Pas op: profielfoto staat openbaar!

Pas op: profielfoto staat openbaar!

Ik ben pas sinds enkele dagen (betaald, zilveren) lid van deze site en heb direct al 'n stevige kanttekening:

Het blijkt dat je profielfoto gewoon openbaar op het www te zien is! Test: ga naar de site, log niet in en doe een advanced search op de criteria waar jouw persoon in valt. En voila, daar verschijn je met je mooie kop pontificaal in beeld! Was ik niet blij mee en heb dus gelijk m'n herkenbare profielfoto verwijderd.

Mijn overige foto's (o.a. naakt en ook herkenbaar) ook gelijk gechecked. Als je niet ingelogd bent, kun je alleen de profielfoto van 'n persoon zien. Maar nu komt het: als je simpelweg 'n trial account aanmaakt (simpelweg gebruikersnaam + wachtwoord invullen) dan kun je zonder problemen doorklikken naar de rest van de foto's! Echt onwijs lullig dit en ben ik he-le-maal niet blij mee! Gelijk dus die overige foto's verwijderd en andere exemplaren geplaatst.

Nu is er binnen AM ook nog de mogelijkheid tot het uploaden van foto's in je z.g.n. privé box. Die kun je dan delen met degene die daarom vraagt. Hier heb ik nog geen ervaring mee, maar gezien bovenstaande heb ik daar vooralsnog niet veel vertrouwen meer in.

Voor mij dus voorlopig geen herkenbare foto's op deze site totdat AM hier iets aan gedaan heeft. Ik realiseer me dat ik daardoor weinig tot geen response krijg, maar dat neem ik dan maar op de koop toe.

Mocht ik technisch iets fout doen of heeft u andere tips hoe ik meer anoniem van deze dienst gebruik maken, dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Sterke punten
- Snelle site
- Overzichtelijk en geordend
- Gebruiksvriendelijk
- Support achter de schermen reageert snel

Zwakke punten
- Zie mijn relaas hierboven
- Profielfoto is openbaar te zien, zonder inloggen
- Overige foto's ook te zien nadat 'n trial account is aangemaakt

Bezoek AdultMatch Reviews over AdultMatch

2 reacties

Charles, dat van die foto is je eigen schuld. Je kunt bij AM je foto's in een openbaar, of in een privéboek zetten. Je kunt dus kiezen of je foto voor iedereen, of voor door jou geselecteerde mensen te zien is.

Je hebt natuurlijk meer kans als je foto voor iedereen te zien is, laat dat duidelijk zijn. Een man zonder foto doet het op dating sites gewoon niet goed. En wat let je, tenzij je iets te verbergen hebt natuurlijk...

@SerialDate
Dat op AM foto's openbaar gezet kunnen worden of in 'n priveboek heb ik juist over geschreven. Bekend dus. Ik heb er inderdaad moeite mee dat ik herkenbaar, naakt of niet, op dergelijke sites te vinden ben. Naar mijn idee ook niet zo heel vreemd.

Ik zou het prettiger vinden als op AM foto's alleen voor betaalde leden te zien zouden zijn. Dan kan niet iedereen van het internet er zomaar bij.

En natuurlijk (schreef ik ook al) kan ik foto's in mijn prive box plaatsen. Maar als dames dan op mijn profiel klikken zien ze, bij mijn profieltekst, alleen een grijs vlak waar normaal een foto hoort te staan. Niet echt uitnodigend inderdaad. Ze moeten mij dan expliciet om toegang tot mijn prive box verzoeken. Ik denk inderdaad niet dat veel dames dat zullen doen.

Ik hoop dat er andere sites zijn die een systeem hanteren zoals ik hierboven geschetst heb. Iemand suggesties? Dus foto's alleen te zien door betalende leden.

Bezoek AdultMatch Reviews over AdultMatch

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over AdultMatch
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden