Reviews van deze auteur

Als je een sterk hart hebt

Review over Paiq

Je beantwoordt vragen (wijzen) van anderen. Fout beantwoord? Bamm volgende kandidaat... Alles goed beantwoord en open vragen beantwoord dan KAN die persoon contact met je maken. Je krijgt een geblurrde/wazige foto te zien die naarmate he meer chat, duidelijker wordt. (je kunt ook geld betalen,euro ongeveer, om gelijk de fotoos (en hobby's) te zien.)

Je kunt ook zelf een vragenlijst samenstellen en reacties ontvangen.

Je kunt een uiterlijk spelletje doen. Je krijgt steeds 4 uiterlijkheden en saar moet je de leukste kiezen. Uiteindelijk krijgt de winnaar bericht dat jij haar de leukste vind en jan ze contact met je maken, of niet.

Sterke punten
Uitzieken op leeftijd en afstand, man vrouw. Niet op uiterlijk direct.

Zwakke punten
Naarmate de chat vordert.... Worden fotoos duidelijker. Ee zijn veel horken die je gelijk blokken als ze je niets vinden. Dat is niet leuk. Dat doet wat met je......in het begin...

reacties:

Review: Iets klopt er niet

Sommige vrouwen gaan achter over liggen zo van: Praat maar, versier mij maar en zeggen vrijwel niets terug of zouden ze niet kunnen typen?

Review: Iets klopt er niet

Opmerkelijk vind ik de vraag wat je opleijdingsniveau is. Als ik dan in vul: MBO is het dahaaag.

Ik vraag toch ook niet of je grote tieten hebt?

Review: Niet voor mij

Dood gegooid worden met berichten... Mijn ervaring is dat ik woorden bijna uit vrouwen moet trekken. Dames, doe eens een typecursus ofzo...

Review: Lexa is niet betrouwbaar

Ik ben niet betalend lid (8/2016). Krijg constant info dat een francaise die alleen Frans spreekt mij als favoriet heeft opgeslagen. Yeh right. Ook kom je de gekste namen tegen: hghghhghh bijv. Tuurlijk als je een date wilt kies je voor een vreemde naam. Ik vertrouw het niet in ieder geval.