Badoo - 405 Reviews

Badoo Logo

19.4% aanbevolen, 405 Reviews

Badoo over zichzelf:

Badoo is een wereldwijde online sociaal netwerk die haar leden de mogelijkheid biedt om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken in jouw eigen plaats/regio. Het heeft vele geweldige functies maar focust er echt op om jouw de beste functies aan te bieden om je sociale netwerk gemakkelijk uit te kunnen breiden.

Badoo is in Nederland zowel bereikbaar onder Badoo.nl als Badoo.com.

Bezoek Badoo
Badoo
1 stars, 405 Reviews

Badoo Details

Hits: 31413

URL: http://www.badoo.com/

CategorieŽn: Gratis Dating

Reviews: 405

Bezoek Badoo

(19.4% aanbevolen)

Badoo Verwijderen

Je lidmaatschap Badoo opzeggen kan als volgt. Wie zich van Badoo uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Uitschrijven Badoo. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Badoo opzeggen echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Badoo Account Verwijderen. Na aanklikken van deze optie verschijnt een scherm om je over te halen tot het niet opzeggen Badoo door een aanbieding van 3 dagen gratis Superkrachten. Daarna kun je na invoeren van je wachtwoord en een code alsnog van Badoo uitschrijven.

Bezoek Badoo

(19.4% aanbevolen)

Badoo Kosten

Badoo biedt een kosteloos abonnement waarbij de mogelijkheid bestaat tot het kopen van Credits. Bij aankoop van een bundel van 100 Credits worden door Badoo kosten van Ä 2,39 gerekend. Voor 2750 Credits zijn de kosten van Badoo Ä 44,99. Behalve voor Credits kun je ook voor Superkrachten aan Badoo betalen. De Superkrachten van Badoo kosten Ä 8,99 voor 1 maand en voor 6 maanden kun je Ä 31,99 aan Badoo betalen.

Badoo Acties & Nieuws

Badoo reviews (405):

Badoo

Badoo - Oplichterij!

0

Review:
Mijn enige ervaring is: Ze schrijven ongevraagd geld af! De resultaten zijn bagger... je krijgt misschien een paar views van vrouwen waar je echt niet op zit te wachten... Je betaalt je suf om een beetje in de spott-lights te komen, en als je al cointact maakt is dat zo karig... maar ze willen wel elke keer flink incasseren! Wil je meer, mag je betalen . En dan komt het: Onterecht en ongevraagd een automatische afschrijving instellen, zonder dat de klant daarom gevraagd wordt! Dat is crimineel!! Om dit ongedaan te maken moet je zoeken. En als ik dan op een normale manier mijn account verwijderen is zeer moeilijk! Het zijn een stel kapitalistische criminelen en ik wens hier niet verder aan mee te werken!
Een serieuze klacht is op zijn plaats! Dit is pure oplichterij en niks anders!

Sterke punten:
Geen!

Zwakke punten:
Oplichterij, Crimineel gedrag, Onduidelijkheden ga zo maar door lees review.

Chris beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Niveau mannen ver beneden peil.

0

Review:
Het aanbod mannen op Badoo is ver beneden peil. Sneue, onvolwassen leftovers die op elke vrouw reageren en mannen die door middel van "medailles" hun tere ego'tje denken op te krikken.
Als ze al wat schrijven is het een hoop blabla om vrouwen in bed te krijgen. Mensen in hun waarde laten, respect etc., terwijl ze niet weten wat die woorden inhouden.
Badoo: leuke site hoor....voor emotioneel onderontwikkelde mannen!

Dames: trap alsjeblieft niet in de zielige verhalen van meneer Erik B. uit E. (Flevoland)
Deze meneer lijkt door zijn postuur en gebleekte tanden heel wat, maar is in werkelijkheid iemand met een enorm gecompliceerd minderwaardigheidscomplex. Deze meneer liegt, gebruikt vrouwen en behandelt ze als een stuk vuil nadat hij zijn beurtje heeft gehad.

Sterke punten:
Dikke plus: je profiel is snel en makkelijk te verwijderen! :-)

Zwakke punten:
Het niveau van de ingeschreven mannen is ver beneden peil.

Op Badoo zijn mannen enkel op zoek naar neukertjes.

Justme beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Superfaakster

2

Review:
Ben een paar keer benadert door ene Moontje Roos uit Rotterdam. Op een nader gesprek blijkt ze daar niet te wonen maar komt uit Klaaswaal. Ze geeft mij haar naam en ik heb die gegoogled maar dan kom ik uit op deze profielfoto zij heet in werkelijkheid Petra Spork uit Klaaswaal dat zegt ze dan wel maar pas veel later en dan vind je de foto die erbij hoort op internet. Kijk uit want deze vrouw is verknipt ze zoekt een man om haar rekeningen te betalen dat werd al duidelijk na een paar sjets. Zij doet heel zielig want zij heeft veel meegemaakt zegt ze maar ze heeft veel schulden en zoekt een manier om dat te regelen en een ander mag dat betalen. Dat is niet erg maar ze laat een vage foto zien van haarzelf om zich te verkopen. Gesprekken op de sjet gaan alleen maar over haar om ziek van te worden. Vrouw wees eerlijk en fake niet.

Sterke punten:
Gratis profiel is fijn maar zie bovengenoemde dame om voorbeeld te geven. Ga niet voor gratis maar voor kwaliteit als ik een goedkope h**r wil dan betaal ik er liever voor dan is het ook prettig om naar te kijken.

Zwakke punten:
zie bovenstaande

John beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Inloggen maar ze "slapen." Over 59 min z

0

Review:
Wat is er aan de hand. Ik zou vandaag afspreken via badoo maar het is iedere keer na een uur, weer een uur en weer een uur, en weer een uur, .... kan niet inloggen. Krijg wel mail van hen binnen. Technisch iets of klopt het niet? met badoo?

JA beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Niet slecht!

0

Review:
Wat mij opvalt is dat veel mensen die ik via relatieplanet- lexa- en 50 plus match gezien heb toch hier terecht komen. En dan kun je heel makkelijk contact leggen. En of het wat gaat worden ligt niet aan de datingsites. Je moet gewoon geluk hebben.

Sterke punten:
Mogelijkheden!

Zwakke punten:
Je moet geluk hebben en zeven in de zandbak maar dit is overal!

Badoo

Badoo - nep accountans en arrogant

0

Review:
ik ben al 3 jaar lid van badoo het enige wat ik er aan heb overgehouden zijn fakers en heel veel arrogantie best jammer want ben wel echt serieus opzoek maar blijkbaar zit ik pp badoo helemaal verkeerd

Sterke punten:
gratis profiel

Zwakke punten:
nep accounts en dat veel vrouwen arrogantie hebben

bob beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Help me

1

Review:
Hoi lieve mensen,
Dit is geen review maar ik heb wel echt een heel dringende vraag!
Help me alsjeblieft!
Een vriendin van mij heeft haar vader een paa keer betrapt op Badoo en hij is ook heel vaak op 'werkoverleg'.
Mijn vraag is : als je op Badoo zit is het dan een soort Facebook of een datingsite/ plek voor snelle seks ( want op Wikipedia staat namelijk dat het een sociale netwerksite is.) ? Als dat zo is denken jullie dan dat hij vreemdgaat?
Willen jullie alsjeblieft antwoord geven want ik zit hier heel erg mee en mijn vriendin is ook helemaal overstuur.
Groetjes,
Maartje

Badoo

Badoo - Niet op badoo gaan, foto's worden hier makkelijk a

1

Review:
Omdat ik dit zat was heb ik een profielfoto met zonnebril gemaakt, met daarbij het watermerk op mijn foto ingesteld, en deze foto dus op mijn profiel geplaatst, Dit was zo geregeld omdat ik zelf mijn foto van badoo, met dus het watermerk erop er zo af kon slepen!!! Ook foto's waar ik in de verte op stond, ook op deze wijze terug geplaatst.

Omdat ik mijn profiel regelmatig verwijder (ivm met vervelende reacties van sommigen toch wel heel erg opdringerige heren helaas) en ik na een paar dagen dan weer een nieuwe profiel met foto's er opnieuw opzet, werden deze foto's de ene keer wel door badoo geaccepteerd, maar de andere keer door badoo moderators afgehaald, terwijl vele heren die ik zie op badoo met zonnebril, of uit de verte genomen, wel door badoo geaccepteerd zijn. Ik had badoo hier al eerder over gemaild, ook wat mijn reden voor het dragen van een zonnebril was. Ik had na deze uitleg een excuus hierover terug ontvangen per mail en dacht ok, dan zal ik mijn profiel weer aanzetten, maar helaas de moderators van vandaag, halen de bewuste foto's er weer vanaf, ze meten hier met verschillende maatstaven.

Sterke punten:
Je kunt zo een nieuw gratis profiel aanmaken, dit is fijn en goedkoop maar niet wanneer je iedere keer door een man op deze wijze op je nieuwe profiel weer gevolgd/ gestalkt wordt. Dit is mij overkomen, iedere keer was die engerd er weer met vieze taal, die ik hier niet zal herhalen, en heb dit ook gemeld aan badoo om deze persoon op mijn profiel te weigeren. Zelfs mijn naam veranderd, helaas geen antwoord van badoo.

Het is gratis, maar mijn ervaring is dat vele mannen hier denken dat alles hier gratis te krijgen is, zo respectloos!!

Zwakke punten:
Badoo wordt steeds meer een verkapte sexdating site, terwijl dat soort sites er genoeg zijn. De "goede', moeten hier echt onder de "kwaden" lijden, dit geldt voor mannen als voor vrouwen. Ik zou mijn kinderen hier niet graag op zien wanneer ze 18 zijn mannen van rond de 50 die vrouwen, vanaf 18 jaar zoeken, zelfs aanbieden dat ze mooie kleding of geld krijgen. pfff het zal je dochter maar wezen.

Badoo is geen aanrader voor mij onder mijn vrienden/kennissenkring.

De Sterke punten hebben hier meer nadelen dan voordelen. Er is weinig tot geen controle op sexuele toenaderingen, veel fake profielen en veel gedateerde foto's.

Petra beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - badoo

6

Review:
ik wou even iets kwijt ,,,,,hier boven de naam rl
hij is nu van badoo af ,,,
tot mijn schrik schrijft hij heel slecht over mij ,,,,ik ben gewoon een nette vrouw en zeker gezond
i
wat hij schrijft ...kan niet door de beugel ,,,,ik kan nu wel vuil terug schrijfen maar dat is hij niet waard ,,,,en hij is van badoo ,,voor hoe lang
maar ik hoef me zeker niet te verdeedigen ,,,,fout sorry
want hij weet wel beter
ik ben ,,,,een persoon met het hard op de goede plek
ik betaal netjes ,,,en zit hier al een tijt op ,,
dat was het ,,,hij heet geen benno maar ..rl zeg ze naam niet wie als vrouw dit leest en denk hem ken ik hoor ik het graag weet niet hoe het hier gaat heb dit nog nooit mee gemaakt

Sterke punten:
hou niet van onrecht ..wees eerlijk ..

Zwakke punten:
heb ik niet

lief mens beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - soms gaat t goed

0

Review:
ik ben al 2 jaar lid van badoo en kan je zeggen dat deze site echt wel goed werkt! ik heb er na verschillende dates de vrouw van mijn leven gevonden en we wonen al 6 maanden samen! het is wel zo dat je als man zijnde wel een beetje je best moet doen bij de vrouwen omdat er nu eenmaal meer mannen dan vrouwen zijn.En een beetje vrouw negeerd je meteen als je over sex begint en terecht.De verhalen die ik lees over ziektes zal vast wel kloppen maar als je niks gebruikt loop je de kans op ziektes net als na een cafe bezoek! al met al heb ik het hier dus wel getroffen en nee ik werk niet voor badoo!! maar het mag ook wel eens gezegt worden als iets wel goed is!

Sterke punten:
geen valse profielen tegen gekomen zo als bij andere sites

Zwakke punten:
het zou volledig gratis moeten zijn al hoewel je hier gewoon in contact komt met vrouwen zonder dat je geld uit geeft

john beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Badoo

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Badoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Badoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Badoo