement waarbij de mogelijkheid bestaat tot het kopen van Credits. Bij aankoop van een bundel van 100 Credits worden door Badoo kosten van € 2,39 gerekend. Voor 2750 Credits zijn de kosten van Badoo € 44,99. Behalve voor Credits kun je ook voor Superkrachten aan Badoo betalen. De Superkrachten van Badoo kosten € 8,99 voor 1 maand en voor 6 maanden kun je € 31,99 aan Badoo betalen.

Badoo Acties & Nieuws

Badoo reviews (416):

Badoo

Badoo - Als het niet lukt ligt het aan jou

0

Review:
Veel mooie dames, waaronder echte en geestelijk functionerende.

Hoe bereik je ze?
Stap 1 benader alleen meiden die online zijn
Stap 2 kijk binnen die groep naar hun interesses e.d.
Stap 3 heb je een gedeelde interesse, begin gewoon een normaal gesprek over dat onderwerp.

Heb een aantal knappe, slimme meiden leren kennen door te praten over.....propaganda, strategie, tuinkabouters, snoepgoed.

Topsite, als je vrouwen een beetje begrijpt.

Sterke punten:
Alles is mogelijk.

Zwakke punten:
Social engineering.

Badoo

Badoo - Wereldwijd

1

Review:
Ik gebruik deze website zowel in Nederland als in het buitenland wanneer ik op reis ben, ik merk dat het in het buitenland (vooral Azie) enorm populair is. Ik heb al vele meiden door deze website ontmoet en nog nooit een slechte ervaring mee gehad. Helaas blijkt het wel dat het in Nederland niet veel gebruikt wordt en bijna geen matches worden gemaakt.

Sterke punten:
Makkelijk te gebruiken, weinig tot geen fake gebruikers

Zwakke punten:
Superkrachten en beoordelingen zijn nutteloze functies van deze site. Ook is het jammer dat je een gewazigde foto van je interesses krijgt te zien, waardoor het moeilijk is om te zien wie er geintereseerd in je zijn.

Peter beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - vreselijke site

0

Review:
Weer veel vieze smeerlappen op zoals vele sites helaas de goeie zijn er amper te vinden met een vergrootglas moet je zoeken.Ze praten allemaal over seks of bieden je een betaal date aan.
Veel losers laag geschoolde mannen een dikke 0 voor deze site.
Michael uit hoofddorp kaal 36 jaar is een aanrander dus uitkijken getint en kaal gespierd.
Deze doet net of hij heel serieus is tot je afspreekt.

Sterke punten:
niks

Zwakke punten:
vieze mannen.
superkrachten zijn onzin voor zo een achterlijke site.

brazil beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - vreemd

0

Review:
Ik lees hier zeer veel negatieve reacties, maar ik kan toch niet klagen.
Ik heb via badoo (akkoord je moet echt wel filteren, want er zitten veel vrouwen op die echt wel van een niveau zijn waarvan je hersenen gaan pijn doen.) toch al 2 vriendinnen leren kennen. Afgesproken (het is niets meer geworden) en uiteindelijk een goede vriendschap opgebouwd. Vorige week heb ik ook met iemand afgesproken en het was zeer aangenaam.
Om te zien wie jou wil ontmoeten moet je wel zogezegd betalen, maar daar heb ik me nog nooit moeten mee bezig houden.
Ik ben wel van België misschien is het hier wat anders dan in Nederland (is maar een gokje).

Sterke punten:
Gratis en makkelijk in gebruik.

Zwakke punten:
Je moet lang filteren.

matthias beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - kennis making spel en foto beoordeling

0

Review:
het valt me op dat minder mooie vrouwen je een laag cijfer geven voor je foto terwijl zij ook niet de mooiste zijn,en het kennis makingspel klopt niet,iemand vind je leuk en dan kan je die persoon niet goed zien op de foto,dus moet je superkrachten aan vragen,en soms als je dan die persoon een bericht stuurt,dan weten ze niet hoe dat spel werkt,want je kan op een kruisje drukken of een hartje,een hartje betekent kennis maken of meer willen weten,en sommigen snappen dat niet,er zitten veel fakers op en minder serieuze mensen en ook zeer sexueel getinte vrouwen en mannen,ik kijk het nog ff aan

Sterke punten:
weinig

Zwakke punten:
veeleisende vrouwen zoals ook mannen

Badoo

Badoo - Geen zuivere koffie helaas

1

Review:
Het lijkt inderdaad alsof het gemiddelde opleidingsniveau wat lager ligt dan bij andere meer professionele datingsites. Er wordt niet veel van je gevraagd bij de inschrijving en daarom ligt stereotypering voor de hand. Ben je als vrouw platinablond, dan ben je waarschijnlijk Pools of kom je van het woonwagenkamp. Ben je zwart als man, dan hou je van reggae en hip-hop, kun je goed dansen en heb je een grote …. Allemaal vaak onzinnige aannamen natuurlijk.

Ik ontvang geregeld een mail met de melding “[vrouwennaam] heeft zin om met je te chatten”. Ik heb er niet om gevraagd, ik word gevraagd. Ik reageer dan als volgt: “Dank voor je oproep, laten we idd chatten”. Hoewel ik dan naderhand zie dat mijn profiel door deze vrouw is bezocht, krijg ik geen enkel bericht terug. Waarom stuur je me dan een oproep, zou ik zeggen. Mijn conclusie is dat Badoo dit zelf doet zonder medeweten van de vrouw in kwestie om het gebruik van de site te manipuleren. Zij zelf denkt dan vast dat dit mijn trick opening line is. Kan ze ook niets aan doen.

En dan heb ik nog niet eens gehad over de profielen met foto’s van Amerikaanse en Engelse actrices van de C en D list waarvan men hoopt dat ze niet herkend worden. Sneu hoor.

Ik kreeg trouwens een blik van herkenning van de opmerking van een vorige respondent. Met heel veel moeite haal ik een 5,5 met een foto terwijl gemiddeld uitziende vrouwen op 7 of 8 zitten. Ik ben even door de foto’s van de mannen gelopen en ontdekte dat ik aan de bovenkant zat qua waardering. Dat is toch raar?

Sterke punten:
Smoelt goed en intuïtieve site

Zwakke punten:
Dat zijn er best wel veel

Danny beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - nep

5

Review:
Allemaal fake, wat me opvalt is dat mannen tevreden mogen zijn als zij gemiddeld een 5 hebben terwijl de meest gore lelijk dames een 6-7 scoren? Kom op man deze site deugd voor geen kant. Nu ben ik geen mannen expert als man, maar in sommige profielen van goed uitziende mannen zijn 3 terwijl een meisje een klein beetje make-up heeft en dat een 7 is? Hier geloof ik niets van. Het lijkt mij sterk dat 99% van de mannen lelijk is. Veel vrouwen worden overhyped.

Mijn advies is dan ook mannen, ga aub in het echt af op een vrouw. Dit is hwt leukste manier van contact maken en real. Verwacht niet dat vrouwen op jou gaan afstappen want daar zijn de meeste vrouwen te laf voor. Doe gewoon je ding op een feestje, babbeltje, wees sociaal en niet wanhopig en de rest komt vanzelf. Accepteer ook dat niet iedereen je leuk kan vinden.

Sterke punten:
Mannen stimuleren om in het echt op pad te gaan.

Zwakke punten:
Overschatte vrouwen met hoge beoordelingen en goed uitziende mannen met lage.

papa doc beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - niet aan te bevelen

3

Review:
Tijdje geleden aangemeld op Badoo , stuk of 8 foto`s geplaatst en profiel netjes ingevuld , tot dan geen klachten , na een dag kreeg ik een bericht van een vrouw , om dit bericht te lezen dien je credits te kopen en superkrachten te activeren en dat is niet gratis , dus uit nieuwsgierigheid toch maar gedaan , de dame waarvan ik het bericht had ontvangen zag er goed uit gezien de foto`s , echter dit bleek achteraf Fake te zijn , alleen maar zodat je credits / super krachten koopt (kost je dus geld) , na 1 dag was het profiel van deze dame verwijderd , het berichtje van deze dame was dus alleen bedoeld als lokkertje , blijkbaar doen ze dit vaker bij Badoo , niet alles is fake gelukkig want ik heb ook een tijdje gezellig met een vrouw gekletst via de chat , maar daar bleef het dan ook bij , op de Badoo android app staan op de kennismaking pagina heel andere vrouwen (lees aantrekkelijkere) dan op de website , eigenlijk te mooi om waar te zijn en dat is het ook , ondanks dat er ook echte vrouwen op staan die ok echt vriendschap , relatie of chat contact zoeken vind ik het voor 80% een fictieve dating site , met net zoals vele datingsite`s je geld te laten betalen ,
Heb mijn profiel / lidmaatschap verwijderd nu .
Nadat ik eerst alle foto`s en de betalings / abonnement gegevens verwijderd heb ,
Want je profiel is dan wel onzichtbaar na verwijdering maar het duurt +/- 4 weken voordat je gegevens ook echt allemaal verwijderd worden .

Sterke punten:
Weinig .

Zwakke punten:
Teveel fictieve profielen tussen de weinig echte profielen , je ontvangt al vrij snel nep berichten om jou nieuwsgierig te maken en dus te laten betalen .

Rocco beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Op Badoo zit uitsluitend volk van zeer laag niveau

1

Review:
Geen ellenlang verhaal voor nodig!

Op Badoo zitten nagenoeg alleen maar tokkies! Nagenoeg alleen maar dames die er enorm goedkoop uitzien en waar geen gesprek mee valt te voeren. Veel alleenstaande moeders zonder werk en/of opleiding.

De kerels idem, gouden kettingen en oorbellen en ga zo maar door.

Voor de spontane en wat meer inhoudelijke mensen schiet deze site dus totaal niet op. Voor de Barbie en (hoe heet die vent eigenlijk?) types zal het ongetwijfeld een fantastische site zijn.

Sterke punten:
Gratis?

Zwakke punten:
Alleen maar paupervolk Niet mijn ding!

Sander beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - desception

0

Review:
In mijn ervaring is Badoo uiteindelijk ook een ordinaire sexsite,Sterke punten:
gratis, gemakkelijk om je aan te melden, lijkt op Tinder, maar dan internationaler

Zwakke punten:
Uiteindelijk wil iedereen wel sex en geen relatie

pien beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Badoo

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Badoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Badoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Badoo