Tja....Vreemde toevalligheden die erg opvallen.

Tja....Vreemde toevalligheden die erg opvallen.

Paar maanden op AM gestaan. Had een duidelijk profiel waarin ik een ongebonden man van rond mijn eigen leeftijd zocht, maar dat werd dus niet gelezen. Kreeg veel reacties van heel jonge en gebonden oude mannen. Zelfs paren reageerden en dat terwijl ik toch duidelijk aan had gegeven wat ik wilde en zo veeleisend was dat echt niet.

Veel mannen met een te hoog gevoel voor eigenwaarde die beledigd reageerden als ik zei dat ze niet het type man waren waar ik op viel.

Ook een faker tegengekomen die naar zijn zeggen uit Brabant komt en al een jaar of 7 lid is van AM. Gelukkig kan je dat onderaan iemands profiel lezen. Dat gaf al te denken. Heeft een standaard bericht dat hij toevallig ook naar 2 bekenden van me heeft gestuurd die ook op AM zaten. En waarin je gelijk werd uitgenodigd naar zijn huis te komen en van alles wilde zonder ook maar een foto van je te hebben gezien. Je moet er als wanhopige vrouw maar in willen trappen. Heb het idee dat er daar mannen op zitten die je als vrouw aan het lijntje houden zodat je maar op de site terug blijft komen.

Geef je ze je telefoonnummer, hoor je gelijk weinig of niets meer en loopt het contact dood. Een concrete afspraak via een prive telefoonnummer ho maar. En mocht dat in zeldzame gevallen toch gebeuren, dan moet men ineens op de datum op zakenreis of heeft men griep. Dan komt er altijd op het laatste moment iets tussen.

Maar vreemd genoeg daarna wel weer berichten sturen op AM om je op de site te houden lijkt wel, maar geen datum voor een afspraak meer plannen.
Dit valt erg op. Werd daar zo moe van dat ik mijn acount maar heb verwijderd.

Sterke punten
Weinig tot geen

Zwakke punten
Heb het idee dat er buiten de veelvuldig genoemde vrouwelijk fakers ook veel mannelijke fakers opzitten die vrouwen op de site proberen te houden. Dit om de vrouwelijke leden een beetje op een leuk aantal te houden? Het gehalte van het publiek is niet erg hoog.

Bezoek AdultMatch Reviews over AdultMatch

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over AdultMatch
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden