Reviews van deze auteur

Niet op badoo gaan, foto's worden hier makkelijk afgesleept of op een mobiel opgeslagen,

Review over Badoo

Omdat ik dit zat was heb ik een profielfoto met zonnebril gemaakt, met daarbij het watermerk op mijn foto ingesteld, en deze foto dus op mijn profiel geplaatst, Dit was zo geregeld omdat ik zelf mijn foto van badoo, met dus het watermerk erop er zo af kon slepen!!! Ook foto's waar ik in de verte op stond, ook op deze wijze terug geplaatst.

Omdat ik mijn profiel regelmatig verwijder (ivm met vervelende reacties van sommigen toch wel heel erg opdringerige heren helaas) en ik na een paar dagen dan weer een nieuwe profiel met foto's er opnieuw opzet, werden deze foto's de ene keer wel door badoo geaccepteerd, maar de andere keer door badoo moderators afgehaald, terwijl vele heren die ik zie op badoo met zonnebril, of uit de verte genomen, wel door badoo geaccepteerd zijn. Ik had badoo hier al eerder over gemaild, ook wat mijn reden voor het dragen van een zonnebril was. Ik had na deze uitleg een excuus hierover terug ontvangen per mail en dacht ok, dan zal ik mijn profiel weer aanzetten, maar helaas de moderators van vandaag, halen de bewuste foto's er weer vanaf, ze meten hier met verschillende maatstaven.

Sterke punten
Je kunt zo een nieuw gratis profiel aanmaken, dit is fijn en goedkoop maar niet wanneer je iedere keer door een man op deze wijze op je nieuwe profiel weer gevolgd/ gestalkt wordt. Dit is mij overkomen, iedere keer was die engerd er weer met vieze taal, die ik hier niet zal herhalen, en heb dit ook gemeld aan badoo om deze persoon op mijn profiel te weigeren. Zelfs mijn naam veranderd, helaas geen antwoord van badoo.

Het is gratis, maar mijn ervaring is dat vele mannen hier denken dat alles hier gratis te krijgen is, zo respectloos!!

Zwakke punten
Badoo wordt steeds meer een verkapte sexdating site, terwijl dat soort sites er genoeg zijn. De "goede', moeten hier echt onder de "kwaden" lijden, dit geldt voor mannen als voor vrouwen. Ik zou mijn kinderen hier niet graag op zien wanneer ze 18 zijn mannen van rond de 50 die vrouwen, vanaf 18 jaar zoeken, zelfs aanbieden dat ze mooie kleding of geld krijgen. pfff het zal je dochter maar wezen.

Badoo is geen aanrader voor mij onder mijn vrienden/kennissenkring.

De Sterke punten hebben hier meer nadelen dan voordelen. Er is weinig tot geen controle op sexuele toenaderingen, veel fake profielen en veel gedateerde foto's.

...als je gescheiden bent, ga je toch gewoon op badoo voor sex...

Review over Badoo

Badoo is een hele leuke site om gemakkelijk contacten te leggen, heel laagdrempelig en als vrouw hoef je zeker niet te betalen, je kunt chatten wat je wilt. Alleen als je als serieuze vrouw denkt hier een leuke man, vriendschap/relatie te kunnen vinden, dan kun je hier beter niet opgaan. Meeste mannen willen alleen maar sex, zeker wanneer ze net gescheiden zijn, dan komen ze op badoo om daar sex te zoeken, badoo staat hier inmiddels bekend om. Ik ben in 2011 voor het eerst op badoo geggaan, heb dat jaar hele leuke dates gehad zonder sex, gewoon met leuke mannen die net als ik meer gericht waren om elkaar eerst eens te leren kennen. Nu 2013, geven de heren al direct aan in het eerste chat contact dat ze sex zoeken, ben dit niet zo gewend en heb mijn profiel definitief verwijderd onlangs. Ook kom je hier veel jongere jongens tegen die met een oudere vrouw sex willen, 20 jarigen hebben mij benaderd. Veel mannen zijn (nog) getrouwd en zoeken aandacht en spanning, zelfs nog wanneer je in je profiel tekst schrijft dat je geen one night stand zoekt, het is te triest voor woorden dat zo'n leuke site dusdanig in niveau zakt. Ik ga er niet meer op, ook mijn vriendinnen niet meer.

Sterke punten
gratis

Zwakke punten
mannen zoeken hier alleen maar sex, zijn vaak (nog) gebonden.

wisseling van mijn 2 email adressen

Review over e-Matching

Kan mij hier aansluiten bij de onprofessionele wijze van het gebruik maken door ematching van persoonsgegevens; nml. wisseling van mijn 2 email adressen. Ik heb voor mijn privé/werk/bekenden een zakelijk email adres en voor mijn inschrijvingen op datingsites en mijn dates waar ik mee mail een 2e email adres. Nu had ik een vraag aan ematching over 3 foto's die raar geplaatst waren door hun (het meeste van de foto was naast mijn lichaam afgesneden en daarbij de foto's uitgerekt, het zeg er werkelijk niet meer uit..).
Deze vraag heb ik verzonden vanuit de mogelijkheid tot vragen stellen middels de site van ematching. Omdat ik mij ook bij deze datingsite ingeschreven had middels mijn 2e email adres, verwachtte ik het antwoord danook op het 2e terug te krijgen, niets was waar kwam in mijn zakelijke/privé email adres binnen. Bij navraag hoe zij aan mijn adres kwamen werd mij geschreven dat ik zelf vanuit dat email adres naar hun had gemaild. Ik gaf aan dat ik hun email adres niet eens had en al had ik deze wel, dan had daar nooit vanuit gemaild maar op het email adres waar ik mij mee had ingeschreven. Op mijn verzoek, en na mijn duidelijke uiteenzetting over mijn gebruik van deze 2 email adressen, wilde de heer De Konink mijn privé email adres niet verwijderen van de contactlijs van ematching omdat ik zelf nog vanuit dit email adres hem terugmailde schreef hij en ik kon mijn klacht neerleggen bij de thuiswinkel. Hij bleef mij maar mailen en vragen of ik alsnog de foto's wilde opsturen om deze opnieuw door hem te plaatsen, nu ik heb aangeven dat het vertrouwen bij mij pas zou terug zijn als hij mijn juiste email adres wilde gebruiken. Dit is er uiteraard niet meer van gekomen, het getuigt dat ematching niet zorgvuldig met persoonsgegevens om wil gaan en zeker geen respect heeft voor de wens van de klant, ik heb mijn profiel na 1 dag verwijderd en heb aangeven aan ematching deze ervaring door te zullen geven aan anderen bij deze.

Sterke punten
Geen, het lijkt alsof je een gratis profiel mag aanmaken wanneer je wilt, dit is bij andere datingsites nml ook zo, maar je mag volgens dhr de Konink maar een keer per 3 maanden een nieuw profiel aanmaken dat zou in een artikel staan welke in nergens kon terug lezen in de voorwaarden, de reden volgens dhr de Konink was dat andere leden dan irritatie zouden hebben als ze 'mij' iedere keer weer als nieuwe member zagen verschijnen, was waarschijnlijk de irritatie van dhr de Konink zelf, heb ik hem ook geschreven. Ben overigens mss 3 x gratis member (voor de duur van max 3 wk) geweest in 1 jaar!!!).

Zwakke punten
Teveel oudere heren, vaak nog in scheiding, die een leuke afleiding denken te vinden tijdens deze emotionele periode.

reacties:

Review: wisseling van mijn 2 email adressen

Zielige reactie van u meneer de Konink, zelfs deze replay is zojuist binnen gekomen op mijn 2e email adres, welke ik op heb gegeven, omdat ook deze site onder mijn dating activiteiten vallen, dat kan de redactie van datingwebsites u bevestigen. Daar is dus geen thuiswinkel voor nodig. Gelukkig zijn er datingsites die hun klachten van klanten wel naar wens oplossen.