Badoo - 461 Reviews

Badoo Logo

19.6% aanbevolen, 461 Reviews

Badoo over zichzelf:

Badoo is een wereldwijde online sociaal netwerk die haar leden de mogelijkheid biedt om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken in jouw eigen plaats/regio. Het heeft vele geweldige functies maar focust er echt op om jouw de beste functies aan te bieden om je sociale netwerk gemakkelijk uit te kunnen breiden.

Badoo is in Nederland zowel bereikbaar onder Badoo.nl als Badoo.com.

Bezoek Badoo
Badoo
1 stars, 461 Reviews

Badoo Details

Hits: 44925

URL: http://www.badoo.com/

CategorieŽn: Gratis Dating

Reviews: 461

Bezoek Badoo

(19.6% aanbevolen)

Badoo Verwijderen

Je lidmaatschap Badoo opzeggen kan als volgt. Wie zich van Badoo uitschrijven wil, gaat naar het menu rechts bovenin. Daar bevindt zich de knop Instellingen. Wanneer daarop geklikt wordt, verschijnt er een menu met onder andere de optie van Uitschrijven Badoo. Wanneer je dit aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat Badoo opzeggen echt is wat je wilt. Onderaan dat scherm bevindt zich de knop van Badoo Account Verwijderen. Na aanklikken van deze optie verschijnt een scherm om je over te halen tot het niet opzeggen Badoo door een aanbieding van 3 dagen gratis Superkrachten. Daarna kun je na invoeren van je wachtwoord en een code alsnog van Badoo uitschrijven.

Bezoek Badoo

(19.6% aanbevolen)

Badoo Kosten

Badoo biedt een kosteloos abonnement waarbij de mogelijkheid bestaat tot het kopen van Credits. Bij aankoop van een bundel van 100 Credits worden door Badoo kosten van Ä 2,39 gerekend. Voor 2750 Credits zijn de kosten van Badoo Ä 44,99. Behalve voor Credits kun je ook voor Superkrachten aan Badoo betalen. De Superkrachten van Badoo kosten Ä 8,99 voor 1 maand en voor 6 maanden kun je Ä 31,99 aan Badoo betalen.


Badoo Acties & Nieuws

Badoo reviews (461):

Badoo

Badoo - Badoo niks voor volwassenen...

2

Review:
Badoo is een chat/vrienden/dating website waar vooral tieners opzitten dus als je als 20+er opzoek bent naar een serieuze dating website is Badoo NIKS voor jou . Vroeger kon je iedereen gratis berichten sturen en chatten dat is nu verandert je kan alleen berichten sturen als je credits koop of als je iemand "liked" en hij/zij jou ook "liked" . Pas dan kan je gratis met mekaar chatten . Badoo is een grote site die leden in de hele Benelux heeft maar verder dan alleen chatten kom je nooit . Ik heb hier ooit wel 1 date uit weten te vissen maar dat liep ook op niks uit . Badoo is net zoals alle andere dating sites uit op je portemonnee! let hier dus ALTIJD op en koop niet zomaar credits omdat een of andere griet je "liked" (je kunt dus alleen zien wie zij is nadat je credits heb gekocht!) . Let op de naam van de dame ! als dit "Nieuwe Ike" is dan is het 100% NEP NOOIT credits gaan kopen . Ik krijg elke week minstens 2 berichten van Badoo dat een vrouw geintreseerd is in mij en die vrouw heet "Nieuwe Ike" elke keer dus... Als je hersens heb kun je dus inzien dat het allemaal fake is net zo fake als die fake sex dating sites enzo . Pas dus op.

Sterke punten:
Veel mensen vaak online grote website en makkelijk toegankelijk.

Zwakke punten:
Afpersers net zoals zoveel anderen en de meeste dames die in je geintreseerd zijn , zijn 100% nep.

Ramanios beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - scammer, cheater en player

1

Review:
Profiel foto's ván járen oud, leeftijd díe niét klopt, liegen óver zichzelf in profiel en eigenlijk een profiteur zíjn. Woonplaats díe niét klopt puur omdat het makkelijk is om mét vrouwen buiten dé woonplaats om té gáán. Een player zónder geld díe hét liefst onderhouden wordt financieel, maar met no strings attached. Misbruik maakt ván vrouwen. Melding van profiel gemaakt áán badoo, ván Steban 31 Hollandscheveld. Maar ze doen er niks méé. " nieuwe vrienden maken" is lingo vóór sex mét meerdere vrouwen. Ik hoop dát ik ándere vrouwen héb kunnen waarschuwen middels hét opmerkingen systeem. Máár áls je zó naïef bént je mét déze man in té laten... zorg voor een soa test.

Sterke punten:
opmerkingen systeem

Zwakke punten:
weinig gedaan mét meldingen, lijkt wel één hoerenhuis mét voornamelijk nutteloze mannen op zoek naar easy sex. Óf wél mannen/vrouwen díe dé boel voorliegen om één affaire té hebben buiten de relatie om. Díe daarom vaak een ándere woonplaats invullen.

Marjolein beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Badoo, leuke tijd gehad.

2

Review:
Ik kreeg Badoo via iemand die er al op zat. En ben uit nieuwschierigheid eens gaan kijken. Heb een profiel aangemaakt. En ben het kennismakings spel gaan spelen. Dat was erg leuk allemaal. Heb veel lol gehad met chats en ook een paar dates. Veel mannen die een foto van hun blote lid opstuurden binnen een dag. We zijn volwassen en als je het niet wil zien klik je het gewoon weg. Ik heb tijden lopen lachen en me opperbest vermaakt. Ben ook nepers tegen gekomen na een paar uur van chatten. Dat viel even tegen. Maar is blijkbaar een onderdeel van ons internet. Gewoon wegklikken. Op T.V. kijk je ook niet naar alles.Moet je niet druk om maken. Heb er ook een paar hele leuke mensen leren kennen. Enig.

Sterke punten:
Een site met veel mensen en eenvoudig contact te leggen voor vrouwen. Die zijn in een groot voordeel op de mannen.Aantallen: Een mannensite krijgt bv maar 50 hits. Mijn site zat op laatst op 950 hits. Ik ben geen lelijke vrouw. Maar ook geen fotomodel. Heb je zin om te chatten , of om kennis te maken met iemand. lijkt het sneller te zijn geregeld dan in werkelijkheid. Ook bij mannen moet er even wat ontstaan. Het kost wat tijd, maar dan kan je er vreselijk leuke contacten eraan over houden. Ik heb me enorm vermaakt. Het houdt je nieuwschierig. En het is een geweldige site die je vanuit je huis kan regelen . Vooral als je niet altijd zomaar weg kan om nieuwe mensen te leren kennen. Het is gewoon een nieuw medium, waar je even je weg in moet vinden. Ik vind het leuk.

Zwakke punten:
In het begin is alles vrij toegankelijk. Dan snap je nog niet wat je voor je hebt. En laat je eigenlijk kostbare tijd voorbij gaan. Tot al je functies per week vermindert worden en je niet meer op profielen kan kijken. Dan zelf niet meer een berichtje kan sturen naar personen die jou keuze zijn. En op laatst kan je alleen nog maar een berichtje ontvangen van een ander. Je bestaande chats blijven in tact. Wat ik deed om toch de aan dacht van die leuke man te krijgen. Via leden in de buurt kon je dan nog 3 keer een profiel bekijken. en die dan favoriet te maken want dat wordt allemaal doorgegeven. Zo maak je toch weer mensen nieuwschierig. En reageren ze dan. Dan weet je meteen dat ze jou ook leuk vinden.Kost allemaal steeds meer tijd. Maar blijft wel gratis. En na een paar maanden is mijn profiel zomaar afgelopen. Ik kan er niet meer op. Maar krijg nog wel meldingen van bezoekers. Ik ben er nog niet achter Wat ik er nu mee moet. Ik heb er nooit naaktfotos op gezet. Wil iemand eerst leren kennen en zelf beslissen wat iemand te zien krijgt. Dat is mijn verantwoordelijkheid.

Sandra beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Badoo - Redelijke site

2

Review:
Iets langer dan een jaar op Badoo en vermaak me prima om een beetje te chatten. Fake profielen filter je er zo uit als je pienter genoeg bent, ze zijn niet erg slim. Genoeg gesprekken gehad met vrouwen in mijn leeftijdsgroep en geen last van fake profielen die mij berichten enzo maar gehoord in chats dat dat voor vrouwen geheel anders is en worden enorm lastig gevallen door mannen met van alles en nog wat maar daar zou een intelligente vrouw toch doorheen prikken en negeren.

Sterke punten:
Overzichtelijke, redelijk veel mensen en genoeg te doen

Zwakke punten:
Fake profielen en heel veel die niet actief zijn.

Christian beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Goede ervaringen

0

Review:
Ik heb mijn profiel nog niet zo heel lang (een paar maanden) en heb al ontzettend veel 'vind ik leuk' ontvangen (> 200), gechat en zelfs al 2 keer afgesproken (en ik heb echt geen sexy foto's erop staan). Momenteel ben ik zelfs met een jongen al een tijdje aan het daten!

Als je niet direct uit bent op seks (of juist wel), zeg dat dan gewoon in het eerste gesprek zodat het voor beide duidelijk is!

Sterke punten:
Het is gratis, het laat zien of de ander in de buurt woont, je kan makkelijk chatten en je kan makkelijk iemand blokkeren als deze vervelend is.

Zwakke punten:
Na een x-aantal ontvangen 'vind-ik-leuks' van mannen kun je deze niet meer aanklikken zonder ervoor te betalen. Overigens als je geen 'superkrachten' meer hebt wordt dit ook zo ingesteld...Het is natuurlijk leuk zoveel 'vind-ik-leuk' te ontvangen maar als je ze niet meer kan openen zonder ervoor te betalen is dat iets minder...

Je kan niet een straal van bijvoorbeeld 5 kilometer instellen. Zo krijg je dus ook reacties van profielen van mannen die aan de andere kant van Nederland wonen.

Een man kan zien als je zijn foto afwijst op Badoo (tenzij je hem daarna meteen blokkeert). Ik werd hier dan soms ook op aangesproken wat voor best 'awkward' gesprekken zorgde...

Vrouwtje beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Belachelijke site waarin veel verleidingen zitten.

0

Review:
Ik heb veel nare ervaringen met badoo gehad. Ten eerste je krijgt veel reacties van oudere mannen of mannen die niet echt moeders mooiste zijn. Dan heb ik het over echt onverzorgde mannen. Je hebt veel players, fakers, transseksuelen, en noem het maar op het is een industrie waarin mannen en vrouwen alleen maar seks met elkaar zoeken. En geen normaal gesprek kunnen voeren. Dat is in het kort al een kleine gedeelte hoe negatief ik over badoo denk. Daten is vaak dat mannen uit zijn op seks en als vrouw zijn die serieus is en geen hoer speelt wordt gewoon als een makkelijke prooi beschouwt. Je zet jezelf wel in gevaar als je met mannen gaat daten waarin er van alles fout kan gaan. Geef nooit je persoonlijke gegevens!

Sterke punten:
Het is gratis en de website is overzichtelijk.

Zwakke punten:
Seks gerelateerd, foute mannen, onzinnige nutteloze gesprekken, mannen die lokken je uit op seks foto's en filmpjes.

Goldengirl beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Stakkers

0

Review:
Nooit geen cent betaalt, bijna elke dag heb ik wel een leuke chat, komt misschien ook omdat ik duidelijke profielfotos online heb staan en sociaal leuk en vriendelijk en niet wanhopig overkom, vrouwen sturen mij regelmatig berichten waaruit hele leuke chats en dates zijn ontstaan misschien als jullie wat meer met jullie hersens denken ipv met jullie pik dat je dan minder geld uitgeeft aan credits en meer contacten vasthoud

Sterke punten:
Gratis chats
Gratis contact leggen
Gratis profielen bekijken

Zwakke punten:
Weinig

Ronald beveelt Badoo aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - zonder mijzelf te hebben aangemeld op deze app sto

0

Review:
Op facebook zag ik dat iemand mij had gelinkt met Badoo (iemand die ik alleen ken van de app Tinder.
Dus zonder mijzelf te hebben aangemeld op deze app stond ik op Badoo met foto's en originele naam. Ik kon zien dat hij dat gedaan had want zijn naam stond bij deze Badoo-app op mijn facebooksite. Hoe is het mogelijk dat iemand anders, die mijn inloggegevens niet heeft, mij zomaar erop kan zetten? Echt doodeng dit! Ik heb met veel moeite alles weer gedelete, maar nu zie ik via omwegen dat ze nog steeds mijn foto hebben en ben ik bang dat ik nog steeds op deze agressieve Badoo-app/site sta.

Een vriendin van mij heeft ook een account op Badoo en als ik haar google dan kan ik zien dat zij er op staat in de zoekresultaten van google. Dit wist zij niet. Los van het bovenstaande, maak ik me daar nu ook zorgen over maak dat ik in de toekomst op die manier in zoekresultaten te zien ben.

Wat een duivelse praktijken!

Badoo

Badoo - Pure oplichting

0

Review:
Tsja, het is wel heel makkelijk om er achter te komen dat Badoo mensen lokt met valse profielen. Zelf zit ik al een tijd op de website maar ik ben niet actief. Er gaan dus dagen voorbij dat er geen enkele vrouw is die mijn profiel bezoekt. Maar dan! Vanuit het niets 4 profielbezoekers erbij. Een korte blik op het lijstje vrouwen die mijn profiel hebben bezocht leert dat ze dit allemaal precies 55 minuten geleden hebben gedaan. Toevallig! Als ik vervolgens kijk wanneer ze voor het laatste online zijn geweest is dat bij sommige meer dan een week geleden. Toch knap gedaan allemaal!

Sterke punten:
Vergapen aan schaarsgeklede dames

Zwakke punten:
Vergapen aan schaarsgeklede dames (staat het hele internet al vol mee)

Niet_Norma beveelt Badoo NIET aan bij vrienden/bekenden

Badoo

Badoo - Prima site als je snapt hoe t werkt

0

Review:
Al die mannen die klagen dat vrouwen niet reageren.. wat verwacht je dan als je per dag 40 reacties krijgt? En je krijgt als echte vrouw nogal wat reacties omdat er ook heel veel nep profielen op badoo zitten.. gelukkig filter je die er zo uit door met je gezond verstand naar de foto's te kijken en de 'wie is online' functie te gebruiken.

Mannen moeten volgens mij iets beter in de spiegel kijken en wat subtieler reageren. In de kroeg stap je ook niet op de knapste vrouw af en trek je je shirt ook niet gelijk omhoog.

Sterke punten:
gratis
dingen die wel geld kosten zijn goedkoop en makkelijk opzegbaar

Zwakke punten:
je krijgt af en toe nep 'likes' van nepprofielen om je over te halen te betalen

Schrijf ook een review over Badoo

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Badoo aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Badoo aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Badoo