Badoo - 458 Reviews

Badoo Logo

19.5% aanbevolen, 458 Reviews

Badoo over zichzelf:

Badoo is een wereldwijde online sociaal netwerk die haar leden de mogelijkheid biedt om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken in jouw eigen plaats/regio. Het heeft vele geweldige functies maar focust er echt op om jouw de beste functies aan te bieden om je sociale netwerk gemakkelijk uit te kunnen breiden.

Badoo is in Nederland zowel bereikbaar onder Badoo.nl als Badoo.com.

Bezoek Badoo
Badoo
1 stars, 458 Reviews

Badoo Details

Hits: 43799

URL: http://www.badoo.com/

CategorieŽn: Gratis Dating

Reviews: 458

Bezoek Badoo

(19.5% aanbevolen)

Badoo Verwijderen

Je lidmaatschap Badoo opzeggen kan als volgt. Wie zich van Badoo uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Uitschrijven Badoo. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Badoo opzeggen echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Badoo Account Verwijderen. Na aanklikken van deze optie verschijnt een scherm om je over te halen tot het niet opzeggen Badoo door een aanbieding van 3 dagen gratis Superkrachten. Daarna kun je na invoeren van je wachtwoord en een code alsnog van Badoo uitschrijven.

Bezoek Badoo

(19.5% aanbevolen)

Badoo Kosten

Badoo biedt een kosteloos abonnement waarbij de mogelijkheid bestaat tot het kopen van Credits. Bij aankoop van een bundel van 100 Credits worden door Badoo kosten van Ä 2,39 gerekend. Voor 2750 Credits zijn de kosten van Badoo Ä 44,99. Behalve voor Credits kun je ook voor Superkrachten aan Badoo betalen. De Superkrachten van Badoo kosten Ä 8,99 voor 1 maand en voor 6 maanden kun je Ä 31,99 aan Badoo betalen.


Badoo Acties & Nieuws

Badoo reviews (458):

Badoo

Badoo - Badoo - Redelijke site

2

Review:
Iets langer dan een jaar op Badoo en vermaak me prima om een beetje te chatten. Fake profielen filter je er zo uit als je pienter genoeg bent, ze zijn niet erg slim. Genoeg gesprekken gehad met vrouwen in mijn leeftijdsgroep en geen last van fake profielen die mij berichten enzo maar gehoord in chats dat dat voor vrouwen geheel anders is en worden enorm lastig gevallen door mannen met van alles en nog wat maar daar zou een intelligente vrouw toch doorheen prikken en negeren.

Sterke punten:
Overzichtelijke, redelijk veel mensen en genoeg te doen

Zwakke punten:
Fake profielen en heel veel die niet actief zijn.

Christian beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Goede ervaringen

0

Review:
Ik heb mijn profiel nog niet zo heel lang (een paar maanden) en heb al ontzettend veel 'vind ik leuk' ontvangen (> 200), gechat en zelfs al 2 keer afgesproken (en ik heb echt geen sexy foto's erop staan). Momenteel ben ik zelfs met een jongen al een tijdje aan het daten!

Als je niet direct uit bent op seks (of juist wel), zeg dat dan gewoon in het eerste gesprek zodat het voor beide duidelijk is!

Sterke punten:
Het is gratis, het laat zien of de ander in de buurt woont, je kan makkelijk chatten en je kan makkelijk iemand blokkeren als deze vervelend is.

Zwakke punten:
Na een x-aantal ontvangen 'vind-ik-leuks' van mannen kun je deze niet meer aanklikken zonder ervoor te betalen. Overigens als je geen 'superkrachten' meer hebt wordt dit ook zo ingesteld...Het is natuurlijk leuk zoveel 'vind-ik-leuk' te ontvangen maar als je ze niet meer kan openen zonder ervoor te betalen is dat iets minder...

Je kan niet een straal van bijvoorbeeld 5 kilometer instellen. Zo krijg je dus ook reacties van profielen van mannen die aan de andere kant van Nederland wonen.

Een man kan zien als je zijn foto afwijst op Badoo (tenzij je hem daarna meteen blokkeert). Ik werd hier dan soms ook op aangesproken wat voor best 'awkward' gesprekken zorgde...

Vrouwtje beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Belachelijke site waarin veel verleidingen zitten.

0

Review:
Ik heb veel nare ervaringen met badoo gehad. Ten eerste je krijgt veel reacties van oudere mannen of mannen die niet echt moeders mooiste zijn. Dan heb ik het over echt onverzorgde mannen. Je hebt veel players, fakers, transseksuelen, en noem het maar op het is een industrie waarin mannen en vrouwen alleen maar seks met elkaar zoeken. En geen normaal gesprek kunnen voeren. Dat is in het kort al een kleine gedeelte hoe negatief ik over badoo denk. Daten is vaak dat mannen uit zijn op seks en als vrouw zijn die serieus is en geen hoer speelt wordt gewoon als een makkelijke prooi beschouwt. Je zet jezelf wel in gevaar als je met mannen gaat daten waarin er van alles fout kan gaan. Geef nooit je persoonlijke gegevens!

Sterke punten:
Het is gratis en de website is overzichtelijk.

Zwakke punten:
Seks gerelateerd, foute mannen, onzinnige nutteloze gesprekken, mannen die lokken je uit op seks foto's en filmpjes.

Goldengirl beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Stakkers

0

Review:
Nooit geen cent betaalt, bijna elke dag heb ik wel een leuke chat, komt misschien ook omdat ik duidelijke profielfotos online heb staan en sociaal leuk en vriendelijk en niet wanhopig overkom, vrouwen sturen mij regelmatig berichten waaruit hele leuke chats en dates zijn ontstaan misschien als jullie wat meer met jullie hersens denken ipv met jullie pik dat je dan minder geld uitgeeft aan credits en meer contacten vasthoud

Sterke punten:
Gratis chats
Gratis contact leggen
Gratis profielen bekijken

Zwakke punten:
Weinig

Ronald beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - zonder mijzelf te hebben aangemeld op deze app sto

0

Review:
Op facebook zag ik dat iemand mij had gelinkt met Badoo (iemand die ik alleen ken van de app Tinder.
Dus zonder mijzelf te hebben aangemeld op deze app stond ik op Badoo met foto's en originele naam. Ik kon zien dat hij dat gedaan had want zijn naam stond bij deze Badoo-app op mijn facebooksite. Hoe is het mogelijk dat iemand anders, die mijn inloggegevens niet heeft, mij zomaar erop kan zetten? Echt doodeng dit! Ik heb met veel moeite alles weer gedelete, maar nu zie ik via omwegen dat ze nog steeds mijn foto hebben en ben ik bang dat ik nog steeds op deze agressieve Badoo-app/site sta.

Een vriendin van mij heeft ook een account op Badoo en als ik haar google dan kan ik zien dat zij er op staat in de zoekresultaten van google. Dit wist zij niet. Los van het bovenstaande, maak ik me daar nu ook zorgen over maak dat ik in de toekomst op die manier in zoekresultaten te zien ben.

Wat een duivelse praktijken!

Badoo

Badoo - Pure oplichting

0

Review:
Tsja, het is wel heel makkelijk om er achter te komen dat Badoo mensen lokt met valse profielen. Zelf zit ik al een tijd op de website maar ik ben niet actief. Er gaan dus dagen voorbij dat er geen enkele vrouw is die mijn profiel bezoekt. Maar dan! Vanuit het niets 4 profielbezoekers erbij. Een korte blik op het lijstje vrouwen die mijn profiel hebben bezocht leert dat ze dit allemaal precies 55 minuten geleden hebben gedaan. Toevallig! Als ik vervolgens kijk wanneer ze voor het laatste online zijn geweest is dat bij sommige meer dan een week geleden. Toch knap gedaan allemaal!

Sterke punten:
Vergapen aan schaarsgeklede dames

Zwakke punten:
Vergapen aan schaarsgeklede dames (staat het hele internet al vol mee)

Niet_Norma beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Prima site als je snapt hoe t werkt

0

Review:
Al die mannen die klagen dat vrouwen niet reageren.. wat verwacht je dan als je per dag 40 reacties krijgt? En je krijgt als echte vrouw nogal wat reacties omdat er ook heel veel nep profielen op badoo zitten.. gelukkig filter je die er zo uit door met je gezond verstand naar de foto's te kijken en de 'wie is online' functie te gebruiken.

Mannen moeten volgens mij iets beter in de spiegel kijken en wat subtieler reageren. In de kroeg stap je ook niet op de knapste vrouw af en trek je je shirt ook niet gelijk omhoog.

Sterke punten:
gratis
dingen die wel geld kosten zijn goedkoop en makkelijk opzegbaar

Zwakke punten:
je krijgt af en toe nep 'likes' van nepprofielen om je over te halen te betalen

Badoo

Badoo - je moet er wat tijd en moeite insteken, maar je ku

0

Review:
Af en toe maak ik weer een profiel aan op Badoo. Het is helemaal gratis, tenslotte. Tuurlijk kun je hierdoor ook een heleboel fakers, wanna-be importbruiden, vrouwen die het voornamelijk als ego boost gebruiken, en ook trannies . Maar de fakers kun je meestal makkelijk herkennen. Als ze maar 1 profielfoto hebben met model-looks, dan is de kans groot dat het nep is. Ook kan je zoeken op vrouwen die online zijn, om ervoor te zorgen dat je niet berichten verstuurd naar een profiel waar niemand meer achter zit. Zelf ben ik niet uitermate knap of lang, maar heb leuke goeduitziende vrouwen ontmoet waar ik nog steeds contact mee heb. Heb ook een aantal keer het contact weer verbroken na kortdurige friends with benefits relatie, omdat ik voelde dat ik zeker niet de enige was met wie ze dat deden. Twee keer is het contact verwaterd, omdat we beide inzagen dat een relatie niet verstandig zou zijn. Maar we gingen er beide wel voor! Dus mijn conclusie over Badoo als datingsite is het volgende: als je casual wil daten is het zeker aan te raden om Badoo een kans te geven. Als je als man oprecht een platonische vriendschap zoekt met een vrouw kun je het daar ook vinden. Echter, als je een lange termijn relatie zoekt is het waarschijnlijk niet de beste bron. Maar ik sluit zeker niet uit dat het via Badoo zou kunnen lukken!

En voor diegene die zeggen dat je overal voor zou moeten betalen... ik heb nog nooit een cent uitgegeven op Badoo! Als je het kennismakingspel speelt komen de dames die ja hebben gezegd als eerste. En er is nog een trucje, als je je profiel verwijdert geeft badoo je drie dagen 'superkrachten' om je te laten blijven. Als je superkrachten hebt kun je zien wie jou geliked heeft. Dus wees gewoon een beetje creatief en speels in je berichten naar de dames en badoo kan je leuke contacten opleveren. Blijf gewoon je verstand gebruiken.

Sterke punten:
- gratis
- eenvoudige interface
- met vrouwen chatten wanneer je op de trein wacht is leuk en maakt je dag leuker en je kan dates regelen vanuit je luie stoel
- internationaal: makkelijk mensen ontmoeten als je in het buitenland bent of gaat. Niets is zo geweldig als je naar het buitenland gaat en er staat een leuke vrouw je op te wachten als je landt.


Zwakke punten:
- zitten veel fakers, vrouwen die alleen veel aandacht willen, vrouwen die het land in willen, trannies en vrouwen die niet goed zijn voor relaties
- kan daardoor tijdrovend zijn voordat je een date hebt met iemand die bij je zou kunnen passen
- veel vrouwen die graag casual daten met veel mannen (als je een lange termijn relatie wil)
- je moet voorzichtig zijn met persoonlijke informatie (Facebook, telefoonnummer en dergelijke) die je geeft aan Badoo.

Martin beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - pas op voor de man met ze gladepraatjes

4

Review:
Dames pas op voor de leuke man in pak achter zijn bureau met witte lach......in het begin leuk gezellig... vraagt dan of je skyp of msn het ziet er uit als n leuk persoon maar dit is een faker en daag je uit om via skype met hem af
te spreken. meneer is er alleen maar van maandag tot vrijdag (weekend bij ze vrouwtje en kids)het gaat hem alleen om sex te hebben en hij stuurt pornofoto's en hoopt dat jij dat ook naar hem stuur. deze man doet dit bij alle vrouwen volgens mij alleen de vrouwen zijn ook zo dom om er in te trappen (bij de geheimen staan op berichtjes van hij is leuk gezellig gesproken enz ....ja ik ook en heb met hem op skyp en msn gesproken ...hij stuurde foto's van ze geslacht toen was ik klaar met hem leeft in een fantatie wereld denk dat hij niet genoeg thuis krijgt en dan ze slachtoffers via deze site zoekt

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
kost je en hoop geld

Eyes beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Gebruiker

1

Review:
Let aub op voor een man uit Apeldoorn die vrouwen misbruikt om er zelf wijzer van te worden.
Met zijn getrainde lijf geniet hij van de aandacht van veel vrouwen en doet net of hij zwaar verliefd is.
En ondertusssen wil hij je geestelijk kapot maken zoiets kan zomaar lijden tot agressief gedrag!

Sterke punten:
Sex site

Schrijf ook een review over Badoo

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Badoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Badoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Badoo