Schandelijk

Zoals ik al heel vaak hier lees

1. veel windowshoppers die niets zeggen
2. veel "ik vind je leuks"of "ik wil chatten" terwijl dit gewoon gegenereerd verkeer is door Badoo zelf.

(ik heb hier expliciet op zitten letten de laatste tijd, de hoeveelheid vrouwen die je aanspreken maar vervolgens niets terug zeggen is enorm groot, dit is te wijten aan het feit dat men "reclame" maakt voor profielen zodat je sneller contacten kan leggen)

3. Sinds kort is mijn profiel geblokkeerd zonder dat ik een terugkoppeling hiervan heb ontvangen afgezien van de standaard melding dat ik de algemene voorwaarden heb doorgelezen en ik kan geen enkele voorwaarde vinden die ik geschonden zou hebben.

4. Een nieuw profiel maken is out of the question dankzij het mobiele verifieren, is je nummer ooit eens gebruikt dan moet je dus een nieuw nummer kopen om je te kunnen verifieren, dit is uitermate belachelijk gedrag.

5. 99% van de dames is ongemanierd, ik begrijp best dat de meeste berichten die ze ontvangen beginnen met "hey/hoi/hoe gaat het enz" dus ik doe dat niet (waarschijnlijk ook de reden waarom ik succesvol ben/was op badoo)

Alleen nu is dat zelf niet meer genoeg en blijkbaar moet je als een circusbeer op een 1 wieler al jonglerende en al zitten om überhaupt iets te bewerkstelligen.

6. Betalen voor premium functionaliteit, dit is redelijkerwijs nog te begrijpen omdat servers draaiend houden geld kost net als alles in de wereld (lang leve kapitalisme)

Alleen is het bij badoo "good money gone to waste"
Die 100 euro die je kwijt gaat raken aan "bekijk je matches" kun je beter uitgeven aan een hoertje want je hebt gegarandeerd poes in hand.
ik ben erg pragmatisch in dat opzicht.

Eind verdict: het is bergafwaarts gegaan met badoo, the fap hand becomes a man's best friend... man's only friend.

wil je geld verspillen aan iets ? ga lekker uit en koop drankjes voor alle dames die flirten met jou aan de bar, regel een hoertje, ga naar Adam.

do whatever it takes.... blijf weg van badoo en de fictieve profielen, als je zo nodig wilt praten met iets waarbij geen fysieke contacten mogelijk zijn..... zet je tv aan tussen 2 en 6 uur s'ochtends en bel een 0906je

Sterke punten
Ik heb een aantal ontmoetingen gehad met een aantal leuke dames, dit was medio 2013, daarna is het berg afwaarts gegaan met badoo.

Het feit dat ik poes in hand had die keren is het enigste sterke punt wat aan te voeren is.

Zwakke punten
zoals eerder al benoemd, step away from badoo.

Je gunt niemand een ziekte toe zoals kanker en dat gaat ook op voor badoo.

je gunt niemand badoo toe, zelfs je ergste vijand niet.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

1 reactie

Hoi John
ook ik ben geblokkeerd zonder terugkoppeling en ik ook in de voorwaarde kon terug vinden dat ik die geschonden zou hebben. is gewoon een hele slechte site met vele nepprofielen wat dus wel mag!

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden