Badoo - 397 Reviews

Badoo Logo

19.5% aanbevolen, 397 Reviews

Badoo over zichzelf:

Badoo is een wereldwijde online sociaal netwerk die haar leden de mogelijkheid biedt om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken in jouw eigen plaats/regio. Het heeft vele geweldige functies maar focust er echt op om jouw de beste functies aan te bieden om je sociale netwerk gemakkelijk uit te kunnen breiden.

Badoo is in Nederland zowel bereikbaar onder Badoo.nl als Badoo.com.

Bezoek Badoo
Badoo
1 stars, 397 Reviews

Badoo Details

Keurmerk Veilig Daten: Nee

Hits: 29877

URL: http://www.badoo.com/

CategorieŽn: Internationale Dating

Reviews: 397

Bezoek Badoo

(19.5% aanbevolen)

Badoo Verwijderen

Je lidmaatschap Badoo opzeggen kan als volgt. Wie zich van Badoo uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Uitschrijven Badoo. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Badoo opzeggen echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Badoo Account Verwijderen. Na aanklikken van deze optie verschijnt een scherm om je over te halen tot het niet opzeggen Badoo door een aanbieding van 3 dagen gratis Superkrachten. Daarna kun je na invoeren van je wachtwoord en een code alsnog van Badoo uitschrijven.

Bezoek Badoo

(19.5% aanbevolen)

Badoo Kosten

Badoo biedt een kosteloos abonnement waarbij de mogelijkheid bestaat tot het kopen van Credits. Bij aankoop van een bundel van 100 Credits worden door Badoo kosten van Ä 2,39 gerekend. Voor 2750 Credits zijn de kosten van Badoo Ä 44,99. Behalve voor Credits kun je ook voor Superkrachten aan Badoo betalen. De Superkrachten van Badoo kosten Ä 8,99 voor 1 maand en voor 6 maanden kun je Ä 31,99 aan Badoo betalen.

Badoo Acties & Nieuws

Badoo reviews (397):

Badoo

Badoo - badoo

3

Review:
ik wou even iets kwijt ,,,,,hier boven de naam rl hij is nu van badoo af ,,, tot mijn schrik schrijft hij heel slecht over mij ,,,,ik ben gewoon een nette vrouw en zeker gezond i wat hij schrijft ...kan niet door de beugel ,,,,ik kan nu wel vuil terug schrijfen maar dat is hij niet waard ,,,,en hij is van badoo ,,voor hoe lang maar ik hoef me zeker niet te verdeedigen ,,,,fout sorry want hij weet wel beter ik ben ,,,,een persoon met het hard op de goede plek ik betaal netjes ,,,en zit hier al een tijt op ,, dat was het ,,,hij heet geen benno maar ..rl zeg ze naam niet wie als vrouw dit leest en denk hem ken ik hoor ik het graag weet niet hoe het hier gaat heb dit nog nooit mee gemaakt

Sterke punten:
hou niet van onrecht ..wees eerlijk ..

Zwakke punten:
heb ik niet

lief mens beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - soms gaat t goed

0

Review:
ik ben al 2 jaar lid van badoo en kan je zeggen dat deze site echt wel goed werkt! ik heb er na verschillende dates de vrouw van mijn leven gevonden en we wonen al 6 maanden samen! het is wel zo dat je als man zijnde wel een beetje je best moet doen bij de vrouwen omdat er nu eenmaal meer mannen dan vrouwen zijn.En een beetje vrouw negeerd je meteen als je over sex begint en terecht.De verhalen die ik lees over ziektes zal vast wel kloppen maar als je niks gebruikt loop je de kans op ziektes net als na een cafe bezoek! al met al heb ik het hier dus wel getroffen en nee ik werk niet voor badoo!! maar het mag ook wel eens gezegt worden als iets wel goed is!

Sterke punten:
geen valse profielen tegen gekomen zo als bij andere sites

Zwakke punten:
het zou volledig gratis moeten zijn al hoewel je hier gewoon in contact komt met vrouwen zonder dat je geld uit geeft

john beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Wat een ongelooflijke kutsite is Badoo!

7

Review:
Ik heb me vorig jaar aangemeld op Badoo omdat ik nieuwe mensen wilde leren kennen bij mij in de regio. Ik had een korte beschrijving van mijzelf geplaats en een paar foto's. Geen bijzondere foto's, allemaal netjes gekleed, duidelijk, zonder andere personen, op geen enkele manier aanstootgevend of tegen de richtlijnen. Wie schetst mijn verbazing toen ineens mijn profiel geblokkeerd bleek te zijn! Ik werd hiervan via een email op de hoogte gebracht met e volgende tekst: "Je Badoo profiel is gerapporteerd Je account is geblokkeerd omdat je de Badoo Voorwaarden overtreden hebt. Je bent gerapporteerd voor ongepast gedrag of foto's, wij vonden dit ernstig genoeg om jou account te blokkeren. Voor meer informatie, lees onze richtlijnen." Ik snap er werkelijk niks van. Ik kan nu niet meer inloggen, niet achterhalen wat er mis is met mijn profiel, volgens mij kan ik niks doen om mijn profiel nog terug te krijgen. Ik kan ook geen nieuw profiel aanmaken met mijn eigen emailadres, kortom, ik ben profiel inclusief al mijn contacten kwijt. Belachelijk om op deze manier met je gebruikers om te gaan. Ik ben zo vreselijk klaar met Badoo! Die vuile, arrogante, miezerige teringlijers die die site beheren moeten ze allemaal hun ogen uitsteken en daarna levend verbranden. Stelletje achterlijke tyfuslijers, kutmongolen, zielige losers!

Sterke punten:
Geen!

Zwakke punten:
De site wordt beheerd door achterbakse, gefrusteerde, zielige, lelijke nerds die er plezier aan beleven om gewone gebruikers zonder uitleg te blokkeren.

Marsja H beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - goed voor je zelfvertrouwen !

2

Review:
Ik ben niet lelijk , zijn meer dan 40 berichten per dag tuurlijk zitten er lelijkerds bij of netjes gezegd ; niet waar je interesse in heb maar als jeinlogd en je ziet zoveel interesse in je is t al leuk. Je kiest er zelf voor om af te spreken. En tis niet gedwongen voor seks dus mannen die hier klagen over soas.. eige schuld dan haf je een jasje om je heer moeten doen ! Ik vind t een leuke site heb nog niet vaak afgesprokn maar ze zijn zeker wel allemaal echt. En whatsappen kan en kwaad .

Sterke punten:
Makkelijk om wel of geen interesse te drukken

Zwakke punten:
Geen

tijgertje beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Over Badoo

0

Review:
Het blijkt dat de meeste het niet hebben getroffen op badoo, ik heb paar mensen gesproken en nog wel eens ik heb er twee leuke contacten aan over gehouden. Tips : 1. Sowieso als je een dame gaat ontmoetten zorg dat je een apart Skype heb spreek daar eerst af zodat je diegene eerst ziet voor de cam voor dat je wat afspreekt. 2. Spreek nooit af in jou omgeving of bij een ander altijd op neutraal terijn 3. Badoo maakt je geen geld afhandig, maar helaas zijn er mensen die dat denken. als je profielen wil zien moet je eerst betalen doe het gewoon niet zoek gewoon leuke mensen via de zoek actie. 4. Geef nooit abnoments nummers aan andere gebruikers zorg dat je hiervoor prepaid kaartje gebruikt. 5. Als je denkt dat iemand niet klopt ga niet zelf eerst op onderzoek uit geef dit gewoon via rapport button aan geef de rede waarom je dit persoon niet denkt te vertrouwen. Badoo team gaat kijken dit duurt vaak 1 dag en als het echt niet klopt word de gebruiker geblokkeerd en krijgt een IP Ban. 6. Als je vrouw ziet en je heb een date wees voorzichtig met gelijk spullen weg te geven of dingen voor haar te betalen wacht hiermee tot je wat veder bent en elkaar wat beter kent. 7. Je kan nu ook mensen blokkeren waar je geen contact mee wil 8. Zet nooit te persoonlijke informatie op je profiel bijv. waar je woont of dat soort dingen wacht er ook mee tot je de persoon in kwestie heb gezien. Dat waren mijn tips voor Badoo, en ja ik weet het er word vaak niet gereageerd op Badoo als dit het geval is ga ervan uit dat ze of geen interesse heeft of er niet is opdat moment. Ga niet gelijk een afspraak aan leer degene in kwestie eerst een beetje kennen en meest belangrijkste tip luister naar je lichaam die verteld je wel of goed zit of niet. Vriendelijke groetjes Cooter

Sterke punten:
Ze zijn behoorlijk beter geworden met de jaren

Zwakke punten:
Geen

Cooter beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Nieuw

0

Review:
Ben net sinds 3 dagen lid van Badoo tot nu toe even wennen aan de site maar als je het eenmaal door heb niet te lastig. Je kan er veel gratis doen klopt maar er klopt ook veel niet . Zogenaamd zijn er wel 300+ vrouwen online elke dag op elk gewenst moment en ook leuke knappe meiden met wie je wel een gesprek wilt beginnen tot nu toe geen enkel bericht terug gekregen (wat wel zegt dat de profielen in elk geval echt zijn) maar dat zijn natuurlijk weer van die kapsone bitches die denken dat ze een lekkere lange man met een sixpack verdienen donderstraal op en denk realistisch jo kreng het is gewoon de realiteit . En dan zeggen ze dat mannen alleen op het uiterlijk vallen bwahahaha vrouwen 10 x erger. Nee als je een leuke meid wilt ontmoeten ga maar gewoon naar de kroeg/disco meer kans daar dan zijn ze toch dronken.

Sterke punten:
Veel mensen online altijd en een leuke site voor jonge mensen.

Zwakke punten:
Net zoals veel andere datingsites proberen ze je veel credits te verkopen natuurlijk en de vrouwen reageren niet echt op je .

Badoo

Badoo - niks

3

Review:
Eens met voorganger. Wie in of in de buurt woont van Den Haag, moet oppassen voor ene chantal. Zij heeft mij op badoo benaderd en na een tijdje heb ik ermee afgesproken. Allereerst werd ik ontvangen in een smoezelige gallerijflat en dit kwam niet overeen met wat zij mij verteld had op Badoo. De flat was van binnen vies en rommelig maar wat ze had ook een bolle buik ivm zwangerschap. Vader was weggelopen vertelde ze. Ik wilde toen iig al weglopen maar was er toch al, dus toch maar naar binnen. Ze zei al snel dat ze seks wilde, dus toch maar in bed belandt. Had wel condooms meegenomen, maar die had ik niet nodig, want mevrouw zat al op mij met haar bolle buikl Tot mijn schrik zag ik dat ze daar beneden onder de zweren en bultjes zat. Ik heb toen gevraagd, heb je SOA?? Nee zegt ze, ik was de enige nadat haar kerel bij haar weg was. Waar dan die bulten denk ik dan. Toch seks gehad. Stom, stom, stom. En jahoor, had herpes opgelopen onderin. Heb verder geen contact meer met deze dame, maar mannen pas op! Badoo zou beter moeten screenen, want veel mensen die zich aanmelden zijn niet eerlijk op deze site.

Sterke punten:
weinig

Zwakke punten:
oneerlijke mensen op deze site liegen tegen je badoo doet geen screening

Rick beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - ranzige wijven

0

Review:
Mijd deze site. Ook al is het gratis, dit is een verzamelplaats van tuig en gestoorde vrouwen. Ik heb met diverse dames contacten gehad en nooit kan er normaal gereageerd worden. Heb een tijd terug een vrouw leren kennen met wie ik wat oppervlakkig over en heer chatte. Al na enkele weken begon ze over seksafspraakjes die ze via deze site had gemaakt en dat het haar wel beviel. Deze dame zag er niet appetijtelijk uit (veel te dik, werkloos en keek onnozel uit haar ogen). Ze wilde zelfs naar mij toekomen voor seks. Ik heb haar toen genegeerd en toen begon deze dame mij dagelijks te stalken door constant berichtjes te sturen met 'hallo' 'hoi' hoe is het etc etc. Ik reageerde er toen niet op. Je moet er toch niet aan denken dat zoiets voor je deur staat en je er iets mee gaat doen? Onder de ziektes.. als ze geregeld via deze site seksafspraken met mannen maakt. Waarvan de meeste ook niet al te snugger eruit zien. Hier ga je geen normale vrouw ontmoeten. Mensen die een relatie willen, adviseer ik om gewoon de kroeg in te gaan of feestjes af te lopen. RL dus !!

Sterke punten:
helemaal niks

Zwakke punten:
ziekteverwekkers op deze site labiele en stalkende vrouwen te veel homo's die mijn profiel bezoeken (terwijl ik hetero ben) een keer uitgescholden door een wijf die mijn familie zei te kennen

Badoo

Badoo - Badoo app is een soort virus

0

Review:
Naast het feit dat Badoo geld uit je zakken lijkt te kloppen met nep-interesse van nep-profielen, is de badoo desktop app nauwelijks te verwijderen. Het is eigenlijk een soort virus. Pas op met deze oplichting.

Rik beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Badoo...nooit leuk geweest

0

Review:
Ik ben enige tijd lid geweest van Badoo en, zoals Manon op 25/2/2014 schrijft, ik kwam ook in contact met enkele dames. De achterrliggende grap bleek dat het merendeel getrouwd was en op zoek naar zaken buiten hun huwelijk, dat al of niet in een sleur terechtgekomen was. Sommige van hun foto's logen er werkelijk niet om; dus ging ik ermee Googelen. Nu, ze waren beslist wel origineel. Dieper contact met enkele van hen leerde mij dat zij, zoals zovele vrouwen, geen seksuele spanning meer ervoeren in hun huwelijk en dat buiten de deur zochten, ofwel in een hotel ofwel bij mij thuis; discretie gewaarborgd. Goed, afspraken gemaakt met 2 dames. Tot een werkelijke ontmoeting kwam het echter nooit - de uitvluchten waren talrijk. Ik heb mij afgemeld.

Sterke punten:
Enorm aantal leden, ook internationaal.

Zwakke punten:
Profielen worden niet gescreened.

Rob beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Badoo

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


[show smilies]

Ja, ik zou Badoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Badoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Stuur mij een e-mail wanneer er een nieuwe website toegevoegd wordt op DatingWebsites.nl


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek Badoo