Badoo = niet mijn ding

Badoo = niet mijn ding

Ik heb veel leuke foto's van bouwvakkers (vaak Pools) gezien, een paar gesprekken gehad met iemand die in een TBS-kliniek zit wegens 'een niet nader te noemen zedendelict' en nu geef ik het op. De enige leuke 'mensen bij mij in de buurt' zie ik al wekelijks in de kroeg, daar heb ik geen badoo voor nodig.

Sterke punten
X

Zwakke punten
Lay-out van de profielen -old skool-, het publiek, foto-spel (wil je deze persoon ontmoeten) is irritant..

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

4 reacties

Wat jammer. Bezoek je nog andere sites die wel bevallen?

Ik verbaas me er soms over dat ik zoveel positieve ervaringen heb. Ik heb een paar oude bekenden teruggevonden met wie ik het contact heb hersteld. Erg leuk! Ik heb diverse inspirerende persoonlijkheden ontmoet met wie ik een vriendschap heb opgebouwd. Ik heb met een persoon wel 1200 chatberichten uitgewisseld voordat we elkaar ontmoetten. Een relatie zit er niet in voor ons, maar vrienden kun je nooit genoeg hebben, toch? De meeste mannen die er zitten zijn normaal, reageren beleefd en vriendelijk als je ze als vrouw afwijst en ik heb er geen problemen mee. Slechts 1x ben ik zelf benaderd door een spambot, haha. Meestal overkomt dat mannen, dat hoor ik van vrienden van mij. Ik geef dan netjes antwoord en de reacties die je krijgt slaan nergens op. Na een paar keer testen met vragen weet je dan dat je een machine te pakken hebt die vroeg of laat gaat vragen of je wil bellen naar een 0900-nummer. Natuurlijk niet in trappen. Het bevalt me nog steeds goed daar. De ware liefde heb ik nog niet gevonden maar het is zeker de moeite waard daar te blijven chatten, hoofdzakelijk goede ervaringen met leuke, normale mensen.

Oh, wat je zegt over mensen in de buurt: dat zijn er niet veel bij mij en ik ken hun gezicht inmiddels uit mijn hoofd, haha. Toch zie ik nog iedere dag dat zich nieuwe leden aanmelden, er is nog hoop! Het gekke is dat ik van IEDEREEN hoor dat ze badoo hebben leren kennen van mond-tot-mondreclame. Dat is toch opvallend.

Ja, er zijn er een paar die me wel bevallen. Paiq en OKcupid zijn vooralsnog favoriet.

bedankt, daar ga ik dan ook eens kijken! :-)

Bedankt voor de tip! OKCupid is een ontzettend leuke site en ik heb aan deze beoordelingssite gevraagd of ze die ook kunnen opnemen zodat ik die kan beoordelen. Wat een mogelijkheden daar. En die vragen zijn zo lachen, ik heb er al honderden beantwoord en nog ben ik niet aan het eind.

Bezoek Badoo Reviews over Badoo

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Badoo
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden