Reviews van deze auteur

Slechte service en niet mijn ding

Review over Badoo

Badoo vind ik een site met eigenlijk 75% van de mannen die eigenlijk sex zoeken dan eigenlijk een leuke date. Wanneer ik een nare ervaring kreeg met 1 van de mannen waren ze niet thuis. Ik kreeg geen hulp, laat staan überhaupt een antwoord(2 maanden gewacht Ong) ik kon dit beamen wegens een begeleiding die ik toentertijd had. Dit had ik ook duidelijk gemaakt en ze mochten de begeleiding dan ook bellen.

Sterke punten
mensen die dichtbij wonen
gratis

Zwakke punten
Meer een seksdate site.
Klantenservice is niet goed.

reacties:

Review: Slechte service en niet mijn ding

Idd Mar.. Ik heb die ervaring ook.. alleen een stapje verder. ik had ik een korte relatie. Hij liep ook letterlijk zijn lul achterna en was dan ook bang dat hij dat bij anderen zou gaan doen. en dan bedoel ik potloodventer-achtig idee. Als ik namelijk hem niet gestompt zou hebben dan was ik verkracht door mijn eigen vriend destijds. Ze wilden er niks van weten, antwoordde geeneens.. ze denken dat je sprookjes vertelt ofzo... nee, nu heb ik dan ook geen contact meer met hem.

Review: Slechte service en niet mijn ding

Nee, ik heb geen aangifte gedaan omdat het zijn woord tegen de mijne werd.
Ja ze ontkennen het glashard, altijd zo laf. Hij was ook bezig met iemand anders en had ook vrijgezel staan op datingsites, helaas voor hem koos hij iemand die ook bij mijn begeleiding onder hoede was. zo kwam ik er ook achter dat er meer niet klopte.

Ook niet een leuke ervaring bij jou. nou hopelijk leert hij zijn lesje of komt hij alleen te staan om te voelen waar hij mee bezig is. Zulke mannen zijn het niet waard en blijven het misschien ook wel doen.

Yes, persoonlijk contact ga ik nu ook vanuit, misschien als begin wel op de computer maar niet gelijk zo.. Dat je idd iemand in de ogen kan kijken en hoort hoe diegene wat zegt. Het heeft ook een deuk bij mij opgeleverd want via internet vat ik dingen nu heel snel negatief op omdat ik er niet weer in wil trappen