Reviews van deze auteur

Slim opgezet maar Nep! Pure oplichting!

Review over ZoekCougars

Hi,
net als andere vergelijkbare sites is ook dit er een met veel valse profielen. Koop credits en de kans is groot dat je met een medewerker van de site zit te chatten.
Zoals bij vele van deze sites die ik voor mijn afstudeer opdracht onderzocht heb, kom je nooit tot een afspraak. De dames nodigen je uit, brutaal en uitdagend en trekken zich terug zodra je reageerd: "wil je leren kennen" en "ben er nog niet aan toe" en andere cliches.. Alle initiatief is direct aan de ontvanger zodra je reageerd. En dat kost credits en dat levert de site geld op. Slim gedaan.

Ik heb onder 3 verschillende namen een account gehad mezelf voordoend als iemand van 28, 38 en 48 jaar. Deze 3 accounts zijn door dezelfde dames benaderd, met dezelfde teksten. De "dames" reagageren allen in dezelfde stijl, woordkeuze en gesprekken hebben allen hetzelfde verloop. Net als de door mij onderzochte sites als Matchwereld, Xcontacten, Sex-Dates is dit in 1ste slim opgezet maar al snel erg doorzichtig. het is echt nep. De meeste dames foto's kom je op verschillende sites tegen, met andere geboorte data, woonplaatsen en namen. Stuur echt geen foto op als je jezelf niet ergens op internet wil terug vinden onder een gefingeerde naam!
Een gewaarschuwd mens telt voor 2

Sterke punten
in eerste instantie lijkt het redelijk betrouwbaar. Slim gedaan

Zwakke punten
Antwoorden zijn clichematig, gesprekken lopen volgens duidelijk patroon. Je voelt al snel dat er iets niet klopt.

reacties: