Badoo - 454 Reviews

Badoo Logo

18.8% aanbevolen, 454 Reviews

Badoo over zichzelf:

Badoo is een wereldwijde online sociaal netwerk die haar leden de mogelijkheid biedt om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken in jouw eigen plaats/regio. Het heeft vele geweldige functies maar focust er echt op om jouw de beste functies aan te bieden om je sociale netwerk gemakkelijk uit te kunnen breiden.

Badoo is in Nederland zowel bereikbaar onder Badoo.nl als Badoo.com.

Bezoek Badoo
Badoo
1 stars, 454 Reviews

Badoo Details

Hits: 43043

URL: http://www.badoo.com/

CategorieŽn: Gratis Dating

Reviews: 454

Bezoek Badoo

(18.8% aanbevolen)

Badoo Verwijderen

Je lidmaatschap Badoo opzeggen kan als volgt. Wie zich van Badoo uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Uitschrijven Badoo. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Badoo opzeggen echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Badoo Account Verwijderen. Na aanklikken van deze optie verschijnt een scherm om je over te halen tot het niet opzeggen Badoo door een aanbieding van 3 dagen gratis Superkrachten. Daarna kun je na invoeren van je wachtwoord en een code alsnog van Badoo uitschrijven.

Bezoek Badoo

(18.8% aanbevolen)

Badoo Kosten

Badoo biedt een kosteloos abonnement waarbij de mogelijkheid bestaat tot het kopen van Credits. Bij aankoop van een bundel van 100 Credits worden door Badoo kosten van Ä 2,39 gerekend. Voor 2750 Credits zijn de kosten van Badoo Ä 44,99. Behalve voor Credits kun je ook voor Superkrachten aan Badoo betalen. De Superkrachten van Badoo kosten Ä 8,99 voor 1 maand en voor 6 maanden kun je Ä 31,99 aan Badoo betalen.


Badoo Acties & Nieuws

Badoo reviews (454):

Badoo

Badoo - zonder mijzelf te hebben aangemeld op deze app sto

0

Review:
Op facebook zag ik dat iemand mij had gelinkt met Badoo (iemand die ik alleen ken van de app Tinder.
Dus zonder mijzelf te hebben aangemeld op deze app stond ik op Badoo met foto's en originele naam. Ik kon zien dat hij dat gedaan had want zijn naam stond bij deze Badoo-app op mijn facebooksite. Hoe is het mogelijk dat iemand anders, die mijn inloggegevens niet heeft, mij zomaar erop kan zetten? Echt doodeng dit! Ik heb met veel moeite alles weer gedelete, maar nu zie ik via omwegen dat ze nog steeds mijn foto hebben en ben ik bang dat ik nog steeds op deze agressieve Badoo-app/site sta.

Een vriendin van mij heeft ook een account op Badoo en als ik haar google dan kan ik zien dat zij er op staat in de zoekresultaten van google. Dit wist zij niet. Los van het bovenstaande, maak ik me daar nu ook zorgen over maak dat ik in de toekomst op die manier in zoekresultaten te zien ben.

Wat een duivelse praktijken!

Badoo

Badoo - Pure oplichting

0

Review:
Tsja, het is wel heel makkelijk om er achter te komen dat Badoo mensen lokt met valse profielen. Zelf zit ik al een tijd op de website maar ik ben niet actief. Er gaan dus dagen voorbij dat er geen enkele vrouw is die mijn profiel bezoekt. Maar dan! Vanuit het niets 4 profielbezoekers erbij. Een korte blik op het lijstje vrouwen die mijn profiel hebben bezocht leert dat ze dit allemaal precies 55 minuten geleden hebben gedaan. Toevallig! Als ik vervolgens kijk wanneer ze voor het laatste online zijn geweest is dat bij sommige meer dan een week geleden. Toch knap gedaan allemaal!

Sterke punten:
Vergapen aan schaarsgeklede dames

Zwakke punten:
Vergapen aan schaarsgeklede dames (staat het hele internet al vol mee)

Niet_Norma beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Prima site als je snapt hoe t werkt

0

Review:
Al die mannen die klagen dat vrouwen niet reageren.. wat verwacht je dan als je per dag 40 reacties krijgt? En je krijgt als echte vrouw nogal wat reacties omdat er ook heel veel nep profielen op badoo zitten.. gelukkig filter je die er zo uit door met je gezond verstand naar de foto's te kijken en de 'wie is online' functie te gebruiken.

Mannen moeten volgens mij iets beter in de spiegel kijken en wat subtieler reageren. In de kroeg stap je ook niet op de knapste vrouw af en trek je je shirt ook niet gelijk omhoog.

Sterke punten:
gratis
dingen die wel geld kosten zijn goedkoop en makkelijk opzegbaar

Zwakke punten:
je krijgt af en toe nep 'likes' van nepprofielen om je over te halen te betalen

Badoo

Badoo - je moet er wat tijd en moeite insteken, maar je ku

0

Review:
Af en toe maak ik weer een profiel aan op Badoo. Het is helemaal gratis, tenslotte. Tuurlijk kun je hierdoor ook een heleboel fakers, wanna-be importbruiden, vrouwen die het voornamelijk als ego boost gebruiken, en ook trannies . Maar de fakers kun je meestal makkelijk herkennen. Als ze maar 1 profielfoto hebben met model-looks, dan is de kans groot dat het nep is. Ook kan je zoeken op vrouwen die online zijn, om ervoor te zorgen dat je niet berichten verstuurd naar een profiel waar niemand meer achter zit. Zelf ben ik niet uitermate knap of lang, maar heb leuke goeduitziende vrouwen ontmoet waar ik nog steeds contact mee heb. Heb ook een aantal keer het contact weer verbroken na kortdurige friends with benefits relatie, omdat ik voelde dat ik zeker niet de enige was met wie ze dat deden. Twee keer is het contact verwaterd, omdat we beide inzagen dat een relatie niet verstandig zou zijn. Maar we gingen er beide wel voor! Dus mijn conclusie over Badoo als datingsite is het volgende: als je casual wil daten is het zeker aan te raden om Badoo een kans te geven. Als je als man oprecht een platonische vriendschap zoekt met een vrouw kun je het daar ook vinden. Echter, als je een lange termijn relatie zoekt is het waarschijnlijk niet de beste bron. Maar ik sluit zeker niet uit dat het via Badoo zou kunnen lukken!

En voor diegene die zeggen dat je overal voor zou moeten betalen... ik heb nog nooit een cent uitgegeven op Badoo! Als je het kennismakingspel speelt komen de dames die ja hebben gezegd als eerste. En er is nog een trucje, als je je profiel verwijdert geeft badoo je drie dagen 'superkrachten' om je te laten blijven. Als je superkrachten hebt kun je zien wie jou geliked heeft. Dus wees gewoon een beetje creatief en speels in je berichten naar de dames en badoo kan je leuke contacten opleveren. Blijf gewoon je verstand gebruiken.

Sterke punten:
- gratis
- eenvoudige interface
- met vrouwen chatten wanneer je op de trein wacht is leuk en maakt je dag leuker en je kan dates regelen vanuit je luie stoel
- internationaal: makkelijk mensen ontmoeten als je in het buitenland bent of gaat. Niets is zo geweldig als je naar het buitenland gaat en er staat een leuke vrouw je op te wachten als je landt.


Zwakke punten:
- zitten veel fakers, vrouwen die alleen veel aandacht willen, vrouwen die het land in willen, trannies en vrouwen die niet goed zijn voor relaties
- kan daardoor tijdrovend zijn voordat je een date hebt met iemand die bij je zou kunnen passen
- veel vrouwen die graag casual daten met veel mannen (als je een lange termijn relatie wil)
- je moet voorzichtig zijn met persoonlijke informatie (Facebook, telefoonnummer en dergelijke) die je geeft aan Badoo.

Martin beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - pas op voor de man met ze gladepraatjes

4

Review:
Dames pas op voor de leuke man in pak achter zijn bureau met witte lach......in het begin leuk gezellig... vraagt dan of je skyp of msn het ziet er uit als n leuk persoon maar dit is een faker en daag je uit om via skype met hem af
te spreken. meneer is er alleen maar van maandag tot vrijdag (weekend bij ze vrouwtje en kids)het gaat hem alleen om sex te hebben en hij stuurt pornofoto's en hoopt dat jij dat ook naar hem stuur. deze man doet dit bij alle vrouwen volgens mij alleen de vrouwen zijn ook zo dom om er in te trappen (bij de geheimen staan op berichtjes van hij is leuk gezellig gesproken enz ....ja ik ook en heb met hem op skyp en msn gesproken ...hij stuurde foto's van ze geslacht toen was ik klaar met hem leeft in een fantatie wereld denk dat hij niet genoeg thuis krijgt en dan ze slachtoffers via deze site zoekt

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
kost je en hoop geld

Eyes beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Gebruiker

1

Review:
Let aub op voor een man uit Apeldoorn die vrouwen misbruikt om er zelf wijzer van te worden.
Met zijn getrainde lijf geniet hij van de aandacht van veel vrouwen en doet net of hij zwaar verliefd is.
En ondertusssen wil hij je geestelijk kapot maken zoiets kan zomaar lijden tot agressief gedrag!

Sterke punten:
Sex site

Badoo

Badoo - Helaas veel fakers

3

Review:
Tot een aantal maanden geleden was ik lid van Badoo. Omdat ze het bij Badoo niet zo nauw nemen met privacy heb ik mijn account verwijderd.
Ik deed er altijd het zogenaamde 'Kennismakingsspel'. Het viel mij al heel snel op dat er de ene na de andere schoonheid voorbij kwam. Ik denk dat ik bij ongeveer 90% op het hartje heb geklikt. De overige 10% waren de lelijke zeg maar.
Op een dag dacht ik laat ik het eens voor de gein over de grens proberen. Ik veranderde mijn woonplaats naar een Duitse stad en ik deed weer het Kennismakingsspel. Ik denk dat ik nu bij iets meer dan 50% op het hartje heb geklikt. Een aardig verschil met het aantal schoonheden dat in Nederland voorbij kwam.
Zijn Nederlandse vrouwen gewoon gemiddeld veel mooier? Dat ook, maar ook staat Badoo in Nederland gewoon vol met fakers!
Veel van die fakers zijn heel makkelijk te herkennen. Veel foto's duidelijk in het buitenland genomen, een leeg profiel, behalve dat ze alleen Engels spreken en dat ze allemaal willen daten met iemand die 5 jaar jonger is tot 10 jaar ouder. Voorbeelden: Een vrouw van 25 wil daten met een man van 20-35 en een vrouw van 27 wil daten met een man van 22-37.
Waarom al die fakers? Ik ben er zelf ook nog niet achter. Heb er nog nooit een match mee gehad of een spamberichtje. Ik zie ze ook nooit online. Wel een keer een match met een andere faker die met een smoes komt dat Badoo bij haar niet goed werkt en dat je haar maar moet opzoeken op een of andere betaalsite.
Maar waarom staat Badoo in Duitsland niet vol fakers? De wetgeving in Duitsland is erg streng. Voor het downloaden van een film kun je een boete van iets van 1000 euro krijgen. Dus wie weet wat je aan je broek krijgt als je fakeprofielen maakt om mannen te lokken. Laat staan dat je een fakedatingsite maakt. Ik heb eens even wat gegoogled en gesurfd, ik kan geen Duitse fakedatingsites vinden.

Sterke punten:
Een paar keer een match gehad en gechat. But that's it...

Zwakke punten:
Veel fakers
Veel concurrentie (veel meer mannen dan vrouwen zoals op elke site)
Veel aandachtshoeren
Slechte privacy

Stan beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo

1

Review:

Wilma beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Badoo GOED maar ook SLECHT .

7

Review:
Badoo is een van de grootste NL dating/vriendschap websites in Nederland en daarom zijn er ook veel mensen vaak online .
Ze zeggen vaak dat mannen oppervlakkig zijn en alleen naar kont en tieten kijken maar dames jullie zijn precies hetzelfde! . Ik heb vaak gehad met vrouwen die een date zoeken en ik pas precies bij hun profiel aan wat ze zoeken enzo en ik ben ook niet lelijk maar dan stuur je een bericht om kennis te maken 9/10 x krijg je nooit een bericht terug (terwijl chatten gewoon 100% gratis is ) . Ik snap dat vrouwen het niet leuk vinden om benadert te worden door mannen die alleen op sex uit zijn maar er zijn ook genoeg jonge mannen tussen zoals ik die gewoon een leuke normale relatie zoeken jullie geven ons alleen de kans niet om überhaupt kennis te maken . Oppervlakkigheid van beide kanten in dit geval en voor mannen de (vind jou leuk) berichten van Badoo zelf en dan een foto wat onherkenbaar is zijn 8/10 x 100% NEP! . Want om te kunnen zien wie jou leuk vind moet je weer credits ofzo kopen . Als een meisje je ECHT leuk vind stuurt ze je wel een bericht althans dat lijkt mij wel zo logisch want chatten is gewoon gratis + het profiel bekijken . Ik heb tot nu wel 1 relatie gekregen via Badoo maar die was van korte duur . Ik kan daarom niet zeggen of Badoo goed of slecht is.

Sterke punten:
Veel mensen online .
Chatten en profiel/foto's bekijken is 100% gratis .
Vriendelijk en makkelijk interface .

Zwakke punten:
Nep profielen (waarschijnlijk van Badoo zelf) die mannen een "vind jou leuk" bericht stuurt en dan natuurlijk hoopt dat mannen superkrachten gaan kopen om te kunnen zien wie zij is . NIET intrappen het zijn allemaal NEP profielen want als een meisje je ECHT leuk vind kan ze je ook gewoon GRATIS een bericht sturen .

Veel oppervlakkige vrouwen die zelf doorsnee zijn maar wachten op Brad Pitt of Leonardo Di Caprio . (Not gonna happen ladies!) .

Badoo

Badoo - badoo

7

Review:
Ik heb via badoo iemand ontmoet kijk uit vrouwen hij zoekt zo veel mogelijk vrouwen lat je niet verleiden Door mooi partjes zijn naam is Hani Kaka 28 jaar.

Meiden kijkt goed uit allen werklooze en alkoholiste voor snelle sex.

Sterke punten:
Overzichtelijk.

Zwakke punten:
Je moet betalen voor extra optie en badoo zegt het is gratis.

Aaaa beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Badoo

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Badoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Badoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Badoo