Ziek

AM is een zieke site. Men is erg gericht op gratis sex en zo snel mogelijk. Veel getrouwde mannen ook vrouwen trouwens, gluurders en mannen die wel willen chatten en foto's ontvangen. Er zitten geregeld ook hoeren op met foto's van jongen meiden rond de 20 die een man zoeken. Ja ja...
Je kunt er foto's vinden van mannen vrouwen en stellen compleet naakt dus dit werkt erg stimulerend voor jongetjes en zielige mannen en vrouwen. Profiel is snel aangemaakt en je herkent personen door profielen die op elkaar lijken.

Berichten van mensen zitten vol spelfouten, wat iets zegt over het niveau wat daar komt.

Sterke punten
simpele site

Zwakke punten
Vernederende berichten van zieke gasten
Mannen die gratis sex willen

Bezoek AdultMatch Reviews over AdultMatch

9 reacties

Hoi Sandra,

Ik begrijp jouw review niet.
Adult Match is toch bedoelt voor seks?
Wat had je anders verwacht?
Een website om kookgerechten uit te wisselen?

Als man is het zonde van je tijd, energie en geld, als je denkt dat je gratis seks kan vinden op Adult Match met een vrouw.
Dat geld trouwens voor iedere erotische datingsite.

Eens dirk. Als die site zo giftig is voor mevrouw dan moet ze lekker ergens anders gaan daten en niet hier gaan spuwen. Plus alle opgefokte mannetjes over een kam scheren getuigd niet echt van ervaring.

Toch even reageren.

"Gericht op gratis sex"
Ja dat klopt, wij faciliteren niet voor escorts e.d. en die worden overigens meteen (zonder waarschuwing) verbannen van de site.

"Vol met hoeren"
Zie vorige opmerking dus dat lijkt me sterk.

"Mannen die willen chatten"
Zie het probleem niet?

"Naakte mensen"
Datingsite voor volwassenen, zegt genoeg dacht ik zo. Werkt stimulerend voor jongentjes is niet echt een argument. Je moet 18 jaar zijn en wij maken ook gebruik van diverse controle processen.

"Zielige mannen en vrouwen"
De site is al bijna 5 jaar actief dus wij vervullen een behoefte die alles behalve zielig is.
Wij hebben genoeg succesverhalen van leden die inmiddels getrouwd en kinderen hebben of van leden die een leuke date hebben gehad.

"Niveau wat daar komt"
Lijkt erop dat je het erg eenzaam hebt daar hoog in de wolken.

@dirk
Mocht je nog lid zijn van onze site, stuur even een support bericht en dan kunnen we even kijken of we nog wat aan je profiel kunnen verbeteren.
@berend mocht je (nog niet) lid zijn, stuur even een support bericht dan kunnen we kijken of we je een leuke date kunnen bezorgen. Mocht je hier naar op zoek zijn uiteraard :)

Ik weet niet hoe Sandra aan haar info komt, maar ik geloof dat ze hier helemaal niets te zoeken heeft. De omschrijving die jij van AM geeft klopt van geen kanten. Heb jij eigenlijk wel gekeken en zoek jij eigenlijk wel wat? Kijk, het kan zijn dat jij swingen niets vind, da's je goed recht, maar veroordeel dan andere mensen niet.
WIj staan al ca 1,5 jaar op deze site als stel en we hebben enkle alleen maar goede ervaringen. Tuurlijk zullen er fakers op staan en ik neem ook aan dat niet elke man vrijgezel is, maar neem van ons aan dat dat overal voorkomt.
Ik vind het erg jammer dat jij zo kortzichtig bent, maar vind het erg triest dat jij daar een website bij betrekt die jij schijnbaar nooit gezien hebt.

Als jij mensen gaat veroordelen op spelfouten, check dan ff je eigen post!
Zegt dat iets over jou niveau?

Toppie site! Nog geen faker gespot. Ook mooi dat de mannen denken dat ze kansloos zijn, houden zo. Ik ben niet moeders mooiste en heb toch wel resultaat.

Als ik foto's van naakte vrouwen wil, kan ik vast wel een paar miljoen ervan vinden op internet. Paar miljoen is een gokje, het kunnen er ook meer zijn.

Spelfouten maken mensen puur.

O ja, mensen zijn toch op zoek naar gratis sex? Dat is toch beter dan ervoor te betalen? Zo weet je in ieder geval zeker dat iedereen het voor zijn of haar plezier doet.

Site is overzichtelijk, slim bedacht, voor gratis lid al heel wat mogelijkheden en voor een luttel bedrag wordt het nog beter.

Verhoudingen liggen voor dit soort sites niet scheef en volgens mij voor het echte leven ook niet. Ga maar op straat staan.

Wat mij betreft de nummer 1 dating site van Nederland!

Zo is het Sandra...gewone schijtzooi...errrugg ordinair

sorry dat ik het zeg maar de zogenaamde chatrooms/cam gaat nergens over
bij am en zekers de vele advertenties die soms een maand lang niet bezocht worden door hun adverteerders.het aanbod is wat dat betreft zeer laag.en de vaste klanten om ze zo te noemen op de chats denken dat ze heel wat zijn omdat ze dag in dag uit op de chat zitten alsof ze de directeur zijn van de chat.nieuwe leden van de chat worden hier aardig te kak gezet.(dit ligt niet aan am zelf)

Bezoek AdultMatch Reviews over AdultMatch

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over AdultMatch
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden