Reviews van deze auteur

prettige en goede opzet Paiq

Review over Paiq

Ik ben zeer tevreden over de opzet van Paiq; Dankzij de voorselectie is de slagingskans met één van de aangeboden contacten groot.

Sterke punten
-Goede selectie.
-Weinig kandidaten tegelijk waardoor je meer 1 op 1 contact hebt (Op andere sites neig je al gauw naar het hebben van meerdere contacten tegelijk, ik spreek uit ervaring (bloos....bloos).
-Het langzaam zichtbaar worden van de fotos ervaar ik als een zeer aangename spanning

Zwakke punten
- Een punt, maar eigenlijk is het niet zwak: Men probeert om je toch te laten betalen door je lekker te maken. Maar goed, dat heb je zelf in de hand , je wordt nergens toe gedwongen , daarom is dit niet echt een zwak punt.

Dus een positieve site.

reacties:

Review: Aardige datingsite

Hoi Tamara, ik ben het met je eens: Het gaat om je karakter. Maar er moet toch een zekere fysieke aantrekkingskracht zijn om een eventuele relatie een goede kans van slagen te geven. Uiterlijk speelt dus ook een rol, maar die hoort niet op de eerste plaaats te komen. Daar hebben de meeste mensen echter eerst een opgebouwde ervaring voor nodig. Heb geduld; Beter wat langer wachten en dan een zeer geschikte kandidaat tegen komen.....toch? Succes. Groetjes, Bart

Review: Gestoort?

Hoi Emi, zulke "ontmoetingen" heb ik ook al gehad. maar ik ben momenteel met de derde positieve ontmoeting bezig. De eerste positieve blokkeerde me omdat ik een grapje maakte en ze mijn humor blijkbaar niet kon waarderen. De tweede heb ik zelf stop gezet na zo'n 20 berichten. En met de derde heb ik momenteel een leuk opbouwend gesprek. Paiq kan er niets aan doen hoe wij mensen reageren. Geef niet op, er zijn meer dan genoeg leuke serieuze dames , ook op deze site. Succes.