Reviews van deze auteur

Pepper slechtste datingsite ooit

Review over Pepper

Zit er nu aantal weken op, vriendinnen van me hebben mijn profiel verbeterd en op en aanmerkingen gegeven mbt hoe je tegenwoordig date.
Like je iemand, vaak geen reactie terug. Soms wordt je terug geliked en vervolgens hoor je nooit meer wat op jou chat verzoek of mailtje.

Kan je dus daardoor concluderen dat er veel ongeïnteresseerden opzitten of fake profielen.

Ik vind ook door die nutteloze vragen waar je persoon uit naar voren komt dat je jezelf ook echt niet goed kan profileren.

Tja lexa is dan een dure site, en verschrikkelijk ratterig in hun opzeg systeem. Maar wel effectiever dan deze pepper, nieuwe naam zou moeten zijn futter of smaakloos.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Heel veel, traagheid vd site. De hoeveelheid matches (maar 3 per dag) kwaliteit vd matches. Chat en mail functie tergend traag. En app is helemaal bagger. Ronduit slechtste site van Nederland

Lexa, zonde vd tijd en je geld

Review over Lexa

Alles klopt wat eerder wordt gezegd, geldklopperij en je krijgt matchen die niet matchen en vrouwen zijn erg afwachtend, en opzeggen is goed lezen en zoeken in je totale scherm want het staat nergens duidelijk, dat is in mijn ogen oplichting. En respons op vragen aan de klantenservice moet ik nog steeds krijgen. En dat is al ruim een maand geleden dat ik heb opgezegd.
Flut site niet doen, relatieplanet bevalt mij beter.

En die kopeling naar lexamore weer geld nodig site eigenaar????

Dit is puur geld harken.

Sterke punten
Reclame op tv om lid te worden

Zwakke punten
De gehele site, en opzet. De zoekfunctie, de daily six. Nou ja alles. En die niet weg te krijgen kopeling naar lexamore. Of je nog weer een emmer geld wil overmaken voor lexa 2.0.

reacties: