adults

Na een paar weken daten op meer algemenere" sites als lexa en knuz adultmatch geprobeerd. En dat viel zeker niet tegen.
Je komt hier naar mijn mening pittiger types tegen.
Zelf ben ik niet zo'n onenightstander en zoek meer een wat langere relatie. Bij mijn profiel "normale"foto's geplaatst. De dames die ik aanschreef stuurden zonder uitzondering een reactie terug en na drie weken resulteerde een en ander in twee ontmoetingen met alleszins aantrekkelijke, leuke dames. Met de laatste zo'n 5 weken omgang gehad maar ze bleek vol met "complexen te zitten", wat je adultmatch weer niet aan kunt rekenen.
Dames die uit zijn op commerciele sex zijn er gemakkelijk uit te distelleren; vaak is dat al te lezen in hun profiel, zij het in bedekte termen.
Misschien helpt het om niet gelijk te expliciet te worden en de correspondentie in het begin wat älgemeen"te houden. Ik heb inmiddels begrepen dat niet iedere vrouw bij de eeste mail zit te wachten op een foto van een mannelijk geslachtsdeel e.d.
Ook merk je gauw genoeg of iemand inderdaad een date, een fysieke ontmoeting wil. Types die dat zeggen maar altijd online zitten te chatten zijn daar zeker niet in de eerste plaats op uit. Voor elk wat wils.
Dus mocht ik ooit weer eens gaan internetdaten dan weer bij deze site.

Sterke punten
gecontroleerde profielen
foutloos operende mailservice.

Zwakke punten
geen bijzonder groot aanbod, maar meer "kwaliteit"

Bezoek AdultMatch Reviews over AdultMatch

7 reacties

Hallo,

Blijkbaar is het de schrijver van deze review ontgaan dat het over adultmatch gaat, anders had er een verhaal dienen te staan wat het tegendeel juist beschrijft.
Mijn conclusie: review geschreven door adultmatch zelf

Ik vind het een vreemde review, want als je een normale date zoekt ga je niet naar een pornodatingsite.

Beste Frank,

Wanneer iets niet overeenkomt met jouw mening of ervaringen is het gemakkelijk om het af te wijzen "blijkbaar"is het niet waar want anders had het tegendeel er moeten staan. Dat komt ook lekker overtuigend over zeg.
Wat ik geschreven heb zijn mijn ervaringen in de maanden november en december vorig jaar toen ik ca 5 weken heb ingeschreven gestaan als "gastonv" op adultmatch.nl
Op geen enkele andere manier dan een betalende klant heb ik connecties met adultmatch.nl
Overgens ben ik niet de enige die iets positiefs te melden heeft over adultmatch, lees even wat revieuws verder.
Misschien is het nuttiger voor jou om wat tips van andere schrijvers hier ter harte te nemen en wat te veranderen in je strategie ipv je energie te steken in nietszeggende of niets toevoegende betweterige kortzichtige stukjes alsje voorgaande.

Succes

Beste Dirk

Ik schreef toch duidelijk dat ik verwachtte op deze site "pittiger"vrouwen tegen te komen.
En hoezo vreemd? Op adultmatch.nl kom je in ieder geval niet te vrouwens tegen die lijden aan het "gezellige, spontane meid"syndroom; een cliche dat op de "normale"datingsites oververtegenwoordigd is. Nee, je komt hier genoeg vrouwen tegen die een relatie zoeken (lees de profielen aandachtig) en dat ze van sex houden mag duidelijk zijn. Twee vliegen in 1 klap toch=

Prima review dit. Reflecteert ook mijn ervaringen met AM. De beschuldigingen deze reviews worden geschreven door AM, daar word ik altijd zo flauw van...

Je moet gewoon geduld hebben, een normaal profiel maken met normale foto's, foutloze berichten met wat meer "inhoud" sturen, repsect en intereresse tonen en geduldig afwachten. Geen reacte? Volgende patiente. :) Een vrouw wil nu veroverd worden, niet genomen.

In het normale leven trek je op straat ook niet plots je regenjas open als je iemand interessant vindt, dus waarom op AM opeens wel?

Hoi gastontv

Hartelijk dank voor je reactie.
Schijnbaar komen dus ook vrouwen op Adultmatch die zowel seks als een relatie zoeken.
Ik zal me daar niet voor inschrijven, want ik heb het geluk niet en steek er ook geen energie meer in.
Ik denk wel dat er een hele kleine categorie vrouwen zijn die zowel seks als een relatie zoeken.
Als je zo een vrouw treft heb je echt geluk gehad, net als met een hoofdprijs in de loterij.
Het zal wel met je leeftijd, uiterlijk en woonplaats te maken hebben.
Op de meeste datingsites is het net of alle vrouwen anti-seks zijn.

De uitkomst van onderstaande publicatie (volledig te lezen op telegraaf.nl) heeft toch wel degelijk betrekking op AM.

vrijdag 29 jan 2010 Bron: De Telegraaf.nl

'Dating via site domper'

Van onze redactie OverGeld

DEN HAAG - U zoekt Pamela Anderson, maar wordt opgescheept met tante Sidonia. Het kan zomaar gebeuren op een datingsite. De Consumentenautoriteit zet dan ook grote vraagtekens bij de beloftes die sommige datingsites maken.

Recentelijk komen er veel klachten binnen van mensen die bijvoorbeeld een jonge hoogopgeleide partner zoeken, maar worden afgescheept met een partner die op vmbo-niveau zit en in een heel andere leeftijdscategorie. "Datingsites beloven mensen iets wat ze vervolgens niet altijd krijgen. Daar worden soms grote bedragen voor neergeteld", aldus een woordvoerster van de waakhond.

Bezoek AdultMatch Reviews over AdultMatch

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over AdultMatch
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden