Reviews van deze auteur

Datingwebsites zit vol met hopeloze mannen

Review over Badoo

Krijg een beetje het idee dat deze site (datingwebsites.nl) vol met hopeloze paupers zit. Voorheen gebruikte ik Badoo altijd om een leuke date te krijgen, vaak makkelijke vrouwen die snel willen daten. Dat mensen hier schrijven nep profielen blabla zijn volgens mij die mannen die hier de hele nutteloze dingen schrijven. Ga eens wat aan jezelf doen ipv de site af te kraken. Deze site werkt PERFECT. En als je serieus geen date krijgt op badoo dan ben je erg laag gezonken.

Sterke punten
Makkelijke site, snelle date en leuke gesprekken ZONDER TE BETALEN! Want je krijgt superkrachten 7 dagen gratis bij aanmelding.

Zwakke punten
Geen zwakke punten ontdekt

Eindelijk

Review over MySecretDate

Hallo ik ben nu ook ongeveer 2-3 weken online aan het daten na 1 week wilde ze al afspreken helaas had ik niet de middelen om de dame in kwestie een onvergetelijke dag te geven weet dat duurzaam niet helpt maar ze wilde zelf een onvergetelijke dag, nu gisteren hadden we onze eerste date, was gezellig alleen anders dan ik mijzelf voorgesteld had. dus afwachten wat er gebeurd. ook de service is snel met antwoorden binnen 24uur heb je antwoord op je vraag.

Sterke punten
Site ziet er mooi uit en erg persoonlijk, veel mooie vrouwen ook

Zwakke punten
Teveel concurrentie, krijg bijna geen reactie terug

reacties:

Review: Datingwebsites zit vol met hopeloze mannen

Hahahaha jullie zijn echt hopeloze mannen volgens mij zeg. Badoo nep, hoe oud zijn jullie 60? Lees eens op Forums etc.. Zijn 1000'en topics over Badoo dates en jullie gaan hier verkondigen dat het nep is.

Review: Datingwebsites zit vol met hopeloze mannen

De eerste 3 dagen op Badoo zijn gratis (ga naar profiel verwijderen -> Je vind het te duur -> Komt er een aanbieding dat je het 3 dagen gratis kan proberen) tijd genoeg om een date te vinden :) Maar blijkbaar lukt dat je al niet "dikkie"