Badoo - 436 Reviews

Badoo Logo

19.3% aanbevolen, 436 Reviews

Badoo over zichzelf:

Badoo is een wereldwijde online sociaal netwerk die haar leden de mogelijkheid biedt om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken in jouw eigen plaats/regio. Het heeft vele geweldige functies maar focust er echt op om jouw de beste functies aan te bieden om je sociale netwerk gemakkelijk uit te kunnen breiden.

Badoo is in Nederland zowel bereikbaar onder Badoo.nl als Badoo.com.

Bezoek Badoo
Badoo
1 stars, 436 Reviews

Badoo Details

Hits: 40321

URL: http://www.badoo.com/

CategorieŽn: Gratis Dating

Reviews: 436

Bezoek Badoo

(19.3% aanbevolen)

Badoo Verwijderen

Je lidmaatschap Badoo opzeggen kan als volgt. Wie zich van Badoo uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Uitschrijven Badoo. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Badoo opzeggen echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Badoo Account Verwijderen. Na aanklikken van deze optie verschijnt een scherm om je over te halen tot het niet opzeggen Badoo door een aanbieding van 3 dagen gratis Superkrachten. Daarna kun je na invoeren van je wachtwoord en een code alsnog van Badoo uitschrijven.

Bezoek Badoo

(19.3% aanbevolen)

Badoo Kosten

Badoo biedt een kosteloos abonnement waarbij de mogelijkheid bestaat tot het kopen van Credits. Bij aankoop van een bundel van 100 Credits worden door Badoo kosten van Ä 2,39 gerekend. Voor 2750 Credits zijn de kosten van Badoo Ä 44,99. Behalve voor Credits kun je ook voor Superkrachten aan Badoo betalen. De Superkrachten van Badoo kosten Ä 8,99 voor 1 maand en voor 6 maanden kun je Ä 31,99 aan Badoo betalen.


Badoo Acties & Nieuws

Badoo reviews (436):

Badoo

Badoo - Onzin en tijdverspilling

0

Review:
Ben nu alweer een tijd op Badoo, maar ik nok ermee. Wat een vergaarbak van ellende, smeekverhalen, wanhopige oproepen en zo al verder. Veel fakes ook. De dames zijn ofwel op zoek naar een upgrade van hun ego of juist de andere kant reselijk schuw, arrogant en wantrouwig. Zo een gesprek dat is geen start voor een echte relatie, waar ik wel even op hoopte. Dus; ga naar buiten, meng je tussen contacten en Die Ene kom je vast wel tegen !!!!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Genoeg; dokken voor extra's, trage chats en vrouwen die t schijnbaar nodig hebben hier rond te lummelen, terwijl de Echte misschien intussen aan hen voorbij loopt.....als dat al niet gebeurd is !

Dirk beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Actieve leden?

0

Review:
Badoo valt eigenlijk direct na aanmelden door de mand. krijg zogenaamde reacties van vrouwen waarvan je later ziet dat ze al meer dan een week niet online zijn geweest. Dat gebeurd iedere dag opnieuw.
Heel veel fake profielen en amper mensen online.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
de rest

Martin beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Mensen pas op!!!

1

Review:
Badoo gebruikt smerige truukjes: ik raad niet aan 1x met PayPal te betalen want rechtsbovenaan bij je profielinstellingen zit ook een knop waarmee je superkrachten aan zet welke badoo meteen van PayPal afschrijft. Dit kost je 20 euro. Op de knop staat niet dat het superkrachten betreft en ik kan ook geen bevestiging herinneren (ik ga het niet uitproberen) dat er even superkrachten aangezet wordt en dat badoo 20 euro aftikt. Fijn als je niet zo bekend bent met de navigatie vd site. Ik vind dit zo'n smerige opzet, dat ik zelfs betwijfel of ik wel op die knop heb gedrukt.

Sterke punten:
zoals de onderstaande reviewer al zei, vroeger was alles beter, veeel beter

Zwakke punten:
Er zijn datingsites die pure oplichting zijn, Badoo is inmiddels ook deze richting op gegleden: fake en geldklopperij

rikdehaas beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Schandelijk

0

Review:
Zoals ik al heel vaak hier lees

1. veel windowshoppers die niets zeggen
2. veel "ik vind je leuks"of "ik wil chatten" terwijl dit gewoon gegenereerd verkeer is door Badoo zelf.

(ik heb hier expliciet op zitten letten de laatste tijd, de hoeveelheid vrouwen die je aanspreken maar vervolgens niets terug zeggen is enorm groot, dit is te wijten aan het feit dat men "reclame" maakt voor profielen zodat je sneller contacten kan leggen)

3. Sinds kort is mijn profiel geblokkeerd zonder dat ik een terugkoppeling hiervan heb ontvangen afgezien van de standaard melding dat ik de algemene voorwaarden heb doorgelezen en ik kan geen enkele voorwaarde vinden die ik geschonden zou hebben.

4. Een nieuw profiel maken is out of the question dankzij het mobiele verifieren, is je nummer ooit eens gebruikt dan moet je dus een nieuw nummer kopen om je te kunnen verifieren, dit is uitermate belachelijk gedrag.

5. 99% van de dames is ongemanierd, ik begrijp best dat de meeste berichten die ze ontvangen beginnen met "hey/hoi/hoe gaat het enz" dus ik doe dat niet (waarschijnlijk ook de reden waarom ik succesvol ben/was op badoo)

Alleen nu is dat zelf niet meer genoeg en blijkbaar moet je als een circusbeer op een 1 wieler al jonglerende en al zitten om überhaupt iets te bewerkstelligen.

6. Betalen voor premium functionaliteit, dit is redelijkerwijs nog te begrijpen omdat servers draaiend houden geld kost net als alles in de wereld (lang leve kapitalisme)

Alleen is het bij badoo "good money gone to waste"
Die 100 euro die je kwijt gaat raken aan "bekijk je matches" kun je beter uitgeven aan een hoertje want je hebt gegarandeerd poes in hand.
ik ben erg pragmatisch in dat opzicht.

Eind verdict: het is bergafwaarts gegaan met badoo, the fap hand becomes a man's best friend... man's only friend.

wil je geld verspillen aan iets ? ga lekker uit en koop drankjes voor alle dames die flirten met jou aan de bar, regel een hoertje, ga naar Adam.

do whatever it takes.... blijf weg van badoo en de fictieve profielen, als je zo nodig wilt praten met iets waarbij geen fysieke contacten mogelijk zijn..... zet je tv aan tussen 2 en 6 uur s'ochtends en bel een 0906jeSterke punten:
Ik heb een aantal ontmoetingen gehad met een aantal leuke dames, dit was medio 2013, daarna is het berg afwaarts gegaan met badoo.

Het feit dat ik poes in hand had die keren is het enigste sterke punt wat aan te voeren is.

Zwakke punten:
zoals eerder al benoemd, step away from badoo.

Je gunt niemand een ziekte toe zoals kanker en dat gaat ook op voor badoo.

je gunt niemand badoo toe, zelfs je ergste vijand niet.

John Doe beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Alleen met telefoon inloggen?

0

Review:
Wilde me op badoo aanmelden, krijg ik alleen de optie om via mobiele telefoon in te loggen.
wat is dat nu weer voor onzin, dat je verplicht bent om je nummer in te geven omdat je anders geen lid kan worden.
Denk dat ze zo een hoop mensen verliezen.

Sterke punten:
ehmmmm...

Zwakke punten:
Alleen mogelijk om telefonisch in te loggen

Profiel beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Niet goed niet slecht .

0

Review:
Badoo is een drukke datingwebsites met volgens mij meer leden dan LEXA en anderen grote datingsites dit komt ook omdat Badoo voor het grootste deel gratis is (als je je facebook vrienden uitnodigt en meer fotos op je profiel plaats dan kun je gewoon chatten met iedereen ) Ik had in begin 2014 een leuke meid gevonden op Badoo en na een paar weken zijn we op onze eerste date gegaan dit was erg leuk en eindigde in een relatie van 5 maanden (uiteindelijk liep het op niks uit maar dit kan je natuurlijk niet Badoo de schuld van geven ) . Het is verder een prima site opzich maar opnieuw veel vrouwen die vaak niet actief zijn nooit berichtjes sturen en alleen maar met hun vriendinnen aan het kletsen zijn het is naast een datingsite namelijk ook een maak nieuwe vrienden site . Als je dus opzoek bent naar een echt serieuze datingsite dan is Badoo niks voor jou het is ook niet bedoelt voor mensen boven de 30 er zitten veel scholieren op .

Sterke punten:
Leuke website makkelijke contact opties
Chatten is gratis als je een paar dingen doet zoals Facebook vrienden uitnodigen en fotos plaatst op je profiel (5-10 aangeraden).
Veel mensen online een van de grootse datingsites ter wereld.
Ik heb er een vriendin op gekregen na 2 maanden erop te zijn geweest
Profiel fotos worden gecheckt en dus geen ranzige plaatjes .

Zwakke punten:
Kost ook geld als je op wilt vallen enzo (zoals bij alle datingsites)
Veel scholieren op dus zeker geen site voor 30 ers
Ze blijven je vragen of je credits wilt toevoegen enzo
Veel vrouwen op die vaak hallo terug zeggen en dan niks meer .

Badoo

Badoo - Geen goeie vrouwen misschien 1 op de 3 kijk uit me

0

Review:
Wat ik jou kan vertellen. Dat de meeste profielen op badoo nep ziin. Vooral die blanke vrouwen en die domme buitenlandse vrouwen met een ander afkomst denken dat ze heel wat zijn. Zetten zoveel foto's blijkt als of die foto's Photo geshop zijn.

Ze voegen je toe maar laten geen bericht achter. Of ze bezoeken jou profiel zonder enige reden. De interesse is niet opgewekt. Of ze zijn vies of lelijke of gebruikte sletten in deze tijden, die met meer dan 50 tot 100 mannen hebben geslapen.

Nadat je ziet dat een vrouw jou profiel bezoekt, kan zij zich geen eens netjes voorstellen, wie ze is en wat ze zoekt. Ik zie dat veel vrouwen veel moeite mee hebben om zich netjes voor te stellen, wat mij vaak bij vrouwen op valt. Dat het dus om geld draait en auto en taxi driver, ze vinden het heel erg leuk om heel leuk te worden gevonden.


Ik zie ook dat de blanke vrouwen met plamuur gezicht alleen maar ook vieze zwarte lelijke negers zoeken om sex mee te hebben. En ik kan het jou bewijzen dat het zo zeker is en zal zijn. Ik zou graag willen weten wat hun blanke mama ervan vindt als ze een aantal blanke dochters heeft en deze er nog achter is gekomen, dat haar eigen dochter sex heeft met een oudere neger man of dat ze alleen maar op negers valt.

Het contact moet van twee kanten komen en niet van 1 kant.
Ik ben blij dat ik ook geen kinderen hebt. Het leven is nu zeker duur vooral met badoo. Ik moet er ook niet aandenken als een kind van 18 jaar haar of hem eigen foto's op site laat plaatsen. De ouders zullen wel zwaar te verduren ermee hebben.

Je leert daar 1 % een vrouw kennen die jou wel zelf aanspreekt. Verder is er daar niks bijzonder te vinden.

Ga geen geld erin investeren en of geld boeken of denken dat je daar iemand zult vinden. Dus wees gewaarschuwd voor badooo. Je kunt beter met geld naar een shoarma winkel om lekker ergens te gaan eten. Of je kunt beter dat geld besteden aan een kostuum.

Sterke punten:
Die neppe mooie foto's van die vrouwen trekken je aandacht, om hun profiel te bezoeken, maar ga niet op die profiel kijken. Want die vrouw die achter dat profiel staat die bestaat. De reden laat je ook zien dat ze FLOP zijn, maar dat je er ook niet op die profiel moet klikken. Je laat zien dat je geen aandacht schenkt aan die neppe profielen met foto's.

Sommige bedelen om punten of en om likes. Maar ik geef niemand complimentjes, likes of punten who cares. Want ze zijn het niet waard of beginnen uit te schelden. Ik blokkeer hun en verwijderd ze direct uit mijn lijst.

Ze gebruiken de IDeal optie als lok middel.

Zwakke punten:
Als man als jij die vrouwen een punt geeft, dan lachen ze je gewoon glad uit! Geloof niet direct als diegenen echt of nep is.

Ze hebben je direct aan de tang, om jou meer te laten betalen. Tegenwoordig wordt je dubbele genaaid, met dat linkje zet mij hier - Dus dat houdt in dat ze er ook heel veel geld ermee verdienen om geld te kunnen maken aanwinst voor badoo en jij bent een verloren member.

Weetje dat verhaal met IDeal eenmaal als je dat geld hebt geboekt kan je dat geld niet terug halen. Want ze weten als je eenmaal geld hebt gestort kan je het niet terug halen, want ideal is een digitale handtekening.

Ik hebt tot heden geen geld aan dit site besteed. Volg altijd programma opgelicht.

Vooral meisje onder de 29 jaar zijn kinderachtige. Het maakt niet uit als het wel een echte of neppe vrouw zijn. Ze zijn niet meer gemanierd.

Doe geen moeite om internet sites het maakt niet welke of wat voor site jij je aanmeldt, waar alles om draait is geld en geld! Want die internet sites moeten hun brood verdienen met jullie geld wordt de HOST en server betaald. Door jullie blijven zulke sites ook bestaan en hun verdienen hun boterhammen ermee.

rajesh beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Niet al te verwachten datingsite!! Jammer

1

Review:
Mijn ervaring van Baboo is dat een veelzijdige datingwebsite met talloze mogelijkheden heeft. Er zijn echte mensen voorgekomen, die heb ik extra gecheckt via sociale media (Facebook). En er zijn helaas ook neppers die alleen op de centjes van moeten leven. Bij de echte mensen neem ik de contacten zeer erop aan, maar ze zijn futloos, charmant en heeft een ééntonige uitstraling. Hoewel ik naar hun hebben gebabbeld hadden, ben ik daarmee toch niet echt aan de date toegekomen. De taalgebruik van de 3 dames van rond de 30 die stond te chatten is wel hoffelijk, maar je moet wel echt zoeken met welke types je mee omgaat. Niet iedereen is betrouwbaar!!!

Sterke punten:
- Veelzijdige site
- De contacten die mij aanvaard is hoffelijk, maar wees voorzichtig met wie je omgaat. Ik was en ben huiverig voor sommige personen. Ik zie in de vorige reviews helaas door hun ervaringen een paar punten die ik extra moet opletten naar de misstanden van deze site.

Zwakke punten:
- Ze toonden futloos, charmant en een ééntonige uitstraling. Deze afgezakte smaak wil ik niet er tussenin gaan zitten.
- Zie boven, wees voorzichtig met wie je omgaat. Één verkeerde zet kan het zijn dat je gebruikt en belazerd wordt. Vandaar dat ik ga stoppen om deze risico niet verder te nemen.

Lucien beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Badoo is nep

0

Review:
Badoo, lijkt op het eerste gezicht een leuke, eenvoudige en klantvriendelijke site.
Maar na een paar keer niet kunnen inloggen omdat mijn mailadres niet herkent word, krijg je alleen de optie om je telefoon nummer op te geven om in te loggen.
Vreemd en lijkt mij erg verdacht.
Toch even gedaan en meteen klantenservice gemaild.
Kreeg een mail terug dat vanaf nu er alleen met een telefoon nummer ingelogd kan worden om zogenaamd spammers te vermijden.
Dus zoveel onzin al en dat alleen met inloggen terwijl instanties nooit problemen hebben met je email.
Laat staan dat ik begin over de members die erop staan.
Willen allemaal verre vakanties, hapjes en drankjes kunnen niet aangesleept worden en hebben allemaal een super fantastisch leven met alles erop en eraan.
Willen absoluut geen one night stands en houden niet sexueel gedrag of berichtjes, maar staan ondertussen wel half naakt overal op hun foto's, de een nog meer voorover buigend als de ander om maar zoveel mogelijk borsten te laten zien, en dan verontwaardigd zijn op de reacties.
Of ze liggen in wulpse posities op hun bed etc.
Gewoonweg lachwekkend en triest tegelijk.
Lijkt af en toe wel een koop site voor sex.
Daarnaast vragen de meeste meteen welke baan je hebt, welke auto je rijd en hoeveel je verdient pfffffff

Sterke punten:
Geen enkel idee

Zwakke punten:
Wat anderen zeggen klopt niet, je kunt je heel slecht en makkelijk uitschrijven, zeker als je je wachtwoord kwijt bent lukt het voor geen meter omdat je emailadres niet herkent word.
Fake profielen, en.....
ach dan ben ik morgen nog bezig.
Flut site eerste klas, lijkt op een oplichters bende dat hele badoo

sjips beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Waardeloos

0

Review:
Badoo, verschrikkelijk zeg.
Na een tijdje erop te hebben gestaan, kreeg ik nu ineens van allehande inlog problemen, herkent email adres niet, terwijl de overheid en andere instanties die wel herkennen.
Daarna, kun je je niet verwijderen en vragen ze om je telefoon nummer.
Ik zo stom om dat in te geven, maar je kan nog niet inloggen.
Daarna via veel problemen toch ingelogd, heb meteen alles verwijderd van foto's en tekst, maar kan me nog steeds niet verwijderen en ze vragen weer om telefoon nummer, of andere inlog mogelijkheden.

Dit is echt de meest waardeloze site geworden die er bestaat.
Eens en nooit meer, mannen en vrouwen blijf weg daar!!!!

trouwens 99% van de vrouwen reageert niet eens, of ze hebben gigantische problemen met zichzelf.

Sterke punten:
De uitlogknop

Zwakke punten:
Alles wat je maar kan bedenken.

Nooit meer beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Badoo

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou Badoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Badoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Badoo