AdultMatch - 84 Reviews

AdultMatch Logo

40.5% aanbevolen, 84 Reviews

AdultMatch over zichzelf:

AdultMatch heeft duizenden profielen om door te zoeken en wordt al lang als een van de toonaangevende datingsites voor volwassenen in Nederland gezien voor het vinden van die ene vrouw, man of paar.

Zoek je iets meer pikant, kijk dan naar members met voorkeur voor bondage, SM, groepsex of partnerruil, of maak eenvoudig gebruik van de chat voor een beetje cyber actie.

Beginnen is vrij eenvoudig door in te loggen met je gebruikersnaam als je al ingeschreven staat, of door nu lid te worden van de snelstgroeiende datingsite voor volwassenen in Nederland.

Je zal zeker niet teleurgesteld zijn met wat en wie je aantreft op AdultMatch.nl en de members die je online kunt vinden.

Dit is voor jou de mogelijkheid in contact te komen met vrijgezelle meiden op zoek naar jou, paren, transexuelen en mannen op zoek naar meer. Voor diegenen die op zoek zijn naar getrouwde vrouwen, lesbi/homo dating of bisexuele avonturen, met onze geavanceerde zoekfunctionaliteiten kun je ze zeker vinden.

Bezoek AdultMatch
AdultMatch
2 stars, 84 Reviews

AdultMatch Details

Hits: 31362

URL: http://www.adultmatch.nl/

CategorieŽn: Erotische Contacten

Reviews: 84

Bezoek AdultMatch

(40.5% aanbevolen)

AdultMatch Verwijderen

Je lidmaatschap bij AdultMatch opzeggen is eenvoudig. Wie zich van AdultMatch uitschrijven wil, gaat naar AdultMatch Account Instellingen links bovenin. Daarna kom je in een scherm waarin je links Privacy ziet staan. Als je daarop klikt, verschijnt de knop AdultMatch Uitschrijven Account. Wanneer je deze aanklikt, verschijnt een scherm waarin je gevraagd wordt of je zeker weet dat AdultMatch uitschrijven echt is wat je wilt en kun je het AdultMatch opzeggen voltooien.

Bezoek AdultMatch

(40.5% aanbevolen)

AdultMatch Kosten

AdultMatch biedt naast een kosteloos abonnement de mogelijkheid tot een Silver, Gold of Platinum Membership. Bij upgraden van je Membership worden door AdultMatch kosten berekend. Voor een Silver Membership 3 maanden worden door AdultMatch kosten van Ä 9,45 gerekend. Voor 3 maanden Gold Membership zijn de kosten van AdultMatch Ä 12,58 en voor 3 maanden Platinum Membership kun je Ä 15,75 aan Adult Match betalen.

AdultMatch Acties & Nieuws

AdultMatch reviews (84):

AdultMatch

AdultMatch - Het is niet wat ik er van verwacht had

0

Review:
Het is niet wat ik er van verwacht had.
Het lijkt wel alsof de (echte) vrouwen die je op deze site kan vinden, er alleen zitten om te kijken of ze nog wel enige aantrekkingskracht hebben.
Volgens mij zijn deze vrouwen dan ook niet echt opzoek naar fysiek contact.
Ook zijn deze dames meestal op leeftijd en gebonden.
Ik denk dat een man die opzoek is naar sexueel contact hier niet (snel) zal slagen.

De beste manier is gewoon de kroeg in, of er eventueel gewoon voor betalen.
Dit scheeld je een hoop ergenissen en tijd!

Sterke punten:
De site zelf is erg goed.

Zwakke punten:
Aanbod aan vrouwen.
Meestal vrouwen die niet echt uit zijn op fysiek contact, mocht dit wel het geval zijn gaat hier een hele lange tijd overheen en dat gaat dan aardig in de kosten lopen.

Pipi beveelt AdultMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch

AdultMatch - weken niet online

0

Review:
valt weinig positiefs te melden,de chat is er alleen voor de vaste klanten want elke dag is er hetzelfde aanbod(meubilair)de chat gaat echt nergens over.
het is een volwassen site alleen aan de chat gesprekken is het niet te merken!
als je bij de chat spannend kijkt is er niets spannends aan.een hoop bla bla
kom je er als nieuwe klant word je totaal genegeerd.sommige vaste klanten krijg ik de indruk dat ze niks beters te doen hebben dan alleen dag in dag uit aanwezig te zijn.alsof zij de site bezitten.

Zwakke punten:
heel veel advertenties staat bij dat ze een maand geleden actief zijn geweest,
antwoord op jou goed bedoelde knipogen/berichten gebeurt zelden.
knipogen kunnen net zo goed afgeschaft worden.heel veel mannen ontzettend weinig vrouwen. lijkt wel als je sex zoekt een viespeuk ofzo bent op deze site,het is toch echt een adultsite

rubberduck beveelt AdultMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch

AdultMatch - je moet geluk en doorzettingsvermogen hebben.

2

Review:
Een van de beste sites denk ik. Contact leggen met mannen en vrouwen gaat makkelijk. De site is overzichtelijk en duidelijk. Ik heb er de liefde van mijn leven ontmoet.

Fakers zijn overal dus hier ook. Daar moet je tegen kunnen. Net als de verhouding m-v. Mannen zijn op alle datingsites veruit in de meerderheid. Dat wordt volgens mij veroorzaakt door de scheve moraal die onze maatschappij erop na houdt. Vrouwen die sexueel actief zijn worden al snel als slet gezien. Wat dat betreft zijn mannen veel grotere sletten.
Een ander voorbeeld van deze taboes is dat V-V contact vanzelfsprekender is dan M-M contact. Ook in clubs is M-M contact veel minder geaccepteerd dan V-V. Mannen lopen wat dat betreft ver achter in hun sexuele ontwikkeling.

Mannen doen over het algemeen te weinig moeite of zijn er te dom voor. Dat begint al bij het opzetten van een profiel. Vaak ronduit beschamend. En als je dan vraagt om wat meer te vertellen is het antwoord "vraag maar raak". Dat soort figuren hebben het niet begrepen. Vrouwen zijn veel sterker op vele punten.

De beste profielen zij toch vaak van vrouwen of stellen. Die zijn serieus te nemen. Waarschijnlijk omdat daar (helaas al weer) vrouwen in betrokken zijn.

Als je serieus bent is er veel mogelijk maar het betekent wel dat je moeite moet doen en veel tijd moet investeren.

En dan de foto's. Al die pikken zijn volkomen oninteressant om naar te kijken. Daar heb ik ook nog nooit mee gescoord. Wel met leuke foto's van mezelf. Ik begrijp wel dat het voor velen niet gewenst ik een gezichtsfoto te plaatsen maar die kun je in een prive album kwijt. Zet er gewoon een echt leuke foto op. Je hoeft niet herkenbaar in beeld.

Sterke punten:
Eenvoudig, overzichtelijk. Makkelijk toegankelijk.

Zwakke punten:
Er is een hotlist maar je ziet alleen hoe vaak je erop staat. Niet bij wie. Dat is jammer en dus overbodige informatie.

lucky beveelt AdultMatch aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch

AdultMatch - Tja....Vreemde toevalligheden die erg opvallen.

0

Review:
Paar maanden op AM gestaan. Had een duidelijk profiel waarin ik een ongebonden man van rond mijn eigen leeftijd zocht, maar dat werd dus niet gelezen. Kreeg veel reacties van heel jonge en gebonden oude mannen. Zelfs paren reageerden en dat terwijl ik toch duidelijk aan had gegeven wat ik wilde en zo veeleisend was dat echt niet.

Veel mannen met een te hoog gevoel voor eigenwaarde die beledigd reageerden als ik zei dat ze niet het type man waren waar ik op viel.

Ook een faker tegengekomen die naar zijn zeggen uit Brabant komt en al een jaar of 7 lid is van AM. Gelukkig kan je dat onderaan iemands profiel lezen. Dat gaf al te denken. Heeft een standaard bericht dat hij toevallig ook naar 2 bekenden van me heeft gestuurd die ook op AM zaten. En waarin je gelijk werd uitgenodigd naar zijn huis te komen en van alles wilde zonder ook maar een foto van je te hebben gezien. Je moet er als wanhopige vrouw maar in willen trappen. Heb het idee dat er daar mannen op zitten die je als vrouw aan het lijntje houden zodat je maar op de site terug blijft komen.

Geef je ze je telefoonnummer, hoor je gelijk weinig of niets meer en loopt het contact dood. Een concrete afspraak via een prive telefoonnummer ho maar. En mocht dat in zeldzame gevallen toch gebeuren, dan moet men ineens op de datum op zakenreis of heeft men griep. Dan komt er altijd op het laatste moment iets tussen.

Maar vreemd genoeg daarna wel weer berichten sturen op AM om je op de site te houden lijkt wel, maar geen datum voor een afspraak meer plannen.
Dit valt erg op. Werd daar zo moe van dat ik mijn acount maar heb verwijderd.

Sterke punten:
Weinig tot geen


Zwakke punten:
Heb het idee dat er buiten de veelvuldig genoemde vrouwelijk fakers ook veel mannelijke fakers opzitten die vrouwen op de site proberen te houden. Dit om de vrouwelijke leden een beetje op een leuk aantal te houden? Het gehalte van het publiek is niet erg hoog.

Ikke beveelt AdultMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch

AdultMatch - Heel veel fake (door beheerders?)

2

Review:
Wij hebben ons als stel ingeschreven op zoek naar vrouwen. Diverse contacten gelegd die uiteindelijk niet doorgingen. Niets meer vernomen, ziek, zwak, misselijk. Slechts éénmaal een echte afspraak gehad met een vrouw.
Doordat we het idee hadden dat veel van de berichten, knipogen, 'afspraken' door de beheerders werden gepost om ervoor te zorgen dat je betaald lid blijft, hebben we ons emailadres cryptisch in het profiel vermeld. Daarna werd ons profiel geblokkeerd :-).
Boze mail gestuurd waarin we aangaven dat de site o.i. een grote nep was. Daarna werd het profiel weer toegankelijk gemaakt. Na die boze mail was het ineens afgelopen met berichtjes, knipogen etc. Er werd zelfs ineens bijna niet meer op ons profiel gekeken. Haha. Do we need to say more??
In hun antwoord vertelde zij dat actieve profielen minimaal 1 x per maand inloggen. Ze claimen er 300.000 te hebben. Dat betekent dat er gemiddeld PER DAG minimaal 10.000 profielen in moeten loggen. Iedereen die gebruik maakt van AM weet dat dit vette onzin is. In de morgen zijn er er nog geen 100 profielen online, tijdens het 'spitsuur' hebben we ze de 600 nog nooit zien halen. Alsjeblieft zeg!!!
Er staan echte mensen op AM die ook echt een afspraak willen, maar dat zijn er heel erg weinig. De beheerders sturen je vanalles om je over te halen betaald member te worden of te blijven, zeker weten.
Wij hebben het geluk gehad dat we toch een echte afspraak hebben kunnen maken en het geld het uiteindelijk toch waard is geweest.

Sterke punten:
Overzichtelijk. Makkelijk zoeken.

Zwakke punten:
Nep. Veel, heel veel, nep.

Olaf beveelt AdultMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch

AdultMatch - fake

0

Review:
Ontzettend fake. Heb een aantal keer met een dame over en weer berichtjes zitten sturen, maar na aanvankelijke wederzijdse interesse houdt het opeens op. Of ze reageren niet meer of ze willen alleen via AM berichtjes blijven sturen.
Conclusie: fake.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Fake. Er zullen best echte profielen zijn, maar ik ben ze niet tegengekomen.

Rich beveelt AdultMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch

AdultMatch - Kan leuk zijn, maar veel mannen verpesten het

0

Review:
Ik heb twee keer, met een tussenpoos van anderhalf jaar, op AM gezeten. Ik ben een single vrouw en was beide keren op zoek naar mannen, vrouwen of paren. Het klopt dat er qua paren veel oudere zijn, maar weinig in de categorie 24-35.
Ook zijn er veeeel meer mannen alleen dan vrouwen op de site. Dat merk je meteen als je je als vrouw aanmeld. Beide keren werd je overstroomt met reacties.

Op zich heb ik leuke contacten opgedaan op AM, er zit zekers wat goeds bij. Iig qua stellen en mannen. Veel vrouwen zijn non-actief of zijn qua afspreken toch iets te terughoudend, jammer is dat.

Het enige wat ik echt jammer vind zijn de erg opdringerige mannen die in hun eentje adverteren. Gezien mijn leeftijd heb ik een duidelijke grens aangesteld van max 35 jr, maar veel denken dat ze zo bijzonder of leuk zijn dat dit voor hun niet geldt. Heb meerdere malen gehad dat iemand maar bleef proberen, die dan bijv. 43 was! Dan kreeg je opmerkingen als 'Van leeftijd voel je niks' en 'Ik heb zovveel meer ervaring'. Erg irritant. Je kunt ze blokkeren, oke, maar dit is toch een site voor volwassenen? Dan zou dat niet nodig moeten zijn.

Ook zou AM de profielen wat beter moeten controleren. Ben je al 2 maanden of langer non-actief geweest? Stuur dat desbetreffende lid dan een mailtje dat zijn of haar profiel binnen zoveel tijd wordt verwijderd, mits ze online komen. Even opschonen de boel! En hoewel ik niet heel veel fakers heb meegemaakt, zijn degene die het wel zijn erg duidelijk. Dit zou voor AM ook te zien moeten zijn toch? Zelfs profielen die foto's van celebrity's hadden als hun eigen. Kom op nou!

Oh en als vrouw alleen is het hebben van een betaald profiel eigenlijk niet eens nodig. Tenzij je dus op zoek bent naar enkel vrouwen ;).

Al met al geef ik AM een 7, maar er kan nog genoeg verbeterd worden!

Sterke punten:
- Duidelijke profielen
- Er zijn zeker leuke mensen
- Als vrouw is een betaald profiel niet eens zo nodig
- Wanneer je je profiel laat controleren, krijg je 2 extra knipogen

Zwakke punten:
- Man/vrouw verhouding erg scheef (misschien wat acties om vrouwen te trekken?)
- Mannen soms wat agressief, té oversekst of kennen geen nee
- De fakers die er zijn, zijn makkelijk te herkenen, dus daar moet AM beter op letten
- Oude of non-actieve profielen opschonen

Celess beveelt AdultMatch aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch

AdultMatch - Leuke site

0

Review:
Mijn ervaring is in tegenstelling tot de meeste hier goed. Ik heb verschillende dates gehad en de personen die erop staan zijn voor 99% echt en op zoek naar sex.
Het aanbod qua vrouwen is inderdaad niet heel groots maar je kunt indien je de juiste benadering gebruikt er genoeg contacten aan over houden.
De gemiddelde leeftijd ligt hoe dan ook vrij hoog, maar dat kun je verwachten met een site zoals deze.

Sterke punten:
Duidelijke overzichtelijke site, 99% echte vrouwen, goede zoekfuncties

Zwakke punten:
Aanbod is magertjes

2ill beveelt AdultMatch aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch

AdultMatch - bedenkelijk

0

Review:
Ook ik ben in een abonnementje op AM gestonken. En ik begin er niet weer aan. Het aantal vrouwen op de site is erg beperkt; althans de 'actieve' dames. En daaronder zit ook erg veel kaf. Trof zelfs vrouwen die bij mij in de buurt zouden wonen. Maar... met IP-adressen uit Engeland, Zwitserland en, ik geloof, Malta. Tja... Niet aan beginnen! Ik heb goede ervaringen met secondlove. Prijzig, zeker. Maar het werkt zeker...:-)

Pee beveelt AdultMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

AdultMatch

AdultMatch - Niet slecht, maar ook niet heel erg goed...

0

Review:
Een jaar of 5 geleden ben ik langdurig lid geweest van Adultmatch. Ik heb in die tijd via deze site een aantal leuke vrouwen leren kennen, waar ik eenmalig of voor langere tijd fijne erotische avonturen mee heb beleefd. Ik merkte echter dat de site qua leden een beetje aan het afglijden was, en ben na ongeveer 2,5 jaar gestopt.

Een half jaar geleden ben ik wederom lid geworden om te kijken of ik de ervaringen van vroeger kon evenaren. Na één dag betaalt lid te zijn wist ik al genoeg: het is niet meer wat het geweest is. Zo staan er mensen die ik 5 jaar geleden tegen kwam staan er nu nog op, met DEZELFDE foto's! De vrouwen en paren zijn verder van bedenkelijk niveau, maar dat komt misschien omdat ik tegenwoordig mijn dates van normale datingsites haal. Ook is de verhouding man/vrouw erg scheef, maar dat weet je van tevoren. Gelukkig zijn de meeste mannen communicatief niet erg sterk, en wordt er door vrouwen veel geklaagd over het niveau.

Apart is ook dat er veel nep profielen op staan, die je gelukkig makkelijk kan herkennen. Ik vraag me af of deze door één en dezelfde persoon worden aangemaakt, of dat misschien Adultmatch zelf hier een handje in heeft. Het is natuurlijk een ideale manier om mannen een lidmaatschap te ontlokken...

Al met al is Adultmatch een site waar ik het vroeger leuk had, maar die nu duidelijk is afgegleden. Ik weet echter geen goed alternatief, omdat ik nooit verder hoefde te kijken dan Adultmatch of gewone datingsites. Adultmatch is leuk aapjes kijken, en er zitten heus wel wat leuke vrouwen/paren op, maar uiteindelijk is het zijn geld niet waard om er langer dan 3 maanden lid te zijn.

Een jaar of 4 terug zou ik de site een 8 geven, op dit moment kom ik niet verder dan een 6je.

Sterke punten:
- De site ziet er leuk uit, en zit technisch goed in elkaar.
- Ideale site om een middagje "aapjes" te kijken!
- Indien je wat moeite doet, en niet té selectief bent, is het goed mogelijk om een date of erotische relatie te "scoren".

Zwakke punten:
- Veel mensen van bedenkelijk niveau.
- Verhouding man/vrouw is erg scheef.
- Veel nep-profielen, die mogelijk door de site zelf er op worden gezet.
- Na een maand of 3 heb je alles en iedereen wel zien langskomen.

SerialDate beveelt AdultMatch NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over AdultMatch

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


[show smilies]

Ja, ik zou AdultMatch aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou AdultMatch aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden


Om misbruik te voorkomen vragen we je om onderstaand getal over te typen:

 

Bezoek AdultMatch